KERESÉS search-close

Hirtling István

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Hirtling István"

Komoly kihívás!


szerző:
2017.03.28. 17:25
Komoly kihívás!

 Az izgő-mozgó Hirtling István egy lebénult karaktert alakít a színházban. A színész elmeséli, hogyan készült a nehéz szerepre.

Story Extra 2017-03-28


szerző:
2017.03.28. 16:55
Az író titkaira kíváncsi a riporter

Egy magányosan élő zseni, aki teljesen elvonult a világtól - és egy riporter, aki a titkaira kíváncsi. A Rejtélyes viszonyok című darab alaptörténete így indul, ám a két férfi végül felforgatja egymás életét. Hirtling István és Lábodi Ádám a két főszereplő, akik évek óta jó barátok - azt mondták ez is kellett ahhoz, hogy ezt a nehéz történetet el tudják jól játszani.

Így készült: Megdönteni Hajnal Tímeát

Így készült: Megdönteni Hajnal Tímeát - Mindenki ugyanazt akarja: Hajnal Tímeát. Aki szupersztár fotómodell, egy sztártévés csaja, gazdag és gyönyörű. És nagyon unja az egész felhajtást, egyszerűbb, békésebb életre vágyik. A 15 éves érettségi találkozóján találkozik Danival, aki egy építésziroda alkalmazottja, az esküvőjére készül, tűri a menyasszonya meg a családja basáskodását és nagyon unja az egész felhajtást. Az egykori osztálytársak beszélgetnek meg isznak kicsit, azután futólag elcsábítják egymást a ruhatárban. Nem nagy ügy. Mindenkivel előfordul az ilyesmi. Csak az a baj, hogy az esetet levideózza Bögöcs, a pornóproducer, és a felvétel segítségével megzsarolja Danit. De valami nagyon furcsát kér cserébe a felvételért: hogy megdönthesse Hajnal Tímeát.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való