KERESÉS search-close

Nádai Anikó

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Nádai Anikó"

Anikó Show 2. évad 43. rész


szerző:
2020.09.18. 18:00

Anikó Show 2. évad 42. rész


szerző:
2020.09.18. 17:00

Anikó Show 2. évad 41. rész


szerző:
2020.09.17. 18:00

Anikó Show 2. évad 40. rész


szerző:
2020.09.17. 17:00

Anikó Show 2. évad 39. rész


szerző:
2020.09.16. 18:00

Anikó Show 2. évad 38. rész


szerző:
2020.09.16. 17:00

Anikó Show 2. évad 37. rész


szerző:
2020.09.15. 18:00

Anikó Show 2. évad 36. rész


szerző:
2020.09.15. 17:00
KLIPPREMIER! 5 év után itt a nagy visszatérés, Fehér Balázs újra zenél

Fehér Balázs, a The Carbonfools egykori frontembere 5 év után egy szólóalbummal rukkolt elő. Ezúttal egy új csapattal dolgozik, első közös dalukat, illetve a hozzá készült egysnittes klipet pedig most, nálunk láthatják, hallhatják először!

Dombóvári Istvánnak újra lett „világi” munkája és imádja csinálni

Dombóvári István régi álma vált valóra akkor, amikor újra civil szakmája lett. Megkapta ugyanis a jászkarajenői művelődési ház vezetői pozícióját. Emellett a humorista szeretett volna segíteni azokon a zenei előadókon, kisebb zenekarokon, akiknek a járványhelyzet miatt elmaradtak a koncertjei. Most elárulja, hogy áll ezzel a projekttel és hogy mennek a közös fellépések.

A textil maszkokkal bánjunk úgy, mint a fehérneművel, cseréljük naponta

Németh Franciskával, a Szent János Kórház ápolójával beszélgettünk a szájmaszkokról, azok helyes viseléséről, hiszen még mindig sokan vannak, akik vitatják ennek hatékonyságát és jelentőségét. Most megcáfoljuk a tévhiteket és eloszlatjuk a kételyeket a maszkokkal kapcsolatban.

Farkasházi Réka elárulta mi a 25 éve tartó boldog házasságának titka

Farkasházi Réka három gyermekes édesanya, színésznő, van egy gyerekzenekara és emellett most egy újabb könyvön dolgozik. Férjével 25 éve él boldog házasságban, elárulta mi a titka a kiegyensúlyozott életnek.

Som-Balogh Edina a 2020-as ovi- és sulikezdés kihívásairól mesélt a Reggeliben

7 év után újra kicsit több ideje jut majd magára Som-Balogh Edinának. Akinek a kisfia az iskolát, kislánya pedig az óvodát kezdte idén. A beszoktatás kihívásairól, a járványhelyzet okozta bonyodalmakról és arról is kérdeztük, hogy hogyan képzeli el a folytatást a karrierje tekintetében.

Szilágyi Áron a Vasas vívószakosztályának elnöke lett

Szilágyi Áronnal legutóbb még arról beszélgettünk, hogy hogyan tervezte át az életét az olimpia elhalasztása miatt, most viszont kiderült, hogy 2020 tartogatott számára új kihívásokat is. A versenyzés mellett a Vasas vívószakosztályának elnökeként is tevékenykedik a jövőben.

Dr. Ragány Zoltán, A Konyhafőnök versenyzője ma már minden egyes ételét másképp készítené el

Dübörög a döntő hete A Konyhafőnökben. Mindössze 6 versenyző ölthette magára a séfkabátot. Köztük Dr. Ragány Zoltán, akinek a döntőbe kerüléssel egy álma vált valóra. Viszont ez az álom sajnos nem tartott sokáig, hétfőn elsőként távozott döntőből.

Hogyan alakíthatunk ki természetes lakóklímát az otthonainkban és miért van erre szükség?

A pandémiás időszakban sokan még mindig home office-ból végzik a munkájukat, több időt töltenek otthon. Így fontos szempont a megfelelő lakóklíma kialakítása. Erről Kékesy Péter, a Baumit Kft. alkalmazástechnikai vezetője mesélt nekünk.

