KERESÉS search-close

Heni

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Heni"

Extra: Egy babaágy összeszerelése nem foghat ki a párokon! Vagy mégis?

A párkeresők azt a feladatot kapták, hogy szereljenek össze egy babaágyat. Az instrukciókat a lányok adták, a műveleteket a fiúk hajtották végre.

Norbi három párkereső sorsáról döntött a párválasztáson!

Norbi egy olyan döntést hozott az utolsó párválasztáson, ami sokakra hatással volt.

Világbéke? Szerelem? A lányoknak mindenre van válaszuk!

Zsófi, Heni és Szinti sem esnek kétségbe, ha a külső értékeiken kívül elméjüket is meg kell csillogtatniuk!

Tengerparti piknik: így randizott Heni és Bence

A többiek végül a fiatalokat küldték el randevúzni, akik kiöntötték egymásnak érzelmeiket.

Már a babát tervezi Heni, pedig csak most költözött be a Love Island villájába!

Heninek komoly céljai vannak, és bár egyszer már megkérték a kezét Cipruson, aminek rossz vége lett, most mégis visszatért a szigetre, hogy Ámor nyila újra eltalálhassa. Heni jött, Luna és Milán pedig hazamentek, bár nélkülük is van elég veszekedés a Love Island-ben.

Heni nagyon gyorsan közel került Bencéhez

Amíg a többiek elhagyták a villát, addig Erik egy izgalmas játékot talált ki Heninek és Bencének…

Heni jött, látott és iszonyú nagy vitát szított

Az új lány megpróbált közelebb kerülni a párokhoz, csakhogy ez nem mindenkinek tetszett...

Újabb páros van kialakulóban?

Bence döntött, és már biztos benne, hogy kivel szeretné folytatni a Love Islandet...

Heni elárulta Lalinak: szétrobbantaná Zsófit és Tíciánt!

Mielőtt belépett volna a villába, Heni őszintén mesélt Lalinak arról, hogy kiket szemelt ki magának. Sőt, azt is elárulta, hogy egy-két húzással is készül, ha bent tartanák.

Karola féltékenysége miatt összeveszett Erikkel

Karola úgy látta a rapid-randi közben, hogy Erik flörtölt Henivel, ezen pedig kiakadt. Az ágyban veszekedett Erikkel, aki nem tudta megbékíteni.

A fiúk döntöttek: csak egy új lány költözhetett a villába

A rapid-randikat követően a fiúk választottak. A bejelentésüket nemcsak Heni és Szandra várta nagyon, de a teraszon hallgatozó csajok is.

Heni azonnal lecsapott Erikre, Tíciánra és Rajmira!

A fiúknak egy rapid-randi során kellett megismerkedniük az új lányokkal. Először Henivel beszélgettek, aki kerek-perec megmondta nekik, kik jönnek be neki.

Ismerd meg Henit, a Love Island legújabb párkeresőjét!

Vajon mit lehet tudni a fiúk által kiválasztott Heniről? Beköltözése előtt sok mindent elmesélt magáról.

„Megcsaltalak, de szeretlek!”

Roland és Heni négy éve házasok, azonban a férfi az utóbbi félévben többször is megcsalta. A gyanakvó feleségnek igaza lett, visszafordulhat még innen a kapcsolatuk?

Heninek útitársra lenne szüksége

Útitársat keres kerekesszékes lányának egy makói anyuka, különben a 19 éves lány ősztől nem tud a szegedi speciális iskolába eljutni. Eddig egy civil szervezet segítette Henit, de ők anyagi okok miatt szeptembertől ezt már nem tudják vállalni. Megoldást jelentene, ha Heni nem egyedül utazna naponta Makó és Szeged között, de eddig nem sikerült neki útitársat találni.

