KERESÉS search-close

Irma hurrikán

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Irma hurrikán"

Nem hozták haza a magyarokat a hurrikán sújtotta szigetről

Hiába vártak a magyar állam által küldött gépre a Saint Martinról kimentett magyarok. Hatan, köztük egy csecsemő délután indultak volna haza, de ehelyett sms-t kaptak arról, hogy a repülő elromlott és másikat sem tudnak küldeni. Híradónknak tanácstalanul nyilatkozott a kint ragadt magyarok egyike. A külügyminisztérium kérdésünkre annyit írt, kereskedelmi járatokon oldják meg a magyarok hazajutását.

 

Irma hurrikán: a túlélő magyarok beszámolója

Soha nem látott még akkora pusztítást az a két magyar, akik túlélték az Irma hurrikánt a karibi Saint Martin szigetén. A dunaújvárosi unokatestvérek szerdán érkeztek haza, azt mondják nem sokan múlt az életük. Mindketten visszamennének a szigetre, nemcsak dolgozni, hanem segíteni a bajba jutottokon.

 

MAGYAR TÚLÉLŐK: „Pusztító és borzalmas volt a hurrikán!”

Kuti Kornélnak és unokatestvérének, Vitai Gabriellának egy hajszálon múlt az élete, amikor a karibi térségben található Saint Martin szigetét elérte az Irma hurrikán. A szigeten tartózkodó emberek estétől másnap délutánig várták, hogy lenyugodjon a sokszor 300-370 kilométer per órával tomboló vihar. Az unokatestvéreket háborús menekültekként kezelték, akik már Magyarországon vannak, de minél hamarabb vissza szeretnének menni a szigetre, azért is, hogy segítsenek bajba jutott társaikon.

Még 13 magyar van a hurrikán sújtotta területen

Még 13 magyar van az Irma hurrikán által sújtott Saint Martinon. A külügyminisztérium közülük hetet egy bérelt amerikai géppel hoz ki a karibi szigetről, a többiek saját maguk intézik hazaútjukat. Az Irma eközben trópusi viharrá szelidülve pusztít tovább, már Floridától északabbra, áradásokat okozva.

Fókusz 2017-09-11


szerző:
2017.09.11. 17:20
HURRIKÁN MIAMIBAN: Megállt az élet

A megdöbbentő képek jól mutatják az Irma erejét, amely miután végigpusztította a Karib-szigeteket, Florida felé vette útját. Ott már az elmúlt napok történéseiből nagyjából sejthetik, mire számíthatnak.

Irma hurrikán: egyre nagyobb a pusztítás

Továbbra sem kegyelmez minden idők legpusztítóbb hurrikánja, az Irma. A Karibi-térséget már szinte teljesen letarolta. A tomboló vihar pusztító útján Antigua és Barbuda után végigsöpört már Puerto Ricón és Szent Márton-szigetén is, most pedig közel háromszáz kilométer körüli szélsebességgel közelít Florida partjai felé.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Az évszázad vihara tombol Florida partjainál

Huszonötezer ember már elhagyta otthonát. A Florida partjai felé 300km/h-ás széllökésekkel közeledő hurrikán, már két Karib-tengeri nyaralóparadicsomot, két szigetet totálisan letarolt. Halálos áldozatokat is hagyva maga után. Floridában csütörtökön leállítottak két atomerőművet és lezárták a rakétaindító bázist is, Key West repülőterével együtt. Információink szerint az állam északi részein és a szomszédos Georgiában már felállították az első menedékhelyeket is.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Fókusz 2017-09-07


szerző:
2017.09.07. 17:20
Már Flordiában is érezni az Irma hurrikán erejét

A Karib-térség után már Flordiában is érezni az Irma hurrikán erejét, ez pedig a legnagyobb sztárok villáit is érinti. A közelgő katasztrófa a hét végén fejti ki majd a legpusztítóbb hatást, az evakuálás már napokkal korábban megkezdődött.

Brutális ereje lett az Irma hurrikánnak

Szükségállapot, kitelepítések, riadalom, és 300 kilométer per órás széllökések: brutális ereje lett az Irma hurrikánnak az Atlanti-óceánon. Donald Trump amerikai elnök egyenesen úgy fogalmazott: az Atlanti-óceánon valaha látott legnagyobb hurrikán közeleg Florida felé. Az Irma most a karibi térségben van.

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való