KERESÉS search-close

Manuel

64 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Manuel"

Manuel teljesen lázba, azaz táncba hozta a villalakókat!

Az X-Faktor egykori énekes kiadta a feladatot: a VV10 zenéjére alkossanak minél kreatívabb TikTok videókat.

Előzetes: Manuel beköszön a Villába! (11.21.)

Nagy volt az öröm, mikor az X-faktor egykori énekese izgalmas feladatot adott a villalakóknak.

KLIPPREMIER: Itt a VV10 vadiúj főcímdalának videóklipje!

Lotfi Begi, Manuel és Binhky elkészítették a ValóVilág10 powered by Big Brother vadonatúj főcímdalát! Íme a "Pörög az élet" teljes terjedelmében, és a hozzá készült videóklip!

Pörög az élet: megújult a ValóVilág powered by Big Brother főcímdala

Nem csak a ValóVilág10 powered by Big Brother hátterében „Pörög az élet”, hanem ezt a címet kapta a valóságshow megújult főcímdala is, így november 14-től minden este ezzel az ütős zenével kezdődhet majd a kukkolás. Még 2010-ben, a ValóVilág 4. szériájához készített dalt most Lotfi Begi bújtatta modern pop köntösbe.

Manuel új klipje a YouTube Trending lista első helyén!

Manuel újabb videóklippel rukkolt elő. A videó a Talán című dalhoz készült és azzal indul, hogy egy baleset után Manuel arccal fekszik az aszfalton. Elég ijesztően hangzik, de, hogy pontosan mi történt Manuellel, azt hamarosan megtudjuk, azonban előtte nézzünk bele a klipbe.

A fiatalok egyik legkedveltebb előadója lett Manuel

Manuel már az X-Faktor válogató után leforgatta első klipjét a Messziről jöttem című szerzeményhez, amit a videómegosztó oldalra kikerülve pillanatok alatt 1 millióan néztek meg. Azóta ez a szám már 10 millió megtekintésnél jár. A kezdetben nehéz sorsú fiúból, mára a fiatalok egyik legkedveltebb előadója lett. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint egy olyan díj, amit közönségszavazás útján zsebelt be.

MANUEL: Szakításról szóló új dalát nem szingliként írta

Az X-Faktor egykori versenyzőjéből, Manuelből mára a fiatalok egyik legkedveltebb előadója lett. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint egy olyan díj, amit közönségszavazás útján zsebelt be.

A karantén után újra beindult az élet az X-Faktor döntőseinek!

Újra beindult az élet az X-Faktor döntősei számára! Manuel, Vanek Andor és Ruszó Tibi nagyjából két hete ismét a nyakukba vették az országot és ahová csak hívják őket, elmennek koncertezni.

Így zajlott Manuel klipforgatása!

A Fókusz stábja ott volt Manuel a klipforgatásán, melynek helyszínéül egy születésnapi party szolgált, nem is akárkié: egykori mentoráé, ByeAlexé, aki most ünnepelte 36. születésnapját.

Mihez kezdenek az X-Faktor sztárjai a karanténban?

Manuelnek a közönség és a színpad hiányzik a legjobban a családja mellett. Az X-Faktor egykori versenyzőit és mentorait is váratlanul érte a koronavírus-járvány. Legtöbben szinte ki sem mozdulnak otthonról, de van, aki még eljár lovagolni, és olyan is, aki a szüleinek segít ezekben a hetekben.

Legújabb klipjében zöldségest, takarítót és konyhai kisegítőt alakít Manuel

Manuel legújabb dala két napja jelent meg a Youtube-on és máris a legfelkapottabbak között van. A klipjében zöldségest, takarítót és konyhai kisegítőt alakít, nem véletlen. Az X-Faktor egykori versenyzője 14 éves kora óta szinte folyamatosan dolgozott. Volt már gyorséttermi kiszolgáló, mosogató, építkezéseken és autómosóban is vállalt munkát, de most érzi azt életében először, hogy megtalálta a helyét.

MANUEL: Dolgoztam gyorsétteremben, építkezésen és autómosóban is

Az X-Faktor egykori versenyzője 14 éves kora óta szinte folyamatosan dolgozott. Volt már gyorséttermi kiszolgáló, mosogató, építkezéseken és autómosóban is vállalt munkát, de most érzi azt életében először, hogy megtalálta a helyét. 19 éves korához képest sok dolgon átesett, így bőven van mit a papírra vetnie.

Manuel új daláról és új szerelméről is mesélt a Reggeliben

A 2019-es X-Faktor egyik döntőse, Manuel elhozta Elegem van című legújabb klipjét! Majd véletlenül kiderült, hogy nem ez az egyetlen újdonság az életében.

