KERESÉS search-close

Lékai-Kiss Ramóna

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Lékai-Kiss Ramóna"

Mi igaz a terhességi mítoszokból - Lékai-Kiss Ramónával és Radics Gigivel jártunk utána!

Ahány nő, annyi féle terhesség, de az biztos, hogy van jó pár, évtizedek óta terjedő mítosz, ami mindig előkerül. A babonák többségének persze nincs semmilyen alapja, de van néhány hiedelem, amit érdemes komolyan venni. Lékai-Kiss Ramónával és az éppen első gyermekét váró Radics Gigivel megpróbáljuk lerántani a leplet néhány mítoszról.

RAMI&GIGI: Mennyire hisznek a terhességet övező babonáknak?

Nincs még egy olyan téma, amelyet ennyi mendemonda övezne, mint a várandósság 9 hónapját. Lékai-Kiss Ramónával és az éppen várandós Radics Gigivel megpróbáltuk kideríteni, hogy van-e valami alapjuk a terhességi mítoszoknak!

2020-ban ezek az esküvői trendek hódítanak

Gájer Bálint esküvőszervezője, Józsa-Dézsi Emese mesélt nekünk arról, milyen extrákat talált ki Bálinték esküvőjére és mi a divat ebbe az évben?

4 évnyi jegyesség után nősül Gájer Bálint

7 éve ismerik egymást és 4 éve jegyesek! Bár a koronavírus járvány miatt egyszer már lemondták az idei esküvőt, Gájer Bálint és Ötvös Brigitta augusztusban mégis kimondja a boldogító igent.

Egyre népszerűbb alpakákat vinni az esküvőkre, de miért?

És a legújabb őrület, hogy alpakákkal fotózkodnak és alpakák kísérik a párt az oltár elé. Hozzánk is eljött két tündéri fiú alpaka, Előd és Géza, illetve gazdájuk, Demjén Mihály.

Az Éjjel-Nappal Budapest lányai nem szégyellik a hibáikat, de van, amit takarnak

Az Éjjel-Nappal Budapest sorozatának két bombázója úgy gondolja, hogy nem attól lesz valaki menő, hogy egy agyoneffektezett hamis képet posztol magáról, hanem attól, ha önmaga és nem fél felvállalni a testének apró hibáit is.

T. Danny rengeteg csalódáson van már túl, de most nem bánja, hogy szingli

Fiatal kora ellenére már túl van pár csalódáson, de még nem adta fel, rendületlenül keresi az igazit. Egyelőre még nem talált rá, de legalább így teljes erőbedobással készül új albumára T. Danny.

Kemping és luxus egyszerre? A glamping az új őrület

Mostanában egyre többet találkozhatunk a Glamping kifejezéssel, ami két angol szó, a glamour és a camping szavak összeolvadásából keletkezett, jelentése nyersfordításban, luxuskemping. A következő vendégünk bejárta a világot és rengeteg helyen glampingelt, de mesélje el nekünk milyen is a sátrazás luxuskivitelben, Szűcs Péter, blogger.

Nyomasztó körülmények között szerzett diplomát Gömöri András Máté a karantén alatt

Nagyon aktívan töltötte a karantént, hiszen lediplomázott és az angol nyelvvizsgát is letette, de ahogy ismerjük a testedzést sem hanyagolta el. Vendégünk Gömörö András Máté volt.

Szabó Erikának kis híján le kellett mondania az esküvőről

A színésznő hamarosan férjhez megy, de sokáig kérdéses volt, kimondhatja-e idén a boldogító igent.

Polgár Kriszta fél a járványhezettől, ami jelenlegi otthonát, Texas Államot sújtja

Úgy tűnik, hogy Magyarországnak most lehet egy pici nyugta és fellélegezhet, de a világban vannak még olyan helyek, ahol nagyon sok a regisztrált koronavírusos beteg. Ilyen pl. Texas, ahol Polgár Kriszta is él családjával. Megszokott életük most fenekestül felfordult, hiszen ismét életbe léptek a korlátozások. Itt volt velünk Skype-on és elmesélte a részleteket.

Már a második hullám küszöbén vagyunk vagy később jön?

Egyes európai országokból már olyan híreket hallani, hogy ott a koronavírusjárvány második hulláma. Nálunk még 10 alatt marad a napi új fertőzöttek száma, de azért nem dőlhetünk hátra. Vajon a második hullám még a nyáron elérhet minket, vagy ősszel van rá nagyobb esély? Most minden kérdésünkre választ kapunk, dr. Merkely Bélától, a Semmelweis Egyetem rektorától.

Tényleg beperelhet felnőttként a gyerekünk, amiért kiposztoltuk a képeit?

Mutassuk, vagy ne mutassuk a gyereket? Mivel ártunk, ha posztolunk róla és már nagyon korán megismeri a nyilvánosság, vagy azzal, ha teljesen kizárjuk egy olyan felületről, ahol az életünket, a mindennapjainkat mutatjuk meg? Sőt, ha tovább megyünk, mi a helyzet mind a hagyományos értelemben vett reklámokkal, amikben gyerekek szerepelnek, mind azzal, ha a sztárok és influenszerek reklámposztjaiban szerepelnek a gyermekeik? Ezt a témát boncolgattuk Dr. Barcsi Katalin internetjogásszal kiegészülve.

