KERESÉS search-close

Lóri

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Lóri"

Milyen férfit akar magának Sebestyén Ági?

Ági nemcsak egy, de rögtön két hódolójával is találkozhatott az Anikó Show-ban. Lóri mindenáron szeretné őt visszahódítani, de természetesen az interneten is folyamatosan megkeresik a lányt. De milyen lenne számára a tökéletes férfi?

Szakított Lóri és Dina


szerző:
2017.05.17. 17:42
Szakított Lóri és Dina

Szakított a ValóVilág legutóbbi szériájának szerelmespárja: Lóri és Dina. Lóri a közösségi oldalán írt a valódi okokról. Szerinte megromlott köztük a viszony és közösen döntöttek végül a fájó búcsú mellett. Mindezek ellenére, azt is írta, hogy ő továbbra is szereti a lányt, nem váltak el haragban és ki tudja, mit hoz a jövő.

Mi történt? Lóri Dina nélkül ment el az álomnyaralásra!

A ValóVilág powered by Big Brother egyik játékosa, Lóri Thaiföldön nyaral. A nagyszájú srác rengeteg képet és videót posztol Instagram oldalára a téli kiruccanásról, mi pedig csak ámulunk és bámulunk, milyen gyönyörű helyen jár a VV8 Jokere.

Lóri és Aurelio csipesz-versenyeztek egyet!

Aurelióék felpörögtek a csipeszes verseny láttán, ezért ők is összemérték az erejüket, és elkezdtek csipeszeket aggatni az arcukra.

A bulin tovább folytatódott a Tivy-Krisz ellentét

Miután Krisztián nem bírta tovább és beszólt Tivynek, a kettejük közötti barátságnak úgy tűnt, végeszakadt. A Párbaj-bulin mindketten elvonultak, hogy kibeszélhessék, mi is történt.

Vajon hogyan alakulnak majd a Villa-viszonyok a Párbaj után?

Lóri és Dávid is prezentálta, hogy a Párbaj után ki kivel lesz jóban, és ki hol lesz majd a Villa hierarchiában. Mindketten máshogyan közelítették meg a témát, amit a villalakók kifejezetten értékeltek.

Lóri és Dávid sorversenyen mérkőztek meg egymással

Először egy rudat kellett kitartaniuk, majd jöhetett az erejük következő összemérése, ezután pedig egyszerre kellett megküzdeniük a szappanokkal, majd pedig a feladványokkal. A végén csak egyikük győzhetett.

Tivy:

Miután Lóri támogatók nélkül maradt a Villában, ki kellett választania azt az embert, akiben csalódott, amiért nem mellé állt. Tivyt mondta volna, de ő nem akarta megbeszélni vele a sérelmeiket, ezért helyette végül Somával dumáltak egy nagyot a Sufniban.

Lóri nem aratott nagy sikert a főzés ötletével

Lóri hiába találta ki, hogy csirke pörköltet készít a villalakóknak, először mindenki bojkottálni akarta a dolgot és tüntően mást ettek. Végül azonban csak leültek az asztalhoz.

A mulatós slágerek kampánydalokként születtek újjá

A párbajozóknak egy-egy slágert kellett újra gondolniuk, és mindketten saját szövegeket írtak a közelgő Párbaj tiszteletére. Jöhetett is az igazi mulatós bulika!

Lóri és Dávid egy szópárbajon mérte össze az erejét

A két párbajozó szóban mondta el egymásnak, hogy miért és épp neki kellene visszajönnie a nagy csatából. Természetesen a szó-karatéban minden eddigi sérelem előjött.

Az egész villa Dávid mögé állt

A villalakóknak választania kellett, hogy ki mellé állnak a soron következő Párbajon, amelyen Lóri és Dávid csapnak majd össze. A döntésük egyöntetűen Dávid volt.

Vivi nagyon várja, hogy átélje a saját sztoriját

Vivi saját Zsolti, Evelin, Lóri, Evelin és Vivi a finálé menetéről beszélgettek az udvaron. Vivi elmondta a többieknek, hogy ő az összes ValóVilágot látta, de ez a kedvenc szériája, ugyanis ebbe benne van...

