KERESÉS search-close

Hungary's got talent

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Hungary's got talent"

Puskás Peti mindent megtesz a siker érdekében!

Az X-Faktor mentora sosem pihen, zenekarával folyamatosan koncertezik, emellett pedig a rendszeres testmozgás és az egészséges életmód híve, azonban kevesen tudják, milyen különös hobbiba kezdett a popsztár! Mi lehet ez? Eláruljuk!

A Fricska táncos trió az olimpiát is meghódította

Először a Britain’s Got Talent, aztán a Hungary’s Got Talent színpadjára robbantak be. A világcsúcstartó táncos trió a Fricska ezek után az EB-t és most az olimpiát is meghódította.
A fiúk kizárólag csak a Story Extrának dokumentálták az utazásukat. Azonnal mutatjuk az exkluzív felvételeket és élménybeszámolókat, sőt azt is eláruljuk, hova utaznak ezután!

A Hot Men Dance újabb megmérettetésre készül

Közép-Európa legjobb férfi revü tánccsapatának élete nagyot fordult a Hungary’s Got Talent óta. A Hot Men Dance tagjai ugyanis úgy döntöttek, Magyarországon rendezik meg az idei Férfi Revütánc Világbajnokságot. A szexi srácok már javában készülnek. Meg is látogattuk őket próba közben.

Merre járnak a Hungary’s Got Talent versenyzői?

A tavalyi Hungary's Got Talent indulói közül sokan emlékezhetnek a Peet Projectre, Bangó Adrienne-re vagy Badár Tamásra. Ezek a kiváló versenyzők maradandó élményt hagytak az emberben annak ellenére, hogy még sem ők nyerték a tehetségkutató első szériáját. De vajon a verseny után mihez kezdtek magukkal? Ennek jártunk utána.

Molnár Niki másképp csinálja

A Hungary’s Got Talent egykori versenyzője, Molnár Nikolett tavaly ősszel bebizonyította az országnak, hogy a rúdtáncon való pörgés több mint sport.

Elmélyült Kovács Patrícia és Linczényi Márkó kapcsolata

A színésznő a Suhanj! Alapítvány kezdeményezésébe gyermekét is bevonta. Miután az uszodai szurkolásuk véget ért, egykori zsűritag társához sietett, ami nem meglepő, hiszen nagyon jó kapcsolatot ápolnak.

Horgas Eszter csajos napot tartott lányaival

Az egész család a művészi pályát választotta. A Hungary’s Got Talent zsűritagjának fiatalabb lánya énekesnőnek, idősebbik pedig színházi rendezőnek készül. Sajnos kevés időt tudnak együtt tölteni, de Horgas Eszter megadja a módját, amikor csajos napot tartanak.

Káprázott a szemünk: itt mindenkiből kettő volt!

Mindig zavarbaejtő, ha egypetéjű ikreket látunk. Nemrég egy pápai általános iskolában káprázott a szemünk, ahol az egyik osztályba a 29 gyerekből 12-nek az ikertestvére is odajár. A természet csodái ők, és bárhová is születnek, mindig egyfajta sztárokként kezelik őket. Vannak azonban, akik nemcsak büszkék arra, hogy van egy velük szinte mindenben azonos párjuk, hanem részt vesznek a velük kapcsolatos genetikai kutatásokban. A hétvégi ikertalálkozón ismerős arcokkal is találkoztunk!

Badár apaságból jelesre vizsgázott

Az elmúlt időszakban a figyelem a népszerű humoristáról egy másik Badárra szegeződött. Sándor fiát, Tamást ugyanis szintén beszippantotta a színpad világa. A gyorsan jött népszerűség pedig még közelebb hozta egymáshoz az örökgyerek apukát és villámkezű fiát.

Esküvőre készül Niabe Doriane?

A Hungary’s Got Talent fiatal tehetségének élete fenekestől felfordult a műsor óta, de az énekesnő nagyon hálás az élményekért, ráadásul azóta rengeteg felkérést kap különböző megjelenésekre. A Story Extra kamerája most egy fotózásra kísérte el Niabet.

