KERESÉS search-close

Kocsis Tibor

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Kocsis Tibor"

Unokahúgaival indított vlogot Kocsis Tibor

Kocsis Tibort is elérte a vloggerek hívogató világa és nem is olyan rég úgy döntött, hogy saját Youtube csatornát indít. Az énekes ráadásul nemrég ünnepelte 39. születésnapját!

Tetőteraszon rendezett nappali buliba látogattunk el

Amíg egy átlagos buli általában hajnalig tart, és napkeltekor, világosban ér véget, itt kissé meglepően pont fordítva van: alig nyúlik át az éjszakába. Az itthon eddig szokatlan, nappali bulikat a Közel-Keletről hazaköltözött lemezlovas, DJ Goldhand, polgári nevén Klujber Imre honosítaná meg Magyarországon. Kocsis Tibor a korlátozások miatt rengeteg fellépése elmarad, így már az is örömet jelent neki, hogy egy budapesti tetőterasz buliján zenélhet.

KOCSIS TIBOR: „Abban bízom, hogy minél hamarabb lesz vakcina ”

A nagykoncertek helyett most csupán egy aprócska közönséggel kell beérnie az 2011-es X-Faktor győztesének, Kocsis Tibornak. A korlátozások miatt rengeteg fellépése elmarad, így már az is örömet jelent neki, hogy egy budapesti tetőterasz buliján zenélhet.

Kocsis Tibornak annyira bevált az online koncertezés, hogy vlogger lesz

A karantén ideje alatt többször csinált online koncerteket, aztán annyira megtetszett neki ez a cyber világ, hogy most lehet vloggernek áll.

Top 3 - Egyetlen dal kellett hozzá, hogy végérvényesen belopja magát a nézők szívébe

2011-ben Bayer Friderika dalával olyan pillanatot tudott okozni, ami annyira tetszett a nézőknek, hogy abban az évadban ez az előadás kapta a legtöbb, kimagasló szavazatot. Ez pedig a mai napig hatással van a karrierjére.

TOPLISTA - Wolf Kati:

A népszerű tehetségkutató egykori versenyzői felelevenítették legszebb emlékeiket.

Mélypontjáról vallott Kocsis Tibor

Az énekes a Kifőzdében mesélt a nézőknek a karanténban töltött időszakról...

Nem hiszed el, mivel keresték a kenyerüket a magyar sztárok, mielőtt híresek lettek!

Tavaly ezen a napon mutattuk be: több magyar sztár vállalja büszkén, hogy mielőtt beindult a szekér, különféle módon keresték a betevőt. Nagy Alexandra, Dombóvári István, Oláh Gergő, Kocsis Tibor és Péter Szabó Szilvi voltak interjúalanyaink. Megtudhatod, ki volt koktélkeverő, húsiparos vagy közmunkás.

Óriási izmokat növesztett az X-Faktor egykori nyertese

Tavaly ezen a napon mutattuk be: Kocsis Tibor – vagy ahogy a legtöbben ismerik – Tibó, látványos változáson ment keresztül. Az énekes az elmúlt években már nemcsak mikrofont, hanem súlyzókat is emelget, és ennek eredményeként 100 kilósra gyúrta magát. Mit szóltak a változáshoz a rajongók és vajon mennyire elégedett a külsejével Tibó, maga?

Föld körül a Vistával: Tolvai Reni Ázsiára és Miamira voksol a téli hónapokban

A hazai hírességek is szeretnek a hidegből a melegebb éghajlatú országokba utazni, Szilágyi Áronnak a kubai életérzés jött be, Reni viszont Thaiföldet és Miamit választja szívesen.

Sok újdonság vár Kocsis Tiborra 2020-ban

Az énekes kísérletezős évet kezdett idén, és hogy az újdonságok kipróbálásához legyen elég inspirációja, év elején elutazott pár napra Milánóba, az olasz életérzés pedig teljesen magával ragadta.

Kocsis Tibó premier előtt mutatott egy részletet legújabb klipjéből

Mikulás előtt egy nappal tart koncertet Kocsis Tibor egy klubban, amit nem ücsörgősre, inkább bulizósra tervez. Hogy mennyire sűrű volt neki 2019, arról is mesélt a Reggeliben és legújabb dalának lyric videójából is hozott ízelítőt.

