KERESÉS search-close

Kinga

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Kinga"

Top 8 – 2003-ban elnyerte a legszebb magyar nőnek járó címet

Nádor Kinga karakterét élete legfontosabb szerepe váltotta fel 6 évvel ezelőtt: édesanya lett. És egyelőre nem tágít családja mellől Som-Balogh Edina. Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az elmúlt években a baba-mama témák önjelölt nagykövete lett.

Kinga elfordult Szofitól, amiért fegyverszünetet tartanak Flórával

Szofinak elege lett a folyamatos viaskodásból, ezért fegyverszünetet ajánlott Flórának…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Szofi fegyverszünetet ajánlott Flórának

Szofi fegyverszünetet ajánlott Flórának. Dia manipulálta új barátait. Karesz idegeskedett a Hősök-kel való találkozója miatt.

Ádámot saját anyósa kapta rajta a félrelépésén

Barátnője, Kinga éppen gyermeket várt, amikor a fiú egy bulis estén megcsalta, ezt ráadásul a saját házukban tette. Azonban nem maradt titok a félrelépés! Vajon a család megbocsát Ádámnak? A teljes adásból kiderül!

Zöldek vs fánkok - vajon ki lett a győztes?

Emerencia és Kinga nem igazán voltak otthon a fánksütésben, tanácstalanságukból végül Bea segítette ki őket, aki finoman rávezette őket az égetett tészta titkára.

Félelem és pánik: a zöldek kiborultak!

Emerencia és Kinga végig pánikolták az első főzést, hiszen nagyon le voltak maradva. Az utolsó percekben egyszerre töltötték és sütötték a tekercseket, és mártogatóssal küzdöttek. Vajon elkészültek időre?

Kinga:

Robi egy holdutazásnak élte meg a házasságát Kingával. A fiatal feleség  pedig már előre elárulta, hogy milyen döntésre számíthat tőlük Soós István, a műsor tanácsadó szakpszichológusa.

Házasság vagy válás? Így döntött Kinga és Robi...

Robi eleinte nem tudta eldönteni, hogy az eszére vagy a szívére hallgasson, Kinga pedig esélyre vágyik. 

Kinga:

A feleség elmesélte, hogyan érez a döntés után, és mit gondol Robival való kapcsolatáról.

Robi:

Kinga érezte, hogy megbántotta Robit, ezért főzött neki valami egészségeset, hogy kárpótolja. A férj a kedves gesztus hatására újból vallomást tett feleségének.

Robi eldobta a gyűrűjét:

A férj a tantrában bízott, hogy közelebb hozza feleségéhez. Ám sajnos ez a módszer sem úgy sült el, ahogy szerette volna. Kinga elutasítása az utolsó csepp volt a pohárban.

A holnapi adásban (05.12.): A DÖNTÉS

Ne felejtsd el, pénteken kiderül, hogy együtt maradnak-e a házasok! Mutatjuk, mi vár rád a holnapi adásban, de addig is IDE kattintva visszanézheted a második adás emlékezetes jeleneteit!

Robi Kingának:

Robi bevallotta Kingának, hogy hogyan érez iránta. Vajon a lány hogy fogadta férje közeledését?

Robi elárulta, hogy legközelebb nem utasítja vissza Kinga közeledését az ágyban...

Robi azt hitte, hogy kikapcsolta a kamerát, amikor telefonon beszélt Kingáról. A felvétel azonban nem állt le, amin jól hallható, amikor azt mondja: "... akkor már nem leszek gentleman!"

Kinga:

Vajon Kinga tényleg így érzi, vagy édesanyja befolyásolja döntését? Robi mindenesetre úgy érzi, hogy ha felesége családjához közelebb kerülne, a házasságuk is jobb lenne tőle.

Robi tudja, hogy volt feleségével nincs jövője

Kinga szerint férje egy furcsa személyiség. Teljesen elbeszéltek egymás mellett, ugyanis míg a fiatal feleség a Ponyvaregény című filmből idézett, addig Robi útvonalat tervezgetett. Mindezek ellenére a második házasságban élő férfi tudja, hogy ex-feleségével való kapcsolatának nincs jövője.

Kinga most Robi egy új oldalát is megismerheti

A házasok Tardoson is kipróbálják, hogy milyen az együttlét. Robi körbevezette otthonában feleségét, akinek tetszett a környezet. Soós István, a műsor tanácsadó szakpszichológusa szerint nem a földrajzi távolságon fog múlni a kapcsolatuk.

