KERESÉS search-close

Kulka János

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Kulka János"

Kulka János tisztán emlékszik arra a pillanatra, ami örökre megváltoztatta az életét

Régi ismerősként üdvözölte egymást Kulka János és Lakatos Márk a pénteki Reggeliben. A stroke világnapja kapcsán beszélgettek a színművésszel, aki 2016 áprilisában kapott stroke-ot. Az agyvérzés következtében jobb karja lebénult és a beszédközpontja súlyosan sérült. Mozgás- és beszédterapeuták foglalkoztak vele.

Minden, amit a szélütésről tudnod kell!

Kulka János és Dr. Folyovich András, az Új Szent János Kórház Neurológiai Osztályának főorvosa az agyvérzés tüneteit és kezelését ismertették.
 

Zeneterápiával segítettek a felépülésben Kulka Jánosnak

Két éve mutattuk be: a Fókusznak adta első televíziós interjúját Kulka János azután, hogy 2016 áprilisában stroke-ot kapott és életmentő műtéten esett át. Jobb karja lebénult, megszólalni nem tudott. Terapeutájával együtt elmesélik, hogyan tanult meg újra mozogni és beszélni.

Átjáróház: újra forog a magyar film

Madarász István a Nemzeti Filmintézet által támogatott alkotása az első magyar film, ami a koronavírus-járvány veszélyhelyzete után ismét elkezdhetett forogni. Szigorú előírásokat azonban most is betartanak. Az Átjáróház két főszereplője a Bátrak földjéből is ismert Bárnai Péter és a Katona József Színház színésznője, Rujder Vivien, de játszik még benne többek közt Kulka János és Kútvölgyi Erzsébet is.

Hatalmas sikere lett Kulka János újévi köszöntőjének

Több ezren osztották meg Kulka János újévi köszöntőjét, melyet az RTL képernyőjén mondott. A színész szívhez szóló mondataival kívánt boldog új esztendőt több ismert ember, köztük Herendi Gábor és Ábel Anita is. Az online felületeken már 385 ezren tekintették meg a beszédet.

Újévi köszöntő Kulka Jánostól

Az újévi köszöntőt - rendhagyó módon  - Kulka János mondja el itt az RTL-en. Tartsanak velünk akkor is és egész jövő évben!

Koncz Zsuzsával énekel újra a stroke-ból felépült Kulka János!

Kulka János újra énekel: Koncz Zsuzsa felkérésére mondott boldogan igent. Már közel egymillióan látták azt a videoklipet, amiben Koncz Zsuzsával közösen adják elő a Republic volt énekesének, Cipőnek a dalát.  A két művész a Fókusznak adott közösen exkluzív interjút!

KONCZ ZSUZSA & KULKA JÁNOS: „...ezer életen, ezer bajon át...!”

Már közel egymillión látták azt a videoklipet, amiben Koncz Zsuzsa és Kulka János közösen adják elő a Republic volt énekese, Cipő dalát. A két művész elárulta a Fókusz stábjának azt is, hogy milyen volt a közös éneklés és arról is beszéltek, hogy mi a kedvenc részük a dalból!

Kulka János Koncz Zsuzsával énekel duettet

Újra énekel Kulka János. Egy Republic-dalt készített Koncz Zsuzsával, és klip is készült. A duett az énekesnő ötlete volt, a színész pedig rögtön igent mondott. Kulka János betegsége után, a rehabilitáció részeként sokat énekelt, de most először állt dallal a nagyközönség elé. Az elmúlt másfél évben pedig több színházi feladatot is vállalt.

Exkluzív interjút adott gyógyulásáról Kulka János

Tavaly ezen a napon mutattuk be: a Fókusznak adta első televíziós interjúját Kulka János azután, hogy 2016 áprilisában stroke-ot kapott és életmentő műtéten esett át. Jobb karja lebénult, megszólalni nem tudott. Terapeutájával együtt elmesélik, hogyan tanult meg újra mozogni és beszélni.

Bodrogi Gyula Kulka Jánossal lép fel a Szegedi Szabadtéri Színpadon

A színművész szerint Kulka János teljesen jól van, olyan szerepet kapott most, amiben már szöveg is van, a közönség pedig nagyon várja őt. Bodrogi Gyula azt is elmondta, mi a véleménye a fiatal színészekről.

Kulka János visszatért a színpadra!