Kocsis Tibor nehezen elviselhetőnek tartja magát a magánéletében

Az énekes főzni érkezett a Reggelibe, de mielőtt a tűzhely mögé állt, elmesélte, milyen is az igazi Kocsis Tibó a mindennapokban.

Dér Heni sorszámot adott Kocsis Tibónak

Az X-Faktor egykori győztese és a rap műfajra váltott énekesnő az internetes társkeresésnek mutat görbe tükröt új közös dalukban. Nemcsak a klipet mutattuk be, Kocsis Tibor elmesélte, mi inspirálta ahhoz, hogy megírja a Sorszámot.

Sztárok, akik egészen mással foglalkoztak a hírnév előtt!

„Semmilyen munka nem ciki! Ha az embernek pénzből kell élnie, és pénzre van szüksége, akkor dolgoznia kell!” - nyilatkozta Nagy Alexandra, aki korábban egy bárban dolgozott. Azonban nem ő az egyetlen sztár, aki mielőtt híres lett, egészen más területen tevékenykedett. Olyan külföldi és magyar hírességeket gyűjtöttünk össze, akik a hírnév előtt teljesen hétköznapi munkát végeztek.

Sztárok élete a hírnév előtt - kinek, mi volt a foglalkozása?

Több magyar sztár vállalja büszkén, hogy mielőtt beindult a szekér, különféle módon keresték a betevőt. Nagy Alexandra, Dombóvári István, Oláh Gergő, Kocsis Tibor és Péter Szabó Szilvi voltak interjúalanyaink. Megtudhatod, ki volt koktélkeverő, húsiparos vagy közmunkás.

KOCSIS TIBOR:

A sikeres énekest arról kérdeztük, mit szól ahhoz, amikor valaki rosszul érti dalának szövegét. Megharagszik vagy inkább jót szórakozik rajta?

Izomkolosszus lett az X-Faktor győzteséből

Nehezen viseli a külsejével kapcsolatos ironikus megjegyzéseket Kocsis Tibor, akinek esze ágában sincs testépítővé válnia.

Kocsis Tibor XL-es méretre gyúrta magát!

Kocsis Tibor – vagy ahogy a legtöbben ismerik – Tibó, látványos változáson ment keresztül. Az énekes az elmúlt években már nemcsak mikrofont, hanem súlyzókat is emelget, és ennek eredményeként 100 kilósra gyúrta magát. Mit szóltak a változáshoz a rajongók és vajon mennyire elégedett a külsejével Tibó, maga?

Görbe Nóra újra Lindává válik Kocsis Tibó videóklipjében

Három éve ezen a napon számoltunk be arról, hogy Nóra Kocsis Tibor klipjében újra Lindát alakítja majd. A ’90-es években a csapból is ő folyt, évek óta azonban szinte semmit nem lehet hallani róla. A Fókusznak elárulta, miért tett kivételt, és miért vállalta el ezt a szerepet.

Jelentkezz az X-Faktorba, és valósítsd meg az álmaid!

2017-ben is folytatódik az utóbbi évek legsikeresebb tehetségkutató showműsora, az X-Faktor. Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Danics Dóra, Tóth Andi és Opitz Barbi után valakinek ismét esélye lesz arra hogy győztesként állhasson az X-Faktor színpadán. Ehhez nem kell mást tenned, csak legyőzni a félelmeidet, jelentkezni a műsorba, és megmutatni, mekkora tehetség lakozik benned!

Sztárok, akikkel együtt bulizhatsz a Szigeten!

A fővárost is elérte a fesztivál-láz, így most megmutatjuk nektek, hogyan buliznak kedvenceink, és kik azok, akikkel nemcsak a színpadon, de a tömegben is találkozhatsz.

Kocsis Tibi csúnyán elázott!

Három évvel ezelőtt a Fókusz meglátogatta az X-Faktor 2011-es győztesét, aki épp nagyon el volt havazva. Mint kiderült, az énekes legújabb számán dolgozott éppen, és stábunk olyan szerencsés volt, hogy a dalhoz készült videoklip forgatását végig nyomon követhette. Izgalmas kulisszatitkok következnek!

