KERESÉS search-close

Lola

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Lola"

Dallos Bogi kiakadt Peti volt barátnői miatt…

Vajon Eke Angéla, Sáfrány Emese vagy Lola passzolt legjobban Petihez? 

Slágerek, melyeket nem is annak szántak, aki sikerre vitte őket!

Világslágerek, melyek berobbantottak egy addig ismeretlen vagy kevésbé ismert előadót a köztudatba és megalapozta karrierjüket. De talán sosem gondolták volna, hogy ezeknek a daloknak a nagy részét eredetileg teljesen más énekesek számára írták az alkotók.

Vidd haza Lolát!


szerző:
2019.03.18. 08:08
Vidd haza Lolát!

Lola egy 1 éves, barátságos keverék nagylány, akit az Illatos útról mentett februárban a Vigyél Haza Alapítvány. Az erős alkatú kutya mellé olyan aktív életet élő gazdit keresünk, aki lakásban vagy kertben tartaná őt, de mindenképp szabadon beengedné a lakásba. Jelentkezni az info@vigyelhaza.hu e-mail címen lehet.

Amikor 40 évet hátrahagyva kell költözni: Rita és Krisztián története Tiszaújvárostól Milánóig

A család a legfontosabb. Rita tudta ezt, amikor nyelvtudás nélkül, félelemmel telve párja után indult Tiszaújvárosból Milánóba. Az elmúlt 40 évet kell maga mögött hagynia, egy apró faluból egy idegen, hatalmas és nyüzsgő városba mennek 1,3 millió ember közé.

Évente 40 ezer segélykérés érkezik az Ökumenikusokhoz

Irma néni évtizedeken keresztül bábaként segített az édesanyáknak. Azt mondja, most rászorulóként ő kapja vissza azt a szeretetet, amelyet ő adott annak idején az anyukáknak. Az Ökumenikus Segélyszervezet egy halom fával ajándékozta meg az asszonyt, az akcióban Nagy Ervin kislányával, Lolával segédkezett.

Lola új szerelemre talált a vízparton!

Az énekesnő – aki nemrég ünnepelte 30. szülinapját – sosem pihen. Koncertről koncertre utazik, és közben még arra is hagy egy kis időt, hogy meglepő helyzetekben próbálja ki magát.

Lola újra szerelmes!


szerző:
2018.08.10. 07:37
Lola újra szerelmes!

'98-ban az egész ország a szívébe zárta az akkor még csak 10 éves kislányt, amikor közel 80 ezer ember előtt énekelte el a Himnuszt. Népszerűsége azóta is töretlen, rengeteg díj tulajdonosa és nem is olyan régen új párját is bemutatta a világnak!

Lola megmutatta új szerelmét!


szerző:
2018.07.24. 11:05
Lola megmutatta új szerelmét!

Az énekesnő tavaly év végén szakított vőlegényével, akkor rengeteg munkával sikerült túllendülnie a történteken, most viszont úgy tűnik, ismét rátalált a boldogság.

Lola nem titkolózik tovább


szerző:
2018.07.23. 16:50
Lola nem titkolózik tovább

Azt lehetett tudni, hogy van valakije, de eddig csak találgathattuk, hogy ki is az a szerencsés. Most azonban megtört a jég! Lola egy fesztiválon készült fotót osztott meg Instagram oldalán, amelyből egyértelműen kiderül, hogy a képen látható úriember bizony Lola szerelme.

 

Lola végre leleplezte szerelmét

Pár hete tudható, hogy Lola szíve újra foglalt: szerelméről eddig viszont nem mutatott olyan fotót, melyen felismerhető lenne. Most azonban már nem csak az árnyéka látszik az párjának: a képen épp egy hatalmas puszit nyom a Konyhafőnök VIP-ben is helytálló énekesnő arcára.

Mit szólnak a magyar sztárok a Deadpool második részéhez?

Mi már megnéztük a folytatást, és végig visítottuk, miközben Celine Dion-ra ringatóztunk, de vajon mit szólnak a filmhez a hazai celebek?