Story Extra 2016-02-24


szerző:
2016.02.24. 17:25
Jó ebédhoz szóljon a No roxa áj, hogy jól induljon a hét! Legyen Ön is szerencsés!

A Hungary's Got Talent versenyzője saját dalával próbálta meg lealázni Kis Grófót, közben több névjegykártyát osztott ki, mint az Amerikai pszichó összes szereplője együttvéve. Sajnos mindez kevés volt a továbbjutáshoz, de Mc Kovi emléke örökké velünk marad.

Portré 2016-02-14


szerző:
2016.02.14. 23:45
Badár Tamás Barabás Évit is elbűvölte

Egy perc alatt annyi lájkot kapott egy közösségi oldalon, mint Brad Pitt. A Hungary’s Got Talent különdíjasa, Badár Tamás, a vasárnapi Portréban, Barabás Évit bűvölte el.

Finálé után - bekukkantottunk a Dirty Led Light Crew hétköznapjaiba

Egymást érő fellépések, rengeteg próba, lelkes rajongók. A Dirty Led Light Crew tagjainak élete nagyot fordult a Hungary's Got Talent fináléja óta. Most meglátogattuk a csapatot, hogy megnézzük, hogyan telnek hétköznapjaik.

Ha rossz napja van, nézze meg, ahogy Balázs és Dombi állathangokon próbál énekelni

A Hungary's Got Talent 5-ei adásában a két műsorvezető megpróbált a Rókadallal nevező Füry Ferenc babérjaira törni, de gonoszak voltunk, és mindenféle állatok nevét beletettük az edénybe. Nézzék csak, hogyan izzadtak bele a feladatba!

Világsztárokkal lép fel a Peet Project

A húrok közé csapott a hétvégén a Peet Project. A Hungary’s Got Talent-ben az élő show-ig jutó pop-funk-jazz formáció egy teljesen új műsorral készült a koncertre. A szép számú közönség a már ismert dalok mellett, új feldolgozásokra és a banda legújabb dalaira is bulizhatott. A zenekar viszont nem csak a magyar rajongóknak játszik, nemrég tértek haza egy Los Angeles-i jazzfesztiválról, február végén pedig már Costa Rica felé veszik az irányt, ahol egy hajón a műfaj legnagyobb világsztárjai mellett szórakoztatják az utasokat.

 

Jó ebédhez szól Menyhárt Tamás kortárs szavalása

A Hungary's Got Talent versenyzője 31-én szóban elküldte Horgas Esztert a mediterrán vidékekre, de előtte még leiskolázott mindenkit kortárs költészetből. Ilyen slam poetry-t még biztos, hogy sosem hallott!

Story Extra 2016-01-18


szerző:
2016.01.18. 17:25
Story Extra 2016-01-18

Pimasz, vagy sem? Bekukucskáltunk Papp Gergőhöz, aki talán nem is olyan Pimasz. Easy Rider nagypapa: Csuja Imre családjáról és hivatásáról nyilatkozik. Váratlanul-vágatlanul Bíró Icával. Megénekeltettük a Metál Lady-t.

Rekeszizmokat előkészíteni: támad Dombóvári István!

Véget ért a Hungary’s Got Talen első évada. A nézőknek hiányozhatnak a műsorban feltűnő tehetségek. Dombóvári Istvánnak pedig ettől egyszerűen lepittyed a szája. A nagy nevettető egyébként rendszeresen nemet mond a celebkedésre, hosszú idő óta nem nyilatkozik. Ám a Story Extra stábjával kivételt tett, és beengedett minket élete két fontos színhelyére.

Story Extra 2016-01-13


szerző:
2016.01.13. 17:25
Story Extra 2016-01-13

Vastag Csaba stílust vált. Hogyan énekel otthonában Máté Péter dalt a híres divattervező? Dombóvári István szomorú, hogy véget ért a Hungary’s Got Talent első évada.

