KERESÉS search-close

Lakatos Márk

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Lakatos Márk"

Várkonyi Andrea ma már pszichológusként praktizál és nagyon élvezi

Minden helyzetben feltalálja magát és semmit nem bíz a véletlenre: több lábon áll, így a tévézés mellett már pszichológusként is praktizál. 

Konkoly Áginak még a vére is folyt a Konyhafőnök felvétele alatt

Botránnyal, kiborulásokkal jön A Konyhafőnök legújabb évada! Augusztus 3-án, az az jövő hét hétfőn 20 óra 10 perckor elstartol az ország kedvenc gasztro vetélkedője. A versenyzők között feltűnik az egykori szépségkirálynő, modell, kétgyermekes anyuka, Konkoly Ági.

Dombi megosztaná saját fellépéseinek idejét és a gázsiját is a zenészekkel

A kormány tegnapi belejentése, miszerint augusztus 15. után sem lehet 500 fősnél nagyobb rendezvényeket tartani, megrázta a zenészvilágot. Dombóvári István segítene a bajba jutott zenészeknek.

A Goethe Intézet már jóval a koronavírus előtt fel volt készülve a karanténra

Sokan előnyükre fordították a karantén adta felgyülemlett szabadidőt és valami új dolog, akár egy új nyelv elsajátításába kezdtek. De vajon milyen lehetőségei vannak annak, aki online szeretne nyelvet tanulni? Vendégünk a stúdióban Bártfay Réka volt.

5 nap alatt ugrott 1 millió megtekintés fölé Majka, Curtiz és Veres Mónika új klipje

A legfelkapottabb magyar klip ma a Youtube-on: mindössze 5 nap alatt több, mint 1,1 milliós nézettséget produkált Majka, Curtis és Nika legújabb klipje, a Csúcson túl. 

Genetikai csodának tartják a 62 éves Sütő Enikőt

Genetikai csoda. Így emlegetik a kommentelők a most 62 éves Sütő Enikőt, aki harmincéveseket megszégyenítő módon pózol bikiben, ha kell és élvezi az életet. De vajon mi kirobbanó formájának titka?

Idén nem lesznek fesztiválok, mihez kezdenek most a szervezők?

A tegnap bejelentett kormányrendelet szerint augusztus 15. után is érvényben marad az 500 főnél nagyobb rendezvényekre való tiltás, aminek értelmében az összes fesztivál elmarad. Vendégünk a stúdióban az EFOTT fesztiváligazgatója, Maszlavér Gábor volt.

Csúcskategóriás katamarán indul a Kék szalagon női kormányossal

Idén 52. alkalommal rendezik meg a Balaton és a vitorlázás legkiemelkedőbb ünnepét, a Kékszalag vitorlásversenyt, melyre július 30. és augusztus 1. között kerül sor. Idén első alkalommal indul el a Kékszalagon egy akár a
dobogóra is esélyes csúcskategóriás katamarán női kormányossal a fedélzetén. A verseny már javában tart, a fejleményekről a Woman on water egyik alapítója, Rápolthy Edit számolt be.

Végre rosszfiút játszik Kálloy Molnár Péter egy új mozifilmben

Kisvárosi bank. Reggeli nyitás. Hétköznapi élethelyzet... Váratlanul azonban belép egy férfi fegyverrel a kezében. Hamarosan a mozikba kerül a Patthelyzet, amely egy fordulatos, nem hétköznapi bankrablásról szól, bravúros szereposztással, mint Kálloy Molnár Péter, Szabó Erika vagy Szalay Bence.

Ügyvédnek készül Galambos Lajos fia, István

Elképesztően büszke 19 éves nagyfiára Galambos Lajos, akit felvettek az ELTE-re, ezért egy lépéssel közelebb van ahhoz, hogy teljesüljön legnagyobb álma és ügyvéd legyen.

Peller Mariannt könnyekig hatotta műsorvezető-társainak meglepetése

Nem is akármilyen napra ébredtünk, hiszen imádott kollégánk, Peller Mariann ma ünnepli születésnapját!

Minden eddiginél botrányosabb lesz a Konyhafőnök új évada

Ilyen még nem volt – botránnyal, kiborulásokkal jön A Konyhafőnök! Augusztus 3-án, azaz jövő hét hétfőn 20 óra 10 perckor elstartol a Konyhafőnök vadonatúj évada, melyben ezúttal rendhagyó módon már a casting folyamatokba is betekintést nyerhetünk, ami hatalmas kiborulásokkal, botrányokkal és természetesen megható pillanatokkal is kecsegtet.

Ez az igazi oka Pataki Ági őszülésének

Pataki Ági beleőszült a karanténba? Olvashattuk a napokban.. A magyar divatikon elképesztően stílusosan fest legújabb megjelenésével: frizurájában rövid, ősz tincsekre váltott. Máris kifaggatjuk döntése hátteréről, valamint arról is beszélgetünk majd, hogy vajon hogyan lehet jól viselni a korunkat.