Robi barátja jó hatással volt Kingáékra

Jó hangulatú estét köszönhetnek a házasok Andreasnak. A felszabadult kártyaparti lehet, hogy hamarosan meghozza gyümölcsét?

Robi:

Kinga bevallotta férjének, hogy mi a véleménye róla valójában. Az események pedig csak úgy követték egymást - Soós István, a műsor tanácsadó szakpszichológusa azt mondta, hogy ez még őt is meglepte.

Robi:

Nagyon kellemes estét és reggel töltöttek együtt Kingáék. Valószínűleg mindkettőjüket kárpótolták ezek az élmények azokért a negatív érzésekért cserébe, amiket a nászúton szereztek, de férjet biztos.

A holnapi adásban (05.10.)

Ne felejtsd el, Házasság első látásra minden hétköznap 18:55-től az RTL Klubon! Mutatjuk, mi vár rád a holnapi adásban, de addig is IDE kattintva visszanézheted a második adás emlékezetes jeleneteit!

Összeköltözés: Kinga szabályokkal bombázta Robit

Hazatértek nászútjukról, Barcelonából a friss házasok. Úgy döntöttek, hogy összeköltöznek, hiszen ez egy újabb lehetőség arra, hogy megadják az esélyt kapcsolatuknak. Ám valószínűleg Robi nem erre számított, amikor kimondta a boldogító igent az anyakönyvvezető előtt...

Hoppá! Robi felkereste ex-feleségét

Robi hiányolja Kingából azokat a pozitív tulajdonságok, amik megvoltak volt feleségében, ezért úgy érezte, szüksége van arra, hogy felvegye vele a kapcsolatot.

Kinga édesanyja sokkot kapott Robitól?

A feleség sírva mesélt édesanyjának házas élményeiről, aki elárulta, hogyan érezte magát az esküvőn.

Kinga Robiról:

A feleség reményekkel tele indult közös nászútjukra. Több esélyt is adott Robinak, aki úgy tűnt, inkább beszélni szeret, hallgatni már kevésbé...

Robi nem őszinte Kingával?

A lány azzal vádolja férjét, hogy nem mond igazat, ezért meg is kérdezte tőle, hogy miért nem tud őszintén megnyilvánulni felé. Soós István úgy látja, Robi mattot kapott Kingától!

Kinga kiütötte Robit

A házasok azt latolgatták, vajon mennyi esélye van a kapcsolatuknak. Robi valószínűleg nem erre a válaszra számított Kingától...

Robi és Kinga nem hagyja kihalni a pislákoló remény lángját?

Kinga csalódott, mert szeretett volna férfiként tekinteni Robira, aki pedig eléggé elkeseredett, amiért felesége semmit nem talált benne, ami megfogta volna.

A hétfői adásban! (05.06.)

Ne felejtsd el, Házasság első látásra minden hétköznap 18:55-től az RTL Klubon! Mutatjuk, mi vár rád a hétfői adásban, de addig is IDE kattintva visszanézheted a második adás emlékezetes jeleneteit!

Robi a nászéjszakán:

A lagzi után eljött az első együtt töltött éjszaka ideje. Robi beismerte, hogy elindult benne egy késztetés, hogy ne foglalkozzon a fáratságukkal, inkább tegyen kísérletet arra, hogy még közelebb kerüljenek egymáshoz.

Kinga és Robi: Hogyan tovább?

A nászéjszaka után az összeköltözést tervezgeti Robi és Kinga. Nem is gondolnánk, milyen folyamatokat indított el az újdonsült feleségben ez a beszélgetés...

Vajon Robi és Kinga közelebb kerül egymáshoz a nászúton?

A házasok bizakodva indultak útnak Barcelonába. Kinga szeretné, ha a közös élmények összekovácsolnák őket.

Ismerd meg Kingát és Robit!

A Házasság első látásra harmadik párosa is kimondja a boldogító igent. Kinga és Robi is elárulták, hogy milyen elvárásokkal vannak a számukra kijelült párjuk felé. Vajon mit szólnak majd egymáshoz?