A művész három év kihagyás és betegség után állt újra a színpadra! Az előadás után a Fókusz stábja beszélgetett vele, és színésztársaival.

Exkluzív interjú Kulka Jánossal

Kulka Jánosnak három év kihagyás és betegség után a héten volt új színházi bemutatója a Trafó Kortárs Művészetek Házában. A Kossuth- és Jászai-díjas színész Móricz Zsigmond: Árvácska című drámájában játszott együtt egy független társulattal. A bemutató iránt – ahol csak a Fókusz forgathatott - hatalmas volt a közönség érdeklődése!

KULKA: Így ünnepelte a közönség!

Kulka János újra színpadon! Óriási volt az érdeklődés, a közönség nagy szeretettel fogadta a betegsége után a Trafóban, Móricz Zsigmond: Árvácska című darabjában a színpadra visszatérő művészt, aki exkluzív interjút adott stábunknak.

Varga Sarolta logopédus, aki Kulka Jánosnak is segített agyvérzés után

Idén is meghirdettük az RTL Híradó Év embere díját. Szerkesztőségünk kiválasztott 10 jelöltet, akiknek teljesítménye előtt ezzel tisztelgünk. Hogy végül ki legyen a díjazott, arról Önök dönthetnek.
A jelöltek között van Varga Sarolta, logopédus, aki agyvérzésen átesett, afáziás betegek terápiájával foglalkozik. Ő segített Kulka Jánosnak is, akinek agyvérzés miatt a beszédközpontja is sérült. A színész azóta újra beszél és szerepeket is vállal.
Ha szavazni szeretne, ide kattintva megteheti.

Kulka János újra a színpadon!


szerző:
2018.11.08. 15:00
Kulka János újra a színpadon!

Kulka János 2016-os stroke-ja óta nem vállalt színházi szerepet, hamarosan viszont megváltozik a helyzet!

Visszatér a színpadra Kulka János!

A két és fél éve agyvérzésen átesett színész a Trafó színházban lép fel január végén, egy független társulat darabjában. A Móricz-regényéből készült színdarabból egyelőre két előadást hirdettek meg, a jegyek mindkettőre azonnal elfogytak.

Kulka János visszatér a színpadra!

Már most elfogyott az összes jegy az első két előadásra, amelyben Kulka János visszatér a színpadra. A Kossuth díjas színész 2016-ban kapott stroke-ot, életmentő műtéten esett át. Jobb karja lebénult, beszédközpontja is sérült. A tervek szerint januártól láthatja újra a közönség.

VISSZATÉRÉS: ennek a darabnak a kedvéért fog újra a színpadon állni Kulka János

Kulka János két és fél éve agyvérzésen esett át, azóta nem is szerepelt színpadon. A színész januárban tér vissza a Dollárpapa Gyermekei című darabban. Hogy, milyen szerepben? Ördög Tamás, rendező –többek között- erről is mesélt a Híradó stábjának!

Schmied Zoltán:

Schmied Zoltánnal, az X - A rendszerből törölve című film férfi főszereplőjével, az alkotás díszbemutatóján beszélgettünk a film különleges hangulatáról, és a szerepe okozta nehézségekről. Az X - A rendszerből törölve előzetesét, ide kattintva nézheted meg!

Balsai Móni:

Balsai Mónival, az X - A rendszerből törölve című film főszereplőjével, a film díszbemutatóján beszélgettünk a szerepéről, a rendőrlét nehézségeiről, és még sok más izgalmas dologról! Az X - A rendszerből törölve előzetesét ide kattintva nézheted meg!

Ujj Mészáros Károly:

Az X - A rendszerből törölve című film rendezőjével, Ujj Mészáros Károllyal, a film díszbemutatóján beszélgettünk. Ha kíváncsi vagy a legújabb magyar krimi előzetesére, ide kattintva megnézheted!

PREMIER: „A film sokkal több, mint egy krimi, fontos társadalmi üzenete van”

Az X – A rendszerből törölve díszbemutatóján jártunk tegnap este, ahol arról faggattuk a thriller rendezőjét, Ujj Mészáros Károlyt és a színészeket, hogy mi volt számukra a legnagyobb kihívásforgatás közben és mit élveztek benne a legjobban.

Szenzációs szereposztás az új hátborzongató magyar thrillerben!

