KERESÉS search-close

Mata Ricsi

76 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Mata Ricsi"

Mata Ricsi összegyűjtötte kedvenc dalait!

Az X-Faktor második helyezettje egy évvel ezelőtt nagy kedvenceit egy csokorba gyűjtötte, hogy egykori mentorával, Puskás Petivel saját stílusában dolgozzák fel azokat.

Megtöri a hallgatást Mata Ricsi!


szerző:
2018.01.11. 08:20
Megtöri a hallgatást Mata Ricsi!

Matai Ricsi és családja között hónapok óta tarta a mosolyszünet, amióta Ricsi gyámhivatali engedéllyel elköltözött otthonról egy befogadó rajongó családhoz. Ricsi a karácsonyt is távol töltötte a családjától. A most megjelent új dalával is részben üzenni szeretne nekik.

Találkozz Mata Ricsivel Debrecenben és Sárospatakon!

Az X-Faktor ezüstérmesével, Mata Ricsivel május 17-én Debrecenben, Május 20-án pedig Sárospatakon találkozhatsz az X-Faktor válogatóján! Ricsi nagyon örül, hogy jelentkezett az X-Faktorba, hiszen a műsor teljesen megváltoztatta az életét. Egykori mentora, Puskás Peti a mai napig segíti karrierjét, és Ricsi úgy tekint rá, mintha a testvére lenne.

KLIPPREMIER: Mata Ricsi:

Mata Ricsi az X-Faktornak köszönhetően magasra szállt, és most él – csak a daloknak. És ezt el is énekli. A fiatal tehetség nagy kedvenceit egy csokorba gyűjtötte, hogy egykori mentorával, Puskás Petivel saját stílusában dolgozzák fel azokat.

Mata Ricsi egy csokorba gyűjtötte kedvenc dalait!

Mata Ricsi nagy kedvenceit egy csokorba gyűjtötte, hogy egykori mentorával, Puskás Petivel saját stílusában dolgozzák fel azokat. A Maradj velem című dal klippremierjét ITT megnézheti.

Nem ért véget a közös munka!

Az X-Faktor csak a kezdet volt Mata Ricsi számára: mentorával, Puskás Petivel nemrég egy új projektbe fogtak. A tehetségkutató idején már kiderült, milyen műfajok állnak Ricsihez legközelebb, így most kedvenc dalainak feldolgozásait rögzítették egy stúdióban.

Story Extra 2017-03-21


szerző:
2017.03.21. 17:25
X-Faktor: Melyik énekest szeretnéd élőben látni a Sziget színpadán? Szavazz!

Rendkívül jó hírünk van! Idén a 2016-os tehetségkutató versenyzői is esélyt kaptak arra, hogy felléphessenek a Sziget fesztiválon. Nem kell mást tenned, csak a kedvencedre voksolni!

Mata Ricsi betartotta ígéretét!

Az X-Faktor ezüstérmese még az élő show előtt, visszatérése után árulta, hogy mire készülnek Dmitij-vel. Közös produkciójuk szerencsére nem rég napvilágot látott. 

Mata Ricsi bemutatta legfiatalabb rajongóját!

A 2016-os X-Faktor második helyezettje, Mata Ricsi tündéri videót osztott meg egyik rajongójáról, aki teljesen odáig van Ricsiért.

Mata Ricsi elárulta legféltettebb titkát!

Még mindig kiráz minket a hideg, ha a döntés pillanatára gondolunk. Mikor kimondták Opitz Barbi nevét az egyik szemünk nevetett, a másik sírt. Na, de ne szomorkodjunk, ugyanis a 2016-os X-Faktor második helyezettje szépen szövögeti újévi terveit.

Mata Ricsit boldoggá teszi a tűzijáték látványa

A 2016-os X-Faktor legjobb férfi hangja, Mata Ricsi még nem tudja, hol tölti az idei szilvesztert, arra azonban tisztán emlékszik, hogy kiskorában mit jelentett számára ez az ünnep.

Mata Ricsi:

Ricsiéknél nem az ajándékozás kapja a főszerepet karácsonykor, hanem a szeretet. Elmesélte, hogy mi volt a legszebb ünnepi emléke, és hogy milyen hagyományaik vannak a családjában.

