KERESÉS search-close

Lázár

31 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Lázár"

Marad vagy megy Lázár János?

Holnap dől el, lemond-e a miniszterelnökséget vezető miniszter, miután Orbán Viktor bejelentette, hogy Rogán Antalt kinevezi kabinetfőnökévé. Lázár János ezután azt mondta: csak akkor marad miniszter, ha világos lesz: kinek, mi a dolga és a felelőssége.

MSZP: A Fidesz fenyegeti a cégeket

Még több adót kell majd fizetniük azoknak a cégeknek, amelyek feljelentették Magyarországot Brüsszelben - ezt mondta Lázár János. A cégek szerint a kormány a sávos adózással bizonyos társaságoknak kedvez, mások kárára.

Lázár városába költözik a hivatal

Nemcsak a minisztériumok, hanem a hivatalok is költöznek a közeljövőben. Az ellenzéki vezetésű Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal Szegedről Hódmezővásárhelyre települ át. Jövő év szeptemberétől így a gazdák már nem a megyeszékhelyen, hanem a megyei jogú városban intézhetik agrártámogatásukat. A DK szerint ez a kormány egyik büntetése, amiért nem Fidesz vezetésű a város.

Egymásnak üzenget Tarlós és Lázár

A médiában üzenget egymásnak Tarlós István főpolgármester és Lázár János miniszter. Tarlós István közösségi oldalán azt írta, nem mond le a Margitsziget, a Lánchíd, vagy az állatkert felújításáról.

Bejgli receptek helyett szállodai számlák

Unalmas bejgli receptek helyett keresett tartalmas híreket a karácsonyi szezonra, amikor Lázár János kétmilliós szállodai számlájára bukkant az Origo volt főszerkesztő-helyettese.

Reggeli 11-09-06


szerző:
2011.09.06. 08:35
Reggeli 11-09-06

Felröppent a hír, hogy Tóth Gabi és szerelme, Roli esküvőre készül. A keddi Reggeliben elárulták, hogy mi igaz a pletykákból.

Törött bordákkal versenyez Lázár Vilmos

Három törött bordával készül a hétszeres világbajnok sportember a franciaországi kettesfogathajtó vébére.

Fókusz 10-09-23


szerző:
2010.09.23. 20:40
Fókusz 10-09-23

Fókusz: A botrány kirobbanása óta először szerepelt a nyilvánosság előtt Kovács Lázár. A Fókusz együtt érkezett vele a stúdióba, és minden pillanatban a nyomában volt. Éveken át tartó szörnyű fülzúgástól szenvednek - sokan mégsem fordulnak orvoshoz. Már megint méltatlan helyzetbe került Mary Zsuzsi. Volt férje, Klapka György tőlünk tudta meg, hogy mi folyik a házában, vele együtt értünk haza. Az énekesnőt egy fiatalemberrel találtuk, aki azt terjeszti, hogy ő az új szerelem.

Lázár lezárta a múltat


szerző:
2010.09.23. 19:37
Lázár lezárta a múltat

Kovács Lázár jókedvű és vidám, a Fókusznak azt is elmesélte, hogyan áll a nélküle forgatott, magánéletéről szóló szappanoperához.

Fókusz 10-09-15


szerző:
2010.09.15. 20:40
Fókusz 10-09-15

Fókusz: Kovács Lázár szeretője cáfolja, hogy luxusautót és családi házat követelt volna. Először szólal meg a nyilvánosság előtt az a fiú, akit villám sújtott a nyíregyházi vadasparkban. Erdei Zsolt már nemcsak kacsingat Amerika felé, most először mesél ottani karrierjéről.

Lázár szeretője hazudott mindenkinek

Alig egy hónapja Andrea, Lázár egykori szeretője azt állította, hogy ismeretlenek támadták meg őt és fiát az utcán. Azonban a rendőröknek megtört és bevallotta: az egészet csak kitalálta!

Körözik Lázár szeretőjének támadóit

A rendőrség keresi azt a két férfit, akik megtámadták és megverték Kovács Lázár eltitkolt gyermekének édesanyját. A nyomozók azt is kutatják, ki adhatott megbízást a támadásra.

Fél Kettő 10-08-17


szerző:
2010.08.17. 14:25
Fél Kettő 10-08-17

Fél Kettő: Mi volt a Markos-Nádas duó sikerének titka? Kovács Lázár elmondta, hogyan látja ő a róla kialakult botrány részleteit. Hiába egészséges, a magyarok mégsem esznek elég halat. Miért?

