KERESÉS search-close

Ildikó

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Ildikó"

Előzetes: Ildikó minden fegyvert bevet, hogy elcsábítsa Lacit?

Gizi mit sem sejtve elfogadja férje ajándékát, így Laci kettesben marad Ildikóval, aki úgy tűnik, egyre közelebb kerül a célhoz. 

Hoppá! Lacika megkérte Ildikó kezét?!

Lacika összeszedte minden bátorságát, hogy megkérje Ildikót valamire... megdöbbentő a válasz!

Laci és Ildikó egymásra hangolódtak!

Ildikó minden eszközt bevetett, hogy féltékennyé tegye az exét, a titkos fegyvere pedig nem más volt, mint Laci...

Ildikó sikeres gasztrobloggerként Németországba költözött, Fanny pedig Hongkongban boldogul!

Vajon milyen nehéz magyarként munkát találni, beilleszkedni és mennyi idő kell egy jobb élethez Hongkongban, valamint Kölnben? Kiderül az Isten, veled Magyarország hétfői adásából!

Kata sírva kérte édesanyját: fogadja el párját

Kata húsz évvel idősebb párjával érkezett Anikóhoz, akinek elmondta: édesanyja sehogyan sem fogadja el Miklóst. Vajon Kata és anyukája kibékülnek egymással? A teljes adásból kiderül!

Erotikus táncot lejtett Gyurinak Erika unokatestvére

Ildikó szexi táncától tátva maradt Gyuri szája, aki valószínűleg álmában sem gondolta, hogy ilyen jó lesz a legénybúcsúja...

A teljes adásért kattints IDE!

Klaudia Milánnak: „Felnőtt férfi lettél…”

Zoé a bűntudatával küszködött. Tamara bizonyítani akart Tamásnak. Maja megpróbálta visszaköltöztetni Mesit a hajóra.

Joe végre maga mögött tudhatja balszerencséjét?

Joe móresre tanította Ildikót. Dani és Roland megpróbáltak békét kötni. Milán új állásajánlatot kapott.

Következő rész (2017. szeptember 26.)

Joe móresre tanítja Ildikót. Dani és Roland megpróbálnak békét kötni. Milán megpróbálja megszerezni apja autóját.

Joe Ildikónak: „Te leszel az, aki bűnhődni fog…”

Joe elvesztette a munkahelyét, amikor leégett a műhelye. A helyszínen megtalálta Ildikó iratait, ezért megkereste az asszonyt, aki könnyek között bevallotta a tettét. Joe feljelentéssel fenyegette meg régi anyósát, aki viszont hevesen reagált a férfi szavaira.

Ildikó porig rombolta Joe életét

Joe mindenét elveszítette, amikor leégett a műhely. Karola szenved a szakítástól. Evelint és Szilvit meglopták.

Előző rész (2017. szeptember 22.)

Joe mindenét elveszítette, amikor leégett a műhely. Karola szenved a szakítástól. Evelint és Szilvit meglopták.

Ildikó átkot szórt Joe-ra!

Ildikó úgy döntött, ideje bosszút állnia Joe-n, ezért felbérelt egy ügyvédet, aki a válás során elperelhet mindent a vejétől. Joe azonban csak nyugalmat szeretne, ezért minden feltételbe beleegyezett. Ez annyira felidegesítette egykori anyósát, hogy barátnőivel betörtek a műhelybe, és átkot szórtak Joe-ra, aminek azonban katasztrofális következményei lettek, mert egy égve felejtett füstölő felgyújtotta Joe munkahelyét.

Következő rész (2017. szeptember 22.)

Joe mindenét elveszíti. Karola próbálja feldolgozni a szakítását. Evelint és Szilvit meglopják.

Ildikó felgyújtotta Joe műhelyét

Ildikó bosszúhadjáratot indított Joe ellen. Karola bevallotta Szilárdnak, hogy megcsalta.

Előző rész (2017. szeptember 21.)

Ildikó bosszúhadjáratot indított Joe ellen. Karola bevallotta Szilárdnak, hogy megcsalta.