Megszereztük a Villa Firkát! Lapozz bele az újságokba!

A Villa hétfőn igazi szerkesztőséggé alakult át. A villalakók lehetőséget kaptak, hogy kiszivárogtassák a pletykákak, felszínre hozzák a titkokat, vagy megfogalmazzák legkeményebb véleményüket. Olvasd el a Villa Firkát, nézd meg a bent készült lesifotókat, és döntsd el, ki érdemli meg a Villa Pulitzer-díját!

Mici kikéri magának, hogy ő egy nehézbombázó

Eljött a nagy pillanat, és Zsolti felolvasta a Villa Firka első számát. Természetesen a szókimondó soroknak köszönhetően sértődésben sem volt hiány...

Soma feladná a játékot Tivy miatt?

Tivy megtudta, hogy Soma Evelinnek akarja adni a védettséget, és Krisztiánnak panaszkodott arról, hogy az öcskös elárulta őt. A beszélgetésbe Soma is becsatlakozott, Tivy pedig bosszút esküdött Lóri ellen.

Lóri Tivyvel zsarolja Somát

Soma megkapta jutalmát, hiszen ő lett a Hotel hét legkiválóbb dolgozója. Az arany ágyneműn kívül Soma védettség kupont kapott, és elgondolkodott azon, hogy Evelint védetté teszi, Lóri azonban felnyitotta Soma szemét.

Vivien számára Soma többé nem létezik?

Zsoltiék bőszen szerkesztették a Villa Firkát, sőt, el is készültek az első számmal, Vivien és Soma pedig tovább turbékoltak az ágyban, aztán Vivi megsértődött...

Mici:

A Villa szerkesztőséggé alakult, és a három főszerkesztő megalakította újságírói csapatát, majd elkezdődött a munka. Amíg Lóriék a Sufniban írták a cikkeket, Vivien a hálóban terrorizálta Somát.
 

Krisztián nem érti, miért nem kupakolnak a fiúk

Miközben Lóri és Tivy a Párbajról beszélgettek, és arról, hogy Lóri kit fog kihívni, Mici, Zseraldin és Krisztián a szaunában beszélték ki a többieket, és Krisztián hatalmas ajánlatot tett a Villa női játékosainak.

Evelin szerint Soma egy kretén

A Kiválasztás után Evelin Zserinek öntötte ki a szívét, és neki mondta el a véleményét Somáról. Zsolti megpróbálta megvédeni a srácot, de Evelin hajthatatlan volt.

Lóri tudta, hogy az övé lesz a zöld kendő

Vasárnap este megtörtént a Kiválasztás, és a villalakók Lórit küldték Párbajozni. A Kiválasztás után Evelin és Zseri is a Párbajról beszélgettek, Zseri pedig azt mondta, Lóri ellen bárki visszajön a Villába.

Vivi:

A villalakók elmondták, kinek mi hiányzik a legjobban, Vivi pedig bevallotta hogy kicsit tart attól, mit gondolnak róla a szülei, és hiányzik neki az, hogy részegen a szerelmét zaklassa.

A villalakók pityeregve vallottak arról, mi hiányzik nekik a legjobban

A villalakók őszintén elmondták, hogy kinek mi hiányzik a legjobban a kinti létből. Van, akinek a szülei, van akinek az autója, és akad olyan is, akinek valami egészen más.

Mici a leggyávább, Zseri a legidegesítőbb, Lóri a legképmutatóbb

A villalakók egy titkos szavazás keretein belül mondhatták el véleményüket, és dönthettek arról, hogy szerintük ki a legidegesítőbb, a leggyávább, és a legképmutatóbb villalakó.

Nézzük, mennyire voltak elégedettek a szálloda vendégei!

A Villa egy hétig hotelként üzemelt, és vendégek lepték el a Real World Luxury Resortot. Összesen 9 külföldi látogató fordult meg a luxus hotelben, a 10. pedig Norbert volt, a kritikus.