Sena Dagadunak kellemesen telt a karantén, de már tele van tervekkel

Kivel mással ünnepelhetnénk a nemzetközi reggae napot, mint a műfaj egyik hazai királynőjével, Sena Dagaduval, az Irie Maffia énekesnőjével? Akit a reggae iránti vonzalmán kívül arról is kifaggattunk, hogy zenészként és immár kétgyermekes anyukaként egy kisbabával milyen hatással volt az életére ez a teljesen felfordult világ.

Menthető-e még az a kapcsolat, ami a karantén alatt társas magányban telt el?

Az elmúlt hónapok eseményei a legtöbbünk életére hatással voltak. Sokan elveszítették a munkájukat, az anyagi biztonságukat, bedőlt a vállalkozásuk, a válások és a szakítások száma is megsokszorozódott, aggódtunk a
családtagjainkért, bizonytalanságban éltünk… Tehát van mit megemésztenünk, lezárnunk, elengednünk. Hogyan lehet mindezekből felállni lelkileg, önmagunkat motiválni és újrakezdeni – ebben segített most nekünk Dr.
Almási Kitti, pszichológus.

Elképesztő kalandok: 13 ezer km-t tekert, a pakisztáni börtönt is megjárta Zichó Viktor

13.000 kilométer 11 és fél hónapon át, méghozzá fekvőbiciklin! Egy fiatal utazó Dardzsilingig, Kőrösi Csoma Sándor sírjáig kerekezett. Nem volt veszélytelen az utazás, hiszen egy hónapot töltött egy pakisztáni börtönben, 9 hetet karanténban egy indiai kórházban, meglopták, megdobálták sárgolyóval, végül pedig inkognitóban tudta csak befejezni az útját.

Ilyen fürdőruhában leszünk a legtrendibbek 2020 nyarán

Végre itt a nyár és ezzel együtt a strand és fürdőruhaszezon. Most azoknak szeretnénk segítséget nyújtani, akik még nem választottak a szezonra fürdőruhát! Ragány Angéla profi szín és stílustanácsadó volt a segítségünkre.

Danics Dóra Fonogram-díjas lett a Cimbalilanddel, de elmaradt a díjátadó

2013-ban ő volt az X-Faktor első női győztese! Nemrég pedig Fonogram-díjat nyert a Cimbalibanddel, amit nagy bánatára a járványhelyzet miatt nem tudtak átvenni. 

Szabó Zsófi élő adásban lépcsőzött fel egy Eiffel-toronynyi magasságig

Az Eiffel-torony a koronavírus-járvány miatt három hónapig zárva volt – ilyenre egyébként a második világháború óta nem volt példa. Mostantól viszont újra látogatható a világ egyik leghíresebb nevezetessége, viszont továbbra is érvényben van néhány járványügyi intézkedés: nem működnek a liftek, maszkban lehet felsétálni rá. A 2. emeletéig 1665 lépcső vezet fel (324 méteres magasságba), úgyhogy Zsófi most kipróbálja, hogy mégis mennyire kellemes tevékenység egy maszkban, a nyári melegben megmászni ezt a gyönyörű, gigantikus épületet.

Királypitont simogatott a Reggeliben Lékai-Kiss Ramóna

Igazi jó hír kicsiknek és nagyoknak, hiszen újra várja látogatóit az idén 20 éves Tropicarium! Farkasdi Thomas a Tropicarium ügyvezető igazgatója volt a vendégünk, akivel az újranyitásról és a nem mindennapi szülinapról beszélgettünk.

Jó ötleteket karol fel és mentorál a Kék bolygó startup

Egy innovatív, fenntartható fejlődést támogató start up-ot mutattunk be a Reggeliben, ugyanis indul egy ingyenes online workshop számukra.

Pszichológusok foglalkoztak a szakápolókkal a járványhelyzet alatt

Idén talán még különlegesebb ünnep a mai Semmelweis-nap, azaz a magyar egészségügy napja. Mi ezt Baji Anikó, sürgősségi szakápolóval ünnepeltük, aki egy triage (triázs) naplója címmel blogot is vezetett arról, hogy hogyan élte meg a frontvonalban a járványhelyzetet.

Gerard Butler edzője volt Amerikában Noszály Sándor

10 évet élt Amerikában, a legnagyobb sztárokkal bulizott és személyi trénerük volt, most pedig végleg hazaköltözött. Élményeiről mesélt nekünk Noszály Sándor.

30 éves, eddig sosem látott felvételt hozott a Reggelibe Csonka Bandi és Náray Erika

Előkerült egy 30 éves felvétel, amin az látszik, ahogy átveszik a diplomájukat. Ez viszont felkavarta az állóvizet és előtörtek az emlékek. Közös élményeikről meséltek Náray Erika és Csonka András.