Joe: „Nem fogom hagyni, hogy a múltam utolérje a jövőmet…”

Egy véletlen folytán Joe egykori anyósa Ildikó, és Tamara anyja Gyöngyi, összefutottak az albérletben. Ildikó mindennek elmondta Joe-t, aminek hatására a férfi barátnője bepánikolt, és a fodrászatban kért segítséget Alexáéktól.

Előző rész (2017. július 28.)

Joe maga alatt van Barbi Annecyba költözése miatt. Karesz már alig várja a nyomozós rendezvényt, amire meghívta Mesit. Ildikó erőszakosan győzködi Paulát, hogy neki kellene betölteni Barbi megüresedett helyét.

Következő rész (2017. július 28.)

Joe maga alatt van Barbi Annecyba költözése miatt. Karesz már alig várja a nyomozós rendezvényt, amire meghívta Mesit. Ildikó erőszakosan győzködi Paulát, hogy neki kellene betölteni Barbi megüresedett helyét.

Barbi:

Ildikó elmegy Barbival a nőgyógyászhoz, ahol az ultrahangon Barbi meglát egy gombostűfejnyi pontot, és elolvad a gyönyörűségtől. Ildikó és Barbi a parkban meghatottan elhatározzák, hogy akárhogy is alakulnak a  dolgok, felnevelik a gyereket.

Alexa:

Alexa azt hazudja Paulának, hogy nagyon tetszik neki az elkészült alkotás, de miután valójában borzasztónak találja a ruhát, esze ágában sincs használni a színpadon. Alexa odaadja a ruhát Ildikónak, de amikor Paula erre rájön, nagyon megbántódik.

 

Ildikó és Marika elfoglalják az albérletet

Gábor ráveszi Joe-t, hogy töltsenek el együtt egy pasis napot. Bár Joe eleinte ellenkezik, mégis hallgat Gáborra, de amikor váratlanul egymás után megjelenik az albérletben Ildikó, majd Marika is, a pasis napnak lőttek...

Vajon Rami képes lenne elvenni a babát Barbiéktól?

Ildikó figyelmezteti Barbit, hogy Ramónát nem kellene ennyire bevonni a családi életbe, nehogy végül Ramóna igényt jelentsen be Mírára...

Előző rész (2017. április 26.)

Maja reggel megtudja, hogy Bálint meghívta Vandát egy premierre. Ildikó baba bulit rögtönöz, amin a barátnői Erzsike és Margó is részt vesznek. Tamás spontán feldobja, hogy Paula és ő keressenek maguknak külön lakást.

Következő rész (2017. április 26.)

Maja reggel megtudja, hogy Bálint a színész-tanára meghívta Vandát egy premierre. Ildikó baba bulit rögtönöz, amin a barátnői Erzsike és Margó is részt vesznek. Tamás spontán feldobja, hogy Paula és ő keressenek maguknak külön lakást.

Barbi hazudott Joe-nak Robiról

Barbiék összetalálkoztak Robival, és mivel Joe nem akarta elrontani a viszontlátás örömét, meghívta Robit és a barátnőjét,hogy tartsanak velük a moziba, majd magukhoz is meghívta őket. Barbi számára ez maga volt a rémálom...

Előző rész (2016.  november 07.)

Barbi anyjánál, Ildikónál keres vigaszt. Bori egyéjszakás kalandja, Vince megvédi a lányt Tamás gonoszkodásaitól. Evelin nagyon örül, mikor állásinterjúra hívják az egyik klubba.

Következő rész (2016. november 07.)

Barbi anyjánál, Ildikónál keres vigaszt. Bori egyéjszakás kalandja, Vince megvédi a lányt Tamás gonoszkodásaitól. Evelin nagyon örül, mikor állásinterjúra hívják az egyik klubba.

Barbi összeroppant, miután megtudta, hogy Joe megcsalta

Ildikó azt mondta Joe-nak, hogy amennyiben bevallja Barbinak, hogy félrelépett, azzal csak tönkreteszi a lánya életét. Így végül Joe úgy döntött, hogy hallgat, és a világ legboldogabb asszonyává teszi Barbit, aztán később mégis meggondolta magát..

Barbi megsértődött, mert Joe ráizgult egy másik nőre

Ildikó elcsalta Joet és Barbit egy látogatásra az egyik barátnőjéhez. Mikor Joe rájött, hogy egy ezoterikus nudista körbe került, haza akart menni. Barbi viszont mulattatónak találta az anyja ismerőseit...