Kovács Lázár feljelentést tett


szerző:
2010.08.16. 19:12
Kovács Lázár feljelentést tett

A sztárséf eddig némán figyelte az egyre durvuló eseményeket, de betelt a pohár!

Dagad a Lázár-botrány


szerző:
2010.08.13. 20:48
Dagad a Lázár-botrány

A volt szerető péntek este a Fókuszban megmutatta, milyen sérüléseket szenvedett a hétvégi utcai támadásban.

Megverték a Kovács Lázár szeretőjét

A nyílt utcán megverték és megfenyegették - állítja Kovács Lázár eltitkolt gyerekének anyja.

Sztárok a lovin


szerző:
2010.08.10. 07:40
Sztárok a lovin

96. alkalommal ügettek a legjobb lovak a Magyar Derby-n. A nagy eseményről a sztárok sem hiányozhattak.

Fél Kettő 10-08-09


szerző:
2010.08.09. 14:23
Fél Kettő 10-08-09

Hogyan játsszuk ki a szívbetegséget? Jáksó László nagy átalakulása. Romantika gyerekekkel. A kettős élet áldozatai.

Reggeli 10-08-09


szerző:
2010.08.09. 08:29
Reggeli 10-08-09

A hétfői Reggeliben itt volt az az édesapa, akinek fia július végén orvosi mulasztások miatt, vakbélgyulladásba halt bele. Vendégünk volt egy hétéves kislány is, aki csontvelőjét adja húgának, hogy testvére tovább élhessen.

Fordulat a Lázár-botrányban


szerző:
2010.08.06. 20:10
Fordulat a Lázár-botrányban

Újabb nő jelentkezett, aki azt állítja, Kovács Lázár vele is kikezdett. Andrea csütörtöki nyilatkozata kiverte a biztosítékot, Kaszás Géza pedig Lázár feleségét vette védelmébe. A szerető további részleteket árult el a titkos szerelemről.

Felfedi arcát Kovács Lázár szeretője

Az asszony két hete áll a botrányok kereszttüzében, csütörtök este tisztázta magát. Először és utoljára a Fókusznak adott televíziós interjút!

Szerelmi kötést kért Frabatótól Lázár szeretője

A szerető szerelmi kötéshez és csábító bájitalhoz szeretett volna jutni a mágusnál, hogy Kovács Lázárt örökre magához láncolhassa. A Fókuszban tisztáztuk az ellentmondásokat, hogy miért állít teljesen mást a nő, aki Lázár harmadik kisfiának anyja, és Lázár, aki beismerte, hogy nagyot hibázott.

Lázár János nem szégyelli listáját

Az ombudsman szerint kell távolítani a szociális segéllyel visszaélők szégyenlistáját.

Fél Kettő 10-07-27


szerző:
2010.07.27. 14:30
Fél Kettő 10-07-27

Fél Kettő: Címlapsztori - Kovács Lázárnak házasságon kívül született gyermeke. Feleségével már túltették magukat a történeten. Strandmaffia - Milyen trükkökkel próbálják ellopni a fürdőzők értékeit a strandon? Új uakon - Fésűs Nelly és párja külön utakon. Hogyan lehet kulturáltan, a közös gyermek érdekeit szem előtt tartva válni?

Lázár morbid receptje az egyéjszakás kalandról

Először reagál Kovács Lázár a napokban megjelent újságcikkekre. Félrelépéséről és házasságon kívül született kisfiáról szinte mindenhol címlapon számoltak be. A sztárszakács saját internetes oldalán meghökkentő receptet ír szerelmi kalandjáról.

Celebek rázós helyzetben


szerző:
2010.05.22. 03:30
Celebek rázós helyzetben

Sztárjaink A Széfben bizonyíthatják tudásukat, Palik Lászlónak például iskolásokkal kell megküzdenie.

Fidesz: bolhacirkusz lenne az újratárgyalás

A Fidesz Lezsák Sándort és Jakab Istvánt, a KDNP pedig Latorcai Jánost jelöli az Országgyűlés alelnökének.

Már 13 ügyet vizsgálna ki a Fidesz

A Fidesz újabb kettővel egészíti ki azon ügyek listáját, amelyeket kormányra kerülésük esetén mindenképpen kivizsgálnak.

Kovács Lázár bizarr ételei a Vacsoracsatában

Véletlenszerűen kiválasztott alapanyagokból kellett finomat főzni a celebszakácsoknak.

Reggeli 10-03-11


szerző:
2010.03.11. 08:36
Kovács Lázár újra megtalálta magát itthon

A szakács amerikai tartózkodása után semmit sem onnan folytat itthon, ahol abbahagyta.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való