KERESÉS search-close

Megyeri híd

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Megyeri híd"

A három legnagyobb magyar híd belsejében jártunk!

A hidak nem csupán fantasztikus műtárgyak, stratégiai közlekedési pontok, történelmi és filmes események ikonikus helyszínei, hanem spirituális jelentéssel bíró kapocs is két világ között. A három legnagyobb magyar hídra mi is büszkék lehetünk, a maguk nemében egyedülálló alkotásokról van szó. Olyan helyeken is forgathattunk, ahol előttük még sosem járt tévéstáb és bemutatjuk Európa egyetlen női hídmesterét is.

LÉLEGZETELÁLLÍTÓ: felvételek a Megyeri hídról!

A drónnal készült videón eddig nem látott módon mutatjuk a hidat. A hajnali ködben olyan, mintha a felhők fölül bukkanna elő a híd csúcsa.

A semmiből jutottak újra egy boldog élet küszöbéig

A 62 milliárdos beruházással megépült Megyeri hidat és a hozzá kapcsolódó útszakaszt 2008-ban helyezték forgalomba. Az elvégzett munkájuk ellenére azonban csaknem 30 gazdasági társulást nem fizetett ki a Ganz Zrt.

Fókusz 12-07-18


szerző:
2012.07.18. 20:05
Fókusz 12-07-18

Fókusz: Kocsis Tibi megdöbbent a meglepetésén, Malek Miki pedig beszólt mentortársainak a koncert előtt. Bálint Antónia megelégelte az ismeretlen zaklató szexuális SMS-eit és most visszavág. Nem fizették ki és a családi házát is elvesztette a Megyeri híd alvállalkozója. Van-e kiút a családja számára?

Lezárhatják a Megyeri hidat


szerző:
2009.09.12. 16:54
Lezárhatják a Megyeri hidat

Szigetmonostor nem járul hozzá, hogy a híd megkapja a végleges forgalomba helyezési engedélyt.

Felszámolják a Ganz Acélt


szerző:
2009.04.21. 12:11
Felszámolják a Ganz Acélt

Megkezdődtek az egyeztetések a Ganz Acél Művek és a hitelező beszállítók között.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való