KERESÉS search-close

Nádai Anikó

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Nádai Anikó"

Tanácstalan a filmipar, vajon mi rasszista és mi nem az? Réz Andrással beszélgettünk a témáról

A múlt héten már beszélgettünk arról, hogy az Elfújta a szél című filmet egy időre levették a streamingszolgáltatók kínálatából – majd kiegészítő megjegyzésekkel visszarakták. Arról szól a vita, vajon rasszista film-e az Elfújta a szél? Már a szinkront is érinti a botrány. Vajon szinkronizálhat-e afroamerikai szereplőt fehér színész?

Már nem számít gyógymódnak a homeopátia

Új szabályok vonatkoznak a homeopátiás készítményekre! Július 1-jétől nem szerepelhet a reklámokban, hogy ezeknek a szereknek gyógyító hatása van. Hogy ennek a módosításnak mi a jelentősége a hazai gyógyászatban, arról Dr. Novák Hunor gyermekgyógyászt kérdeztük.

Hevér Gábor készül az első színházi előadásra a karantén után

A múlt héten kérdeztük a nézőinket, hogy ha kinyitnának a színházak, mennének-e már. Akkor 75% igennel válaszolt és csak 25 % mondta, hogy még tart a járványtól. Nagy a várakozás a nézőkben és a művészekben, július 4-én megnyitotta kapuit az Átrium is! 

Új diplomát szerzett Varga Iza


szerző:
2020.07.07. 09:19
Új diplomát szerzett Varga Iza

Varga Izabella lediplomázott! A színésznő andragógia szakon végzett, de nem kell félni, egyelőre nem vált szakmát.

Marge kiáll a szabadban szoptató édesanyák mellett

Ne legyen tabutéma a szoptatás! Erről írt egy posztban Marge. Hogy miért fontos neki ez a téma és milyen visszajelzéseket kapott, arról az énekesnőt kérdeztük.

Mit gondol Peller Mariann, Pokorny Lia vagy Szabó Simon a 9 órai iskolakezdésről?

Szeptembertől 9-kor kezdődhet a tanítás. Bár még csak tervezet, de véleménye már mindenkinek van erről. Nézzük is meg, hogy mit gondolnak róla a sztárjaink!

Szorcsik Vikinek az élete az utazás, vajon mihez kezd a járvány idején?

A Kifőzde mai vendége nem más, mint egy igazi világutazó, akit arról kérdezünk, merre megy legközelebb – és hogy vajon sikerül-e eljutnia?

Hogyan strandoljunk biztonságosan járvány idején?

Tagadhatatlanul megkezdődött a strandszezon, ilyenkor persze mindenki egy kicsit könnyelműbb, lazább, pedig a vírushelyzet továbbra is tart. Hogy mire figyeljünk oda és hogy kerüljük el a fertőzést, arról Dr. Komáromi Zoltán háziorvost kérdeztük.

Vidd haza Prézlit!


szerző:
2020.07.07. 08:24
Vidd haza Prézlit!

Prézli 2 éves kan kutya. Korábban egy hajléktalané volt, aki lemondott róla. Már megkapta a szükséges oltásait ivartalaníttatták. Prézli még félénk, bizalmatlan, de nem barátságtalan. Türelemmel lehet elnyerni a bizalmát és fokozatosan a pórázhoz szoktatni. A szép kutyusnak olyan gazdit keresünk, aki kertes házban, a házba szabad bejárással tartaná őt. Érdeklődni iránta az info@vigyelhaza.hu címen lehet.

Miben változik a KATA adózás július 1-től?

Július 1-jétől változtak a KATÁ-s adózás feltételei, ez pedig rengeteg embert érint ma Magyarországon. Itt volt velünk Dr. Tóth Márk adószakértő, aki abban segít, hogy mi változott pontosan és egy milyen hatással lesz a munkavállalókra?

Rezes Judit már készül a színházak nyitására, de mire számíthatunk?

Ma már beszéltünk arról, hogy a színházak alig várják, hogy nyithassanak, az Instagramunkon és a Facebookunkon is kérdeztük a nézőinket, hogy indulnának-e már az előadásokra. Rezes Judit szintén örül, ha már visszatérhet a színpadra, elmesélte nekünk, hogy mivel készül és hogy telt az elmúlt néhány hónap.