 

Heni gyermekeként szereti mosómedvéjét

Heni négy mosómedve tulajdonosa, és mindegyiket úgy szereti, mintha a gyermekei lennének. Egyikőjük azonban a kora miatt sokat betegeskedik, sőt maga Heni is gerincproblémákkal küzd, így jól jön neki a segítség, amit Adritól és Mátétól 100%-osan meg is kap!

Heni pokollá teszi a farmerlegények életét?

A Párbajon alulmaradt játékos keze a kerítésen túlról is visszaér, mégpedig végrendeletével. Korábban tett ígéretei nem csak üres szavak voltak. A postás által kézbesített levelében feketén-fehéren leírta, mit vár el a farmerektől, és hogy kinek a feladata lesz ezt betartatni.

Heni bosszútállna végrendeletével


szerző:
2016.04.23. 21:35
Heni bosszútállna végrendeletével

A lányok összedugták a fejüket, és megtervezték, mi álljon Heni végrendeletében, ha ő marad alul Sanyával szemben a Párbajon. Kellemes büntetésekre számíthatnak a fiúk, a gyengébbik nem képviselői pedig kiváltságos helyzetekre.

Heni: „Sanya, közeli barátságban vagyok a szexszel!”

A két párbajozó úgy döntött, leülnek egymással és megbeszélik nézeteltéréseiket, hiszen ez az utolsó alkalom, hogy sort kertíthetnek erre a Farmon.
 

Ki hazudik a Farmon?


szerző:
2016.04.23. 21:35
Ki hazudik a Farmon?

Heni és Norbi egymásnak ugrott a kismalacok miatt, de viszonylag hamar eldurvult a szócsata. Sanya azonnal abbahagyta munkáját, hogy teljes figyelmével élvezhesse a civakodást. A veszekedés elgondolkodtatta a piros kendős párbajozót, ugyanis úgy tűnik, valaki nem volt őszinte vele.

Rendhagyó az ötödik Párbaj


szerző:
2016.04.23. 21:35
Rendhagyó az ötödik Párbaj

Ilyen még nem történt a Farmon. Levelet kaptak a játékosok, amiben az állt, hogy mind a két párbajozónak választania kell egy-egy segítőt. Sanya és Heni választása még inkább különössé tették ezt az amúgy is furcsa felállást.

Íme az 5. Párbaj feladata!


szerző:
2016.04.23. 21:35
Íme az 5. Párbaj feladata!

Több állomása is volt az e heti megmérettetésnek. A párbajozóknak 4 kg kolbászt kellett gyártaniuk - a darálástól a töltésig, amiben a segítők is nagy szerepet kaptak.

A Farmon kolbászból van a győzelem


szerző:
2016.04.23. 21:35
A Farmon kolbászból van a győzelem

A feladat és a szabályok ismertetése után Fördős Zé elindította a játék ötödik Párbaját. Heni és Sanya belevetették magukat a hús és a szalonna aprításba, majd a darálásba. A fűszerezés után pedig az elkészült masszát betöltötték a kikészített belekbe.

Heni szedte a sátorfáját


szerző:
2016.04.23. 21:35
Heni szedte a sátorfáját

Párbaj után gyors csomagolás, a megmaradt javak szétosztása, és irány a kapu. Habár Heni nem így tervezte, de az biztos, hogy nem kell tovább civakodnia ősellenségével.

Heni kigúnyolta a megtört farmert


szerző:
2016.04.22. 19:55
Heni kigúnyolta a megtört farmert

A malacok között ücsörögve pityergett Attila, amikor a piros kendős lakó belépett a házba. Heni azonnal rákérdezett bánatára, és szinte egyből nyílt választ kapott. Korábban gyakran veszekedtek, de a szomorú farmer mégis értelmesnek és méltónak találta versenyzőtársát arra, hogy megossza vele bánatát. Lehet, hogy ezt inkább nem kellett volna?