Szily Nórának kihúzta a lába alól a talajt a karantén

Az elmúlt időszak Szily Nórát is padlóra küldte. Úgy érezte, mintha kihúzták volna a lába alól a talajt. A nagy mélységek után lassan sikerül újra talpra állnia. Tapasztalatait most velünk is megosztja és igyekszünk azoknak is segíteni néhány jó tanáccsal, akik hasonló cipőben jártak, járnak, vagy egyszerűen mostanra érett meg bennük a karrierváltás gondolata.

Mi a titka Gajdos Tamás korát meghazudtoló fizikumának?

Gajdos Tamást még a Szerencsekerékben ismerhette meg az ország. Azóta dolgozott modellként, bizonyított tájfutóként, atlétaként, jelenleg pedig a műsorvezetés mellett a triatlon aranyakat gyűjti. Ma pedig azt is megmutatja nekünk, hogyan boldogul a konyhánkban.

Új sportokban jeleskedik a világ egykori legjobb kézilabdása

Nagy László kétszeres Bajnokok Ligája-győztes magyar válogatott kézilabdázó, akit 2011-ben a világ legjobbjának választottak. 22 éves aktív sportpályafutás után tavaly Magyarország legsikeresebb férfi kézilabdázójaként vonult vissza. Milyen az élet az élsport után? A sport milyen helyet foglal el jelenleg az életében? Mivel foglalatoskodik azóta? 

Mit tehet, akinek nem sikerült bejutni a választott egyetemre vagy főiskolára?

A múlt héten kihirdették a felsőoktatási felvételi ponthatárokat. Akkor sem szabad elkeseredni, ha valakinek esetleg nem sikerült bekerülnie az általa megjelölt helyekre. Ahogyan azt a korábbi évekből tapasztaltuk, vélhetően
néhány napon belül megnyithatják a pótfelvételi jelentkezési felületet. Ráadásul várhatóan az idei pótfelvételi is más lesz, mint az eddigiek, az elmúlt évektől eltérően több, állami ösztöndíjas képzési területre is lehet majd jelentkezni.

Kevesebb volt a koraszülés a karantén alatt, mint máskor

Csökkent a koraszülések száma a karantén alatt. A jelenségre több ország orvosai is felfigyeltek, világszerte zajlottak vizsgálatok az okok felderítésére. Mi most Dr. Aschenbrenner Zsuzsa, gyermekorvos segítségével próbálunk ésszerű magyarázatokat találni erre a pozitív irányú jelenségre.

Hamarosan kezdődik a Strandröpladba Bajnokság első fordulója

Most hétvégén indul az idei Strandröplabda Magyar Bajnokság 1. fordulója. Vendégünk a bajnokság főszervezője, Szalay Balázs, valamint a tavalyi női bajnokok, Lutter Eszter és Szombathelyi Szandra. 

Mennyire veszélyes a Balatonban elszaporodott kékalga?

Allergiás reakciót és hasmenést is okozhat a Balatonban elszaporodott kékalga. Tömegesen jelentek meg a vízfelszínen a Balaton nyugati részén, két hét alatt megduplázódott a számuk. Hogy mi okozza ezt a jelenséget és milyen esetekben okozhat problémákat a fürdőzőknek, azt Dr. Somogyi Boglárka, az Ökológiai Kutatóközpont Balatoni Limnológiai Intézet tudományos munkatársa mondta el nekünk.

Pedofília: hogyan védjük meg gyermekeinket?

Dr. Gyurkó Szilvia szerint a szülők elsődleges feladata, hogy megtanítsák a helyes internet-használatot, és azt, hogy ne féljenek kérdezni, és segítséget kérni.

Új szerelme van Erdei Zsoltnak


szerző:
2020.07.27. 09:28
Új szerelme van Erdei Zsoltnak

A sportoló a Reggeliben mesélt régi-új hobbijáról, a családjáról, de szakmázott is kicsit nekünk.

Veszélyforrás: erre figyelj, ha nagyvárosi kutyatartó vagy!

Nagyon sokan tartják kutyusukat a lakásban, illetve bent a városban és mivel egyre kevesebb a zöld terület, ahol biztonságban lehet sétáltatni, ezért most arról fogunk beszélgetni, hogy milyen veszélyforrásai vannak a nagyvárosi életnek.

Endrei Judit 22 év után visszatért a képernyőre

A népszerű műsorvezető a Reggeliben mesélt arról, miért döntött úgy, hogy újra a kamerák elé áll.

Szunai Lindát tűzoltók fogadták a reptéren!

