KERESÉS search-close

Michael Douglas

48 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Michael Douglas"

Szerelem akár három évtizednyi korkülönbséggel? Ezeknek a világsztároknak bevált!

Tavaly ezen a napon mutattuk be: sokak szerint kóros és komplexusokra utal, mások viszont teljesen normálisnak és elfogadhatónak tartják a párok közötti évtizedes korkülönbségeket. Néhány napja az Egyesült Királyságban hatalmas botrányt kavart a 19 éves Urszula Grzelak és a 61 éves Nigel Thorpe kapcsolata.

Szinte semmit nem fog örökölni édesapjától Michael Douglas

Kirk Douglas, a 103 éves színész még február 5-én hunyt el, és nemrég került napvilágra a végrendelete, mely szerint fiára csak kisebb személyes tárgyakat hagyott, a 24 milliárd forintos vagyona nagy részét alapítványoknak adta, amit a 60 évvel ezelőtt alapított Douglas alapítványon keresztül osztanak szét.

Meghalt Kirk Douglas


szerző:
2020.02.06. 18:46
Meghalt Kirk Douglas

Meghalt Iszur Danyilavics Dzemszki, Oscar-díjas amerikai színész. Több, mint fél évszázados pályája során olyan legendás filmekben játszott, mint a Bajnok, vagy a Spartacus. Nem csak a filmvásznon alakított nagyot. Óriási szerepe volt abban, hogy Hollywoodban véget ért a kommunistának tartott művészek megbélyegzése. Halálát, szintén Oscar-díjas fia, Michael Douglas jelentette be. Iszur Danyilavics 103 éves volt.

Mit nézünk ma? - Csütörtök (12.26.)

Romantika, kaland, vígjáték vagy animáció? Ma este bőven lesz miből csemegéznetek!

Mit nézünk ma? - Vasárnap (12.15.)

Micheal Douglas, Jennifer Aniston, Josh Hutcherson és Dwayne Johnson is itt lesz veletek ma este. Mozizásra fel! 

Mit nézünk ma? - Szombat (11.23.)

Egy Adam Sandler-vígjáték, egy Marvel-szuperhős és egy magyar alkotás is vár rátok ma este!

Exkluzív interjút adtak a Fókusznak a Marvel sztárjai

Tavaly ezen a napon számoltunk be róla: 3 évvel az első Hangya-kaland után itt az újabb szuperhős-film, amely a Marvel-univerzum sorrendben huszadik mozifilmje. Magyar tévék közül egyedül az RTL Klub lehetett ott a Hangya és a Darázs vörös szőnyeges európai premierjén és kérdezhettük a szereplőket, köztük Paul Ruddot és Michael Douglast.

 Michael Douglas szenvedélybetegségtől félti gyermekeit

Michael Douglas attól tart, hogy ha nem vigyáz eléggé tinédzser gyerekeire, ők is szenvedélybetegek lehetnek. A kétszeres Oscar-díjas színész családjában több generációnál is jelentkezett a problémás szerhasználat. Ő maga nagyrészt alkohollal küzdött, több alkalommal megjárta az elvonókúrát, testvére drogtúladagolásban halt meg, legnagyobb fia pedig szintén heroin függő volt.

Michael Douglas a legnagyobbak közé emelkedhet

A Hollywood Walk of Fame-en kapott csillagot Michael Douglas - az avatásra felesége, fia és édesapja is elkísérte. Douglas beszédében is kiemelte, hogy már 50 éve dolgozik a szakmában, és hatalmas megtiszteltetés, hogy ezzel a csillaggal most ő is a legnagyobbak közé emelkedhet.

Két nagy meglepetés az Emmy gálán

A Szolgálólány meséje egy jelölést sem váltott díjra, és a színpadon kérte meg kedvese kezét az egyik győztes. A legrangosabb televíziós díjátadó gálán egyébként ismét a humor volt a középpontban.