Hogyan viselik a betegek, amikor kiderül, hogy koronavírus-fertőzöttek?

Baji Anikó sürgősségi szakápolóként nap, mint nap találkozik koronavírusos betegekkel. Megtudtuk tőle, hogy hogyan viselik a betegek, mikor kiderül a Covid-gyanú és hogyan látja a jelenlegi helyzetet egy sürgősségin dolgozó nővér, aki ráadásul egészségügyi influenszerként blogot is vezet a tapasztalatairól.

A sürgősségi osztályok leterheltsége növekedni fog, ezért türelmesebbnek kell lennünk

Csak idő kérdése, hogy a veszélyeztetett korosztály mikor fertőződik meg – írta a koronavírus 2. hulláma kapcsán a Pécsi Tudományegyetem Sürgősségi Betegellátó Osztályának vezetője nemrég egy Facebook bejegyzésben. Dr. Kanizsai Péter már a poszt elején tisztázta, hogy nem szokása feleslegesen írogatni, de most elérkezettnek látja az időt, hogy néhány dologra felhívja a figyelmet.

Reggeli 2020-09-15


szerző:
2020.09.15. 06:00

Anikó Show 2. évad 35. rész


szerző:
2020.09.14. 18:00

Anikó Show 2. évad 34. rész


szerző:
2020.09.14. 17:00

Anikó Show 2. évad 33. rész


szerző:
2020.09.11. 18:00

Anikó Show 2. évad 32. rész


szerző:
2020.09.11. 17:00

Anikó Show 2. évad 31. rész


szerző:
2020.09.10. 18:00

Anikó Show 2. évad 30. rész


szerző:
2020.09.10. 17:00
 Rózsa György alig várja, hogy nagypapa legyen

Születendő unokájáról és a maszkviselésről kérdeztük Rózsa Györgyöt. A műsorvezető szerint közveszélyes ostobaság, ha valaki nem visel maszkot az előírt helyeken és ezt szóvá is teszi.

Nagy Ervin egy magán színművészeti egyetem alapításán gondolkozik

Nagy Ervin szabadúszó lett! 20 éve a mai volt az első napja, hogy nem társulati tagként ment be a színházba. Azt mondta a gyakorlatban semmi nem változott, ugyanúgy játszik tovább az eddigi színdarabokban, csak már ő dönti el, mit vállal el és mit nem.  Az SZFE kapcsán azt mondat, gondolkodik egy magán színművészeti egyetem alapításán.

Saját kislánya is érintett, ezért szívügyének érzi Balla Eszter, hogy segítsen

Balla Eszter egy olyan alapítvány gyűjtésében segédkezik, ami értelmileg akadályozott és megváltozott munkaképességű felnőtteknek segít munkahelyet találni. Eszter személyesen is érintett a témában, hiszen kislánya Down-szindrómával született.

Koronavírus: alapos kontaktkutatásra van szükség

Az utóbbi napokban egyre emelkedett a koronavírus fertőzöttek száma Magyarországon. Hogyan tud erre reagálni a magyar egészségügy? Dr. Álmos Pétert, a Magyar Orvosi Kamara alelnök beszélt arról, hogy mi várható a következő időszakban.

Sánta Juliska lefutotta a félmaratont!

Sánta Juliskáról eddig is tudni lehetett, hogy örökmozgó, idén azonban belekezdett a futásba. Annyira komolyan vette a dolgot, hogy a hétvégén már le is futotta a félmaratont.  

Keveházi Krisztina lánya az egyik legjobb New York-i modellügynökséghez szerződött

Keveházi Krisztina, balettművész legutóbb lányával, Jázminnal együtt volt a Reggeli vendége. Jázmin azóta sikeres modellként dolgozik, az egyik legjobb new york-i ügynökség szerződtette le.

Mennyire állandósulhatnak a vírusok, meddig marad velünk a COVID?

Tavasszal még nem is gondoltuk, hogy nemsokára a koronavírus második hullámával kell majd számolnunk. Jordán Ferenc hálózatkutató biológust kérdeztük, hogy előreláthatólag meddig lesz még velünk a COVID-19?

