KERESÉS search-close

Heti hetes

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Heti hetes"

Gálvölgyi János visszatért!


szerző:
2016.07.25. 13:02
Gálvölgyi János visszatért!

A színművészt július elején szállították kórházba, így több előadását is kénytelen volt lemondani. Egy ország aggódott érte, most azonban visszatért és szerencsére jól van! Már színpadra is lépett, ahol a közönség hatalmas ovációval fogadta!

Heti Hetes 2016-04-24


szerző:
2016.04.24. 22:00

Heti Hetes 2016-04-17


szerző:
2016.04.17. 22:00
Kendőzetlen kritika a Heti hetes asztaltársaságáról!

Ceglédi Zoltán csak annyira gonosz, ami még mosolyogni való? Para-Kovács Imre jelenetei szerethetőek? Lássuk, mi minden van még abban a bizonyos levélben!

Parázs vita alakult ki a szabálytalanságok miatt

Nem értett egyet Hajdu Steve és Farkasházy Tivadar, ami a vezetéssel, pontosabban a parkolással kapcsolatos szabálysértéseket illeti. Jáksó László próbálta megállítani a lavinát, de nem sikerült, ezért Para-Kovács Imre egy poénnal vette el a szópárbaj élét.

Frucsa dolgot tett Ceglédi Zoltán

Az egész onnan indult, hogy valami érthetetlen okból kifolyólag, a hortenzia nem ehető. Kiderült, Ceglédi Zoltán már kóstolt olyasmit, amit nem biztos, hogy kellett volna...

Heti Hetes 2016-04-10


szerző:
2016.04.10. 22:00
Ceglédi Zoltán

Lopáskísérlet miatt indult eljárás a - minden bizonnyal részeg - francia pár ellen, akik március 19-én sikerrel játszották ki a parlamenti őrség éberségét. A páros a sötétben kivárta, míg mindkét épületszárnynál az ellenkező irányba fordultak az őrök - ekkor jöttek a hihetetlen mozdulatsorok. A Heti Hetes tagjai azon gondolkodtak, vajon milyen ittas ember lenne képes ilyen mutatványok végrehajtására. Ceglédi Zoltán pedig felidézte saját csínytevéseit is.

Mi Magyar György szerepe a Heti Hetesben?

Az ügyvéd úr hozzá van szokva ahhoz, hogy akkor szólal meg, amikor lehetőséget kap rá, így nem érte váratlanul a Heti Hetes szóáradata sem. Mikor végre szóhoz jutott, azt fejtegették, vajon milyen szerepet szánnak neki a műsorban. Gálvölgyi János szerint ez soha nem fog kiderülni. Lássuk!

Para-megoldás: ha túl sok a rab, de kevés a kéményseprő

Sajnos a kéményekszáma nem csökkent, csak a kéményseprőké. De aggodalomra semmi ok, Para-Kovács Imre kitalálta, hogyan orvosolható ez a kis probléma. Az is kiderült, milyen kritériumoknak kell megfelelniük azoknak a raboknak, akikből tökéletes szakember válhatna.

Heti Hetes 2016-04-03


szerző:
2016.04.03. 22:00

Magyar György a Heti Hetesben


szerző:
2016.04.03. 10:34
Magyar György a Heti Hetesben

Április 3-án, vasárnap 22 órakor a Heti Hetes történetének 106. szereplőjével találkozhatnak, akik az RTLII-re kapcsolnak. 

Ceglédi Zoltán olyat kérdezett, amire nem tudtak válaszolni

A svéd Örebro Egyetem, és a Karolinska Intézet viselkedés kutatói azt vizsgálták, hogy milyen kapcsolat van a szemek színe és a pupillák, illetve a személyiség között.  Kiderült, a barna szemű emberek jó vezetők, míg a kékek nagy belsőerővel rendelkeznek. Igen ám, de mi van a piros szeműekkel? És a dinoszauruszokat akkor megteremtették, vagy a csontjaikat alapból bedugdosták a földbe?

Labdarúgás, szex és stratégia - Teddy sose akarja abbahagyni?

Kiderült, az Európa-bajnokság focistáinak nem kell türtőztetniük magukat, a készülő szigorú házirendben a szexnek is meglesz a pontos ideje, és helye. Egyébként már csak egy kérdésünk van: Teddy, mikor hagyod abba?