Kirk Douglas és dédunokája között 100 év van!

Tündéri családi fotót posztolt Michael Douglas fia, a balhéiról miatt is hírhedt Cameron Douglas. Kirk Douglas szerencsére jó egészségnek örvend, ezért ő is érdeklődve figyeli dédunokája fejlődését - ezekről a pillanatokról pedig a büszke apuka szuper fotókat is készít a követőknek. 

A Hangya és a Darázs főszereplői a magyar rajongóknak üzentek!

Az RTL riportere ott volt a film vörös szőnyeges bemutatóján Párizsban, ahol interjút készített Michael Douglas-szel, Evangeline Lilly-vel és Paul Ruddal is!

A Hangya és a Darázs kritika - Az idei legapróbb Marvel-film

Megérkezett a Végtelen háború utáni első, és egyben az idei év utolsó Marvel-filmje - lássuk hogyan teljesít A Hangya és a Darázs!

Exkluzív: ott voltunk A Hangya és a Darázs európai premierjén!

Három évvel az első Hangya-kaland után itt az újabb szuperhős-film, amely a Marvel-univerzum sorrendben huszadik mozifilmje. Magyar tévék közül egyedül az RTL Klub lehetett ott a Hangya és a Darázs vörös szőnyeges európai premierjén és kérdezhettük a szereplőket, köztük Paul Rudd-ot és Michael Douglast.

FOTÓK: Exkluzív interjúk A Hangya és a Darázs európai premierjéről

Három évvel az első Hangya-kaland után itt az újabb szuperhős-film, amely a Marvel-univerzum sorrendben huszadik mozifilmje. Magyar tévék közül egyedül az RTL Klub lehetett ott a Hangya és a Darázs vörös szőnyeges európai premierjén, a párizsi Disneylandben, és kérdezhettük a szereplőket, köztük Paul Rudd-ot és Michael Douglast és Evangeline Lillyt.

10 sztár, akikről nem is gondoltad volna, hogy a brit királyi család tagjai

Már csak hármat kell aludni, és eljön a várva várt nap. Harry herceg május 19-én az egész világ előtt veszi feleségül szerelmét. Ezzel Meghan Markle is tagja lesz a híres és népszerű királyi családnak. Ám vannak olyan világsztárok, akik már most is a nemes famíliához tartoznak, ugyanis kék vér csörgedezik az ereikben.

Michael Douglas rajongók figyelem!

Michael Douglas ősszel tölti be a 74-et. Douglas rajongói vasárnap este találkozhatnak a sztárral: a Hangyában egy ambiciózus professzort alakít, aki különleges páncélt hozott létre. Ennek segítségével hangya méretűvé lehet zsugorodni. A Hangya 18:55-kor kezdődik, rögtön a Híradó után.

 

Fény derült a Hangya és Darázs történetére!

Egyre közelebb kerülünk a nyári Marvel-film bemutatójához, most pedig végre kaptunk egy kis infót a történetről egy dögös fotó kíséretében.

Így köszöntötték a 101 éves Kirk Douglast

Nem volt és nincs is más 101 éves ember Kirk Douglas-en kívül, akinek Oscar- és Golden Globe díja is van, és csodaszép, világsztár menye, meg jó fej unokája is nyilvánosan köszönti.

Douglas papa szűk körben ünnepelt

Családja körében fújta el születésnapi gyertyáját a 101 éves Kirk Douglas. 2 fia, a világsztár Michael és Joel Douglas mellett ott volt unokája, Kelsey és felesége, Anne is. Tortája természetesen különleges volt: a színész Vincent Van Goghot formálta meg a Nap szerelmesében egykor - az ő egyik alkotása került díszítésként az édességre. 