Lilu: „Nagyon szeretlek apa!” – Ilyen egy igazán apás nap sztárjainknál

A világ legszerencsésebb embere az, akinek megadatik egy olyan családfő, aki szeretetteljes, aki ha elbuksz, felemel, aki odanyújtja a vállát, ha sírsz, akinek a tekintetében csodálatosnak érzed magad. Igen, ők jönnek most, a lányos apukák!

Ez nem lehet igaz! Gyurcsík Tibi ennyi éves lenne?

Az énekes tipikus küzdő szellem, ugyanis a 2011-es X-Faktor első élőadásából ő esett ki legelőször, de jókedvét és kitartását nem vette el. Bátor volt, és nem adta fel, aminek meg is lett az eredménye. Arról meg, hogy hány éves, félve merünk nyilatkozni.

Na, kivel énekelt együtt Kocsis Tibor?

Már négy éve, igaz, de nem lehet elfelejteni az egykori X-Faktor győztesének és Malek Andrea énekesnőnek a közös koncertjét. Természetesen az esemény megvalósításában Tibor mentora, Malek Miklós is közrejátszott.

Május 28-án indul a Sztár Gokart

A legnépszerűbb női, illetve férfi sztárok mérkőznek meg egymással hamarosan az RTL Klubon futó új műsorban, a Sztár Gokartban.

Kocsis Tibor vette a bátorságot és eljött

Ha eddig nem jelentkeztél az X-Faktorba, most utoljára még megteheted. Csak gyere el május 21-én, 9 órára az RTL Klub székházához, és mutasd meg, hogy te vagy az új X-Faktor! Te vagy 2016!

Soha nem látott felvételek az X-Faktor győzteseiről

Az énekesek kameránk előtt szembesültek egykori önmagukkal. Az X-Faktor későbbi győztesei már nem is emlékeztek, hogyan mutatkoztak be először a műsor készítői előtt. Oláh Gergő például életében akkor látott először ekkora stúdiót.

Fókusz Plusz 2016-04-30


szerző:
2016.04.30. 18:50
Üzentek a győztesek 2016 X-Faktorának

Az RTL Klubra egy év kihagyás után visszatér az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb énekes tehetségkutató showműsora, az X-Faktor. 2016-ban már 27 millió ok van jelentkezni a műsorba. És hogy hogyan élték meg az eddigi X-Faktor győztesek a mindent eldöntő castingot? Most elárulják.

Mivel foglalkoztak mielőtt híresek lettek?

A legtöbb hírességnek volt valamilyen polgári foglalkozása az ismertség előtt. De gondolták volna, hogy akad olyan, akinek szűzpecsenye kiszedőként dolgozott? Vagy, hogy a színpad és a sorozat mellett a mai napig lelkesen űzi eredeti szakmáját? Dombóvári István, Solti Ádám és az X-Faktor sztárjai mesélnek korábbi állásaikról.

A zenészeknek még a modellkedés is megy?

Kocsis Tibor, Ya Ou és Niabe Doriane ezúttal nem a zenéjükkel hódítanak. Az X-Faktor és a Hungary’s Got Talent tehetségeit egy divatbemutatón kaptuk lencsevégre, ahol modellként kellett helytállniuk.

Csúnyán visszaéltek Kocsis Tibor nevével

Emlékeznek még? Három évvel ezelőtt csúnyán visszaéltek Kocsis Tibor személyazonosságával. Valaki az X-Faktor sztárjaként keresett meg egy tánccsoport tagjait, akiknek azt ígérték, hogy közös videoklipet forgatnak majd.

Story Extra 2016-03-21


szerző:
2016.03.21. 16:55
Eminem magyar énekestől lopta ötletét?

Kocsis Tibi hetekkel ezelőtt jelentette be, hogy Másolt kazetták című vadonatúj dalát a retró adathordozón lehet majd meghallgatni. Erre most az amerikai rapper is bejelentette, hogy új kazettája hamarosan a boltok polcára kerül majd. De hogyan fogjuk lejátszani?

Kocsis Tibó újra divatba hozza a retrót!

