KERESÉS search-close

Mohaman

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Mohaman"

Végső nyugalomba helyezték a tragikus hirtelenséggel elhunyt Mohamant

Szerda délután a Fiumei Úti Sírkertben több százan kísérték utolsó útjára, helyezték végső nyugalomra Meggyes Rolandot, vagy ahogy mindenki ismerte őt, Mohamant. A Happy Gang együttes egyik alapító tagja március 4-én, negyvenöt éves korában szívelégtelenségben hunyt el.

Fókusz 2017-03-29


szerző:
2017.03.29. 17:25

Fókusz 2017-03-07


szerző:
2017.03.07. 19:00
Meghalt a Happy Gang énekese

Nagyon sok zenészt megrázott Mohaman halála. A Happy Gang énekesétől ismerősök és ismeretlenek is búcsúztak. Felesége telefonon zokogva beszélt Meggyes Rolandról, azt mondta, mindkét gyermekével nagyon jó kapcsolatot ápolt, rendszeresen sportolt, tervei voltak és új lemezen dolgozott. Negyvennégy évet élt.

Meghalt Mohaman


szerző:
2017.03.06. 18:00
Meghalt Mohaman

Meggyes Rolandnak, a Happy Gang egyik alapító tagjának szombaton éjjel szívelégtelenség okozta a halálát.

Gyász! Elhunyt a Happy Gang énekese

A tehetségkutató 2016-os szériájába jelentkezett a népszerű együttes tagja. A nézők október 15-én szembesülhettek azzal, hogy mi lett Meggyes Roland Mohamannal az elmúlt évek során…

Halandzsázás mesterfokon!


szerző:
2017.02.02. 17:25
Halandzsázás mesterfokon!

Dalok, amelyeknek senki nem érti a szövegét, mégis világsláger lesz belőlük. Afric Simone és Mohaman segített eligazodni a kitalált szavak és mondatok tengerében.

Mohaman: a nagy bukás után újra talpra állt

Mohamant a 90-es évek egyik legnépszerűbb fiúcsapatából, a Happy Gangből ismertük meg. Miután az együttes befejezte a közös munkát, Moha sikeres produceri karriert épített, de drogozni kezdett és mindent elvesztett. Egyik napról a másikra él, de ez nem zavarja, hiszen hallja az univerzum hangjait, és ettől boldog.

Story Extra 2016-04-22


szerző:
2016.04.22. 16:55
Drogos múltjáról vallott Mohaman!

Az 1999-ben feloszlott a banda, a Happy Gang és Mohaman egyedül folytatta tovább: lemezkiadót alapított és saját rapkarrierjét egyengette. Legfrissebb interjújában azt mondta, akkor jelentős vagyonra tett szert, de ennek nagy részét bulizásra és drogokra költötte. Elindult a lejtőn.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való