Elválás és búcsú a Farmon


szerző:
2016.04.22. 19:55
Elválás és búcsú a Farmon

Szilveszter gazda ezúttal nem hozott, hanem vitt. Újabb szomorú búcsúra került sor a tanyán, így nem is csoda, hogy érzékenyebb hangulatba kerültek a farmerek.

Heni bevállalta Sanyát?


szerző:
2016.04.22. 19:55
Heni bevállalta Sanyát?

Anikóval folytatott hosszas tanácskozása után visszatért a farmerekhez a biztos párbajozó. Nem is köntőrfalazott, így a zöld kendő villámgyorsan került fel a kihívott fél csuklójára.

Esélylatolgatás a nagy összecsapás előtt

Már időszerű volt, hogy összemérje erejét a két versenyző. Eddig csak szócsatában volt részük, most viszont tétje is lesz a küzdelemnek.

Ő Norbi 'szerencsés' választottja


szerző:
2016.04.21. 19:55
Ő Norbi 'szerencsés' választottja

Három esélyes közül választhatott a Heti Gazda. A rögtönzött titkos gyűlés után gyors ítélethirdetést tartott az asztalnál. Sanya, Attila és Heni feszülten figyelték Norbi szavait.

Miért csinálta ezt Attila Henivel?


szerző:
2016.04.21. 19:55
Miért csinálta ezt Attila Henivel?

A kendő felkerülése után többekből előbújt a jótét lélek. Vagy csak hátsó szándék vezérli jó tanácsaikat? Az biztos, hogy Henin a sor, hogy mérlegelje a kapott információkat, ha szeretné legyőzni választottját.

Telesz*rt zokni vs. hímr*ngyó


szerző:
2016.04.21. 19:55
Telesz*rt zokni vs. hímr*ngyó

Ahogy telnek a hetek, egyre feszültebbek a farmerek. Sanya és Heni vitája már régóta tart, de lassan úgy tűnik, elérik a csúcspontot. Na, de milyen áron?
 

Kiválasztáson esett egymásnak Heni és Norbi

Anikó érzékeny pontra tapintott, amikor rákérdezett Cintia álomkórjára és Heni véleményére Norbit illetően. A Heti Gazda sem tűrte szó nélkül a társalgást.

Heni szexuálisan vonzódik Sanyához?


szerző:
2016.04.20. 19:55
Heni szexuálisan vonzódik Sanyához?

Sanya úgy gondolja, megfejtette Heni ellenszenvének okát. A táblához kiállva, mindenki jelenlétében közölte véleményét, miszerint Heni rajta éli ki nem létező szexuális életét.

Hátsó szándék vezérelte Attila tettét

Kibújt a szög a zsákból. A kúthoz hívta tereferére Attila kiválasztottját, hogy közölje vele valódi szándékát. Heni eleget tesz a férfi kérésének?

Elindult a kecske-futam


szerző:
2016.04.19. 19:55
Elindult a kecske-futam

Nekiláttak az e heti feladatnak a farmerek. Attila a kis bögréjével gyorsan csapra vert egy kecskét, majd Heni, Gergő, Gábor és Brigi is beszállt a fejési műveletbe, hiszen malacperselyük egyelőre kong az ürességtől.

Heni már remegett Norbitól


szerző:
2016.04.19. 19:55
Heni már remegett Norbitól

Norbi reformjai furcsán hatnak a farmlakókra. A reggeli mellett bukott ki az újabb probléma, ami az ételek elosztását illeti. Heni szembeszállt a Heti Gazdával, aminek meg is lett az eredménye.

Karám-para és kecske-vita


szerző:
2016.04.18. 19:55
Karám-para és kecske-vita

Súlyos büntetés jár azért, ha nem vigyáznak megfelelően a kecskékre és gidáikra. Ezért minél hamarabb meg kell oldaniuk a karám kérdést, de sajnos nemcsak az állatok szabadultak el, hanem az indulatok is.

