KERESÉS search-close

Istenes Bence

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Istenes Bence"

Hoppá! Gáspár Laci bezsebeli az év tippje díjat?

Gáspár Laci olyan nevet mond a Békára, ami szinte felrobbantja a stúdiót! Álarcos énekes vasárnap 19 órakor az RTL Klubon!

Van ok az ünneplésre: Bencével közösen fújták el a gyertyát a Nyomozók

A Nyomozóknak az előző adásban volt egy találata, ezért Istenes Bence meglepetéssel kedveskedett nekik. Vajon ebben az adásban is sikerül megfejteniük, hogy kit rejt az álarc?

Istenes Bence két keréken érkezett meg az Álarcos énekesbe!

Az Álarcos énekes műsorvezetője ezúttal biciklin ülve nyitotta meg a show-t.

Különleges fejdísz és frizura: a Nyomozók ma is kitesznek magukért!

Így készültek a Nyomozók a ma esti adásra. Adél különleges fejdíszeket visel majd, Laci fejére pedig egy kontyot ragasztottak, hogy teljesen úgy nézzen ki, mint a Dzsinn az Aladdinból.

Gáspár Laci óriási átalakuláson esik át az Álarcos énekes következő adásában!

A Nyomozók a következő adásban az eddigieknél is különlegesebb szettekben ülnek a nyomozó pultba! Álarcos énekes vasárnap 19 órakor az RTL Klubon!

Istenes Bence extra bejelentése!

A Nyomozók és a nézők munkáját is segíti, hogy mostantól az Álarcos énekesek extra nyomokat adnak! Ki van a maszk mögött? A tippelés extra nyomokkal folytatódik!

Hargitai Bea felvilágosította Istenes Bencét!

Miután Bence kételkedik Bea tippjében, a Nyomozó visszavág a műsorvezetőnek! Álarcos énekes minden vasárnap 19 órakor az RTL Klubon!

Kimaradt jelenet: Csobot Adél kettévágva tűnt el a színpadról!

Istenes Bence legutóbb új fejezetet nyitott az Álarcos énekes bevonulások történetében: kettévágta Adélt! No de mi történt a kulisszák mögött? Most kiderül!

Családi dráma az Álarcos énekesben: Csobot Adél kiakadt Istenes Bence elszólásától!

Csobot Adél nem jutott szóhoz Istenes Bence kijelentésétől! A műsorvezető vajon honnan tudja, hogy milyen parfümöt használ Dallos Bogi?

Az új Röfi kikezdett Istenes Bencével!

A Röfi a Kaktusszal párbajozott, azonban a produkciók előtt a nyomozók szemügyre vehették az új Röfit, aki miután megtréfálta a műsorvezetőt, flörtölni kezdett vele.

Ajaj! Istenes Bence kettévágta Adélt, de összerakni már nem tudta!

Mint ahogy azt már megszokhattuk, Istenes Bence ismét egy fergeteges számmal nyitotta meg az Álarcos énekest! A műsorvezető ezúttal egy bűvészmutatvány során vágta ketté szerelmét.

A vadonatúj Röfi most először áll színpadra

Hat Álarcos énekes lép fel ma este az RTL Klub stúdiójában. Az adás különlegessége, hogy a vadonatúj Röfit most először áll színpadra. A nyomozók legjobban talán az új Röfi produkciójára kíváncsiak. Sebestyén Balázsnak persze már van is sejtése, ki lehet ő...

Istenes Bence lebuktatta a Békát?

Az Álarcos énekes műsorvezetője megpróbálta tőrbe csalni a Békát. Így reagált a történtekre a maszkos! Álarcos énekes vasárnap 19 órakor az RTL Klubon!

Istenes Bence lenyúlta Gáspár Laci Lambóját?

Visszatért a Nyomozók közé Gáspár Laci, aki az előző két adásban csak Skype-on jelentkezett be. Laci jóvá akarta tenni, hogy Nagy Ervinnek megadta a lehetőséget a távolmaradásával arra, hogy beüljön a székébe, Csobot Adél mellé. Bence a lila Lamborginit kérte cserébe... 

Gáspár Laci kapja az ívet a visszatérése után!

Sebestyén Balázs és Istenes Bence nem kímélik a Nyomozót a következő adásban! Álarcos énekes vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

Alsónadrág nélkül állt színpadra Istenes Bence?

Az Álarcos énekes műsorvezetője ismét egy emlékezetes szettben vezette a show-t. A Nyomozók azt találgatták, hogy vajon vett-e alsógatyát a melegítő nadrág alá Istenes Bence. Szerinted?

Istenes Bence kidurrant - így indult az Álarcos énekes!

„Bence mindig ilyen hamar eldurran?” - viccelődött Sebetyén Balázs a műsorvezető mókás bevonulása után, amit Istenes Bence nem egészen így tervezett.

