KERESÉS search-close

NMHH

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "NMHH"

Pontban éjfélkor elnémult a Music Fm

Hiába szerettek volna azzal a számmal búcsúzni, amivel elindult a rádió. Pontban éjfélkor elnémult a Music Fm, így a zene már nem érhetett véget. A Music Fm engedélyét hét év működés után a médiahatóság szabálytalanságokra hivatkozva nem hosszabbította meg. A rádió rajongói ma csalódott üzenetekkel bombázták a rádió közösségi oldalát. Sőt, sokan még a rádiófrekvenciák szétosztásáért felelős Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság oldalán is panaszkodtak. A frekvencián egyelőre nem szól másik rádió, mert a hatóság még nem írt ki rá pályázatot.

Médiahatóság: jogszerű döntések

Zöldségeket beszélt - ezt mondta Lázár János miniszter az Egyesült Államok budapesti ügyvivőjének bírálatára. David Kostelancik a héten egy konferencián azt mondta, hogy a kormány szövetségesei átveszik a média feletti hatalmat, és ehhez a hatóságok is asszisztálnak.

 

KARAS MÓNIKA: az NMHH határozatai jogszabályokon alapulnak

David Kostelancik a héten egy konferencián azt mondta, hogy a kormány szövetségesei átveszik a média feletti hatalmat, és ehhez a hatóságok is asszisztálnak. A kritikákra most először Karas Mónika, az a NMHH elnöke is reagált.

Elhallgathat a Class FM


szerző:
2016.08.01. 18:50
Elhallgathat a Class FM

Az ország legnépszerűbb kereskedelmi rádiójának frekvencia engedélyét nem hosszabbította meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság médiatanácsa. A rádiót nemrég adta el egy amerikai üzletembernek korábbi tulajdonosa Simicska Lajos vállalkozó, akinek tavaly romlott meg a viszonya Orbán Viktor miniszterelnökkel. Az ellenzék szerint a kormány el akarja hallgattatni a kritikus hangvételű médiumokat, a Fidesz alelnöke szerint azonban a Demokratikus Koalíció a Class FM indulásakor is ezt mondta.

Ha kéri, nem drágul a telefonja


szerző:
2015.06.27. 18:40
Ha kéri, nem drágul a telefonja

Aki nem akarja, annak nem emelik az árakat a Telenornál és a Telekomnál július elsejétől. Ezt azonban jelezni kell a szolgáltató felé, egyébként automatikusan emelnek. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság kötelezte erre az eljárásra a szolgáltatókat. A Telekomnál az értesítés után 15 napja van az ügyfeleknek, a Telenornál viszont keddig kell kérni az eredeti tarifák megtartását.

Módosulnak az internet- és mobilszolgáltatókkal kötött szerződéseket érintő szabályok

A változásokról a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság képviselőjét kérdeztük

Elhunyt Szalai Annamária, az NMHH elnöke

Hosszan tartó, méltósággal viselt súlyos betegség után elhunyt Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) és a médiatanács elnöke.

Trágár dalszöveg miatt szorulhat a Tilos

Ice-T miatt indult eljárás a Tilos Rádió ellen. A médiahatóság szerint károsan befolyásolja a fiatalok erkölcsi fejlődését az obszcén dalszöveg.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való