Manuellel töltöttünk egy napot és megnéztük, mi történt vele december óta

Hatalmasat fordult a világ Manuellel az X-Faktor óta. Koncertről koncertre utazik, a színpad előtt sikoltozó tinilányok tömkelege fogadja őt, és hosszú sorokban várják, hogy egy közös fotót készíthessenek vele. Vele tartottunk egy egész napon keresztül és megnéztük, mi történt vele december óta: hogyan éli meg, hogy ismert lett és mit szól az ország fiataljai között tomboló már-már mondhatni Manuel-lázhoz.

ByeAlex szerint Manuel megérdemli a sikert

Csupán egy napja jelent meg ByeAlex és egykori mentoráltja, Manuel közös videoklipje, máris elsők a legnépszerűbb videomegosztó csatornán a legfelkapottabb klipek között. A videoklipet egy óbudai fotóstúdióban forgatták és minden volt, ami Alex és Manuel szerint a sikerhez kell: Alex zenekara, egy szexi csaj, és egy menő autó.

Elkísértük az X-Faktor fiatal sztárjait az első közös koncertjükre

Szeretnének saját dalokat, koncerteket, sőt Patrik még egy találkozót is Celine Dionnal, annyira megszerette az énekesnőt, amikor a dalait énekelte az élő showban. Jó úton haladnak mindannyian, elég, ha csak az első közös koncertjüket nézzük, vagy halljuk Manuel rekedtes hangját, ami a sok fellépése miatt ment el.

MANUEL: sikítva fogadták a rajongók

A hangulat a tetőfokára hágott, mindenki énekelt Manuellel. A közönség hibátlanul tudja a dalszöveget, a fiatal srác pedig láthatóan szárnyal.

Zombik ellen háborúztunk Manuellel a virtuális valóságban

Manuel élete az X-Faktor óta tényleg olyan, mint egy filmben. Javában dolgozik készülő dalain és hamarosan indul a koncertszezon is. De fontosnak tartja, hogy legyen egy kis „én ideje”, amikor kikapcsolódhat és ihletet szerezhet karrierje építéséhez, beindításához. Európa egyetlen virtuális vidámparkjában találkozunk vele, ahol az adrenalinlöket teljesen kirántja a hétköznapi rohanásból.

Ő léphet fel a 2020-as Sziget Fesztiválon az Élő show-ba jutott produkciók közül

A Sziget szakmai stábja még az első Élő show alatt választotta ki azt az előadót, aki felléphet Európa legszínvonalasabb fesztiválján jövő nyáron.

EXKLUZÍV: Így jött össze az X-Faktor szerelmes párja!

Exkluzív interjút adott Edina és Manuel. A romantikus pillanatok közben a fiatalok azt is elárulták, hogyan találtak egymásra a felkészülések időszakában.

Terveiről mesélt nekünk Manuel

Nem jutott el a fináléig, mégis Manuel az X-Faktor egyik nagy nyertese? Már a tehetségkutató alatt milliók töltötték le újabb és újabb klipjeit, messziről jött, de merre tart? Együtt töltöttük vele a mai napot, és mindenről kifaggattuk.

MANUEL: Azért jöttem az X-Faktorba, hogy megváltozzam, és sikerült

Ez a karácsonya más lesz, mint a korábbiak. Manuel hálás az X-Faktornak és áldja a saját eszét is, hogy elindult a tehetségkutatón. Azt mondja sokkal többet kapott annál, mint amire számított. Együtt töltöttük vele a szerdai napot, lehet, hogy messziről jött, de most úgy tűnik pontosan látja a célt és tudja merre akar haladni.

Manuel nem kesereg a kiesés miatt, a jövőt tervezi

Az X-Faktor 4. helyezettje eddig ontotta magából a saját dalokat és most örül, hogy 1 hétnél hosszabb ideje lesz újakat írni. 

Ezek a dalok hangzottak el a 2019-es X-Faktor 4. Élő show-jában!

Íme a negyedik Élő show-ban elhangzott dalok listája:

Manuel búcsúzott az X-Faktortól


szerző:
2019.12.07. 23:00
Manuel búcsúzott az X-Faktortól

Az X-Faktor 2019-es évadának elődöntőjében, a versenyzőknek két produkcióval kellett bizonyítaniuk a végső döntő előtt. A továbbjutást jelképező két székért pedig hatalmas harc folyt. Végül Manuel számára véget ért az X-Faktor.

