KERESÉS search-close

Love Island Magyarország

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Love Island Magyarország"

Love Island Erik a Konyhafőnökben keresi a szerelmet?

A párkereső valóságshow szereplője legfőképp magának szeretne bizonyítani a versenyben, de azt a lehetőséget sem vetette el, hogy főzés közben találja meg az igazit.

Sem a szerelem, sem a pénz nem tudta összetartani Zsófit és Tíciánt

A szerelem szigetéről a legnagyobb boldogsággal és a legtöbb pénzzel távozó pár végleg szakított egymással. Nem az érzelmek voltak a gyengék, hanem a különbségek voltak erősek és valahogy nem látták a közös útjuk folytatását.

Love Island a villán kívül: kinek, hogy alakult a sorsa?

A Love Island győzteseit nem is olyan régen láthatták a Fókuszban Tícián éppen Zsófi szüleivel ismerkedett egy igazán kiadás vasárnapi ebéd mellett. A szerelmespár tehát továbblépett, de hogyan alakul Zsani és Norbi kapcsolata? És a többiek? Nagy álmokat, terveket szövögettek a kamerák előtt és közben persze ezernyi nézőnek akadt meg rajtuk a szeme. Ki, hányadán áll a szerelemmel? Zsnai és Norbi kapcsolatáról még többet megtudhat: ITT!

SZERELEM A LOVE ISLAND-EN TÚL: Zsanett kutyája is elfogadta Norbit

Zsanit és Norbit egy országhatár választja el egymástól, de még ez sem áll közéjük. Bár a finalisták közé nem jutottak be, de így is nyerteseknek vallják magukat, hiszen a  mindennapi nehézségek, és az őket kritizálók ellenére, köszönik szépen, nagyon jól megvannak együtt. Zsaninál plusz pont, hogy imádott törpe uszkárja, Kokó azonnal elfogadta Norbit, ráadásul a fiút az sem zavarja, hogy egy ágyban alszanak a kutyussal. A teljes riportot visszanézheti: ITT!

NYEREGBE, COWBOY: Tícián lóhátra pattant, hogy bizonyítsa szerelmét

Zsófiék igazi lovas család, ezért Tíciánnak bizonyítania kellett rátermettségét lóháton is. Tici legyőzte félelmét és – bár némi habozás után – de lóhátra pattant.

Zsófi és Tícián az elsők között érkeztek a Love Island villájába és győztesként távoztak!

A szerelem szigetén a 20 millió forint helyett a szerelmet választotta, Zsófi és Tícián boldogan nyilatkozott riporterünknek a győzelem után. A kezdeti tétovázás után negyvenhárom napig a nézők szeme láttára kerültek egyre közelebb egymáshoz, szamárháton, földön, vízen, levegőben, ágyban és veszekedésben is kitartottak egymás mellett, talán ezért is szavaztak rájuk a legtöbben. A párral készült győzelem utáni interjút visszanézheted: ITT!

TÍCIÁN & ZSÓFI: „Jóban-rosszban kitartottunk egymás mellett!”

Zsófi és Tícián az elsők között érkeztek a Love Island villájába és győztesként, szerelmesen távoztak. Az örömmámorban úszó pár így nyilatkozott a Fókusz stábjának, amikor megtudták, hogy győztek!

Bakiparádé Lalival - Így készült a Love Story!

A Love Island műsorvezetője megmutatta, mi történt az elmúlt hetekben Cipruson, amit eddig a stábon kívül senki sem láthatott és hallhatott...

Hogyan jutottak el a Love Island szerelmesei a döntőig?

42 nappal ezelőtt indult el hódító útjára a világ legsikeresebb párkereső műsora, a Love Island Magyarország! Vasárnap pont kerül a romantikus történetek végére és kiderül, hogy a négy fináléba került pár közül ki lesz az, aki győztesként távozik. A Fókusz Plusz riportjában felidézzük, hogy a szerelmesek hogyan jutottak el a döntőig!