Előző rész (2016. október 19.)

Joet és Barbi Ildikónak hála egy ezoterikus nudista körbe kerül. Katalin Rolandot nevezi ki bárvezetőnek. Maja elhagyja Budapestet.

Következő rész (2016. október 19.)

Joet és Barbi Ildikónak hála egy ezoterikus nudista körbe kerül. Katalin Rolandot nevezi ki bárvezetőnek. Maja elhagyja Budapestet.

Ildikó megtudja, mivel vádolják Joe-t

Ildikó látja, hogy Barbi és Joe mennyire fel vannak dúlva, és puhatolózni kezd: egy buta véletlennek köszönhetően végül Ildikó tudomást szerez a feljelentésről, de a lánya előtt jó képet vág a dologhoz.

Előző rész (2016. augusztus 17.)

Marci rájött, hogy mégsem Grétivel képzeli el a jövőt. Milán szakított Szonjával. Ildikó tudomást szerzett Joe feljelentéséről.

Következő rész (2016. augusztus 17.)

Marci rájön, hogy mégsem Grétivel képzeli el a jövőt. Milán szakít Szonjával. Ildikó tudomást szerez Joe feljelentéséről.

Ildikó bosszúból elárulja Joe titkát?

Joe és Ildikó összeszólalkoznak a bonbon készítő tanfolyamon. Ildikó mérgesen megfenyegeti a vejét, hogy elárulja Barbinak a félrelépését, ha nem bánik vele jobban.

Következő rész (2016. május 12.)

Műszakzáráskor Dávid bejelenti, hogy Amerikába megy zenélni. Vajon Nimród csak Gréti miatt férkőzött Karola közelébe? Ildikó megfenyegeti Joe-t, hogy kitálal Barbinak.

Barbi esküjét hallva Ildikó meggondolja magát

Ildikó a lánya esküjét hallva megérti, hogy Barbi számára Joe az egyetlen, és mindig is az marad, ezért úgy dönt, mégsem mondja el az igazat neki, és nem áll a boldogságuk útjába.

Joe és Barbi fergeteges tánccal kezdik meg házaséletüket

A mulatság kezdete előtt Joe és Barbi megmutatták a násznépnek azt a fergeteges latin tánccal fűszerezett produkciót, amire már hónapok óta készültek.

Előző rész (2016. május 05.)

Karesz és Liza részegen lefekszenek egymással. De mi lesz az esküvővel? Vajon Ildikó elmondja Barbinak az igazságot, vagy Joe futamodik meg a hűtlensége miatt?

Megtörtént az álomesküvő: Joe és Barbi összeházasodtak!

Joe és Barbi esküvője kis híján dugába dőlt, hiszen Ildikó mindent tudott a legénybúcsún történtekről. Barbi édesanyja végül nem tette tönkre lánya esküvőjét, Joe viszont mindenkit megijesztett, amikor szótlanul elmenekült a kastélyból. 

Robin elrabolta Sári kislányát

Robin nem volt képes elfogadni a szakítás tényét, ezért az esküvő helyszínére sietett. Mivel nem tudta meggyőzni egykori barátnőjét, durva módszerhez nyúlt. Ugyanezt a stratégiát választotta Gábor is, Barbi boldogsága érdekében.

Következő rész (2016. május 05.)

Karesz és Liza részegen lefekszenek egymással. De mi lesz az esküvővel? Vajon Ildikó elmondja Barbinak az igazságot, vagy Joe futamodik meg a hűtlensége miatt?

Ildikó meghallja, hogy Joe félrelépett a legénybúcsún

Amikor Joe már azt hiszi, hogy minden rendben van, Gábor és Paula véletlenül Ildikó előtt beszélik meg Joe félrelépését a táncoslánnyal. Ildikó azonnal figyelmeztetni akarja Barbit, ezért Pauláék kénytelenek kitalálni valamit, hogy ezt megakadályozzák.

Előző rész (2016. május 04.)

Ildikó megtudja, hogy Joe félrelépett a táncoslánnyal. Marci és Gréti végre újra egymásra találnak. Evelin majdnem belehal a drog túladagolásba.