Diktatórikus vásárlás és parancsok áldozatai lettek a farmerek

Most olyan lesz, amilyen még nem volt. Ha azt hitték a farmlakók, hogy Attilánál keményebb Heti Gazda nem lesz, tévedtek...

Sanya jól megmondta!


szerző:
2016.04.15. 19:25
Sanya jól megmondta!

Nem bírta magában tartani gondolatait a tegnapi véleményezés után. Most tiszta vizet öntött a pohárba, és elárulta, ki miben tudná őt legyőzni.

Cintia: „Felállt a bimbim tőled”


szerző:
2016.04.14. 19:40
Cintia: „Felállt a bimbim tőled”

Míg a fiúk robotoltak a verőfényes napsütésben, a malacok az árnyékban hűsöltek, addig a lányok ledobták a textilt és kifeküdtek napozni. Attila ezt megelégelte, és hideg vízzel locsolta le őket.

Brigi kidobja Henit az ágyából


szerző:
2016.04.14. 19:25
Brigi kidobja Henit az ágyából

Megérett a gondolat Brigi fejében. Arra az elhatározásra jutott, hogy lecseréli 'ágyasát'. Henit kiküldené a többiekhez, hogy helyet csináljon Gergőnek maga mellett.

Váratlan fordulat a Kiválasztáson


szerző:
2016.04.13. 19:55
Váratlan fordulat a Kiválasztáson

Túl vagyunk a negyedik Kiválasztáson. Minden a megszokott módon indult, ám a folytatás rendhagyó volt. Először a két kakas esett egymásnak, majd a végeredmény is meghökkentő volt egyesek számára.

Veszélyes feladatot kaptak a szülőkké vált farmlakók

Átdolgozott hétköznapok, és hétvégi Párbaj után jár a jól megérdemelt bulizás. A versenyzők hangulatát a borozgatás mellett egy prímás is fokozta, aki egész este húzta a talpalávalót.

Norbi az asztalon vetkőztette Diát


szerző:
2016.04.11. 19:15
Norbi az asztalon vetkőztette Diát

Kicsit túltolták a bulit a farmerek a Párbaj után. Voltak, akiknek homályosak az emlékeik, de Dia például azok közé tartozik, akik jobban szeretnék elfelejteni a történteket.

Vajon Heni vagy Vivi húzta a rövidebbet a Párbajon?

Újabb hét, újabb megmérettetés: ezúttal két lány csapott össze a bent maradásért, a kötélhúzásban azonban csak az egyikük nyerhetett. Eközben persze tovább dúlt a románc Brigi és Gergő között, és az indulatok is elszabadultak.

Verbális bika: Heni beszólásokkal hergelte Vivit a Párbajon

A két párbajozónak egy kötélhúzásban kellett bizonyítania, ráadásul úgy, hogy közben patkókat szereznek a másik megmozgatásával. Heni sorra kaparintotta meg a zsákmányokat, Vivi pedig kitartással és a támogatói biztatásával próbált ellenszegülni kihívójának. Amikor patthelyzet alakult ki, Heni bevetette a klasszikus verbális bikázást.

Dia azt várta, hogy Sanya és Heni egymásra ugranak

Miután kibeszélték a Párbajt, Dia érdekes véleményt dobott be a közösbe: kijelentette, hogy ő megvolt róla győzödve az elején, hogy Sanya és Heni a műsor alatt még összejönnek. Erre Attila kontrázott rá egy kicsit, ő ugyanis azt gondolta, hogy ha kapcsolat nem is, de egy jó ágytorna lesz azért a dologból.

Párbaj-körkérdés: kit várnak vissza a farmerek?

Ahogy az minden megmérettetés előtt lenni szokott, a Farm lakói most is megosztották egymással, hogy ki kit vár vissza a Párbajról. Heni nem lepődött meg, hogy rá csak négyen voksoltak.