Pirospacsi kicsit másképp


szerző:
2019.10.10. 22:30
Pirospacsi kicsit másképp

A párkeresők egy percig sem unatkoznak. A srácok összemérték képességeiket, amin a lányok egész jól szórakoztak...

Kutyapózban ették a jutifalit a párkeresők

Különös játékot próbáltak ki a srácok a villában. És hogy mi volt a büntetés? Íme!

Hullámgyártó Rajmi elszabadult

A párkereső olyat mutatott a többieknek, amit valószínűleg maguk sem hittek el...

Rendhagyó beköltözés a Love Islandben!

Habár Lali - saját bevallása szerint is - mindig ezt mondja, ez most mégis más volt, mint az eddigiek. Hatan szabadultak be egyszerre a párkeresők közé a villába.

Nem fogadták kitörő örömmel a lányok a Love Island újabb beköltözőjét!

Szinti előtt nyílt ki a villa ajtaja, hogy aztán egy ajándékdobozban várja a fogadtatást. A szőkes szépséget nem fogadték kitűnő örömmel, már ami a lányokat illeti!

Már a babát tervezi Heni, pedig csak most költözött be a Love Island villájába!

Heninek komoly céljai vannak, és bár egyszer már megkérték a kezét Cipruson, aminek rossz vége lett, most mégis visszatért a szigetre, hogy Ámor nyila újra eltalálhassa. Heni jött, Luna és Milán pedig hazamentek, bár nélkülük is van elég veszekedés a Love Island-ben.

Nagy volt a jövés-menés a szerelem szigetén

Fontos, hogy annak a nőnek, aki vele él legyenek önálló céljai, ezt mondja a szerelem szigetének legújabb lakója. A huszonöt éves szobortestű Dávid minden fiút féltékennyé tett az érkezésével, ugyanis a lányok vakon és egyöntetűen őt választották. Dávidnak minden esélye meg lehet arra, hogy több női lelket is maga felé fordítson, ugyanis a pszichológia iránt is komolyan érdeklődik.

Csak taktika lenne, vagy tényleg szerelem szövődik Tibi és Helga között?

Helga kitartó rajongását csókkal viszonozta a tengerparti villa óriása. Tibi csak mindenkit megtévesztő profi játékos lenne, vagy tényleg egyre gyengédebb érzéseket táplál a lány felé? Szerelmi szálakat boncolgatunk riportunkban!

Előzetes: ˝Ki akarsz ejteni a játékból?˝ (10.01.)

Magyarországon elsőként az RTL Klubon látható a brit ITV világszerte számos országban hatalmas sikerrel futó párkereső show-ja, a Love Island. A szerelmet megtalálni vágyók több héten át Cipruson, a szerelem szigetén, csodálatos környezetben kapnak lehetőséget arra, hogy ráleljenek életük párjára és közösen elvigyék a 20 millió forintos nyereményt, amivel akár meg is alapozhatják közös jövőjüket. A külföldi szériákban már nem egy szerelmi sikertörténetet követhettek végig a nézők; voltak olyanok, akik megtalálták az igazit és összeházasodtak, egy másik - ugyancsak a tévéshow-ban egymásba szerető - párnak pedig már gyermeke is született. A cél most is a szerelem és az élethosszig tartó boldogság megtalálása. A Love Island párkereső show-t az Éjjel-Nappal Budapest sztárja és a Szenzációs Négyes győztese Lali vezeti, aki házigazdája lesz a műsorral párhuzamosan futó Love Story című online műsornak, a Love Islanddal kapcsolatos érdekességekről szóló napi vlognak is.

Diána teljesen kiverte a biztosítékot a Love Island villájában!

A 22 éves Diána puszta jelenlétével kiverte a biztosítékot a villában! Míg Bencének le kellett mondania kiszemeltjéről.

