KERESÉS search-close

Miklós

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Miklós"

Kata sírva kérte édesanyját: fogadja el párját

Kata húsz évvel idősebb párjával érkezett Anikóhoz, akinek elmondta: édesanyja sehogyan sem fogadja el Miklóst. Vajon Kata és anyukája kibékülnek egymással? A teljes adásból kiderül!

Miklós provokálni kezdi Veintraubot, aki szívrohamot kap

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. október 21-i epizódjaiból!

Miklós rátámad a mankójával Veintraubra, hogy szabadulni tudjon

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. október 20-i epizódjaiból!

Miközben Miklós sérülten kúszik, megjelenik Veintraub

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. október 17-i epizódjaiból!

Attila dühében nekiesik Miklósnak

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. október 10-i epizódjaiból!

Júlia szorult helyzetbe kerül Miklós részeg kellemetlenkedése miatt

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. október 5-i epizódjaiból!

Miklós közli a lakókkal, hogy sok embernek el kell hagynia a lakását a robbanás miatt

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. szeptember 26-i epizódjaiból!

Ágnes megzsarolja Miklóst azzal, hogy tudja, ő Júlia gyermekének az apja

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. szeptember 15-i epizódjaiból!

Miközben Bözsi kimondja a boldogító igent, Juli kénytelen elmondani Miklósnak, hogy terhes

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. szeptember 6-i epizódjaiból!

László pofán veri Miklóst

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. augusztus 26-i epizódjaiból!

Miklós arra kéri Júliát, hogy aludjon nála

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. augusztus 5-i epizódjaiból!

Miklós és Júlia szeretkeznek

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. augusztus 1-jei epizódjaiból!

Bözsi meghatódik, amikor Vilmos megkéri a kezét, Júlia megcsókolja Miklóst, Krisztián megjelenik az ünnepségen

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. július 21-i epizódjaiból!

Miklósnak tálcán kínálják a jó üzleti ajánlatot a víz kezelésével kapcsolatban

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. július 8-i epizódjaiból!

Ilyen lenne egy gyereknap a Barátok köztben

Sok-sok évvel ezelőtt a Mátyás király tér leginkább a kis lurkók zsivajától volt hangos. A gyermekotthon rideg falai között Vili bácsi és Magdi anyus védelmező ölelése minden riadt gyermeket megnyugtatott.

Miklós meglepő bejelentést tesz az elárasztott talapzattal kapcsolatban

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. május 26-i epizódjaiból!

Nóra és Miklós veszekedése közben betoppan Timi

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. május 24-i epizódjaiból!

Attila és Miklós összeverekednek

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. május 9-i epizódjaiból!

Miklós bevallja Nórának, hogy ő felelős a kft. bukásáért

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. május 5-i epizódjaiból!

Miklós eléri a célját: egyedül marad a kft.-ben

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. május 3-i epizódjaiból!
 

Miklós ünnepi beszédét Claudia váratlan érkezése zavarja meg

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. május 2-i epizódjaiból!
 

Ez történt a 13. héten


szerző:
2016.04.01. 22:00
Ez történt a 13. héten

Rudi és Aliz alig tudják elkerülni Haller embereit. László és Gizella is észreveszi, hogy eltűnt pár üveg ital a kisboltból és a bisztróból is, és egymást gyanúsítják. Gizella ellenőrzést kap a Rózsában, és rájön, hogy el kell végeznie egy üzletvezetői tanfolyamot, ha meg akarja tartani a pozícióját. Nóra végső búcsút vesz Attilával Róberttől. Ádám olyan visszajelzéseket kap a Liliről készült fotóira, amelyek miatt súlyos döntést hoz. Natasa veszi át Emília helyét a következő Zsolttal történő találkozón. Miklós elkezdi végrehajtani fondorlatos tervét a céggel kapcsolatban. Attila komoly üzleti gondba kerül, miközben egy hatalmas magánéleti hibát is vét.

Miklóst kiteszik a Berényi Kft.-ből

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. március 23-i epizódjaiból!

Nóra megadja a számát Miklós-Róbertnek, majd megcsókolja

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. március 2-i epizódjaiból!
 

Nóra Róbertnek szólítja Miklóst

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. február 25-i epizódjaiból!

Attila és Miklós ultimátumot adnak Ágnesnek

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. február 4-i epizódjaiból!
 

Miklós rájön, hogy Nóra külön nyomozást folytat

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. február 3-i epizódjaiból!

Ludwig, miközben fojtogatja Miklóst, azzal vádolja, hogy szövetkezett ellene.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. január 28-i epizódjaiból!
 

Nóra Miklós karjaiban talál vigaszra.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. január 20-i epizódjaiból!
 