Puskás Peti Manuelnek:

Peti saját magához hasonlította Manuelt, és kiemelte, hogy a fiatal fiú a mezőny legszorgalmasabb versenyzője.

Manuel: Look Back At It (A Boogie Wit Da Hoodie)

ByeAlex mentoráltja a 2019-es X-Faktor negyedik Élő show-jában Manuel a A Boogie Wit Da Hoodie Look Back At It című dalát énekelte el.

Manuel: „A döntőbe jutásért fogok küzdeni!”

A versenyző megfogadta, hogy nem adja fel, és olyan keményen fog harcolni, mint még soha.

Gáspár Laci:

A mentorok úgy érzik, a fiatal énekes túlságosan magára vette a kapott kritikákat, és itt lenne az ideje, hogy elengedje végre őket...

Manuel & Kállay-Saunders András: Téged (Saját dal)

Az X-Faktor Elődöntőjében az énekesek duetteket adtak elő: Manuel Kállay-Saunders Andrással lépett színpadra.

Manuel Kállay-Saunders Andrástól kért segítséget

A fiatal versenyző megfogadta a mentorok tanácsát, és egy olyan sztár segítségét kérte, aki kihozza belőle a legjobbat.

Ismét ketten búcsúztak az X-Faktortól

Az X-Faktor 2019-es évadának harmadik élő showjában, a versenyzőknek már két produkcióval kellett bizonyítaniuk. A továbbjutást jelképező két székért pedig hatalmas harc folyt. Végül Bagdi Enikő és Burai Renátó számára véget ért az X-Faktor.

Ezek a dalok hangzottak el a 2019-es X-Faktor 3. Élő show-jában!

Íme a harmadik Élő show-ban elhangzott dalok listája:

ByeAlex Manuelnek: „Olyan, mintha lenne egy fiam...”

Megható mondat hagyta el a mentor száját a srác értékelése közben. 

Manuel: Emotions (Iann Dior)


szerző:
2019.11.30. 23:18
Manuel: Emotions (Iann Dior)

ByeAlex mentoráltja a 2019-es X-Faktor harmadik Élő show-jának második körében Iann Dior Emotions című dalát énekelte el.

ByeAlex beszólt Gáspár Lacinak: „Öreg vagy ehhez a műfajhoz”

„Én csak mosolyogni tudok” - mondta Alex, miközben végighallgatta mentortársai véleményét Manuel produkciója után. Persze neki is megvolt a sajátja...

Manuel: Kicsi lány (Saját dal)


szerző:
2019.11.30. 21:32
Manuel: Kicsi lány (Saját dal)

ByeAlex mentoráltja a 2019-es X-Faktor harmadik Élő show-jának első körében ismét egy saját dalt adott elő, ami a Kicsi lány címet kapta. 

 Manuel: „Tök jó dolog, hogy Alexszel írunk közösen egy számot”

Mentor és mentoráltja együtt vetették bele magukat a dalszerzésbe.

Ettől az állattól retteg Ruszó Tibi...

Az X-Faktor versenyzője egyre jobb viszonyt ápol a fiúkkal, ráadásul a héten a tropikáriumba is ellátogattak. Tibi azonban teljesen lesokkolódott...

X-SZERELEM: Manuel és Edina az X-Faktor legújabb szerelmespárja!

Az X-Faktor legfrissebb szerelmespárja Edina és Manuel, akik a beköltözés után kerültek közelebb egymáshoz. Az élő show-k alatt már egyáltalán nem rejtegették szerelmüket, többször lehetett őket kézen fogva és ölelkezve látni. Nagyjából egy hónapja alkotnak egy párt, de a konkrét dátumot nem tudják meghatározni, mert először ők is csak barátok voltak.

Ketten búcsúztak az X-Faktortól


szerző:
2019.11.24. 00:22
Ketten búcsúztak az X-Faktortól

Az X-Faktor 2019-es évadának második élő showjában, ismét székes feladat várt a versenyzőkre, amely feszült és izgalmas pillanatokat tartogatott. Dárdai Blanka és Take3 számára pedig véget ért az X-Faktor.

Ezek a dalok hangzottak el a 2019-es X-Faktor 2. Élő show-jában!

Íme az második Élő show-ban elhangzott dalok listája:

Manuel: Anyu büszke (Saját dal)


szerző:
2019.11.23. 22:04
Manuel: Anyu büszke (Saját dal)

ByeAlex mentoráltja a 2019-es X-Faktor második Élő show-jában szintén egy saját dalt adott elő, ami az Anyu büszke címet kapta.

Manuel így mutatta be mentorának édesanyját

AZ X-Faktor versenyzője megvendégelte anyukáját a backstage-ben, ráadásul ByeAlexszel is összefutottak.

