KERESÉS search-close

Mariah Carey

44 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Mariah Carey"

Szexuális zaklatással vádolja saját anyját Mariah Carey nővére

Szexuális zaklatással vádolja saját anyját Mariah Carey nővére és azt állítja sátánista rituálékon kínálta fel őt idős férfiaknak. A brit The Sun értesülései szerint Alison Carey már bírósághoz is fordult a gyerekkori trauma miatt és kártérítést követel anyjától, amiért poszttraumás stressz szindróma és depresszió alakult ki nála a történtektől.

Nem lehet letaszítani a trónról Mariah Carey karácsonyi slágerét!

És nincs karácsony Mariah Carrey nélkül. Pontosabban a slágere, az All I want for christmas is you nélkül. Nem túlzás azt mondani, hogy az év ezen időszakában a csapból is ez a dal folyik. Persze az énekesnő legnagyobb örömére, hiszen amíg a slágerlisták, rádiók és zenelejátszó alkalmazások megállás nélkül ezt játsszák, addig a dal szerzőjéhez csak úgy dől a pénz.

Megdöbbentő! Mentális zavarokkal küzd Mariah Carey

Tavaly ezen a napon számoltunk be róla: az énekesnő 2001 óta szenved bipoláris zavarban. Ez válása után derült ki, amikor idegösszeomlással kórházba szállították. Mariah akkor úgy döntött, betegségét eltitkolja a nyilvánosság elől, mert félt, hogy befolyásolja a karrierjét.

Mariah Carey ilyenkor egyfolytában énekli karácsonyi dalát

Mariah Carey az All I want for Christmas című számot ilyenkor több százszor adja elő a világ különböző pontjain. Most épp Franciaország fővárosában lépett fel…

Taylor Swift volt a nagy nyertes

Taylor Swift lett az idei Amerikai Zenei Díjak legnagyobb nyertese: négy kategóriában kapott elismerést. Köszönőbeszédében arra buzdított mindenkit, hogy menjenek el szavazni a félidős választáson. Nemcsak ő, hanem mások mellett Mariah Carey, Shawn Mendes és Dua Lipa is fellépett kedd este a Los Angeles-i gálán.

Mariah Carey egy igazi kincset bányászott elő a fotógyűjteményéből

Az énekesnő a fotón a ’90-es évek egy másik sztárjával, Will Smithszel pózol.

 

Mariah Carey-t kedvence is elkísérte

Mariah Carey éjt nappallá téve dolgozik új zenéin. Ez pedig azt jelenti, hogy legtöbb idejét a stúdióban tölti. A barátságok mellett hozzájárul a felszabadult környezethez, hogy Carey kiskutyáját is néha magával viszi a stúdióba.

Mariah Carey megvált jegygyűrűjétől

A 35 karátos gyémántgyűrű jócskán veszített az eredeti értékéből: 2016-ban még 2,5 milliárd forintnyi dollárt ér, most viszont ennek csupán ötöde ütötte az énekesnő markát.

Mariah Carey göndör fürtjeit gyermekei viszik tovább!

Talán már nem sokan emlékeznek, de Mariah Carey karrierje elején még teljesen göndör volt - az utóbbi években viszont szinte mindig kiegyenesíti, vagy hullámossá varázsolja. Pedig göndörségét ikrei, Moroccan és Monroe is örökölte tőle, elég bármelyik családi fotóra csak rápillantanunk.

17 év után vallotta be pszichés betegségét Mariah Carey

Az énekesnő 2001 óta szenved bipoláris zavarban. Ez válása után derült ki, amikor idegösszeomlással kórházba szállították. Mariah akkor úgy döntött, betegségét eltitkolja a nyilvánosság elől, mert félt, hogy befolyásolja a karrierjét.

Mariah Carey ikergyerekeivel kapcsolódik ki

Mármint a kikapcsolódásra Mariah Carey esetében. Az énekesnő az újévet rögtön stúdió munkával kezdte, de ez nem jelenti azt, hogy 6 és fél éves ikergyerekeire ne szánna időt.

 

Világszerte ünnepeltek

Tűzijátékok világították be az éjszakai eget és a nevezetes épületeket világszerte. Sydneytől Moszkváig, New Yorktól Indonéziáig bulikkal köszöntötték az újévet. Az amerikai énekesnő, Mariah Carey ismét fellépett a New York-i Times Square-en. Sydneyben pedig több ezer ember menekült, miután több száz tűzijáték robbant fel.

 Eljött az ideje Mariah Carey-nek

Ha karácsony, akkor Mariah Carey. Az énekesnő ünnepi slágere az All I want for christmas több, mint 20 éve csendül fel szinte mindenhonnan decemberben. Ezzel együtt Carey fellépései is gomba mód megszaporodnak. Ilyenkor van igazán elemében a 47 éves énekesnő. Ő is pont úgy ragyog fellépésein akárcsak egy karácsonyfa.

