KERESÉS search-close

Jockey

13 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Jockey"

A kollégái még mindig visszavárják Jockeyt

A stáb egyelőre nem tette túl magát Larry Hagman halálán.

Mi lesz Jockey-val?


szerző:
2013.01.29. 20:04
Mi lesz Jockey-val?

A producerek elárulták, hogyan folytatódik a történet Larry Hagman halála után.

Reflektor 12-08-29


szerző:
2012.08.29. 23:20
Reflektor 12-08-29

Reflektor: Gönczi Gábor a Ewingokkal találkozott. Takács Nikolas lengyelországi sikere.

Fókusz 12-08-28


szerző:
2012.08.28. 20:20
Fókusz 12-08-28

Fókusz: A nagy találkozás - A Dallas világsztárjai Londonban fogadtak minket. Mi történt velük az elmúlt 20 évben és mit gondolnak a folytatásról? Sosem adta fel! - Vendégségben az olimpiai bajnoknál. Kökény Roland megható interjúja karrierjéről és a várt sikerről. Leleplezés - Megmutatjuk a hírességek első igazolványképét. Meglepő fotók a múltból górcső alatt.

Jockey beleszeretett a magyar ajándékba

Minden idők legsikeresebb tévésorozata. Dollármilliárdok, olajkutak, szerelmek és gyilkosságok. Jockey, Bobby és Samantha most nemcsak, hogy visszatérnek, de egy teljes évadon át bizonyítják, jobb formában vannak, mint eddig bármikor!

Fókusz 12-08-22


szerző:
2012.08.22. 20:20
Fókusz 12-08-22

Fókusz: A verés ára - Megtörtént a vádemelés. Cristofel akár három évet is kaphat Veronika bántalmazásáért. „Nosza, Nosza!” - Hogyan hódította meg a „szívós szemű Márta” Európát? És kicsoda Michel Teló, aki világsikert aratott vele? Dallas-láz – Találkoztunk Londonban Jockyval, Bobbyval és Samanthával. Hogyan folytatódik a legendás sorozat?

Dallas: Gönczi Gábor lepacsizott a szereplőkkel

Nem mindennapi sajtórendezvény részese volt Londonban Gönczi Gábor. A Fókusz műsorvezetője a Dallas régi és új színészeivel találkozhatott. A sajtótájékoztató előtt Bobby és Jockey szinte szó szerint a karjaiba futott.

Jockey új magyar hangja még a réginél is gonoszabb

Itt a vadonatúj Dallas a jól bevált családi perpatavarral. De milyen lesz a sorozat a régi megszokott hangok nélkül? A szinkronstúdió is felbolydult, amikor a Bobbynak máig hangját kölcsönző színész találkozott az új magyar Jockey-val.

Bobby, Samantha és Jockey újra együtt

A nyolcvanas-kilencvenes évek kultikus sorozata, a Dallas hamarosan új részekkel jelentkezik az RTL Klubon. Következő összeállításunkban a Ewingokat alakító világsztárok elárulják, hogyan fogadták a feltámadásukat.

Fókusz 12-06-15


szerző:
2012.06.15. 20:55
Fókusz 12-06-15

Fókusz: Halálra ítélték - A magyar férfi 18 év után szabadult thaiföldi börtönéből. Első interjúját a Fókusznak adta Dél-Afrikában. Újra itt a Dallas - Az RTL Klubon folytatódik a világ legnépszerűbb sorozata. Megszólalnak a szereplők. Anya és lánya - Bár 32 év van köztük, egymást edzik a fitneszmodell-bajnokságra.

Ismét hódítani kész a Dallas!


szerző:
2012.06.15. 19:40
Ismét hódítani kész a Dallas!

Jockey, Bobby és Samantha főszereplésével elkészült a Dallas újkori verziójának első évada, amely június 14-én 7 milliós, kábeltévés premiernézettségi-rekorddal nyitott az USA-ban, és nyár végétől az RTL is műsorára tűzi.

Rákos a Dallas sztárja


szerző:
2011.10.16. 16:45
Rákos a Dallas sztárja

A Jockey Ewingot alakító Larry Hagmannél a betegség könnyen kezelhető és nem halálos fajtáját állapították meg.

Folytatódik a legendás Dallas

A nyolcvanas évek kedvelt szappanoperáját a TNT nevű amerikai kábelcsatorna gyártja újra.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való