Czuczor-Gidai Zsófi egy verssel kíván boldog karácsonyt

Czuczor-Gidai Zsófia, a Hungary's Got Talent legfiatalabb felfedezettje Weöres Sándor Száncsengő című versével kíván kellemes ünnepeket.

A Dirty Led Light Crew nyerte a Hungary’s Got Talentet

A Hungary’s Got Talent szombati fináléján pattanásig feszült a hangulat, hiszen a döntősök a győzelem reményében hetek óta csak erre a napra vártak. A Reflektor riportere a délutáni készülődéstől az eredményhirdetésig végigkövette az eseményeket, hogy beszámolhassunk önöknek a mindent eldöntő este kulisszatitkairól.

Reflektor 2015-12-21


szerző:
2015.12.22. 00:35

Fókusz 2015-12-21


szerző:
2015.12.21. 18:55
Elsöprő győzelmet aratott a Dirty Led Light Crew

Új kedvence lett az országnak: A Dirty Led Light Crew toronymagasan nyerte meg a Hungary's Got Talentet! A Dirty Led Light Crew a szavazatok 27,3 százalékát szerezte meg, amivel toronymagasan nyertek. Utánuk hatalmas verseny volt, Badár Tamás alig hét tized százalékkal előzte meg a harmadik helyezett Molnár Nikit.
 

Nálunk járt a brit Got Talent sztárja, Paul Potts is!

Néhány szerencsés rajongója testközelből is láthatta, a nagy találkozást természetesen videón is megnézheti, ha tovább kattint cikkünkre.

A Dirty Led Light Crew nyerte az első Hungary's Got Talent-et!

Önök döntöttek: a lézerruhával megspékelt tánccsoport tagjai söpörték be a legtöbb szavazatot. Gratulálunk! :)

Az All In produkciója


szerző:
2015.12.19. 20:46

All In kisfilm


szerző:
2015.12.19. 20:45

Acro Maniacs kisfilm


szerző:
2015.12.19. 20:17

Nyitány


szerző:
2015.12.19. 20:11
Szombaton véget ér a Hungary's Got Talent versenye

Több ezer jelentkező, tehetséges, vagy önmagát tehetségesnek tartó előadó vágott neki a Magyarországon először debütáló Hungary’s Got Talent-nek. Szombaton eldől, ki nyeri a Hungary's Got Talent versenyét.

Szombaton eldől, ki nyeri a Hungary's Got Talent versenyét

Több ezer jelentkező, tehetséges, vagy önmagát tehetségesnek tartó előadó vágott neki a Magyarországon először debütáló Hungary’s Got Talent-nek. Szombaton eldől, ki nyeri a Hungary's Got Talent versenyét.

Világsztár az RTL stúdiójában: Paul Potts

Nemsokára kiderül, ki nyeri az első Hungary's Got Talentet. Kollégáink végig követték az utolsó adást megelőző összes előkészületet, és ott voltak akkor is, amikor a műsor világsztár vendége, Paul Potts, az RTL székházba érkezett.

Fókusz Plusz 2015-12-19


szerző:
2015.12.19. 18:50

Paul Potts megérkezett Budapestre


szerző:
2015.12.18. 19:00
Paul Potts megérkezett Budapestre

Ő volt a Got Talent történetének egyik legnagyobb felfedezettje! A köpcös mobiltelefonárus, aki harminc másodperc alatt világsztár lett, miután kicsalta a nézők könnyeit Puccini Nessun Dormájával. Paul Potts ma megérkezett Budapestre. Büszkék vagyunk rá, hogy ő lesz a sztárvendége a Hungary's Got Talent holnap esti döntőjének.

Fókusz 2015-12-18


szerző:
2015.12.18. 18:55

Fókusz 2015-12-17


szerző:
2015.12.17. 18:55
Horgas Eszter a lányával jótékonykodott

A Hungary’s Got Talent zsűritagja, Horgas Eszter már gőzerővel készül az ünnepekre, hisz mint minden évben, idén is náluk ünnepel majd az egész család. A nagy készülődésben persze azokról sem feledkezik meg, akiknek a karácsony közeledtével még több szeretetre és támogatásra van szükségük.

