KERESÉS search-close

Kovács Patrícia

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Kovács Patrícia"

Színház a nappaliból: lehetséges, hogy a streamelt színházé a jövő?

A színházak ideiglenesen bezártak, viszont a streamelt vagy előre rögzített előadások egyre több társulatnál online elérhetők. Vajon ez egy átmeneti megoldás marad? Vagy van arra esély, hogy a későbbiekben is élnek majd ezzel a lehetőséggel? És milyen érzés a színészeknek nézők nélkül, csak a kameráknak játszani?

Kovács Patrícia tudatosan védi gyermekét!

A színésznőnek 2 éves volt a gyermeke, amikor úgy döntött, nem szeretné kislányát a nyilvánosság elé tárni: az okokról a Reggeliben mesélt.

Kovács Patrícia:

A színésznő úgy döntött, eljött az ideje annak, hogy olyan ügyek mellett álljon ki, amit fontosak a számára, még akkor is, ha emiatt valaki megharagszik rá.

 KOVÁCS PATRÍCIA: „Vidnyánszky Attilának ott kéne tüntetnie a fiatalok mellett!”

Kovács Patrícia szerint minősíthetetlen, hogy az SZFE ikonikus tanárait alázzák meg különböző kijelentésekben. A színésznő szerint ha Vidnyánszky az a szabad, őszinte gondolkodó művész lenne, aki volt, ott kéne tüntetnie a fiatalok mellett!

Kovács Patrícia büszke a fiatalokra, akik elfoglalták a Színház- és Filmművészeti Egyetemet

Kovács Patrícia rendkívül sokoldalú: lehet vele találkozni tévében, filmvásznon és színházban is. Most egy egészen szokatlan szerepben láthatjuk a most forgó Szia, életem című filmben, amiben egy örömlányt fog alakítani!

Ez veri ki a biztosítékot Kovács Patríciánál a social médiában

A legnevesebb magyar színészeket is kiborítja, amikor egy hazug világ jön velük szembe a közösségi oldalakon. Nemcsak Patríciából, hanem Szabó Kimmel Tamásból is indulatokat váltanak ki ezek a posztok.

Elég-e a szerelem vagy kell az anyagi biztonság is?

Hamarosan bemutatják Molnár Ferenc kevésbé ismert, de elgondolkodtató és különleges darabját, a Riviérát. A történet a szerelmet és a pénzt teszi mérlegre és hoz magával rengeteg kérdést.

Vadonatúj műsorsávval és nagyszabású produkciókkal újít a Spektrum Home!

Három új beszélgetős műsor is indul a Spektrum Home-on, amelyek felhőtlen szórakozást ígérnek a nézőknek: a Tesztbeszédben Dombóvári István önismereti kérdésekkel bombázza sztárvendégeit, a Nőkomment-ben Dobó Kata, Kovács Patrícia és Hadas Kriszta vendégeikkel minden héten összeülnek, hogy kibeszéljék azokat a témákat, amelyek foglalkoztathatják az embereket; a Helló, tesó! pedig egy dokuportré sorozat lesz, melynek házigazdája D. Tóth Kriszta és András várja a testvéreket.

Dalma:

Dávid és Dalma vacsorája Tamara miatt kissé érdekesre sikerült, azonban a doktornő mindenképp el akart mondani valamit Dávidnak. Az autóban végül bevallotta, hogy nem Dáviddal van a baj, ugyanis nemcsak őt, de senkit nem talál vonzónak, mert aszexuális.

Hogyan érdemes megcsókolni egy nőt?

Dávid Bálinttól és Jocitól más tanácsot kapott a témában, Dalma viszont eloszlatta a kételyeket! 

Az aszexualitás Dalma és Dávid közé áll?

Dávid elkísérte Dalmát egy aszexuális gyűlésre, ahol sok mindenre fény derült. Dávid az aszexuálisok és szexuálisok történeteit hallva teljesen elbizonytalanodott, azonban az előadó megnyugtatta, hogy van megoldás. Ezen felbuzdulva Dávid megpróbált közelebb kerülni a doktornőhöz...

Hírességek a felelős állattartásért

Kovács Patrícia és Sasvári Sándor elmesélte a Story Extra stábjának, mikor rabolták el szívüket négylábú kedvenceik és abba is beavattak, hogyan illeszthető be zsúfolt életükbe a felelős állattartás.