Kulka János érkezett tegnap este elsőként az X – A rendszerből törölve című film díszbemutatójára. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész stroke-ja után Ujj Mészáros Károly hátborzongató thrillerében tér vissza a mozivászonra. A rendező a Liza, a rókatündér 2015-ös meglepetéssikere után most tudatosan egy merőben más, jóval sötétebb műfajba kóstolt bele: a bűnügyi thrillerek világába, ami a színészek számára sem volt egyszerű feladat.

Kulka János őszintén az elmúlt két évéről

Kulka János e-mailben adott rövid interjút a Blikknek: melyben főleg a stroke-ja óta eltelt több mint két évéről kérdezték. A színész azt írta, gyorsnak érezte az idő múlását, ebben közrejátszhat az is, hogy gyorsan javult állapota. Mostanában már csak heti egyszer jár logopédushoz, igaz, saját magát is fejleszti.

Kulka János Nemes Jeles László új filmjében!

A gyógyulófélben lévő színész egy kisebb, de annál fontosabb szerepet kapott!

Kulka János Nemes Jeles László új filmjében tűnik fel!

Kulka János lassan, de biztos épül fel az afáziából, igaz, ezért rengeteget is dolgozik. A teljes visszatérés a színpadra vagy a filmvászonra még messzinek tűnik, azonban  nézők már találkozhattak a színművésszel egy alkotásban.

Jön a Liza, a rókatündér rendezőjének új filmje

November 1-jén Balsai Móni, Schmied Zoltán, Bede-Fazekas Szabolcs, Molnár Áron és Kulka János főszereplésével kerül a hazai mozikba Ujj Mészáros Károly fantasztikus látványvilágú, szövevényes thrillere, az X – A rendszerből törölve.

X - A rendszerből törölve


szerző:
2018.09.05. 13:02
X - A rendszerből törölve

A Liza, a rókatündér író-rendezője (Ujj Mészáros Károly) és főszereplője (Balsai Móni) új, közös filmje, különleges látványvilágú, erős hangulatú, hátborzongató thriller, a műfaj kivételes és emlékezetes darabja. A filmben nagyszerű színészek szerepelnek, köztük Molnár Áron, Kulka János, Básti Juli, Szirtes Ági, Fekete Ernő, Kőszegi Ákos, Schneider Zoltán, Olasz Renátó és Szabó Győző.

Kulka János betegsége mellett is ugyanaz az ember, mint régen!

A színész két évvel ezelőtt agyvérzést kapott, azonban a betegségét végtelen nyugalommal kezeli, sőt igyekszik segíteni sorstársainak. Orvosa szerint rengeteget tanulhatunk Jánostól.

Kulka János interjú: mindannyian tanulhatunk a Kossuth-díjas színésztől!

Kulka János interjút adott a Story Extrának! A súlyos agyvérzést túlélő művész fáradékonyabb, mint korábban, de egy-egy szereplést elvállal azért, hogy segíthessen a sorstársainak. Azt mondja, jól van, és van türelme kivárni, amíg még jobban lesz. A logopédusa, Varga Sarolta szerint pedig mindannyian tanulhatunk a Kossuth-díjas színésztől.

Rendhagyó Portré: Varga Sarolta és Kulka János

Varga Sarolta klinikai logopédus pontosan tudja, hogyan segítsen azokon az embereken, akik nem tudják elmondani a gondolataikat. Nem véletlen rendhagyó a Portré vasárnapi adása. Sarolta ugyanis azt kérte, had legyen mellette Kulka János színművész is, legyen ez az ő missziójuk. A színész súlyos betegségből lábadozik, afáziával küzd, ezért döntöttek úgy közösen, hogy kiállnak a nyilvánosság elé, és Sarolta segítségével János megformált gondolatait megosztják a közönséggel erről a betegségről, a hétköznapokról, a nehézségekről. Tartsanak velünk a vasárnapi portréban, ahol immáron hagyománnyá válik egy-egy üzenet, így aztán Kulka János is üzent, Törőcsik Marinak!

Exkluzív: Kulka János őszintén mesélt a gyógyulásáról!

A Kossuth-díjas színész 2016 áprilisában kapott stroke-ot. Jobb karja lebénult, és a beszédközpontja is sérült. A betegsége óta most először adott interjút: terapeutájával együtt elmesélik, hogyan tanult meg újra mozogni és beszélni.

