KERESÉS search-close

Harcsa Veronika

17 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Harcsa Veronika"

A jazz szabadsága felszabadította Harcsa Veronikát

A jazz szabadsága felszabadította Veronikát, aki gyermekként rettegett a közönségtől, és lámpaláza is volt. Későn született, de nagyon várt kislány volt, akinek meg kellett küzdenie a ki nem mondott megfelelési kényszerrel, az elvárásokkal, és ez mégis ösztönzőleg hatott rá. Harcsa Veronika a Portréban édesapja elveszítéséről is mesél, a gyász feldolgozásáról, arról, hogyan lehet a zenében megélni az örömöt, bánatot, mennyi féle utat járhatunk be. A teljes adást ITT nézheted vissza!

Harcsa Veronika: ilyet nem lehet

Bántalmazott nőből bűnöst csinált Németh Szilárd - ezt írta közösségi oldalán az ismert jazz énekes, Harcsa Veronika. Előzőleg a Fidesz alelnöke provokációnak nevezte, hogy egy budapesti pizzériában előbb migránsozni kezdte az őt angolul kérdező kiszolgálót egy férfi, majd ököllel megütött egy arra járó nőt, aki a pizzás segítségére kelt. Az énekes azt írta, a nő ismerőse, a politikus pedig együttérzés helyett rágalmazta. A rendőrség garázdaság miatt nyomoz, még keresik a férfit.

 

Helló-szia külföld: a magyar sztárok már a határon túl is hódítanak

Egyre többen vágyakoznak külföldi karrierről, így vannak ezzel sztárjaink is. Nem meglepő: mindenki elképzelte már legalább egyszer az életben, hogy a világon mindenki ismeri a nevét. Vastag Csaba, Oroszlán Szonja és Harcsa Veronika azonban nem álltak meg az álmodozásnál.

Csak a férfi kérheti meg a nő kezét?

Erdőhegyi Brigittával és Hajdu Steve-vel kerestük a kérdésre a választ, de itt volt velünk a csütörtöki 8:08-ban Harcsa Veronika és Kulka János is, akik beszámoltak nekünk küldetésükről. S hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Mi Harcsa Veronika és Kulka János küldetése?

Ismeretségük évekkel ezelőtt kezdődött, és bátran mondhatjuk, hogy mára a munka mellett a barátság is összeköti őket. De milyen a közös munka, hogyan készülnek egy-egy közös projektre és miért hisznek annyira a vers erejében?

Geszti Pétert sokan bírálják új dala miatt

Amiben a magyarok közti széthúzásról énekel. Hogy mi volt a célja ezzel a dallal, és mit szól a kritikákhoz, az kiderült a pénteki 8:08-ban. Melyből azt is megtudhattuk, hogyan telik majd a húsvét Oláh Gergőéknél és Varga Feriéknél. S hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül.

Harcsa Veronika egy erdő szélére költözött?

A népszerű énekesnő különleges színfoltja a hazai és az európai zenei életnek. Bár kacérkodott a műszaki pályával, végül az éneklés mellett döntött. Veronika elvonulásról, családjáról és munkájáról mesélt.

Tovább szedi az áldozatait az azbeszt Selypen

Vendégünk lesz egy asszony, aki a férjét vesztette el emiatt. De itt lesz velünk pénteken a 8:08-ban Harcsa Veronika, és megbeszéljük azt is, hogy milyen a jó húsvéti sonka, sőt még tojást és kölnit is készítünk!

Für Anikó pályát tévesztett


szerző:
2012.06.08. 07:30
Für Anikó pályát tévesztett

A színésznő, Scherer Péter és Harcsa Veronika ecsetet ragadtak és festeni kezdtek.

Reflektor 12-05-24


szerző:
2012.05.25. 00:40
Reflektor 12-05-24

Reflektor: Magyarok, akikért külföldön is rajonganak. Csomor Csilla nemhiába teker.

Reggeli - Csak csajok 12-04-13

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Másfél éve a popszakmában a Bin-Jip

A szokatlan hangzású név 4 fiatal zenészt takar. A zenekar léte és a tagok közös munkája már rég nyílt titok volt, ám a csapat több mint egy évig írta és csiszolgatta kísérletező hangzású, elektronikus műsorát, mielőtt koncertezni kezdett volna vele.

Portré 11-07-11


szerző:
2011.07.11. 01:35
Portré 11-07-11

Portré: A 28 éves Harcsa Veronika mára az egyik legnépszerűbb jazzénekes lett az országban, külföldi turnékra jár, és már két saját zenekara is van. Veronika a Portréban a jazz-szerelem mellett mesélt arról is, hogy van-e példaképe, mi a véleménye a főzésről, mennyire inspirálja a szerelem vagy a villamoson való zötykölődés.

Harcsa Veronika életét a Metallica forgatta fel

A műszaki egyetem tanterméből egyenesen a japán slágerlisták élére repítette a zene Harcsa Veronikát, aki a Portréban arról is beszélt, hogy a szerelem és a villamosozás hogyan inspirálta.

Nem csak a világsztároknak tomboltak a Volton

Harcsa Veronika, a Quimby és a Magna Cum Laude is fokozta a hangulatot a soproni fesztiválon.

Harcsa Veronika informatikusnak készült

A jazzénekesnőt sokáig túlzott lámpaláza riasztotta vissza a zenei pályától.

Sorsfordító Metallica


szerző:
2010.11.01. 11:55
Sorsfordító Metallica

A műszaki egyetem tanterméből egyenesen a japán slágerlisták élére repítette a zene Harcsa Veronikát, aki a Portréban arról is beszél, hogy a szerelem és a villamosozás hogyan inspirálta.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való