 

Story Extra 2017-12-22


szerző:
2017.12.22. 15:40
Hivatalosan is halhatatlannak számít Mariah Carey

A 47 éves énekesnő november elsején hagyta ott kéznyomát a TCL Kínai Színházban. Carey nem a tőle már megszokott mély dekoltázsa miatt került be a halhatatlan sztárok közé, hanem 18 toplistavezető dalával a második legnépszerűbb előadónak számít a világon, a Beatles után.

Breaking: Botrányt szült Mariah Carey villantása!

A híres énekesnő 47 évesen csináltatott magáról pucér fotókat! Azonban a rajongók ahelyett, hogy örültek volna a szexi képeknek, felháborodtak kedvencükön. Vajon mi történhetett? Most megtudhatod!

Mariah Carey ruháját apró égők borították

Az énekes világsztárok minden fellépésükön más ruhakreációval varázsolják el a közönséget. Mariah Carey a bostoni koncertjéhez olyan aranyszínű ruhát választott, melyet apró égők borítanak. Mariah instagram videójából látszik, ennél feltűnőbb már nem is lehetne. Na, de ugye pont ez volt a cél!

Mariah Carey cápákkal ismerkedett

Mariah Carey búvárruhát húzott és alámerült a habokban. Nem veszélytelen kalandra vállalkozott a világsztár: 2 méteres cápák uszonyait simogatta meg kezével. Szerencsére nem támadtak rá a ragadozók - talán megilletődtek Carey még szűk búvárruhában is hatalmas dekoltázsától…

Story Extra 2017-07-10


szerző:
2017.07.10. 17:25

Disneyland mindig jó ötlet!


szerző:
2017.04.24. 17:25
Disneyland mindig jó ötlet!

Egyedülálló szülőként Mariah Carey-nek duplán kell tennie azért, hogy boldoggá tegye gyerekeit: a jól sikerült alkalmakat pedig meg is szokta osztani Instagramján.

Story Extra 2017-04-24


szerző:
2017.04.24. 16:55

A nagy bukáslista!


szerző:
2017.01.04. 17:25
A nagy bukáslista!

2016 nem mindenki számára volt sikeres: Vajda Pierre, Zalatnay Cini, Mariah Carey és Hillary Clinton is szerepel gyűjtésünkben. Vajon mivel kerültek a celebek a Story Extra listájára?

Story Extra 2017-01-04


szerző:
2017.01.04. 17:25
A műsorvezető karácsonyi ajándéka!

James Corden autós karaoke-műsorában hétről hétre a legnagyobb világsztárokat énekelteti meg, de az ünnepek előtt még ezt is felül tudta múlni. Felsorolni is nehéz, hogy a legújabb videójában hány híresség énekelte vele együtt az All I want for Christmas című számot. Természetesen Mariah Carey nyitotta a sort, majd Adele, Elton John, Selena Gomez, Lady Gaga, a Red Hot Chili Peppers tagjai, a Coldplay és Chris Martin, Gwen Stefani, Demi Lovato és Nick Jonas csatlakozott hozzájuk.

Sztármamik és sztárbabák!

Előkarácsonyt tartott a két világsztár, Mariah Carey és Beyoncé. Gyerekeiket is magukkal vitték: így Carey ikrei, Moroccan és Monroe, valamint Beyoncé lánya, Blue Ivy és annak kis barátnője is találkozhatott a Mikulással. Ennek a bulinak csak egyféle csúcspontja lehetett: ez pedig az volt, mikor Carey elénekelte az All I want for christmas is you című dalt.

Izmos férfi oldalán vigasztalódik!

Egy hónapja úgy tűnt, jegyessége felbomlása után Mariah Carey vigasztalhatatlan, mostanra viszont egészen biztosan jobb a kedve. Ősszel szakított vele a milliárdos James Packer, egy hónappal később viszont újra rátalált a szerelem.

Mariah Carey csak leugrott a boltba

Mariah Carey a hálaadást Hawai-n ünnepelte a múlt héten. A nagybevásárlásról pedig feltett nem rég pár fotót is Instagramjára. A szupermarketben hatalmas napszemüveget viselt, mégis bárki felismerhette, elsősorban a szemrevaló dekoltázsa miatt. Nem csoda, hogy miközben az ananászokat válogatta a pultról többen is meleg szívvel köszöntötték az amerikai énekesnőt.

Teljesen maga alatt van!


szerző:
2016.11.04. 18:12
Teljesen maga alatt van!

Mariah Carey képtelen feldolgozni, hogy szakított vele vőlegénye az előző hónapban. A 2016-os év még csodálatosan indult a pár számára: James Packer méregdrága gyémántgyűrűvel kérte meg az énekesnő kezét, aki hezitálás nélkül mondott igent. Igaz, Carey ekkor még nem vált el előző férjétől, de ősszel ez az akadály is elhárult.