Sokan állnak ki Szinetár Dóráék mellett

Sokan állnak ki a színészházaspár Szinetár Dóra és Makranczi Zalán mellett. Néhány napja elkerülve a pletykákat, maguk írták le egy posztban, hogy pár hetes kisfiúk Down-szindrómás. Ismert emberek, köztük Kovács Patrícia, Balázs Klári, Zoltán Erika is támogatásukról biztosították a családot.

Kovács Patrícia nagy dobásra készül!

Kovács Patrícia arról mesélt, szerinte hogyan lehet összeegyeztetni a karriert és a szülői létet. Mesélt a személyes tapasztalatairól, és arról is, hogy szerinte meg kell tanulni nemet mondani! Az ő életében Hanna élvez prioritást, még akkor is, ha sok időt tölt a színházban.

Zaklatják a nőket a busók?

Egy 15 éves kislány és egy 22 éves nő után Kovács Patrícia színésznőről is kiderült, hogy kislánykorában fogdosták a busójáráson. A szervezők szerint ez a hagyomány része, a szakember azt mondja, ez szexuális zaklatás. Az Együtt szerint a városnak bocsánatot kellett volna kérnie a történtek miatt. Az önkormányzat viszont visszautasít minden olyan állítást, amely arról szól, hogy a mohácsi busók zaklatják a látogatókat.

Dalma Dávidnak:

Mielőtt Dalma elutazott, meglátogatta Dávidot, hogy elmondja neki, szereti. Dávid arra kérte a nőt, hogy ne akarja megmenteni őt saját magától, ugyanis ő épp attól boldogtalan, hogy Dalma elhagyja őt. Este Dávid elmondta a srácoknak, hogy mi történt, és úgy döntött, egy ideig nem kell neki senki.

Dalma készen áll arra, hogy szintet lépjenek Dáviddal

Dávid, Joci és Bálint épp "kanbulit" tartottak mosogatás közben, amikor Dalma csengetett. A doktornő azért látogatta meg Dávidot, hogy elmondja: készen áll arra, hogy szintet lépjen a kapcsolatuk, cserébe csak annyit kér, hogy ne szexeljen Tamarával, ugyanis a szex nem minden, az intimitás is nagyon fontos.

Hangos nyögések és intimitás: Dalma és Dávid szintet léptek

Miután Dalma azzal állt elő, hogy kész arra, hogy szintet lépjen a kapcsolatuk Dáviddal, a férfi romantikus estét szervezett, hátha este végre szexelnek egymással. Este Noémi épp a kanlakba volt, amikor Dalma megérkezett, így Dávid bemutatta őket egymásnak, aztán ő és Dalma elvonultak az intimitás fellegvárába. Dávid masszázzsal kényeztette szerelmét, azonban tovább nem jutottak, így a férfi reggel kénytelen volt segíteni magán...

SZILVESZTERI KÜLÖNKIADÁS: Nehéz szakma a híradózás

Az RTL Híradó szilveszteri adását nem(csak) a megszokott műsorvezetők készítették, hanem erre az egy estére kipróbálhatta magát a Válótársak két sztárja Kovács Patrícia és Scherer Péter is.

Rendhagyó RTL Híradó Kovács Patríciával és Scherer Péterrel

Minden szilveszterkor készül a Híradó csapata egy kis meglepetéssel. Vendég műsorvezetők érkeznek az év utolsó adásába. Ezúttal a Válótársak két sztárja, Kovács Patrícia és Scherer Péter vállalták, hogy a Hírcsárda görbe tükröt mutató híreit elmondják. Most ők is megtapasztalták, hogy azért nem olyan könnyű munka ez, mint amilyennek látszik.

 

Fókusz 2016-12-30


szerző:
2016.12.30. 18:45
SZILVESZTERI KÜLÖNKIADÁS: Így vezette körbe Szellő István az új híradósokat

Az RTL Híradó 2016 utolsó napján nem a megszokott arcokkal fog jelentkezni, hanem a híradósok helyét a Válótársak című sorozatból is ismert két színész fogja átvenni, Kovács Patrícia és Scherer Péter. Az újdonsült bemondókat Szellő István vezette körbe a stúdióba.