A szépségkirálynő és férje éppen nászúton voltak, amikor a reptéren egy igen romantikus kalandba keveredtek.

Ullmann Mónikának 3 hete volt felkészülni egy új bemutatóra a karantén miatt

A gyönyörű színésznő gőzerővel dolgozik: túlvan egy premier bemutatón, és már készül a következőre.

Kocsis Dénes életében új fejezet kezdődik

A színésznek teljesült az egyik nagy álma: lediplomázott a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. Az ezzel kapcsolatos érzéseiről pedig a Reggeliben mesélt.

Alattomos betegség: ne vegyük félvállról a trombózis veszélyeit!

Hosszabb repülőutakon érdemes gyakran felállni és megmozgatni a lábunkat, ezzel ugyanis megelőzhetünk akár egy súlyos állapotot. A mélyvénás trombózisról beszélgettünk, arról a bántalomról, amit sajnos gyakran összetévesztünk a visszérproblémákkal, amely különös figyelmet igényel a meleg időben.

Esztergályos Cecília: „Iszonyatos fájdalmaim voltak”

A színésznő a Reggeliben mesélt arról a beavatkozásról, amin a napokban esett túl.

Végleg elbúcsúztunk a Reggeli megálmodójától, Kun Zsuzsától

Csütörtökön vettek végső búcsút a Reggeli stábtagjai, szerettei, barátai a műsor főrendezőjétől, Kun Zsuzsától. Alföldi Róbert elcsukló hangon beszélt szeretett barátjáról a temetésen.

Sári Évinek megfordult a fejében, hogy mi lesz, ha többé nem léphet színpadra?

Szinte biztos, hogy augusztus közepétől sem engedélyezik az 500 főnél nagyobb rendezvényeket, de erről csak a jövő héten dönt a kormány. Egyes híresztelések szerint ez a szám, akár még kevesebb is lehet. Vendégünk Sári Évi volt, aki énekesnőként szintén érintett.

Csősz Bogiék kifejlesztettek egy maszkot, amin nem jut át a koronavírus

Üzletileg is alkalmazkodott a koronavírus által diktált helyzethez Csősz Bogi, aki egy tőle távol álló, de sok kihívást tartogató projektbe kezdett bele. 

Egy gasztrovlogban tért vissza a nézők elé Kovács Lázár

Kovács Lázár visszatért! Több évnyi képernyőzés után az elmúlt években más kihívásokat keresett, de most visszatért az online térbe és Főzd boldogra magad címmel új vlogot indított!

Életveszélyes állapotba került Kefir menyasszonya, Mihályi Mariann

A Nyerő Párosban is bizonyított Kefir és Mariann 6 hét múlva férj és feleség lesznek, ám a készülődés nem felhőtlen, hiszen egy komoly betegség és egy apróbb, bár annál bosszantóbb baleset árnyékolja be napjaikat. 

Hogyan kezdjük el a fiatalok pénzügyi nevelését?

A fiataloknak is vannak pénzügyeik. Sőt, érdemes minél korábban elkezdeni foglalkozni a pénzügyi tudatosság fejlesztésével. Nem könnyű a karrierválasztás, az első munka megtalálása és ezzel együtt a pénzügyek megtervezése. Erről beszélgettünk Kökény Dáviddal.

Panyik Anita elrontott egy randit, de szerelem lett belőle

Fenekestül felfordult az egykori Survivor szereplő, Panyik Anita élete. Öt hónapja még ő sem gondolta volna, hogy egy barátja rabolja majd el a szívét, és mára már együtt is élnek. Már sokat mesélt róla, viszont élőben még sosem láthattuk, Dr. Panyik Anita párját, Keresztessy Márkot!

Mit tegyünk, ha nyaralásból hazatérve gyanús tüneteink vannak?

Sokan bepánikolnak attól, hogy a nyaralásból megérkezve koronavírus-gyanús tüneteket vélnek felfedezni magukon. De vajon ilyenkor mi a teendő? Ebben Dr. Komáromi Zoltán volt segítségünkre.

Visváder-Palácsik Lilla és férje nem fogja rejtegetni a gyerekét a követők előtt

A közösségi média gyakran a szemfényvesztésre épít. A szexi nőkről készült Instán keringő fotók sokszor nem a valóságot tükrözik. A látszat bizony csalhat, amiről most egy dubaji származású influenszer rántotta le a leplet.
Danae Mercer megmutatta, ő hogyan rejti el a bőrén a pattanásokat és hogyan tudja eltüntetni a narancsbőrt. Itt volt velünk Visvader-Palácsik Lilla fotós, akit férje, Tomi kísért el.

Máris létező jelenség a karanténnosztalgia, de mi volt benne a jó?