Az alkalmazottak kidőltek, a Hotelbe pedig újabb vendégek érkeztek

A Real World Luxury Resort dolgozói éppen sziesztáztak, amikor a Villába három újabb vendég érkezett. Amíg Ati szóval tartotta őket az udvaron, Vivi a hálószobában toporzékolt, hogy ő ezt nem akarta.

Üzenj a villalakóknak!

Neked is megvan a véleményed a ValóVilág powered by Big Brother lakóiról? Vagy csak szeretnél üzenni nekik? Hajrá!

Heti klasszikusok 5. felvonás - A Párbajtól az angol szintfelmérőig

A ValóVilág powered by Big Brother öt hete nyitotta meg kapuit. Minden héten jelentkezünk a villalakók legjobb aranyköpéseivel, felelevenítve az elmúlt napok történéseit. Bár igyekszünk minden szállóigét és elszólást összegyűjteni, ha eszetekbe jutna még olyan, ami nem szerepel a listán, akkor bátran írjátok meg hozzászólásba! Nincs más hátra, mint előre: jöjjenek a legjobb szállóigék!

Egy igazi magyaros estével köszöntötték az új vendégeket a villalakók

Este a tradíciók kerültek a középpontba: előkerült a pálinka, a néptáncok, egy-két ostorcsapás is elcsattant és természetesen a jó kis magyaros buli sem maradhatott el.

Új lakók érkeztek a Villa Hotelbe!

Miután az indiai vendégek távoztak, a helyükre újak érkeztek. Meg is kezdődött a barátkozás: Ati azonnal beleszeretett Paulába. Később a fiúk szkander versenyt rendeztek a haverkodás jegyében.

Lássuk, ki mit (nem) tud angolul!

A Villába egy angol tanár érkezett, hogy felmérje a villalakók nyelvtudását, de a játékosok a zászlók felismerésébe is többször belekavarodtak.

Lóri: „Háromszor feküdtem le a Dinával”

A Sufniban Vivi arról győzködte Somát, hogy aludjon vele, aztán Lóri hatalmas titkot árult el a szőke srácnak...

Minden villalakó kiválasztotta a maga párbajozóját

A kihívást követően kiderült, hogy Dina Dávidot viszi ki maga ellen a Párbajon. Ezek után minden társuk kiválasztotta, hogy mégis melyiküket támogatja az összecsapásban. Az egyik oldalon látványosan többen foglaltak helyet...

VV Laci szerint unalmasabb lenne a játék Dina nélkül

Vasárnap megtörtént a ValóVilág powered by Big Brother második Kiválasztása, a villalakók pedig négy jellel Dinát küldték párbajozni. A ValóVilág7-ből ismert Lacit kérdeztük Dináról, a szerdán esedékes Kiválasztásról, és arról, hogy szerinte ki a legesélyesebb a győzelemre.

Dávid:

A Villa Regula felolvasása után Dávid és Ati a kanapén ülve háborogtak. A két srác nagyon rosszul viselte a pancserságot, és amíg Dávid azon gondolkodott, hogy felrúgja a táblát, Ati imádkozni kezdett...

A főgóré, Zsolti megkezdte uralkodását a Villában

A villalakók a főgóré vezetésével minden kaját kihordtak a raktárba, és ez még csak a kezdet volt. Tivy ismertette a Villa regulát, az újdonsült Villa törvényektől pedig többeknek tátva maradt a szája...

Zsolti kiskirály lett, Ati pedig a legpancserebb

A villalakók azt a feladatot kapták, hogy rangsorolják egymást. Megszületett a végeredmény, így pancserekre és górékra oszlott a Villa, a kialakult rangsornak pedig nem mindenki örült...

Dávid mindent megtesz, hogy rá kerüljön a kék kendő!

Miközben úgy tűnik, hogy Dina retteg a Párbajtól, Dávid folyamatosan provokálja Dinát, és Zsolti szerint pont úgy viselkedik, mint amikor vágás előtt a disznó elkezd visítani.