Csobot Adéllal való kapcsolatáról vallott a Bika!

Érezhetően izzott a levegő a Bika és Csobot Adél között. Kiderítettük, mit érez a Nyomozó iránt az Álarcos! Álarcos énekes vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

Hűha! Istenes Bence a Kakas után a Zebrával is kikezd?

Az Álarcos énekes műsorvezetője olyat tett, ami mellett képtelen volt Csobot Adél szó nélkül elmenni! Vasárnap 19 órától Álarcos énekes az RTL Klubon!

Így csókolózik Istenes Bence a Kakas szerint!

Az Álarcos énekes műsorvezetője legutóbb lekapta a Kakast! Így reagált a történtekre a maszkos! Álarcos énekes vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

Újabb leleplezés: Nagy Ervin valamit jobban tud Istenes Bencénél?

Az Álarcos énekes műsorvezetője a harmadik adást egy őrületes szaltóval nyitotta meg. Less be a kulisszák mögé, hogy megtudd, hogyan nézett ki a valóságban Istenes Bence bejövetele!

A Robot, azaz Nagy Ervin helyettesíti Gáspár Lacit: mit szól ehhez Bence?

Gáspár Laci a múlt héten hatalmasat alakított Mr T-re hasonlító öltözékével, akit a nézők most két hétig nem láthatnak a képernyőn, ugyanis koronavírus-fertőzése miatt otthon kellett maradnia karanténban. Most Nagy Ervin ül be a helyére. A színpadon pedig itt lesz újra a Banán, a Tigris, a Maki, a Dinó, a Baba, a Béka és az Elefánt. Egyvalakinek közülük pedig le kell vennie az álarcát!

Istenes Bence akrobatikus mutatvánnyal nyitotta meg az Álarcos énekes 3. show-ját

Az Álarcos énekes műsorvezetője nem szereti a snassz belépőket, de most olyat villantott, amire még a Nyomozók sem számítottak.

Új álarcosok, vadonatúj produkciókkal: bajban vannak a nyomozók?

A nyomozók szerint nagyon jól sikerültek az új álarcok, hiszen egyre nehezebb kitalálni, hogy ki lehet a maszk mögött? A riportban azt is visszanézzük, hogy melyik előadás után maradt mindenkinek tátva a szája!

A Robot visszatér! Nagy Ervin is nyomoz az Álarcos énekesben!

Gáspár Laci helyett Nagy Ervin ugrott be vendégnyomozóként! Így reagált Istenes Bence a Robot visszatérésére! Vasárnap 19 órától Álarcos énekes az RTL Klubon!

Mi kell ahhoz, hogy a kapcsolat is úgy szárnyaljon, mint az egyéni karrierek?

Egyedül nem megy – tartja a mondás. Meg azt is, hogy párosan szép az élet. Ádámtól és Évától, Antoniuson és Kleopátrán át Korda Györgyig és Balázs Kláriig megtanultuk, hogy minden sikeres férfi mögött áll egy erős nő. Újabban pedig azt is, hogy inkább mellette – sőt sokszor már előtte. A közösségi média felfutásának köszönhetően ez a páros játék is új színezetet kapott.

Hargitai Bea kikészült! Sebestyén Balázsnak kell leszedálnia őt!

Hargitai Bea teljesen elveszett a tippek tengerében, olyannyira, hogy Dr. Balázsnak kellett a segítségére sietnie! Vasárnap 19 órától Álarcos énekes az RTL Klubon!

Kimaradt jelenet: Megtrollkodták Istenes Bencét a Nyomozók!

A Nyomozók nem bírtak magukkal az Álarcos énekes forgatási szünetében, és megtréfálták a műsorvezetőt. Álarcos énekes vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

Istenes Bence megcsókolta a Kakast!

Míg a Nyomozók azon agyaltak, hogy ki lehet a Kakas, a műsorvezető lekapta az Álarcost! Ha kíváncsi vagy a forró pillanatra és Csobot Adél reakciójára, nézd meg a videót!

A Robot után máris megvan Csobot Adél 2. évados hódolója?

Több közös tulajdonság is van Csobot Adélban és a Bikában. Lehet, hogy a második évadban a Bika veszi át a Robot helyét?

Ezt látnod kell! A Krokodil után Istenes Bence is játékfigurát csináltatott magából!

Az Álarcos énekes műsorvezetője tanult az első évad versenyzőjétől, és elkészíttette kicsinyített mását, ráadásul többféle változatban is!

Istenes Bence szettje mellett nem lehet szó nélkül elmenni!

Sebestyén Balázs nem tudta szó nélkül hagyni az Álarcos énekes műsorvezetőjének e heti ruháját.

Bemutatkoznak az Álarcos énekes legújabb adásának jelmezei!