EXKLUZÍV: először beszélt a küzdelmeiről és a gyógyulásáról Kulka János

A Fókusznak adta első televíziós interjúját Kulka János azután, hogy 2016 áprilisában stroke-ot kapott és életmentő műtéten esett át. Jobb karja lebénult, megszólalni nem tudott. Terapeutájával együtt elmesélik, hogyan tanult meg újra mozogni és beszélni.

Évekkel ezelőtt a Portré vendége volt, ahol Barabás Évivel beszélgettek Esőember szerepéről.

Rengeteg hazai művész került kórházba!

Egyáltalán nem állítjuk, hogy kapcsolat lenne a két évvel ezelőtt sorra lebetegedő ismert emberek problémája között, de furcsa és szerencsére nagyon ritka, hogy egyszerre ennyi művész került akkor kórházba. Mi történhetett mégis velük?

Kulka János eladta otthonát

Megszabadult budai házától - így próbál továbblépni nehéz időszakán. Felépülése még mindig nem teljes: bár újra tud dolgozni, közel sem olyan intenzitással, mint korábban.

Sztrókbetegek, akik elvesztették a régi életüket

Kulka János nemrég jelentette be, hogy visszavonul a színpadtól, és felmond a Katona József színházban. A színész két éve kapott sztrókot, azóta nagyon ritkán jelenik meg a nyilvánosság előtt. Az nagyon nagy dolog volt, hogy a választások előtt részt vett az RTL szavazásra buzdító kampányában. Hogy látjuk-e még színpadon vagy filmekben, még nem tudni. Mert aki sztrókot kap és maradandó károsodást szenved, lassan és nehezen rehabilitálódik.

Nem játszik többé színpadon Kulka János

A színész maga döntött úgy, hogy nem vállal több színpadi szerepet, és nem hosszabbítja meg szerződését a Katona József színházzal. Kulka János 2016 áprilisában súlyos stroke-ot kapott, azóta küzd azért, hogy visszanyerje beszédkészségét.

Kulka János visszavonult a színészkedéstől

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas művész két éve kapott stroke-ot, amely érintette a mozgás és beszédközpontját. János rendszeresen járt és jár gyógytornászhoz és logopédushoz, információink szerint azonban a beszédkészségének a fejlődése megállt, így úgy döntött feladja színházi munkáját.

Kulka János visszavonul


szerző:
2018.05.03. 16:15
Kulka János visszavonul

Kulka János nem hosszabbította meg szerződését a Katona József színházzal - tudta meg egy napilap a színész egyik nagynevű kollégájától. Állítólag saját döntése volt ez, azért, mert nem tudott a saját maga által elvárt szinten teljesíteni.

Nagyon várják az újabb közös munkát!

Alig várja Köbli Norbert, hogy jó barátjával, Kulka Jánossal újra együtt forgathasson. A forgatókönyvíró egy interjúban azt mondta, gyakran beszélgetnek az agyvérzésből felépült színésszel a következő közös munka lehetőségén.

Bálintot befenyíti az apósa

Bálint azt hiszi, apósa fel akarja köszönteni őt - annál nagyobb meglepetés érte, amikor kiderült, valójában miért érkezett hozzá...

Jancsi és Juliska!


szerző:
2017.07.31. 18:00
Jancsi és Juliska!

Kulka János most végre régi önmaga. Básti Juli Facebook-fotóján mindkettőjük arcán széles mosoly van, amire meg is van az okuk. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész állapota egy évvel az életmentő műtétje után rengeteget javult. Ráadásul így, a nyár közepén még Básti Julival is össze tudott futni a Káli-medencében.

 

Kulka János a X.-ben tér vissza a vászonra

45 nap után befejeződött Ujj Mészáros Károly legújabb filmjének, a X.-nek a forgatása. Ez lesz az a skandináv típusú krimi, melyben visszatér a filmvászonra Kulka János, de szerepet kap mellette Balsai Móni, Schmied Zoltán és Bede-Fazekas Szabolcs is. Az alkotás 2018 első felében kerülhet a mozikba.

Exkluzív fotók Nemes Jeles László új filmjéből!

Az Oscar-díjas Saul fia rendezője 2017. június 12-én elkezdte forgatni Sunset című második nagyjátékfilmjét. Azt is eláruljuk, milyen zseniális színészgárdát szerződtettek az alkotók és a film sztorijáról is lerántjuk a leplet!