MANUEL: rengeteg felkészüléssel telt el az elmúlt hét

Egyre több rajongója van Manuelnek az X-Faktor egyik versenyzőjének is. A Fókusz stábja arról kérdezte a fiút, hogy hogyan veszi a tehetségkutató akadályait!

Már a TikTokon is nyomulnak az X-Faktorosok, de miért imádják a tinik ezt az applikációt?

Az X-Faktor első élő show-ja nem csak az év eddig legnézettebb tévés produkciója volt, hanem felrobbantotta a közösségi médiafelületeket is. A döntőbe jutott összes versenyzőnek van valamilyen social media fiókja, többen közülük már tudatosan nyomulnak a tinédzserek egyik kedvenc platformján, a TikTokon is. A kínai fejlesztésű applikáció és közösségi oldal példátlanul népszerű a tinédzserek körében és megállíthatatlanul nyomul előre.

Rekordok és milliós nézettség: hogyan kezelik az X-Faktorosok a hirtelen jött népszerűséget?

Az X-Faktor idén eddig minden rekordot megdöntött: több, mint egymillióan nézték meg az első élő show-t, már az első nap több, mint 1 milliós megtekintést ért el az 5 vadonatúj videoklip és a hétvégi szavazatszám is rendkívül magas volt. De mit szólnak ehhez a hihetetlen számokhoz a versenyzők és hogyan kezelik a hirtelen jött a hírnevet?

Ezek a dalok hangzottak el a 2019-es X-Faktor 1. élő show-jában!

Íme az első élő show-ban elhangzott dalok listája:

Puskás Peti Manuelről: „Ez a srác a legjobb!”

Így értékelték a mentorok Manuel produkcióját az első élő show-ban!

Manuel: Mint egy filmben (saját dal)

ByeAlex mentoráltja a 2019-es X-Faktor első élő show-jában egy saját dalt adott elő, ami a Mint egy filmben címet kapta.

Manuel: „Úgy érzem, hogy kezd minden jóra fordulni!”

Manuel a válogató óta rengeteg rajongót szerzett magának. A Messziről jöttem klipje közel 5 millió megtekintésnél jár, és a TikTok is felrobbant a fiú dalától.

X-Faktor 2019 - TOP12 - Közös dal - Nem elég

Elkezdődött a 2019-es X-Faktor 1. Élő show-ja, ami a 12 legtehetségesebb előadó közös produkciójával startolt. Íme a lányok (Bagdi Enikő, Dárdai Blanka, Huszár Aletta), a fiúk (Manuel, Ruszó Tibi, Vanek Andor), a 25 éven felüliek (Balogh Antal Géza [Anti bácsi], Burai Renátó, Zdroba Patrik) és a zenekarok (C.O.O.L., Speranta, Take 3) nyitánya.

Manuel a hibái ellenére is hitt magában

A Fiúk versenyzője érezte, hogy nem fog kiesni a Válogatón, igaz, nem úgy sikerült a produkciója, ahogy szerette volna.

Fókusz Plusz 14-04-19


szerző:
2014.04.19. 20:00
Fókusz Plusz 14-04-19

Fókusz Plusz: Manuel ötszázhatvan kilót nyomott fénykorában, de övé a legnagyobb fogyás világrekordja is, mióta egy év alatt kétszázötven kilótól szabadult meg. Esküvője igazi szenzációnak számított, azóta boldogan él aprócska feleségével.

A szerelem rabjai 12-03-19

A szerelem rabjai, 92. rész - Alejandro elmondja, hogy Gabriela is Achaval Urien lány, valamint, hogy Paznak és Juan Manuelnek viszonya van egymással. Nicolas megpróbálja megvigasztalni Tatianát, ám Barbara meglátja őket, és a két lány összeverekszik. Santiago összeveszik Alejandróval, és szívrohamot kap. Juan Manuel elmegy a temetőbe, hogy bocsánatot kérjen Barielától. A férfi tanácstalan, nem tudja, hogy szakítson-e Pazzal. Juan Manuel azt javasolja Tatianának, hogy költözzenek vissza a szülőfalujába, ám a lány nem akarja elhagyni az Achaval Urien házat most, hogy ő is a család tagja lett.