Sokan várták ezt a pillanatot: a fapapucsáról, motorjáról, és karatetudásáról is jól ismert hősnő nagy visszatérését. Mielőtt nagyon beleélnénk magunkat, nem a sorozatot tűzték újra a programújság hasábjaira. Divat lett a retró, és ezt a hullámot most Kocsis Tibor is meglovagolja a Másolt kazetták című alkotásával. Az énekes rajongott a főcímdalért, ezért úgy döntött, vadonatúj klipjében Görbe Nóra is helyet kap majd.

Dr. Tóth elvesztette szüzességét

Ez a történet nem a pajzánirodalom egyik remekműve lesz, hanem egy lelkes dokié, aki bár megrögzött snowboardos, de Kocsis Tibor kedvéért életében először sílécre állt.

2016-ban újra startol  az X-Faktor!

Az elmúlt évek legsikeresebb műsora, amely emberek millióit ültette a képernyők elé – az X-faktor 2016-ban is folytatódik!

Te vagy az új X-Faktor! Te vagy 2016!

Te vagy az új rock 'n' roll! Te vagy az új lájk! Te vagy az új hang! Te vagy az új hashtag! Te vagy az új világ! Ha elmúltál 14 éves jelentkezz egyéniben, vagy zenekaroddal ide kattintva!

Kocsis Tibor üzenete


szerző:
2015.12.19. 22:20
Kocsis Tibor üzenete

Izgalom, nevetés, könnyek, feszültség, elképesztő hangok és lélegzetelállító produkciók. A világ legizgalmasabb, legérzelmesebb és legsikeresebb tehetségkutatója újra Téged vár! Megvan benned az X?

Görbe Nóra Kocsis Tibó videóklipjében tűnt fel

A sikítás ismerős, sőt az arc is. Linda, vagyis Görbe Nóra újra kamera előtt áll, csak egy kicsit újragondolva. Nóra Kocsis Tibi klipjében újra Lindát alakítja majd. A 90-es években a csapból is ő folyt, évek óta azonban szinte semmit nem lehet hallani róla. Mindjárt elárulja, most miért tett kivételt, és miért vállalta el ezt a szerepet.

Kocsis Tibor modellnek állt!


szerző:
2015.10.13. 01:45
Kocsis Tibor modellnek állt!

A 2011-es X-Faktor győztese, Kocsis Tibor egy rendhagyó divatbemutatón modellként is kipróbálhatta magát, és bár élvezte a helyzetet, azt mondja, esze ágában sincs szakmát váltani.

Reflektor 2015-10-12


szerző:
2015.10.13. 01:20

18 éves az RTL Klub!


szerző:
2015.09.04. 17:25
18 éves az RTL Klub!

A televízió csütörtök este látszólag egy nagyszabású partival ünnepelte a nagykorúságát, valójában azonban azzal, hogy egész nyáron azon fáradozott, hogy idén ősztől Önöket lepje meg minden eddiginél több új szórakoztató műsorral.

Kocsis Tibó megmutatta gyermekkori otthonát

Az énekes számára a lajosmizsei szülői ház a mai napig a biztonság és szeretet jelképe, így bármennyire is elfoglalt, mindig szakít idő arra, hogy meglátogassa szeretteit. Legutóbbi útjára riporterünk is elkísérte.

Reflektor 15-07-31


szerző:
2015.08.01. 01:15
Reflektor 15-07-31

Reflektor: Csomor Ági visszatért a Barátok köztbe. Kocsis Tibor megmutatta gyermekkori otthonát.

KOCSIS TIBOR: „Ez a szakma nem mindig fenékig tejfel”

A 2011-es X-Faktor győztese közösségi oldalán fakadt ki a Hungary’s Got Talentet ért kritikák miatt. Az énekes szerint a válogatás az egyik legnehezebb lépcsőfok, és egy olyan erőpróba, ami kicsit fel is készít erre a szakmára. Szerinte, aki ezt nem bírja, nem biztos, hogy erre a pályára való.

Hungary's Got Talent: izzasztó helyzet a válogatón

Hetek óta keresi az RTL és a négy zsűritag az ország legsokoldalúbb tehetségeit, gőzerővel zajlik a Hungary’s Got Talent című műsor válogatója. Az elszánt indulók kedvét a hőség sem szegte, volt, aki legyezővel, volt, aki sok folyadékkal hűsítette magát. Fehér István riportja.