A fenntartható ruhatár kialakításának egyik alapfeltétele az önismeret

A tudatos vásárlás már a divatvilágot is elérte és érdemes a ruhák kiválasztásánál is előtérbe helyezni ezt. Molnár Viola Anna bloggerrel arról beszélgetünk, hogyan válasszunk ki a megfelelő alapdarabokat és hogyan óvjuk meg azokat.

Hogyan készülnek az illóolajok és mire használhatjuk őket?

Az elmúlt hónapok egyik nagy tanulsága, hogy az egészségünk a mindennél fontosabb. De hogyan segíthetnek egészségünk megőrzésében az illóolajok? Dr. Deim Zoltán és Dr. Bezsenyi Adrienn, az Essential Heal tulajdonosait kérdeztük.

Allergia és koronavírus – megszokott tünetek, vagy a COVID jelei?

Hamarosan elérkezik az influenza szezon, az allergiaszezon pedig jelenleg is tart. Ezeknek a tünetei nagyon hasonlóak, így könnyen elbizonytalanodhatunk, hogy valóban a koronavírust elkaptuk-e el, vagy sem. A témában Prof. Dr. Nékám Kristóf, allergológus volt segítségünkre.

Reggeli 2020-09-10


szerző:
2020.09.10. 06:00

Anikó Show 2. évad 29. rész


szerző:
2020.09.09. 18:00

Anikó Show 2. évad 28. rész


szerző:
2020.09.09. 17:00
Telex: ilyen lesz a távozó indexesek független lapja

1,5 hónappal azután, hogy az Index teljes szerkesztősége felállt a lap főszerkesztője, Dull Szabolcs elbocsátását követően úgy tűnik, hogy heteken belül elindulhat a csapat új, független hírportálja, a Telex. Hogy mekkora összegre lenne szükségük az induláshoz és minek köszönhető a névválasztás, azt Kárpári Mártontól a Telex alapítójától tudtuk meg.

Csütörtökön kiderül, hogy idén kik vehetik át a Televíziós Újságírók Díját!

A Televíziós Újságírók Díja, a televíziós szakma egyik legrangosabb elismerése, amit Kenderessy Szabolcs, a SorozatWiki főszerkesztője alapított. Az egészségügyi vészhelyzet előtt korábban márciusra tervezett ünnepélyes díjátadót szeptember 10-én este tartják, helyszín változatlanul a Budapest Music Center lesz. Vajon melyik RTL-es arc lesz idén a befutó?

Zsebpénzügyes vetélkedő: érdemes minél korábban elkezdeni a pénzügyi tudatosságot!

Azt, hogy hogyan osszuk be a pénzünket, hogyan takarékoskodjunk érdemes minél fiatalabb korban elsajátítani. Ebben hivatott segíteni a fiataloknak a Zsebpénzügyes vetélkedő, ami játékosan segít eligazodni a fiataloknak a pénzügy bonyolult világában!

Milyen trükköket érdemes bevetni, hogy a gyerek minél több időt töltsön a tanulósarokban?

Még nem tudjuk, hogy ősszel is általánossá válik az online oktatás, de bármennyi időt is tölt otthon tanulással egy gyerek, az egyáltalán nem mindegy, hogy milyen környezetben teszi. Milyen apró trükköket érdemes bevetni a lakberendezésben az iskolakezdéskor, hogy a gyerekek otthoni tanulása hatékonyabb legyen?

Testkezelésre jár Görög Zita!


szerző:
2020.09.09. 08:38
Testkezelésre jár Görög Zita!

Közel fél év után ismét elindultak az iskolába Görög Zita idősebb gyermekei. Hogy hogyan élte meg a család az online oktatás időszakát és miért kellett segítségül hívni a szomszédokat, valamint mivel tartja formában magát a háromgyerekes édesanya? Kiderül a beszélgetésből!

Hogyan befolyásolja a koronavírus-járvány a WTCR-szezont?

A héten indul az új szezon a WTCR-ben, azaz a túraautó világbajnokságon. Hogyan készül az új szezonra a tavalyi bajnok, Michelisz Norbi? Vajon mennyiben lesz más ez az évad a világjárvány következtében?