Fontos üzenetet kaptak szeretteiktől a párkeresők

Ennyi idő után most először láthatták újra hozzátartozóikat a párkeresők. Így nem is csoda, hogy a hasznos információk hallatán el is érzékenyültek a képernyő előtt.

Zsófi teljesen lenyűgözte Milánt

A lány olyat mutatott, amitől Milánnak leesett az álla. És amikor a srác már azt hitte, hogy ezt nem lehet fokozni, Zsófi újra bizonyított...

Idő előtt adta fel a játékot...

Könnyűnek tűnhet, de van, aki mégsem bírja a Love Island megpróbáltatásait. Pontosan ez történt most is!

Diána a hálóba csábítaná Lalit?

Míg a párkeresők elhagyták a villát, addig Diána és Bence besurrantak, Lali pedig utánuk, hogy megismerkedhessen velük. A műsorvezető alig tudta levenni a tekintetét a 22 éves lány idomairól...

Karola visszatérése olaj volt a tűzre

Hat évig tartott kapcsolata egy szépségkirálynővel, már majdnem megnősült, Milán akkorát botlott, hogy a Szerelem Szigetén találta magát. Most mindent elölről kezd, állítja tiszta lappal és magabiztos, mert nem csak a labdával, de a szavakkal is ügyesen zsonglőrködik. De, nemcsak a huszonhat éves fiú felbukkanása, hanem Karola visszatérése is olaj volt a tűzre.

Gergő jött, látott és ment a szerelem szigetén

Gergő jött látott, mentett és ment is a Szerelem szigetéről, több szót nem is érdemel rövid feltűnése, Helga váratlan választása és a nézők váratlan szavazása annál többet érne. A szőke lány kimondta annak a fiúnak a nevét, akiért eddig a legintenzívebb cicaharc alakult ki.

Ciprus után Budapesten is lángol a szerelem Nia és Gábor között

Találd meg a szerelmet. Ezzel a mottóval érkezett a villába Nia és Gábor és habár nem volt szerelem első látásra a kapcsolatuk, végül sikerült egymásra találniuk.  Nia otthonában látogatta meg stábunk a párt!

NIA: Nem biztos, hogy az anyós szemébe tudnék nézni!

A Fókusz stábja meglátogatta a Love Island egyik legellentmondásosabb párját. Gábor adott Niának még egy esélyt, a villán kívül vajon működni fog a kapcsolatuk?

Ismerjétek meg a Love Island két új szívtipróját!

Két új szívtipró érkezett a Love Island villájába. Gergő és Norbi rövid idő után ledobták a textilt, van mitől félniük a szerelem szigetén a többi hódítónak.

Vajon a Love Island-en túl is folytatódik Nia és Gábor szerelme?

Nem sokan siratták meg Niát, miután kedden kiesett a Love Island-ből. A barna bombázót egy nagy meglepetés várta a villán túl: Gábor, akinek egészségügyi okok miatt kellett elhagynia a párkeresőt. A pár a Fókusz kíváncsi riporterének összes kérdésére válaszolt szerelmükkel kapcsolatban!

Előzetes: Sikerül elcsábítani Tíciánt Zsófitól? (09.21.)

Magyarországon elsőként az RTL Klubon látható a brit ITV világszerte számos országban hatalmas sikerrel futó párkereső show-ja, a Love Island. A szerelmet megtalálni vágyók több héten át Cipruson, a szerelem szigetén, csodálatos környezetben kapnak lehetőséget arra, hogy ráleljenek életük párjára és közösen elvigyék a 20 millió forintos nyereményt, amivel akár meg is alapozhatják közös jövőjüket. A külföldi szériákban már nem egy szerelmi sikertörténetet követhettek végig a nézők; voltak olyanok, akik megtalálták az igazit és összeházasodtak, egy másik - ugyancsak a tévéshow-ban egymásba szerető - párnak pedig már gyermeke is született. A cél most is a szerelem és az élethosszig tartó boldogság megtalálása. A Love Island párkereső show-t az Éjjel-Nappal Budapest sztárja és a Szenzációs Négyes győztese Lali vezeti, aki házigazdája lesz a műsorral párhuzamosan futó Love Story című online műsornak, a Love Islanddal kapcsolatos érdekességekről szóló napi vlognak is.