X-Faktor: Mindenkit megleptek az élő adások eredményei

A 2016-os X-Faktor élő show-inak szavazási eredményeit a Fókusz kapta meg elsőként, amelyeket megmutattunk a legjobb három versenyzőnek és Tóth Gabinak is. Jöjjenek tehát a várva várt részletek, miként oszlott meg idén a több mint 2,5 millió szavazat a 12 versenyprodukció között.

Opitz Barbi majdnem feladta? – Dráma és könnyek az X-Faktor színfalai mögött

A 2016-os X-Faktor döntője a vártnál is izgalmasabbra sikerült, ugyanis az óriási stressztől nemcsak a versenyzők rogytak meg, hanem a mentorok is. A nézők nem sejthették, de Tóth Gabi mentoráltja az első dala után majdnem feladta a versenyt, miközben az énekesnő is összeomlott szinte. Aztán minden jó, ha a vége jó…

VICCES: Puskás Peti ezt a győztes reggelit készítette el mentoráltjainak

Puskás Peti rántottával lepte meg a finálé napján mentoráltjait Mata Ricsit és Gorbunov Dmitrijt. A mentor győztes reggelije annak ellenére jól sikerült, hogy Barbiék uborkaföldjét próbálta belecsempészni a mini serpenyőbe.

Puskás Peti nagyon büszke a mentoráltjaira

Puskás Petinek két versenyzője is eljutott a Fináléba, az elmúlt hónapokra pedig boldogan gondol vissza, és nagyon büszke a srácokra. A fiúk mentora elmondta, hogy Ricsiben nagyon szereti azt, hogy az akadályok ellenére is mindig talpra állt.

Mata Ricsi így élte meg a dobogó második fokát

Nagy volt az igzalom az X-Faktor stúdiójában: Ricsi és Barbi feszülten várták a nézők ítéletét. Az "ezüstérmes" énekes őszintén mesélt érzéseiről.

Opitz Barbara lett a 2016-os X-Faktor győztese

Döntöttek a nézők: Opitz Barbara lett az idei X-Faktor győztese, aki minden eddiginél nagyobb nyereményt vehet át. Egy luxusutazás és az egy éven át havi 1 millió forintnyi készpénznyeremény mellett ugyanis további 15 millió forintot kap, amelyet zenei karrierjének beindítására fordíthat. De itt nem ér véget az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató műsora: jövőre is lesz ugyanis X-Faktor

Gáspár Laci Mata Ricsinek:

Alex szerint ez most nem sikerült nagyon jól, Laci sajnálta, hogy nem jött ki Ricsiből a versenyszellem. Gabit az zavarta, hogy a Ricsiben lévő tehetség nem tudott kijönni, mert a szövegre koncentrált.

Mata Ricsi: Győztes Dal - Csillanj fel

A két finalista utoljára lépett a színpadra, mindketten elénekelték a Győztes dalát, amit kifejezetten erre az alkalomra írt az egykori X-Faktor versenyző Szabó Ádám, valamint Somogyvári Dániel és Hujber Szabolcs.

Mata Ricsi: Út a döntőig


szerző:
2016.12.17. 22:26
Mata Ricsi: Út a döntőig

Ricsi kiesett a Mentor Házban, aztán megtörtént a csoda és visszatérhetett. Hirtelen fel kellett nőnie és megtanulta, hogy nem vehet semmit sem félvállról.

Mata Ricsi & Puskás Peti: Léggömb

A második körben a három finalista egy-egy duettet énekelt a mentorával. Mata Ricsi Puskás Petivel énekelte el mentora slágerét.

Gáspár Laci Mata Ricsinek:

Gabi nem tudta mi történt, újra hallotta a hangjában a magabiztosságot, de valahogy eltűnt a dal közben. Alex nem fogta meg úgy ezzel a dallal, mint korábban. Laci szerint ő drukkolt neki a legjobban, de óriási hibát vétett. Peti is elismerte, hogy hibázott, de visszajött.

Ricsi mindenképpen megakarta lepni Puskás Petit

Ricsi nagyon hálás a mentorának, rengetet tanult tőle, és szerette volna megköszönni neki, amit érte tett. Ezért nekiállt, hogy ajándékot készítsen a mentorának: festéssel, tortával és képekkel is próbálkozott.