Így készült Lola különleges videoklipje!

Az énekesnő kemény munkával próbálja túltenni magát a nemrég véget ért kapcsolatán, ami jelen esetben egy vadonatúj klipet jelent.

Belenéztünk Lola új videóklipjébe

Lola kemény munkával próbálja túltenni magát a nemrég véget ért kapcsolatán. Ez jelen esetben egy vadonatúj videoklipet jelent, melyből először kizárólag nálunk láthatnak részleteket.

Lola kesergés helyett új klipjén dolgozik

Lola szakítása után sem fordult magába. Kemény munkával próbálja magát túltenni véget ért kapcsolatán. Jelen esetben ez egy új videó klipet jelent, melyen már gőzerővel dolgoznak csapatával.

Lola mégsem lesz menyasszony?


szerző:
2017.12.01. 13:53
Lola mégsem lesz menyasszony?

Lola kapcsolata az elmúlt években sem volt zökkenőmentes, és bár Bencével többször is mindent megpróbáltak, hogy megmentsék a szerelmüket, most végleg a szakítás mellett döntöttek.

Exkluzív: Lola csak a Story Extrának mesélt szakításáról

Lola és Bence kapcsolata az elmúlt években sem volt zökkenőmentes, ám a fiatalok többször is mindent megpróbáltak, hogy megmentsék a szerelmüket. Volt, hogy a közös munka révén jöttek újra össze, sőt tavaly Bence még el is jegyezte az énekesnőt. Ám nagyon úgy tűnik, hogy ennek most vége.

Story Extra 2017-11-30


szerző:
2017.11.30. 15:40
Lola is leadta Comet-szavazatát az RTL24 applikációval

Az énekesnő sürög-forog a konyhában, de Miki segítségével már el is küldte a napi voksát a legjobb színész kategóriában. Te szavaztál már ma az idei Comet jelöltekre?

Lola és az alapanyagok adottak - Lássuk, mi sül ki ebből!

A Kifőzde heti gasztrofelelőse Jókuti András, világevő, aki összeállította a mai kosár tartalmát. Aki pedig ebből kihoz valamit a Reggeli konyhájában, az nem más, mint a tegnap esti Konyhafőnök VIP egyik kiesője, Lola.

Párbajon dőlt el, ki az az egy, aki továbbjuthat

Miután a középdöntő első felében a pirosak gyűjtötték össze a legkevesebb pontot, Gergőnek, Krisztának és Lolának még bizonyítania kellett egy párbajon. Közülük csak egy valaki csatlakozhatott a galérián figyelő társaikhoz.

Mindenki magára hagyta Polgár Krisztát?

Hiába volt Kriszta a konyhafőnök, hiába beszélt éppen a társaihoz, folyton otthagyták és mással foglalkoztak. Közben még a túl édes lilakáposzta miatt is előjöttek a feszültségek, ráadásul akkor, amikor a Séf is megérkezett hozzájuk.

Kitört a káosz és a veszekedés a pirosaknál

A főzés szinte minden percét végig veszekedték a piros csapatban: Gergő, Lola és Kriszta szinte semmiben sem értettek egyet. Végül akkor borult el minden, amikor percekig csak azon veszekedtek, hogyan készítsék el a főelemet.

Mélyvízbe dobták Loláékat?

A visszatérő Lolát mindenképpen, hiszen nem tudta, hogyan fognak hárman csapatként működni. Azonban hamar megtalálták az összhangot. Persze, Peti távozásáról, a bealvós első közös főzésükről is meséltek, sőt Kriszta bevallotta: nagyon várta már, hogy a mindig kreatív Gergő legyen közöttük a konyhafőnök.

Bundy Gergőt elnyomták a lányok a piros csapatban

Bármilyen ötlettel állt is elő Gergő Loláék nem foglalkoztak vele, és a csapat már a piactéren összeveszett egymással. Később nemcsak egymással, de a tésztaval és az idővel is megküzdöttek

Vakrepülés lehet Lolával főzni?