Vivi Cintiát is lesmárolná, ha ő jönne vissza a Párbajról

Hiába a madárcsicsergés és az üdítő tavaszi szellő, a farmereknek másfajta élményekkel kellett megküzdeniük: a pottyantós vécé ugyanis nem tisztítja meg önmagát. Miközben mindenki az illatok, a látvány és a munka hármasától szenvedett, arra azért kerítettek időt, hogy megbeszéljék az elkövetkező Párbaj lehetőségeit.

Találós kérdés: „Lenyelt egy kacsát, meg még egy kecskét is, mert úgy nevet.” – Ki az?

A gyönyörű tiszta és csillagos égbolt, csak úgy csalogatta a farmereket. A romantikus hangulat csábító volt számukra, amivel nem is lett volna baj, míg össze nem szólalkoztak.

Heni nem bírja elviselni kihívottját?

Egy ideje már kölcsönös az ellenszenv a két fél között. Ennek megoldására mi lehetne jobb, mint egy jó kis Párbaj? Mindketten magabiztosak, de hamarosan kiderül, hogy ki lesz a jobb!

Fördős Zé elcsábította Henit


szerző:
2016.04.08. 19:53
Fördős Zé elcsábította Henit

Eljött a harmadik kihívás ideje, de előbb Fördős Zé hívta beszélgetésre Henit a fészerbe. Kiderült, kiket veszélyeztet a piros kendős párbajozó.

Csak egy ártatlan csillagnézős éjszakának indult...

Hangulatos estére vágytak a farmlakók. Brigi csillagvizsgálatra invitálta társait a dombra, ami először nagyon jó ötletnek tűnt, ám amikor Vivi is úgy döntött, csatlakozik hozzájuk, Heni háborogni kezdett. Ez persze kihatással volt a többiekre is.

Feszült pillanatok eredménye a paplan alatt

Békésen vacsoráztak a farmlakók, mindenkinek ízlett az étel, vitának pedig nyoma sem volt, ami valljuk be, nem mindennapos a tanyán. Egyedül Sanya volt az, akit nyomasztott a választás terhe, ugyanis a pocakok megtöltése után fel kellett tennie a piros kendőt.

Sírással és üvöltözéssel fenyegetőzik Dia

Besokallt a Farm egyik legszorgalmasabb versenyzője, ugyanis azzal vádolták, hogy lopja a napot, és csak a szája jár. Ezen felbuzdulva szaván fogta ellenségeskedő társait.

Ő már biztos, hogy párbajozik a hétvégén!

Hárman voltak versenyben Sanya döntéséért. A Heti Gazda elárulta, ki az, akit mindenképpen a Párbajon szeretne látni szombaton. Arra azonban még ő is kíváncsi, hogy vajon kit választ majd a kendőzött versenyzője?!

Ezúttal is három Farmer közül kell párbajozót választania a Heti gazdának

Megtörtént a Farm harmadik kiválasztása, ahol a játékosok arról szavaztak, kik azok, akiknek a tanyán kívül tágasabb. Kopogott a kalapács, a szögelés végén pedig ismét három név maradt a kalapban, csakúgy, mint múlt héten.

Heni hangja elapasztotta Tina tejét?


szerző:
2016.04.06. 19:30
Heni hangja elapasztotta Tina tejét?

Ismét bolhából csináltak elefántot a pajtában. Heni szerint ő már profi szinten űzi az ottani teendőket, Norbinak, a tapasztalt tehénfejőnek viszont erről egészen más a véleménye. A vita elfajult, a tej elapadt, és természetesen mindenki a másikra mutogat.

Izmos öklök pofozták a finomságokat a konyhában

Laura búcsúlevele fenekestől felforgatta a tanya mindennapjait: a kieső lány végső akarata szerint a fiúk és a lányok helyet cseréltek az istállóban és a konyhában. Lássuk, sikerült-e visszahódítaniuk a gasztronómiát a srácoknak!

Brigi: „Nem akarom mások melleit fogdosni!”