Kulka János a napokban fejezett be egy több napos filmforgatást

A jelek szerint végre teljesen felépült Kulka János: a napokban fejezett be ugyanis egy több napos filmforgatást színészként. Egy éve nem állt kamera előtt Kulka, már nagyon hiányzott neki a filmezés. Most a Liza, a Rókatündér rendezőjének alkotásában kapott lehetőséget.

Kulka János újra forgat!


szerző:
2017.04.21. 08:42
Kulka János újra forgat!

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész 1 év kihagyás után újra munkába állt. Kulka János tavaly áprilisban kapott agyi infarktust, a rehabitiláció szerencsére sikeres volt. Legújabb filmszerepében várhatóan 2018 elején láthatja majd a közönség.

John Malkovich és Kulka János nyerő párosa

John Malkovichot a Budapesti Tavaszi Fesztivál rendezői hívták meg Budapestre: a világsztár pedig egy magyar kedvenccel is boldogan fotózkodott. Kulka Jánossal mosolyogva álltak össze egy képre, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész felépülése láthatóan jól halad. Malkovichot egyébként egy egyszemélyes színdarabban láthatják a magyar nézők, amelyben egy őrült diktátort alakít.

 

Világsztárral fotózkodott Kulka János!

Újabb nagynév látogatott el hazánkba, a Válótársak színészének pedig alkalma is nyílt arra, hogy képet készítsen a hollywoodi csillaggal!

Semmit sem szabad elsietni!


szerző:
2016.11.23. 16:22
Semmit sem szabad elsietni!

A pletykák szerint tavasszal már visszatért volna a színpadra Kulka János – ezt utóbb a Katona József Színház közleményben tagadta. Azt írták, hogy nagyon várják vissza, de ebben az évadban már biztosan nem veszi vissza szerepeit. Bár a színész állapota látványosan javul az agyi infarktus után, egyelőre sokat kell még dolgoznia, hogy a beszéde ismét tökéletes legyen.

Kulka János egyre jobban van


szerző:
2016.10.14. 17:25
Kulka János egyre jobban van

A színész, aki még áprilisban kapott stroke-ot, most egyedül utazott Párizsba. Kulka egy díjat is átvehetett a francia fővárosban, az úgynevezett Mensch díjat. Ezt olyan emberek kapják, akik a legtöbbet tettek céljaik eléréséért és egy toleránsabb világért. A színésznek a beszédhez egyelőre még nincs ereje, a díjátadón is csak annyit tudott mondani, hogy "köszönöm".

 

Örömhír! Kulka János visszatért!

A Kossuth-díjas színész még áprilisban lett rosszul otthonában, akkor kiderült, súlyos sztrókot kapott. Szerencsére a művész azóta folyamatosan gyógyul, sőt legutóbb a Katona József színpadára lépett.

Ott lehettünk, mikor Kulka János újra színpadra lépett!

Váratlanul, áprilisi sztrókja óta először lépett a nyilvánosság elé Kulka János hétvégén, a Színházak Éjszakáján, a Katona József színházban. A szervezők szerették volna megkímélni a színészt a nagy felhajtástól, ezért sem verték nagydobra az eseményt, amiről csak a társulat tagjai tudtak, a sajtóból csak a Fókusz riporterét hívták meg.

Kulka János újra színpadra lépett

Hatalmas meglepetés volt szombat este, hogy ismét színpadon szerepelt Kulka János. Szombaton este a Színházak Éjszakáján háromszor lépett a közönség elé és még táncolt is. 5 hónappal az agyvérzése után a Katona József Színház közönségét lepte meg ezzel. A nézők ovációval fogadták. Nemcsak a Katonában, hanem a többi színházban is tömeg volt a színházak éjszakáján.

Kulka János októberben még nem áll színpadra

Még nem lesz színpadon, de a társulati ülésen már ott volt Kulka János. A Katona József Színház tette fel Facebook oldalára a fotót a társulatról, amelyen feltűnik a színész is és mosolyog. Áprilisban kapott agyvérzést, a gyógyulása pedig a  jelek szerint rendben halad, de a mai hírekkel ellentétben októberben még nem áll színpadra.

Miért betegeskednek mostanában a magyar hírességek?