Heti Hetes 2016-03-27


szerző:
2016.03.27. 22:00

Heti Hetes 2016-03-20


szerző:
2016.03.20. 22:00
Papp Réka Kinga lánya kistestvért követel

Egy tanulmány szerint korosztályhoz kötött az időbeosztás, ami az alvást és a szexuális együttléteket illeti. A Heti Hetes tagjai magukat elemezgették, amikor Papp Réka Kinga elmesélte, milyen jelenetben volt része kislányával és volt férjével az óvodában.

Intim fotót mutatott magáról Hajdu Steve

Egy törvényrendelet alapján a szülők megoszthatnak gyermekeikről képeket közösségi oldalaikon, de vállalniuk kell a felelősséget, hogy később bíroság elé kényszerülhetnek a fotók miatt. Ugyanis évekkel később, ha a kicsik felnőttek, beperelhetik anyukájukat és apukájukat a közzétett képek miatt. Hajdu Steve azonban önszántából mutatta meg saját fotóját...

Manchester szurkolók okozták a földrengést

Állítólag a szurkolók annyira belelkesültek, hogy örömük kihatással volt bolygónk mozgására is. Gálvölgyi János azonban megnyugtatta társait és a nézőket, ugyanis szerinte Magyarországon erre nem lesz példa.

Heti Hetes 2016-03-13


szerző:
2016.03.13. 22:00
Minél csinosabb valaki, annál okosabb?

A skót St. Andrews egyetem kutatói szerint minél vonzóbb valaki, annál értelmesebbnek tartjuk, ugyanis egyfajta társadalmi dicsfény övezi őket. A szépség és az intelligencia közvetlen találkozására azonnal egy-egy kivételt említett Heilig Gábor és Para-Kovács Imre.

Kisípolták Heilig Gábort a Heti Hetesben

Para-Kovács Imre egy jelenetet próbált előadni Gálvölgyi Jánossal, több-kevesebb sikerrel. Közben Bach Szilvia és Heilig Gábor is bemutatta, milyen az, ha a közönség beleszól az előadásba.

Halálfélelme volt Ceglédi Zoltánnak

Egy angol felmérés rangsorolta a legirritálóbb sofőröket. Első helyen a szlalomozó fiatalok végeztek, őket a fehér kisteherautósok követik, majd az idősebb korosztály, a futárok pedig csak a negyedikek a listán. Ez a kutatási eredmény Ceglédi Zoltánban rémisztő pillanatokat idézett fel, amit meg is osztott a Heti Hetes asztaltársaságával.

Heti Hetes 2016-03-06


szerző:
2016.03.06. 22:00
Ceglédi Zoltánnak több női mellhez volt köze…

...mint Bach Szilviának. Magyarország „C” kosárban van a női mellek nagyságát illetően. Para-Kovács Imre kicsit tanácstalan volt a téma elején, de a színésznő és Ceglédi Zoltán kisegítette.

Élethű virtuális felnőttfilm Para-módra

A legújabb találmány lehetővé teszi a nagykorúak számára készített képsorok maximális élvezetét. Ez a téma teljesen beindította a Heti Hetes tagjainak fantáziáját, sőt régi emlékek is előtörtek a beszélgetés alatt...

Heti Hetes 2016-02-28


szerző:
2016.02.28. 22:00

Megfenyegették Boros Lajost


szerző:
2016.02.22. 11:53
Megfenyegették Boros Lajost

Saját szomszédja küldött fenyegető üzenetet Boros Lajosnak. A kis figyelmeztető komoly anyagi károkat jelentett a volt rádiósnak.

Sérülések a Heti Hetesben


szerző:
2016.02.22. 11:52
Sérülések a Heti Hetesben

Para-Kovács Imre sérüléséről mesélt, amin Gálvölgyi János először szörnyülködni kezdett, majd ő is megmutatta a bizonyítékát rémtörténetének. A színész után Jáksó László vette át a szót, aki valószínűleg, meg is nyerte a "versenyt".

Heilig Gábor „nem” átalakító műtéte

A Heti Hetes legutóbbi adásában fiúbuli volt, ezért úgy döntöttek, valakit nővé "avatnak". Hajdu Steve Heilig Gábort nézte ki erre a nemes feladatra.