Különkiadással jelentkezik a szilveszteri Híradó!

Ezúttal Kovács Patrícia és Scherer Péter ülnek a műsorvezetői székbe. A Hírcsárda híreiből készült riportokban pedig feltűnnek a politikai és gazdasági élet legismertebb szereplői, igaz kicsit másképp, mint ahogy megszokhatták. Tartsanak velünk december 31-én is, este 6-kor!

Dalma újra visszautasítja Dávid intim közeledését

Amikor véget ért a közös vacsi, Bálint hazavitte Zsófit, Leonóra és Joci pedig szobára mentek. Dalma és Dávid kettesben maradtak, Jociék szerelmi légyottja pedig annyira hangosra sikerült, hogy a doktornő lányos zavarában inkább hazasietett.

Dalma Dávidnak: „Nincsen szükséged arra, hogy megváltozz!”

Bálint újabb gesztussal igyekszik visszahódítani Zsófit, egy fiúkkal készített közös vacsorával, ahová Dalma és Leonóra is hivatalosak. Bár a hangulat eleinte fagyos Zsófi és Leonóra között, a vacsora végül jól sikerül, Dalma és Dávid pedig – a zsírégető övnek köszönhetően - lélekben még közelebb kerülnek egymáshoz.

Mint a Válótársakban: Stohl András elköltözött párjától

Az élet különös játéka, hogy miközben a Stohl András által alakított karakter a Válótársakban épp a zátonyra futott házasságának megmentéséért küzd, közben a mai Story magazin arról ír, hogy a színész elköltözött a párjától, Ancsikától, két kisgyermeke édesanyjától. Megkerestük Andrást is, hogy mi igaz a megjelent cikkből, de bővebben nem akart nyilatkozni, telefonon annyit mondott, hogy nem egy új kapcsolat miatt alakult ki ez a helyzet. Egy éve a sorozat indulásakor arról beszélt, hogy a saját bőrén is érezte azokat a problémákat, amelyekkel a történet foglalkozik.

Élet a gyermekvállalás után: Mitől loboghat tovább a tűz?

Egy férfi és egy nő szerelme, amiből aztán egy család lesz. Egy párkapcsolatban ez a legboldogabb korszak, de egyben a legnehezebb is. A gyerek sír, már semmi sem ugyanaz. Hiába keresi a férfi azt a nőt, akit annak idején megismert, az a nő már édesanya és sosem lesz ugyanaz a cserfes csaj, mint aki a gyerek születése előtt volt.

 

VÁLÓTÁRSAK: Együtt a három grácia

Bár már mindhárman régóta szerepelnek a Válótársakban, közös jelenetük még nem volt. A ma esti epizódban azonban erre is sor kerül. Gubás Gabi, Dobó Kata és Kovács Patrícia nagyon örültek, hogy végre együtt forgathatnak, és eszük ágában sem volt túllicitálni egymást.

Dalma fontos javaslatot tesz Dávidnak

Dalma és Dávid kapcsolatát nagyban befolyásolja, hogy a nő aszexuális. Ebéd közben a doktornő fontos javaslatot oszt meg Dáviddal a kapcsolatukra vonatkozóan.

Bálint szerint ha eleget szexelsz, bármit megehetsz

Dávid és Dalma már hivatalosan is egy párt alkotnak, azonban még nem szexeltek. Miközben Dávid a reggeli fehérje turmixát készítette, Bálint gyorsan helyrerakta a dolgokat: a szexszel annyi kalóriát lehet égetni, hogy ha megtörtént volna, simán ehetne szalonnás tojást.

Dávid fogyibogyóval szeretne megszabadulni felesleges kilóitól

Dávid Szatmári doktornő hatására úgy döntött, hogy ledob néhány kilót, ezért a patikába szaladt, hogy vegyen valami fogyókúrát elősegítő táplálékkiegészítőt. Végül Dávid megfogadta a patikus tanácsát, és egy olyan gyógyszer mellett döntött, ami nem engedi, hogy a szervezet zsírt vegyen fel.

Nézd meg, mit viselnek sztárjaink ősszel a fejükön!

A hűvösebb napokban kihagyhatatlan kelléknek számít egy bizonyos kiegészítő, aminek most több divatos változatát is megmutatjuk nektek a szépséges celebjeink ajánlásával!