Story Extra 2016-11-04


szerző:
2016.11.04. 16:55
Mariah Careyt is megérintette a Halloween

Bőrszerkós kisördög! Mariah Careyt is megérintette a halloweeni jelmez-őrület. Egy hatalmas partit rendezett barátainak otthonában és házigazdaként a legfeltűnőbb jelmezt öltötte magára. Testhez simuló latex-szerkója láthatólag még a boksz világbajnok Floyd Mayweathernek is nagyon tetszett.

Mennyire nyúlnak a zsebükbe a világsztár vőlegények?

Nem árt leszögezni: ha valaki hollywoodi sztár kezét szeretné megkérni, csak a gyémánt jöhet szóba. Megfordítva: ha nem gyémánttal próbálkozunk, nincs esélyünk. Jól érezte ezt José Antonio Baston üzletember, aki semmi nem bízott a véletlenre: Eva Longoria kezét Indiában, a Taj Mahal előtt kérte meg, méghozzá egymillió dolláros, 5 karátos gyémántgyűrűvel. Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones eljegyzésére 1 millió dollárt szánt, Jay-Z ennek ötszörösét, majd 5 milliót költött Beyoncé ékszerére. Az abszolút csúcstartó, Mariah Carey gyűrűje. Ez a darab minden szempontból veri a többit.

 

Mariah Carey pizzasütőnek állt

Sűrű volt a hétvégéje Mariah Careynek. Az amerikai énekesnő először igazi, olasz pizzát sütött kemencében. A nyújtásban pedig besegített neki két lánya is, délután aztán közösen próbálgattak ruhákat.

Celeb húsvét az Istragramon: sztárok az ünnep hevében

Akár hisszük, akár nem, a világ leghíresebb emberei is úgy ünnepelnek, mint mi.  Összegyűjtöttünk pár fotót a hollywoodi csillagok húsvéti pillanataiból, hogy bizonyosságot szerezzünk a fenti állításról.

A Kardashian lányok után Mariah Carey is valóságshow-hős lesz?

Az énekesnő és dalszövegíró Mariah Carey életéről a deadline.com információi szerint 8 részes valóságshow készül, ami több mint 150 országban lesz látható.

Britney Spears új barátnője Hillary Clinton?

Az énekesnő példaképénél vendégeskedett. A politikusnő örömmel látta vendégül Britneyt, amit az egész világgal tudattak. Mariah Carey pedig régen szerzett, de nem elfeledett tanulmányait vette elő Will Ferrel kedvéért…

Sztárok 2016-os esküvője


szerző:
2016.02.09. 17:52
Sztárok 2016-os esküvője

Az idei év lagzi várományosai: Sofia Vergara, Robert Pattinson, Nicki Minaj, Lady Gaga, Mariah Carey és Eva Longoria.

Ők már biztosan elkelnek idén!

Lassan itt a tavasz, kezdődik az esküvői szezon. A Story Extra összegyűjtötte, kik azok a sztárok, akik idén mondják ki a boldogító igent.

Ezzel a méregdrága gyűrűvel jegyezték el Mariah Careyt

Úgy tűnik, az amerikai énekesnő is vallja azt a hazai szólásunkat, miszerint „Három a magyar igazság!”, ugyanis két férjet már elfogyasztott. Mariah Careyt több mint három milliárd forintot érő jegygyűrűvel kápráztatta el vagyonos párja, aki hamarosan otthonát is megosztja majd élete szerelmével és két gyermekével.

A 90-es évek szupermodelljei újra összeálltak

Steven Klein fotós segített egy kicsit nosztalgiázni, aki évtizedeken át dolgozott a modellekkel: Cindy Crawforddal, Claudia Schifferrel és Naomi Campbellel. A fekete-fehér képek, akár 25 éve is készülhettek volna, ugyanolyan igézőek és szexik a hölgyek, mint anno. Mariah Carey pedig a magánrepülőjén, napszemüvegben, mezítláb pózol a fotón, amit Instagramjára posztolt.

Elhappolták a show-t gyerekei Mariah Carey elől

Mariah Carey négyéves ikergyerekei kerültek a központba, amikor anyjuk megkapta saját csillagát a Hírességek Sétányán. Félbeszakították a popdíva köszönőbeszédét és azt sem hagyták, hogy egyedül pózoljon a fotósoknak.

Ikrei születtek Mariah Carey-nek

Carey helyi idő szerint szombat reggel adott életet a fiúnak és a lánynak, akiknek a neveit még nem lehet tudni.

Világraszóló menyegzők és titkos frigyek

2010-ben a sztárvilágban is megkondultak az esküvői harangok.

Mariah több magzatot is hord a szíve alatt

Az énekesnő férje, Nick Cannon megerősítette a hírt, hogy neje ikrekkel várandós.

Előkészítik a Staples Centert a szertartásra

Több százan dolgoznak az esemény színhelyén.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való