Szabados Ági saját könyvkiadóra vágyik, meg is tette az első lépést

Szabados Ági a híradó műsorvezetője, de ugyanolyan szenvedéllyel mesél a könyvekről vagy az egészséges életmódról is. 

Túlzásba vitt plasztikák: honnantól számít torznak az énkép?

Egyre több nő már rutinból jár a klinikákra, hogy változtasson az arcán egy kis korrekcióval, felöltéssel, egyéb beavatkozással. Nagyon sokan nem hallgatnak a szakemberre, pedig a túlzott korrekcióktól teljesen megváltozhat az arcunk karaktere. 

Szabó Patrícia szerint nem kell jó anyának lenni

Életünk bármelyik szakaszában vállalunk gyereket, a dilemma mindig ott van, vajon elég jó anyák vagyunk? Szabó Patríciának megvan a nagyon határozott véleménye a témáról.

Egy szemüveg segíthet a koronavírus elleni védekezésben?

Hogyan lehetne hatékonyabb a járvány elleni védekezés az informatika segítségével? Az EUvsVirus Hackathon döntőn Európa legjobb fejlesztő csapatai versenyeztek, Health and Life kategóriában a Team Divison szuper szemüvege hozta el a győzelmet.

Prokopp Dóra nem mindennapi megoldásokat tár fel előttünk a problémáinkra

Volt szupermodell, orvosi diplomát szerzett, sikeres műsorvezető lett, saját tévécsatornát alapított és nem mellesleg 4 gyerek édesanyja. Most 50-en túl azonban új fordulatot vett az élete, a gyerekei kirepültek és a tudatos életvezetéssel kapcsolatban tart tanfolyamokat egy különleges módszer segítségével.

Reklámszerződést kapott a Magenta Mobilvideó Fesztivál győztese

Június 17-én volt a MagentaFilm Magyar Mobilvideó Fesztivál díjátadója, ami a Magyar Telekom támogatásával valósult. Megmutatunk egy részletet a győztes alkotásból.

Mentalista lesz Ungár Anikóból?


szerző:
2020.06.22. 07:57
Mentalista lesz Ungár Anikóból?

Tinédzser korában volt az első fellépése, kicsivel később pedig már az egész világot ejtette ámulatba bűvésztrükkjeivel. Most viszont már tanítja a tudását és azt is fontolgatja, hogy esetleg a mentalista területre téved. Erről mesélt Ungár Anikó.

Miben lesz más a koronavírus második hulláma?

A koronavírus-járvány szinte az egész világot új kihívások elé állította. Hónapokig sokaknak otthonunkba zárva kellett élniük és a járvány okozta gazdasági károkról nem is beszélve. De mi történik majd velünk a vírus után? Hogyan viselkedünk majd a 2. hullám idején, vajon akkor is fegyelmezettek maradunk? Ebben volt segítségünkre dr. Prehoda Anna, szociológus.

1 hónapos kisfiáról és az apaságról mesélt nekünk Király Viktor

Megfogalmazhatatlan érzés leírni, hogy mit gondolunk az édesapákról. Egy apa őrző-védő szeretete többet jelent egy gyermeknek mindennél. Június 21-én Apák napja lesz, aki teheti ölelje meg édesapját! Idén egészen más lesz Király Viktornak ez a nap, hiszen ezúttal már ő is ünnepelt, kisfia, Kolen, már 1 hónapos.

Hamarosan kislánya születik L.L. Juniornak

Egy új, boldog közös élet veszi kezdetét augusztusban, amikor L.L. Junior és felesége, Körtvélyessy Kinga beköltözik álmai otthonába. Éppen időben, hiszen szeptemberben megszületik kislányuk, Lili. 

Szécsi Zoltán: „A mosolya örök, soha nem fog halványulni a fejemben”

Benedek Tibort gyászolja Magyarország. A magyar vízilabda egyik legnagyobb alakja csütörtök hajnalban hunyt el. Egy legenda, egy apa, egy csodás férj. Szécsi Zoltánnal Skype-on emlékeztünk meg a nagyságáról.

Gubík Ági legszívesebben minden évben egyszer karanténba vonulna

Következő vendégünk, Gubik Ági a Barátok közt egykori színésznője, aki nagyfiával és a görög mitológia hőseivel töltötte a karantént! Hogy hogyan lehet mindez? Az máris kiderül!

Hírességek álltak a vasalódeszkás tornatanár mellé

Nem akart sem harcos, sem médiaszereplő lenni: Vezsenyi László, alias a vasalódeszkás tanár története azonban gyorsan bejárta az országot. A kreatív tornatanár egy vasalódeszkán oktatta úszásra a diákjait, a humoros videó után azonban eltiltották a tanítástól. Sokan kiálltak mellette, a mi műsorvezetőink fantáziáját megmozgatta, vajon mi mindenre használható a vasalódeszka, ha nem éppen úszást oktatnak rajta.

Hogyan lehet talpra állni egy válás után? Erről is mesélt Fiala Borcsa

Számtalan példája lehet az újrakezdésnek, van, aki könnyen, van, aki nehezen viseli. De hogyan lehet talpra állni egy válás után? Többek között erről is szól Fiala Borcsa legújabb könyve.