Hatalmas meglepetés a Válótársak új évadában!

Hamarosan elindul a sorozat második szériája, ami számos újdonságot és fordulatot tartogat. Néhány titokról most lerántjuk a leplet!

Vendég az öltözőben!


szerző:
2016.10.04. 17:25
Vendég az öltözőben!

Kovács Patrícia imádja a kutyákat, ezt régóta lehet tudni róla. Ezért is természetes, hogy a Játékszínben az öltözőjébe is beengedi a fekete szőrű Janka kutyát. Igaz, a négylábú nem olyan lelkes, mint Patrícia, de a színésznőnek már ez is elég ahhoz, hogy feldobva várja az előadást.

Story Extra 2016-10-04


szerző:
2016.10.04. 16:55
Kovács Patríciát van miért irigyelnünk!

Nem elég, hogy a színésznő szép és tehetséges, most olyan dolgot tett, ami után ebben az őszi borongós időben a mi szívünk is vágyakozik.

Véget érhet a kedvenc sorozatunk?

A Válótársak egyik színésze szomorú hírt közölt közösségi oldalán, ami megerősíti a tényt, amit már régóta sejtünk. Hogy pontosan mi is ez? Eláruljuk!

A színésznő lerántotta a leplet a Válótársak szerelmeseiről

A sorozat sztárja közösségi oldalán több félreérthetetlen képet is posztolt, amiből kiderülhet számunkra hogyan alakul a karakterének sorsa. Ezzel is bizonyítva, hogy jócskán számíthatunk izgalmakra és változásokra a második évadban.

"Mindennapi filmforgatós posztunkat, add meg nekünk ma" - írja Kovács Patrícia a Facebook-oldalán. Szerencsére van miből válogatni, hiszen hetek óta forgatják a Válótársak 2. évadát. A dr. Szatmári Dalmát alakító színésznő Dobó Katával, Stohl Andrással és Scherer Péterrel készített egy közös szelfit az egyik forgatási szünetben.

 

Kovács Patrícia megmondja, hova tegyük nyáron a gyereket

Amikor a Vakáció szó utolsó Ó-ja is felkerül a táblára, gyerekek hada özönlik ki az iskolákból és óvodákból, hogy megkezdje a nyári szünetet. Ezzel együtt a szülőknél kezdődik a fejfájás, hogy mikor, hova vigyék a gyereküket, amíg ők dolgoznak. De hogyan működik ez a színészeknél, akik sokszor a leglehetetlenebb órákban is dolgoznak. Kovács Patríciának szuper receptje van erre!
 

Sztáranyukák, akik szülés után is bombaformában vannak!

Ha egy nő babát vár, a hatalmas boldogság mellett sajnos jó pár plusz kilóval is számolni kell. Ám sztárjaink tudják a titkot, amivel szülés után is szuper szexik maradhatunk. Lássuk!

Kitől kapta Kovács Patrícia az első csókot?

Kovács Patrícia elárulta nekünk, hogy mivel tölti a nyarat. Nos, nem pihenéssel. De nem állt meg ennyinél, azt is kiszedtük belőle, hogy ki volt az a szerencsés, akivel életében először csókolózott.

Így ünnepeltek vasárnap a sztárok!

Május utolsó hétvégéje mindig a gyermekekről szól. Idén a jó idő is hozzájárult ahhoz, hogy vasárnap mindenkinek kellemesen teljen a gyereknap.

Valóra vált Kovács Patrícia legnagyobb álma

A színésznő legnagyobb álma vált valóra, hogy amikor reggel kinyitja a szemét, akkor tökéletesen lásson. A színésznőnek évekig 8 dioptriás lencse kellett ahhoz, hogy élesen lásson. Ennek most már vége!

Ellentmondásos hírek Kulka János állapotáról

Kulka János kezelőorvosainak hivatalos tájékoztatására vár mindenki. Úton útfélen érezni a szeretetet és aggódást, mintha mindenki személyes jó barátjaként szorítana a színésznek. Talán ezért is várjuk mindannyian megértéssel ugyan, de türelmetlenül a jó hírt. Egyelőre azonban csak annyit tudni, hogy Kulka János állapota még mindig súlyos, de javul.