Egyáltalán nem állítjuk, hogy kapcsolat lenne az utóbbi hetekben sorra lebetegedő ismert emberek problémája között, de furcsa és szerencsére nagyon ritka, hogy egyszerre ennyi művész kerül kórházba. Mi történhetett akkor mégis velük?

Fókusz 2016-07-26


szerző:
2016.07.26. 18:55
Gyógytornász segíti Kulka gyógyulását

Szerencsére egyre biztatóbb híreket kapunk Kulka János állapotáról. Úgy tudjuk, fizikailag már majdnem teljesen visszanyerte az erejét. Ebben nagy segítségére volt egy mozgásterapeuta, aki a színész életmentő műtétje óta dolgozik a minél gyorsabb felépülésen. Nem szokványos kezelése pedig láthatóan jól működik Kulka Jánosnál, akivel reméljük, nemsokára interjút is készíthetünk.

 

Bréking! Kulka János: „Jól vagyok!”

A színész idestova három hónapja van kórházban, és ez idő alatt egy ország követte nyomon aggódva az eseményeket. Végre most megtörte a csendet.

Ábel Anita apukáját is magával hozta

Az internetadóról gyorsan elterelődött a szó, amit a Heti Hetes asztaltársasága egyáltalán nem bánt. Sőt, Hajdu Steve nem is akarta az eredeti témát folytatni, Ceglédi Zoltán pedig közölte, hogy ha Ábel Anita a nagymamáját is elhozza legközelebb, ő biztos nem jön...

Ezt találta magáról Kulka és Gálvölgyi az interneten...

Az internet és a keresők rejtelmeibe avatta be Kulka János édesanyját, amikor rátalált a vele kapcsolatos cikkekre. Története pedig Gálvölgyi Jánosban is felidézett egy-két emléket...

Ezek voltak a hét nagy szabadulásai!

Az elmúlt napokban több felszabadító pillanatot élhettünk át. A Barátok közt egyik szereplője újra felbukkant a Mátyás király téren, a Farmot - rendhagyó módon - ezúttal két játékosnak is el kellett hagynia. Kulka János pedig végre megmenekült a kórház 'fogságából'!

Hazamehetett a kórházból Kulka János

Kezelőorvosai szerint annyit javult az állapota, hogy mostantól otthonában gyógyulhat tovább. A szakemberek továbbra is segítik a Kossuth-díjas színművész gyógyulását, és folytatódik a rehabilitációja.

Látványosan javul Kulka János állapota!

Szemtanúk szerint a színész egyre jobban van: már képes egyedül járni és kisebb sétákat megtenni. Az egyik fővárosi kórházban vették észre, ahogy nővérével beszélgetnek és sétálnak a kertben. Kulka négy hete kapott stroke-ot.

Üzent Kulka János családja


szerző:
2016.04.27. 18:00
Üzent Kulka János családja

A súlyos műtéten átesett színészről mindenfélét hallhattunk már, emiatt hozzátartozói is megelégelhették a pletykálkodást.

Gyorsan javul Kulka János állapota

Az orvosok korábbi várakozásaihoz képest gyorsabban javul Kulka János - ezt a színész családja közölte. Hozzátették: Kulka János jobban van, de rehabilitációja akár hónapokig is tarthat, környezetével azonban már gond nélkül kommunikál. A stroke-ot kapott színész a Bors szerint kikerült az Országos Idegtudományi Intézet intenzív osztályáról, lebénult karját is tudja mozgatni és gyomorszondára sincs szüksége. Az egészségügyi intézmény holnap ad ki újabb, részletes közleményt állapotáról.

Javul Kulka János állapota

Gyorsabban javul Kulka János állapota, mint ahogyan azt az orvosok remélték volna – tudatta közleményben a színész családja. A legújabb hírek szerint a stroke-ot kapott művész a környezetével minden gond nélkül kommunikál, egyre több mindent képes a maga megszokott módján és humorával kifejezni. Kulka rehabilitációja megkezdődött, ez előreláthatóan hónapokat vehet majd igénybe.

Apró lépésekkel, de javul Kulka János állapota!

A Katona Színház színésze két hete, stroke-kal került kórházba, állapota napokig válságos volt. Azóta már magához tért, képes kommunikálni, bár egyelőre még csak visszafogottan. Egy kórházi dolgozó a sajtóban osztott meg pár részletet az művésszel kapcsolatban: állítólag rendkívül türelmes beteg, és minden erejével gyógyulni szeretne.

