KERESÉS search-close

Koós János

54 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Koós János"

A Baba bemutatja: „Kislány a zongoránál” (Koós János) | 1. adás

A Baba az Álarcos énekes új évadának első adásában Koós János „Kislány a zongoránál” című dalát adta elő.

Fésűs Nelly és Vajtó Lajos - Macskaduett

Mi mást énekelhetett volna Vadmacska úr és a felesége a karaoke előadáson, mint a Macskaduettet?

Több százan kísérték utolsó útjára Koós Jánost

Koós Jánost a Farkasréti temetőben helyezték örök nyugalomra Nem messze jóbarátjaitól, Hofi Gézától és Bajor Imrétől.

Pályatársak és rajongók kísérték utolsó útjára Koós Jánost

Egy szál virág – ezzel emlékeztek ma délután a Farkasréti temetőben Koós Jánosra. Az előadóművészt családja és barátai mellett pályatársai kísérték utolsó útjára, és rengeteg rajongó is lerótta kegyeletét. A megható búcsúbeszédet Szerednyey Béla olvasta fel. Utolsó interjúját tavaly januárban adta a Fókusznak, akkor az 50 éves táncdalfesztivált ünnepelte zenésztársaival.

VÉGSŐ BÚCSÚ: így emlékeztek pályatársai Koós Jánosra

Családtagok, barátok, pályatársak búcsúztak Koós Jánostól ma délután a Farkasréti temetőben. A szertaráson Szerednyey Béla mondott beszédet, amelyet Verebes István írt. A 81 évesen elhunyt énekes temetésén ott volt Zalatnay Sarolta, Fásy Ádám és Poór Péter táncdalénekes is: mindannyian önzetlen jóbarátként emlékeztek Koós Jánosra.

FÁSY ÁDÁM:

Fásy Ádám nemrég még közösen lépett fel vele egy Szenes Iván emlékkoncerten.

POÓR PÉTER: Önzetlen, segítő jó barát volt Koós János!

Poó Péter önzetlen, segítő barátként emlékezett Koós Jánsora az RTL Híradó kamerája előtt.

 

ZALATNAY CINI: az utóbbi években még közelebb voltak egymáshoz Koós Jánossal!

Zalatnay Sarolta azt mesélte, Koós János mindig azt mondta, amíg van humoruk, olyan nagy baj nincsen.

 

Fellépéseket tervezett és még egy műtétre is készült a Koós János

Fellépéseket tervezett és még egy műtétre is készült a vasárnap elhunyt legendás táncdalénekes Koós János. Barátai emlékeznek a generációk egyik kedvenc művészére. Csongrádi Kata énekes legutolsó közös fellépésükről mesél, ahol Koós János már a halálát emlegette.

KORDA GYÖRGY: ledöbbent pályatársa, Koós János halálán

Bár riválisok voltak, nagyra értékelték egymás tehetségét és művészetét - ezt mondta Korda György, akit letaglózott pályatársa halálhíre.

CSONKA ANDRÁS:

Koós János az 50 éves Táncdalfesztivál januári gáláján lépett fel, ahol utoljára adhatta elő legnépszerűbb dalait. A gálán Csonka András is fellépett, aki az RTL Híradó kamerája leőtt emlékezett viszza Jánosra.

Koós Jánosra emlékezünk


szerző:
2019.03.03. 20:12
Koós Jánosra emlékezünk

Rövid ideig tartó betegség után, 81 éves korában elhunyt Koós János táncdalénekes, parodista-színész. A halálhírt családja jelentette be vasárnap reggel. Az RTL Klub pályatársaival és régi riportokkal emlékezik a művészre.

Stolen Beat: Kislány a zongoránál (Koós János)

Az X-Faktor énekesei a harmadik Élő show-ra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén a közönségnek ismét két versenyzőtől kell búcsút vennie. Vajon kik jutnak tovább?

Betöltötte a 80-at Koós János

A táncdalfesztiválok koronázatlan királya betöltötte a nyolcadik X-et! Együtt nosztalgiáztunk vele.

Story Extra 2018-01-29


szerző:
2018.01.29. 16:15
Mi a titka a fülbemászó slágereknek?