Következő rész (2016. május 04.)

Ildikó megtudja, hogy Joe félrelépett a táncoslánnyal. Marci és Gréti végre újra egymásra találnak. Evelin majdnem belehal a drog túladagolásba.

Lali végre visszakapja Joe-t és a családját

Lali beszökik az esküvő helyszínére, ahol a többiek észreveszik a fiút. Együttéreznek Lalival, és elbújtatják, végül azonban Lali összefut Joe-val. Az érzelmes beszélgetés után Joe végre meg tud bocsájtani Lalinak.

Gábor kiűzi Mihályékat Joe életéből

Gábor és Paula részegen érkeznek Barbiék buliján, és Gábor illetlenül viselkedik Dalmával, ami felbosszantja Dalma férjét, Mihályt.

Joe végleg megutáltatta magát a szomszédokkal

Joe ismét összezörrent a szomszédaival, Barbi pedig egy közös bulival próbálta összehozni a nem túl baráti lakóközösséget, természetesen teljesen sikertelenül.

Következő rész (2016. április 12.)

Lali kitalálja, hogy betör Barbiék lakásába, hogy így ők kénytelenek legyenek visszaköltözni az albérletbe, de a terve balul sül el, és Barbit elüti egy autó.

Joe és Gábor betörnek a régi műhelybe

Joe megígéri, hogy munka után az esküvői helyszínre siet, de Marci autója lerobban. Gábor és Joe a régi műhelyben kötnek ki, és Joe újra ráébred, mennyire imádja az autókat.

Barbi anyja túl messzire megy

Bár Ildikó bocsánatot kér Barbitól, de a játszóházban megint azzal áll elő, hogy ő nem lehet nagymama, ezért Barbi azt kéri tőle: szálljon ki az életükből.

Barbi elolvad Miki színjátékától

Barbi segít Mikinek, hogy kibéküljön Majával és teljesen elolvad, amikor Miki egy csokorral mond köszönetet neki ezért.

Miki egyre közelebb férkőzik Barbihoz

Miki megint egy lépéssel közelebb kerül ahhoz, hogy felszedje Barbit, és így bosszút álljon Joe-n.

Miki meglepetés bulit szervez Majának

Miri és Adrián között elcsattan az első csók, Miki pedig egyre közelebb férkőzik Barbihoz.

Ildikó nem kíváncsi a lányára

Barbi új életet akar kezdeni, és erre az átmeneti megoldásra, hogy visszaköltözik az albérletbe.

Miki helyett Joe lép a ringbe

Barbi megunja Ildikó viselkedését, Karola pedig bebizonyítja, milyen jó barát.

Barbi visszaköltözik az albérletbe

Barbi nem bírja tovább Ildikónál, aki úgy bánik vele, mint egy kisgyerekkel.

Jövő héten kiderül, miért költözik vissza az albérletbe Barbi...

Alig várod, hogy újra hétfő este legyen, és kezdődjön az Éjjel-Nappal Budapest? Érdekel, hogy mi történik a kedvenceiddel? Görgess lejjebb, és olvasd el a következő részek tartalmát!

Barbi végre a sarkára áll!

Barbi erre elhatározza, hogy mától kezdve ő fogja irányítani az életét és nem az anyja, a pasija vagy bárki más.

Barbi elégeti az esküvői könyvét

Barbi kétségbeesésében elégeti a szeretett esküvői könyvét, hogy végre végérvényesen lezárja a dolgot Joe-val.

Miki megpróbálja elüldözni Barbit

Miki tudomást szerez a dologról, és meg akarja győzni Joe-t, hogy neki szüksége van a szabadságra, és Barbi csak „bezárná” őt.

Joe elrabolja a menyasszonyt

Barbi lemondja az esküvőt, amivel nagyon megbántja Eriket.

Joe elutasítja Barbit

Joe közli Barbival, hogy már nem szereti őt, és ha boldog akar lenni össze kell házasodnia Erikkel.

Franciska látni sem akarja Gábort

Barbi eldönti, hogy nem megy hozzá Erikhez, Gábor pedig lekési Franciska lánykérését.

Barbi lemondja az esküvőjét

Barbi szilárdan elhatározza, lemondja az esküvőjét Erikkel.