Az első adásban nyolc titokzatos karakterrel ismerkedhettek meg, hónapokon keresztül készülnek ezek a jelmezek, sőt még egy 3D-s nyomtatót is bevetettek ehhez. A mai showban vadiúj jelmezeket láthatnak és interjút készítettünk egy cicával, egy elefánttal és egy bikával is!

Istenes Bence az első pillanatban leizzasztotta Fluor

Nagy meglepetés az Álarcos énekes második évadának első adásában: a Süti lepleződött le, a maszk alatt pedig Fluor Tomi volt. Arra egyetlen nyomozó sem jött rá, hogy a Wellhello egyik tagja van a jelmezben. Csak a műsorvezetőnek, Istenes Bencének volt jó a tippje. A Süti leleplezésén túl is tele volt meglepetéssel a múlt heti Álarcos énekes. Rajta kívül még 7 maszk mutatkozott be egy-egy produkcióval.

Sebestyén Balázs kiakad Csobot Adélra!

A világ legrejtélyesebb és legőrültebb show-műsorának első hazai évada után újra indul az országos őrület az RTL Klubon! Még több maszk, még több nyom, még több rejtély! Újra az egész ország találgat: kit rejt az álarc? Ki van a maszk mögött? Vajon melyik hazai hírességet rejti a Bika álarca, van tipp, hogy ki van a Cica és a Röfi maszk mögött? Az Álarcos énekes (gyártó: UFA Magyarország) műsorvezetője ebben az évadban is Istenes Bence, a Nyomozók közül azonban egy valaki nem folytatja a stúdióban a vizsgálódást. Az ország egyik legsikeresebb youtubere, Dancsó Péter, az emlékezetes televíziós kitérő után visszatér az internetes videók világába, bokros teendői megakadályozzák, hogy részt vegyen a következő nyomozati szakaszban. Dancsó Pétert kiváló Nyomozóként ismertük meg, aki több sikeres gyanúsítást követően, ezúttal rajongóként követi az álarcos énekesek sorsát. Nem lenne a világ legrejtélyesebb show-műsora, ha nyomozás nélkül fednék fel a televíziózás történetének legféltettebb titkait! Hogy ki az, aki Csobot Adél, Sebestyén Balázs és Gáspár Laci mellett Nyomozóként lép elő, egyelőre rejtély övezi! Az országos találgatás mostantól egy Nyomozó azonosítására is kiterjed! Ki lesz a negyedik, aki hétről hétre minden erejével azon fog dolgozni, hogy kiderítse, kit rejtenek az álarcok? Érdemes figyelni az Álarcos énekes honlapját, hivatalos közösségi felületeit és az RTL Klub adását, ahol nyomokat rejtünk el a legújabb nyomozóról. Kitalálod, hogy ki van az álarc mögött? Álarcos énekes vasárnap esténként, 19.00 órától - az RTL Klubon!

Exkluzív: Bence kihúzza Adélnál a gyufát!

A férfi Nyomozók próbálnak az Álarcra koncentrálni, de valahogy nem megy nekik... Vasárnap 19 órától Álarcos énekes az RTL Klubon!

Istenes Bence féltékennyé teszi Adélt: „Ne flörtölgess!”

A világ legrejtélyesebb és legőrültebb show-műsorának első hazai évada után újra indul az országos őrület az RTL Klubon! Még több maszk, még több nyom, még több rejtély! Újra az egész ország találgat: kit rejt az álarc? Ki van a maszk mögött? Vajon melyik hazai hírességet rejti a Bika álarca, van tipp, hogy ki van a Cica és a Röfi maszk mögött? Az Álarcos énekes (gyártó: UFA Magyarország) műsorvezetője ebben az évadban is Istenes Bence, a Nyomozók közül azonban egy valaki nem folytatja a stúdióban a vizsgálódást. Az ország egyik legsikeresebb youtubere, Dancsó Péter, az emlékezetes televíziós kitérő után visszatér az internetes videók világába, bokros teendői megakadályozzák, hogy részt vegyen a következő nyomozati szakaszban. Dancsó Pétert kiváló Nyomozóként ismertük meg, aki több sikeres gyanúsítást követően, ezúttal rajongóként követi az álarcos énekesek sorsát. Nem lenne a világ legrejtélyesebb show-műsora, ha nyomozás nélkül fednék fel a televíziózás történetének legféltettebb titkait! Hogy ki az, aki Csobot Adél, Sebestyén Balázs és Gáspár Laci mellett Nyomozóként lép elő, egyelőre rejtély övezi! Az országos találgatás mostantól egy Nyomozó azonosítására is kiterjed! Ki lesz a negyedik, aki hétről hétre minden erejével azon fog dolgozni, hogy kiderítse, kit rejtenek az álarcok? Érdemes figyelni az Álarcos énekes honlapját, hivatalos közösségi felületeit és az RTL Klub adását, ahol nyomokat rejtünk el a legújabb nyomozóról. Kitalálod, hogy ki van az álarc mögött? Álarcos énekes vasárnap esténként, 19.00 órától - az RTL Klubon!