Önök szerint elég egy jól megírt dalszöveg? Vagy az számít, hogy egy zene képes legyen súlyos dallamtapadást okozni? Mégis mitől marad fent egy sláger akár évtizedeken keresztül? Olyan slágergyárosokkal kerestük ezekre a kérdésekre a választ, mint Csonka András, Koós János, vagy épp Zalatnay Sarolta.

Story Extra 2018-01-16


szerző:
2018.01.16. 16:15
Legendákkal érkezik az 50 éves Táncdalfesztivál!

A jubileumot olyan nevekkel ünnepelhetik az érdeklődők, mint Zalatnay Sarolta és Koós János, az est házigazdája pedig nem más lesz, mint Koltai Róbert!

Koós János 80 éves

Ma is és tegnap is 80-dik születésnapját ünnepelte Koós János. A táncdalénekest Moszkvától New Yorkig köszöntötték többen telefonon is. Otthonában fogadta a Híradó stábját, úgy tervezte, nem fog sírni, mégis többször elérzékenyült interjú közben.

 

Elbúcsúztak Aradszky Lászlótól

Búcsú a legendás táncdalénekestől. Eltemették Aradszky Lászlót. A budapesti Szent István Bazilikát ellepték a sárga liliomok - ez is az egyik dala volt a három hete elhunyt énekesnek. A zenésztársak nevében Soltész Rezső és Koós János búcsúzott. Soltész Rezső alig tudott megszólalni a könnyeitől. Koós János pedig úgy fogalmazott: nem búcsúzik attól a barátjától, akit szeret. Aradszky László 82 éves volt.

Story Extra 2017-10-10


szerző:
2017.10.10. 15:40
Aradszky - az utolsó pillanatig színpadon volt

Vasárnap még utolsó fellépéséről posztolt Aradszky László, aztán este váratlanul meghalt. A Fókuszban legközelebbi barátai, Koós János, Poór Péter és Korda György is búcsúznak tőle. 

A teljes adást ITT nézheti meg!

Koós János nem bírta a meleget!

Koós János a hőségriadó idején megszédült és rosszul lett – végül maga sétált be a kórházba, nehogy nagyobb baj történjen. Rögtön infúziót adtak neki, és azt is megtudta orvosaitól a vizsgálatok után: „a veséje vacakolt”. Három liter víz helyett csak a felét fogyasztotta el, ezért döntötte le lábáról a hőség.

Story Extra 2017-08-17


szerző:
2017.08.17. 17:25

Lassan gyógyul Koós János!


szerző:
2017.07.11. 18:00
Lassan gyógyul Koós János!

Koós János januárban megsérült válla a mai napig nem jött helyre teljesen. Ennek ellenére egész nyáron, szinte minden hétvégén fellép – ilyekor ő vezeti autóját a helyszínre és egyelőre jól bírja karja a terhelést. Vitorlásával mostanában kevesebbet száll vízre, idejét inkább unokázással tölti.

Koós János nagyon várja, hogy vízre szálljon

Bár a szezon már elkezdődött a Balatonon, Koós János egyelőre még nem bocsátotta vízre vitorlás hajóját. Nem arról van szó, hogy felhagyott volna régi szenvedélyével, egyszerűen csak nem volt még ideje hosszabb időre leutaznia Balatonfüredre. Kevesebbre pedig nem érdemes, tartja a művész. Egyelőre rengeteg munkája van beírva naptárába, ameddig ezeket teljesíti, két gyerek használhatja ki a hajó adta lehetőségeket.

Nem tört meg a lendület!


szerző:
2017.04.03. 17:25
Nem tört meg a lendület!

Koós János majd ‘80 évesen törte el karját, de továbbra is rendszeresen fellép. Beszélgetés közben azt is elmesélte nekünk az énekes, miért szeretne még feltétlenül eljutni Egyiptomba.