Ma este eldől, ki lesz a 2016-os X-Faktor győztese!

Az X-Faktor rajongói szeptember 24-e óta követhetik nyomon a műsor alakulását. December 17-én, azaz szombat este véget ér Magyarország legnézettebb tehetségkutatója, és kiderül, ki 2016 legsokszínűbb előadója. Lássuk, hogy jutott el a Fináléig Gorbunov Dmitrij, Opitz Barbi és Mata Ricsi!

Meglepetés duettel várták Puskás Petit a fiúk

Teljes gőzzel készülnek a versenyzők és a mentorok a szombat esti X-Faktor fináléra, amiben a döntősök a mentoráltjaikkal is énekelnek. Puskás Peti mit sem sejtve, épp az egyik duett próbájára készült, de egy egészen más dal szólalt meg Ricsi és Dmitrij előadásában.

 

Melyik X-Faktor döntős a legstílusosabb?

Már csak egyet kell aludni, és kiderül, hogy 2016-ban kié Magyarország legjobb hangja! Most azonban arról dönthetsz, hogy a három versenyző közül kinek a stílusa tetszik a legjobban! Barbi hatalmas szőke hajkoronája és nőies, olykor vagány stílusa, Mata Ricsi laza és néha vicces szettjei, vagy Dmitrij egyedi és különc személyisége áll hozzád közel?

Szoros volt a verseny a döntősök között

Nyilvánosságra hozták, hogy az X-Faktor 6. élő showjában milyen arányban szavaztak a nézők a négy versenyzőre. Mata Ricsi és Opitz Barbi között nem egészen két százalék volt a különbség. Megmutattuk a mentoroknak és a versenyzőknek is a százalékokat, a rendkívül szoros állás és a sorrend is meglepte őket.

Így készülnek a karácsonyra az X-Faktorosok

Ezerrel készülnek az X-faktor döntősei a végső összecsapásra. Mi arról faggattuk őket, ennyi elfoglaltság mellett van-e idejük a karácsonyi előkészületekre, és egyáltalán, hogyan zajlik náluk a karácsony.

ByeAlex Mata Ricsinek:

Gáspár Laci és ByeAlex is jól szórakozott Ricsi produkciója alatt, Tóth Gabi azonban komolytalannak tartotta ezt a dalt, ahhoz képest, hogy a Fináléba jutás a tét.

Mata Ricsi: Ai Se Eu Te Pego (Michel Teló)

A versenyzők két dallal készültek az X-Faktor hatodik élő show-jára, az egyik az ő kedvencük, a másik a mentoruké. Nézd meg Mata Ricsi második produkcióját!

Tóth Gabi:

Gáspár Laci szerint Ricsi egy igazi őstehetség. Tóth Gabinak egyáltalán nem tetszett a fiú produkciója a dal feléig, de utána katartikussá vált, amire Puskás Peti elmondhatatlanul büszke volt, mert igyekeztek megfogadni a mentorok múlt heti tanácsait. ByeAlex azonban nem dicsérte meg Ricsit, mert szerinte egy adással a Finálé előtt nem megengedhető, hogy csupán a felétől volt jó a produkció.

Mata Ricsi: Szállj fel magasra (Piramis)

A versenyzők két dallal készültek az X-Faktor hatodik élő show-jára, az egyik az ő kedvencük, a másik a mentoruké. Nézd meg Mata Ricsi első produkcióját!

Mata Ricsi csajozni tanul mentorától

Mata Ricsi megelégelte, hogy nem állnak szóba vele azok a lányok, akiket kinéz magának, ezért tanácsokat kért mentorától. Azt döntsétek el Ti, hogyan sikerült a csajozós tanfolyam!

A négy döntős a Palladio Orchestrával nyitotta meg az X-Faktor hatodik élő show-ját!

A színpadon a négy döntős és száz gitár, vagyis a Palladio Orchestra zenélt! Micsoda nyitány!

Ki jut be a Fináléba?


szerző:
2016.12.10. 20:00
Ki jut be a Fináléba?