Erik feleségül akarja venni Barbit

Amíg Zsófi kifizeti Félix tartozását, Erik úgy dönt, megbocsát Barbinak.

Iza letagadja Milánt

Ildikó nem akarja Joe-t lánya közelében látni, Regina pedig rájön, hogy Félixszel sikeresebb lehetne.

Erik látni se akarja Barbit

Barbi beszélni akar még egyszer Erikkel, de Erik látni sem akarja a lányt.

Barbi végre kitálal Eriknek?

Amíg Kristóf balesetet szenved, Regina meggyőzi Barbit, hogy mondjon el mindent Eriknek.

Barbi elmondja az igazat Eriknek?

Regina kőkeményen szembesíti vele, hogy tegnap éjjel szerelmet vallott Joe-nak. Barbinak egyértelmű, hogy mindent el kell mondania Eriknek.

Barbi, Patti és Joe együtt töltik a napot

Barbinak váratlanul el kell vállalnia, hogy vigyáz Erik lányára, Patríciára. Magával viszi a munkahelyére, és élvezi az anyaszerepet.

Erik bevallja titkát Barbinak

Mielőtt Erik és Barbi összekötik az életüket, Erik fontosnak tartja, hogy őszinték legyenek egymással.

Barbi elmondja Eriknek, hogy lefeküdt Joe-val?

Miközben Zsófi egyre rosszabb helyzetbe kerül hazugságai miatt, Evelin mindenkit eltaszít magától, és drogozni kezd.

Joe segít Eriknek bevásárolni a lakásba

Joe és Erik barátsága, vagy Joe és Barbi szerelme az erősebb?

Ildikó kioktatja Joe-t az új házban

Joe segíteni akar Barbiéknak, ldikó azonban nem akarja többé a férfit Barbi közelében látni.

Ildikó nem akarja Joe-t Barbi közelében látni

Miközben Alexa megpróbálja kibékíteni Evelint és Bécyt, Karesz csótány-futóversenyt rendez a hajón, ami katasztrófális véget ér. Ildikó kezébe veszi az irányítást, és száműzi Joe-t Barbi életéből.

Velünk történt


szerző:
2015.04.27. 09:25
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

Erik szülei szerint Barbi egy buta plázacica

Barbi mindent bedob, hogy Erik szüleinek megfeleljen, de teljes elutasításban van része.

Barbit elátkozza egy hipnotizőr

Mikor Barbi Eriket szex közben Joe-nak szólítja, szégyenében Ildikóhoz menekül, aki egy hipnotizőr segítségét kéri.

Barbi Joe helyett Eriket választja

Erik buliján a lakók izgatottan várják, hogy Barbi megjelenjen, és megtudják, milyen volt a "randi" Joe-val. Barbi a szeretkezés után máris úgy érzi, hogy felmelegíthetik kapcsolatukat Joe-val, aki azonban elmagyarázza Barbinak, hogy szerinte nincs jövője a viszonyuknak; ezzel nagy fájdalmat okoz Barbinak. Erik bulijára megy, hogy elfogadja a fiú házassági ajánlatát.
 

Barbi babát vár Eriktől?

Barbi reggel borzasztóan rosszul van, ezért arra gyanakszik hogy terhes lett Eriktől.

Barbi a forgatáson is támogatja Ildikót

Elérkezik Ildikó nagy reklámforgatásának a napja. Bár eleinte Barbi nem túl lelkes, végül átgondolja a dolgot, és az anyja mellé áll.

Barbi Angéla és Erik közé furakszik

Barbi már korán reggel összekap az anyjával, mivel nem jut neki elég magánélet. Anélkül, hogy Erikkel megbeszélné, bejelenti, hogy elköltözik, azonban Erik éppen családi napot tart.

Barbi beadja a derekát, és lefekszik Erikkel

Barbi még mindig szenved a Joe-val való szakítása miatt. Erik meghívja őt magához ebédelni, amiből egy második randevú kerekedik, de Barbi elmenekül Erik elől, mert még nem áll készen erre. Barbi szégyelli magát a viselkedése miatt, és reméli, hogy soha többé nem fogja viszontlátni Eriket. Ám később éppen Erik ül Barbi konyhájában, és bocsánatot kér Barbitól, aki hirtelen teljesen elolvad tőle, és mégis lefekszik vele.