Story Extra 2017-04-03


szerző:
2017.04.03. 16:55
Kik ők? - művészek felvett nevekkel

Kupsa János, Penczi Mária, Kovács Kata, Csűry Lajos. Ismerős nevek? Nem nagyon, igaz? Pedig higgyék el, igazi sztárokról van szó! Csak épp olyan sztárokról, akik valamiért elhagyták eredeti nevüket, és újat választottak maguknak, vagy kizárólag művésznevüket használva futottak be. És valószínűleg jól tették, hisz a Koós János, Dolly, Dobó Kata, vagy épp Edvin Marton nevét senkinek nem kell bemutatni! Arra voltunk kíváncsiak, hogy ki miért változtatott, és persze a külföldi sztárok anyakönyvi kivonatai között is szétnéztünk!

Koós János eddig nem hallott történetei

Koós János 80 éve! A legendás énekessel nosztalgiáztunk - olyan történeteket is mesélt, amit eddig nem hallhattunk... Koós János életében a humor a legfontosabb, ez élteti a hamarosan 80 éves énekest. 45 éve él boldog házasságban és mai napig imádja szórakoztatni közönségét. A népszerű humorista most beengedte otthonába a Story Extra stábját.

Story Extra 2016-11-09


szerző:
2016.11.09. 16:55

Story Extra 2016-08-01


szerző:
2016.08.01. 17:25
Szerepcsere: Koós János ideiglenesen mesterséget váltott

Vajon miért kellett biztonsági embernek kiadnia magát egy repülőn, arab diplomaták mellett Koós Jánosnak? És miért sietett haza egy amerikai turnéról annyira, hogy még ezt is bevállalta? A 78 éves művész akkor sem pihen, ha épp nem fellépésre igyekszik, és állítja, ő tudja a fiatalság titkát! János még azt is elárulta nekünk, hogy ki az az ember, aki bármelyik pillanatban képes levenni őt a lábáról!

Hofi mindörökké: a nagy nevettetőre emlékezünk

Holnap lenne 80 éves a magyar humor legmeghatározóbb alakja: Hofi Géza. Poénjait minden generáció ismeri, tehetségét soha, senki nem kérdőjelezte meg. Legjobb barátja Koós János felelevenítette nekünk a sok tréfát, amit együtt követtek el, Lóránt Barna stand up-os pedig színpadi produkcióit elemezte, de kizárólag szuperlatívuszokban.

Ezt jósolták korábban sztárjaink a Saul fiának…

Nézd meg, mit mondott Détár Enikő, Dér Heni, Dombóvári István, a Nyári lányok, Alföldi Róbert, Sáfrány Emese Aleska, Antal Timi, Szilágyi Áron, Csonka András, Geszti Péter, Győrfi Pál, Fodor Zsóka, Kulka János és Koós János.

Mit szégyelnek a sztárok eddigi életükből?

A Story Extra ezúttal arra volt kíváncsi, hogy hazai kedvenceink mit bántak meg eddigi életük során, esetleg mit csinálnának másképp utólag...

Különös kapcsolatok a Story Gálán

Egy ilyen eseményen vajon mi a fontosabb a sztároknak: a régi barátságok ápolása vagy újak létesítése?

Névcsere a karrierért - meddig mennek el a sztárok?

Nomen est Omen vagyis a név maga az ember, árulkodik a viselőjéről, annak sorsáról. A showbizniszben rengetegen lettek hatalmas sztárok új, saját maguk vagy a menedzserük által választott névvel. Elton John azt mondja új név, új személyiség, új élet, de mit mondanak a többiek?

Varnus Xavér métereket zuhant egy orgona javítása közben

Az állapotáról és a baleset pontos körülményeiről faggattuk videó telefonon keresztül. de vendégünk volt még Koós János, D. Tóth Kriszta és Horányi Juli is. Hogy velük miről beszélgettünk, s hogy milyen témák voltak még a csütörtöki 8:08-ban, az tovább olvasva kiderül!

Koós János már jobban van

Végre elhagyhatta Koós János az egészségügyi központot, ahol kezelték az elmúlt időszakban. A népszerű énekes több napot töltött a sebészeti osztályon, mostanra azonban már olyan jó állapotba került, hogy a munka fonalát is fel tudta venni.