Több filmet és sorozatot távolítottak el rasszizmus miatt az amerikai események után

Vajon rasszista film az Elfújta a szél? Hogy miért merül fel most ez a kérdés? Több mint egy hónapja kezdődtek Amerikában tüntetések, amikor egy afroamerikai férfinek a halálát okozta a brutális rendőri intézkedés. A rasszizmus elleni fellépés azonban nagy hullámokat vetett, több filmet, sorozatepizódot távolítottak el a streamingszolgáltatókról. Ez történt az Elfújta a Szél című klasszikussal is. Hogy ennek ebben a formában vajon van-e értelme és mi lesz a sorsa a hollywoodi filmeknek, arról Varga Attila Sixx-szel, az Index.hu újságírójával beszélgettünk.

Berki Krisztián már lemondott az olimpiai részvételről?

A járvány alatt a sportesemények is sorra elmaradtak, de talán a legszomorúbb, hogy a tokiói olimpia sorsa is bizonytalan. Berki Krisztiánnal beszélgettünk arról, hogy ez milyen hatással van a sporttársadalomra, és hogy mik a tervei az olimpiai bajnokunknak.

A karantén alatt nőtt a drogfogyasztás és újra divatba jött a testcsempészet

Az ENSZ Kábítószer-ellenőrzési és Bűnmegelőzési Hivatalának jelentése szerint a koronavírus-járvány következtében egyre többen foglalkoznak drogkereskedelemmel és világszerte nőtt a kábítószer fogyasztók száma. Hogy ennek mi lehet az oka és következménye, arról Dr. Zacher Gábor toxikológussal beszélgettünk.

Miskolc kinyitotta a kapuit a kikapcsolódni vágyók előtt

Most, hogy egyre kevesebb korlátozással kell együtt élnünk, fokozatosan, de újra útnak indulhatunk! Miskolc például máris tárt karokkal várja a belföldi turistákat! Vendégünk Veres Pál, Miskolc Megyei Jogú Város polgármestere volt.

Komoly beszédhibával indult el a Színművészetin Józan Laci

Ma reggel sem maradtunk finom süti nélkül, ugyanis mentes finomságok készülnek ezen a héten. A Kifőzde mai vendége pedig nem más, mint Józan Laci volt!

Nanobuborékokkal is harcolhatunk a vírus ellen – vegyszer nélkül!

Próbáltak már nanobuborékokkal kezet mosni? Ugye nem! Egy hazai fejlesztőcsapat azonban kitalálta és megcsinálta ezt a környezetbarát fertőtlenítőgépet. A projektet az Európai Innovációs és Technológiai Intézet támogatta, amely a Covid elleni küzdelemben integrálja a vállalkozásokat, az oktatást és a kutatást. De, hogy mi is az a Nanobubbles és miért lehet nagy segítség ebben az időszakban, arról Csipai Zoltánt, biotechnológus-mérnököt kérdeztük.

Egyre több gyerek szenved gerincferdüléstől

Egyre több gyereket érintenek a különböző gerincbántalmak, a leggyakoribb közülük talán a gerincferdülés. Hogy mit lehet tenni ellene, visszafordítható-e, arról Rajnay Kata gyógytornászt kérdeztük.

Brazíliában tombol a koronavírus


szerző:
2020.06.30. 07:38
Brazíliában tombol a koronavírus

Brazíliában tombol a koronavírus járvány, 1 milliónál is több fertőzöttről szólnak a hírek és 60 ezerhez közelít az elhunytak száma. A kormány a járvány kitörése óta ellenez mindenféle lezárást, gazdasági érdekekre hivatkozva. Hogy ezt hogyan élik meg az ottélők, milyen a közhangulat, arról a Brazíliában élő Patkó Gábort kérdeztük!

Anikó Show 2. évad 71. rész


szerző:
2020.06.23. 16:00

Anikó Show 2. évad 70. rész


szerző:
2020.06.22. 16:00
Anikó nem kímélte a gazdákat

A műsorvezető nem féltette a gazdákat és bátran feltett nekik olyan kérdést is, amire egyáltalán nem számítottak.

Vicces pillanatok: Anikó szívét rabul ejtették a gazdák házi kedvencei!

A műsorvezetőnek igen kalandos találkozásokban volt része.