Laurának köszönhetően helyet kellett cserélniük a fiúknak és a lányoknak. Így most Attiláék sürögnek a konyhában, Heniék pedig tehenet fejnek, ami ugye nem túl könnyű feladat. Ráadásul Briginek van némi ellenérzése a művelettel kapcsolatban.

Vadakat terelő juhászok lettek a Farmerekből

Vajon sikerül kordában tartaniuk a nyargaló birkákat? Ma este kiderül!

Heni Attilát és Gábort is alaposan elfenekelte

Sanya után most másik két Farmer pucér hátsófelének is ellátta a baját a buli hevében.

Heni spárgája vagy Gábor asztali breakelése volt-e menőbb?

Sanya győzelmi buliján több felvonásban zajlott az asztalon táncolás, Heni pedig ezúttal sem okozott csalódást, mikor tivornyázni kellett.

Heni Cintia nyakába dobta a lábát


szerző:
2016.04.04. 20:00
Heni Cintia nyakába dobta a lábát

Magukra maradtak az étkezőasztalnál, úgyhogy Cinti elkezdte simogatni, aztán Norbi is becsatlakozott a formációba.

Alaposan betintáztak a Farmerek


szerző:
2016.04.04. 20:00
Alaposan betintáztak a Farmerek

Buli közben gondoltak egyet, és úgy döntöttek, írásbeli kérvényben követlenek maguknak még több innivalót. Dedikálás közben kiöntötték a tintát, amit Attila jobb híján kalapáccsal igyekezett eltüntetni.

Ezen a bulin szinte minden megtörtént, ami csak megtörténhet

A Farm második párbajának örömére ismét mulatságot kaptak ajándékba a játékosok. Duhajkodás közben asztalon spárgázás, breaktánc, betintázás, fenekelés, csajsimi és röhögőroham súlyosbította az amúgy is kemény arcon pörgést.

Tanyasi beautypercek: szájhigiénia Attilával

Korábban már Dóri és Heni jóvoltából megnézhettük, milyen furcsa kencékkel ápolják a bőrüket a csajok, most a fogközsuvickolás rejtelmeit is elleshetjük Attilától.

Tanyasi beautypercek: alapos fogköztisztítás Attilával

Amivel varrni lehet, az fogselyemnek is tökéletes!

Egymásnak ugrott Attila és Norbi


szerző:
2016.04.02. 21:45
Egymásnak ugrott Attila és Norbi

Az őszinteség egy kicsit kicsapta a biztosítékot Attilánál. Miután Heni megmondta neki, hogy túlságosan radikálisan osztogatta a feladatokat, a Heti Gazda bedühödött. És ehhez még Norbi is becsatlakozott.

Brigi ápolta le Gergő bibijét


szerző:
2016.04.02. 15:29
Brigi ápolta le Gergő bibijét

Kongó gazdája munka közben véletlenül lefejelte az akácfa egyik ágát, így sikerült a homloka oldalára összeszednie egy Harry Potter-sebhelyet. Némi vizsgálgatás után úgy döntött, inkább Brigi gondoskodó kezeire bízza magát.

Brigi és Heni nyújtott elsősegélyt Gergő bibijének

Kongó gazdája munka közben lefejelt egy akácágat, a sérülés fölött végül a két lány ült orvosi konzíliumot. Heni ezt az alkalmat sem hagyta ki egy kis oltogatásra...

Beautypercek a tanyán: a lányok furcsa dolgokat kennek az arcukra

A Farmon nincsenek drogériás kencék, de a külső szépség itt sem elérhetetlen, ha az ember picit élelmesebb. Ha nincsen nappali feszesítőd és éjszakai szemránckrémed, kend például a csirke zsírját az arcodra!

Tanyasi beautypercek: a ricinus bizony nem csak hashajtónak jó

Heni parádés egyszerűséggel hidalta át, hogy a Farm ricinuskészletei fogytán vannak. 