VV Dennis megmondta a frankót Dináról

Vasárnap megtörtént a ValóVilág powered by Big Brother második Kiválasztása, a villalakók pedig négy jellel Dinát küldték párbajozni. A ValóVilág7-ből ismert Dennist kérdeztük Dináról, a szerdán esedékes Kiválasztásról, és arról, hogy szerinte ki a legesélyesebb a győzelemre.

Dina:

Miután Dina lett a kiválasztott, egyből rátért a lényegre. Elmondta Lórinak, hogy három név van a fejében: Evelin, Ati és Zseraldin, és jelenleg úgy érzi, hogy a szíve helyett az eszére fog hallgatni.
 

Evelin úgy érzi, Dina őt viszi Párbajozni

Dinát a héten kétszer is megérintette a kiesés szele: először az erőszakoskodás miatt, később pedig azért, mert négy jellel ő lett a kiválasztott. Ahogy az lenni szokott, a zöld kendő felkötése után egyből elkezdődtek a találgatások.

Lóri azt szeretné, hogy Dina legyen a barátnője

A villalakók azt a feladatot kapták, hogy szinkronizálják egymást. A végeredmény elég mókásra sikerült, de Mici és Krisztián beletrafáltak abba, amiről a Villa gerlepárja az udvaron beszélgetett...

Dávid:

A szombat esti buliban Dina finoman szólva is felöntött a garatra. A lány viselkedése nemcsak Dávidnál, de Evelinnél, Tivynél és Krisztiánnál is kiverte a biztosítékot.

 

Showtime: Így énekelnek az újdonsült apukák

A Villa apukák egy csapatba verődtek, és előadták a "Nád a házam teteje"című dalt. A produkció közben természetesen senki sem hazudtolta meg önmagát.

A síró babáktól még a legerősebbek is kidőltek

A héten a villalakók is megtapasztalhatják, hogy mennyire fárasztó a gyermeknevelés, az alábbi képsorok pedig talán a lehető legjobban bizonyítják azt, hogy ezt az újdonsült szülők is érzik.

Vivien szexi árnyéktáncot lejtett

A villalakók egy kivetítőt kaptak, Vivien pedig egyből kisajátította, és árnyéktánccal szórakoztatta Villa társait.

A villalakók szülőkké váltak - Lássuk, mire képesek a babák!

Miután a lányok kiválasztották a potenciális apa jelölteket, először Erzsike néni, majd hat csecsemő érkezett a Villába, és kezdetét vette a papás-mamás játékhét. Annak ellenére, hogy a kisbabák szíve nem dobog, pont ugyanúgy működnek, mint az igazi csecsemők.

Dina lassan beadja a derekát Lórinak?

Dina és Lóri már-már szerelmi fészket csináltak a Sufniból, és úgy tűnik, egyre nehezebben tudják türtőztetni magukat egymás közelében...

KvízKedd második felvonás - Lássuk, mennyire vagy képben!

Ha nyomon követed a ValóVilág powered by Big Brother adásait, ezt a kvízt pont neked találták ki! Ezentúl minden kedden próbára teheted tudásod! Ha rajongsz a műsorért, és alig várod az esti összefoglalókat, ne habozz, töltsd ki kvízünket, és kiderül, mennyire figyeltél!

 

Fókusz 2016-09-12


szerző:
2016.09.12. 17:25
Zsolti privát tánccal lepte meg Dávidot

A buli hevében Zsoltiból előbújt a kisördög, és úgy döntött, Dávidot örvendezteti meg egy tánccal. A többiek nagyon élvezték a produkciót, Dávid pedig szájtátva nézte, ahogy a srác vonaglik rajta.

A vasárnap estét szinte senki nem úszta meg szárazon

Miután Lóri visszatért a Párbajról, őrületes medencés buli vette kezdetét a Villában. A srácok először Dinát dobták be ruhástól a vízbe, de nemcsak ő, Evelin, Lóri, Mici és Tivy is a medencében kötött ki.

Vedd kezedbe a telefonod és mondd el a véleményed!