Két felmérést is végzett a Magyar Telekom a lakosság körében azzal kapcsolatban, hogy ők hogyan élték meg a koronavírus okozta bezártságot, újonnan kialakuló helyzetet. Egészen váratlan eredményt kaptak: erről Ivády Gábor mesélt nekünk.

Összegyűlt a pénz, elkezdődhet Drávucz Rita kislányának kezelése!

Drávucz Rita, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó gyermeke, Flóra egy ritka genetikai rendellenességgel született. Egy robotterápiás kezelés nagy előrelépést jelenthetne a fejlődésében. Ez azonban sokmillió forintba kerül. Flóra terápiájára gyűjtés indult az interneten, s mára úgy tűnik, 7 évesen bele is kezdhet a 3 éves kezelésbe, hiszen összegyűlt az áhított összeg!

10 év és 2 gyerek után kérte meg Dobó Ági kezét Kis Csaba

Dobó Ágit és párját Kis Csabát 2010-ben láthattuk először az RTL Klub képernyőjén, amikor Ágit Miss World Hungarynek választották. Közös történetük már bő 10 éve tart. Ez idő alatt két csodálatos kisfiú szülei lettek, beköltöztek álmaik otthonába és vloggercsaládként a hétköznapjaikba is betekintést engednek. Már csak egy dolog hiányzott – az esküvő! Ági 10 és fél évet várt arra, hogy Csabi végre rászánja magát a lánykérésre.

Francia diploma itthonról? Nem lehetetlen!

Hogy szeptembertől vajon a hagyományos módon, vagy online folytatódik az oktatás, egyelőre nem tudhatjuk biztosan. Arra viszont már biztosan van lehetőség, hogy itthonról szerezzünk például francia diplomát.

30 ezer ember előtt kérte meg a világhírű DJ magyar barátnője kezét

Figyelem, egy igazi mesébe illő love story következik. 2015-be Timmy Trumet még B fellépőként érkezett a Petőfi Csarnokba, melyet követően nemcsak a magyar közönséget, hanem egy magyar lányt, a promótercsapat egyik tagját, Anettet is a szívébe zárta. A kalandos love storyjuk 4 éve tart, a világhírű DJ július 12-én egy 30 ezres live streamben megkérte Anett kezét. Az ifjú jegyespár Sydneyben él, úgyhogy Skype-on volt lehetőségünk gratulálni Anettnek, Timmy menyasszonyának.

Föld körül a Vistával: Már Portugáliába is utazhat, aki külföldre vágyik

Ha külföldi nyaralás mellett döntünk, maximum 1-2 héttel az út előtt érdemes csak foglalnunk, 1 hetes utakban gondolkodjuk, főként a zöld jelzéssel ellátott országokban menjünk. Érdemes a környező, közeli országok között válogatnunk. Ezt mind megtudhattuk a múlt heti utazós rovatunkban és ahogy ígértük, állandó utazási tanácsadónk ismét itt van velünk és beszámol a legfrissebb, legaktuálisabb, leghasznosabb utazással kapcsolatos hírekről és tanácsokkal is ellát minket. 

Nemcsak rossz kapcsolatokban van veszekedés, de vigyázni kell a szavakkal!

A viták természetes részei egy párkapcsolatnak, az viszont nem mindegy, hogy hogyan vitatkozunk. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus máris ad nekünk néhány hasznos tanácsot, amit remélhetőleg a magánéletünkben is kamatoztathatunk majd.

Szúnyoginvázió van mindenütt, de mit tehetünk ellene?

Vízparton a késő délutáni óráktól már szinte lehetetlenség megmaradni a szúnyogoktól, de a városok parkjaiban, kerthelyiségeiben sem kímélnek. Már egy csípése is tud igazán kellemetlen élményt okozni, de mi lehet az oka ennek a vérszívó inváziónak? Kemenesi Gábor virológussal beszélgetünk a hazai szúnyoggyérítési gyakorlatról.

Világelsőként vált zöld alucsomagolásra a Hell

Szerencsére egyre több nagyvállalat nyit és tesz lépéseket a fenntarthatóság irányába. Most az egyik legnagyobb hazai energiaitalgyártó cég gondolt egy nagyot és az üdítőitalgyártók közül a világon elsőként kötött megállapodást a legzöldebb alucsomagolásokra. A jövő csomagolása az aludoboz? Máris megtudjuk Pantl Pétertől, a Hell Energy nemzetközi kommunikációs és marketing igazgatójától.

Aktuális vírushelyzet: megelőzhető a második hullám?

Világszerte már legalább 14,5 millióan fertőződtek meg koronavírussal. A COVID-19 vírus a világ immár 188 országában és régiójában van jelen. Dr. Szlávik János, a Dél-Pesti Centrumkórház infektológusa szerint itthon talán megelőzhető a 2. hullám érkezése. Hogy hogy állunk most, mik a legfrissebb hírek és tapasztalatok a vírussal kapcsolatban – erről kérdeztük most.