Első gyermekét várja Palácsik Lilla és Visvader Tamás

Életük legboldogabb időszakát élik Palácsik Lilláék, akik első gyermeküket várják. Lilla a 26. hétben van és már azt is tudják, hogy kisfiút hord a szíve alatt. 

Egy hajón ragadt és koronavírussal fertőződött egy magyar vlogger, Lucky

Lucky 4 éve döntött úgy, hogy külföldön próbál szerencsét, 1,5 évvel ezelőtt pedig egy hajón kezdett el dolgozni. Éppen lejárt a szerződése, amikor kiderült: a koronavírus miatt nem köthet ki a hajó, 2500 vendég és 60 dolgozó maradt a fedélzeten. Lucky is elkapta a vírust, ám mára már egészséges és másoknak segít vérplazmájával. Vendégünk a stúdióban Szécsi László, Lucky, vlogger volt. 

Mi várható az ingatlanpiacon a koronavírus után?

Soha nem látott engedményeket kaptak a bérlők a koronavírus idején. De vajon mi a helyzet az árakkal? Tartós lesz a csökkenés? 

Relaxációs jógával indítottuk a napot a Reggeli stúdiójában

Egy napindító, lelket melengető jógával kezdtük a reggelt, amiben Hullai Viki volt Lékai-Kiss Ramóna segítsége.

Koós Réka: „Ez egy egyszerű csajszi... egyértelműen szemétláda!”

Koós Rékával eddig főként zenés színpadi szerepekben találkozhattunk, múlt péntektől azonban a Barátok közt egyik negatív karaktereként tűnik fel a képernyőn!

Hová utazhatunk a járványhelyzet alatt és után?

A pünkösdi hosszúhétvége beindította a belföldi turizmust és egyre többen foglalnak nyaralást belföldön a nyárra. Mindeközben egyre több európai ország nyitja meg kapuit a külföldi turisták számára is. Arról, hogy hova utazhatnánk a járvány alatt a világban egy térkép is készült. Hogy hova utazzunk most, vagy a járvány után, illetve vélhetően hogyan alakulnak majd át az utazási szokásaink, arról Kisgyörgy Éva utazóbloggerrel beszélgettünk, aki 138 országban járt eddig.

Fördős Zé karantén után már megjárta a szlovén hegyeket és repült is

Fördős Zé az elmúlt napokban már a szlovén hegyeket csekkolta, mivel szabadidejében ő nem csak gasztróban utazik, hanem hegyet mászik, majd siklóernyővel a levegőt is meghódítja lefele. Hogy milyen volt hosszú idő után kiszabadulni és hogyan élte meg a gasztrokarantént, erről mesélt a Reggeliben.

Tankcsapda-botrány: A zenekar tagjait kérdeztük arról, miért csak ők koncertezhettek?

Napokkal ezelőtt egyeztettünk egy interjút a Tankcsapdával a legújabb klipjükről és a rendhagyó autós koncertjükről - még jóval a balhé kirobbanása előtt. Azóta viszont mondhatni „Rólad szólnak a hírek, veled van tele a sajtó…” A zenekar legendás dalszövegének részlete most nagyon aktuális rájuk nézve… Vendégünk a Tankcsapda dobosa, Fejes Tamás volt, illetve virtuálisan bekapcsolódott a beszélgetésbe Sidi, azaz Sidlovics Gábor, a zenekar gitárosa is.

Papp Gergő élő adásban tett vallomást arról, hogy válnak a feleségével és mindkettőjüknek új párja van

Ma Lékai-Kiss Ramóna oldalán Papp Gergő volt a műsorvezető, az adás végén egyszercsak átült az asztal másik oldalára, ahol a vendégek foglalnak helyet és őszintén elmesélte, hogy különválnak útjaik Papp-Juhász Judittal. Ramóna könnyek között hallgatta végig az elhidegülés történetét.

Borbély Alexandrának igazi álommunka a Mellékhatás Bertáját alakítani

Szombat este 21:00-kor látható a Mellékhatás 10., s egyben évadzáró epizódja az RTL Klubon. Hogy mire számíthatunk, arról a sorozat egyik főszereplőjével, Borbély Alexandrával beszélgetünk.

Lakatos Márk érdekes kísérletet indít a színházi világban

Rendhagyó online színházi előadásra készül Lakatos Márk! A Dekameron 2020 a koronavírus-járvány okozta új élethelyzetet állítja színpadra. Az izgalmas részleteket Márktól és Gryllus Dorkától a darab egyik szereplőjétől hallhatjuk! Bár ma nem ő vezeti a műsort, de itt van velünk vendégként Lakatos Márk! A beszélgetéshez pedig Skype-on keresztül csatlakozott Gryllus Dorka is!

