KERESÉS search-close

Mátrix

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Mátrix"

Mit nézünk ma? - Szerda (06.10.)

Ma este folytatódik a Film+-on a Mátrix-maraton! Jön a filmsorozat második része!

Ezeket a trilógiákat nem hagyhatod ki! A Film+ több hőst is összehoz a kedvetekért!

Amerika kapitány, Thor, Neo és Danny Ocean összeállnak és elhozzák nektek az összes filmjüket, hogy heteken át velük tölthessétek az estéiteket!

Mit nézünk ma? - Szerda (06.03.)

Ma este jön a Mátrix első része a Film+ műsorán! Megmutatjuk, mikor!

Mit nézünk ma? - Péntek (01.24.)

Ma este a Wachowski testvérek filmklasszikusa vár rátok!

Bye Bye Man - Sikoly a mátrixban!

Csütörtökön a legváratlanabb események hozzák rá a frászt minden horror- és filmrajongóra a mozikban. Az Oscar-jelölt Stacy Title rendezőnő filmje, a Bye Bye Man – A Rettegés Neve igazi borzongató élményt ígér!

Ez az őrült „mozdulatlanság” tartja lázban a sztárokat – Itt a Mannequin Challenge!

Bizonyára mindenki emlékszik még a jeges vödrös videókra, mikor az egész világ hideg vizet zúdított a nyakába. Most itt az új móka, amely megőrjítette a sztárokat, de még hazánk egyik legjobb zenekara is beszállt a játékba. VIDEÓ!

Veszélyben Keanu Reeves!


szerző:
2016.05.11. 17:20
Veszélyben Keanu Reeves!

Már 17 év is eltelt az első Mátrix-film óta, amiben Reeves főszereplő volt, de van, aki még mindig a bűvöletében él. Egy feltételezett rajongó Reeves háza előtti postaládában hagyott egy mobiltelefont az alábbi üzenettel: „Holnap hívom a mobilt. Találkoznunk kell, amint elkezdtem építeni az új világot.”

Az Assassin’s Creed olyan lesz, mint a Mátrix!

Az év végén mozikba is érkező adaptáció főszereplője, Michael Fassbender alkotta meg a fenti hasonlatot, és még jó pár érdekességet is elárult következő szerepéről.

Malek Mikit bekebelezte a MátriX világa

Akárcsak a filmbéli főhős, most Miklós is beléphetett a saját álomvilágába, hiszen olyan szerepbe bújhatott – persze csak egy fotózás erejéig – amelyre mindig is vágyott. A pillanatot pedig nem más, mint SP örökítette meg.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való