Így nyitotta meg Istenes Bence az Álarcos énekes 2. évadát!

Az Álarcos énekes műsorvezetője egy felejthetetlen produkcióval nyitotta meg az új évadot! Úgy tűnik, idén is emlékezetes bevonulásokkal készül Istenes Bence.

Új évad, új sztárok és egy új nyomozó: ma este jön az Álarcos énekes 2. évada!

Egyebek mellett ezt ígéri az Álarcos Énekes ma este kezdődő második évada. De még mielőtt rátérnénk az új adásra, elevenítsük fel az első évad leleplezéseit!

Így készül a show-ra a Kaktusz, a Tigris, a Béka és az Egér!

A mai adásban szereplő új álarcos énekesek már napok óta próbálnak. Az Egér jelmeze is – csakúgy, mint a Kaktuszé – teljesen magyar fejlesztés. Az új maszkok és a bennük rejtőzködő új sztárok mellett egy új nyomozó is csatlakozott a műsorhoz. Hargitai Beának nyomozótársai is nagyon örültek, Gáspár Laci szerint nagyon izgalmas, hogy teljesen más lesz így a nyomozó csapat lüktetése. Azt viszont Laci sem gondolta, hogy egyelőre az első két adás felvételén vehet csak részt.

Extrém bejövetelekkel készül Istenes Bence az Álarcos énekes 2. évadára

Így emlékszik vissza az Álarcos énekes műsorvezetője az első évadra! Ha kíváncsi vagy, hogy mi mindent tartogat Istenes Bence a nézők számára az új szériában, nézd meg extra videónkat! Szeptember 6-án 19 órától Álarcos énekes az RTL Klubon!

Szexi dekoltázst villant az új Nyomozó az Álarcos énekes első részében!

Hargitai Bea Nyomozóként tér vissza az Álarcos énekes új évadában! Így fogadták őt Nyomozótársai és a műsorvezető, Istenes Bence! Szeptember 6-án 19 órától Álarcos énekes az RTL Klubon!

Mutatjuk az első képkockákat az Álarcos énekes új évadából!

A világ legrejtélyesebb és legőrültebb show-műsorának első hazai évada után újra indul az országos őrület az RTL Klubon! Még több maszk, még több nyom, még több rejtély! Újra az egész ország találgat: kit rejt az álarc? Ki van a maszk mögött? Szeptember 6-án 19 órától az RTL Klubon!

Megmutatjuk, hogyan születnek az Álarcos énekes különleges jelmezei

Már csak egy nap és indul az Álarcos énekes második évada! Hetek óta készülnek az új adásokra az RTL Klub nagystúdiójában. Újra fel kellett építeni a gigantikus díszletet, benne azzal a két hatalmas fejjel, amelyből a műsorvezető, Istenes Bence és a beöltözött hírességek jönnek ki produkcióik előtt. Az Álarcos énekes készítői azt ígérik, meglepetésekben most sem lesz hiány, hat vadonatúj jelmezt is láthatnak vasárnap 19:00-kor az RTL Klubon.

Hírességek, akik munka közben szerettek egymásba

Munkahelyen nem kezdünk viszonyt – mindenki ismeri az íratlan szabályt, mely elméletben nagyon jól működik – egészen addig, míg el nem kezdünk vonzódni egy kollégánkhoz. Istenes Bencéék, Sánta Laciék, Dallos Bogiék és Sebestyén Balázsék kapcsolata is azt igazolja, hogy nem feltétlenül sülhet el rosszul a dolog!

Így készülnek a nyomozók és a műsorvezető az Álarcos énekes első adására!

Grandiózus díszlet, látványos jelmezek, egyre profibb nyomozók és a műsorvezető, aki a nagy bevonulások mestere. Megmutatjuk, hogyan készülnek a kulisszák mögött az Álarcos énekes első adására. Istenes Bence és a detektív csapat is készen áll már a startra!

Leleplezzük az Álarcos énekes új nyomozóját!

Jöjjön a várva várt pillanat! Megtudhatod ki lesz az Álarcos énekes második szériájának új nyomozója! Az ő érkezésével így már teljes az új nyomozógárda. Hogy miként működik együtt a két férfi-két nő felállás, kiderül vasárnap este 19:00-től az RTL Klubon!

A közös csibészkedésekből igazi jóbarát lett Fluor Tomiból és Istenes Bencéből

Fluor Tomi és Istenes Bence már több, mint 10 éve ismerik egymást. Az őrült kalandozások közben mindketten felnőttek és némileg meg is komolyodtak. Felidézik a legszebb és legviccesebb közös emlékeiket, elmondják, hogy mit gondolnak egymásról és elképzelik, milyenek lesznek majd nyugdíjasként 50 év múlva?!