Anikó Show 2. évad 69. rész


szerző:
2020.06.19. 16:00
Hírességek álltak a vasalódeszkás tornatanár mellé

Nem akart sem harcos, sem médiaszereplő lenni: Vezsenyi László, alias a vasalódeszkás tanár története azonban gyorsan bejárta az országot. A kreatív tornatanár egy vasalódeszkán oktatta úszásra a diákjait, a humoros videó után azonban eltiltották a tanítástól. Sokan kiálltak mellette, a mi műsorvezetőink fantáziáját megmozgatta, vajon mi mindenre használható a vasalódeszka, ha nem éppen úszást oktatnak rajta.

Anikó Show 2. évad 68. rész


szerző:
2020.06.18. 16:00
Veszélyes állat jelent meg Galambos Lajos birtokán

Noha Észak-Afrikában honos, itthon is egyre többen tartják a tarajos sült! Az igen veszélyesállat képes akár egy oroszlánnal is végezni és ráadásul néhány napja Galambos Lajcsi birtokán is felbukkant!

Kovács Dóri már eldobta a mankót és mindenben számíthat a szerelmére

Kovács Dóri súlyos sérülését sajnos mi is láthattuk itt a Reggeliben, azóta volt bent nálunk és elmesélte, hogy sajnos műtét vár rá. Azóta túl van a műtéten és már egyre jobban van, otthon lábadozik.

Bőrápolás karantén után: mire figyeljünk?

Sokan az elmúlt időszakot bizony a négy fal között töltötték, a szerencsésebbek legalább ki tudtak menni a kertbe. Már szabadon járhatunk kelhetünk és az emberek ha tehetik, mennek is a Balatonra vagy kirándulni, bárhova
csak a szabadba. Viszont fel kell-e készítenünk a karanténhoz szokott arcbőrünket a napozáshoz?

Kinek való a rövidnadrág és ki kerülje el messziről?

A karanténnak vége, reméljük az esőt is letudjuk és csak jön a nyár. Ha nyár, akkor viszont rövidnadrág vagy szoknya. De sokan nem merik hordani ezeket.

Lévai Balázs Benedek Tiborról: „Ha valakivel kapcsolatban az ember csodában reménykedett, akkor ő volt az!”

Az egyik legnagyszerűbb vízilabdázó május 4-én jelentette be, hogy visszavonul, döntése magánjellegű volt. Benedek Tibor ma hajnalban elhunyt. Júliusban lett volna 48 éves.

Ezért veszélyes divatból követni a gluténmentes diétát

Egyre több helyen hallani, hogy gluténmentesen kell étkezni – sőt sokan már kifejezetten keresik az ilyen éttermeket. De tényleg jó mindenkinek, ha így étkezik? Lehet abból baj, ha valaki nem gluténérzékeny és mégis egy ilyen diétát követ?

A sorozatok maguk mögé utasították a mozifilmeket? Réz Andrással beszélgettünk

Most, hogy mindenki otthon volt több hónapig a karantén miatt, nem kérdés, hogy a tévésorozatok és legfőképpen a streaming szolgáltatók profitáltak ebből a helyzetből. Még azok is sorozatokat és filmeket néztek, akik amúgy nem szoktak. És hogy mi lesz a mozival? Réz Andrással beszélgettünk a témáról.

Kaszás Géza őszintén vallott saját meddőségéről

A terméketlenség a hazai felmérések szerint minden hetedik nemzőképes korú párt érinti. A háttérben pedig számos ok lehet, erről beszélgettünk vendégeinkkel.

Szabó Simon elfáradt a meseolvasásban, inkább maga ír könyvet gyerekeknek

A színész élvezte a karantént, sok időt töltött a gyerekeivel, akiknek gyakran olvas mesét, de van, hogy túl fáradt ehhez. Ilyenkor inkább saját fantáziáját használja.

Élőben kapcsoltuk a rablást megakadályozó miskolci buszsofőrt

Bejárta az internetet Kis Károly Zsolt története, aki gyors és bátor közbelépésével hiúsított meg egy rablást Miskolcon. De hogy mi történt pontosan, azt mesélje el maga a hős!

Anikó Show 2. évad 67. rész


szerző:
2020.06.17. 16:00

Anikó Show 2. évad 66. rész


szerző:
2020.06.16. 16:00

Anikó Show 2. évad 65. rész


szerző:
2020.06.15. 16:00

Anikó Show 2. évad 64. rész


szerző:
2020.06.12. 16:00

Anikó Show 2. évad 63. rész


szerző:
2020.06.11. 16:00
Itt élnek a gazdák, gazdasszonyok! Csodáld meg a gazdaságukat madártávlatból is!