A pihentető alvás és a siker összefüggéseit kutattuk a Reggeliben

Ki korán kel sikerre lel? Számos híresség és sikeres cégvezér esküszik a korai kelésre. Michelle Obama például fél 5-kor kezdi a napi edzést, a Starbucks vezérigazgatója 6-ra jár be az irodába, az Apple vezér Tim Cook pedig minden nap hajnali 4-kor kel. Miben lehet a segítségünkre, ha mindennap a kakaskukorékolásra ébredünk és vajon mindenki alkalmas arra, hogy hajnalban induljon a napja?

Mi az oka Szandi elképesztő stílusváltásának?

Következő vendégünk már hónapok óta várja, hogy újra dolgozhasson, vagyis színpadra állhasson és énekelhessen a közönségnek. Amíg ez nem történik meg, addig pedig egy új oldalát mutatja meg a világnak, ugyanis igazi rockdalokkal lepte meg a rajongóit. Az új tervekről és a koncert nélküli időkről Szandival beszélgettünk.

Bangó Margit bezárkózott, de nagyon el van keseredve a zenészek helyzete miatt

Itt volt velünk telefonon keresztül Bangó Margit, aki komolyan veszi a karantént és vigyáz magára, olyannyira, hogy tavasszal még a 70. szülinapját se tartotta meg!

Milyen feltételekkel működhet egy nyitott kapcsolat?

Az eddigi év eddig legnagyobb bulvárbotránya, hogy Will Smith felesége a saját műsorában mondta el férjének, hogy viszonya volt egy fiatalabb férfivel, amikor szüneteltették a házasságukat. Hogy van-e értelme a nyitott kapcsolatoknak, vagy megcsalásnak számít-e, ha a kapcsolat szüneteltetése alatt felbukkan egy harmadik fél, arról Orbán Nóra párkapcsolati szakértőt kérdeztük!

Pataki Zita visszautasította egy gyógyszergyár többmilliós ajánlatát

Pataki Zita egy évvel ezelőtt vágott bele egy új, nagy kalandba az Utolsó lombik című vlogsorozatuk után. Eltelt egy év, működik az alapítványa, új sorozatokat csinál és termékenységi tanácsadó lett. Hogy milyen volt ez az egy év és milyen terveket tartogat a jövőre, arról Zitával beszélgettünk!

El tudunk-e tüntetni nemkívánatos fotókat az internetről?

Nagyon óvatosnak kell lenni az internetre kerülő fotókkal kapcsolatban! És jó tudni, hogy megtalálhatja valamikor egy munkaadó HR- csapata is, ha éppen egy állásukra jelentkezünk. De vajon hogyan tudjuk törölni a nemkívánatos találatokat, arról Keleti Arthur kibertitok jövőkutatót, az Informatikai Biztonság Napja alapítóját kérdeztük.

Sánta Laci úgy érzi, Juliska mellett muszáj karban tartania a testét

A színész és táncos felesége között 12 év a korkülönbség, ráadásul Juliska rengeteget sportol, kifogástalan az alakja. Sánta Laci azt mondja, nincs mese, fel kell zárkóznia, de a felesége motiválja is őt.

Tényleg extrém frontok viselik meg mostanában a testünket?

Az elmúlt hetekben jellemzően szélsőséges időjárást tapasztalhattunk, akár 10°C-ot is változhatott a hőmérséklet egyik napról a másikra. Ez pedig megviseli még az egészséges szervezeteket is. Hogy milyen tünetek a jellemzők és mit érdemes tenni, arról Pintér Ferenc meteogyógyászt kérdeztük.

Vidd haza Gombócot!


szerző:
2020.07.21. 08:41
Vidd haza Gombócot!

Gombóc 8 hónapot töltött az Illatos úton, majd a Vigyél Haza Alapítvány gondozásába került. A négyéves, egészséges és érdeklődő kan kutya azért került a telepre, mert idős gazdája nem bírt Gombóc fiatalos energiáival. Gombóc most olyan gazdit keres, aki türelemmel, hozzáértéssel és sok mozgással leköti a fiatal kutya energiáit. Ezért főként kertes házba ajánljuk aktív, határozott, fiatal gazdinak. Oltva, ivartalanítva, mikrochippel keresi az igazit. Érdeklődni iránta az info@vigyelhaza.hu címen lehet.

Veszélyes-e vegán módon étkezni a várandósság alatt?

A vegán életmód tényleg nem csak egy étrendet jelent, hanem egy életszemléletet is. Hogy ez képes-e megváltozni, ha az ember várandós, illetve szükség van-e arra, hogy új étrend alakuljon ki, arról Stöhr Gréta vegán séffel beszélgettünk!