Íme a pillanat, amikor Kinga és Robi először meglátják egymást

Robi 20 évig volt házas, de már egy éve elvált. Kingának viszont ez az első élménye, ami az esküvőt illeti. Az újdonsült férj és a feleség is elárulta, milyen volt számukra az első benyomás.

Kinga és Robi félrevonult, hogy jobban megismerjék egymást...

A násznépet hátrahagyva elindultak az ismerkedés útján. Robinak nagyon tetszik a felesége, Kinga viszont úgy tűnik, hogy tele van aggodalommal...

Kinga anyukája nem ilyen férjet álmodott meg lányának?

A szülői áldás fontos része az esküvőnek, ám ez most egy rendhagyó helyzet volt. Vajon Kinga édesanyjának véleménye kihatással lesz a friss házasok jövőjére?

Robi nászajándéka sokkolta Kingát

Az újdonsült férj sokat készült a nagy napra, és végül izgatottan állt ki felesége és a násznép elé. Produkciója azonban úgy tűnik, hogy nem a várt eredményt hozta, ám erről Robinak egyelőre fogalma sincs. Vajon félreértette Kinga reakcióit?

Kingának nincs könnyű dolga, hiszen anyukája mellett bátyja sem nézi jó szemmel a frissen kötött házasságát. Vajon hogy dönt majd a feleség Robit illetően?

A holnapi adásban! (05.04.)

Ne felejtsd el, Házasság első látásra minden hétköznap 18:55-től az RTL Klubon! Mutatjuk, mi vár rád a holnapi adásban, de addig is IDE kattintva visszanézheted a második adás emlékezetes jeleneteit!

Kinga bátyja nem rejti véka alá véleményét húga házasságáról

A családtagoknak sem könnyű ez a rendhagyó szituáció. Robinak nemcsak Kinga kegyeiért kell megküzdenie, hanem sógora és anyósa szimpátiájáért is.

Robi egy igazán szerencsés férfi?

Kinga barátnői is úgy vélik, hogy a lány nem illik össze a 43 éves férfivel. Ennek ellenére mégis táncba vitték, hogy elmondják, mennyire örülnek neki...

Kinga:

„Mindig arra gondoltam, hogy az embernek megvan a párja. Szóval, hogy megszületünk és mindenkinek van egy párja odafentről, és vagy megtaláljuk ebben az életben vagy nem. Lehet, hogy én most találtam meg. Nem lehet tudni...”

Hegedűs Kinga


szerző:
2017.05.03. 09:00
Hegedűs Kinga

Kor: 27
Foglalkozás: személyi edző
Végzettség: diploma
Magasság: 160 cm

Láttad már Magdi anyus híres trükkjét? – VIDEÓ!

Soha nem fogjuk elfelejteni a pillanatot, mikor Magdi anyus elment. Szerencsére nem véglegesen, ugyanis egy pár jelenet erejéig visszatért a Mátyás király tér anyusa. Egyik alkalommal Szabi és Kinga szerettek volna kicsit „összebújni”, de a légyott mégsem olyanra sikerült, amilyet előre terveztek a fiatalok. Valaki nagyon közbeszólt... 

Eredményhirdetés: Kinga és Réka vs. Csákvári család

Vajon melyik étel ízlett jobban Pierre-nek? A roston sült sertéstarja párolt lilakáposztával, krumplipürével vagy pedig a lottyadt gomba sűrű lében kemény nokival? A tét 200 ezer forint! Most kiderül, ki viszi haza ezt az összeget.
 

Istenes Bence összeugrasztja anyát és lányát

Bence hatására Réka bocsánatkérésre kényszerítette Kingát, ami egy jó módszernek bizonyult, ugyanis a műsorvezetőnek hála nagyobb volt az összhang a konyhában, mint valaha.

Istenes Bence megijedt Kingától

Kinga nem hagyta érvényesülni Rékát a konyhában, és a tálaláskor akkorát ütött az asztalra, hogy még a műsorvezető is megijedt és bocsánatot kért az anyukától.

Kinga és Réka


szerző:
2016.04.07. 20:00
Kinga és Réka

Kinga és Réka Szlovákiából érkeztek hozzánk. Az anyuka Kinga focikapus, szeret horgászni és imádja trancsírozni a húsokat. Lánya, Réka a teljes ellentéte, szereti a divatot és saját elmondása szerint kezdő konyhatündér.