Te dönthetsz, és ehhez pedig nem kell mást tenned, mint letölteni az RTL24 alkalmazást és szavazni. 

Heti klasszikusok második felvonás - Lássuk, mit alkottak a villalakók!

A ValóVilág powered by Big Brother két hete nyitotta meg kapuit. Ezentúl minden héten jelentkezünk a villalakók legjobb aranyköpéseivel, felelevenítve az elmúlt napok történéseit. Bár igyekszünk minden szállóigét és elszólást összegyűjteni, ha eszetekbe jutna még olyan, ami nem szerepel a listán, akkor bátran írjátok meg hozzászólásba! Nincs más hátra, mint előre: jöjjenek a legjobb szállóigék!

Lóri és Dina belejöttek a csőrözésbe

Bár Dina eleinte tartotta magát, és ellen tudott állni a szőke srác csábításának, úgy tűnik a fiatalok között is meg van az a bizonyos „kémikus érzés”.

Kit vigyen ki Viki? A villalakók megmondták!

Mielőtt tényleg eljött volna a Kihívás ideje, a villalakók mindannyian kiálltak Viki elé, és mindenki mondott egy nevet, hogy szerinte kit kellene kivinnie a lánynak. A többség Lórit mondta!

Dina alig tudta türtőztetni magát Lóri közelében

A Sufniban turbékoló Lórihoz és Dinához először Vivien, majd Evelin és Mici csatlakozott. Vivi csak bort vitt Dinának, Mici és Evelin viszont újra elkezdték savazni Lórit a viselkedése miatt. A lányok hamar visszavonultak, Lóri és Dina pedig újra nagyon közel kerültek egymáshoz...

Lóri feladná a játékot Dina miatt?

A buli hevében Lóri elhintette Micinek, hogy az is felmerült benne, hogy feladja a játékot a történtek miatt, majd Dinával bevonult a Sufniba, és bocsánatot kért a lánytól. Bevallotta neki, hogy akármi történt, többet akar tőle, mint ami van, sőt a szőke srác még néhány könnycseppet is elmorzsolt.
 

Dina csak akkor csicskul be, ha Lóri becsicskul

Miután Lóri bevallotta az igazság órájában, hogy Dina hátán akar felkapaszkodni, és eljutni a döntőig, Dina teljesen kiborult. A hálóban Tivy, Soma, és Mici is elmondták a véleményüket a srác viselkedéséről, és megpróbálták jó tanácsokkal ellátni a sértett Dinát.

Lórinak ütött az igazság órája

Az igazság órájában Dávid durván beleállt Lóriba, és mellébeszélés nélkül kérdezett rá arra, hogy mi történt a Sufniban közte és Evelin között. Dávid Dinát is bekóstolta, és Zsolti is elmondta a véleményét a kialakult szerelmi háromszögről.

Vivien úgy szárítkozott, akár az unikornisok

Vivinek az volt a terve, hogy véget vet a fehérségének, ezért a barnítókrém segítségét kérte. Annak érdekében, hogy teljesen beitatódjon a testébe a szérum, a hálóban mászkált fel alá, miközben azt képzelte, hogy ő egy felhők közt repülő unikornis.

Mialatt Mici a kis kobrákat bűvölte, Tivy műsorozott

Krisztián és Mici a kanapén priviztek, Tivy pedig a kamerának magyarázta, hogy két éve nem edzett, de így is ostor a lába! Miciék beszélgetéséből az is kiderült, hogy Krisztián szívesen pornózna a lánnyal, Tivy pedig tovább folytatta a bohóckodást, és megalapította egy személyes zenekarát.

Evelin megkezdte Lóri elleni bosszúhadjáratát

Lóri és Evelin eleinte csak egymás háta mögött adták elő a többi villalakónak a Sufniban történteket, ki-ki a saját verzióját. A történet főszereplői később éppen Dina előtt estek egymásnak, Evelin pedig megígérte, hogy ebből csata lesz...

Dina: „Én nem szeretnék második lenni!”