Nóra kérdőre vonja Miklóst, hogy ő ölte-e meg a férjét.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. január 6-i epizódjaiból!

Timi megkérdezi Miklóst, hogy segíthet-e szabotálni az esküvőt.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. december 15-i epizódjaiból!

Miklós addig bosszantja Róbertet, amíg az megüti.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. december 3-i epizódjaiból!

Miklós meglátja, ahogy Róbert elveszi Rudi laptopját.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. december 2-i epizódjaiból!

Júlia jelzi Miklósnak és Attilának, hogy össze kell fogniuk Ludwiggal szemben.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. november 18-i epizódjaiból!

Miklós megcsókolja Mónikát, hogy elterelje a figyelmét a hibás könyvelésről.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. november 16-i epizódjaiból!

Miklós felajánlja a segítségét Attilának, de cserébe a tulajdonrésze felét kéri.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. november 13-i epizódjaiból!

Miklós megmondja Zsófinak, hogy tudja, hogy át akarta verni.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. november 4-i epizódjaiból!

Miklós közli Nórával, hogy Timi költözzön hozzá, ha képtelen Nóra megnevelni.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. október 29-i epizódjaiból!

Attila Miklós segítségével szeretne megszabadulni Ludwigtól.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. október 22-i epizódjaiból!

Miklós szeretné tudni, van-e köze Timinek a balesethez.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. október 8-i epizódjaiból!

Barátok közt 2015-09-25


szerző:
2015.09.25. 21:25
Barátok közt 2015-09-25

Előkerül-e Aliz? László ismét stand-uposnak áll. Megtudja-e Liza ki az igazi apja? 7595-7596. rész

Barátok közt 2015-09-23


szerző:
2015.09.23. 21:25
Barátok közt 2015-09-23

Balázs felajánlja segítségét Péternek Hanna visszaszerzésében. Miklós és Timi kibékülnek. Olívia nyomozni kezd Aliz után. 7591-7592. rész

Timi hallja, amint Miklós azt mondja Lizának, hogy bárki büszke lenne, ha olyan lánya lenne, mint Liza.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. szeptember 22-i epizódjaiból!

Miklós megfenyegeti a zsaroló Róbertet.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. szeptember 11-i epizódjaiból!

Miklós és Rita veszekedése csókban végződik.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. augusztus 26-i epizódjaiból!

Mónika gyermeke világra jön és mindenki Miklóst ünnepli.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. július 21-i epizódjaiból!

Mónika és Miklós beragadnak a liftbe, és Mónikánál megindul a szülés.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. július 20-i epizódjaiból!

Miklós és Zsolt verekedésbe keveredik Rudival és Krisztiánnal.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. július 3-i epizódjaiból!

Berényi Miklós


szerző:
2015.01.01. 00:00
Jancsó! - egy hosszú élet filmes titkai

Híres játékfilmjeiről és kevéssé ismert propaganda-alkotásokról vall Jancsó Miklós rendező a XXI. században!

Elvarratlan szál a Barátok köztben

Zsófi megcsókolta Miklóst, Juli és Attila kapcsolata újabb fontos állomásához érkezett, Szabi pedig újra feltűnt az évadzáró részben. Mi történhet még a Mátyás király tér lakóival?

Barátok közt 12-11-21 6277-6278. epizód

Barátok közt: Miklós meglepő bejelentést tesz a taggyűlésen. Balázsnak meg kell küzdenie Hannáért. Aliz tüzes bosszút áll Kingán.

Reflektor 12-07-30


szerző:
2012.07.31. 01:30
Reflektor 12-07-30

Reflektor: Keresztes Ildikó újra a régi. A Barátok közt Zsófija nehéz helyzetbe került. Az RTL Klub munkatársával énekelt Bryan Adams.

BK: Miki tisztességtelen ajánlatott tett Zsófinak

A Barátok közt készítői gondoskodtak a nyári szünet előtti, izgalmas befejezésről. Berényi Miklós tisztességtelen ajánlatot tett Zsófinak, de hogy hogyan vélekedik erről a karakter megformálója, arról Kiss Ramóna mesélt.

Berényi Miki a díszletek fogságába esett

A hétfői Barátok közt évadnyitó részének zárójeleneteiben a nagy robbanás után Miklós és fia, Balázs egy pincébe szorult. A jeleneteket egy speciális stúdióban rögzítette a Barátok közt csapata, két napon keresztül.

Barátok közt 11-07-05 5731-5732. epizód

Barátok közt: Vajon Zsófi továbbra is elfojtja bánatát? Az esküvői készülődés közepette Júlia megsértődik. Linda döbbenten jön rá, hogy vipera van a fészekben.

Barátok közt 11-06-17 5707-5708. epizód

Barátok közt: Claudia beleveti magát Júlia esküvőjének szervezésébe. Szabi frusztráltan hallja, hogy Géza meg akarja venni Kinga lakását. Aliz és Ádám barátkoznak.