FLUOR&ISTENES: „Mentünk az utcán és sikító tinilányok rohantak utánunk!”

Külön-külön is igazi sikersztori Istenes Bence és Fluor Tomi élete. A két híresség már 10 éve nemcsak a csibészségben alkot egy párt, hanem komoly élet helyzetekben is kiálltak már egymás mellett.

Popsztár lehet Istenes Bencéből?!

Istenes Bencének eddig csak hobbi volt a zenélés, de most feldolgoztak Geszti Péterrel egy régi dalt, amihez klipet is forgattak! Vajon ez lesz a nyár slágere?

Hogyan él Adél és Bence önkéntes házi karanténban két pici gyerekükkel? 

Csobot Adél és Istenes Bence 42 napja vannak otthon, házi karanténban a koronavírus-járvány miatt. Felváltva mennek vásárolni, ezen kívül pedig csak sportolni hagyják el az otthonukat. Bence, Adél, Nátán és Ádin egy München melletti faluban élnek. Elmesélik hogyan.

Az Álarcos énekes 1. évadának összes leleplezése egy videóban!

12 Álarcos énekes, 12 leleplezés - téged melyik lepett meg a legjobban?

Exkluzív: A Fináléban a Nyomozók is szavaznak - van, akinek ez nem könnyű… (04.12.)

FINÁLÉ ma este 20:00-tól!

Best of Istenes Bence - Az Álarcos énekes műsorvezetőjének felejthetetlen bevonulásai

Íme Istenes Bence összes eddigi bevonulása az Álarcos énekes adásaiból! Vasárnap este 20 órától Finálé az RTL Klubon!

Látnod kell! Ezek voltak Csobot Adél és Istenes Bence legviccesebb pillanatai az Álarcos énekesben

Míg Csobot Adél a Nyomozók táborát erősítette, Istenes Bence az Álarcos énekes műsorvezetőjeként szórakoztatta a nézőket adásról adásra. Mutatjuk a legjobb közös pillanataikat! Finálé vasárnap 20 órától az RTL Klubon!

Exkluzív! Adél a Nyuszinak: „Bence exe vagy-e?” (04.12.)

Vasárnap 20:00-tól FINÁLÉ! Szerinted kit rejt a Nyuszi álarc?

Exkluzív: Kiderül miért a Krokodil, a Nyuszi és a Robot a finalisták! (04.12.)

Vasárnap 20:00-tól FINÁLÉ!!! Szerinted kiket rejthet az álarc?

Istenes Bence elképesztő produkcióval nyitotta meg az Álarcos énekes Fináléját!

Istenes Bence álarcosként jelent meg a színpadon a Fináléban! A Nyomozók állva tapsoltak a műsorvezető produkciója láttán!

Istenes Bence sem bírja tippelés nélkül! Jön az Álarcos énekes Fináléja!

Vasárnap elérkezik a pillanat, amire mindenki várt! Végre az Álarcos énekes fináléjában kiderül, hogy ki van a finalisták, vagyis a Robot, Krokodil és a Nyuszi jelmez alatt. Nézzük meg, hogy készült a műsor, utána pedig Istenes Bence meséli el, mi volt számára a legemlékezetesebb!

Tudni akarod az Álarcos énekesek titkát? Most felfedjük!

Hatalmas sikerrel fut az RTL Klubon a világ legrejtélyesebb és legőrültebb showműsora, ami most vasárnap a Fináléjához ér. De mielőtt összecsapna a Nyuszi, a Krokodil és a Robot, megmutatjuk, hogy nemcsak a színpadon izgalmas a produkció, a kulisszák mögött is kémfilmbe illő jelenetek zajlottak!

Exkluzív: Balázs kegyetlenül nekimegy Bencének! (04.05.)

Vajon ezt ennyiben hagyja a műsorvezető? Vasárnap kiderül!

Színt vallott a Nyuszi: így került Istenes Bence az ágyába!

Az Álarcos énekes következő adásában Istenes Bence egy ágyba kerül a Nyuszival. Így kommentálta a Nyuszi az esetet! Álarcos énekes vasárnap 19 órakor az RTL Klubon!

Előzetes: Istenes Bence összemelegedik a Nyuszival! (03.29.)

Csobot Adél a Robotot vizsgálná megközelebbről, míg Istenes Bence a Nyuszival fog szexi táncot lejteni az Álarcos énekes következő adásában. Vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

Segíts azoknak, akik most a frontvonalban dolgoznak! #együttsikerül

Nem voltunk még ilyen helyzetben, de együtt sikerül és túlleszünk rajta. Segíts te is! Azokért, akik értünk dolgoznak, maradj otthon, ha teheted; tartsd be a higiéniai javaslatokat; segíts az időseknek és akiknek szüksége van rá. És segíts magadon is, hogy az otthonlét ne unalom legyen. Segíts te is, hogy megfékezzük a betegség terjedését, mert ez rajtad is múlik! 