Gergő még nem tudta, mit bízhat Lolára a konyhában, ezért maga mellé állította az első pultban. Azonban azt ő is elmondta: nem véletlenül van itt a versenyben, ezért megbízik benne. Később nem ez, sokkal inkább a habszifon húzta keresztül a számításaikat.

Hova tűnt Király Peti?

A piros csapat hiányosan sétált be a konyhába, pont emiatt Gergőt nem is érdekelte az előttük pihenő pult. Csakis egy dolog érdekelte: hova tűnt a csapattársuk?

Szabó Simon nem bírta ki Lola nélkül a konyhában

Simon a második feladatban úgy döntött, egykori csapattársát, Lolát hátráltatja egy kicsit. Az énekesnő felháborodva hitetlenkedett, hiszen egyáltalán nem számított erre a fordulatra.

Lola mélypontra került

Az énekesnő nem tudta mihez kapjon főzés közben, hiszen egyszerre több dologgal is foglalkoznia kellett. De elhatározta, akkor is elkészíti a különlegességnek szánt rántott szőlőlevelet. Mégis, egy kicsit elveszett volt a konyhában.

Lola agya eldurrant a második feladatban

Persze, Simon és közte minden úgy ment, mint a korábbi főzés alatt, ráadásul még a Séfet is megkapták pár percre az előnyük miatt. Azonban a vége felé, Dombi Rudi elrúgta náluk a pöttyöst.

Szabó Simon és Lola egymásra találtak főzés közben

Lola boldog volt, hogy jól választott az új érkezők közül. Óriási összhangban dolgozták végig az első feladatot, még arra is maradt idejük, hogy poénkodjanak egymással.

Lola várta a csodát!


szerző:
2017.10.31. 20:45
Lola várta a csodát!

Amikor a Séf odatoppant Lolához, az énekesnő szinte már mindennel készen volt... 18 perccel a főzés vége előtt. A Séf adott egy tanácsot: legyen kreatív, és ne adja fel a cékla csipszet. Lola nem is tette, mindent megpróbált.

Lola: „Én nem vagyok egy finnyás lány”

Az énekesnő elképesztően szeret enni, és akármennyire is bevállalós, nagy ritkán előfordul vele, hogy „az ízlelőbimbói tiltakoznak valami ellen”. Kíváncsi vagy, mi lehet az? Lola elárulta!

Lola annyira pörgött, hogy még a lábbelijét is elhagyta?

Az énekesnő a nagy kapkodásban elszakította még a szandálját is, vajon sikerül így is beépítenie a babot a tésztás receptjébe? Az ijedtségét talán még ex-anyósjelöltje, Ungár Anikó is enyhítette a szomszéd pultból.

Lola Ungár Anikótól tanulta el a gondoskodást

Nagy hátránnyal indult a konyhában, hiszen sokáig csak az álmai után ment. 19 éves lehetett, amikor elkezdett főzni, és azóta nincs megállás. Ráadásul ex-anyósjelöltje, Ungár Anikó sok mindenre megtanította a konyhában.

Lola


szerző:
2017.10.30. 09:35
Lesd meg te is, hogyan készülnek a sztárok a Konyhafőnökre!

Hamarosan kezdetét veszi a Konyhafőnök VIP második évada az RTL Klubon, és a lelkes sztárok már gőzerővel készülnek a merész megpróbáltatásokra! Vágó Piros és Lola őszintén meséltek érzéseikről.

Lola készen áll a lefőzésre

Hamarosan indul a Konyhafőnök VIP második évada. Lola már alig várja, hogy megmutassa tudását a konyhában. Hangolódásként saját kézzel gyúrt tésztát a Story Extra stábjának.

GYEREKSZÉPSÉG: játéknak érzi a versenyt

Egy gyerekszépségverseny nyertes kislány apukája mesél arról, családjuk miért vágott bele a kislány versenyeztetésébe, és mi benne a jó nekik és a gyereknek.