Lóri úgy döntött, hogy bevallja Dinának a Sufniban történteket. Egy kis lelkiterror után el is mesélte Dinának, hogy smárolt Evelinnel, a hírtől pedig Dina teljesen padlót fogott.

KvízKedd - Lássuk, mennyire vagy képben!

Ha nyomon követed a ValóVilág powered by Big Brother adásait, ezt a kvízt pont neked találták ki! Ezentúl minden kedden próbára teheted tudásod! Ha rajongsz a műsorért, és alig várod az esti összefoglalókat, ne habozz, töltsd ki kvízünket, és kiderül, mennyire figyeltél!

Lóri kiderítette, hányadán is állnak Dinával

Miután Lóri és Evelin a Sufniban rosszalkodtak, a szőke srác egyből Dinához szaladt, hogy csillapítsa lelkiismeret-furdalását, és megkérdezte tőle, miért játszadozik vele, mikor kint várja a barátja.

Lóri: „Jó vagy, mert felállítottad!”

Evelin és Lóri egy fogadás miatt a Sufniba vonultak azzal a céllal, hogy lefekszenek egymással. Bár nem sok időt voltak ott, a srácnak sikerült beférkőznie Evelin bugyijába, de a szerelmi légyottnak a srác gyorsan véget vetett.

Zseraldin és Dina hamar egymásnak feszültek

Alighogy Zsófi elhagyta a Villát, máris megérkezett a helyére Zseraldin. A villalakók nem igazán örültek a lány beköltözésének, Dina pedig egyből belekötött az újonnan érkezett játékosba...kétszer is!

 

Vivien könnyes búcsút vett Zsófitól

Istenes Bence élő adásban közölte a hírt a villalakókkal, hogy a nézők szavazatai alapján Zsófi az, akinek távoznia kell. A legjobban egyértelműen Vivit és Somát viselte meg a lány elvesztése, de Zsolti felajánlotta Vivinek, hogy ha kell, Zsófira sminkeli magát, és igyekszik pótolni a hiányát.

A villalakók átadták egymásnak a barátságkarkötőket

A luxus villa lakói azt a feladatot kapták, hogy adjanak át egy, a barátságot szimbolizáló karkötőt annak a személynek, aki a legközelebb áll hozzájuk. Lássuk, hogyan döntöttek a villalakók!

Lóri és Evelin szexben fogadtak

Miközben Lóri és Evelin az udvaron megfogadták, hogy az első Párbaj után lefekszenek egymással, Mici és Dina a hálóban fecsegték ki Lóri különös viselkedését...

Lóri Dinának: „Fogd meg!”

A reggeli ébresztő után Dina Lórit ölelgette és puszilgatta, majd a kanapén folytatták a turbékolást, bár a lány egyelőre képes volt nemet mondani a srác ajánlatára...

Lóri és Soma jelesre vizsgázott szívatásból

Ha egy kis csibészkedésről van szó, a ValóVilág powered by Big Brother játékosaira egyből lehet számítani... Lássuk, kik és mivel tréfálták meg társaikat!

Dávidnak elromlott a kompresszora?

A villalakók aludni szerettek volna, de Dávid horkolásától képtelenek voltak álomba szenderülni. Soma azt tanácsolta Dinának, hogy fogja be az orrát, és akkor abbahagyja, mire Krisztián azzal az ötlettel állt elő, hogy Viki üljön rá a szájára.

Vivien bebizonyította, milyen kemény fából faragták!

Vivien be akarta bizonyítani, hogy ő is jó kondiban van, ezért fekvőtámaszozni kezdett. Soma persze - akár egy jó edző - biztatta, hogy ne hagyja abba, de Vivien a tizennegyediknél elterült.

Aureliot lesokkolta, mennyi szerelmi szál szövődik a Villában

Fogadjátok sok szeretettel Aurelio és Aurelina szerelmes összeállítását, amiből egyértelműen kiderül, hogy Ámor nyila a Villán belül is folyamatosan munkálkodik.

Aurelio: „Én nemcsak professzor vagyok, de Ámor nyila is!”