Kulka János megszólalt!


szerző:
2016.04.20. 11:20
Kulka János megszólalt!

Rengeteg hír kapott már szárnyra a színésszel kapcsolatban, de amit biztosan tudunk, kérdésekre már szavakkal is reagált.

Lassan javul Kulka János állapota

Agyi infarktusa után jelenlegi is az Amerikai úti Országos Klinika Idegtudományi Intézetében ápolják. Múlt héten, kedden hajtottak végre rajta életmentő műtétet. Bár a család egyelőre szűkszavúan nyilatkozik a színész állapotáról, sajtóinformációk szerint már magánál van és érzékeli a körülötte lévő dolgokat.

Kulka János nem tudja mozgatni a bal karját

A színész túl van az életmentő műtéten, lassan egy hete, hogy vérrögöt operáltak ki az agyából. Állapotáról újabb információk érkeztek.

Rangos díjat kapott Kulka János

Díjat nyert Kulka János Kaliforniában. A Félvilág című filmben nyújtott alakításáért a legjobb férfiszínész díjjal ismerték el a kaliforniai Nemzetközi Filmfesztiválon.

Ellentmondásos hírek Kulka János állapotáról

Kulka János kezelőorvosainak hivatalos tájékoztatására vár mindenki. Úton útfélen érezni a szeretetet és aggódást, mintha mindenki személyes jó barátjaként szorítana a színésznek. Talán ezért is várjuk mindannyian megértéssel ugyan, de türelmetlenül a jó hírt. Egyelőre azonban csak annyit tudni, hogy Kulka János állapota még mindig súlyos, de javul.

Kulka János magához tért!


szerző:
2016.04.15. 12:45
Kulka János magához tért!

A színész kedd óta van kórházban, azóta túl van egy életmentő műtéten, és a legújabb hírek szerint szerdán magához tért.

Még nincs túl a kritikus időszakon Kulka János

Kulka János információink szerint magához tért az operáció óta, de még nincs túl a kritikus időszakon. Stroke esetében a kórházba kerülés illetve műtét utáni első negyvennyolc óra sorsdöntő. A Kossuth-díjas művészért mintha egy emberként aggódna az ország, bármerre járunk mindenkinek az az első kérdése, hogy tudunk-e már valami jót mondani róla.

Fókusz 2016-04-14


szerző:
2016.04.14. 17:25
Kulka János orvosai mindent megtesznek, hogy a színész újra beszélni tudjon

A színész túl van az életveszélyen, állapotát stabilizálták, viszont most egy újabb komplikáció lépett fel.

Életveszélyben vitték kórházba Kulka Jánost

Családja közleményt adott ki, ebben megerősítették, hogy a színészt életveszélyes állapotban vitték kórházba. Ennél többet egyelőre nem közöltek az 57 éves, Kossuth-díjas színész állapotáról. Úgy tudjuk, Kulka János stroke-ot kapott, a következő két napban dől el, hogy teljesen fel fog-e épülni.

Túl van az életveszélyen Kulka János

A népszerű színész életmentő műtéten esett át. Kollégái egy emberként aggódnak érte, érthető módon mintha védőhálót vontak volna János köré, hogy teljes nyugalomban gyógyulhasson. Az ötvenhét éves Kossuth-díjas művész családja is rajongók, és az újságírók megértését kéri.
 

Fókusz 2016-04-13


szerző:
2016.04.13. 17:25
Mentő vitte kórházba Kulka Jánost!

Kedd este először a Honvéd Kórházba szállították a színészt, majd onnan az Országos Klinikai Idegtudományi Intézetbe, ahol jelenleg is kezelik. Állítólag súlyos, életmentő beavatkozáson esett át a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, de hogy erre pontosan miért volt szükség, egyelőre nem tudni.

Bréking – Vérrögöt távolítottak el Kulka János agyából

A délelőtti órákban már beszámoltunk róla, hogy a színművészt kedd éjjel kórházba kellett szállítani. Mostanra kiderült, valóban súlyos, életmentő beavatkozáson esett át.

Story Extra 2016-04-13


szerző:
2016.04.13. 16:55
Kulka Jánost életveszélyes állapotban szállították kórházba

A hirtelen bekövetkezett baj valószínű sokkal nagyobb, mint azt elsőre lehetett hinni, Kulkán életmentő beavatkozást hajtottak végre.