A Love Story bemutatja: Tíci Balboa

Lali szeretett volna kicsit kedvezni a Love Story és Tícián női rajongóinak. Íme...

Ezek a kizáró okok egy férfival kapcsolatban a csajok és Rajmi szerint

Kiderült, mit gondolnak a Love Island párkeresői a pasikról és az első randiról. Te egyetértesz velük?

Zsani meglepte Tibit: ˝Nekem már van egy gyermekem˝

A srác furcsa módját választotta annak, hogy kedvesen becézgesse párját. Viszont ha ez nincs, akkor azt se tudja meg, milyen családba csöppent párválasztásával.

Zsófi és Tícián meztelenül a zuhany alatt!

Zsófi csak szeretett volna nyugodtan tusolni, amikor váratlanul lehullott a zuhanyfüggöny...

Egészségügyi okok miatt kellett elhagynia Gábornak a szerelem szigetét!

Gábor karján nemcsak egy izom szakadt el, hanem egy ér is! Így egészségügyi okok miatt kellett elhagynia a Love Island villáját és szerelmét Niát!

Love Island fotóalbum: te felismered a játékosokat?

Miközben a Love Island szereplői a szerelmet üldözik Cipruson, addig a Fókusz riportere fellapozta a szereplők „fényképalbumát”. Mutatjuk Nia dj képeit is!

Szereplők, akiknek drámaian alakult a sorsuk

Sajnos nem csak a Love Island Gáborának drámája volt az első, amely könnyeket csalt mind a nézők, mind az adott műsor szereplőinek a szemébe. A Fókusz stábja összefoglalta az elmúlt időszak legdrámaibb pillanatait!

Zsófi után Tícián és a párválasztás

Lali megmutatta, hogy Tícián mit talált ki arra az eshetőségre, ha Zsófival zátonyra fut a kapcsolatuk.

Helga lazacként ugrott ruhástól a vízbe

Tibi insturálta, a lány végrehajtotta. Íme az eredmény!

Előzetes: Alexa párt választ, így az egyik lány szingli lesz (09.17.)

Magyarországon elsőként az RTL Klubon látható a brit ITV világszerte számos országban hatalmas sikerrel futó párkereső show-ja, a Love Island. A szerelmet megtalálni vágyók több héten át Cipruson, a szerelem szigetén, csodálatos környezetben kapnak lehetőséget arra, hogy ráleljenek életük párjára és közösen elvigyék a 20 millió forintos nyereményt, amivel akár meg is alapozhatják közös jövőjüket. A külföldi szériákban már nem egy szerelmi sikertörténetet követhettek végig a nézők; voltak olyanok, akik megtalálták az igazit és összeházasodtak, egy másik - ugyancsak a tévéshow-ban egymásba szerető - párnak pedig már gyermeke is született. A cél most is a szerelem és az élethosszig tartó boldogság megtalálása. A Love Island párkereső show-t az Éjjel-Nappal Budapest sztárja és a Szenzációs Négyes győztese Lali vezeti, aki házigazdája lesz a műsorral párhuzamosan futó Love Story című online műsornak, a Love Islanddal kapcsolatos érdekességekről szóló napi vlognak is.

EXTRA - Ami a Love Island adásából kimaradt...

A párkeresők úgy döntöttek, megviccelik az alvó Eriket. Nehéz értelmezni a srác reakcióját - vajon értékeli társai tréfáját?!