A Fókusz teljes riportját ITT nézheti meg!

Kutyanevelés tükörmódszerrel


szerző:
2017.04.26. 07:41
Kutyanevelés tükörmódszerrel

Korom Gábor, a módszer alapítója volt Anna és Miki vendége, aki elárulta, mire kell odafigyelniük a tudatos gazdikank. Lola, aki ezen a héten keresi új otthonát, már teljesen belaka a stúdiót.

Heti szőrös: Fogadd örökbe Lolát!

Lüszi után Lola keres gazdit magának a Reggeli nőzi között. A két év körüli ivartalanított kislányt a 22. kerületben találták combficammal, ám most már egészségesen várja leendő gazdiját.

Sztárok éles helyzetben – Kérdeztünk, ők választoltak!

A hétköznapokban sokszor használunk olyan kifejezéseket, melyekről nem is tudjuk, pontosan mit jelentenek, hiszen „egyértelműnek” gondoljuk. Celebjeink is így vannak ezzel, ugyanis például arra a kérdésre, hogy honnan ered a bluetooth név, igen érdekes és humoros válaszokat adtak.

Mégsem szakít az álompár? – VIDEÓ!

Mindig nagyon elszomorítóak azok a hírek, mikor egy-egy álompár szakításáról olvashatunk. Így volt ez az énekesnőnél is. Először jött a lesújtó hír, Lola és szerelme, Bence szakítottak, sőt már az eljegyzésüket is felbontották. Egy évvel ezelőtt, pont ezen a napon viszont jött egy újabb hír, miszerint mégsem szakítottak a szerelmesek, inkább csak egy kisebb fajta mosolyszünet volt közöttük. De inkább maga az énekesnő meséljen az esetről. Nézzétek:

Barbi újabb praktikát vetett be, hogy megfeleljen Joe-nak

Mikor Joe reggel próbált szexelni Barbival, a lány képtelen volt rá. Nem érezte szexinek magát, és úgy vélte, ő is tehet arról, hogy Joe félrelépett, mert a férfinak valami hiányzik a kapcsolatukból.

Barbi azt hiszi, neki is köze van ahhoz, hogy Joe megcsalta

A lány még sem hagyta el Budapestet, reggel pedig elment dolgozni a Frufruba, ahol váratlanul megjelenik a sztriptíztáncosnő, Lola, akinek a megbántott Barbi dühösen beolvas. A vita végén Barbi elbizonytalanodik…

Joe elárulja Barbinak, hogy megcsalta

A macsó szervez egy romantikus álom randit, amivel teljesen lenyűgözi a feleségét. Miután Barbi szerelmet vall Joe-nak. A férfi nem bírja tovább megjátszani magát és kitálal: hogy megcsalta Barbit Lolával.

Előző rész (2016. november 04.)

Joe elmondja Barbinak, hogy megcsalta őt Lolával. Bori egy idegen sráccal vigasztalódik. Karesz úgy érzi, Sári nélkül nincs többé értelme az életének

Barbi összeroppant, miután megtudta, hogy Joe megcsalta

Ildikó azt mondta Joe-nak, hogy amennyiben bevallja Barbinak, hogy félrelépett, azzal csak tönkreteszi a lánya életét. Így végül Joe úgy döntött, hogy hallgat, és a világ legboldogabb asszonyává teszi Barbit, aztán később mégis meggondolta magát..

Joe színt vall Barbinak a megcsalásról?

A férfit majd’ megöli a lelkiismeret-furdalás, amikor pedig még Paula is a lelkére beszél, elhatározza, hogy tiszta vizet önt a pohárba.

Következő rész (2016. november 04.)

Joe elmondja Barbinak, hogy megcsalta őt Lolával. Bori egy idegen sráccal vigasztalódik. Karesz úgy érzi, Sári nélkül nincs többé értelme az életének

Előző rész (2016. november 03.)

