KERESÉS search-close

Móni

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Móni"

Móninak elege lett édesanyjából!

Móni nevelőszülők mellett nőtt fel, édesanyja ugyanis lemondott róla, nem volt pénze rá, hogy őt is felnevelje. Később sem törődött lányával, amikor megismerkedtek. Móni most válaszokat és változást akar!

Máté és Móni tánc közben fedezték fel egymás testét

Máténak évek óta nem volt tartós kapcsolata, ugyanis nem találta meg eddig azt a lányt, aki megfelelő lenne számára. Miután a nagydumás srác kisorsolta Mónikát, a lány mesélt magáról néhány dolgot, aztán vak táncba kezdtek. Máté próbált úriember maradni tánc közben, aztán a szemkötő is lekerült róluk.

Gábor békülni jött, de Móni nem kíváncsi rá

Gábor és Móni nyolc évvel ezelőtt ismerték meg egymást. Öt évig alkottak egy párt, és a férfi elmondása szerint a végére már annyira megromlott a kapcsolatuk, hogy rosszat akartak a másiknak. A férfi most azért jött a műsorba, hogy kibéküljön Mónival, és megkérje, legyenek újra barátok.

Móni Tibi mentes nyugodt életet szeretne!

Móni egyáltalán nem akar exével lenni, ugyanis úgy érzi, a férfi ki akarja erőszakolni belőle a szeretetét. Tibi folyton számonkéri, hívogatja, üzeneteket ír neki, ráadásul videóüzeneteket is küld, ami Móninak túl sok.

Tibi:

Tibi a mai napig nem dolgozta fel, hogy elvesztette exét, és most azért jött el az Anikó Show-ba, hogy megkérje Mónit, legyenek barátok. A férfi bevallotta, hogy sokszor csúnyán beszélt Mónival, de szerinte azóta mindent megtesz azért, hogy jóba legyenek.

Marika áldását adta bátyja és Móni kapcsolatára

Móni azért jött el az Anikó Show-ba, hogy visszaszerezze volt barátját, és kibéküljön Tomi testvérével. Móni és Tomi Facebookon ismerték meg egymást, de négy hónap együttlét után szétváltak útjaik. Móninak azért romlott meg a kapcsolata exével, mert mióta megbántotta a férfi testvérét, Marikát, ő folyamatosan ellene hangolja Tomit.

Szabi elhódította Danitól a 110 cm-es Mónit

Daninak nagyon sok időbe telt elfogadni magát. Mikor kikerült a szakképző iskola kollégiumából, akkor szembesült azzal, hogy máshogy néznek rá az emberek, de ma már elfogadta különcségét. Dani elmesélte, mi a helyzet a csajokkal, és szó esett a Mónival való kapcsolatáról is. A 110 cm-es Móni jelenleg Dani egyik legjobb barátjával, Szabival van együtt, és sok programot szerveznek hármasban.

Dani megesküszik, hogy tovább harcol az igazságáért!

Daninak feltűnt, hogy mióta Gréta és ő külön vannak, Roland folyamatosan azon van, hogy közelebb kerüljön a lányhoz. Amikor Rolandot Móni lakásán találta, összeállt benne a kép, és biztos volt abban, hogy a történtek mögött Roland áll...

Előző rész (2017. május 26.)

Dani ledöbbenve ébred reggel a kocsmában megismert Móni mellett meztelenül. Hosszas várakozás után Gábor és Joe végre kettesben lehetnek. Linda zaklatottan könyörög Emmának, hogy adjon neki még egy esélyt.

Következő rész (2017. május 26.)

Dani ledöbbenve ébred reggel a kocsmában megismert Móni mellett meztelenül. Hosszas várakozás után Gábor és Joe végre kettesben lehetnek. Linda zaklatottan könyörög Emmának, hogy adjon neki még egy esélyt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való