KERESÉS search-close

Igazi

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Igazi"

Koncz Gábor egy kicsit minden nőbe szerelmes

Koncz Gábor annak ellenére, hogy saját bevallása szerint eddig nem találta meg az igazit, nem mondott le a nagy szerelemről. Ma is nyitott szemmel jár nemcsak az utcán, hanem a színház falai között is. Boldog nagyapaként is lelkesen keresi álmai asszonyát.

Így talál rád a szerelem egy óra alatt!

Óriási sebességgel söpört végig a közösségi oldalakon egy amerikai szociálpszichológus különleges, szerelmi kísérlete. Arthur Aron szerint az embereket összekötő legmisztikusabb érzés mesterségesen is előidézhető. Nem kell hozzá más, mint 36 kérdés, amelyeket saját pszichológiai módszerei alapján állított össze. A szakértő azt állítja, két vadidegen ember képes a másikba szeretni 1 órán belül pusztán attól, ha ezeket szép sorban mind felteszik egymásnak. Fodor Bianka 4 önkéntes segítségével utána járt, létezik-e szerelem az első 36 kérdés után!

Szilveszter gazda megtalálta az igazit?

Szilveszter gazda rengeteget dolgozik, de az ismerkedésre azért szakít időt és folyamatosan keresi az igazit.

Reflektor 13-05-06


szerző:
2013.05.07. 01:05
Reflektor 13-05-06

Reflektor: Bódi Sylvi pasiügyekben is kikéri az édesanyja véleményét. Fluor Tomi az igazit keresi.

Reflektor 12-02-15


szerző:
2012.02.15. 23:35
Reflektor 12-02-15

Reflektor: A Barátok közt sztárja, Németh Kristóf egy éve vált el a feleségétől, azóta egyfajta véd- és dacszövetségben él a kisfiával, Lócival. Miért nem találja Miló Viki az Igazit?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való