Ezért nem mindegy, hogy mire hajtjuk le a fejünket éjszakánként!

Egyre többen veszik komolyan, hogy fontos az is mire hajtjuk le a fejünket este. A kutatások arra koncentrálnak, hogy kihasználják az éjszakai időt (ami egy élet alatt közel 30 évnyi idő) arra, hogy serkentő, javító, regeneráló hatásokat fejtsen ki például egy párna, egy matrac vagy egy takaró miközben alszunk.

Mi a jó alvás titka?


szerző:
2020.09.09. 08:06
Mi a jó alvás titka?

Életünk negyedét alvással töltjük, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy mindezt milyen minőségben tesszük!  Az alváskörnyezetünk javításával akár 50%-ban is befolyásolhatjuk mindezt. Hogy pontosan milyen módon, arra Dr. Vida Zsuzsanna, neurológussal keressük a választ!

Egyre több a beazonosított fertőzött: mit mutatnak a szennyvízből vett minták?

A múlt heti adatok ismét növekvő tendenciát mutattak a koronavírus-fertőzöttek tekintetében. Hogy pontosan hol és milyen mértékű a növekedés és ez alapján mire számíthatunk az elkövetkező hetekben arról Dr. Pándics Tamást, a Nemzeti Népegészségügyi Központ főosztályvezetőjét kérdeztük.

Reggeli 2020-09-09


szerző:
2020.09.09. 06:00

Anikó Show 2. évad 27. rész


szerző:
2020.09.08. 18:00

Anikó Show 2. évad 26. rész


szerző:
2020.09.08. 17:00

Anikó Show 2. évad 25. rész


szerző:
2020.09.07. 18:00

Anikó Show 2. évad 24. rész


szerző:
2020.09.07. 17:00

Anikó Show 2. évad 23. rész


szerző:
2020.09.04. 18:00

Anikó Show 2. évad 22. rész


szerző:
2020.09.04. 17:00

Anikó Show 2. évad 21. rész


szerző:
2020.09.03. 18:00

Anikó Show 2. évad 20. rész


szerző:
2020.09.03. 17:00
A Reggelinek adta utolsó interjúját a leköszönő brit nagykövet, Iain Lindsay

Az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy Iain Lindsay, brit nagykövet leköszönését követően nekünk adja utolsó magyarországi interjúját. Megtudtuk tőle, hogy hogyan tekint vissza a Magyarországon töltött évekre és mik a tervei a jövőre nézve.

Egyre több embert fertőz meg egyetlen koronavírusos beteg

Veszélyesen magas a koronavírus reprodukciós rátája a járványügyi szakemberek szerint. Ugyanis az 1 körüli érték hirtelen 2-2,5-re ugrott. Hogy ez mit is jelent pontosan, miért jelent ez problémát, illetve mi lenne a megoldás erre a helyzetre, arról Ferenci Tamás biostatisztikust, az Óbudai Egyetem docensét kérdeztük.

Működik-e a szerelem, ha a pár tagjai egymás ellentétei?

Az ellentétek hosszú távon mégsem vonzzák egymást? Mi kell egy tartós, kiegyensúlyozott párkapcsolathoz?  Ennek jártunk utána Rácz Anna Zsófia pszichológus és jelen lévő vendégeink segítségével!

Fordulóponthoz érkezett a daganattal küzdő Bajkó Barbi élete

A kezdetektől követjük Bajkó Barbi történetét, aki Dióval az élet néven blogol és mutatja meg, hogyan éli az életét, mióta kiderült, hogy daganata van. 9 hónap alatt túl van számos kemoterápiás kezelésen, mígnem eljött a nagy nap – több szempontból is. Egyrész szó szerint, hiszen férjhez ment, másrészt pedig a műtét napja, mához pontosan egy hét múlva. Élete tehát több szempontból is fordulóponthoz érkezett, erről beszélgettünk vele.

Lesérültek a fitneszedzők: mi történt Katus Attilával és Béres Alexandrával?