A szerelem rabjai 12-02-01

A szerelem rabjai, 61. rész: Barbara elájul, és beveri a fejét. Miután jobban lesz Guillóval összevesznek, a férfi megfenyegeti, hogy kitálal a lapoknak. Julian Carolina segítségével drogot rejt Laura táskájába, akit letartóztat a rendőrség. Carolina bevallja Barbarának, hogy hazudott Pacheocóval kapcsolatban. Barbara felhívja a fiút, ám Tatiana veszi fel, és azt hazudja, hogy ő Nicolas új barátnője. Ursula megpróbálja elcsábítani Juan Manuelt, Paz ezt meglátja, és őrülten féltékeny lesz. A férfi este felkeresi Pazt, hogy kimagyarázza a helyzetet. Paz szerelmet vall, és szenvedélyesen csókolózni kezdenek.

A szerelem rabjai 12-01-09

A szerelem rabjai, 44. rész - Oso egyik társa elvállalja, hogy megöli Pazt. Mikor a váltságdíj átadására kerül sor, a férfi, ígéretéhez híve lelövi Pazt. Juan Manuelt telefonon értesítik, aki rögtön utánuk siet a kórházba. Gabriela sokkot kap férje reakciója láttán. Ines felkeresi Santiagót, hogy vele legyen a nehéz órákban. Alejandro a testőröket hibáztatja, főként Juan Manuelt. Pazt megoperálják, műtét közben szívrohamot kap, de sikerül megmenteni az életét.

A szerelem rabjai 11-11-24

17. rész Carolina elégedett a Pazról és Juan Manuelről készült felvétellel. Gabriela névtelen levelet kap, hogy kérje számon a férjét, hol volt előző este, Paz pedig postán megkapja a videokazettát. A lépcsőházban Ines összefut Juan Manuellel és Laurával. Ines Laura anyja barátnőjének mondja magát. Juan Manuel megtudja, hogy Nicolas anyja él. Alejandro éppen akkor toppan be, amikor Paz és Juan Manuel a kompromittáló felvétel nézik.

A szerelem rabjai 11-11-23

16. rész Az Achaval házban Santiago úgy tesz, mintha nem ismerné Inest. Ines kérésére Laura találkozóra hívja Nicolast, de amikor meglátja az anyját visszafordul. Ines szakít Santiagóval, hogy visszakaphassa a fiát. Nora és Paz azt gyanítja, hogy Barbara terhes. Carolina és Tango új tervet eszelnek ki: megszervezik, hogy Paz és Juan Manuel tudtukon kívül egy hotelszobában találkozzanak, ahol kamera rögzíti az eseményeket.

A szerelem rabjai 11-11-18

13. rész Nicolas rosszul lesz a narancsléjébe tett portól. Ines összeveszik Santiagóval és kidobja őt is, majd Waltert is. Laura állást kap a Tejes élet-nél, de egyelőre nem szól róla Nicolasnak. Juan Manuel és Gabriela veszekednek, amiért Juan Manuel úszni tanította Pazt. Priscilla elcsábítja Nicolast.

A szerelem rabjai 11-11-17

12. rész Gabriela bocsánatot kér Paztól, és beajánlja Laurát a céghez. Paz megtalálja Carolina rúzsának és parfűrmjének nyomait Alejandro ingén és számonkéri férjét. A helyzetet Tango menti meg: azt hazudja, ő viselte az inget, amikor Carolinával találkozott. Ines és Walter vallatóra fogják Laurát, hogy valóban bulimiás-e. Gabriella rájön, hogy Ines és Santiago találkozgatnak.

A szerelem rabjai 11-11-16

11. rész Paz és Juan Manuel együtt töltik az éjjelt a parti házban. Másnap reggel félreérthető körülmények között toppannak be az Achava-házba. Carolina nem jelenik meg a reklámfilm-forgatáson, mert a konkurencia, Pasculli dupla gázsit ígér neki. Tatiana félreérti Nicolast, és azt hiszi, hogy Laura bulimiás. Ezt elmondja Gabrielának, aki továbbadja Inesnek. Ines megrémül.

A szerelem rabjai 11-11-10

7. rész Paz leteremti Norát, amiért az nyitva felejtette az ajtót, és így Juan Manuel bejutott az ő titkos szobájába. Barbara és Tatiana összefutnak az uszodában, ahol megtudja, hogy anyja bérletet ajándékozott Tatianának. Paz fontos tárgyalásra készül, ám valaki bezárja őt és Juan Manuelt egy hűtőkamrába. Miután kiszabadulnak, találkoznak a francia ügyféllel, Renoirral. A tárgyalás után, Juan Manuelt újra megtámadják, aki rájön, hogy a két támadásnak a franciákkal kötendő üzlethez lehet köze.

Foglalkoztatási és szociális biztos lesz Andor

A magyar kormányfő, Bajnai Gordon szerint a jelentős poszt elismerés Magyarországnak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való