A legjobb négy versenyző közül csak három juthat tovább szombat este a fináléba. A Ham ko Ham, Mata Ricsi, Gorbunov Dmitrij és Opitz Barbi küzd majd meg a "dobogó lépcsőfokaiért".

Fókusz Plusz 2016-12-10


szerző:
2016.12.10. 18:50
Nézd meg, hogy grimaszolnak az X-Faktor énekesei!

Kovács Dóri egy izgalmas kihívásra invitálta az X-Faktor sztárjait. Nézd meg, hogy fintorognak a Ham ko Ham tagjai, Opitz Barbi, Mata Ricsi, és Gorbunov Dmitrij, és szavazz, hogy szerinted kié volt a legjobb.

X-FAKTOROS SEGÍTSÉG: Beteg gyerekeket lepett meg Puskás Peti csapata

Puskás Peti nem először jár a Démétér Alapítványnál. A csontvelő-transzplantáción átesett gyerekek gyógyulását segítő csapathoz most magával vitte két népszerű versenyzőjét, Mata Ricsit és Gorbunov Dmitríjt, akik szívesen játszottak, énekeltek, táncoltak a kis betegekkel.

Gáspár Laci Mata Ricsinek: „Te erre születtél!”

Igazi feltámadásnak lehettünk szemtanúi! ByeAlex szerint Ricsi egy szuper csávó, Tóth Gabi szerint csodálatos volt az előadás, Gáspár Laci pedig kifejtette, ilyenkor derül ki, hogy ki mire hivatott az életben. Puskás Peti annyira meghatódott mentoráltja dalától, hogy azt mondta, Ricsi produkciója beszél helyette is.

Mata Ricsi: Maradj velem (Balázs Fecó)

Az ötödik élőshow estéjén mindenki két egyéni produkcióval áll a színpadra: két különböző nyelven énekelnek, melyek közül az egyik egy magyar dal.

ByeAlex Mata Ricsiről: „Nem azt hallom, amit szeretek a Ricsiben”

Gabi úgy érzi, hogy valami történt Ricsivel: rengeteg hamis hang volt a produkciójában. ByeAlex is azt érezte, hogy az utóbbi időben csökkent a fiú teljesítménye. Gáspár Laci is hetek óta izgul a versenyzőért, szerinte jobban kellene a technikai dolgokra koncentrálni a röhögcsélés helyett.

Mata Ricsi: Can't Feel My Face (The Weeknd)

Az ötödik élőshow estéjén mindenki két egyéni produkcióval áll a színpadra: két különböző nyelven énekelnek, melyek közül az egyik egy magyar dal.

Puskás Peti az énekórán próbálta meg felpörgetni Ricsit

Peti szerint szuperül teljesítenek, de kaptak kritikákat: fel kell szívniuk magukat! Az énekórán mindent bevetettek, hogy előjöjjenek Ricsi energiái. A nagy pörgésben a srácok még a birkózástól sem riadtak vissza.

Tóth Gabi Ricsinek és Márkónak: „Srácok, ez nagyon ebben volt”

A mentoroknak átjött a fiúk közti összhang, örömzenélésnek vélték. Puskás Peti külön megköszönte Márkónak azt, hogy mennyire csodálatosan bánt Ricsivel. ByeAlex egyszerűen csak annyit mondott, hogy nagyon király volt.

Ham ko Ham és Mata Ricsi: Van valami a levegőben (Halott Pénz)

Izgalmas duettek váltották a Még mindig rólad írok dalt tematikát. A TOP 6 döntős három menő slágerrel tért vissza a színpadra.

„Ez a produkció most olyan erős lesz, mint Bud Spencer pofonjai”

Az énekesek nagyon várták a közös munkát, mert Peti szerint Márkó kicsit tudott apáskodni Ricsi felett, Ricsi pedig így sokkal nyugodtabban tudott készülni. Úgyhogy az összhang tökéletes volt a próbákon.

Gáspár Laci Mata Ricsinek:

Gáspár Laci bevallotta, hogy sokkal többet vár Ricsitől, és szerinte nem tette oda magát eléggé a srác. ByeAlex nem kertelt és megmondta Puskás Peti mentoráltjának, hogy a dal közepén majdnem elaludt, mire Tóth Gabi is beismerte, hogy unta a produkciót.

