KERESÉS search-close

Horváth Péter

17 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Horváth Péter"

Nagy volt a lebukásveszély a Főnök inkognitóban szezonzárójában

20 éve nem dolgozott lakatosként Horváth Péter, aki több meleg helyzeten is átlendült a forgatás alatt. Szó szerint, ugyanis a hegesztés során egy szikra a parókájára pattant és majdnem tüzet fogott a póthaja.

Horváth Péter gyakornokból lett ügyvezető tulajdonos az Avermann-Horváth Kft.-nél

Az Avermann-Horváth Kft. a hulladékgazdálkodáshoz fontos gépek gyártásával foglalkozik. Horváth Péter ügyvezető tulajdonos a feleségével együtt dolgozik a cégnél, és állításuk szerint nagyon jó a munkakapcsolatuk.

A teljes adásért kattints ide!

A főnököt egyből bedobták a mély vízbe, ráadásul a parókája is kis híján kigyulladt!

Péter azt gondolta, hogy az első napon könnyű feladatot fog kapni, Kokó azonban egyből bedobta őt a mély vízbe. Egy felpattant szikra majdnem felgyújtotta a fején lévő parókát, ráadásul még amiatt is aggódnia kellett, hogy nehogy felismerjék őt.

A teljes adást ITT tudod megnézni!

Ajaj! Levente feldühítette a főnököt!

Levente hosszú percekre magára hagyta a kollégáját, holott az ő munkájukat csak párban lehet végezni. A főnök egyből kiszúrta, hogy fiatal alkalmazottja eltűnt, és utánajárt, hogy mi állhat ennek hátterében!

A Főnök inkognitóban 6. részét ITT tudod megnézni!

Így reagált a főnök, amikor megtudta, hogy a dolgozói nem tartják be a munkavédelmi szabályokat!

A főnök egy napra kipróbálta, hogy milyen a lakatos rész végállásánál dolgozni. A munka során Sanyi volt a mentora, aki egyáltalán nem mutatott jó példát neki, mert védőszemüveg nélkül hegesztett.

Nézd meg a teljes adást az RTL Moston!

Családi dráma: Az Avermann-Horváth Kft. dolgozója számos sikertelen próbálkozás után is bízik benne, hogy egyszer apa lesz!

Sanyi 33 éves és 12 éve dolgozik a cégnél, ahol felnőtté vált. A barátnőjével már régóta szeretnének gyereket, azonban eddig nem jártak sikerrel. A dolgozó ebéd közben nyílt meg az álruhás főnök előtt.

A teljes adást ITT tudod megnézni!

„Szeretném neked megadni azt az esélyt, hogy ne kallódj el később!”

Levente egy családi tragédia miatt hagyta ott az iskolát, a főnök azonban úgy döntött, hogy finanszírozza a srác továbbtanulását, hogy végzettséget szerezhessen magának.

A teljes adásért kattints ide!

A főnök döntött: Eldőlt, hogy ki lesz az Avermann-Horváth Kft. csoportvezetője!

Horváth Péter a Főnök inkognitóban forgatását egy jó alkalomnak találta arra, hogy eldöntse, Kokó vagy Sanyi legyen az Avermann-Horváth Kft. csoportvezetője.

A teljes 6. részt ide kattintva tudod megnézni!

Megható meglepetésben volt része a csoportvezetőnek kinevezett dolgozónak!

Sanyi hihetetlenül boldog volt, amikor megtudta, hogy csoportvezető lett, azonban az igazi meglepetés csak ezután következett!

A teljes adást ITT tudod visszanézni!

Óriási a tét! A Főnök inkognitóban következő részében eldől, hogy ki lesz a csoportvezető!

A Főnök inkognitóban a legkevésbé sem hétköznapi módon kalauzolja a munka világába a dokurealityk szerelmeseit. A főnök mindenütt ott van. Csak akkor dereng fel a jól ismert mondat a munkavállalóknak, amikor mindez valósággá válik. A Főnök inkognitóban című műsorban a cégvezetők, tulajdonosok merőben új kihívás elé néznek. Álcázva magukat, új dolgozóként munkába állva figyelik meg, hogy mi minden történik a cégük egyes területein, bizonyos munkafolyamatoknál akkor, amikor a dolgozók úgy gondolják, hogy a főnök távol van. Az Undercover Boss hazai adaptációjában a nézők az álcázott vezetők és az ott dolgozók szemszögéből pillanthatnak be például a vendéglátás, vagy az élelmiszeripar egyes munkafolyamataiba. A vállalati háttéren túl a munkavállalók személyes történeteit is megismerhetjük, amely még emberközelibbé teszi az eseményeket. Az pedig, amikor a főnök leleplezi magát és friss tapasztalatai alapján dönti el, hogy miként értékelje munkavállalója teljesítményét, az nem egyszer meglepő, vagy éppen szívszorító pillanatokat eredményez. Főnök inkognitóban - hétfő esténként premier adással - az RTL Klub műsorán!

Főnök inkognitóban EXTRA: A saját kutyája sem ismerte fel az Avermann-Horváth Kft. álruhás tulajdonosát!

Horváth Pétert legnagyobb megdöbbenésére a kutyája, Bella sem ismerte fel álruhában. Vajon az Avermann-Horváth Kft. alkalmazottait is meg tudja majd vezetni az ügyvezető tulajdonos? A Főnök inkognitóban hatodik részéből kiderül hétfőn 22:15-kor az RTL Klubon!

Főnök inkognitóban EXTRA: Így alakították át az Avermann-Horváth Kft. ügyvezető tulajdonosát!

A Főnök inkognitóban hatodik részében Horváth Péter, az Avermann-Horváth Kft. ügyvezető tulajdonosa fog beépülni az alkalmazottak közé. Extra videónkból kiderül, hogyan alakították át őt, hogy ne ismerjék fel a dolgozói! Hétfőn 22:15-kor Főnök inkognitóban az RTL Klubon!

Tényleg függőséget okozhatnak a videojátékok? Most kiderül!

Az Egészségügyi Világszervezet hivatalosan is a mentális rendellenességek közé sorolta a videojáték-függőséget. Meddig normális, és mikortól kóros elfoglaltság a videojátékozás? Mik a jelei és hogyan vehetjük észre? Erről beszélgettünk Király Orsolya pszichológussal, Horváth Péterrel a GameStar Online-tól, és Bíró Balázzsal, a Magyar E-sport Szövetség elnökével!

A kormány nélkül keresik a közoktatás jövőjét

Két gimnáziumi tanár. Egyikük a hivatalos Köznevelési Kerekasztalnál a Nemzeti Pedagóguskar elnökeként képviseli a tanárokat, másikuk Civil Oktatási Platformot kezdeményezett, ahol a kormány nélkül keresik a közoktatás jövőjét. Két asztal mellett tárgyalnak ugyanarról, személyesen még nem találkoztak itt vitatkoznak először: Horváth Péter és Miklósi László.

Veszélyben látják a béremelést

Nem emelkedik a minimálbérrel együtt a pedagógusok bére, ha elfogadják a költségvetési tervezetet - ezt mondta az RTL Híradónak a Nemzeti Pedagóguskar elnöke. Horváth Péter emiatt 13 gimnázium vezetőjével együtt tiltakozó levelet írt a kormányfőnek és a szaktárca vezetőinek.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való