Heti Hetes 2016-02-21


szerző:
2016.02.21. 22:00
Kern Andrást késsel fenyegették egy étteremben

Vacsorázni szeretett volna a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, ám a pincér nem volt túl készséges. Kern András viccelni próbált az alkalmatlankodó felszolgálóval, aki nem értékelte a poént, ezért majdnem csúnya véget ért az éttermi jelenet.

Ferenc pápával „forgatott” a Heti Hetes

Rögtönzött jelenet Kern András rendezésében, ahol a főszerepet Hajdu Steve kapta. Akik szintén kivették a részüket a filmből: Gálvölgyi János, Ábel Anita és Heilig Gábor.

Heti Hetes 2016-02-14


szerző:
2016.02.14. 22:00
Gálvölgyi János levelezőn végezné el a pornóegyetemet

Létrehozták a világ első felnőttfilmes felsőoktatási intézményét, melyet egy – a szakmában elismert – színész álmodott meg. A speciális kurzusok elvégzéséről felvételt készítenek majd, így a diplomások reality sztárokká válnának az oktatás végére. Gálvölgyi János mellett Hajdu Steve is kedvet kapott a szokatlan iskolához…

Papp Réka Kinga ikreket vár?


szerző:
2016.02.08. 11:48
Papp Réka Kinga ikreket vár?

 „Nagymama leszel megint!” - ezt az üzenetet kapta a Heti Hetes tagjának édesanyja.  Papp Réka Kinga gyanútlanul és lezáratlanul az öltözőben hagyta mobiltelefonját, amit Para-Kovács Imre azonnal ki is használt. Az adásban pedig Hajdu Steve egy újabb sms-sel egészítette volna ki a „nagy bejelentést”.

Heti Hetes 2016-02-07


szerző:
2016.02.07. 22:00
Stallone, Schwarzenegger, Chuck Norris vagy a gazdagréti Batman ölt meg több embert?

A Heti Hetes 5-ei adásából az is kiderül, hogy Kutya úr hogyan próbálta meg felszedni Ábel Anitát. Klikk, és a fenti kínzó kérdésre is rögtön megkapja a választ!

Plágium a kormány új dala?


szerző:
2016.02.01. 14:48
Plágium a kormány új dala?

„Gyönyörűen beszéltek, öröm hallani a hang’tok, és remélem, hogy reméltek még jobbat, miben vagytok” – ezekkel a sorokkal és az Örökségünk mozgalommal üzen a kormány a külföldön élő magyaroknak. Az már nyilvánvalóvá vált, hogy hogyan próbálják megállítani a kivándorlási hullámot; a visszacsábítási módszerek viszont csak most kezdtek körvonalazódni. Kezeket fel, ki az, aki ezek után hazajönne?!

Farkasházy Tivadar elhagyta fiát

Hihetetlennek tűnik, hogy valaki a szeretteivel útra kel, valamilyen okból kifolyólag megállásra kényszerül, végül pedig egyik családtajgát hátrahagyva továbbhajt anélkül, hogy észrevenné. Pedig könnyen megtörténhet, még Farkasházy Tivadarral is…

Guminő baleset Gálvölgyi-módra

Úgy tűnik, az igazán figyelmes főnök nemcsak a dolgozók anyagi jólétével törődik: egy cégnél, az egyedülálló férfiaknak felfújható guminőket adtak ajándékba, sőt bemutatót is tartottak a számukra. Az biztos, hogy az a használati útmutató sehol sem volt Gálvölgyi János szemléltetéséhez képest.

Gálvölgyinek megvolt az amerikai színésznő?

Farkasházy Tivadar először arra kérte Gálvölgyi János feleségét, hogy pár másodpercig ne figyeljen, ugyanis kényes témát kezdett feszegetni, aminek a végén ki is derült, hogy a színész készen állna Sandra Bullockra. Na de milyen körülmények között?

Heti Hetes 2016-01-31


szerző:
2016.01.31. 22:00
Jáksó Lászlót beszippantotta a Heti Hetes stúdiója

Már majdnem 16 éve vezeti a Heti Hetest, kérdéseink kereszttüzében azonban még ő is eltévedt a kulisszák mögött, és bizony kellett egy kis idő mire megtalálta a helyes irányt. Útkeresését és válaszait itt és most vágatlanul mutatjuk meg önöknek.