Kisvállalkozásokat karol fel a Telekom

Egy igazán különleges és formabontó kezdeményezéssel szeretne segíteni a kisvállalkozásoknak egy telekommunikációs nagyvállalat, méghozzá úgy, hogy a saját hirdetési felületeinek egy részét felajánlotta különböző kisvállalkozások számára. Hogy miről is van szó pontosan, hogyan választották ki a kisvállalkozókat és ha valaki csak most hall először erről a lehetőségről, akkor lehet-e még jelentkezni, arról Nyiri Máriával, a Telekom, KKV szegmens kommunikációs vezetőjével beszélgetünk.

Péterfy-Novák Éva beépült egy kutatásba következő könyve kedvéért

Az írónőnek rengeteg mélységet kellett megtapasztalnia, mire rátalált arra az útra, mely végül nyugodt és harmonikus életet hozott számára. Öt különböző foglalkozást űzött életében és a házasságok terén is harmadjára találta meg az igazi társát. Ha valaki, akkor ő tud váltani – többek között ezt a témát is érintettük vele.

Lékai-Kiss Ramóna elmesélte kedvenc gyerekkori emlékét, életre szóló ajándékot kapott!

Vasárnap Gyereknap, és mi készülünk akár úgy, hogy a héten a Kifőzdében végig a gyerekek kedvenc ételeit készítik el a hozzánk érkező hírességek, akár úgy a műsorvezetőink egy-egy gyermekkorukra igen meghatározó történetet osztanak meg velünk. A mai napon ismerjük meg Lékai-Kiss Ramóna történetét!

Ilyen volt Lékai-Kiss Ramónának a visszatérés szülés után

Tavaly ezen a napon mutattuk be: ismét teljes a Reggeli csapata, 5 hónap igazolt távollét után visszatért a nézők egyik kedvenc házigazdája: mától, hetente egyszer Kiss Ramival ébredhettek mindazok, akik az RTL klubra kapcsolnak. Az újdonsült anyukán nyoma sem volt az ilyenkor megszokott fáradtságnak. Úgy gondolja, manapság egy nőnek sokkal több szerepben kell helytállnia, mint nagyszülei idejében. Ő jól érzi magát anyaként, menyasszonyként, de dolgozó nőként is.

Lékai-Kiss Ramónának otthon az összes férfi a kedvét keresi

A Reggeli műsorvezetője túlvan az első olyan anyák napján, amikor a kisfia már tud beszélni. De férje is valóra váltotta egy nagy vágyát, már csak egy van hátra.

Csuja Imre, a Toplista nyertese videoüzenetet küldött a Reggelinek

Tegnap láthatták a Toplista új évadának első epizódját, amiben a sorozatsztárok kerültek gorcső alá és az is kiderült, hogy a szakértők és megmondók Csuja Imrét találták a legjobbnak, aki most üzent is a Reggeli nézőinek.

Lotfi Begi megtartotta élete első stream fesztiválját

Azt már megszokhattuk, hogy Lotfi Begiéknél mindig zajlik az élet, nemrég nálunk számolt be arról, hogy egy nagyszabású online stream eseményre készül, de kislánya első lovagló órájába is betekintést enged.

Dér Heni gyenge pillanatait is felvállalja a Maradj haza magadnak!-ban

Az énekesnő korábban nem mutatta meg a magánéletét, elég volt neki a színpadon keresztül kapcsolódnia a közönséggel. A karantén azonban elgondolkodtatta.

Nem kell lemondani az anyák napjáról karantén idején sem!

Repül az idő, most vasárnap már május 2-a, Anyák napja! Nagyon sokan hetek, sőt hónapok óta nem látták az anyukájukat és ez sajnos Anyák napján sem lesz másképp. A Hiányzol Anyu kezdeményezés azért jött létre, hogy azok az édesanyák is virágot kaphassanak, akiknek gyermekei nem tehetik meg, hogy személyesen adják át azt. 

KLIPPREMIER! Roy és Ádám Ívvel készített egy könnyű, tavaszi dalt

Kalandos volt a Festmény című videoklip készítése, az első forgatott anyag ugyanis elveszett. Roy, Ádám és Ív azonban nem hagyott mindent veszni.

Munka világa: Hogyan hatott a bútoreladásra a koronavírus járvány?

A Munka Világa rovatunkban a Jysk munkatársai a vendégeink, Nyeste Ági, HR menedzser, valamint Szimeiszter Sándor, Magyarország és Görögország country menedzsere, akikkel arról beszélgetünk, hogy a bútoreladás
világát mennyire változtatta meg a koronavírus járvány. 

Fogunk-e valaha úgy érintkezni egymással, mint a járvány előtt? Hevesi Kriszta válaszol!

Vajon mikor térünk vissza a normális élethez a járvány után? Könnyen közel engedjük majd a másikat, vagy mindig bennünk lesz a félsz, és inkább megtartjuk a két lépés távolságot?

Nevelőszülőket keres a Budapesti Állatkert

Amikor az állatkertben járunk, néha belegondolunk abba, hogy milyen jó lenne egy-egy állatot hazavinni. Haza persze nem lehet vinni, azonban egyre népszerűbb az örökbefogadás. De vajon mit is jelent mindez? Vendégünk Montskó Éva, az Alapítvány az Állatkertért kuratórumi elnöke volt.