Lola kis híján elszólja magát, amivel felkelti Barbi gyanakvását. Roland megint fel akarja éleszteni a viszonyát Grétivel. Sári kénytelen magának is, és Karesznek is bevallani, hogy csak a barátjaként szereti.

Következő rész (2016. november 03.)

Lola kis híján elszólja magát, amivel felkelti Barbi gyanakvását. Roland megint fel akarja éleszteni a viszonyát Grétivel. Sári kénytelen magának is, és Karesznek is bevallani, hogy csak a barátjaként szereti.

Joe meg akarja akadályozni, hogy Barbi sztriptízre járjon

A férfi megpróbál hatni Lolára, de ezzel sem megy semmire – Lola és Barbi már összebarátkoztak, és Joe nem tehet ez ellen semmit...

Előző rész (2016. október 26.)

Bori dühében kis híján kifecsegi, hogy lefeküdt Tamással. Joe egyre feszültebb, mert Barbi és Lola barátsága kezd komollyá válni. Evelin Simonnál talál megértő fülekre.

Következő rész (2016. október 26.)

Bori dühében kis híján kifecsegi, hogy lefeküdt Tamással. Joe egyre feszültebb, mert Barbi és Lola barátsága kezd komollyá válni. Evelin Simonnál talál megértő fülekre.

Előző rész (2016. október 25.)

Joet még mindig aggasztja, hogy Barbi megismerkedett Lolával. Paula reggel felkeresi Tamást, hogy beszéljenek. Krisztián váratlanul felbukkan a szalonban.

Barbi előadja a táncát Joe-nak

A férfinak a meglepetés miatt még inkább bűntudata lesz, hogy megcsalta Barbit, ezért először nem is igazán tudja elengedni magát...

Előző rész (2016. október 24.)

Joet még mindig aggasztja, hogy Barbi megismerkedett Lolával. Paula reggel felkeresi Tamást, hogy beszéljenek. Krisztián váratlanul felbukkan a szalonban.

Joe aggódik, hogy Barbi megtudja az igazságot

Joet még mindig aggasztotta, hogy Barbi megismerkedett az egyéjszakás kalandjával, Lolával. Ezért azt mondta Lolának, hogy tartsa távol magát a feleségétől, és őrizze meg a titkát…

Következő rész (2016. október 24.)

Joet még mindig aggasztja, hogy Barbi megismerkedett Lolával. Paula reggel felkeresi Tamást, hogy beszéljenek. Krisztián váratlanul felbukkan a szalonban.

Barbi már az első sztriptíz órán remekelt

A professzionális sztriptíz tanfolyamon Barbi - látva a szexi táncos lányok tudását - először félénken viselkedik, de amikor megismerkedik a szimpatikus sztriptíztánc tanárnőjével, Lolával, felenged a görcs benne.

Barbi úgy döntött, sztriptízzel menti meg a házasságát

A meztelen jógás kirándulás óta Barbi nem érzezte magát elég szexinek. Amikor Tamás azzal az ötlettel állt elő, hogy Barbi tanuljon sztriptíztáncolni és ezzel dobja fel a házasságát, a lány belelkesedett az ötlettől...

Lola félmeztelenül napozott a spanyol tengerparton?

Az énekesnő tavaly nyáron Spanyolországban vakációzott az egyik barátnőjénél. Lola kedvesen elhozta az RTL Klub reggeli műsorába a nyaralás alatt készült fotókat, és az egyik kép pikánsabbra sikerült, mint a többi.

Szelfi-krónika: hogyan, miért és mennyit?

Beköszöntött az önkifejezés, mármint az önportrék kora. A szelfizés manapság már olyan szinten beleivódott az emberek mindennapjaiba, hogy lehetetlen nem belefutni a közösségi médián legalább egybe, miközben gyanútlanul nézelődünk. A Story Extra csapata Puskás Peti, Lola és az Éjjel-Nappal Budapest Zsófija segítségével járt utána az új őrületnek.