Heti Hetes 2016-01-24


szerző:
2016.01.24. 22:00

Heti Hetes 2016-01-17


szerző:
2016.01.17. 22:00
Hernádi Judit szerint részegen semmit sem érdemes megfogadni

A Heti Hetes óta kevesebbet láthatjuk a televízió képernyőjén, de színházban annál többet. Hernádi Juditot a Belvárosi Színházban az előadás előtt értük utol, és többek között arról faggattuk, mit gondol a karikás szemekről és a másnaposságról és persze az újévi fogadalmakról.

Heti Hetes 2016-01-10


szerző:
2016.01.10. 22:00

Heti Hetes 2016-01-03


szerző:
2016.01.03. 22:00

Heti Hetes 2045-ben 2015-12-31


szerző:
2015.12.31. 21:30

Fókusz 2015-12-30


szerző:
2015.12.30. 18:45
Fókusz 2015-12-30

Ünnepi csalódások - Zokogó gyerekek, röhögő szülők! Szabad megviccelni a kicsiket pocsék karácsonyi ajándékokkal? Fergeteges forgatás - Az év legnagyobb botrányait elemzi Istenes Bence, Dombi és Kelemen Anna! Szem nem marad szárazon! Kitúrták Szellőéket? - A Konyhafőnök Junior legdumásabb sztárjai átvették a hatalmat az RTL Klub Híradójában!

2045-ből jelentkeznek a Heti Hetes sztárjai

A jövőből jelentkeznek a Heti Hetes sztárjai holnap este. Gálvölgyi fitten fiatalosan, Kern András botladozva, Hajdu Steve bottal, Farkasházy Tivadar járókerettel, Jáksó László pedig szó szerint bicegve esett be a szilveszteri felvételre.

Időutazás a Heti Hetes szilveszteri adásában!

Igazi időutazásban volt része december 31-én a Heti Hetes nézőinek. A humor nagyágyúi ezúttal 2045-ből jelentkeztek a múlt, a jelen és a jövő közéleti híreivel, eseményeivel és legfontosabb történéseivel.

Heti Hetes 2015-12-27


szerző:
2015.12.27. 22:00

Heti Hetes 2015-12-20


szerző:
2015.12.20. 22:00

Heti Hetes 2015-12-13


szerző:
2015.12.13. 22:00

Heti Hetes 2015-12-06


szerző:
2015.12.06. 22:00

Heti Hetes 2015-11-29


szerző:
2015.11.29. 22:00
Heti Hetes 2015-11-29

Újra összeül a sztárcsapat, akik a hét legérdekesebb történéseit beszélik meg, ki-ki a saját vérmérséklete szerint, törekedve a műsor alapkoncepciójára, hogy görbe tükröt állítsanak az élet számos területén, de talán leginkább a politikában elburjánzó hülyeség elé. Görbe tükör, ami egy kicsit torzít ugyan, de megnevettet. A műsor lényege mit sem változik, szerepek nincsenek, vagy ha mégis, az csak a véletlen műve.

Heti Hetes 2015-11-22


szerző:
2015.11.22. 22:00

Heti Hetes 2015-11-15


szerző:
2015.11.15. 22:00

Heti Hetes 2015-11-08


szerző:
2015.11.08. 22:00

Heti Hetes 2015-11-01


szerző:
2015.11.01. 22:00

Heti Hetes 2015-10-25


szerző:
2015.10.25. 22:00

Heti Hetes 2015-10-18


szerző:
2015.10.18. 22:00

Heti Hetes 2015-10-11


szerző:
2015.10.11. 22:00
Szavazzon: Ön szerint kire rágott be Varnus Xavér a Heti Hetesből?

A Villanyleó Facebook-on járt utána az ex-stábtag kifakadásának: a zenész szerint a csapat bizonyos tagjai olyan "szellemi mocsarat" képviselnek, amihez ő a továbbiakban nem hajlandó a nevét adni. Ön szerint kire gondolhatott? Szavazzon!

Heti Hetes 2015-10-04


szerző:
2015.10.04. 22:00

Heti Hetes 2015-09-27


szerző:
2015.09.27. 22:00
Hajós András és Kern András a Heti Hetesben

Most vasárnap hosszabb kihagyás után újra a hetek között Hajós András és Kern András.