A sztárok is akkor a legszebbek, ha szexi mosolyt villantanak

A hírességek közül sem született mindenki igézően tökéletes fogsorral. Előfordul, hogy jól jön egy kis segítség és máris magabiztosabban állnak a kamerák elé. Pataki Zita és Kovács Patrícia elmesélték, mi a szép mosolyuk titka és azt is, hogy korábban miért nem voltak elégedettek fogaikkal.

Story Extra 2016-04-13


szerző:
2016.04.13. 16:55
Elmélyült Kovács Patrícia és Linczényi Márkó kapcsolata

A színésznő a Suhanj! Alapítvány kezdeményezésébe gyermekét is bevonta. Miután az uszodai szurkolásuk véget ért, egykori zsűritag társához sietett, ami nem meglepő, hiszen nagyon jó kapcsolatot ápolnak.

Akadálymentesített edzőterem épül

Akadálymentesített edzőterem, amelyet látás-és mozgássérültek együtt használhatnak az épekkel – ezt a tervet szeretné régóta megvalósítani a Suhanj Alapítvány. 5 éve tervezik, egy évig keresték a megfelelő helyet, és most az építkezés is elindult. A speciális kondigépeket külföldről kell beszerezni, de egy meglévőt már megmutattak az RTL Híradónak.

Megvan, kik a Hungary's Got Talent finalistái!

A Hungary's Got Talent zsűrije teljesen kiborult az egyik produkciótól, és Dombit is Balázs hozta vissza a sokkból. Idézzük fel, mi történt a harmadik elődöntőben.

Íme a Hungary's Got Talent első élő showja képekben!

A Hungary's Got Talent első élő showját mindenki izgatottan várta. Nézze meg Ön is az első adás képeit:

Lehull a lepel a Hungary's Got Talent első élő showjáról

Kilenc tonna vas, másfél tonna  alumínium, ezer négyzetméter fa, és kétszáz méter ledsor. Két és fél hónapig több mint harmincan dolgoztak az RTL Klub történetének leggigantikusabb díszletén a Hungary’s Got Talent élő showjaira. Megmutatjuk, hogyan készült el egy ilyen hatalmas díszlet, és felelevenítjük azt a tíz produkciót, akik ma este színpadra állnak.
 

Kulisszatitkok a Hungary's Got Talent első élő showjáról

Kilenc tonna vas, másfél tonna  alumínium, ezer négyzetméter fa, és kétszáz méter ledsor. Két és fél hónapig több mint harmincan dolgoztak az RTL Klub történetének leggigantikusabb díszletén a Hungary’s Got Talent élő showjaira. Megmutatjuk, hogyan készült el egy ilyen hatalmas díszlet, és felelevenítjük azt a tíz produkciót, akik ma este színpadra állnak.

Lehull a lepel a Hungary's Got Talent eltitkolt jelentkezőiről

Volt itt vetkőzés, pohárevés és többször majdnem a színpad is felgyulladt. Hét héten keresztül több száz önjelölt tehetség próbálta bebizonyítania Hungary’s Got Talentben, hogy neki bizony ott a helye produkciójával a hazai művészvilágban. Sokan azonban végül nem kerülhettek képernyőre.
 

Íme, a Hungary's Got Talent kimaradt jelenetei!

Volt itt vetkőzés, pohár evés és többször majdnem a színpad is felgyulladt. Hét héten keresztül több száz önjelölt tehetség próbálta bebizonyítania Hungary’s Got Talentben, hogy neki bizony ott a helye produkciójával a hazai művészvilágban, sokan azonban végül nem kerülhettek képernyőre.

Meglepetések a Válótársak vadonatúj epizódjában

Egy bizonytalan kimenetelű balesettel ért véget múlt hét csütörtökön a Válótársak című új magyar sorozat dupla epizódja. A stáb számára a forgatás során az jelentette a legnagyobb kihívást, hogy a Szonját alakító Földes Eszter egyáltalán nem tud vezetni.

VÁLÓTÁRSAK: Új szereplők lépnek színre

A Válótársak előző epizódja nem akármilyen izgalmakkal ért véget. A mai, harmadik részben új szereplők is feltűnnek: Kovács Patrícia, Kulka János és Börcsök Enikő személyében is. A színészek természetüktől merőben eltérő karaktereket alakítanak, de talán pont ezért élvezik annyira.