#együttsikerül

Istenes Bence: ˝Próbáljunk meg ebben a kritikus időszakban is a pozitív dolgokra koncentrálni˝

Istenes Bence, az RTL műsorvezetője is csatlakozott az RTL Magyarország kampányához, melynek keretében azok előtt tisztelgünk, akik azon dolgoznak, hogy ne álljon le az élet.

Ezúton is köszönjük odaadásukat! 
#együttsikerül #maradjotthon #rtlmagyarország 

Istenes Bence és Csobot Adél Németországból üzentek

A Páva fölszállt, már csak hatan maradtak versenyben azután, hogy Hajas Lászlót három nyomozó is lebuktatta legutóbb. De, végre a vájt fülű Gáspár Lacinak is van egy találata. A 7. show-val folytatódik vasárnap este az Álarcos énekes, a hat még versenyben lévő karakter mutat be egy-egy vadonatúj produkciót. Az adást a műsorvezető, Istenes Bence és párja, az egyik nyomozó, Csobot Adél Németországban nézik majd, hiszen most ott töltik napjaikat. Onnan küldtek videóüzenetet.

Istenes Bencéék így változtattak a mindennapi rutinon a koronavírus-járvány miatt

Istenes Bence Az álarcos énekes felvételei után Csobot Adéllal együtt visszament Németországba, ott szembesültek a koronavírus-járvány minden következményével. Mi a helyzet most náluk és hogyan változtattak családjuk mindennapi rutinján a járvány miatt?

Bekukkantottunk Istenes Bence és Csobot Adél otthonába!

Bencéék komolyan veszik az otthon tartózkodást, a gyerekeknek napirendje van. Lássuk, hogyan készültek fel a vészhelyzetre!

Istenes Bence üzent azoknak, akik nem tartják be a szabályokat

Szabó Zsófi és Istenes Bence mesélt arról, hogyan vészelik át ezt a rendkívüli helyzetet és Bence egy igen komoly problémával is szembesítette a nézőket.

Exkluzív előzetes: Bonyolódik Istenes Bence Nyuszi-ügye (03.15.)

Bencére rájár a rúd, nem először emlegetik fel neki korábbi hódításait... Vajon tényleg ismeri a Nyuszit? Álarcos énekes vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

Istenes Bencével való kapcsolatáról vallott a Fagyi

Vajon milyen kapcsolatban áll a Fagyi és Istenes Bence? Ennek jártunk utána!

Előzetes: Csobot Adél a Robotra vágyik! (03.01.)

Magyarországon először az RTL Klub műsorán! a világ számos országában óriási sikerrel futó szórakoztató show-műsor, az Álarcos énekes. Az egyik legtitokzatosabb énekes show-műsorban egyetlen cél lebeg mindenki előtt, hogy kitalálja, ki van az álarc mögött. Kezdődjön az országos találgatás! Vasárnap esténként 19.00 órától ismert hazai sztárok öltik magukra a teljes testüket elfedő, látványos álarcokat. A maszkok mögött lehetnek énekesek, színészek, valóságshow-hősök, humoristák, sportolók, bárki, aki már legalább egyszer belopta magát a nézők szívébe. A műsor kapcsán példátlan biztonsági intézkedések vannak érvényben. Elkülönített öltözők, biztonsági őrök, eltorzított hangon megszólaló álarcok, kártyákkal való kommunikáció! Teljes a titokzatosság! A feladat pedig nem más, mint kitalálni, hogy vajon ki lehet a maszk mögött. A nézők nem maradnak ebben segítség nélkül. Négy Nyomozó követi az álarcok által ”elhagyott” nyomokat, és egyetlen, de igen bonyolult ügyön dolgoznak: rá akarnak jönni, meg akarják fejteni a titkot, hogy kik vannak az álarcok mögött. Azt még nem lehet tudni, hogy mely hírességeket rejtik a maszkok, de azt már igen, hogy az Álarcos énekes műsorvezetőjeként újra látható lesz az RTL Klub képernyőjén Istenes Bence. Ismét összeáll a szó szerinti nyerő páros, ugyanis egy show-ban szerepel Csobot Adéllal, aki a Nyomozók csapatát erősíti Sebestyén Balázzsal, Gáspár Lacival és az ország egyik legnagyobb követőtáborral rendelkező youtuberével, a magyar internetezők egyik kedvenc megmondóemberével Dancsó Péterrel. Minden adás során egy-egy maszkról lehull a lepel és kiderül, hogy ki van az álarc mögött. A stúdióban helyet foglaló nézők és a Nyomozók szavazatai alapján, az adott adásban legkevesebb szavazatot kapott álarc lelepleződik. A nyomozás pedig a nagyszabású show-műsoron túl az Álarcos énekes háttérműsorában is folytatódik az RTLMost!-on, ahol Szabó Zsófi és Lali igyekszik megfejteni a titkot, hogy ki lehet a maszk mögött? Kitalálod, hogy ki van az álarc mögött? Álarcos énekes február 9-től, vasárnap esténként, 19.00 órától - az RTL Klubon!

