KERESÉS search-close

Hunger games

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Hunger games"

Szia Éhezők viadala! Köszönet az utolsó trailerért!

Eljött az idő, egy újabb korszak ér lassan a végéhez: Az éhezők viadala ősszel érkező utolsó részével búcsúzunk Katniss Everdeen lázadó mindennapjaitól. Addig is itt van a film friss előzetese!

Reggeli Hírvadász - 15/03/19

Újabb Star Wars tervezgetés, ikonikus feldolgozások, teaser képek, extrán várós filmek poszterei és izgalmas hírmorzsák ma reggel is. Ugorjunk is fejest!

Katniss végre a lázadók élére áll?

Miután az összeesküvők a 13-as körzetbe menekítették az ellenállás szimbólumává váló Katnisst, találkozik Coin elnökkel és barátaival. Katniss vonakodva bár, de az ellenállás élére áll, hogy megmentsék Peetát és végleg leszámoljanak az elnyomó Snow elnök rezsimjével.
 

Az éhezők viadala 3: Katniss még sosem volt ennyire meztelen

Az éhezők viadala: A kiválasztott első része rengeteg akcióval és fülcimpát rezegtető robbanással kecsegtet az előzeteseiben, azonban elődjeihez képest sokkal nagyobb hangsúlyt fektetett a karakterek elmélyítésére. És pont jókor húzták be a kéziféket!
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való