Ismerd meg Betti és Böbe gazdasszony, valamint Peti, Pisti, Roland, Sanyi, Szabolcs és Zsolt gazda környezetét!

Sanyi gazda: „Én már 10 éves koromban szerepeltem a tévében!”

Már fiatalon is „sürgő-forgó” volt Sanyi gazda, akiről kiderült, hogy nem először szerepel a tévében.

Ha úgy érzed, hogy Sanyi lehet az igazi, akkor jelentkezz az rtl.hu/gazda/sanyi oldalon, vagy küldd el Viberen Sanyi nevét a 06 30 995 9595-ös számra.

Ilyen Peti gazda ideálja!  Te lehetsz számára az igazi?

Ha szeretnéd személyesen is megismerni Peti gazdát, akkor kattints és jelentkezz! Adj esélyt az igaz szerelemnek!

Ilyen Pisti gazda ideálja! Te lehetsz számára az igazi?

Ha szeretnéd személyesen is megismerni Pisti gazdát, akkor kattints és jelentkezz! Adj esélyt az igaz szerelemnek!

Ilyen Roland gazda ideálja! Te lehetsz számára az igazi?

Ha szeretnéd személyesen is megismerni Roland gazdát, akkor kattints és jelentkezz! Adj esélyt az igaz szerelemnek!

Ilyen Zsolt gazda ideálja! Te lehetsz számára az igazi?

Ha szeretnéd személyesen is megismerni Zsolt gazdát, akkor kattints és jelentkezz! Adj esélyt az igaz szerelemnek!

Ilyen Böbe gazdasszony ideálja! Te lehetsz számára az igazi?

Ha szeretnéd személyesen is megismerni Böbe gazdasszonyt, akkor kattints és jelentkezz! Adj esélyt az igaz szerelemnek!

Ilyen Szabolcs gazda ideálja! Te lehetsz számára az igazi?

Ha szeretnéd személyesen is megismerni Szabolcs gazdát, akkor kattints és jelentkezz! Adj esélyt az igaz szerelemnek!

Ilyen Betti gazdasszony ideálja! Te lehetsz számára az igazi?

Ha szeretnéd személyesen is megismerni Betti gazdasszonyt, akkor kattints és jelentkezz! Adj esélyt az igaz szerelemnek!

Ilyen Sanyi gazda ideálja! Te lehetsz számára az igazi?

Ha szeretnéd személyesen is megismerni Sanyi gazdát, akkor kattints és jelentkezz! Adj esélyt az igaz szerelemnek!

Újabb 8 gazda várja, hogy újra szerelembe essen!

Nádai Anikó csodálatos embereket ismert meg a nyolc gazda személyében - idén ősszel újra Házasodna a gazda! Adj esélyt magadnak, hogy megtaláld az igazit! Válassz magadnak gazdát!

Ismerd meg Peti gazdát!

A 30 éves Peti gazda egy meseszép birtokon él szüleivel, ahol mezőgazdasággal és halászattal foglalkozik. A mindennapjairól, az álmairól és a vágyairól bemutatkozó videójában mesél.

Ha szívesen megismerkednél Petivel, akkor kattints az rtl.hu/gazda/peti weboldalra, vagy írjd meg Viberen Peti nevét a 06 30 995 9595-ös számra.

Ismerd meg Pisti gazdát!

István egy percig sem bánta meg, hogy 10 év katonaság után úgy döntött, átveszi a családi gazdaságot, hogy levegye édesapja válláról a terhet. Hiába a kemény külső, a bemutatkozó videóban többek között az is kiderül, hogy István romantikus alkat.

Ha úgy gondolod, Pisti lehet az igazi férfi az életedben, akkor jelentkezz az rtl.hu/gazda/pisti oldalon, vagy küldd el Viberen Pisti nevét a 06 30 995 9595-ös számra.

Ismerd meg Roland gazdát!

„Életvidám ember vagyok, jókedvű, pozitív és tele vagyok energiával” – így fogalmaz magáról Roland gazda a bemutatkozó videójában, ahol még az is kiderül, milyen hölgyet képzel el maga mellé.