Lali és az esőtánc


szerző:
2019.09.16. 22:25
Lali és az esőtánc

A műsorvezető annyira örült a hirtelen jött csapadéknak, hogy rögtön dalra is fakadt. Szokatlan, de ezúttal nem a Lali pop csendült fel...

Alexa: ˝Érzésből szeretném ezt a játékot játszani˝

Az új párkeresőnek nemcsak a villa kapuján, de Lalin is át kellett jutnia ahhoz, hogy közelebb kerüljön kiszemeltjéhez. 

Máté alig akarta elhinni, hogy neki nem jutott pár

A párválasztás és a kiesése után Lali várta Mátét a villa kapujában. A srác először alig jutott szóhoz a döbbenettől.

Ki lesz a befutó Alexánál?


szerző:
2019.09.16. 22:22
Ki lesz a befutó Alexánál?

Tibit, Gábort és Gergőt hívta el randizni a Love Island új párkeresője. A srácok nagyon készségesek voltak, de vajon köztük van az, aki mellett Alexa megtalálhatja a szerelmet?

Gábor ezek után is megbocsát Niának?

Vajon Gábort elvakítják az érzelmei vagy tud racionális döntést hozni? Kitti csak egy dolgot kért tőle. Ha úgy döntenek, hogy újra megpróbálják, legalább neki szóljanak a fejleményekről.

Erik végleges döntést hozott!

Andi és Erik kapcsolata komoly mérföldkőhöz érkezett. A srác úgy döntött, hivatalos keretek között jelenti be a többieknek.

Könnyes búcsú - Nia feladja a párkeresést?

A lány Gábor helyett Rajmit választotta tegnap este. Nia arra számított, hogy boldogsága határtalan lesz majd, amikor váratlanul lecseréli eddig jól bevált párját, ám a dolgok máshogy alakultak.

Hoppá! Tibi az Akar-lakba vinné Zsanit

Zsani fényes nappal, mindenki előtt kényeztette Tibit az udvaron. A srácnak már ez is elég volt ahhoz, hogy eljátszon a gondolattal...

Nia máris kispadra került Rajminál az új párkereső miatt?

A tegnap esti párválasztás emléke erősen beárnyékolta a mai napot. Nia húzása sokaknál kiverte a biztosítékot, ráadásul úgy tűnhet, hogy újdonsült párja, Rajmi más vizekre készül evezni.

Alexa: ˝Néha kegyetlen is szeretek lenni a pasikkal˝

A 24 éves kozmetikus rendes lánynak tartja magát, hiszen nem adja oda magát akárkinek. Szeret kavarni a pasikkal, de ezzel egy célja lesz a Love Islandben...

Újabb hableány a vízből: ˝Szeretnék szerelmes lenni!˝

Míg a párkeresők a hálóban lustálkodtak, addig Alexa, a Love Island legújabb párkeresője beosont a villába - a lány a medencében várta, hogy rátaláljanak.

Előzetes: Ők költöznek be a Love Island villába (09.13.)

Magyarországon elsőként az RTL Klubon látható a brit ITV világszerte számos országban hatalmas sikerrel futó párkereső show-ja, a Love Island. A szerelmet megtalálni vágyók több héten át Cipruson, a szerelem szigetén, csodálatos környezetben kapnak lehetőséget arra, hogy ráleljenek életük párjára és közösen elvigyék a 20 millió forintos nyereményt, amivel akár meg is alapozhatják közös jövőjüket. A külföldi szériákban már nem egy szerelmi sikertörténetet követhettek végig a nézők; voltak olyanok, akik megtalálták az igazit és összeházasodtak, egy másik - ugyancsak a tévéshow-ban egymásba szerető - párnak pedig már gyermeke is született. A cél most is a szerelem és az élethosszig tartó boldogság megtalálása. A Love Island párkereső show-t az Éjjel-Nappal Budapest sztárja és a Szenzációs Négyes győztese Lali vezeti, aki házigazdája lesz a műsorral párhuzamosan futó Love Story című online műsornak, a Love Islanddal kapcsolatos érdekességekről szóló napi vlognak is.