Hajdu Steve és Magyar Attila fakanalat ragadott

A Heti hetes sztárja nemcsak a színpadon, de a konyhában is otthonosan mozog, és nemcsak a feleségének, de a barátainak, például Magyar Attilának is szívesen főz.

Reflektor 2015-09-25


szerző:
2015.09.26. 01:05
Reflektor 2015-09-25

Szabó Zsófi gyönyörű menyasszony lett. Hajdu Steve és Magyar Attila fakanalat ragadott. A Heti hetes sztárja nemcsak a színpadon, de a konyhában is otthonosan mozog.
 

Heti Hetes 2015-09-20


szerző:
2015.09.20. 22:00
Heti Hetes 2015-09-20

Újra összeül a sztárcsapat, akik a hét legérdekesebb történéseit beszélik meg, ki-ki a saját vérmérséklete szerint, törekedve a műsor alapkoncepciójára, hogy görbe tükröt állítsanak az élet számos területén, de talán leginkább a politikában elburjánzó hülyeség elé. Görbe tükör, ami egy kicsit torzít ugyan, de megnevettet. A műsor lényege mit sem változik, szerepek nincsenek, vagy ha mégis, az csak a véletlen műve.

Heti Hetes 2015-09-13


szerző:
2015.09.13. 22:00
Heti Hetes 2015-09-13

Politika, botrány, Duna-parti, dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek. Hétről-hétre összeül a sztárcsapat, akik az aktuális történéseket beszélik meg, ki-ki a saját vérmérséklete szerint.

Heti Hetes 2015-09-06


szerző:
2015.09.06. 22:00
Heti Hetes 2015-09-06

Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek. Hétről-hétre összeül a sztárcsapat, akik az aktuális történéseket beszélik meg, ki-ki a saját vérmérséklete szerint.

Reggeli dumaparti a Heti Hetes sztárjaival

Vasárnap estétől újra indul a heti dumaparti, ahol a jól megszokot és néha-néha egy-egy új szereplővel kiegészülve, megvitatják a hét legfontosabb eseményeit és teszik ezt közérthető és természetesen humorral megspékelve. Arról, hogy mi zajlik ilyenkor a háttérben és hogyan érzik magukat a felvételeken, három emblematikus szereplőjét hívtuk meg a Heti Hetesnek: Ábel Anita, mint egyedüli nő a műsorban!, Jáksó László és Hajdu Steve a vendégeink!

Heti Hetes best of 2015 - XIII. rész - 15-08-30

Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek. Hétről-hétre összeül a sztárcsapat, akik az aktuális történéseket beszélik meg, ki-ki a saját vérmérséklete szerint.

Heti Hetes best of 2015 - XII. rész - 15-08-23

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

HH best of: Pillanatokig tartó karrierek

Nagy lehetőségek, nagy tervek. Ám sokszor elég egyetlen rossz helyen, rossz időben és rossz környezetben elejtett mondat ahhoz, hogy a gyorsan jött lehetőségből gyors távozás legyen. Részlet a Heti Hetes best of adásából.

Heti Hetes best of 2015 - XI. rész - 15-08-16

Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek. Hétről-hétre összeül a sztárcsapat, akik az aktuális történéseket beszélik meg, ki-ki a saját vérmérséklete szerint.

HH best of: Mennyivel jobb a békülő szex?!

15 perc alatt veszekedés, ajtócsapkodás, szeretkezés majd a zuhanyzás. Kinél működik, kinél nem? Van, aki inkább a békítő cipőre esküszik. Részlet a Heti Hetes best of adásából.

Heti Hetes best of 2015 - X. rész - 15-08-09

Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek. Hétről-hétre összeül a sztárcsapat, akik az aktuális történéseket beszélik meg, ki-ki a saját vérmérséklete szerint.

HH best of: Hozzák nyilvánosságra az UFO-aktákat!

A Magyar Ufokutató Szövetség a kormányfőhöz fordult, hogy ne titkolózzanak tovább. A szövetség kongresszusán felszólalt Pataky Attila is, aki elmondta, hogy őt is már többször eltérítették a földönkívüliek.