Mata Ricsi: Szükségem van rád / Keresem a lányt (VIP)

Még mindig rólad írok dalt! A negyedik élő show-ban a versenyzők az egyéni produkcióikban olyan múzsák előtt tisztelegtek, akik vagy amik megihlették a dalokat. Voltak érzelmes, szerelmes számok, de könnyedebb dallamok is felcsendültek.

Mata Ricsi megtanult tanulni


szerző:
2016.11.26. 20:50
Mata Ricsi megtanult tanulni

Ricsit legutóbb leszidták a mentorok, mert nem tanulta meg az élő show-ra a dalszöveget, ezért Puskás Peti úgy döntött, hogy megtanítja tanulni a fiút, aki mentorának köszönhetően mostanra mindent tud az Állami Operaházról.

ByeAlex Mata Ricsinek: „Én tartom, hogy te egy tehetséges gyerek vagy!”

Laci nagyon drukkol Ricsinek és izgul érte, de nagyon sajnálta, hogy nem tanulta meg a szöveget. Gabi és Alex is megemlítette, hogy nem kellett volna ennyire benne maradnia a hibában. Peti, a mentora is elismerte, hogy voltak gondok, de szerinte már így is rengeteget fejlődött a kezdetek óta, és még mennyi minden jön még.

Mata Ricsi: King (Years&Years)


szerző:
2016.11.19. 20:19
Mata Ricsi: King (Years&Years)

A harmadik élő show tematikájának is a műsor egyik mentora adta a témáját, ami nem más, mint a pörgős buli slágerek! A The Biebers Pont most című száma is erről szól, ha hív a város, akkor bizony menni kell a partiba.

Puskás Peti körbevezette Budapesten Mata Ricsit

Hősök tere, hét vezér teszt, egy kis okítás és persze egy kis kajálás is belefért a Vörösmarty téren a közös programjukba. Peti mindent megtett, hogy tanulságos útjuk legyen a fővárosban mentoráltjával.

Nem fogsz hinni a fülednek! - Mata Ricsi ilyet is tud!

Ma este ismét színpadra áll az X-Faktor nyolc döntőse. A versenyzők minden erejükkel azon lesznek, hogy ismét bebizonyítsák, ők a legjobbak. Pont, mint Puskás Peti legfiatalabb mentoráltja is, aki nem mindennapi módon készül a megmérettetésre. 

A szerelemről kérdeztük az X-Faktor versenyzőit

A múlt héten az érzelmes daloké volt a főszerep az X-Faktorban, ezért a Fókusz stábja megkérdezte a versenyzőket arról, hogy milyen tapasztalataik vannak a szerelemmel kapcsolatban.

Az X-Faktoros fiúk most nem lazáznak!

Nyakukban a szombati élő show. Megmutatjuk, hogyan készülnek a versenyzők, és még a srácok szobájába is benéztünk!

Ti kértétek: Mata Ricsi énekelt a közönségtalálkozón élőben!

Szavazással dönthettetek arról, hogy az X-Faktor énekesei közül ki legyen az az egy, aki élőben énekeljen a közönségtalálkozón. Te láttad személyesen a produkcióját? Megmutatjuk!

ByeAlex Mata Ricsinek: „Én kivagyok tőled, te kisgyerek”

A mentorok teljesen elvarázsolódtak a fiútól. Gabi szerint már csak a tánctudásán kéne csiszolni kicsit, de Gáspár Lacinak pont az tetszik, hogy az előadásmód nem ment az éneklés rovására.

Mata Ricsi: As Long As You Love Me (Justin Bieber)

Csakúgy mint az előző héten, a mai estének is van tematikája, ami nem más, mint "A szeretet él"! A versenyzők olyan érzelmes dalokat adnak elő, amik a szerelem, a barátság és az összetartozás jegyében íródtak.

Petinél jobb mentort nem is kaphatott volna Mata Ricsi

A fiú úgy éli meg mentorával az énekórákat, mintha csak buliznának. Persze mindeközben komolyan veszi a próbákat. Peti is tudja, vigyáznia kell Ricsire, ne érezze úgy, hogy hátránnyal indult a versenyen.