Kocsis Tibor és a Drivingcamp


szerző:
2015.06.14. 12:10
Kocsis Tibor és a Drivingcamp

Aurelio után most Kocsis Tibor bizonyíthatott a Drivingcamp tesztpályáján.

Kocsis Tibo a dűnéken


szerző:
2015.06.14. 12:00
Kocsis Tibo a dűnéken

Vasárnapi adásunk a faceliftes, családi, sportos kombival indult, az új Honda Civic Tourer-rel, majd jött Kocsis Tibo, aki a Drivingcamp dűnéin egyensúlyozott. Ezután a Ford Mustang nemzetközi bemutatójáról jelentkeztünk, majd Gergő egy Bombradier quadra pattant illetve ismertettük az autóüveg fóliázás szabályait, végül pedig beszámoltunk a Nagyfutamról is.

Ki énekli az új Opel nótát 4ütemre?

Milyen hangulatban és hogyan telt Szalay Balázsnak és az Opel Dakar Teamnek az új videóklipjének a forgatása? Utánajártunk!

Szerelmétől és a Villától is búcsúznia kellett Edinának

Vendégünk volt a ValóVilág7 tegnapi kiesője, VV Edina, de itt volt velünk hétfő reggel a 8:08-ban Nádai Anikó is, aki kisbabát vár! Kocsis Tibor és Dér Heni pedig megosztották velünk időgazdálkodási tippjeiket. S hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Kocsis Tibó és Dér Heni praktikus időgazdálkodási tippjei

A mai rohanó világban már talán nem is a pénz, hanem az idő az igazi érték. Éppen ezért igyekszik mindenki a lehető legjobban beosztani és a leghasznosabban eltölteni. Hogyan kell azonban ezt jól csinálni? Mit rontunk el a legtöbbször? Hogyan nyerhetünk időt magunknak?

Magyarok a világ gasztronómia krémjében!

A Konyhafőnök zsűritagjával, Bernáth Józseffel beszélgettünk Molnár Gábor és csapata sikeréről. Szóba kerültek még a rossz álmok, a szőrös férfiak, és a zugevés is a csütörtöki 8:08-ban. S hogy milyen témák voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Mikor jöhet az új kapcsolat?

Nem könnyű kérdés, hogy mennyi időnek kell eltelnie szakítás után, hogy új kapcsolatot kezdjünk, ezért hívtuk meg Mohamed Fatimát és Kocsis Tibort, hogy választ találjunk erre a kérdésre.

Kocsis Tibor


szerző:
2014.12.31. 23:59
Megmutatjuk, hogyan karácsonyoztak a sztárok!

Ha karácsony, akkor idén sem maradhatnak el sztárjaink saját készítésű videói, amiket ők küldtek el nekünk azért, hogy Önök szem-és fültanúi lehessenek, hogyan zajlott náluk a szeretet ünnepe.

Mi vár az idei nyertesre? Vallomások X-Faktor győztesektől

A siker teljesen megváltoztatja majd a győztes életét. De vajon hogyan? Erről mesélnek most az X-Faktor eddigi győztesei. Danics Dóra, Vastag Csaba, Oláh Gergő és Kocsis Tibor vallanak arról, hogyan változtatta meg őket a pénz, a siker és a csillogás.

Fókusz Plusz 14-12-20


szerző:
2014.12.20. 20:00
Fókusz Plusz 14-12-20

Fókusz Plusz: Hatalmas a tét - Már csak négyen vannak, de a végén csak egy maradhat. Ki lesz a befutó? Ricsi, Andi, Juli vagy Benji? Akinek sikerült - Hogyan élték meg a sikert az X-Faktor eddigi győztesei? Mire számíthat az idei nyertes? Jó tanácsok és a csillogás kulisszatitkai.

Kocsis Tibor a meglepetések emberének vallja magát

A 2011-es X-Faktor győztese a napokban készült el legújabb, Meglepetés című klipjével, amelynek forgatásán a Reflektor stábja is jelen lehetett.

Reflektor 14-12-10


szerző:
2014.12.11. 00:10
Reflektor 14-12-10

Reflektor: Kocsis Tibor a meglepetések emberének vallja magát, Kammerer Zoltán pedig kétszeres apuka lett.

Rajongás vagy megszállottság - hol a határ?