Ilyen most a magyarországi vírushelyzet – vajon hátradőlhetünk?

A környező országokban emelkedik a koronavírussal fertőzöttek száma és újra térnek vissza a szigorítások. Magyarországon egyelőre alacsonyak maradtak a számok, de hogy ez meddig tart és mi várható, arról Dr. Galgóczi Ágnes, a Nemzeti Népegészségügyi Központ osztályvezetőjét kérdeztük.

Horvátországi nyaralás Lakatos Márk módra

Lakatos Márknak két furcsa mániája van, amihez minden nyaralásán ragaszkodik: az egyik, hogy feltétlenül el kell mennie egy magas helyre, ahol van egy medence, a másik pedig, hogy mindenképp hajókáznia kell. Hogy ez sikerült-e neki horvátországi kikapcsolódása alatt, kiderül a riportból.
A Horvátországi helyszínekről ide kattintva tudhat meg többet Márktól.

LAKATOS MÁRK: Tengerre néző szobák, fine dining éttermek - nyaralás Horvátországban

Márk egy igazi luxusnyaraláson vett részt az elmúlt egy hétben, amiről videóblogot is készített. Összesen három helyszínen töltötték el ezt az egy hetet útitársával.

Rezes Judit már készül a színházak nyitására, de mire számíthatunk?

Ma már beszéltünk arról, hogy a színházak alig várják, hogy nyithassanak, az Instagramunkon és a Facebookunkon is kérdeztük a nézőinket, hogy indulnának-e már az előadásokra. Rezes Judit szintén örül, ha már visszatérhet a színpadra, elmesélte nekünk, hogy mivel készül és hogy telt az elmúlt néhány hónap.

Több filmet és sorozatot távolítottak el rasszizmus miatt az amerikai események után

Vajon rasszista film az Elfújta a szél? Hogy miért merül fel most ez a kérdés? Több mint egy hónapja kezdődtek Amerikában tüntetések, amikor egy afroamerikai férfinek a halálát okozta a brutális rendőri intézkedés. A rasszizmus elleni fellépés azonban nagy hullámokat vetett, több filmet, sorozatepizódot távolítottak el a streamingszolgáltatókról. Ez történt az Elfújta a Szél című klasszikussal is. Hogy ennek ebben a formában vajon van-e értelme és mi lesz a sorsa a hollywoodi filmeknek, arról Varga Attila Sixx-szel, az Index.hu újságírójával beszélgettünk.

Berki Krisztián már lemondott az olimpiai részvételről?

A járvány alatt a sportesemények is sorra elmaradtak, de talán a legszomorúbb, hogy a tokiói olimpia sorsa is bizonytalan. Berki Krisztiánnal beszélgettünk arról, hogy ez milyen hatással van a sporttársadalomra, és hogy mik a tervei az olimpiai bajnokunknak.

A karantén alatt nőtt a drogfogyasztás és újra divatba jött a testcsempészet

Az ENSZ Kábítószer-ellenőrzési és Bűnmegelőzési Hivatalának jelentése szerint a koronavírus-járvány következtében egyre többen foglalkoznak drogkereskedelemmel és világszerte nőtt a kábítószer fogyasztók száma. Hogy ennek mi lehet az oka és következménye, arról Dr. Zacher Gábor toxikológussal beszélgettünk.

Miskolc kinyitotta a kapuit a kikapcsolódni vágyók előtt

Most, hogy egyre kevesebb korlátozással kell együtt élnünk, fokozatosan, de újra útnak indulhatunk! Miskolc például máris tárt karokkal várja a belföldi turistákat! Vendégünk Veres Pál, Miskolc Megyei Jogú Város polgármestere volt.

Komoly beszédhibával indult el a Színművészetin Józan Laci

Ma reggel sem maradtunk finom süti nélkül, ugyanis mentes finomságok készülnek ezen a héten. A Kifőzde mai vendége pedig nem más, mint Józan Laci volt!

Nanobuborékokkal is harcolhatunk a vírus ellen – vegyszer nélkül!

Próbáltak már nanobuborékokkal kezet mosni? Ugye nem! Egy hazai fejlesztőcsapat azonban kitalálta és megcsinálta ezt a környezetbarát fertőtlenítőgépet. A projektet az Európai Innovációs és Technológiai Intézet támogatta, amely a Covid elleni küzdelemben integrálja a vállalkozásokat, az oktatást és a kutatást. De, hogy mi is az a Nanobubbles és miért lehet nagy segítség ebben az időszakban, arról Csipai Zoltánt, biotechnológus-mérnököt kérdeztük.

Egyre több gyerek szenved gerincferdüléstől

Egyre több gyereket érintenek a különböző gerincbántalmak, a leggyakoribb közülük talán a gerincferdülés. Hogy mit lehet tenni ellene, visszafordítható-e, arról Rajnay Kata gyógytornászt kérdeztük.