Bözsi nem örül a váratlanul beállító Kingának

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. április 4-i epizódjaiból!

Story Extra 2016-04-04


szerző:
2016.04.04. 16:55
Adrián randira hívja Mirit

Mirit Adrián randira hívja, így a lány visszaszerzi a hitet, hogy léteznek lelkiismeretes fiúk is.

Kingának felejthetetlen élményben volt része a U2 koncerten

Kinga két éve U2 rajongó, mindössze 19 éves. A Kertészeti Egyetemen tanuló lány valószínűleg most 100 angol kertért sem cserélné el stockholmi  színpadi élményeit.

Egy év alatt 40 kilót fogyott - Kinga most elárulja csodamódszerét

40 kilót fogyott egy év leforgása alatt. A háromgyerekes anyuka még időben húzta meg a vészféket és döntött a teljes életmódváltás mellett. Persze a csodás eredményeket nemcsak elérni, hanem megőrizni is nehéz, Kinga példájából sokan tanulhatunk!

Visszatért a Barátok köztbe Som-Balogh Edina

Családi terveibe avat be minket Som-Balogh Edina, akinek továbbra is az anyaság a legfontosabb szerep az életében. A kis Noelt rövid időre hagyta csak magára, hiszen hétfőn este újra feltűnik a Barátok köztben. Férjét is a sorozatnak köszönheti, Krisztián zeneszerzőként közreműködik a produkcióban és megismerkedésük már 5 éves múltra tekint vissza, filmbe illő esküvőjüket 3 éve, nyáron tartották. Fehér István riportja.

Reflektor 15-06-19


szerző:
2015.06.20. 01:15
Reflektor 15-06-19

Reflektor: Erdei Zsolt és kedvese végre fellélegezhet. VV Kinga Franciaországban élő magyar fiúba szerelmes.

ValóVilág 5. – Aréna

2011. szeptember 12-én indult a ValóVilág ötödik szériája, 168 napig tartott.

Együtt lábadoznak a Kutai testvérek

VV Kinga a lábán, a testvére, Dani a kezén sérült meg, ráadásul mindkét baleset egy napon történt. A ValóVilág egykori szőke cselszövőjét így most a szintén balesetet szenvedett öccse ápolja.

Kattan a gép, készül a fotó: strandolás másképp

Itt a nyár, újabb őrület hódít a közösségi oldalakon. Méghozzá a bikinis önfotózás, amit nem lehet akárhogy csinálni: a szabály az, hogy csak a fürdőruha alsó és felső együtt látszódhat, vagy csak a bugyi. A fej pedig egyáltalán nem. De mi ebben a jó?

VV Attila és Kinga romantikus napjai Bali szigetén

Miért pont Kingát vitte magával a ValóVilág győztese a földi paradicsomba? Attila exkluzív felvételei a pálmafás Baliról, az egzotikus két hét legromantikusabb pillanatai és a nagy kérdés: mindezek ellenére miért nem akarnak beszélni a kapcsolatukról?

Együtt küzd VV Kinga és VV Attila

A ValóVilág egykori összeboronált párja kivételesen nem egymás ellen, hanem egymás mellett harcol. A Kód hétfő esti adásában ugyanis együtt küzdenek majd a milliókért, és bár a cél közös, azért persze a szokásos civódás itt sem maradt el. Mindezek ellenére, mégis forr köztük a levegő.

Kinga és Attila együtt küzdöttek a Kódban

A ValóVilág 5 szerelmespárja, majd elválaszthatatlan barátai, Attila és Kinga újra fémbőröndöt ragadott. A díszlet kicsit más, ám a játékhoz való hozzáállás úgy tűnik, nem változott.

Amikor az allergia hatványozottan támad

Ma már nincs ember, aki ne tudna felmutatni legalább 1 rokont, vagy barátot a környezetében, aki allergiától kínlódik. De a legtöbben mégsincsenek tisztában azzal, hogy ilyenkor az étkezésre is oda kell figyelni. Bizonyos élelmiszerek ugyanis súlyosbíthatják a tüneteket.

BK: Hogy alakul Bokros Ádám jövője?

Bármilyen hihetetlen, de Solti Ádám, amikor júliusban Londonban járt a barátnőjével, lépten-nyomon magyarokkal találkozott, akik sorozatbeli szerepének alakulásáról faggatták.