Átok ül a fitness edzőkön? Míg Béres Alexandra az ujját, addig Katus Attila a bokáját törte el néhány napon belül. Hogy pontosan hogyan is sérültek meg, hogy vannak és mi is lehetett a levegőben, azt megpróbáltuk kideríteni.

Vágó Pirosék egy síelésből estek bele a karanténba

2020 az újratervezés éve, vallja ezt következő vendégünk, aki személy szerint örül annak, hogy vége az online oktatás időszakának. Hogy neki hogyan sikerült alkalmazkodnia a megváltozott körülményekhez az elmúlt fél évben, azt Vágó Piros mesélte el nekünk!

Az egész életünket meghatározhatja, hogy milyen levegőjű helyen születtünk

Jót tesz a gyereknek a friss levegő! Gyakran hallottuk ezt a szüleinktől, nagyszüleinktől. De egy friss kutatás szerint az, hogy milyen levegőjű helyre születünk, hol töltjük életünk első évét, annak nagyobb jelentősége lehet, mint gondoltuk! Hiszen ez a tüdőkapacitásunkat, illetve a légzési zavarokra való hajlamunkat is befolyásolhatja.

Hogyan kerülhetjük el a 2 hetes karantént, ha külföldön jártunk?

Kedden reggel életbe léptek a szigorított határvédelmi intézkedések. Hogy jelenleg kik és milyen feltételekkel léphetnek be Magyarország területére, illetve milyen lehetőségeik vannak azoknak, akik nem szeretnének 2 hétre házi karanténba kerülni, azt Farkas Örstől, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivőjétől tudtuk meg.

KLIPPREMIER! Puskás Peti rendezte Dallos Bogi új klipjét, a dal a szerelmükről árulkodik

Dallos Bogi áprilisi lemeze után most egy friss klippel jelentkezik, amit nálunk láthattak először! Az énekesnő arról is mesélt, mire számíthatunk a Nyerő Párosban.

Anikó Show 2. évad 19. rész


szerző:
2020.09.02. 18:00

Anikó Show 2. évad 18. rész


szerző:
2020.09.02. 17:00

Anikó Show 2. évad 16. rész


szerző:
2020.09.01. 18:00

Anikó Show 2. évad 15. rész


szerző:
2020.09.01. 17:00

Anikó Show 2. évad 14. rész


szerző:
2020.08.31. 18:00

Anikó Show 2. évad 3. rész


szerző:
2020.08.24. 17:00

Anikó Show 2. évad 115. rész


szerző:
2020.08.21. 16:00

Újabb halálos drog a piacon!


szerző:
2020.08.18. 09:07
Újabb halálos drog a piacon!

11 ember vesztette életét az itthon nemrégiben megjelent dizájnerdrogtól, ami “bika” nevet kapta. De hogy mik azok a dizájnerdrogok és miért ennyire veszélyesek erről Zacher Gáborral beszélgetünk.

Cukiságfaktor: egyéves lett Cooky kisfia!

A közismert műsorvezető, lemezlovas büszke arra, hogy immáron kétgyermekes családapa, és mint kiderült, boldogabb már nem is lehetne.

Mi a sikerük titka: hódít a Bagossy Brothers Company!

A koronavírus miatt sajnos elmaradt az idei Aréna koncertjük, de a fiúk nem búslakodnak - kijött a legújabb videoklipjük és tele vannak tervekkel.

Koronavírus helyzetjelentés: kérdések és válaszok!

Ha az ember böngészi az internetet, akkor bizony megkerülhetetlen, hogy koronavírussal kapcsolatos hírekbe is fusson. Mi összeszedtük az elmúlt hét koronavírussal kapcsolatos híreit és Ferenci Tamás biostatisztikus segítségével próbálunk választ kapni rájuk.

A név kötelez? - Habsburg lányok a Reggeliben!

A királyi név kötelez, büszkeség és egyben felelősség viselni. De milyen ezt megélni fiatal lányként a XXI. században? Habsburg Ottó unokái ugyanis hasonlóan élnek, mint a legtöbb fiatal: egyetemre készülnek, elköltöznek otthonról, és buliznak.

Itt az újabb nyom: ki lesz a 4. Nyomozó az Álarcos Énekes 2. évadában?