Új szereplők tűnnek fel a Válótársakban

Egy bizonytalan kimenetelű balesettel ért véget múlt hét csütörtökön a Válótársak című új magyar sorozat dupla epizódja. A stáb számára a forgatás során az jelentette a legnagyobb kihívást, hogy a Szonját alakító Földes Eszter egyáltalán nem tud vezetni.

Harminc produkció jutott be az élő show-ba

Ahogy azt szombat este láthattuk, a Hungary’s Got Talent zsűritagjai nem mindig értettek egyet egymással, de végül megszületett az elődöntősök harmincas listája. Az utolsó válogatón két produkció is aranygombot érdemelt, de rajtuk kívül még számos tehetséggel megismerkedhettünk.

Szombaton startol a Hungary's Got Talent első élő show-ja

Parázs vita, két aranygombos produkció és a végső döntés arról, kik jutnak be az élő showba. A Hungary's Got Talent utolsó előválogatója is bővelkedett izgalmakban.

Szombaton kiderült, kik a Hungary's Got Talent elődöntősei!

Parázs vita, két aranygombos produkció és a végső döntés arról, kik jutnak be az élő showba. A Hungary's Got Talent utolsó előválogatója is bővelkedett izgalmakban.

Megismerjük a Hungary’s Got Talent két versenyzőjét

Most szombaton volt a Hungary’s Got talent utolsó válogatója. A zsűri 2 hölgytagja is mostanra tartogatta az aranygombját. Kovács Patríciának  köszönhetőn Milák Mózes azonnal az élő showba jutott és végül Buda Julianna is örülhetett, hiszen a több 100 versenyzőből ő is bekerült a legjobb 30 produkció közé. A két fiatal tehetség volt a vendégünk.

Növekvő tét és feszültség a Hungary's Got Talent-ben

Érthető a feszültség a Hungary's Got Talent színpadán, hiszen egyre nagyobb a tét. Az élő show-ba ugyanis csak 30 produkció juthat tovább, így érthető, hogy néha a zsűri tagok is összetűzésbe keverednek.

Feszültség és könnyek a Hungary's Got Talent-ben!

Növekszik a feszültség a Hungary's Got Talent színpadán, hiszen egyre nagyobb a tét. Az élő show-ba ugyanis csak 30 produkció juthat tovább, így érthető, hogy néha a zsűri tagok is összetűzésbe keverednek.

Felkerestük a Hungary's Got Talent legújabb üdvöskéit

A Hungary’s Got Talent múlt szombati adásában voltak, akik mindenkit lenyűgöztek, no meg olyanok is, akik lebőgtek. Meglátogattuk a a Tesztoszteron Boys csapatát, a Bandart formációt, és Bangó Adriennt.

Meglátogattuk a Hungary's Got Talent legújabb felfedezettjeit

A Hungary’s Got Talent múlt szombati adásában voltak, akik mindenkit lenyűgöztek, no meg olyanok is, akik lebőgtek. Meglátogattuk a a Tesztoszteron Boys csapatát, a Bandart formációt, és Bangó Adriennt.

Szélsőséges reakciókat váltott ki a francia trikolór

Kommentháborút indított a Facebook Magyarországon, amikor lehetővé tette, hogy az emberek kifejezzék a szolidaritásukat a párizsi terrortámadások áldozataiért.

Heves reakciókat váltott ki a francia trikolór a Facebookon

Kommentháborút indított a Facebook Magyarországon, amikor lehetővé tette, hogy az emberek kifejezzék a szolidaritásukat a párizsi terrortámadások áldozataiért.

Minden, amit a 9 magyar kutyafajtáról tudni kell!

A kilenc magyar kutyafajtáról lesz szó. Kíváncsiak voltunk, milyen fajtákkal büszkélkedhetünk, és hogy valóban olyan sokfélék-e, mint mi vagyunk. Igazak -e a híresztelések, a sztereotípiák velük kapcsolatban. Például tényleg tartani kell -e a kuvasztól, vagy valóban csak keménykezű gazdihoz való –e a komondor? Csökönyös -e a puli, és energiabomba –e a vizsla?