Előzetes: Istenes Bence csókolózott a Fagyival? (02.23.)

Csobot Adél teljesen kiakadt Istenes Bence kérdésétől! Vajon az Álarcos énekes műsorvezetője csókolózott már a Fagyival? Vasárnap este 19 órakor kiderül!

Vasárnaptól a Fókusz különkiadással jelentkezik az Álarcos énekes előtt!

Ki lehet vajon az a híres ember, aki bevállalja, hogy egy 15 kilós óriási páva jelmezben kiáll a színpadra énekelni és nem mellesleg visszaszólás nélkül hallgatja Sebestyén Balázsék kritikáit? Vele is beszéltünk az Álarcos énekes próbáján, sőt egy meglepetéssel is készülünk a nyomozóknak, amihez majd Önök is segíthetnek.

Istenes Bence ismét a kulisszák mögül jelentkezik!

Bence legutóbb megmutatta nekünk az Álarcos énekes stúdióját (katt ide, ha eddig kimaradt!), most pedig egy SZIGORÚAN TITKOS folyósóra visz minket - csak aztán nehogy baj legyen belőle!

Összezavarta a nyomozókat és Istenes Bencét a szexi Nyuszi

Benne volt-e a Playboyban az Álarcos énekes Nyuszija? Idősebb vagy fiatalabb? Modell vagy énekes? Istenes Bencéhez volt valaha köze?

Istenes Bence lerántja a leplet az Álarcos énekes stúdiójáról!

Ma este 19 órától Álarcos énekes az RTL Klub-on, de addig is lássuk hová kalauzol minket Istenes Bence, a műsorvezető!

Istenes Bencének fogalma sincs, kiket rejtenek az álarcok!

Istenes Bence teljesen új kihívások elé néz az Álarcos énekes műsorvezetőjeként, hiszen ő sem tudja, kik vannak a maszkokban! Álarcos énekes február 9-től minden vasárnap 19 órától az RTL Klub-on!

Vasárnap az RTL-re is elérkezik az a műsor, ami 50 ország toplistáját vezeti!

Vasárnap többek közt a nyuszi vagy a panda is színpadra lép az RTL-en. A Csobot Adél, Sebestyén Balázs, Gáspár Laci és Dancsó Péter alkotta négytagú nyomozócsapat arra próbál rájönni, kik azok az éneklő sztárok, akiket a jelmezek rejtenek. De rajtuk kívül a műsorvezető, Istenes Bence sem tudja, kik vesznek részt az Álarcos Énekesben!

Álarcos énekes: Kiderült, kik lehetnek a maszkok mögött

Február 9-től, vasárnap esténként 19:00 órától ismert hazai sztárok öltik magukra a teljes testüket elfedő, látványos álarcokat. Hogy a maszkok mögött kik lehetnek, és hogyan fog kiderülni, arról Istenes Bence, műsorvezető és Verebély Marcell, kreatív producer meséltek nekünk.

Az országban csak 10 ember tudja, hogy kit rejt az álarc!

Az Álarcos Énekes karakterei között ott van a kutya, a krokodil vagy a nyuszi és az oroszlán is. Azt, hogy kik vannak a jelmezekben, az országban csupán 10 ember tudja. A műsorban hetente egy versenyző veszi le a maszkját. Hogy ki lesz az első, akinek mennie kell a műsorból, kiderül vasárnap este rögtön a Híradó után!

Vasárnaptól Álarcos énekes az RTL Klub-on - A műsorvezető Istenes Bence!

Miről szól a műsor? Ki a műsorvezető? Kik a nyomozók? Most minden kiderül!

Dolly Parton 2020 első netes kihívás cunamiját indította el

Négyes látása lehetett annak, aki az elmúlt napokban a közösségi oldalakat bújta. Az úgynevezett Dolly Parton Challenge Hollywoodból kiindulva beköltözött a magyar otthonokba is, formálódott, mutálódott, és vírusként söpört végig az interneten. A montázsokban egyetlen szabály van: négy különböző megjelenést kell mutatni, négy olyan arcot, amely akár profilkép is lehet bizonyos közösségi oldalakon.

Az év legütősebb bulvárhírei, ahogyan még nem hallottad!