A XXI. századi önarckép-őrület: nevezzük nevén, szelfi-szelfi-szelfi!

A szelfizés manapság egy végeláthatatlan őrületként száguld végig az emberek mindennapjain, és természetesen ez alól a sztárok sem kivételek. A Story Extra stábja Lolát, Puskás Petit és az Éjjel-Nappal Budapest egykori Zsófiját faggatták az újszerű önarcképekről.

2015-ben is zajlott a sztárok szerelmi élete

Amíg mi a bejgli túladagolás miatt kialakult cukor sokkban énekeltük a Csendes éjt, addig Szabó Zsófinak eljegyzést hozott a Jézuska. A színész-műsorvezetőnő elsőként a Fókuszban mesélt új szerelméről.

Lola másodszor is jeggyűrűt kapott karácsonyra!

Amíg mi a bejgli túladagolás miatt kialakult cukor sokkban énekeltük a Csendes éjt, addig Szabó Zsófinak eljegyzést hozott a Jézuska. A színész-műsorvezetőnő elsőként a Fókuszban mesélt új szerelméről.

Kinél legyünk Karácsonykor? Párkapcsolati stressz az ünnepek alatt

A Karácsonyt a szeretet ünnepeként emlegetjük, ám a legtöbb konfliktus és stressz ilyenkor éri az embert, legyen szó a családi viszonyokról, vagy a párkapcsolatról. Sok párnál okoz problémát, hogy ilyenkor hol töltsék a karácsonyt, melyik nap kinek a családjához menjenek, vegyenek-e ajándékot, vagy ne. Hogyan kell ezt a helyzetet helyesen kezelni? Párkapcsolati tanácsadónk, Orbán Nóra segített a megoldásban, Lola pedig arról mesélt, idén ők hogyan ünneplik a karácsonyt.

Új társa van Lolának?

Lola mellett feltűnt egy új társ,legalábbis közösségi oldalán posztolt árulkodó fotókat, ahol egy kis kíváncsi kutyussal láthattuk, viszont ennél többet nem igazán tudunk róla, így meghívtuk az énekesnőt, hogy mesélje el, hogyan is csöppent az életébe az új jövevény!

Lola kibékült a szerelmével


szerző:
2015.11.13. 00:55
Lola kibékült a szerelmével

Néhány hónappal ezelőtt mindenkit meglepett a hír, hogy Lola felbontotta az eljegyzését, majd nem sokkal később szakított a párjával, Bencével. A nagy szakításból végül csak egy kis mosolyszünet lett, a szerelmesek ugyanis nemrégiben kibékültek.

Reflektor 2015-11-12


szerző:
2015.11.13. 00:35
Reflektor 2015-11-12

Néhány hónappal ezelőtt mindenkit meglepett a hír, hogy Lola felbontotta az eljegyzését, majd nem sokkal később szakított a párjával, Bencével. A nagy szakításból végül csak egy kis mosolyszünet lett. Budapesten járt James Arthur, a 2012-es brit X-Faktor győztese.

Lola táncra perdült Olivérnél

Segítégre szorult a házigazda Lou Bega dalának betanulásánál, és nem akárkit hívott át magához! Lássuk Lola milyen tippeket adott Olivérnek az estéhez!

Lola internet- és telefonfüggő volt

Lola súlyos függőséggel számolt le saját bevallása szerint, ugyanis az internet és vele együtt az okos telefonja megszállottja volt. A problémával nincs egyedül, egyre több, elsősorban fiatal érint, így különösen fontosnak tartja, hogy felhívja erre a figyelmet. A téma kapcsán így meghívtunk egy klinikai szakpszichológust, Orvos-Tóth Noémit és magát Lolát.

A játék elindult: Izgalom és cselszövés a Butique Hotel első részében!