WERK - Így készült a Virágról virágra játék a Love Islandben

Sokan kérdezték, hogy Lali műsorvezető létére miért szerepel olyan keveset a Love Islandben. A válasz nagyon egyszerű: ebben a műsorban kevesebb szerep jut a külső szereplőknek, inkább a párkeresőkön van a hangsúly. Viszont ma újabb feladatot kapott Lali, amit meg is mutatott a Love Story nézőinek.

EXKLUZÍV: Kiesésük után Lalinak mesélt először Szilvi és Patrik

A taktika és a szerelem kevés ebben a játékban. A párkeresők nem számoltak a nézőkkel, akik bizony nagyon könnyen bele tudtak szólni a sorsukba egy-egy szavazatukkal. A villa kapujában Lali várta a két kiesőt, akik elárulták, hogyan éreznek a váratlan helyzet után.

Számukra váratlanul és azonnal ért véget a Love Island

Lali meglepte a párkeresőket. Ők arra számítottak, hogy a sorsuk a saját kezükben van, ám ezúttal a nézők döntöttek maradásukról. Ráadásul Lali azt is bejelentette, hogy mostantól újra mindenki szingli.

Rajmi Niával vinné végig a Love Islandet?

Ugyan Rajminak ott van Helga, Niának pedig Gábor, ők mégis eljátszadoztak a gondolattal, hogy mi lenne, ha közösen folytatnák...

Szilvi vigasztalhatatlanul zokogott

Rajmi annyira megbántotta Szilvit, hogy a lány még a játék után is könnyeivel küszködött a villában.

Rajmi: ˝Tibi egy szebb lányt érdemelne˝

A Virágról virágra elnevezésű játék őszinteségre bátorított a párkeresőket. Voltak súlyos kijelentések, csúnya nézések és kis kirohanások, de a legdurvább az volt, amikor Rajmi kifejtette véleményét.

˝Szeretne csak a magáévá tenni ˝

Andi már mindenkinek arról beszél, hogy mennyire sok számára Erik. Patrik úgy döntött, segít a srácnak, hogy nehogy túl késő legyen, ám úgy tűnik, süket fülekre talált.

Így töltötte az estét Nia és Gábor az Akar-lakban...

A kókuszdiós játék győztesei privát estét kaptak ajándékba. De vajon éltek-e az Akar-lak által nyújtott lehetőséggel?

Előzetes: Két párkereső számára is véget ér a verseny (09.12.)

Magyarországon elsőként az RTL Klubon látható a brit ITV világszerte számos országban hatalmas sikerrel futó párkereső show-ja, a Love Island. A szerelmet megtalálni vágyók több héten át Cipruson, a szerelem szigetén, csodálatos környezetben kapnak lehetőséget arra, hogy ráleljenek életük párjára és közösen elvigyék a 20 millió forintos nyereményt, amivel akár meg is alapozhatják közös jövőjüket. A külföldi szériákban már nem egy szerelmi sikertörténetet követhettek végig a nézők; voltak olyanok, akik megtalálták az igazit és összeházasodtak, egy másik - ugyancsak a tévéshow-ban egymásba szerető - párnak pedig már gyermeke is született. A cél most is a szerelem és az élethosszig tartó boldogság megtalálása. A Love Island párkereső show-t az Éjjel-Nappal Budapest sztárja és a Szenzációs Négyes győztese Lali vezeti, aki házigazdája lesz a műsorral párhuzamosan futó Love Story című online műsornak, a Love Islanddal kapcsolatos érdekességekről szóló napi vlognak is.

Micsoda? Tícián félig kentaúr?

Érdekes eszmefuttatásnak lehettünk áldozatai. Bár ha jobban belegondolunk, ez sok dolgot megmagyarázna Tíciánnal kapcsolatban...

