KERESÉS search-close

Harsányi Levente

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Harsányi Levente"

Így teljesítettek a magyar hírességek a medencében!

Pénteken a Duna Arénában ismert emberek alkalmi válogatottja is versenyt úszott az úszó világkupa különleges versenyszámában. A sztárfutam indulói között ott volt– többek között - Fenyő Iván, Harsányi Levente, Józan László, Kocsis Dénes, Rátóti Zoltán, Simon Kornél, Eke Angéla, Nyári Dia és Tallós Rita is.

„Szalon Lali” családja és a táncpárbaj - utánozhatatlan őrület Balázs nappalijában!

Minden idők "leglalipopposabb" Gyertek át!-jának lehetett szemtanúja, aki Balázs nappalijába kapcsolt szombat este, hiszen az ÉNB sztárja elhozta a műsorba a testvérét is. A még műsor-szűz Harsányit kivéve pedig régi motorosok döngették a szórakozás ónkapuit. A műsormenet őrülten hömpölygött, az egyik vendég szabad slam poetrit nyomott, majd a játékban megismerhettük a női feltalálók különlegességeit, Dombi pedig annyira kiakadt, hogy a stúdiót is elhagyta. 

Hajdu Steve a kamera másik oldalán

Hajdu Steve a Reflektor riportere lett. Nézőink az elmúlt időszakban már tapasztalhatták, hogy időről-időre felkérünk egy hírességet, hogy készítsen interjút műsorunk számára. Steve régi jó barátját, Harsányi Leventét bombázta lényegre törő kérdéseivel.

Reflektor 13-10-04


szerző:
2013.10.05. 01:05
Reflektor 13-10-04

Reflektor: Osvárt Andrea magába bolondította Simon Kornélt. A Megdönteni Hajnal Tímeát című romantikus vígjáték utolsó forgatási napján a Reflektor stábja is jelen lehetett. Hajdu Steve a Reflektor riportere lett. A Heti hetes sztárja Harsányi Leventét bombázta lényegre törő kérdéseivel.

Harsányi Levente feni a fogát a dollármilliókra

A mindig jókedélyű műsorvezető úgy tervezi, hogy a most négyéves kisfia egykor majd profi teniszjátékos lesz, és zsákszámra viszi majd haza a milliókat.

Reflektor 13-04-18


szerző:
2013.04.19. 00:30
Reflektor 13-04-18

Reflektor: Harsányi Levente feni a fogát a dollármilliókra. Modellből üzletasszony.

Összeomlottak a végzetes tréfa elkövetői

Első alkalommal adott interjút az a két rádiós műsorvezető, akik ártatlannak hitt átverésükkel egy brit nővér halálát okozták.

Fókusz 12-05-18


szerző:
2012.05.18. 20:45
Fókusz 12-05-18

Fókusz: Összezárva - Megszólal Stohl András cellatársa. Vallomás a különös barátságról és a mélypontokról. Még mindig derülnek ki megdöbbentő részletek. Szerelmes csillagok - Összejöttek, szakítottak, lebuktak. Kibogozzuk a döntősök bonyolult szerelmi viszonyait. Szorít az idő - Már csak egy hét, és Balogh Edina a valóságban is férjhez megy. Az egész Barátok közt lázban ég.

29 magyar fiatal szerepelhet Katy Perry klipjében

A kiválasztottak hamarosan életük egyik legnagyobb élményével gazdagodnak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való