Reflektor 12-08-15


szerző:
2012.08.16. 00:20
Reflektor 12-08-15

Reflektor: Lovasi Andrást könnyen lekenyerezik nagylányai. Pár nap múlva ismét hódít a Barátok közt!

A sztárok testén is olvadt a napolaj

Kiszel Tünde még a nyaralásán is gondolt ránk, és testvérével együtt színes úti filmet készített. A 4 For Dance csapata Dubaiban még egy sivatagi vihart is megörökített. Attila és Kinga Siófokon kapcsolódott ki, Brasch Bence pedig hazavitte Lolát, hogy bemutathassa a családnak.

VV Kinga új fület és nagyobb mellett csináltatott

VV Kinga sebészkés alá feküdt, a Fókusz pedig mindenhol ott volt az érkezéstől, az izgatott várakozás pillanatain át, a műtőben, és akkor is, amikor édesapja megérkezett hozzá.

Attila kiadta Kinga útját


szerző:
2012.04.20. 19:38
Attila kiadta Kinga útját

A VV győztes alig várta, hogy már a Villán kívül meghódíthassa szőke bálványát. Az imádott lánnyal addig kerülgették egymást, míg össze nem jöttek. Egy hónap együttjárás után Kinga sírva beszélt szakításuk okairól.

VV Kinga és VV Csaba újra a ringben

A Villa kissé hisztis szőkeségét nem úgy ismertük meg, mint aki könnyen feladja a dolgokat. Egykori villatársával, Csabával elhatározták, hogy megmutatják a világnak, nemhiába edzettek annyit a Villában.

Kinga és Csaba újra felhúzták a kesztyűt

A két ex-Villalakó ismét ringbe szállt, hogy kideríthessék, jól boldogulnak-e a boksz világában. Volt, aki nyert és akadt, aki egy döntetlennel búcsúzott a küzdelemtől.

VV Kinga és Attila lerántja a leplet

A Villa két egykori, meghatározó személyisége hetek óta egy párt alkot, eddig azonban nem nyilatkoztak a kapcsolatukról. A Reflektor nézőivel kivételt tettek, és együtt meséltek közös életükről.

VV fanatikusok elvetemült és extrém tettei

Rajongók, akik bármire képesek az imádott sztárért, és minden alkalmat megragadnak, hogy valamilyen módon érintkezzenek vele. A VV szereplői fél éven át ott voltak a nézők otthonában, akik kiéhezve várták, hogy megismerhessék őket.

VV Attila és Kinga újra együtt?

A Villa egykori szerelmespárja, Kinga és Attila másfél hónappal ezelőtt haraggal váltak el egymástól. Néhány napja azonban újra egymásra találtak, azóta sülve-főve együtt vannak. Mi van most pontosan közöttük?

VV Kinga ledobta a bugyit is


szerző:
2012.03.29. 20:20
VV Kinga ledobta a bugyit is

Elsőként a Fókuszban mutatta meg testét az országnak a VV Cselszövője, aki a fotózáson cseppet sem volt szégyenlős.

Kinga megkezdte a küzdelmet a zsírpárnák ellen

Címlaplány lehet a ValóVilág egykori játékosából, és nem is akármilyen. Hamarosan – és nem a tavasz miatt – lekerül róla a nagykabát, és még sok minden más is.

VV Kinga csak 14 kiló mínusszal lehet nyuszilány

A Villában 14 kilót hízott, és még így fogadta el egy lap felkérését az erotikus fotózásra, azonban már régi formájában akar megérkezni.

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Finálé 12-02-26

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Finálé: Közel fél éven keresztül veszekedtek, küzdöttek, sírtak, nevettek a „nappalinkban”, vasárnap este azonban a finisbe ért a VV5. A stúdióban az érzelmek vették át az uralmat a játékosok felett, és a győztes könnyek között búcsúzott hőn szeretett Villájától.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-25

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Attila és Seherezádé az utolsó napokra megtalálta a közös hangot. Attila arra kérte a lányt, ha visszajönne, szexi fehérneműben várja az ágyban. Aztán kiderült egy titok...