A legfurább szerzetek és lenyűgöző produkciók a Got Talent színpadán

A Fókusz Plusz után azonnal kezdődik a Hungary's Got Talent imáron ötödik válogatója. A műsor hétről hétre vezeti a a nézettségi listákat, a show színpadán lenyűgőző és egészen szokatlan produkciókat is láthattunk. Itt van például a fiatal szobrászművész, aki festőművész barátjával a világon egyedülálló látványt produkál. Vagy az anyuka, akinek legfiatalabb rúdtáncos tanítványa a saját öt éves kislánya.

KOVÁCS PATRÍCIA:

A Hungary's Got Talent zsűritagja büszke tulajdonosa Károlynak, a 12 éves magyar vizslának és Jankának, a vizsla-keveréknek. Patrícia azt mondja, a vizslát csak olyan embernek ajánlja, aki tud elegendő időt együtt lenni a kutyájával, és az sem zavarja, ha az eb az első időszakban szétszedi a lakást.

Teszt: Melyik Got Talent-zsűritag az Ön titkos lelki társa?

Nem tudja eldönteni, melyik zsűritag hasonlít Önre a leginkább? Töltse ki tudományos tesztünket, és rögtön kiderül, melyikőjükkel jönne ki a legjobban egy lakatlan szigeten!

A nyelvi fasizmus a Got Talent nézői közé is beférkőzött

Ügybuzgó olvasónk levélben szólt be Horgas Eszternek és Linczényi Márkónak, mert szerinte nem beszélik elég szépen az édes anyanyelvüket. A Nyelv Őre legott lecsapott lángpallosával, és bosszúból kétszer is rosszul írta le Kovács Patrícia nevét. A dorgáló sorokat változtatás nélkül közöljük. Lehet, hogy eddig Ön is rosszul beszélte a magyart, csak nem tudott róla?!

Lenyűgöző produkciók: a tehetségek jöttek, láttak és hódítottak

Két lélegzetelállító produkció a múlt heti Hungary’s Got Talent szombat esti showjából: a világító táncos csapatot soproni próbatermében látogattuk meg, a 9 éves Kocsis Evelint pedig az otthonában, aki büszkén mutatta eddigi díjait.

A Got Talent legőrültebb produkciói

Lég DJ, hentes, baltával fát vágó, pohárevő – csak néhány őrült vagy szokatlan produkció a Hungary’s Got Talent új showműsor első válogatásából. Összegyűjtöttük a legérdekesebb, legmeglepőbb, legfurább produkciókat közel 60 ország Got Talentjeinek történetéből.

Filmes klasszikus a Belvárosi Színházban. A Mindent Éváról Bette Davis főszereplésével lett siker 1950-ben. Színpadon csak ritkán láthatja a közönség ezt a darabot. Az ünnepelt színésznőt Hernádi Judit, a gátlástalan fiatal lányt, Kovács Patrícia játssza.

Kovács Patrícia ha kell, keményen is tud fogalmazni

Vasárnap láthatták a kedves nézők a Hungary’s Got Talent első adását, ami a szórakoztató pillanatok mellett jó néhány igazi tehetséget is felsorakoztatott. A műsor egyik ítészét, Kovács Patríciát a vasárnapi showról kérdeztük, illetve arról, mit szólt először, amikor kiderült, hogy ő lesz a tehetségkutató egyik zsűritagja.

Az ő kezükben van a döntés, de vajon mindenre felkészültek?

Néhány perc múlva az RTL Klub-on is elindul a Hungary’s Got Talent. Több héten keresztül nézhetjük majd tátott szájjal, elborzadva vagy éppen mosolyogva az önjelölt tehetségeket. Előtte azonban ismerjük meg egy kicsit közelebbről a négy zsűritagot, akik értékelik majd őket.

Hungary's Got Talent: a négy zsűritag felkészült, de őket is sikerült meglepni

Több héten keresztül nézhetjük majd tátott szájjal, elborzadva vagy éppen mosolyogva az önjelölt tehetségeket. Előtte azonban ismerjük meg egy kicsit közelebbről a négy zsűritagot, akik értékelik majd őket.

Hungary's Got Talent - október 10-től az RTL Klubon!

A Got Talent egy évtizedes történetében több, mint 50 országban került eddig képernyőre, idén ősszel pedig az RTL Klub is elhozza nézőinek. A műsorba műfaji megkötés nélkül, 4 éves kor felett bárki jelentkezhetett. A műsorvezetők Sebestyén Balázs és Dombóvári István, a zsűri tagjai: Horgas Eszter, Kovács Patrícia, Csuja Imre és Linczényi Márkó.