Gyászolnak Bajor Imre legjobb barátai

A legjobb barátok a Fókuszban öntik ki szívüket Bajor Imre halála után. Hazaérkezése után elsőként a Fókusznak adott interjút Koós János, de Bodrogi Gyula, Szirtes Tamás, Farkasházy Tivadar is a kicsi huszárra emlékezett.

Fókusz 14-06-24


szerző:
2014.06.24. 19:30
Fókusz 14-06-24

Fókusz: Sokkoló látvány - Magyarországon neki vannak a legnagyobb szilikonkeblei. A nagy találkozás Patriciával és Lolával. Botrány a lagzin - Beszólt a násznépnek Koós János Klapka esküvőjén. Az énekes és az üzletember is elmondja véleményét. Titokzatos férfi - 1900 négyzetméter, 25 szoba. Miért költözik egy finn férfi egy magyar kastélyba?

Botrányba fulladt Klapka György lakodalma?

Koós János durván beszólt a násznépnek Klapka György esküvőjén. Az énekes éppen egy dallal köszöntötte az ifjú párt, amikor a hangoskodó vendégek kihozták a sodrából.

Bajor Imre: egy ország várja a gyógyulásáról szóló híreket

Már hónapok óta sejteni lehetett, hogy nagy a baj, hiszen a színész minden munkáját visszamondta, teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. Az újságokban felreppent hírekre sem reagált a család, egészen mostanáig.

Koós János és felesége túl vannak a negyvenedik házassági évfordulón

Koós János és felesége már 42 éve házasok, ami óriási öröm számára. A hosszú házasság titkának szerinte nincsen egyértelmű receptje, rengeteg összetevője van.

8:08 – Minden reggel 13-08-09

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Peller Anna és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

Koós János elcsavarta Fodor Zsóka fejét

Szerelem volt első látásra – így emlékszik vissza a a Barátok közt egykori sztárja a románcára, amely réges régen, még a múlt század hatvanas éveiben zajlott.

Reflektor 13-06-25


szerző:
2013.06.25. 23:30
Reflektor 13-06-25

Reflektor: VV Eszter kisfia két hónapos lett. Koós János elcsavarta Fodor Zsóka fejét.

Koós János megorrolt Aradszkyra

Koós János és Aradszky László sokat zrikálják egymást, de ezen nincs is mit csodálkozni, hiszen ötven éve barátok. Mikor László orvosi vizsgálat miatt volt kénytelen kihagyni egy nagyon fontos meccset, János komolyan megorrolt rá. A konfliktust a műsorban próbálták elsimítani.

Anyós a házban: áldás vagy átok?

Anyósa mindenkinek volt, van vagy lesz. Így az anyósprobléma is örök téma marad. Hogy A gyanú árnyékában Ottó a mamát vagy feleségét választja, az péntek este kiderül!

Budapest egykori szívtiprói


szerző:
2011.12.23. 23:30
Budapest egykori szívtiprói

Koós János és Aradszky László már ötven évvel ezelőtt is népes rajongótáborral büszkélkedhetett, amelynek túlnyomó többségét természetesen nők alkották. A két énekes együtt járta a budapesti éjszakát, a társaságukban azonban gyakran feltűnt egy bizonyos Klapka György nevű balett táncos is.

Reggeli 11-09-20


szerző:
2011.09.20. 09:05
Reggeli 11-09-20

A keddi Reggeliben táncolni tanultunk az X-Faktor sámánjától, megismerhettük a ValóVilág Plázacicáit és felköszöntöttük a születésnapos Aradszky Lászlót.

Fél Kettő 11-06-27


szerző:
2011.06.27. 14:20
Fél Kettő 11-06-27

Fél kettő: "A magyar Beckham" - Vadócz Krisztián esküvője az év egyik leglátványosabb eseménye volt. Örök barátság - Koós János számos slágerét Szenes Iván írta, vendégünk volt az énekes. Születéstől fogva - A homoszexualitásnak kizárólag genetikai oka van? Vendégünk volt Czeizel Endre.

Reggeli 10-07-14


szerző:
2010.07.14. 09:00
Reggeli 10-07-14

Zimány Linda tiszta vizet öntött a pohárba álláskeresési járulékával kapcsolatban, Molnár Anikó pedig évekkel ezelőtti hamisításáról mesélt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való