Horror jelenet a Love Islandben


szerző:
2019.09.11. 22:25
Horror jelenet a Love Islandben

Mi történhetett a villában? Alvajárás vagy csak egy ijesztő tréfa?

Hoppá! Ő Tícián B opciója Zsófi helyett

"Odaadta magát, és akkor se bízok benne" - vallotta be Tícián, aki úgy érzi, párja a többi sráccal is játszadozik és csak kihasználta a testét. De aggodalomra semmi ok! Szerinte van egy lány, aki már az érintésétől is odáig van.

Andi besokallt Erik túl intim kérésétől

Helgának és Rajminak mesélt a lány arról, hogy mennyire sok már neki párja közeledése. Ráadásul Erik egy nem mindennapi kérdést is feltett Andinak.

Miért nem örül Nia, hogy Gáborral töltheti az estét az Akar-lakban?

A kókuszdiós játék abszolút győzteseinek ugrálniuk kellett volna örömükben. Vajon mi lehet a probléma?

Test a testnek feszült


szerző:
2019.09.11. 22:03
Test a testnek feszült

Kókuszdiót görgettek egymás testén a párkeresők - és aki a legjobban teljesített, nem akármilyen nyereménnyel gazdagodott.

Tícián: ˝A nőmet akarja toszogálni˝

Máté Helgát és Zsófit hívta el egy golf randira. Habár Tícián próbált nyugodt maradni, mégsem sikerült neki...

Mi történt a paplan alatt: kézimunka vagy több annál?

Helga és Rajmi mindent láttak és hallottak abból, ami az elmúlt éjszaka történt a hálóban, így a többiek is gyorsan értesültek róla. 

Hidegzuhany: Máténál elszakadt a cérna, sértegetni kezdte Niát

Rapidrandira vitte az összes lányt Máté. Valószínűleg számított rá, hogy nem túl népszerű a csajok körében sem, de a végeredmény még őt is meglepte.

Új párkereső érkezett a Love Islandbe!

A Reggeli műsorvezetői ismét beszámoltak a párkereső valóságshow történéseiről és arról, hogy Máté érkezésével miért borult fel a villa élete.

Beteljesült Tícián és Zsófi szerelme a paplan alatt

Egyre csak mélyül Tíciánék kapcsolata. Hiába az újonnan beköltöző párkereső, Máté, Zsófi saját párjával lépett egy következő szintre.

˝Nem tetszel, koccoljál le rólam!˝

Máté Zsófi és Andi után Kittivel is szeretett volna négyszemközt beszélgetni. A lány egyből a lényegre tért, aminek egymás sértegetése lett a vége. Lehet, hogy Máté már nem lesz szimpatikusabb?

Romirandin került közelebb egymáshoz Helga és Rajmi

Hiába a "ha ló nincs, jó a szamár is" taktika, úgy tűnik, a fiatalok között még bármi kialakulhat.

Máté azonnal ráhajtott Zsófira

Az új srác abszolút favoritja Zsófi. Ezt olyannyira nem titkolta, hogy egyből bepróbálkozott nála a beköltözése után. Tícián természetesen nem hagyhatta szó nélkül az eseményeket.

Tibi minden testrészét összetapiztatta a lányokkal

Mindent a kéznek, semmit a szemnek - a csajok vakon tapogatózhattak, amit a fiúknak csak tűrniük kellett.

Csak a szép lányokért hajlandó küzdeni Máté

A 23 éves srác életművésznek tartja magát. Eddig nem bírta a kötöttségeket, most már viszont szeretne ugyanaz a lány mellett felébredni.

Máté azonnal kiverte a biztosítékot a srácoknál

Új fiú ostromolja hamarosan a lányokat a szigeten. Már ha sikerül valakit megnyernie magának...

Dráma és könny a Love Islandben!


szerző:
2019.09.10. 07:30
Dráma és könny a Love Islandben!