Kovács Patrícia


szerző:
2015.10.09. 11:23
Kovács Patrícia

A színésznő természetesen elsősorban a versenyzőkre kíváncsi, de az is nagyon izgatja, vajon belőle mit fog kihozni a zsűriszerep. Ő maga is rengeteg versemondóversenyen elindult és összesen négyszer felvételizett a Színművészetire, úgyhogy nagyon jól tudja, milyen, amikor versenyhelyzetben kell a maximumot nyújtani. Ha a pályája elején lenne, biztosan jelentkezne a Got Talent műsorába.

Reflektor 2015-10-01


szerző:
2015.10.02. 00:35

Fókusz 15-07-07


szerző:
2015.07.07. 19:25
Fókusz 15-07-07

Fókusz: A leghidegebb falu - Miközben Budapesten ismét megdőlt a melegrekord, Zabarban kedden reggel csak 13 fok volt, elkelt a kabát. Mentsük meg a szerelmet! - Völgyesi Gabi három éve harcol, hogy helyrehozza a kapcsolatát. Miért jelent gondot a gyerek? Tiszta vizet - Van, akinek napi 5 litert meg kellene innia. De nem mindegy, hogy mit. Tanácsok kánikula idejére.

Fókusz 15-06-17


szerző:
2015.06.17. 19:25
Fókusz 15-06-17

Fókusz: Súlyos vádak - Nem figyeltek eléggé, és Tamás eltűnése után elvették a mobilokat. Megszólalnak a Szent Anna tónál történt tragédia szemtanúi. Erőszakkal kényszerítve - Roland egy amerikai álláshirdetésre jelentkezett, de bezárták és szexrabszolgaként tartották. A nagy leleplezés - Bemutatjuk, hogy kik lesznek a világ legnépszerűbb tehetségkutatójának magyar zsűritagjai. Garantált a meglepetés!

Lerántjuk a leplet a Hungary's Got Talent zsűrijéről

Egy extravagáns frontember, egy bájos színésznő, egy szinkronikon és egy múzsává avanzsált fuvolaművész. Nem akármilyen négyes ez: Linczényi Márk, Kovács Patrícia, Csuja Imre és Horgas Eszter alkotják a hamarosan az RTL Klub képernyőjén debütáló Hungary’s Got Talent zsűrijét. Első látásra meglehetősen vegyes a csapat, de egy dolog összeköti őket. Mindegyikükben megtalálható az a bizonyos tehetség, amit ősztől ők keresnek majd – másokban. Süle László riportja.

KOVÁCS PATRÍCIA: „Egyenes és őszinte leszek”

A színésznő számára hihetetlenül izgalmas feladat lesz a zsűrizés. Azt mondja, a gyerekekkel sem tesz majd kivételt, ha úgy érzi, tévúton vannak, kíméletlenül megmondja nekik.

A nagy leleplezés: kiderül, kik lesznek az ítészek!

Egy extravagáns frontember, egy bájos színésznő, egy szinkronikon és egy múzsává avanzsált fuvolaművész. Nem akármilyen négyes ez: Linczényi Márkó, Kovács Patrícia, Csuja Imre és Horgas Eszter alkotják a hamarosan az RTL Klub képernyőjén debütáló Hungary’s Got Talent zsűrijét. Első látásra meglehetősen vegyes a csapat, de egy dolog összeköti őket. Mindegyikükben megtalálható az a bizonyos tehetség, amit ősztől ők keresnek majd – másokban. Süle László riportja.

Kovács Patrícia kislánya húsz fiúval is felér

A színésznő szerint Hanna nagyon életvidám és eleven, pont olyan, amilyen gyermekre vágyott. Patrícia és férje öt éve házasok. Kislányuk sokat van együtt féltestvérével, Sárával, aki Péter előző házasságából született, de szeretnének neki egy kisebb testvért is, bár arról még nem döntöttek, hogy mikor.

Reflektor 15-06-12


szerző:
2015.06.13. 01:40
Reflektor 15-06-12

Reflektor: Istenes Bence a Szerény FC-ben focizik. Kovács Patrícia kislánya húsz fiúval is felér.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való