Barbi Erikkel vígasztalódik

Hála Ildikónak, Erik megint megjelenik Barbiék albérletében, és randira hívja a lányt. A randit azonban megzavarja Joe váratlan felbukkanása, ami nem is annyira fájdalmas, mint gondolta volna. Amikor Erik este hazakíséri Barbit, szenvedélyesen csókolóznak, de Barbi megálljt parancsol.

Betegen is nap, mint nap jót tesz a szegényekkel

Az európai statisztikai hivatal legfrissebb, 2013-ra vonatkozó adatai szerint Magyarországon egyre több a szegény, az emberek negyede számít annak, ez a szám az uniós átlag közel háromszorosa. A kormány mindenesetre vitatja ezeket az adatokat, ők a szegénység csökkenéséről beszélnek. Ildikó estéről estére útnak indul Fóton, és rengeteg szegénnyel találkozik. Bár beteg, arra tette fel az életét, hogy segítsen nekik.


 

 Ildikó szakít Leóval, és a spirituális élettel

Ildi nem hisz a szemének, amikor reggel beállít Sunita, és közli, hogy innentől hárman fognak együtt élni. Amikor Sunita és Leó az egész napot édes kettesben az ágyban töltik, Ildikó besokall. Később Leó közli, hogy Sunitával gyereket szeretnének, de ezt Ildikó már nem fogadja be, és végleg szakít szerelmével.

Leó és Ildikó spirituálisan egybekelnek

 Ildikó titokban szervezi saját esküvőjét Leóval, és Gábort kéri meg arra, hogy hívja el a férfit a ceremónia helyszínére. Amikor Gábor rajta kapja Leót egy másik nővel, és ezt elmondja Joe-nak, megint veszekedésbe fullad az esküvő. Barbi jelenetet rendez, legnagyobb döbbenetére azonban Ildikó mindennel tisztában van, így végül a szerelmesek spirituálisan egybekelnek

Keresztes Ildi megóvná Stone-t


szerző:
2012.12.01. 00:50
Keresztes Ildi megóvná Stone-t

Keresztes Ildikó mindent elkövet, hogy Stone elkerülje a párbajt. Az X-Faktor mentorának Zámbó Krisztián kiesése után már csak egyetlen énekese maradt, úgyhogy még egy szerencsehozó ajándékkal is meglepte Stone-t.

X-hajrá: a mentorok már készítik a rekeszizmaikat

A visszaszámlálás elindult, szeptember 1-jén indul a harmadik X-Faktor. Az összeszokott négyes pedig többé-kevésbé kipihenve ül majd be a mentori székbe.

Keresztes Ildikóban is megvan az X?

Az X-Faktor mentora nehéz időszakon van túl, de mára már olyan, mint akit kicseréltek. Készül az őszi nagy feladatára, a tehetségkutató következő évadjára, ezért az átlagosnál jóval több időt szentelt a pihenésnek. Csakhogy Spanyolországban benevezték egy énekversenyre.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-13

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Kinga titoklevelében őszintén vallott Attila iránti érzéseiről. Az Összeférhetetlen fiú sokkot kapott a hallottaktól.

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Párbaj 12-02-12

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Párbaj: Ildikóról kiderült, hogy úgy tud horkolni mint egy traktor, Csabi és Attila összeugrott Kinga feje fölött, és kiderült, hogy Seherezádé még mindig Gergő miatt mérges a Cselszövőre. A vasárnapi Párbaj egy "ősi" konfliktusnak vetett végett. A két szőke ciklon hatalmas macskaháborút vívott a stúdióban, éppen csak egymás szemét nem kaparták ki.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-11

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Már Olivért is idegesíti az a felesleges veszekedés, ami az Összeférhetetlen és az Érzékeny lelkű között zajlik. Vera elvetette a sulykot Seri pártfogása közben. Kinga Attilával töltötte búcsúestjét.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-10

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A párbajozók egy tárgyaláson válaszolhattak a vádakra és kérdésekre, a szembesítésen még az eddig békés Seherezádé is kikelt magából. Attila és Szandika randizott, Olivér duplán szívatta meg az Összeférhetetlent.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való