Mihez kezd az ember lánya, ha szeretett nagybátyja, Mihály bácsi a kártyán nyert gyönyörű szállodáját csakúgy neki ajándékozza? Az RTLII új sorozatából, a Butique Hotelből kiderül: természetesen először bepánikol (másodszorra is), aztán nagy levegőt vesz, és nekifog a lehetetlennek!

Lola kiáll az urticariában szenvedők mellett

Egy jótékonysági kampány keretein belül Lola sorsközösséget vállalt az urticaria nevű súlyos bőrbetegségben szenvedőkkel – legalábbis egy fotósorozat erejéig. Az énekesnőt arról kérdeztük, miért csatlakozott a kezdeményezéshez, illetve milyen visszajelzéseket kapott, Dr. Molnár Katalin bőrgyógyászt pedig magáról a betegségről.

Lola ledobta a textilt


szerző:
2015.08.31. 09:03
Lola ledobta a textilt

Az egykori tinisztárból, mára igazi céltudatos nő érett, aki rengeteg változáson ment át az évek során, mind testileg, mind pedig lelkileg. Talán ennek is köszönhető, hogy Lola úgy döntött, megvalósítja egy álmát, ami régóta ott fészkelt a fejében: ruha nélkül pózolt egy fotósorozat kedvéért. Hogy miért pont most döntött úgy, hogy ledobja a textilt, erről őt kérdeztük!

Félmeztelenül napozott Lola!

Fényképes élménybeszámolóval érkezett hozzánk az énekesnő, de vendégünk volt a pénteki 8:08-ban Szigeti Ferenc is akinek megmérgezték a kutyáit. S hogy milyen témákkal indítottuk még a napot, az tovább olvasva kiderül!

Lola félmeztelenül napozott a spanyol tengerparton!

Igen jól látod. Ez még nem az a kép. De a 8:08-ban a címben szereplőt is megmutattuk!

Életveszélyes gyerekruhák?

A pénteki 8:08-ban erről beszélgetünk, Szabó Ádámtól pedig megkérdezzük hogy sikerült a rekordkísérlete, és megmutatjuk Lola fürdőruhás képeit is!

Párkapcsolat, szexualitás és félelmek

A magyarok egyharmadában gátlásokat ébreszt a szexualitás. A nők még mindig nyitottabbak a témában, mint a férfiak. A fertőzések, vírusok, betegségek viszont nem kerülnek és kímélnek sem férfit, sem nőt.

Lola Szalay Balázzsal száguldozott

Az énekesnő nem rajong túlzottan az extrém sportokért, mégis örömmel vállalkozott arra, hogy egy profi autóversenyző raliautójában megtapasztalja, mit élnek át a száguldás szerelmesei. A különleges bátorságpróbán a Reflektor stábja is jelen volt.

Reflektor 15-06-08


szerző:
2015.06.09. 01:45
Reflektor 15-06-08

Reflektor: A Konyhafőnök harmadik helyezettje, Eszter nem adja fel az álmait. Lola Szalay Balázzsal száguldozott.

Homokra vittük az új Honda CR-V-t!


szerző:
2015.05.17. 12:15
Homokra vittük az új Honda CR-V-t!

Az elődjét már megfuttattuk, de ez itt már összkerekes: homokra vittük az új Honda CR-V-t! Majd Lola próbálta meghódítani a Drivingcamp legmagasabb csúcsát, végül repülőgépbe, vagyis szimulátorba pattantunk, hogy vezessünk egy Boeing-et.

Lola és a Drivingcamp


szerző:
2015.05.17. 12:15
Lola és a Drivingcamp

Legutóbb Lukács Sándor mérettetett meg a Drivingcamp tesztpályáján, most pedig Lola ült be a Kia Sorentóba.

Velünk történt


szerző:
2015.05.11. 10:50
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

Elmarad Lola esküvője


szerző:
2015.05.05. 01:35
Elmarad Lola esküvője

A 26 éves énekesnő úgy tervezte, hogy idén nyáron kimondja a boldogító igent a párjának, Bencének, az élet azonban úgy hozta, hogy a szerelmeseknek el kell halasztaniuk a nagy napot.