A Reggeli műsorvezetői összegezték a párkereső valóságshow legfrissebb eseményeit.

Exkluzív: Lali vígasztalta a könnyeivel küszködő Karolát

"Nagyon jó csajjal lett szegényebb a villa" - Lali szerint. Akinek Karola azt is elmesélte, hogyan érzi magát, miután két szék közül a földre esett.

Tíciánnak pár pohár adott örömöt

A srác élvezte, a többiek pedig hitetlenkedve figyelték az eseményeket.

Minden adott, hogy Rajmi becsajozzon

Beköltözése előtt, a csajokat megelőzve, Lali kapta el Rajmit a villa bejáratánál. A műsorvezető és a 23 éves párkereső minden fontos dolgot megbeszélt egymással...

Szerelmi háromszög a szerelem szigetén!

Karola testépítő apukával, elég közel került az izomkolosszus, szintén testépítő Tibihez. Tibi talán már joggal érezhette azt Karola visszajelzéseiből, hogy a szimpátia kölcsönös, és akár messzire eljuthatnak ketten együtt. Azonban megjelent a színen egy másik testépítő, Rajmi.

Figyelem: Taktikus párcserékre számíthatunk Ciprus felől!

Alig 1 hét telt el, de már most teljesen összekavarodtak a párok. Van, akinél az érzelem, és van, akinél a taktika irányítja a "szerelmet".

Helga undorodik Patriktól?


szerző:
2019.09.08. 22:36
Helga undorodik Patriktól?

Habár ők nyerték a táncversenyt, a srác mégis megalázva érezte magát attól, ahogy párja viselkedett vele.

˝Himnusz? Ja, várjál ez keringő!˝

Táncversenyen bizonyíthattak a párkeresők, a szinglik feladata pedig az volt, hogy megtalálják a legjobb párost.

Tibi Rajminak: ˝Azért ilyen könnyen nem kapod meg!˝

Karola jelenlegi párja kerek-perec kijelentette, hogy őt nem tudja Rajmi hülyének nézni, és még csak ne is álmodjon arról, hogy átengedni neki a lányt.

˝Úgy jöttem be, hogy ő kell nekem!˝

Karolát, Helgát és Kittit hívta el röplabdázni Rajmi. A négyes randi végén pedig megmondta a lányoknak, ő kivel tudja elképzelni a jövőt a Love Islandben.

Karola megmutatta Tibinek, hogy hol a helye...

A srác jól érezte, hogy nem lehet biztos párjában, ha egy új vetélytárs költözik a villába.

Kitti bedobta, majd leégette magát Rajmi előtt

Szegény szingli lány! Pedig jó kis tervnek tűnt...

˝Érik a pofon!˝ - Rajmi magára haragította a srácokat

Az új párkereső éppen, hogy betette a lábát a villába, a pasik máris kiakadtak rá. Pedig nem sok bűne volt - éppen csak annyi, hogy nem árulta el, kinek a párjára hajt rá hamarosan...

Olvadoztak a csajok Rajmi szavaitól

Többen is versenyeznének Rajmi figyelméért, amit a srácok természetesen nem néztek jó szemmel.

˝Meguntam az egyéjszakás kalandokat˝

A 23 éves személyi edző komoly szándékokkal érkezett a Love Islandbe. A lányok már most odáig vannak érte, de vajon ki lesz a szerencsés?

Erik romantikus húzása bejön Andinak?

A srác saját maga tervezhette meg a villán kívüli első randijukat. Volt ott gyertya, koktél és a többi, ám van, amire még várnia kell...

Rajmitól beindultak az ösztönök

A lányok csábításra, a srácok támadásra készek. Szilvi és Andi érkezése után most a pasikon a sor, hogy leküzdjék a féltékenységüket és új vetélytársukat.

Csajok készüljetek! Rajmi érkezik...

Két lányt is kinézett magának Rajmi, az új párkereső. Húha, mi lesz még itt?!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való