Fésűs Nelly a karantén alatt költözött új házba

Fésűs Nelly a kedvünkért megszakította az otthoni karantént és birtokba veszi a Reggeli konyháját. Sőt, abba is beavat, hogy milyen költözni karantén idején.

Híres zenészek és színészek vállaltak részt abban, hogy létrejöjjön a Nagy Játéknap

Az új típusú koronavírus-járvány, az otthoni karantén és a távolságtartás nem szabhat gátat egy kis közös mozgásnak, játéknak – ez a célja egy magyar kezdeményezésnek, a Nagy Játéknapnak. Vendégeink Vörös Eszter, ötletgazda és Hrutka Róbert zeneszerző voltak.

A leghidegvérűbb gyilkosok adtak interjút a Bűnös lelkeknek

Ma este látható a Bűnös lelkek című új bűnügyi magazinműsor első része az RTL-en! Érkezik hozzánk Bányai Viktor, a Bűnös lelkek műsorvezetője, aki elmeséli nekünk, hogy ő hogyan élte meg a sokszor megrázó pillanatokat.

Németh Kristóféknak volt felesége csinált koronavírus-tesztet

A színész is hetek óta karanténban van, most elérkezettnek látta az időt arra, hogy megtudja, hordozza-e a koronvírust?

Kovács Dóri a karantén alatt szembenézett egyik legnagyobb mumusával

Dóri levágatta a haját, amit szerinte a férfi ismerősök nem vesznek észre, de más változásokat is szeretne látni a testén.

Papp Gergő romantikus pillanatokat idézett fel a Reggeliben

A négy fal között lenni, egy idő után valljuk be elég unalmas – de a megoldás nem az, hogy akkor kimegyünk a lakásból! A Reggeliben próbálunk segíteni az otthon maradt embereknek, hasznos ötleteket adni a karanténléthez. Már az is eltereli a figyelmünket, ha felkeresünk egy-két internetes oldalt, esetleg tervezgetünk, álmodozunk –, úgyhogy a Reggeli műsorvezetői elmondták, nekik melyik városokról vannak a legszebb emlékeink, amiket majd a járvány lecsengése után érdemes lesz meglátogatni.

Könnyfakasztó feldolgozás készült Bródy János 40 éves slágeréből

Bródy János Mama kérlek című dalát nem lehet könnyek nélkül végighallgatni. Az idei Anyák napjára, Rúzsa Magdi, Lábas Viki, Járai Márk és Horváth Tamás elkészítette a legújabb feldolgozást. 

Ma Valkó Eszterék történetével folytatódik az Isten veled, Magyarország!

Új évaddal folytatódik az RTL Magyarország 2019-ben indult dokusorozata, az Isten veled, Magyarország! A műsor készítői ezúttal is bejárták a világot: elkísértek családokat Görögországba, Norvégiában egy olyan családdal forgattak, akik az itthoni, kényelmes életüket feladva szó szerint a semmibe költöztek ki.

A koronavírus miatt lefújták a világ leghíresebb motoros versenyét is

Következő vendégünk Győrfi Alen profi motorversenyző, aki a világ leghíresebb hosszú távú gyorsaságimotoros versenyének, a Daytona 200-nak az időmérőjéről volt kénytelen haza jönni, mert a koronavírus járvány miatt a futamot lefújták.

Papírmaséként vannak jelen a szurkolók egy német stadionban

A német labdarúgó-bajnokságban szereplő Borussia Mönchengladbach szurkolói már a stadionban várják a Bundesliga májusi folytatását. Amennyiben a kormányzattól zöld jelzést kapnak, részükről akár május 9-én folytatódhat a világjárvány miatt március közepén felfüggesztett Bundesliga. Annyi biztos, hogy egy ideig zárt kapus meccsek lesznek Németországban, azonban ez a Borussia Mönchengladbach szurkolóit nem zavarja, így is ott lesznek a Borussia-Park Stadionban.

Domokos Lászlóéknál is vannak hullámvölgyek, de nem egyszerre

A Barátok Közt sztárja Domokos Laci a Konyhafőnökben már bebizonyította, hogy jól áll a kezében a fakanál. De vajon a karantén konyhában is megállja a helyét? Skype-on volt velünk és egyenesen a kertjéből jelentkezett.

Fogadd örökbe Macit és Leilát!


szerző:
2020.04.28. 08:06
Fogadd örökbe Macit és Leilát!

Maci és Leila életében nem hozott változást a koronavírus miatti „karantén” időszak, hiszen hozzászokhattak már, hogy régóta várják az igazit, hogy örökbe fogadják őket. Bár többen örökbe fogadták volna valamelyik kutyát, de ők már annyira összetartoznak, hogy semmiképp sem választanánk külön őket. Maci nem kedveli más kutyák társaságát: egyedül Leilával osztozik a területén. Leila már 14, Maci pedig 12 éves, ezért koruknál fogva is igénylik a fűtött házban való bentlakást.

Mától szokatlan helyeken fognak felbukkani villogó, sárga lámpák, de miért?