Aurelio minden témában otthon van, így nem meglepő, hogy szerelem doktorként is megállja a helyét.

Váratlan fordulat: Lóri lesmárolta Vikit, Zsolti pedig Zsófit

A villalakók a felelsz vagy mersz nevezetű játékkal ütötték el idejüket. Lóri feladata az volt, hogy lesmárolja Vikit, Somának egy kiskanál fahéjat kellett belapátolnia, Mici pedig Krisztián kockás hasáról nyalogatta le a nutellát.

Zsolti és Vivi kibeszélték Dávid férfiasságát

Vivi és Zsolti az udvaron beszélték ki a fiúkat, és mindketten megállapították, hogy bár Dávid szép fiú, a péniszénél még Vivien pattanása is nagyobb, ugyanis a srác férfiasságának mérete megegyezik egy óriás rudiéval.

Soma szomorú, mert odabent nem megy

Soma bevallotta, hogy kicsit letört, amiért a Villában nem tudja felszedni kiszemelt áldozatait. Micinek és Krisztiánnak azt is elmondta, hogy a beköltözése előtt úgy gondolta, 2-3 lány biztosan odáig lesz érte.

Ati mindent megtenne Viki csókjáért

Ati és Viki a Sufniba vonultak, ahol kettejük kapcsolatáról kezdtek el beszélgetni. Ati bókokkal bombázta a lányt, és megígérte Vikinek, hogy amíg a Villában vannak, megcsókolja.

Zsoltinak meg van a véleménye Dina viselkedéséről

Zsolti először azon akadt ki, hogy mióta beköltözött a Villába egy hokedlin ül, majd a nagyszájú Dinával találta szembe magát. A srác persze nem volt szívbajos, és kendőzetlenül elmondta véleményét arról, hogy Dina a napozáson kívül semmit nem csinál.

Zsolti megnyitotta villabéli beauty szalonját!

Zsolti magára vállalta a beauty szekciót. Miközben Soma haját szárította, elmesélte a srácnak, hogy néhány lány mennyire ijesztő smink nélkül, majd -Zsolti szavaival élve- embert faragott Vivienből.

Tivy: „Mivan gyerekek, kihegyezzem a fogkefét, vagy mivan?

Dávid ráförmedt Vivienre, aki a srác véleménye szerint képtelen elvégezni Villamesteri feladatait, ugyanis senki nem hallgat rá. Tivy persze egyből felajánlotta segítségét, Soma pedig egy mondatban összefoglalta, miért baj, ha egy nő igénytelen...

Amíg a villalakók aludtak, újabb lakók érkeztek a Villába

Amíg a luxus börtön lakói édesdeden aludtak, újabb lakók érkeztek a Villába. A kíváncsiskodók alaposan körbejárták az udvart, és megvizsgálták a villalakók által hagyott szemetet, majd mielőtt bárki észrevette volna őket, hangtalanul távoztak.

Dina és Soma a nappaliban estek egymásnak

Lefekvés előtt Dina és Soma szócsatába keveredtek, feszültségüket pedig egymáson vezették le. A háborúskodás a hálóban kezdődött, ahol Dina szó szerint fölülkerekedett Dávidon, aztán kezdetét vette a csatározás, amit senki és semmi nem úszott meg szárazon.

Heti klasszikusok - Ezek  a ValóVilág powered by Big Brother első aranyköpései

A ValóVilág powered by Big Brother egy hete nyitotta meg kapuit. Ezentúl minden héten jelentkezünk a villalakók legjobb aranyköpéseivel, felelevenítve az elmúlt napok történéseit. Bár igyekszünk minden szállóigét és elszólást összegyűjteni, ha eszetekbe jutna még olyan, ami nem szerepel a listán, akkor bátran írjátok meg hozzászólásba! Nincs más hátra, mint előre: jöjjenek a legjobb szállóigék!

