KERESÉS search-close

Melhem Saad

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Melhem Saad"

Megható gesztust tett a Főnök inkognitóban cégtulajdonosa egy beosztottjának

Melhem Saadot, a Pizza King alapítóját lenyűgözte, milyen alázattal végzi a munkáját egyik futára, akinek már csak egy dolog hiányzik az életéből a teljes boldogsághoz, egy gyermek.

Így telik Melhem Saad, a Pizza King tulajdonosának egy napja!

Melhem Saad beavatja a nézőket egy átlagos napjába, és elmeséli, hogyan lett egy mindenki által ismert és kedvelt brand a Pizza King. A teljes adást IDE KATTINTVA tudod megnézni!

Sokkoló! 13 éves kora óta súlyos betegséggel küzd a Pizza King dolgozója

A Pizza King alapítója, Melhem Saad először pizzakészítőként próbálta ki magát. A főnököt Janika tanította be, akiről megdöbbentő dolgok derültek ki a közös munka során. A teljes adást ITT tudod visszanézni!

A pizzafutár, aki éjt nappallá téve dolgozik, hogy legyen elég pénzük a lombik programra

A pizzakészítés után Melhem Saad, a Pizza King alapítója futárnak állt. Így ismerkedett meg Tomival, aki hónapok óta sikertelenül próbál családot alapítani kedvesével. A teljes adásért kattints IDE!

Óriási botrány! A Pizza King tulajdonosa már az első napon bezáratta új üzletét!

A Pizza King új üzletének nyitása áramszünettel indult, majd az alkalmazottak tankönyvi hibák sorozatát követték el. A főnök annyira ideges lett, hogy felfedte magát, és kiosztotta dolgozóit. A teljes adást ITT tudod megnézni!

A Pizza King üzletvezetője fejmosást kapott: „Ez az utolsó esélyed!”

Melhem Saad adott még egy esélyt az üzletvezetőnek, aki az új üzlet nyitásakor nem volt a helyzet magaslatán. A teljes adást ITT tudod visszanézni!

Nem fogod elhinni, hogy mivel jutalmazta meg két alkalmazottját a Pizza King főnöke a szembesítés során!

Jani, a pizzakészítő srác és Tomi, a pizzafutár nem akart hinni a szemének, amikor a főnök felfedte magát! Ami pedig ezután következett, könnyeket csalt a dolgozók szemébe! A teljes adást ITT tudod visszanézni!

A Főnök inkognitóban első részében: a Pizza King alapítója!

A Főnök inkognitóban első részében Melhem Saad, a Pizza King alapítója épül be az alkalmazottak közé, mert szeretné látni, hogy ki az, aki szívvel csinálja a munkáját a főnök távollétében is. A tulajdonos többek között kipróbálja a pizzakészítést és a futárkodást is. Április 29-én 22:05-kor az RTL Klubon!

Főnök inkognitóban EXTRA: Megmutatjuk, hogyan alakították át a Pizza King alapítóját!

Mielőtt Melhem Saad beépül a Pizza King dolgozói közé, sminkesek és maszkmesterek alakítják át, hogy ne gyanakodjanak az alkalmazottak. Extra videónkban nyomon követheted az átalakítás folyamatát! Ne feledd, hétfőn 22:05-kor Főnök inkognitóban az RTL Klubon!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való