Rengeteg hazai- és világsztár átélte már, hogy egy vagy több elvakult rajongója közelebb szeretett volna kerülni hozzá, sokszor megsértve ezzel az intimszféráját. A rajongással alapvetően semmi gond nincs, csak tudatosítani kell magunkban, hogy rajongásunk tárgya nem biztos, hogy szintén közelebbi kapcsolatra vágyik...

Extra produkció - 8. Élő Show


szerző:
2014.12.06. 20:45
Extra produkció - 8. Élő Show

Kocsis Tibor -  Hello Budapest

Miért kerülik a férfiak a konfliktust?

Kétségtelen, hogy sok pasi ösztönösen kerüli a konfliktusokat és áthárítja a partnerére a hibákat, valamint a végleges megoldásra is olykor nehezen szánják rá magukat. Kocsis Tiboval, Rácz Gergővel és Patocska Olivérrel az okokat kutatjuk, és arra kerestük a választ, hogy miért nem akarnak sokat gondolkodni a pasik a párkapcsolataikban.

Sztárok a diabétesz ellen


szerző:
2014.11.18. 18:10
Sztárok a diabétesz ellen

Az X faktorból kiesett Ricsi bácsi, de a korábbi győztes Kocsis Tibor is megmérette a vércukor, és koleszterinszintjét. A több ezer érdeklődő mellett hírességek is részt vettek  az Egy Csepp Figyelem Alapítvány családi napján. Magyarországon minden családban van érintett, akinek még jobban figyelnie kell önmagára, nehogy a diabétesz szövődményei miatt megvakuljon, vagy amputálni kelljen a lábát. 
 

Egy Csepp Figyelem: családi nap a diabétesz ellen

Az X-Faktorból kiesett Ricsi bácsi, de a korábbi győztes Kocsis Tibor is megmérette a vércukor, és koleszterinszintjét. A több ezer érdeklődő mellett hírességek is részt vettek  az Egy Csepp Figyelem Alapítvány családi napján. Magyarországon minden családban van érintett, akinek még jobban figyelnie kell önmagára, nehogy a diabétesz szövődményei miatt megvakuljon, vagy amputálni kelljen a lábát. 
 

Csobot Adél, Kocsis Tibo és Steiner Kristóf divatba hozza a lassulást

A sztárok arra bíztatják a híresen pesszimista magyarokat, hogy álljanak meg egy pillanatra, lassítsanak, s vegyék észre az élet olyan apró pillanatait, amelyek inspirálóak és energiával töltenek fel.

Reflektor 14-09-08


szerző:
2014.09.09. 00:00
Reflektor 14-09-08

Reflektor: Az X-Faktor mentorainak tátva maradt a szája. Kocsis Tibor klipforgatásán jártunk.

Fókusz Plusz 14-09-06


szerző:
2014.09.06. 19:30
Fókusz Plusz 14-09-06

Fókusz Plusz: Újra X-tázisban - Az X-Faktor mentorai már teljes gőzzel készülnek a tehetségkutatóra. Számukra is hatalmas a tét. Akik nem adták fel - Bár korábban kudarcot vallottak, felálltak a padlóról. Danics Dóra, Kocsis Tibó és Muri Enikő nem bánták meg, hogy visszatértek.

Fókusz 14-08-11


szerző:
2014.08.11. 19:30
Fókusz 14-08-11

Fókusz: Közeleg a járvány? - Vaklárma volt a német és román eset, de mit kell tennünk, ha nálunk is megjelenik az ebola? Ököllel ütött! - Egy taxiban verte meg barátnőjét Curtis, a lány kitálalt az esetről, nem tud megbocsátani. Majdnem lemaradt - Király Lili az utolsó pillanatban jelentkezett, majd ő lett az első. Zimány Linda nyomdokaiba lépett.

Elkészült Kocsis Tibor új videoklipje

Az X-Faktor második szériájának győztese elsők között mutatta meg a 8:08 – Minden reggel nézőinek a Hello Budapest című számának klipjét, ami egy rádióműsor főcíme lett.

Kocsis Tibi nem tud leállni?

Az X-Faktor győztes szinte megállás nélkül koncertezik és sokszor úgy érzi, hogy csak nehezen tud igazán kikapcsolódni, bár ez nem zavarja az énekest.