Hivatalosan is elindult a nyomozati szakasz, hogy kiderüljön, ki lesz Csobot Adél, Sebestyén Balázs és Gáspár Laci mellett a negyedik Nyomozó! A Fókusz tegnapi adásából pedig megtudhatjátok, mi volt az első nyom! Ne felejtsétek el: szeptember 6-án indul az Álarcos Énekes 2. Évada!

Sándor Orsi:

A gyönyörű műsorvezető őszintén vallott arról, miért döntött úgy, hogy az anyaság mellett a karrierjét sem hanyagolja el.

Házi nyúlra nem lövünk - de miért is nem?

„Házi nyúlra nem lövünk” tartja a mondás - mégis, ez sokakat nem tart vissza egy kis munkahelyi románctól. De, hogy mik a veszélyek és miért vonzó egy ilyen kapcsolat erről Hevesi Krisztával beszélgetünk.

Musical készült Puskás Ferenc életéről!

Puskás Öcsinek, valamint minden idők egyik legnagyszerűbb futballcsapatának, az Aranycsapatnak állít emléket a zenés darab. Vendégünk volt Fehér Tibor, aki a legjobb barátot Bozsik Józsefet játssza a darabban.

Bizonytalanság a levegőben: mi történik, ha jön a 2. hullám?

Mi történik akkor, ha a koronavírus járvány miatt újra bevezetik a korlátozásokat Magyarországon? Milyen hatással volt az emberekre az első hullám? Többek között ezekről is beszélgetünk Dr. Szabó Évával a Szegedi Tudományegyetem Pszichológiai Intézet intézetvezetőjével.

Milyen maradandó károkat okozhat a koronavírus?

A már felépült betegek utánkövetése adhatja meg a választ erre a kérdésre: az ország legnevesebb szakemberei egy protokollt is kidolgoztak a vizsgálatok folytatására.

Kerekes Vica próbálja elfelejteni élete nagy szerelmét

Kerekes Vica legújabb filmjében van egy teszt, ami állítólag 99%-os pontossággal megmutatja, hogy az ember valóban a nagy Ő-vel él-e. Vica karakterének valahogy nem jött be a teszt, mert a 99%-os szerelme éppen valaki mást készül feleségül venni. Az élet persze még így is lehet édes!

Az Irie Maffia ma este már 400 fővel koncertezik Palkonyán

Idén a legtöbb fesztivál elmaradt, a Palkonya hangja 2020 koncerteket azonban családiasabb légkörben, szabadtéren megtartják! Ma este Irie Maffia koncerttel indul a buli!

Zalatnay Cini 16 éves kora óta nem tartott ennyi szünetet az éneklésben

Több mint 50 éve a színpad élteti, de idén alig tudott szeretett közönségének énekelni. Most ő is az internetet, a közösségi médiát használja, hogy eljusson a közönséghez.

Jön a 10 000. Barátok közt! Nagy Alex és Bátyai Éva mesélt a sorozat kulisszatitkairól

1998. október 26-a nem ma volt már! Akkor láthatták a nézők a Barátok közt első epizódját és ma este pedig már a 10.000. rész elé ülhetünk le!

Veréb Tamás Puskás Öcsi bőrébe bújik egy musical kedvéért

Musical készül Puskás Öcsi életéről! Valamint minden idők egyik legnagyszerűbb futballcsapatának, az Aranycsapatnak állít emléket a Puskás musical!

Czutor Zoli szerint nem megoldás a klubkoncertezés a zenészeknek

Hatalmas érvágás a zenészeknek, hogy augusztus 15. után sem lehet nagy koncerteket tartani. Maradnak a klubkoncertek, ami viszont közel sem jelent mentőövet a szakmának. Czutor Zoli elárulta, hogy mi ennek az oka.

ÉNB Karola megmutatta új dalát, majd elmondta, miért nem vágyik párkapcsolatra

Az Éjjel-Nappal Budapestből ismert Karolának a szédületes hangját valószínűleg nem kell bemutatni senkinek, most pedig Az a lány című dalában egy bonyolult kapcsolatról énekel.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való