Brazíliában tombol a koronavírus


szerző:
2020.06.30. 07:38
Brazíliában tombol a koronavírus

Brazíliában tombol a koronavírus járvány, 1 milliónál is több fertőzöttről szólnak a hírek és 60 ezerhez közelít az elhunytak száma. A kormány a járvány kitörése óta ellenez mindenféle lezárást, gazdasági érdekekre hivatkozva. Hogy ezt hogyan élik meg az ottélők, milyen a közhangulat, arról a Brazíliában élő Patkó Gábort kérdeztük!

Hírességek álltak a vasalódeszkás tornatanár mellé

Nem akart sem harcos, sem médiaszereplő lenni: Vezsenyi László, alias a vasalódeszkás tanár története azonban gyorsan bejárta az országot. A kreatív tornatanár egy vasalódeszkán oktatta úszásra a diákjait, a humoros videó után azonban eltiltották a tanítástól. Sokan kiálltak mellette, a mi műsorvezetőink fantáziáját megmozgatta, vajon mi mindenre használható a vasalódeszka, ha nem éppen úszást oktatnak rajta.

Ilyen lesz Szunai Linda esküvője!

A szépségkirálynő már nagyon izgatott a nagy nap miatt, most mindenről kifaggatjuk a közelgő esküvője kapcsán, hiszen a nem mindennapi menyegző három napon keresztül fog tartani.

Kánya Kata:

Kata nem hisz a sorsban, szerinte nincsenek véletlenek, és tudatosság nélkül egyszerűen nem jutunk egyről a kettőre párkapcsolat terén.

Budavári Fülöp élő adásban küldte padlóra Lakatos Márkot

A két influenszer a Reggeli stúdiójában próbálta ki a buborékfocit.

Fullasztó buborékpartin vett részt Papp Gergő és Lakatos Márk

Élő adásban küzdött meg egymással a két műsorvezető.

A koronavírus miatt átalakulóban a divatvilág?

A divatshow-k egy része átkerült az online térbe, esetenként akár olyan megoldással, hogy a modellek a saját lakásukban mutatják be az új ruhákat - hogyan alakítja át a vírus utóhatása a divat világát?

Lerántjuk a leplet: mi van Babos Timi és Budavári Fülöp között?

A világbajnok teniszező és a híres influenszer elárulták a Reggeliben, hogy milyen kapcsolat van közöttük.

Heincz Gábor, Biga James Bond szerepébe bújt

A zenész legújabb videoklipjének készítéséről mesélt nekünk.

Hátrányos helyzetű gyerekeken segít az E.ON!

Több száz, a digitális oktatásból kimaradó, hátrányos helyzetű gyereknek segít az E.ON és a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet közös oktatási, felzárkóztató programja.

Koronavírus: jön a második hullám?

Mennyire engedhetjük el magunkat? Illetve egy kis odafigyeléssel megelőzhető-e a járvány őszre jósolt második hulláma? Erről beszélgettünk Dr. Kemenesi Gábor virológussal, aki a Pécsi Tudományegyetem adjunktusaként, és a Szentágothai János Kutatóközpont és az egyetem Virológiai Kutatócsoportjának tagjaként a kezdetek óta a koronavírus elleni harc frontvonalában dolgozik.

Dallamtapadás: Heincz Gábor, Biga - Madame

Fogadjátok sok szeretettel Biga legújabb videoklipjét!

Hien:

Az énekesnő több mint 5 éve él Amerikában, ahol kifejezetten megtalálta a számításait, és éppen legújabb lemezén dolgozik. Az élményeiről és a kinti helyzetről is mesélt nekünk.

Reggeli 2020-06-11


szerző:
2020.06.11. 06:00
Lakatos Márk érdekes kísérletet indít a színházi világban

Rendhagyó online színházi előadásra készül Lakatos Márk! A Dekameron 2020 a koronavírus-járvány okozta új élethelyzetet állítja színpadra. Az izgalmas részleteket Márktól és Gryllus Dorkától a darab egyik szereplőjétől hallhatjuk! Bár ma nem ő vezeti a műsort, de itt van velünk vendégként Lakatos Márk! A beszélgetéshez pedig Skype-on keresztül csatlakozott Gryllus Dorka is!

Zséda legújabb dalát teljesen átértelmezte a vírushelyzet

Az énekesnő Életben maradni című számát maga az élet írta át és egészen új értelmet nyert az elmúlt hónapok eseményeinek köszönhetően. Hogy pontosan mi a dal története, arról Zsédenyi Adriennt, azaz Zsédát kérdeztük!

Feke Pál nem vállalt otthoni szereplést a karantén alatt, el is mondta, miért

Itt is volt velünk Skype-on Feke Pali, akit arról kérdeztünk, hogy hogyan is látja a színházak jövőjét, mikor állhat legközelebb színpadra!