Egy este - Best of


szerző:
2014.06.29. 20:00
Egy este - Best of

Egy este...: Öt este öt sztár. Eddig ki nem mondott titkok, el nem énekelt dalok.

Egy este Kocsis Tiborral


szerző:
2014.06.22. 20:00
Egy este Kocsis Tiborral

Egy este...: Öt este öt sztár. Eddig ki nem mondott titkok, el nem énekelt dalok.

Kocsis Tibor kacsalázban ég

Az X-Faktor második szériájának győztese már nagyban készül az első kacsafutamra. Hogy mi is az a kacsafutam és mit kell róla tudni, az videónkból kiderül.

Fókusz Plusz 14-06-07


szerző:
2014.06.07. 19:30
Fókusz Plusz 14-06-07

Fókusz Plusz: Slágergyárosok - Tomboló közönség, hatalmas rajongótábor. A mulatós és a popzene legnépszerűbb előadói vallanak sikerük titkáról. Skótok a skótok? - Precízek a németek vagy sznobok a franciák? Nálunk élő külföldieket kérdeztünk arról, mi igaz a róluk szóló sztereotípiákról.

Fókusz 14-05-26


szerző:
2014.05.26. 19:30
Fókusz 14-05-26

Fókusz: Diadalmenet - Szenzációs produkcióval jutott be a legjobb háromba. Gyurcsík Tibit elkísértük a szlovák X-Faktorba. Öröm és dráma - Könnyes interjúk, fájdalmas elválások. Minden ami a Szombat Esti Láz adásából kimaradt. Tömegmészárlás - Miért kezd ámokfutásba egy diák? Újabb fejlemények a kaliforniai sorozatgyilkosságról és a magyar esetek.

Exkluzív útinapló Gyurcsík Tibor X-fináléjáról

Hihetetlen látványos show és egy fantasztikus magyar siker a cseh-szlovák X-Faktor fináléjában. Óriási óvációval és tapssal fogadta már az első dala után Gyurcsík Tibort a közönség. Tibi végül bejutott a szuperfináléba és a dobogón végzett. Ő lett a harmadik legjobb énekes.

Az Ötödik Félrelépés dallistája

Nem ugrik be, milyen dalra táncoltak a versenyzők a Szombat Esti Lázban? Itt megtudod!

Danics Dóra átvehette nyereményautóját

Az X-Faktor három győztese, Vastag Csaba, Kocsis Tibor és Oláh Gergő a tavalyi finálén először hallott közös dalukkal köszöntötték Dórát. Rendhagyó módon adták át neki legelső nyereményét, az autót.

Fókusz 14-03-12


szerző:
2014.03.12. 18:30
Fókusz 14-03-12

Fókusz: Megszólal a halálbrigád - Újabb hátborzongató részletek a csepeli gyilkosságsorozat büntetőperén. Embercsempészek nyomában - Leleplező felvételek az illegális határátlépőkről. Riporterünk is nekivágott a forgalmas éjszakának. Hétköznapi csalódások - A kismamának átadják a helyet, az idős bácsinak nem. Illemteszt a BKV-n, rejtett kamerával.

X-Faktor: Mi mindenre lehet költeni a plusz 10 milliót?

Havi 1 millió forint 1 éven keresztül, álomutazás, autó és hatalmas karrier. Ezt ígérte eddig az X-Faktor azoknak, akik úgy érezték, hogy megvan bennük az a bizonyos X, amivel megnyerhetik a versenyt. Most viszont emelték a tétet.

Reflektor 14-03-04


szerző:
2014.03.05. 00:50
Reflektor 14-03-04

Reflektor: Sztárdömping volt Vastag Csaba koncertjén.

Lánykérés és sztárinvázió Vastag Csaba stadionkoncertjén

Az X-Faktor első győztese bebizonyította, hogy rengeteg munkával igenis a csúcson lehet maradni. Két év telt el legendás győzelme óta, erre az estére hónapok óta készült! Az egész napot vele töltöttük!

Mi történt az X-Faktor nyerteseivel a győzelmük óta?

Egy óriási álmuk vált valóra azzal, hogy megnyerték az X-Faktort, életük pedig fenekestül felfordult. Hogy mi történt velük győzelmük óta az videónkból kiderül.