Ha Roland felkeltette az érdeklődésedet, akkor jelentkezz az rtl.hu/gazda/roland oldalon, vagy küldd el Roland nevét Viberen a 06 30 995 9595-ös számra, hogy személyesen is megismerkedj vele!

Ismerd meg Böbe gazdasszonyt!

Böbe gazdasszony egy családigazdaságban dolgozik. Határozott és karakán nőnek vallja magát, akinek a munkája a mindene. A bemutatkozó videóból kiderül, hogy milyen nagy szíve van Böbének, és az is, milyen társat keres maga mellé.

Ha úgy érzed, te vagy az a férfi, aki meg tudná hódítani Böbe szívét, akkor ne habozz, jelentkezz az rtl.hu/gazda/bobe oldalon, vagy írd meg Böbe nevét Viberen a 06 30 995 9595-ös számra!

Ismerd meg Zsolt gazdát!

Zsolt gazda 45 éves és Erdélyben él, a gazdasága mellett vadőrként is helytáll. Bemutatkozó videójában őszintén vall a múltjáról, és arról, számára mi a legfontosabb egy párkapcsolatban.

Ha úgy érzed, hogy szívesen megismerkednél Zsolttal közelebbről, akkor jelentkezz az rtl.hu/gazda/zsolt oldalon, vagy küldd el Zsolt nevét Viberen a 06 30 995 9595-ös számra!

Ismerd meg Szabolcs gazdát!

Szabolcs gazda almatermeléssel foglalkozik, és egyáltalán nem túlzás azt állítani, hogy a gazdasága tükrözi az ő precizitását, maximalizmusát. Hogy milyen társat keres, és miért fontos számára az őszinteség és a hitelesség, az a bemutatkozó videójából kiderül.

Ha szívesen megismerkednél Szabolccsal, akkor jelentkezz az rtl.hu/gazda/szabolcs weboldalon, vagy írj Viberen a 06 30 995 9595-ös számra mindössze ennyit: Szabolcs

Ismerd meg Betti gazdasszonyt!

„A családom és a barátaim szerint eléggé kitartó vagyok és állhatatos, amit a fejembe veszek, azt véghez viszem.” - Betti másfél éve döntött úgy, hogy visszatér a mezőgazdasághoz. Most egy 80 hektáros földön gazdálkodik teljesen egyedül – a bemutatkozó videóból az is kiderül, hogy Betti milyen párkapcsolatra vágyik.

Ha szívesen megismerkednél Bettivel személyesen is, akkor jelentkezz az rtl.hu/gazda/betti oldalon, vagy Viberen küldd el Betti nevét a 06 30 995 9595-ös számra.

Ismerd meg Sanyi gazdát!

Sanyi gazda szerint az örökmozgót róla mintázták, és a szorgalomnál nincs fontosabb dolog. A bemutatkozó videójából pedig az is kiderül, milyen egy napja, mi a rossz tulajdonsága, és ami a legfontosabb, milyen lányok tetszenek neki.

Ha úgy érzed, hogy Sanyi lehet az igazi, akkor jelentkezz az rtl.hu/gazda/sanyi oldalon, vagy küldd el Viberen Sanyi nevét a 06 30 995 9595-ös számra.

Exkluzív: Nézz bele a Házasodna a gazda 3. évadába!

Vasárnap 18:50-kor az RTL Klubon bemutatkoznak a gazdák! Ne feledd, itt a lehetőség, hogy megtaláld az igaz szerelmet!

Itt a lehetőség, hogy megtaláld életed értelmét!

A gazda akkor boldog, ha mellette van szíve választottja. Június 7-én 18:50-kor az RTL Klubon bemutatkoznak a gazdák!

Bemutatkoznak a gazdák!

Két gazdaasszony és hat gazda csak arra vár, hogy szerelemmel a szívedben rátalálj. Június 7-én 18:50-kor az RTL Klubon megismerheted a házasodni vágyó gazdákat.

Joe-val és Barbival emlékeztünk meg a kedden elhunyt Czibók Lászlóról

Az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplőjét, Czibók Lászlót másfél hete szállították súlyos agyvérzéssel kórházba. Laci szervezete kedd este feladta a küzdelmet. Rá emlékeztünk egykori kollégáival, Barbival és Joe-val.