Dia sírva fakadt Attila durvasága miatt

A konyhában kezd eluralkodni a káosz. Dia, a konyhafelelős a Heti Gazda jelenlétében kérte számon Vivit, hiszen ő okozta a problémát. Attila viszont Diával kezdett üvölteni, aki nem tudta visszatartani könnyeit.

Breaking: Laurának ismét látszik a  csípőcsontja

A Farmerek lassan, de biztosan felélték az élelmiszer-tartalékaikat, és bizony felkopott az álluk. Egyre kevesebb finom falat jut a játékosoknak, azonban Heni és Laura még ebben is meglátták a pozitívumot.

Laurának végre ismét látszik a csípőcsontja

Henivel a tanyasi koplalás előnyeiről cseréltek eszmét. Bár a Farmereknek felkopott az álluk, azért minden rosszban akad valami jó, hiszen végre fogytak...

Attila locsolóverse


szerző:
2016.03.29. 20:00
Attila locsolóverse

Diának és Heninek írt rövid, de annál frappánsabb költeményt. Szavazz, melyik locsolóvers tetszett a legjobban!

Parázsvitát tálaltak vacsorára


szerző:
2016.03.29. 19:50
Parázsvitát tálaltak vacsorára

Az éhezéstől sokkal feszültebb mindenki. A farmerek már reggelire és ebédre is vitával készültek, így nem is csoda, hogy vacsorára se jutott más -elszabadultak az indulatok az asztal körül.

Heni övvel fenekelte el Sanya csupasz hátsófelét

Dóri párbajgyőzelme utáni buli asztali sztriptíztáncba torkollt, ahol az egykori chippendalefiú Farmer testbedobással szórakoztatta a tomboló Henit. A Farmerlány fenekeléssel jutalmazta a nem mindennapi öltáncot.

Márk rátalált a tökéletes szemöldökívre

Az ember a Farmon se engedheti el magát, Márk szerint legalábbis. Szemöldöke kuszaságát Heni segítségével terelték a megfelelő ívek irányába. Persze, volt, aki nem értette a túlzott pipere-mániát.

Heni és Attila egymásnak estek a konyhában

Attila teljes mértékben kihasználja a Heti Gazda címet, és mindenkit ott kap el, ahol csak ér. Henit például a konyhában ordította le, miután nem volt megelégedve a séf teljesítményével. Ehhez persze Heninek is volt pár szava.

Heni létrehozta a tanyasi bölcsességek és Coco Chanel fúzióját

A divatikon magvas gondolatait idézte meg fésülködés és puliszkafőzés közben. Ezt kell csinálni, ha tényleg borzalmas napunk van.

Ennél kézművesebb kenyeret még sohasem láthattál

A tanya legelső vekni kenyere már azelőtt kétszersült lett, hogy egyáltalán elkészült volna. Egy picit szenes, egy picit nyers, de teljesen a Farmerek készítették el!

Norbi nekimegy Daniéknak


szerző:
2016.03.26. 20:45
Norbi nekimegy Daniéknak

Eljött az idő, hogy megalakuljon az új szövetség a keménymag ellentáborába tartozó játékosokból. Norbi állt az összefogás élére, és már konkrét terve is van Dani csapatának száműzésére.

Gasztroforradalom a tanyán: íme a különleges citromos puliszka receptje egyenesen a Farmról

A tanya lakói hamar feltalálták magukat a konyhában is, pedig a kamrájuk jóval kevesebb alapanyagot rejt, mint a Konyhafőnök raktára. Így készül az ínycsiklandó tejben főtt kukoricadara - azaz közönséges nevén puliszka egy kis citrommal megbolondítva. Pontos recept a klikk után!

A Farmerek citromos puliszkával forradalmasítják a gasztronómiát

Végy egy adag kukoricadarát és tejet, és felváltva adagold őket egy nagy kondérba a végtelenségig. Közben ízlést szerint bolondítsd meg citrommal, és máris kész a laktató tanyasi egytálétel.