Kocsis Tibinek elment a hangja

Az X-Faktor második szériájának győztesét múlt héten egy súlyos hörgőgyulladás döntötte le a lábáról. Rajongók ezrei aggódnak a népszerű énekesért, aki minden tőle telhetőt megtesz, hogy mihamarabb újra színpadra állhasson.

Csak szerényen!


szerző:
2014.01.21. 15:44
Csak szerényen!

„Ha valaki olyan nagy, mint én, nehéz szerénynek lenni.” – mondta egykor Mohammed Ali. Szerencsére a tehetség nem mindenkinél okoz ilyen problémákat és vannak, akiknek személyisége ugyanolyan közvetlen és szimpatikus marad, mint ismertségük előtt. Polyák Lilla, Kocsis Tibor és Balzsay Károly meséltek arról, őket mi tartotta a földön sikereik után.

Esély az esélyteleneknek, segítség a rászorulóknak

Egy segélyszervezet, amely ételt ad az éhezőknek. Otthont az otthontalanoknak. És esélyt az esélyteleneknek. A Magyar Ökumenikus szervezet nem csak karácsonykor figyel a rászorulókra.

Fókusz 13-12-18


szerző:
2013.12.18. 19:55
Fókusz 13-12-18

Fókusz: Sikoltozó rajongók - A ByTheWay tagjait alig tudták kimenteni a tömegből. Mi lesz most a fiúkkal? Kordáék körúton - Klárika és Gyuri bácsi a karácsonyra készülnek, nekik ajándék sem kell hozzá. Megdöbbentő döntés - Geszti Péter sokáig halogatta, de most már nem vár tovább, hiába próbálták lebeszélni. A nagy bejelentés!

Győztesek klubja


szerző:
2013.12.12. 00:05
Győztesek klubja

Vastag Csaba, Kocsis Tibó és Oláh Gergő valószínűleg ugyanolyan izgatottan várja a hétvégét, mint maguk a finalisták, a három énekes ugyanis első alkalommal lép együtt színpadra az X-Faktor Fináléjában.

Reflektor 13-12-11


szerző:
2013.12.11. 23:55
Reflektor 13-12-11

Reflektor: Meglepetésre készülnek az X-Faktor győztesei. Schell Judit nagykövet lett.

Reflektor 13-12-10


szerző:
2013.12.11. 00:45
Reflektor 13-12-10

Reflektor: Elárverezték Kocsis Tibor pólóját. Ábrahám Edit a fiával készül a karácsonyra.

Fókusz 13-12-10


szerző:
2013.12.10. 20:00
Fókusz 13-12-10

Fókusz: Királyi fogadtatás - Kiesése után Csordás Ákos első útja édesanyjához vezetett. A kórházban azonnal megállt az élet. A végzet asszonya? - Először és utoljára a Fókuszban beszél válásáról Gregor Bernadett volt férje. Kilenc hihetetlen év története. A Hooligans bűvöletében - Megtaláltuk a zenekar legfiatalabb és legidősebb rajongóját.

Mire készülnek az eddig X-Faktor szériák győztesei?

Mindhárman a csendből törtek ki és tehetségüket hangokba zárták: az X-Faktor három győztese, Csaba, Tibor és Gergő egy különleges, szupertitkos produkcióra készül az egyik budai stúdióban.

A férfiak vagy a nők tudnak jobban titkot tartani?

A nők vagy a férfiak pletykásabbak? Erre kerestük a választ keddi adásunkban. Szakértőnk szerint, a titoktarás terén nem lehet nemek közti különbséget tenni, mivel embere válogatja.

8:08 – Minden reggel 13-12-10

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

Fókusz 13-11-22


szerző:
2013.11.22. 20:00
Fókusz 13-11-22

Fókusz: Levetkőzött! - 65 évesen újra erotikus sorozat készült Zalatnay Saroltáról. Mutatjuk a végeredményt. Féltett titkok - Kikre szavaznak az X-Faktor nézői? Vajon Vastag Csaba vagy Kocsis Tibor mennyire volt népszerű az adások során? Szexis idomok - Európa legcsinosabb bikinis fitness modellje lett. Kiss Virág megmutatja, mire a legbüszkébb.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való