Kórházba került Kulka János

Kulka Jánost kedd este kórházba szállították, úgy tudjuk, állapota súlyos. A Katona József Színház közleményt adott ki.

Ceglédi Zoltán olyat kérdezett, amire nem tudtak válaszolni

A svéd Örebro Egyetem, és a Karolinska Intézet viselkedés kutatói azt vizsgálták, hogy milyen kapcsolat van a szemek színe és a pupillák, illetve a személyiség között.  Kiderült, a barna szemű emberek jó vezetők, míg a kékek nagy belsőerővel rendelkeznek. Igen ám, de mi van a piros szeműekkel? És a dinoszauruszokat akkor megteremtették, vagy a csontjaikat alapból bedugdosták a földbe?

Labdarúgás, szex és stratégia - Teddy sose akarja abbahagyni?

Kiderült, az Európa-bajnokság focistáinak nem kell türtőztetniük magukat, a készülő szigorú házirendben a szexnek is meglesz a pontos ideje, és helye. Egyébként már csak egy kérdésünk van: Teddy, mikor hagyod abba?

Gálvölgyi: „Ha bejön a színházba, én kinyalom a seggét, mert ő a vendég!”

Számos teória született már arról, hogy mi volt előbb: a tyúk, vagy a tojás?! Így arra kérdésre se kapunk igazán jó választ, hogy mi volt előbb, a goromba pincér, vagy a bunkó vendég. A Heti Hetes sztárjai sem jutnak dűlőre, feszülnek az idegek, és a hasizmok a rengeteg nevetéstől.

Ezt jósolták korábban sztárjaink a Saul fiának…

Nézd meg, mit mondott Détár Enikő, Dér Heni, Dombóvári István, a Nyári lányok, Alföldi Róbert, Sáfrány Emese Aleska, Antal Timi, Szilágyi Áron, Csonka András, Geszti Péter, Győrfi Pál, Fodor Zsóka, Kulka János és Koós János.

Story Extra 2016-02-26


szerző:
2016.02.26. 17:25
Mit szégyelnek a sztárok eddigi életükből?

A Story Extra ezúttal arra volt kíváncsi, hogy hazai kedvenceink mit bántak meg eddigi életük során, esetleg mit csinálnának másképp utólag...

Különös kapcsolatok a Story Gálán

Egy ilyen eseményen vajon mi a fontosabb a sztároknak: a régi barátságok ápolása vagy újak létesítése?

Kiderült, miért ők lesznek a Story Gála díjazottjai!

A zsűritagok a Story Extra kamerájának árulták el, milyen szempontok alapján választották ki a leendő díjazottakat. Ami fontos volt, hogy a különböző területek jelöltjei az eredményesség mellett értéket is képviseljenek.

Befogadott egy menkültet Kulka János

Lakásában fogadott egy menekültet és négy napot töltött vele Kulka János. Az erről készült kisfilmet egy nap alatt csaknem 25 ezren nézték meg az interneten. A Menedék - Migránsokat Segítő Egyesület szervezte a találkozót: céljuk a klippel az, hogy segítsenek albérletet találni a hosszú ideje Magyarországon élő menekülteknek.

KULKA JÁNOS: „Nagyon tanulságos 4 nap volt”

Lakásában fogadott egy menekültet és négy napot töltött vele Kulka János. Kisfilmet is készítettek róla, amit a színész és Amin maguk vették fel két kamerával. A színész azt mondja: nagy élmény volt neki a négy nap és rengeteg tanulsággal is szolgált.

Meglepetések a Válótársak vadonatúj epizódjában

Egy bizonytalan kimenetelű balesettel ért véget múlt hét csütörtökön a Válótársak című új magyar sorozat dupla epizódja. A stáb számára a forgatás során az jelentette a legnagyobb kihívást, hogy a Szonját alakító Földes Eszter egyáltalán nem tud vezetni.

Fókusz 2015-11-26


szerző:
2015.11.26. 18:55
VÁLÓTÁRSAK: Új szereplők lépnek színre

A Válótársak előző epizódja nem akármilyen izgalmakkal ért véget. A mai, harmadik részben új szereplők is feltűnnek: Kovács Patrícia, Kulka János és Börcsök Enikő személyében is. A színészek természetüktől merőben eltérő karaktereket alakítanak, de talán pont ezért élvezik annyira.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való