Akik autóval vagy biciklivel közlekednek, biztos sokszor nézik a sárga lámpát, hogy mikor indulhatnak ismét. Ma estétől viszont több kirakatban és múzeumban fognak megjelenni villogó sárga lámpák. De hogy miért, azt megtudjuk az Hungary’s Got Talent döntősétől Márkus Sándortól és Barna Judit Annamáriától.

Molnár Guszti színészből tanár bácsivá alakult át a karantén miatt

A Drága örökösök Szlávenje az elején még nagyon élvezte a karantént, mert sokat lehet együtt a fiával. De mi a helyzet 6 hét után?

Egy ott élő magyar szerint óriási a káosz Olaszországban

Balogh Mónika Olaszországban, egészen pontosan Padovában él és kozmetikusként dolgozik. A kormány úgy döntött, enyhít a szabályokon, de a helyzet nem egyértelmű. Mónika a beszámolója végén egy ránctalanító arctornát is tartott a nézőknek.

Mit csinál Miller Dávid, ha épp nem a Reggelit vezeti?

Dávid sem tud most színészként tevékenykedni, ha épp nem a stúdióban van, akkor otthoni karanténban tölti az idejét.

Ilyen Lotfi Begiék karanténélete 3 kisgyerekkel

Az öttagú családnak nem egyszerű még akkor sem, ha egy tágas kertes házban élnek… Lássuk hogy boldogul Lotfi Begi és kis családja!

Négy sztár barátsága ihlette a Maradj haza magadnak című reality-t

Négy sztár „karantén kalandjait” követhetjük nyomon vasárnaptól itt az RTL Klubon. Szabó Zsófi, Dér Heni, ByeAlex és Gáspár Laci a „Maradj haza magadnak” című realytiben nem a karanténon keseregnek. Úgy döntöttek, csakazértis jól érzik majd magukat. Ehhez pedig egymástól számítanak némi segítségre.

Duplán nyújt segítséget a karantén-szakácskönyv, amiben Fördős Zé is szerepel

20 sztárséf összeállt és közös szakácskönyvet adott ki. A Karantén Kantin című gyűjteményből származó bevétel a frontvonalban dolgozó orvosok és nővérek étkezésére fordítják. Vendégünk Fördős Zé volt, a StreetKitchen alapítója, akinek a receptje természetesen helyet kapott a gyűjteményben.

Szabó Erika szokatlan dologra használja a ruhákat

Bár színésznőként elveszítette a munkáját, mégsem unatkozik Szabó Erika. Költészetet népszerűsítő kezdeményezése ugyanis egyre népszerűbb. Hogy mivel tölti mindennapjait a karanténban és hogyan lehet a családi vállalkozás ügyeit intézni koronavírus idején, azt elmesélte a Reggeliben.

Meredek visszarendeződésre számít a magyar filmipar

A koronavírus járvány számos iparágat tett tönkre. Van, ahol már most látszanak a következmények és olyan is akad, ahol csak hónapok vagy évek múlva derül ki, mekkora is volt a rombolás. A járvány hírére leállt például a hazai filmgyártás is. Hogy ennek milyen rövid- és hosszú távú következményei lehetnek, azt megbeszéljük Salamon Andrással, a Lumiere Filmiskola egyik alapítójával.

Hogy kerülnek emuk és struccok Borsodba?

A borsod megyei Karcsa nem csak ezeréves templomáról és gyönyörű taváról híres, hanem arról is, hogy van egy hatalmas strucc- és emutelepük. Hogy hogy kerültek a futómadarak az ország észak-keleti sarkába, azt elmondja nekünk Milinki László, Karcsa polgármestere. És hogy lássuk is, hogy miről beszélünk, kapcsoljuk Skype-on Karcsát, ahol Nagy Ferencné Enikő telepvezető és egy kis emu vár minket.

Vidd haza Gombócot!


szerző:
2020.04.16. 07:41
Vidd haza Gombócot!

Gombóc játékos, az embereket hosszabb barátkozás után elfogadó kutya. Nagyon szeret labdázni, és örömmel megy sétálni a Vigyél Haza Alapítvány önkénteseivel, ha erre majd ismét lehetősége lesz. A 10 éves kan kutyát, hosszú, elhanyagolt betegségével adta le a tulajdonosa az Illatos útra 2016-ban, majd a Vigyél Haza Alapítvány vette magához. Korábban lakásban tartották, ezért főként kertes házba, lakásba bejárással keressük az új családját.

168 színész biztat minket egyetlen dalban az otthonmaradásra

168 színész működik közre a Kis suttogás című dalban és a hozzá készült videóklipben. A készítők azt mondják: ezzel is az otthonmaradásra szeretnének biztatni mindenkit.

Hogyan került Lőrincz Erik a Love Islandből a Barátok köztbe?

Az izmos szépfiú megformálója, Lőrincz Erik nem ismeretlen a nézőinknek: legutóbb a Love Island című műsorban követhettük figyelemmel, ahogy megpróbálta megtalálni az igaz szerelmet. A sorozatban most escort fiút alakít és azt mondja: nem zavarja, hogy többet mutatott magából a szokásosnál. 

