KERESÉS search-close

Kész átverés

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Kész átverés"

Tóth Gabit így még nem szívatták meg, mint most!

Hét évvel ezelőtt a Kész átverés egyik epizódjában az énekesnőt olyan helyzetbe hozták, amilyenben még sohasem volt. Volt vérfürdő, kiabálás, kiborulás és a végén nevetés.

Zimány Lindát majdnem tíz éve vertük át

2007 a 007 éve is volt a modell számára, ráadásul ezen a napon a Balázs Show-ban szembesítettük kegyetlen átverőjével, de ha tovább görget, megnézheti, hogyan lett a napszemüveges modellkedésből nemzetbiztonsági dráma.

Nyolc éve Balázs még ilyen szexi szettekben hasította a tér-időt

Ebből a videóból tényleg mindent megtudhat Sebestyén Balázsról. Érdekli, miért adatta magát állami gondozásba? Most elérkezett az igazság pillanata!

Fókusz 10-11-11


szerző:
2010.11.11. 20:40
Fókusz 10-11-11

Fókusz: A Királynők nevettek a neten terjedő filmen, amelyben többször is káromkodnak; elmondják, miért. A színpadon szeretett egymásba Gregor Bernadett és Magyar Attila. A gyermekké változott Frabatót Rippel Ferinek kellett volna felnevelnie, az akrobata mindent elhitt.

Miért hagyjuk magunkat átverni?

Delhusa Gjon, Karda Beáta vagy legutóbb Rippel Feri is áldozatul esett a misztikus szemfényvesztésnek. Miért nem vették észre, hogy mi történik körülöttük?

Kész Átverés Show 10-10-14

Az októberi Kész átverésben Benkő, a ravasz mágus dalra és sírva fakasztotta Ördög Nórát, majd egy rinocérosz elé vetette Debreczeni Zita védencét. Nagy Sanyi félmeztelenre „vetkőztetett” egy menyasszonyt, Labancz Lilla pedig kutyát evett, ami után kutyául érezte magát.

Kész Átverés Show 10-09-16

A szeptemberi Kész átverésben Benkő Dániel vezényli az eseményeket és teszi próbára a kiszemelt áldozatokat: Fodor Zsókát, Pintér Tibort, Bent és Erdélyi Mónikát!

Reggeli 10-09-16


szerző:
2010.09.16. 09:00
Reggeli 10-09-16

Reggeli: Egyévnyi várakozás után kapott új szívet Ilyés Lacika, a kisfiú édesanyja jött el hozzánk. A Reggeliben kiderítettük azt is, hogyan viccelték meg Fodor Zsókát a Kész Átverésben.

Benkő Dániel lett Balázs utódja


szerző:
2010.09.15. 19:33
Benkő Dániel lett Balázs utódja

A lantművész láttán kell rettegnie mostantól a hírességeknek. Sebestyén Balázs, majd McDc után ő lett ugyanis az ország legnagyobb átveréseinek központi figurája, ráadásul már kiszemelte első áldozatát is.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való