Közönségtalálkozón az X-Faktor sztárok

Óriási hangzavar, sikítozó lányok hada várta a legújabb X-Faktor szereplőket, amikor először volt lehetőségük, egy cipőbolt üzletmegnyitóján találkozni rajongóikkal.

KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓ: Mata Ricsi énekelt

Az első igazi közönségtalálkozón Mata Ricsit szerették volna színpadon látni az online szavazók. Íme, egy kis ízelítő a fellépéséből és a rajongásból, ami már most is körülvette a fiatal X-Faktorost.

Lányok! Szabad a pálya Mata Ricsi szívéhez

Az X-Faktor énekese Kovács Dórinak árulta el, hogy mivel volt barátnőjével véget ért a kapcsolatuk, nyitott egy új szerelemre.

A nézők döntöttek: Mata Ricsit hallhatják élőben a WestEnd megújult Deichmann üzletében!

A nézőknek négy napja volt eldönteni, hogy melyik döntős énekeljen élőben november 9-én, szerdán a WestEndben található Deichmann megújult üzletében!

Mata Ricsit is bántani akarta!

Petics Kristófot már kizárták az X-Faktorból, de még most is derülnek ki olyan dolgok a versenyzőről, amikre biztosan nem büszke. Kristófnak egy szórakozóhelyen történt balhé miatt kellett elhagynia a versenyt, de elmondása szerint már a táborban is majdnem balhéba keveredett. Mata Ricsivel alakult ki konfliktusa, ami verekedéssé is fajulhatott volna, ha a utóbbi nem kerüli el bölcsen a veszekedést.

Még szavazhatsz, melyik döntős produkcióját szeretnéd élőben hallani!

Ugye nem felejtetted el? Csak rajtad múlik, melyik döntős énekel majd élőben november 9-én, szerdán a WestEndben található Deichmann megújult üzletében!

MATA RICSI: az első adás óta mindenki a csajozásról kérdezi

A mindössze tizenöt éves versenyzőt az első adásban Istenes Bence nemcsak az éneklésről, hanem a csajozásról is faggatta. Az eset óta mindenki ugyanazt kérdezi Ricsitől.

Fókusz 2016-11-07


szerző:
2016.11.07. 17:25
Döntsd el te, kinek a produkcióját szeretnéd élőben hallani!

Most lehetőséged nyílik arra, hogy eldöntsd, melyik X-Faktor döntőst szeretnéd élőben hallani november 9-én, szerdán a WestEndben található Deichmann megújult üzletében.

Így tért vissza Mata Ricsi!


szerző:
2016.11.05. 22:00
Így tért vissza Mata Ricsi!

Az X-Faktor énekese elmesélte, hogyan élte meg kiesését, és Puskás Peti szavait az új esélyét illetően.

 ByeAlex Ricsinek

Alex szerint Ricsi a műsor fecsegőposzátája, és az emberek ezért szeretik őt annyira. Tóth Gabi szerint óriási tehetség. Laci a könnyeivel küszködött a produkciója alatt, elmondta: neki itt van a helye az X-Faktorban.

Mata Ricsi: Lélekdonor (Caramel)


szerző:
2016.11.05. 20:53
Mata Ricsi: Lélekdonor (Caramel)

Ez vagyok én! Ez az X-Faktor első élő show-jának tematikája, vagyis bemutatkozik a 12 döntős egy-egy olyan dallal, amiben igazán meg tudják mutatni a személyiségüket.

Puskás Peti új esélyt adott Mata Ricsinek

Puskás Petinek nehéz döntést kellett meghoznia: Petics Kristófot a viselkedése miatt kizárták az X-Faktorból. Egy másik versenyző azonban újabb lehetőséget kapott: Mata Ricsi alig hitte el, amikor meglátta Petit az ajtóban. Amikor pedig közölte vele, hogy ott lesz az élő show-ban, nem talált szavakat.

Mata Richárd


szerző:
2016.11.05. 20:17
Puskás Dani Ricsiről:

Mata Ricsi nagyon sokat készült a Mentor Házra. Feljött a színpadra, motyogott kettőt, aztán akkorát énekelt, hogy Puskás Daninak leesett az álla.

 

A teljes produkció ide kattintva visszanézhető!

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való