Kezdik látni a fényt az alagút végén Észak-Olaszországban

Hetek óta tombol Olaszországban a koronavírus-járvány. Már több, mint 160 ezer fertőzött és sajnos 20 ezernél is több halott van. Hogy ez a helyzet mennyire töri meg a mindig mosolygós olaszokat és milyenek most a hétköznapok Észak-Olaszországban, azt megkérdezzük az Egy kis Itália blog szerzőjétől, Semperger-Sommariva Kingától, aki évek óta Udinében él és dolgozik.

Peller Mariann már túlvan egy lelki mélyponton

A Reggeli műsorvezetője állítása szerint tud sárkány lenni, amit a családtagjai tudnának igazán alátámasztani.

Németh Kristóf a karantén alatt megmutatja a helyet, ahol felnőtt

A Drága örökösök Subicza minden héten betekintést enged az otthonába és megmutatja, hogyan vészelik át a karantént. Ezúttal egy Kristóf számára különleges helyszínt is láthatunk.

Mit csinál Kovács Dóri a karantén alatt a szerelmével?

A nézőnk megszokhatták, hogy több számunkra nagyon kedves ember házi karantén hétköznapjaiba is belesünk. Most nézzük is meg Kovács Dórinak hogy telt az előző hete.

Milyen lesz a húsvét a gyerekeknek karantén alatt?

Az idei húsvét több okból is rendhagyó lesz a kialakult koronavírus járványnak köszönhetően. Nem lesznek óvodai ajándékkeresések, de a parkba sem tanácsos lemenni. Viszont, hogy rendezi ez át a húsvéti ajándékozási szokásainkat? 

Újragondolták Varga Miklós Európáját, hogy figyelmeztessék a fiatalokat

A koronavírus hatására írták át Varga Miklós Európa című dalát. Nagy Szilárd és Ragány Misa szerint a feldolgozás azoknak a fiataloknak szól, akik úgy gondolják, nem érinti őket a betegség. A dal már túl van a 2 millió megtekintésen!

Egy nap alatt létrejött az Oktondi, hogy segítsék a digitális oktatást

Amikor kiderült, hogy egyik pillanatról a másikra az ország átállt a távoktatásra egy csapat egyetemista összefogott, hogy egy helyre gyűjtse a digitalizált tananyagokat, 24 óra alatt létrejött az Oktondi – Egyetemisták az Online Közoktatásért – mozgalom. Molnár Janka Sárával, az egyik ötletgazdával beszélgetünk Skype-on.

Megfordult a helyzet a fiatalok és az idősebbek között a távoktatás idején

Már 3 hete működik a távoktatás az országban, tanárok és diákok új digitális módszereket használnak. Ehhez persze szükség van a megfelelő technikai, technológiai háttérre is, erről beszélgettünk Kovács András Péterrel, a Telekom családi szegmens kommunikációért felelős vezetőjével.

Kell-e fertőtleníteni az autónkat járvány idején?

Legtöbbünk sokszor kezet mos mostanában, sőt vannak, akik gumikesztyűt hordanak. Egyre többen viselnek maszkot, de mi a helyzet az autónkkal? Hiszen sokan ezzel járnak még mindig munkába vagy bevásárolni. Hogyan fertőtlenítsük? Kell egyáltalán?

Egy egész tábornyi zenész dolgozott a Mellékhatás betétdalain

Már két epizódot is láthattunk a Mellékhatás című sorozatból. Az orvosi thriller végefőcím dalát Czutor Zoli írta. Sőt, ő volt az Artisjus Songwriting Camp egyik mentora, ahol nemzetközi zenész csapatok kapták meg feladatként, hogy írjanak filmzenét a sorozat egyik jelenetéhez, főcímhez és stáblistájához. Vendégeink Czutor Zoli és Johnny K. Palmer, akik részt vettek ebben a táborban.

Fontos üzenettel teszik még szebbé Budapest látképét az üres szállodák

A turizmus és a vendéglátóipar teljes leállása, kijárási korlátozás és bizonytalanság sújt minden nagyvárost, céget, polgárt, és nagy terheket ró azokra, akik ebben a rendkívüli helyzetben is működtetik a városokat, mint Budapestet is – nekik mond köszönetet a Fővárosi Önkormányzat és a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének közös akciója. A koronavírus-járvány miatt üres budapesti szállodák dolgozói a szobákban úgy kapcsoltak világosságot 2020. március 30-án, hogy az a 4U!, vagyis a For You! (Érted!, Értetek!) üzenetet jelenítse meg.

Deutsch Anita online vezeti be az embereket a borkultúra világába

A színésznőnek is át kellett térnie az otthoni megoldásokra, miközben kamasz lányai a távoktatásban merülnek el. Egyiküknek annyira bejött, hogy szeretne magántanuló lenni.

Vásáry André pihenőre küldte a hangját

Sok előadó élete egyik napról a másikra nehezedett meg a koronavírus járvány következtében. Köztük van Vásáry André is, bár Andrénak még egyelőre nem hiányzik az éneklés!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való