KERESÉS search-close

Meggyes Roland

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Meggyes Roland"

Meghalt a Happy Gang énekese

Nagyon sok zenészt megrázott Mohaman halála. A Happy Gang énekesétől ismerősök és ismeretlenek is búcsúztak. Felesége telefonon zokogva beszélt Meggyes Rolandról, azt mondta, mindkét gyermekével nagyon jó kapcsolatot ápolt, rendszeresen sportolt, tervei voltak és új lemezen dolgozott. Negyvennégy évet élt.

Fókusz 2017-03-06


szerző:
2017.03.06. 19:00

Meghalt Mohaman


szerző:
2017.03.06. 18:25
Meghalt Mohaman

Meghalt a Happy Gang együttes egykori tagja. Meggyes Roland, művésznevén Mohaman halálhírét édesapja közölte a távirati irodával. Eszerint a zenész szombat éjjel hunyt el szívelégtelenségben. A Happy Gang a 90-es évek egyik legsikeresebb fiúcsapata volt, 2000-ben bomlottak fel. Mohaman szólókarriert kezdett, tavaly az X-Faktorban is szerepelt, de nem jutott tovább.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való