Reflektor 15-05-04


szerző:
2015.05.05. 01:25
Reflektor 15-05-04

Reflektor: Megszületett a Royal Baby. Lola mégsem idén nyáron házasodik.

Nők kontra férfiak: Kik a pletykásabbak?

A pletyka meghatározza társas kapcsolatainkat: de valóban csak a nők kiváltsága lenne? Ennek jártunk utána Lolával, de itt volt még Csuja Imre is, aki újra nagypapa lesz. S hogy milyen témáink voltak, az tovább olvasva kiderül.

Lételemünk a pletyka?

A pletyka meghatározza társas kapcsolatainkat: valóban csak a nők kiváltsága lenne? Lolával és egy pletykakutatóval jártunk ennek utána.

Charlie még mindig keresi ellopott autóját

Egy rendőrségi szakértő elmondja, hogy hogyan előzhetjük meg a bajt, és mit tegyünk, ha már megtörtént. Lola igazi pletykafészek lenne? Miért lételemünk a pletykálkodás, és vajon gyógyíthatóak-e a betegségek a talpunkon keresztül? Kiderül kedden a 8:08-ban!

Lola retteg péntek 13-ától?

A pénteki 8:08-ban beszélgettünk babonákról, aktív pihenésről, és karrierekről is. S hogy kik voltak vendégeink, és milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Miért hiszünk a babonákban?

Babonák, balszerencsehozó állatok és tárgyak. Legtöbbünknek ez jut eszébe péntek 13 hallatán. De miért félünk ennyire ettől a naptól és miért ruházunk fel mágikus erővel bizonyos mozdulatsorokat és tárgyakat? Erről beszélgettünk Lolával és Csizmadia Dóra Dalma pszichológussal.

Mi lesz a Quaestor ügyfeleivel?

A Befektető-védelmi Alap ügyvezetőjét kérdezzük majd a lehetőségekről. De itt lesz velünk a holnapi 8:08-ban Dér Heni, és Lola is.

Mennyit bír el egy párkapcsolat?

Fontos kérdés, amit Lolával és Czutor Zolival igyekeztünk tisztázni a pénteki 8:08-ban. Vendégünk volt még Pintér Tibor is, akire rá sem ismertünk, s olyan témákról is beszélgettünk, mint a bárányhimlőjárvány, vagy az útdíjrendszer. S hogy miről még, az tovább olvasva kiderül!

Mit bír el egy párkapcsolat?

Hogyan ismerjük fel, amikor a vita még építőköve a kapcsolatnak és honnan tudjuk, ha már belefásultunk és kizárólag az összetűzések uralják a párkapcsolatunkat? Czutor Zoli és Lola véleményét kérdeztük.

Lolát eljegyezte a szerelme


szerző:
2015.01.08. 23:50
Lolát eljegyezte a szerelme

Az énekesnő párja, Bence az első évfordulón tette fel a nagy kérdést, amire Lola természetesen igent mondott. A szerelmesek együtt mesélték el a részleteket és az esküvői terveikről is beszámoltak.


 

Reflektor 15-01-08


szerző:
2015.01.08. 23:50
Reflektor 15-01-08

Reflektor: Erdei Zsolt kisfia ringbe szállt. Szerelemben, háborúban: az Ezel sztárja újra hódít. Lolát eljegyezte a szerelme.

Lola menyasszony lett!


szerző:
2015.01.06. 12:29
Lola menyasszony lett!

Komoly lépésre szánta el magát az énekesnő párjával, de szó volt még a botrányos szilveszteri buliról, gyógyító mesékről, és sminktetoválásról is a keddi 8:08-ban. S hogy miről még, tovább olvasva kiderül!

Lola nagy lépésre készül a magánéletében!

Az énekesnő egy éve van együtt párjával, és nem is olyan régen, komoly lépésre szánták el magukat. Hogy pontosan mi ez a nagy lépés, ő és szerelme, Bence elárulta!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való