Élő bejelentkezés alatt jelentek meg az india rendőrök a fogva tartott magyar fotósnál

7 hete rostokol egy indiai kórházban egy világjáró magyar fotós. Zichó Viktor 10 hónapja indult el biciklijével azon az útvonalon, amit 200 évvel ezelőtt Kőrösi Csoma Sándor javarészt gyalog teljesített Magyarország és India
között. Kalandos útja során 1 hónapot egy pakisztáni börtönben raboskodott, jelenleg pedig egy indiai kórház foglya. 

Misi gazda üzent a nézőknek, akik azt gondolják, színészkedett a Házasodna a gazdában

Június 7-étől újra Házasodna a gazda! Hogy Misi gazda elmondta, követni fogja-e az új évad eseményeit és mi minden történt vele a műsor óta, sőt, még batátát, azaz édesburgonyát is ültettünk.

Önvédelmi technikák nőknek: így térj ki egy támadó karmai közül!

A karantén feloldása után több utcai támadásról is olvashattunk. Egyik esetben például egy babakocsit toló anyukát löktek a földre csak azért, hogy a nyakláncát le tudják szakítani róla. Most abban kapunk hasznos tanácsokat, hogy hogyan védjük meg magunkat egy esetleges támadás esetén, illetve két harcirányzatot is megismerhetünk.

Végre fellendülhet a hazai turizmus, de változások lesznek

Már nagyon sokan utazni szeretnének, a szakma a belföldi turizmus fellendülését várja az elkövetkezendő hetekben. A szállodák már készen állnak a vendégfogadásra és a biztonság érdekében számos intézkedést is bevezetnek. Vendégünk Nehéz Tamás, az Avar Hotel Mátrafüred igazgatója volt, akitől megtudtuk, mire számíthatnak ezen a téren a szállóvendégek.

Toplista: A Barátok közt történetének legszebb színésznőjét fogadtuk a Reggeliben

Csinosak, okosak és tehetségesek. A Toplista tegnapi adásában a Barátok közt színésznői szerepeltek. És ezúttal a legek legjének Varga Izát választották.

Egy trópusi szigeten ragadt a karantén alatt egy magyar lány

Korallmentésre indult önkéntes aktivistaként, immár 3 hónapja nem tud hazajutni a trópusi szigetről. S bár a környezet gyönyörű, Vincze Orsi most már nagyon szeretne hazatérni. De hogyan ragadt ő egy mianmari szigeten és mi minden történt vele?

Hogyan szerettessük meg a gyerekekkel a zöldségeket? Havas Dóra válaszol

Végre itt a jó idő, a boltok polcai roskadoznak a finom gyümölcsöktől és zöldségektől. Igen ám, de hiába vásárolunk, ha a gyerek nem eszi meg ezeket. Havas Dóra gasztroblogger érkezett hozzánk, akitől megtudhattuk, hogy miként szoktathatjuk rá gyermekeinket a zöldségevésre.

A szájmaszk lett az év kiegészítője?

A szájmaszk lesz az év kiegészítője? Először még csak egyszerhasználatos maszkot hordtunk és csak a gyakorlati jelentőségét néztük, de mi lesz, ha még hosszú hónapokig ajánlott lesz viselnünk? Elkezdünk majd a maszkokkal is divatozni, az adott napi szettünkhöz igazítjuk majd? Többek között erről is beszélgetünk Holdamp Linda, stylisttal, valamint azt is kiderítjük, hogy az „otthonka” mellett lesz-e még divatos ruhadarab a nyáron.

Szabó Zsófi mesés gyerekkoráról vallott a Reggeliben

A közelgő gyereknap kapcsán Ha ez a kép mesélni tudna... rovatunkban ezúttal Szabó Zsófi osztotta meg velünk a legkedvesebb emlékeit, történeteit.

Június 7-én ismét Házasodna a gazda!

Az RTL Klub nagysikerű társkereső realityje immáron a harmadik évaddal jelentkezik 2020-ban. Az idei első epizódjában bemutatkoznak a párra váró gazdasszonyok és gazdák.

Hogyan másszunk ki a karantén és home office miatti fásultságból?

Sokan nagyon nehezen viselik a bezártságot és nehezen veszik rá magukat a home office-ra, sőt olykor sokan kiégve érzik magukat. De vajon hogyan tudjuk motiválni magunkat a hétköznapok kihívásaira? Vendégünk Szabó Péter volt!