Heti Hetes best of 2015 - IX. rész - 15-08-02

Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek. Hétről-hétre összeül a sztárcsapat, akik az aktuális történéseket beszélik meg, ki-ki a saját vérmérséklete szerint.

Szeptembertől számos új műsorral jelentkezik az RTLII

Az RTLII idén szeptembertől a hazai kábelcsatornák közül a legtöbb saját gyártású és a legnépszerűbb új külföldi sorozatokkal készül az őszi-téli televíziós évadra. A világon először az RTLII képernyőjén láthatják a nézők a Partyzánok című zenei realityt, de a nagysikerű A Konyhafőnök Junior változata és az UEFA Európa Liga legjobb meccsei és döntője is itt kerül képernyőre.

HH best of: A csimpánzok memóriája jobb az emberekénél

Farkasházy Tivadar nem is szállt vitába a ténnyel, hiszen ő nemcsak azt is elfelejti, hogy mi történt 5 perccel korábban, hanem azt is, hogy hová parkolt az autójával. Részlet a Heti Hetes best of adásából.

Heti Hetes best of 2015 - VIII. rész - 15-07-26

Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek. Hétről-hétre összeül a sztárcsapat, akik az aktuális történéseket beszélik meg, ki-ki a saját vérmérséklete szerint.

HH best of: Elfogtunk egy levelet

Nem engedélyezte a hatóság egy jótékonysági nyugdíjas est megrendezését biztonsági őrök nélkül. A hír beindította Kern András fantáziáját és tollát. Részlet a Heti Hetes best of adásából.

Heti Hetes best of 2015 - VII. rész - 15-07-19

Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek. Hétről-hétre összeül a sztárcsapat, akik az aktuális történéseket beszélik meg, ki-ki a saját vérmérséklete szerint.

HH best of: Hol a távirányító?

A férfiak vagy a nők töltenek több időt azzal, hogy keresik a televízió távkapcsolóját? A Gálvölgyi családban ez nem jelent gondot, nem úgy mint a többiek esetében. Részlet a Heti Hetes best of adásából.

Heti Hetes best of 2015 - VI. rész - 15-07-12

Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek. Hétről-hétre összeül a sztárcsapat, akik az aktuális történéseket beszélik meg, ki-ki a saját vérmérséklete szerint.

HH best of 2012: Gyarmatosítják az állatkertet?

Felújították, átalakították az állatok lakhelyeit – a hírnek egy emberként örült az egész asztaltársaság, majd jöttek az állatos-randevús sztorik szépen sorjában. Részlet a Heti Hetes best of adásából.

Heti Hetes best of 2015 - V. rész - 15-07-05

Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek. Hétről-hétre összeül a sztárcsapat, akik az aktuális történéseket beszélik meg, ki-ki a saját vérmérséklete szerint.

Heti Hetes best of 2015 - IV. rész - 15-06-28

Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek. Hétről-hétre összeül a sztárcsapat, akik az aktuális történéseket beszélik meg, ki-ki a saját vérmérséklete szerint.

HH best of 2012: A szex is egy sportág

Maratoni, egyéni, páros vagy éppen csapat - ki milyen sportszámokat kedvel, kinek melyikről milyen szexuális együttlét jut eszébe? Az ötletek tárháza a Heti Hetes asztaltársaságánál kimeríthetetlen.

Velünk történt


szerző:
2015.06.22. 11:21
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.
 

Heti Hetes best of 2015 - III. rész - 15-06-21

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

A Heti hetes tagjai vakációra mentek

Elhalkult az utolsó nevetés is, a Heti hetes tagjai vakációra mentek. Előtte közös kiránduláson vettek részt, egy sörgyárba invitálták a csapatot.. Nem hazudtolták meg magukat itt sem. Kérdezgettek, kóstoltak, de bevallásuk szerint már a nyári programokon járt az eszük. Már, akinek lesz.

HH best of 2012: Teddy 20 alkalommal 2 és fél bárban volt

Farkasházy Tivadar fülzúgástól szenved, ezért füldugóval éli mindennapjait. Ennek okát és hatásait fejtegette. Majd azonnal kapott is jó néhány tanácsot, hogy milyen zenét hallgasson annak érdekében, hogy ne apadjon el a teje.

Heti Hetes best of 2015 - II. rész - 15-06-14

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való