Kinga egyértelműen kikezdett Gergővel

A szavazók 70 százaléka szerint a Cselszövő tánca nyilvánvalóan flörtnek számít.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-23

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Veronika erőt vett magán és beismerte, mi is történt pontosan Peti és közte azon a kérdéses csütörtökön.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-22

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A Villalakók visszanézhették, hogyan kezdett ki egymással Kinga és Gergő, Seri mellett Attila is kiborult a látottakon. Peti beismerte, Veronika többször nála töltötte az éjszakát, a lány viszont tagad.

Kinga is lebukott, nemcsak Veronika

A Villalakók visszanézhették, hogyan kezdett ki egymással Kinga és Gergő, Seri mellett Attila is kiborult a látottakon. Peti beismerte, Veronika többször nála töltötte az éjszakát, a lány viszont tagad.

VV: Az ex-ek újra a Villa falain belül hódítanak

Újra összegyűltek az ex-Villalakók, hogy birtokba vegyék a Villát és vele együtt a még versenyben lévő játékosokat is. Mindenki összepakolta a motyót és kezdődhetett is a V-lét.

Forró randevú Kingával, Dyával és Szandikával

Szandika, Kinga és Dya úgy döntöttek, elmenekülnek a mínuszok elől, és vesznek egy utolsó, közös, forró fürdőt a nagy rájátszás előtt. Az igazi csajos program a vártnál is jobban sikerült, még vásárlás, nassolás és egy kis esélylatolgatás is belefért.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-13

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Kinga titoklevelében őszintén vallott Attila iránti érzéseiről. Az Összeférhetetlen fiú sokkot kapott a hallottaktól.

Hisztivel távozott a Villából Kinga

Leginkább füldugóra volt szüksége annak, aki a ValóVilág vasárnapi párbaját akarta élőben megnézni. Kinga és Sehi még a denevérekre is gondoltak, amikor fejhangon üvöltve egyszerre visították el gondolataikat. De mi történt miután Lilu elbúcsuzott Kingától?

Seherezádé megnyerte első Párbaját és legyőzte nagy riválisát!

Egy "ősi" konfliktusnak vetett végett a vasárnapi Párbaj. A két szőke ciklon hatalmas macskaháborút vívott a stúdióban, éppen csak egymás szemét nem kaparták ki. De Seherezádé jött, látott és győzött!

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Párbaj 12-02-12

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Párbaj: Ildikóról kiderült, hogy úgy tud horkolni mint egy traktor, Csabi és Attila összeugrott Kinga feje fölött, és kiderült, hogy Seherezádé még mindig Gergő miatt mérges a Cselszövőre. A vasárnapi Párbaj egy "ősi" konfliktusnak vetett végett. A két szőke ciklon hatalmas macskaháborút vívott a stúdióban, éppen csak egymás szemét nem kaparták ki.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-11

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Már Olivért is idegesíti az a felesleges veszekedés, ami az Összeférhetetlen és az Érzékeny lelkű között zajlik. Vera elvetette a sulykot Seri pártfogása közben. Kinga Attilával töltötte búcsúestjét.

Seherezádé mégsem akar durván harcolni a Párbajon

Vera hevesen védi pártfogoltját, a többiek szerint viszont Seri helyett vívja meg a harcot. Attila továbbra is támadja Verát, miközben újra imádja Kingát.

Attila ismét Vera ellenfordult és Kinga mellé állt

Kingának nem tetszik, hogy Vera kedves a VV4-esekkel, kifogásolta, hogy kiszolgálja őket. Attila is becsatlakozott a vitába és összeveszett Verával.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-10

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A párbajozók egy tárgyaláson válaszolhattak a vádakra és kérdésekre, a szembesítésen még az eddig békés Seherezádé is kikelt magából. Attila és Szandika randizott, Olivér duplán szívatta meg az Összeférhetetlent.

Seri és Kinga nem vár a Párbajig a vérre menő harccal

A Párbajozók egy tárgyaláson válaszolhattak a vádakra és kérdésekre, a szembesítésen még az eddig békés Seherezádé is kikelt magából.

Sorsfordító macskaharcra készülnek a Villában

Kinga és Sherezádé párbajra kész, és vasárnap este a Való Világ 5. szériájának eddigi legkeményebb küzdelme várható!

Szandika: „Attila ritka ronda pali”

Kinga és Szandika délután kielemezték a „gömbhalfejű” Attilát, megállapodtak abban, hogy egyiküknek sem tetszik, Szandika este mégis az Összeférhetetlen ágyában kötött ki.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való