Miért költözik egy fiatal nő a sarkkörre? Zaja Kitty elmeséli

Zaja Kitty, a Fjällräven Polar 2018-as közép-európai résztvevője változásra vágyott, és Budapestről egészen Svédország északi részéig utazott, hogy az irodai munkáját valami izgalmasabbra cserélje. Napjai most kőkemény mínuszokban, 106 szánhúzó kutya gondozásával és kutyaszános túrákkal telnek.

Toplista: Zámbó Krisztián szerint jobb, ha nem kerül nyilvánosságra a titkos bőrönd tartalma

A Toplista ma esti adásában a magyar művészvilág nagyjaira emlékeznek. Olyan hírességekre, akik idő előtt, tragikusan hirtelen távoztak és korábban ünnepelt csillagokra, akiknek méltatlan módon ért véget az életük. Rejtélyes halálesetekre, kettétört karrierekre és szívfájdító végjátékokra. Jimmy egy olyan egyéniség volt a magyar zenei életben, akit soha nem lehet elfelejteni. Vendégünk a stúdióban Zámbó Krisztián és menyasszonya, Takács Zsuzska volt, és Jimmy zeneszerzőjét is kapcsoltuk.

A jövő fesztiválja nem marad el, csak szeptemberre tolódik

Idén sem marad el a Brain Bar, csak szeptemberre tolódik, a résztvevők az emberiség jövőjét formáló legfontosabb kérdéseket vitatják majd meg. A mostani időszak pedig kicsit más megvilágításba teszi a jövőt. Vendégünk Böszörményi-Nagy Gergely volt.

Hogyan változtak a vásárlási szokásaink a koronavírus miatt?

Vajon hogyan változtak a vásárlási szokások a koronavírus hatására? Többet vagy kevesebbet költünk? És vajon hogyan viszonyulnak a cégek a közösségi médiához? Ebben Kovács László, a Follow Marketing social média
szakértője volt segítségünkre.

Ludvig Kata 26 évesen került fel a Forbes legsikeresebb fiataljainak listájára

Ludvig Kata dolgozott már számos multicégnél, alapított családimobilbank vállalkozást, most repülőjegyek visszatérítésével foglalkozó céget vezet. Közben fiatal nőket mentorál és folyamatosan új ötleteken pörög az agya. Nem véletlen, hogy felkerült a Forbes 30 alatti sikeres fiatalok listájára.

Olaszországban egyre kevesebb a koronavírusos beteg

Távozóban a koronavírus a szakértők szerint: Olaszországban negyedére esett vissza a Covid-19 fertőzés miatt intenzív osztályon kezeltek száma a tetőzés időszakához képest. A kormányfő kijelentette, az olaszok készülhetnek a nyaralásra.

Ilyen Cséffalvay Dorka karanténélete két pici gyerekkel

Két kisgyerekkel a karantén igazi kiképzőtábor: az ÉNB egykori sztárja, Cséffalvay Dorka néha nehezen éli meg az otthon töltött mindennapokat két kislányával. De vajon egy édesanya ki tud égni? 

Sokaknál kiverte a biztosítékot DJ Nara szoptatós szelfije

Egy szoptatós szelfi: ez az, ami kiütötte a biztosítékot DJ Nara közösségi oldalán. Most arról beszélgetünk vele, hol a határ, mit mutatunk meg a gyerekeinkről a social mediában?

Németh Kristófnak végre beindult a karanténdiéta

Kristóf hetente bemutatja, hogyan telnek a napjaik a lakásba zárva. Most azt mondja el, milyen eredménye lett eddig a fogyókúrájának és megmutatja, hogyan telik az idő, amikor a legkisebb gyermekük már alszik.

Mire számíthatunk az enyhítések után? Több vagy kevesebb lesz a beteg?

Ezzel a héttel elkezdődtek a fokozatos enyhítések, ezáltal várhatóan nőni fog majd a koronavírussal fertőzöttek és a súlyos betegek száma. Ha pedig a járvány túllépne az előre meghatározott mértéken, akkor ismét szigorítások
következnek. 

Világszerte követik Rubint Réka online edzéseit

Következő vendégünk nem hagyta cserben a rajongóit, sőt lehet még több embert vett rá az egészséges életmódra és a mozgásra, mint eddig – hiszen százezreket tornáztat online, de ha teheti, minden nap fiaival való futással
indítja a napot!