Fókusz 2015-12-15


szerző:
2015.12.15. 18:55
Aki bújt, aki nem, lezártuk a jelentkezést!

Ma délig lehetett jelentkezni a Hungary's Got Talent Paul Potts-közönségtalálkozójára. Azok közül, akik elég helyes választ adtak, és elküldték a nevüket a tesztben található ímélcímre, kisorsolunk tíz nézőt, akik szombaton személyesen is találkozhatnak a brit Got Talent sztárjával. A szerencséseket hamarosan értesítjük!

Kialakult a Hungary’s Got Talent döntőjének végleges mezőnye

Szombat este lezajlott a Hungary’ Got Talent harmadik, egyben utolsó elődöntője, amelyen ezúttal két csapat és egy egyéni versenyző jutott tovább. Riporterünk már az előkészületek alatt ott volt a kulisszák mögött, hogy megnézze, ki hogyan készül az esti show-ra.

Reflektor 2015-12-14


szerző:
2015.12.15. 01:35
Kialakult a Hungary's Got Talent döntős mezőnye

A Hungary's Got Talent zsűrije teljesen kiborult az egyik produkciótól, és Dombit is Balázs hozta vissza a sokkból. Idézzük fel, mi történt a harmadik elődöntőben.
 

Fókusz 2015-12-14


szerző:
2015.12.14. 18:55
Megvan, kik a Hungary's Got Talent finalistái!

A Hungary's Got Talent zsűrije teljesen kiborult az egyik produkciótól, és Dombit is Balázs hozta vissza a sokkból. Idézzük fel, mi történt a harmadik elődöntőben.

Ezen a héten ők hárman kerültek be a Hungary's Got Talent kilenc legjobbja közé

Az utolsó élő elődöntőn két csapat és egy egyéni nevező jutott tovább a december 19-ei fináléba. Ha lemaradt valamiről, most összefoglaljuk Önnek a szombati adás legfontosabb történéseit.

Még egy napja maradt jelentkezni, ha találkozna a brit Got Talent sztárjával!

Bizony, tíz szerencsés néző most vasárnap testközelből is megismerheti Paul Potts-ot, aki megnyerte a Hungary's Got Talent brit testvérműsorának legelső szériáját. Ehhez nem kell mást tennie, mint helyesen kitöltenie kvízünket, és bízni a jószerencsében. Holnap délben lezárjuk a jelentkezést, úgyhogy érdemes sitetni, ha nem szeretne lemaradni!

A Hungary’s Got Talent újabb továbbjutói

Szombaton este a harmadik élő show-val véget ért a Hungary’s got Talent elődöntője. A tíz produkcióból most is csak hárman juthattak be a döntőbe, a két legtöbb szavazatot kapott produkció, Molnár Nikolett és az Acro Maniacs automatikusan, a másik kettő közül pedig, miután a zsűri 2-2 szavazatot adott a Fricskának és Bangó Adriennek, a nézők döntése alapján a Fricska lett . Az igazin megmérettetés azonban csak most következik, ugyanis szombaton végre kiderül ki nyeri meg az első Hungary’s got Talentet. A stúdióban Molnár Nikolettel beszélgettünk.

Megvannak a Got Talent harmadik élő show-jának továbbjutói!

Ezzel teljes a december 19-ei finálé csapata. Klikk, és nézzék meg, kikről van szó!

A Bandart produkciója


szerző:
2015.12.12. 21:18
Peet Project: „Nem véletlen, hogy ideszülettünk!”

A fiúk mosolygósak, kedvesek, és tombol bennünk az energia. A legfontosabb, hogy hisznek magukban, és abban, hogy az általuk képviselt műfajnak itthon is lehet nagyközönsége.

Esterházy Péter vagy Szepesi Niki írta? Balázs és Dombi beleizzadtak legújabb kvízünkbe

Újabb kemény tesztnek vetettük alá a műsorvezetőket: ezúttal idézetekről kellett eldönteniük, vajon milyen híres személytől származhatnak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való