A Farm első vekni kenyere már elkészülte előtt kétszersült lett

Heninek köszönhető a tanya legelső pékipari terméke, aminek születése fölött Sanyával közösen bábáskodtak. Azért még van mit tanulniuk a műfajról...

Tanyasi trendpercek: a fehérnemű az új bikini a csajoknál

A kamera elől még a fürdőben sincs menekvés, ezt jól tudják a játékban lévő lányok is. Brigi és Heni úgy döntöttek, hadat üzennek a hagyományos meztelen pancsolásnak, és inkább magukon hagyták a bugyit és a melltartót.

Heni és Brigi együtt fürödtek


szerző:
2016.03.24. 18:38
Heni és Brigi együtt fürödtek

Most már visszavonhatatlanul Brigi lett a csajok hivatalos fürdős társalkodónője.

Ma este Sándor döntésén múlik, hogy férfi vagy nő lesz-e a legelső párbajozó

Heni és Dani holtversenyben végzett azon a versenyen, ahol legszívesebben soha senki nem szeretne győzni: mindkettőjüket ugyanannyian szeretnék a tanya kerítésén kívül látni. Heti gazdaként Sándor kezében van a sorsuk.

Cintia sírva fakad a kiválasztás miatt

Lelkiismeret-furdalása miatt nem bírt könnyeivel Cintia. A Dani által kreált haditerv kivitelezése nem ment mindenkinek gördülékenyen. Laura szerint a lánynak nem kellene foglalkoznia Henivel.

Őket küldenék haza a farmerek


szerző:
2016.03.23. 19:50
Őket küldenék haza a farmerek

Kiderült, ki az a két ember, akik közül a Heti Gazdának, azaz Sándornak kell kiválasztania azt az egyet, aki párbajozni megy.

Egymást fürdették a farmerek


szerző:
2016.03.23. 19:35
Egymást fürdették a farmerek

Sanya segített Laurának a fürdésben, majd később már a többiek is segítőkezet kértek egymástól. Attila találmányának köszönhetően a "fürdőkád" probléma is megoldódott.

Sándor hideg vizet öntött a lusta versenyzőkre

Sándor megfogadta Szilveszter gazda tanácsát, és nem éppen kellemes büntetést választott a munkakerülők megleckéztetésére. Daninál pedig ettől elgurult a gyógyszer.

Heni: „3 hónap, 20 millió és nem pornó!”

Heni szerint a férfiak az egyszerű nőket szeretik, és ő nem tartja magát annak. Fogalma sincs, mit fog csinálni a Farmon. A 40 éves szingli nő azon lesz, hogy feltalálja magát a többi farmlakó között.

Tamás és Lali összeverekednek Heni miatt

Heni váratlanul megjelenik az albérletben, és elhívja Lalit a születésnapjára, ahol Lali és Tomi egymásnak esnek.

Lali megint alul marad Tomival szemben

Lali azt hiszi meghódíthatja Henit, de csók helyett újabb pofont kap a lánytól. Eközben Karesz és Milán kirúgják Drexet a hajóról, Erik pedig egy lakással lepi meg Barbit.

Heni Tomit választja Lali helyett

Lali a meggyőző szerelmi vallomásával majdnem meg is hódítja a lányt az állatmenhelyen, de Heni végül Tamás mellett dönt és Lali ismét egyedül marad.

Lali tovább harcol Heniért

Lali az albérletben kitalálja, hogy kampányt indít, aminek az a célja, hogy Heni őt válassza.

Jövő héten kiderül, hogy Lalit vagy Tamást választja Heni...

Alig várod, hogy újra hétfő este legyen, és kezdődjön az Éjjel-Nappal Budapest? Érdekel, hogy mi történik kedvenceiddel? Lapozz lejjebb, és olvasd el a következő részek tartalmát!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való