Szabados Ági szerint az utazási élmények után maradt űrt is betölti az olvasás

Következő vendégünk Skype-on volt velünk, ő nem más, mint Szabados Ági, aki elmondja, miért éri meg a sorozatok helyett a könyveket választani?

Kovács Dórit baleset érte, lehet, hogy újra meg kell műteni!

Dórinak porckopás miatt decemberben műtötték a térdét. Most attól tart, hogy újra kés alá kell feküdnie, mert pont a műtött térdére esett rá.

KLIPPREMIER! Berkes Olivér és Miss Mood közös dallal rukkolt elő

A rádiók egyik legkedveltebb férfihangja, Berkes Olivér, és a YouTube koronázatlan királynője, Miss Mood slágervárományos közös dallal jelentkezik. Megérkezett a „Számítok rád!” 

Kamaszokkal karanténban: Ada már 60 napja van otthon ikerfiaival

A műsorvezető 1 hónapja nem kelt ébresztőre, ennek ellenére nagyon fáradt. Elmesélte, hogyen telik náluk a karantén Németországban.

Hogyan hat az ingatlanpiacra a koronavírus?

Egyre több helyen hallani, hogy a jó pár éve tartó ingatlan bummnak a mostani koronavírus és gazdasági válság véget vet. De ha ez így van, akkor hol van a beígért ingatlan árcsökkenés?

A színház bezárások óta social media talk show-kat készít Dobai Attila

A színész igazi örökmozgóként el sem tudta képzelni, mit fog otthon csinálni egész nap. De hamar feltalálta magát és a külseje is megújult.

A járványhelyzet megsokszorozta a biciklisek számát Budapesten

Jó reggelt mindenkinek, itt is van velünk már Macsuga János, akivel mi másról beszélgetnék, mint, hogy egy ország pattant biciklire, hogy enyhítse a bezártságból adódó stresszt!

Nádai Anikónak szakítás után új otthont kell keresnie kisfiával

A műsorvezető élete most halmozottan nehéz, de soha nem hagyja el magát, akármekkora is a baj, mert annak szerinte semmi értelme. Elmondta, hogyan éli meg a szakítást és mi lesz ezután.

Nádai Anikóéknál jókor jött a húsvét

A több mint 1 hónapja tartó karantén már nemcsak a felnőttek, hanem a gyerekek lelkét is megviseli. Anikóéknál ezt az egyhangúságot megtörte a nyuszi érkezése.

Nádai Anikó karanténnapjai a kisfia és a kiskutya körül forognak

A műsorvezető három részre tudja osztani az otthon töltött napokat, el is árulta, hogy miért.

Segíts azoknak, akik most a frontvonalban dolgoznak! #együttsikerül

Nem voltunk még ilyen helyzetben, de együtt sikerül és túlleszünk rajta. Segíts te is! Azokért, akik értünk dolgoznak, maradj otthon, ha teheted; tartsd be a higiéniai javaslatokat; segíts az időseknek és akiknek szüksége van rá. És segíts magadon is, hogy az otthonlét ne unalom legyen. Segíts te is, hogy megfékezzük a betegség terjedését, mert ez rajtad is múlik! 

#együttsikerül

Nádai Anikó: ˝Örülök neki, hogy ennyi időt tölthetek a fiammal˝

Nádai Anikó, az RTL műsorvezetője is csatlakoztak az RTL Magyarország kampányához, melynek keretében azok előtt tisztelgünk, akik azon dolgoznak, hogy ne álljon le az élet.

Ezúton is köszönjük odaadásukat! 
#együttsikerül #maradjotthon #rtlmagyarország

Már Nádai Anikóval is ébredhetnek az RTL Klub nézői

Mától Nádai Anikóval is ébredhetnek az RTL Klub nézői. A műsorvezető szerdán debütált a Reggeliben, így a következő időszakban egy kicsit korábban kell majd kelnie. Gyakorló anyukaként ebben is van már rutinja, ráadásul nemrég egy új jövevény is érkezett a családjába.

NÁDAI ANIKÓ: Nagyon izgultam az első nap előtt

Nádai Anikó volt már korábban vendégműsorvezető a Reggeliben, tehát nem volt számára teljesen ismeretlen a terep. Mégsem vette félvállról a dolgot, alaposan felkészült a munkára.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való