Jubilálnak Douglasék


szerző:
2017.11.22. 16:10
Jubilálnak Douglasék

17 éve él boldog házasságban Cathrine Zeta Jones és Michael Douglas. A színésznő instagramján is megemlékezett élete legboldogabb pillanatáról, amikor mindketten kimondták az igent a templomban is. Jones azt írta posztjában, hogy nem hitte volna, de a nagy nap óta csak egyre boldogabb párja mellett.

Story Extra 2017-11-22


szerző:
2017.11.22. 15:40
Michelle Pfeiffer felismerhetetlen!

Őszre festett hajával legnagyobb rajongói sem ismernék meg Michelle Pfeiffert. A színésznő Michael Douglas oldalán dolgozik egy filmben, amihez külsejét is meg kellett változtatnia. A Hangya című szuperhős film második részébe választották ki mindkettőjüket, ami azért is érdekes, mert hosszú pályafutásuk alatt még sosem játszott együtt az 59 éves Pfeiffer és a 73 éves Douglas.

 

Nem hiszünk a szemünknek! Az Ant-Man 2 sztárja állati dögös az új jelmezében!

Álmodni sem mertünk volna, arról, hogy máris képeket kapunk az apró szuperhős legújabb kalandjaiból, de szerencsére ez mégis megtörtént, mi pedig csak ámulni tudunk!

Douglas-baba a láthatáron!


szerző:
2017.08.22. 18:00
Douglas-baba a láthatáron!

Michael Douglas nagypapává, a 100 éves Kirk Douglas dédnagypapává válik hamarosan. A kétszeres Oscar-díjas Michael legidősebb fia, a balhéiról hírhedt Cameron és párja vár gyereket – ezzel az első Douglas-unoka születhet meg. Cameron 2010-ben a börtönt is megjárta kábítószer-birtoklás miatt, mostanra viszont jó útra tért. Apja és nagyapja is szerepel a testén lévő tetoválásokon – ha babája megszületik, minden bizonnyal az ő portréja is felkerül felsőtestére.

Mit nézünk ma? - Szombat (06. 03.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Mit nézünk ma? - Vasárnap (01. 29.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Kirk Douglas 100 éves!


szerző:
2016.12.09. 19:30
Kirk Douglas 100 éves!

Száz éves lett Kirk Douglas, aki már több mint tíz éve nem szerepel filmekben, de még mindig kitűnő formában van. A hírek szerint Michael Douglas édesapja a kétszáz legközelebbi barátjával ünnepli majd a születésnapját. A bulit fia és annak felesége, Catherine Zeta-Jones szervezi. A fehérorosz származású színész 1916-ban született New York Államban. Hatvanhat aktív éve alatt egyszer nyert Golden Globe-ot a Nap szerelmese című filmben nyújtott alakításáért, és egy alkalommal jelölték Oscar-díjra is.

Mit nézünk ma? - Szombat (11. 12.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Mit nézünk ma? - Vasárnap (10. 23.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Fia hasán szerepel Michael Douglas

Az Összeomlás című film színészének fia, Cameron Douglas Instagramján mutatta meg tetoválásait felsőtestén. Nagyon vegyes a kép, de tisztán kivehető mellkasa alatt az édesapja, Michael és nagyapja, a szintén színész színészarcképe. Cameron, Michael Douglas első házasságából született 1978-ban, és maga is színészkedett fiatalabb korában. 2010-ben azonban gyökeres fordulatot vett az élete: nagymennyiségű drog birtoklásáért elítélték és börtönbe zárták. Több mint 6 évet töltött rács mögött, a napokban engedték szabadlábra. 

Mennyire nyúlnak a zsebükbe a világsztár vőlegények?

Nem árt leszögezni: ha valaki hollywoodi sztár kezét szeretné megkérni, csak a gyémánt jöhet szóba. Megfordítva: ha nem gyémánttal próbálkozunk, nincs esélyünk. Jól érezte ezt José Antonio Baston üzletember, aki semmi nem bízott a véletlenre: Eva Longoria kezét Indiában, a Taj Mahal előtt kérte meg, méghozzá egymillió dolláros, 5 karátos gyémántgyűrűvel. Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones eljegyzésére 1 millió dollárt szánt, Jay-Z ennek ötszörösét, majd 5 milliót költött Beyoncé ékszerére. Az abszolút csúcstartó, Mariah Carey gyűrűje. Ez a darab minden szempontból veri a többit.