A villalakók egy hét villalét után érzékeikre bízták magukat

A villalakók lassan egy hete vették birtokba a luxus Villát, ezért próbára tettük őket, mennyire ismerik jelenlegi otthonukat. Lássuk, melyik villalakó hogyan tájékozódik szemfedőben!

Ma este kitör a WC papír botrány a Villában

Az RTLII a televíziós reality fogalmát új szintre helyezi 2016 őszén, ugyanis minden idők legsikeresebb hazai valóságshow márkája, a ValóVilág a világszinten is fogalomnak számító Big Brother alapjain indul újra „ValóVilág powered by Big Brother” néven. A ValóVilág márka eddig hét sikeres évadon van túl, míg a Big Brother eddig két szériát könyvelhetett el Magyarországon. A nézők egy teljesen megújult valóságshow-t láthatnak augusztus 28-tól mindennap az RTLII-n. A reality házigazdái pedig nem mások lesznek, mint Nádai Anikó és Istenes Bence.

A nézők szavaztak, Vivien pedig óriási hatalomra tett szert

Titeket, nézőket arról kérdeztünk, melyik villalakót látnátok legszívesebben a Villamester szerepében. A szavazatok nagyrészét Vivien zsebelte be, az erről szóló levelet pedig nemcsak Vivi, de a többi játékos is szájtátva hallgatta.

Soma és Zsófi tejszínhabbal estek egymásnak

Mivel a sorversenyt Soma és Zsófi párosa nyerte, a fiataloknak lehetőségük volt kettesben tölteni egy kis időt. Minden adott volt a romantikához: eper, tejszínhab, és persze ők ketten, ám a randevú váratlan fordulatot vett.

Feltérképeztük a Villa erőviszonyainak jelenlegi eloszlását

Ötödik napja nyitotta meg kapuit a ValóVilág powered by Big Brother. Ma este a Villa benépesül, ugyanis újabb két fővel bővül a jelenlegi csapat, így mától tizenhárman versenyeznek azért, hogy ők vigyenek el mindent! Nézzük, ki kivel szimpatizál a játék ötödik napján, és hogyan alakulnak az erőviszonyok.

Már az ötödik napon letérdeltek a lányok

A villalakók páros versenyen bizonyíthatták rátermettségüket. Az első feladatban mindkét nemnek bizonyítania kellett, ugyanis amíg a lányok bőszen kézimunkáztak, a fiúk bátorságból vizsgáztak.

Ma este két villalakóval bővül a csapat!

Szombaton megnyitotta kapuit a ValóVilág powered by Big Brother. Azóta minden nap egy fővel bővül a csapat, legutóbb Evelin csatlakozott a már bent lévő tizenegy játékoshoz. És hogy ma este kik költöznek be a luxus börtönbe? Lássuk!

Lóri szerint Viviennek sürgősen össze kell szednie magát

Az RTLII a televíziós reality fogalmát új szintre helyezi 2016 őszén, ugyanis minden idők legsikeresebb hazai valóságshow márkája, a ValóVilág a világszinten is fogalomnak számító Big Brother alapjain indul újra „ValóVilág powered by Big Brother” néven. A ValóVilág márka eddig hét sikeres évadon van túl, míg a Big Brother eddig két szériát könyvelhetett el Magyarországon. A nézők egy teljesen megújult valóságshow-t láthatnak augusztus 28-tól mindennap az RTLII-n. A reality házigazdái pedig nem mások lesznek, mint Nádai Anikó és Istenes Bence.

Soma rátapintott a lényegre

Mikor Zsófi egyedüli lányként Tivyvel, Somával és Lórival kint maradt a gangon, a srácok egyből rátértek a lényegre: mégis mekkora mellekkel rendelkezik a lány? Bár Zsófi elárulta, hogy mekkora a kosármérete, Soma tapintással ellenőrizte a paramétereket.

Lórinak megvan a véleménye Zsófi párjáról

A nagy buli közepette Lóri megpróbálta kihúzni Zsófiból, hogy miért ennyire visszahúzódó. A lány elárulta, hogy van egy barátja odakint, Lóri pedig nem rejtette véka alá a véleményét.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való