Még a Sugarloaf sem tud koncertezni, de addig is kitaláltak valami újat

Idén 25 éves a Sugraloaf, bár koncertekkel még nem tudnak ünnepelni, de egy rendhagyó ötlettel álltak elő. Színészek szavalták el a legsikeresebb dalaikat. Így szól a „Minden férfi” Peller Anna előadásában.

Csemer Bogi második babájának születéséről mesélt a Reggeliben

Csemer Bogi május végén osztotta meg, hogy megszületett a második gyermeke, aki szintén kislány és az Imola nevet kapta. Telefonon kapcsoltuk Bogit.

Horányi Juli vőlegényével forgatott új klipet a karantén alatt

Horányi Juli nagyon termékeny volt, ugyanis iszonyatos mennyiségű dalt írt a bezártság alatt!

Botond gazda kitalált egy rapid randi lehetőséget a saját farmjára

Vasárnap este 18:50-től az RTL Klubon indul a Házasodna a gazda! Két nő és hat férfi mutatkozik be, akik szeretnék a mindennapjaikat megosztani egy olyan társsal, akihez közel áll a romantikus vidéki élet. Az előző évad egyik szereplőjével, Bige Botonddal beszélgetünk arról, hogy mekkora kaland is volt ez a műsor!

Vajon miért hittek abban a bolíviai gyerekek, hogy a fekete özvegy Pókemberré változtatja őket?

Bolíviában három testvér megcsípette magát egy feketeözveggyel – aminek a mérge halálos – hogy Pókemberré változzanak. Bár a fiúk megúszták az esetet, gyermeknevelési szempontból több kérdés is felmerül. Kiss-Nemes Veronika pszichológust kérdeztük a témában!

Nem az a kérdés, lesz-e második hullám, hanem az, hogy mikor?

Csökken a fertőzöttek száma Magyarországon, az első hullámon talán már túl is vagyunk. De hogy a második hullám elkerülhető-e és elérhetjük-e a nyájimmunitást, arról Dr. Molnár Orsolya evolúcióbiológust kérdeztük.

67 évesen érettségizett le a Miskolci Nemzeti Színház művésze

Az ország legidősebb érettségizője a 67 éves Szegedi Dezső! Hogy miért vágott bele és hol tanulna tovább, arról Dezsőt kérdeztük!

Kocsis Dénes és Peller Anna elárulta egy közös titkát

Több héten át követhettük, hogyan telik a karantén Kocsis Dénesnek és menyasszonyának, Mészáros Petrának, de végre eljöhettek a stúdióba is. 

Gyereknapi nosztalgia: kevesen vállalták a kicsi Lakatos Márk felügyeletét

A közelgő gyereknap kapcsán arra kértük a Reggeli műsorvezetőit, hogy mutassanak képeket saját gyerekkorukról.

Rujder Vivi az anyaoroszlán az Apatigrisben?

Az Apatigris teljes első évada megtalálható már az RTL MOST+-on! Itt volt velünk Rujder Vivien, akit a sorozatban szintén Vivinek hívnak! Hogy vajon véletlen-e az egybeesés, máris elmeséli nekünk!

Cápák között: Fehér Gyula elárulta, miért szállt be a Kruzbike-ba

Dübörög a Cápák között 2. évada! A tegnap esti epizódban láthatták a nézők, hogy Fehér Gyula megtette az első idei befektetését! Itt is volt velünk Gyula, valamint a fiatal vállalkozó, Ostorházi Márton, aki a Kruzbike-kal érkezett a Cápák elé!

Saját gyereknapjaikról nosztalgiáztak a Peller-nővérek

Vasárnap gyereknap, ilyenkor érdemes kicsit visszaemlékezni, hogy milyen is volt az életünk gyerekként és mi maradt meg ebből a gyermeki énből. Így tettek a Peller-lányok is, akik egy kicsit nosztalgiáztak.

Hevesi Kriszta szerint ebben a korban ideális elkezdeni a szexuális életet

A napokban Justin Bieber azt mondta egy élő videójában, hogy már úgy érzi, jobban tette volna, ha önmegtartóztatást gyakorol egészen a házasságáig. Hogy ez miért lehet veszélyes kijelentés és mikor jön el az ideje az első alkalomnak, arról Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológussal beszélgettünk!

Telekom Electric Beats: egy lehetőség mindenkinek, aki zenét készít!

A legtöbb zenésznek megnehezítette az életét a járvány, hiszen az élő fellépések mind elmaradtak. De a 21. században ez már nem lehet akadály, ugyanis egy pályázat indult a Telekom Electric Beats által, ahol megmutathatják a zenekészítők, mit is tudnak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való