 

Michael Douglas a hegyekben regenerálódik

Michael Douglas, a 72 éves Oscar-díjas amerikai színész és felesége, a bájos Catherine-Zeta Jones a hegyekben töltik tavaszi pihenésüket.

Michael Douglas-t nem lehet megállítani

A hetven éves színészt nem lehet a kispadra ültetni, mert még az öregség sem állítja meg, hogy lehengerlő alakítást nyújtson következő filmjében, az Ant-Man-ban.

Megérkezett az első Ant-Man előzetes!

A Paul Rudd főszereplésével készült új Marvel-film július 16-án érkezik az amerikai mozikba.

Elkelt Michael Douglasék New York-i háza

Catherine Zeta-Jones és férje hét és fél millió dollárért szabadult meg bedfordi otthonuktól.

Fókusz 14-03-06


szerző:
2014.03.06. 18:30
Fókusz 14-03-06

Fókusz: Bilincsben a sztárügyvéd - Stohlt, Damut és Oláh Ibolyát védte az ismert jogász, nagy értékű sikkasztással gyanúsítják. Indul a Szombat Esti Láz! - Eszményi Viktória és Heilig Gábor egymás ellen küzdenek majd a parketten.

Zátonyra futott Michael Douglasék házassága

Válik a hollywoodi álompár, Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas. A rákkal küzdő férj és a depresszóban szenvedő feleség sokáig hitt abban, hogy megmenthetik a kapcsolatukat, a legfrissebb információk szerint azonban már öt hónapja feladták a harcot.

Reflektor 13-08-07


szerző:
2013.08.08. 00:20
Reflektor 13-08-07

Reflektor: SP Palvin Barbarával és Mihalik Enikővel járta New York utcáit. Az énekes mindig szűkszavúan nyilatkozik a magánéletéről, így nem csoda, hogy fűvel-fával összeboronálják. Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas válik. A rákkal küzdő férj és a depresszióban szenvedő feleség sokáig hitt abban, hogy megmenthetik a kapcsolatukat.

Nem minden díva vette szexisre a figurát

Kivesézzük, milyen kreációkban jelentek meg a sztárok a Golden Globe gálán.

Michael Douglas kigyógyult a rákból?

“Eltűnt a tumor” – mondta Michal Douglas az NBC Today Show című műsorának felvételén.

Michael Douglas reménykedik


szerző:
2010.12.03. 08:37
Michael Douglas reménykedik

„Minden nappal erősebbnek érzi magát” a gégerák miatt kezelt Michael Douglas.

Megjárta a poklot Michael Douglas

A színész állapota javuló tendenciát mutat a kemoterápiás kezelése után. Májusban már forgatásra készül.

Sírva ment férjéhez Catherine Zeta-Jones

A színésznőt férje, Michael Douglas egyik orvosa kérte meg, hogy térjen haza Nagy-Britanniából.

Haragszik az orvosokra Catherine Zeta-Jones

A színésznő dühös, amiért az orvosok későn fedezték fel férje, Michael Douglas daganatos betegségét.

Torokrákja ellenére optimista Michael Douglas

A daganat a torka fölött helyezkedik el, ami azt jelenti, hogy jók a kilátásai. Legalább 80 százalék az esély a gyógyulásra.

Michael Douglas csalódott a fiában

Feldúlta Michael Douglast és családját Cameron Douglas letartóztatása.

Meghalt Karl Malden


szerző:
2009.07.02. 07:54
Meghalt Karl Malden

Az igazi ismertséget a "San Francisco utcáin" című tévésorozat hozta meg számára.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való