Barátok közt 11-06-10 5699-5700. epizód

Barátok közt: Vajon Miklós elfogadja Balázs bocsánatkérését? Ádám megtalálja a módját, hogy gyorsan pénzhez jusson. Nóra és Attila békéje nem tart sokáig.

Barátok közt 11-06-09 5697-5698. epizód

Barátok közt: Ádám vívódik, mit tegyen. Nóra terve, hogy segít Attilának, rosszul sül el. Péter és Balázs megint bajba kerülnek.

Barátok közt 11-05-17 5663-5664. epizód

Barátok közt: Nóra sokkot kap, amikor elhozza Timit Aliztól. László vallomást tesz Nórának és Andrásnak a csempéről. Ki kezdeményezte a csókot, Hanna vagy Balázs?

Barátok közt 11-04-29 5639-5640. epizód

Barátok közt: Zsolt és Géza tervezik a nagy melót. Vajon Miklós meg tudja menteni kapcsolatát Balázzsal? Attila végre találkozik sokáig titkolt lányával, Karolinával.

Barátok közt 11-04-28 5637-5638. epizód

Barátok közt: Vajon Zsolt felelősségtudó apaként fog viselkedni? Linda sikeresen megvalósítja tervét? Balázst élete legnagyobb sokkja éri.

Barátok közt 11-04-27 5635-5636. epizód

Barátok közt: Vajon Hanna Linda és Péter közé áll? László még mélyebbre süllyed. Géza problémája megoldódik.

Barátok közt 11-04-22 5631-5632. epizód

Barátok közt: Balázs nem sokra jut Gerdával, de nem adja fel. Szabi Balázs és Péter segítségét kéri a producer felkutatásához. Attilát továbbra is nyomasztja a régi titok, és váratlan helyen keres menedéket.

Barátok közt 11-04-21 5629-5630. epizód

Barátok közt: Szabi visszaszerzi Kingát? Miklós feláldozza a fiát a szerelemért. Attilát nyomasztja a régi titok.

Barátok közt 11-04-20 5627-5628. epizód

Barátok közt: Vajon András le tudja csillapítani Lászlót? Péter és Hanna le tudják szedni a bilincset, mielőtt észreveszi valaki? Balázs megmondja Miklósnak, hogy bele van zúgva Gerdába.

Barátok közt 11-04-19 5625-5626. epizód

Barátok közt: Géza nem várt segítőtársra lel. Vajon Timi megbocsát Miklósnak? Péter tréfája visszaüt.

Barátok közt 11-04-18 5623-5624. epizód

Barátok közt: Miklós hazugsága lelepleződik. Balázs és Péter megfizetnek a kocsikázásért. Vajon Géza ki tudja vágni magát szorult helyzetéből?

Barátok közt 11-03-25 5591-5592. epizód

Barátok közt: Vajon Gizella elég tapintatosan segít Hannának? Péter szert tesz két házi-rabszolgára. Orsolya élete egyetlen pillanat alatt megváltozik.

Barátok közt 11-03-24 5589-5590. epizód

Barátok közt: Vajon Balázs és Miklós képesek túllépni a történteken, és kibékülni? Linda kerül Bandi és Dominik érdeklődésének középpontjába. László képes lesz kitalálni valami jó fedőtörténetet?

Barátok közt 11-03-23 5587-5588. epizód

Barátok közt: Dominik és Bandi csőbe húzzák Kingát. Hanna fél, hogy nem maradhat sokáig Claudiánál. Lászlót kellemetlen meglepetés éri.

Barátok közt 11-03-22 5585-5586. epizód

Barátok közt: Orsolya fontos döntést hoz. Vajon Szabi meg tudja valósítani álmát? Péter és Hanna megússzák a bolti lopást?

Barátok közt 11-03-21 5583-5584. epizód

Barátok közt: Vajon Szabi visszamegy dolgozni a Rózsa kávéházba? Vajon Zsolt enged Andrea zsarolásának? Balázs kiterveli, hogyan engesztelhetné ki Miklóst.

Barátok közt 11-03-04 5565-5566. epizód

Barátok közt: Lászlónak feltett szándéka, hogy gondját viseli Orsolyának, de vajon ő megengedi-e? A feszültség Géza és Szabi között egyre növekszik. Géza elképesztő dolgokkal vádolja meg Gizellát.

Barátok közt 11-03-03 5563-5564. epizód

Barátok közt: Vajon Miklós kideríti, mivel tartja sakkban Claudia Attilát? Zsoltnak igaza volt, amikor szélhámosnak nevezte a producert? Lászlót nyugtalanítja Orsolya állapota.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való