A 2019-es esztendő legérdekesebb híreinek elemzésében egy csapat híresség segített nekünk ezúttal is. A Nyerő Párosban is vitézkedő duó, Istenes Bence és Fluor Tomi saját kérésükre bundában álltak kameránk elé, de elfogadta felkérésünket a Love Island győztes párja, Kajdi Csaba modellügynök, Iszak Eszter műsorvezető, Ráskó Eszter humorista, Baukó Éva és Bús István újságíró is.

BENCE&FLUOR: Így értékelték a 2019-es évet!

Elindult a Love Island, Zámbó Krisztián élő adásban kérte meg szerelme kezét és egyre több gondot okoznak a közlekedésben az elektromos rollerek. Bencének és Fluornak mindenről volt véleménye.

Istenes Bence és Csobot Adél tudták, miért nem szabad a veszélyzónába kerülniük

A Nyerő Páros győztesei elmesélték, szerintük mivel tudták megnyerni a játékot és arról is lerántották a leplet, hogy ki mennyire taktikázott a sztárpár show-ban.

Ki, hogyan értékelte a Nyerő Páros végeredményét?

A heteken át tartó páros vetélkedő rengeteg mókás, vagy épp tanulságos pillanatot okozott a nézőknek. A győzelem Bencéé és Adélé, de az biztos, hogy a többiek, bár most trófea nélkül, de szintén nyerő párosként távoztak.

Kiderült, hogy ki lett a Nyerő Páros 2019-ben!

A Nyerő Páros harmadik évadának Fináléjában Istenes Bence és Csobot Adél, valamint Fésűs Nelly és Vajtó Lajos között dőlt el, hogy melyikük az idei év Nyerő Párosa a többi pár szavazata alapján.

Sebestyén Balázs egy utolsó kihívás elé állította a finalistákat!

Míg Istenes Bence és Vajtó Lajos a jégtömbökkel vívott küzdelmet, Fésűs Nellynek és Csobot Adélnak a műsorvezető által feltett kérdésekre kellett helyesen válaszolniuk.

Istenes Bence és Csobot Adél: „Nagyon jó érzés Nyerő Párosnak lenni!”

A 2019-es év Nyerő Párosa Csobot Adél és Istenes Bence lettek! A legjobb pár exkluzív interjúban mesél a győzelemről és a játékban szerzett legszebb emlékeikről.

Elképesztő teljesítmény: így került Bence és Adél egyenes ágon a Fináléba!

A párok kitartását próbára tevő játék során dőlt el, hogy Fésűs Nellyék vagy Istenes Bencéék kerülnek biztosan a Fináléba!

Csobot Adél és Istenes Bence a Nyerő Páros!

Eldőlt, hogy melyik pár a 2019. év Nyerő Párosa. A játékban résztvevő párok szavazatai alapján Csobot Adél és Istenes Bence kettőse a győztes.

Ki lesz a Nyerő Páros befutója?

Két kétgyerekes anyuka fogát összeszorítva küzdött csütörtök este azért, hogy elsőként jusson a végjátékba. A Nyerő Párosban Fésűs Nelly és férje illetve Csobot Adél és szerelme volt még talpon a műsor végén. A Drága Örökösök után kiderül ki bírta tovább és az is, hogy a gyengébben teljesítő, de mindig nevető Fluor Tomiék nevetnek -e majd a legvégén?

Óriási a tét! Ez a játék dönt arról, hogy melyik pár kerül biztosan a Fináléba!

Amelyik pár a legtovább bírja tartani a súlyzót, biztosan a Fináléba jut!

Összesítés: ez a pár gyűjtötte a legtöbb pontot a küldetés során!

A legjobb három pár minden állomáson pontokat gyűjtött. A legtöbb pontot gyűjtő páros nem más, mint...

A párok ledolgozták a tankolás árát a benzinkúton!

Nellyék, Tomiék és Bencéék pénz híján hot dog készítéssel egyenlítették ki a számlát a benzinkúton. Egy perc alatt kellett minél többet elkészíteniük!

Istenes Bence és Csobot Adél - Mamma Maria

Adél és Bence a Korda házaspár népszerű slágerét énekelték el a karaoke buliban.

„A csajom haját eszed, tejet meg nem adsz?” - Meggyűlt a párok baja a a kecskefejéssel!

Első állomásként a párok egy törökbálinti tanyára érkeztek, ahol kecsketejjel kellett megtölteniük egy poharat.

Kulcs a szénakazalban: nem fogod elhinni, hogy melyik pár találta meg a leggyorsabban!

A párok első feladata az volt, hogy megtalálják a szénakazalba rejtett slusszkulcsot.

Egy akciófilmbe csöppent a legjobb három pár!

Kommandósok lepték el a Nyerő Páros villát! A pároknak tíz perc alatt kellett elkészülniük, mert egy titkos küldetés várt rájuk!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való