KERESÉS search-close

Nyári Dia

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Nyári Dia"

Titokban ment férjhez a Barátok közt színésznője, Nyári Dia

80 fős násznép előtt, barátok közt mondta ki a boldogító igent Nyári Dia és Dani. A meseszerű menyegzőt a Budakeszi Arborétumban tartották és az ifjú pár elmondása szerint minden tökéletes volt a nagy napon. Dia 2018 nyarán távozott a Barátok közt-ből, és keserédes volt számára a búcsú. Hiszen több, mint 7 év után hagyta ott a barátok csapatát, hogy családot alapíthasson. Zétény 2018. július 17-én látta meg a napvilágot, két évvel később pedig ugyanazon a napon hivatalosan is összekötötték az életüket. Az esküvői videót köszönjük a Rotera Weddingnek.

ÁLOMESKÜVŐ: „Amikor először megpillantottam Diát, majdnem elsírtam magam”

Nyári Dia és férje Kovács Dani júliusban, kisfiuk 2. születésnapján mondták ki az igent a szeretteik és a barátaik körében. Diának fontos volt, hogy megéljék a pillanatot, és úgy érzi ez sikerült is, életük egyik legszebb napjaként emlékeznek vissza esküvőjükre, azóta is gyakran nézegetik a fotókat. Dani többször elérzékenyült a nagy napon, elsőre akkor, amikor először pillantotta meg a menyasszonyt. Az esküvői videót köszönjük a Rotera Weddingnek.

Kiss Ramónához hasonlóan Nyári Dia is titokban ment férjhez!

Kiss Ramóna, úgy Nyári Dia is titokban ment férjhez szerelméhez, az esküvőről és a világra szóló lakodalomról csak később értesülhettek a rajongók. Az olimpiai bajnok Kovács Ágiéknál még a barátok is csak sms-ben tudták meg a hírt. De volt olyan esküvő is, ahol a Fókusz műsorvezetője adta össze a párt!

Nyári Dia elérzékenyült! A színésznő egy jó ügy mellé állt, ami a nehéz sorsú gyerekeket segíti

Az SOS Gyermekfalvakban nevelkedő gyermekekre hívja fel a figyelmet egy videósorozat, amelyben többek között Istenes Bence, Dobó Kata és Nyári Dia adja elő Karafiáth Orsolya költeményeit.

Íme néhány kulisszatitok Nyári Diáék esküvőjéről!

Nyári Dia és párja mégis meg tudják tartani az esküvőjüket. Kifaggattuk a színésznőt, hogy milyen lesz a menyasszonyi ruhája!

„Az édesanyák egy nagyon durva faj!” - Nyári Dia a mom-shamingről

Az angliai Bristolban született Lula 8 hetesen teljesen egyedül felállt és megtartotta saját testsúlyát.A Facebookon néhány anyuka rögtön kiakadt ezen. Mit gondol minderről Nyári Dia és Bojti Andrea gyermekpszichológus?

Sztáranyukák tanácsai egy sokat vitatott kérdésről: meddig érdemes szoptatni?

Tavaly ezen a napon mutattuk be: a stressz is okozhatja az édesanyáknál, hogy nem tudnak szoptatni. Ha valaki ezt kudarcként éli meg, akkor egy ördögi körbe kerül, és nehezen talál megoldást. Sztáranyukákat kérdeztünk saját tapasztalataikról és arról, nekik ki adott tanácsot.

Nyári Dia 20 kilótól szabadult meg 1 év alatt

A színésznő a futás szerelmese lett az életmódváltás alatt, a hosszú távokat szereti. Hogy pontosan hogyan sikerült ennyit fogynia, azt elmesélte a Reggeliben.

Bemutatjuk azokat az anyukákat, akiknek a hírességeinket köszönhetjük

Két éve mutattuk be: sztárok köszöntik anyukájukat május első vasárnapján. A Peller-nővérek, Puskás Peti és Nyári Dia is ünnepel. Pintér Tenya pedig verssel élteti az édesanyákat.

Újratervezés – így írta át a nyaralós terveket a koronavírus

Ki ne álmodozna trópusi tengerpartról, pálmafákról és egyáltalán a nyaralás élményéről most a bezártság idején. De még az is bizonytalan, hogy idén egyáltalán bárhova elutazhatunk-e. Nyári Diáék idén nyárra tervezték az esküvőjüket és az olaszországi nászútjukat is, most viszont újraterveznek. Ki hová készül üdülni, ha készül?

Megmutatjuk, hogyan sportolj a kijárási korlátozás idején!

Mindgegy hogyan, vagy mivel csináljuk, a lényeg, hogy a lakásba, vagy - jobb esetben - a kertünkbe szorulva is szakítsunk időt a testmozgásra. A koronavírus járvány terjedése nem könnyíti meg a dolgunkat, ezért most segítségül hívtunk néhány szakembert és hírességet, hogy adjanak pár tippet: hogyan sportoljunk a kijárási korlátozás idején?

Egyre több sztár kampányol az otthon maradás mellett

Egyre több sztár kampányol az otthon maradás mellett. Hétvégén elárasztották a közösség oldalakat a #maradjotthon feliratú posztok. A hírességek egy emberként fogtak össze a koronavírus terjedésének lelassítása érdekében.

Nyári Dia elérte a számára tökéletes formát

A Barátok köztből ismert színésznő tavaly május óta 17 kilótól szabadult meg és jobban érzi magát, mint eddig valaha. A tudatos étkezés mellett rendszeresen sportol. Minden második nap futni jár, tavasszal pedig életében először a félmaratoni távot szeretné teljesíteni.

Nyári Dia férje nem örül annak, hogy Dia nagyon lefogyott

A színésznő egészségügyi okokból tart egy szigorú diétát, sokat mozog mellette, így még vékonyabb lett, mint a szülés előtt volt. De a párjának vannak ezzel fenntartásai.

NYÁRI DIA: „Nem azért fogytam le, mert a férjem akarta volna, hanem azért, mert így vagyok egészséges!”

Nyári Diát a szülés utáni súlytöbblet sosem zavarta, elfogadta magát úgy, ahogy van – és így volt ezzel gyermeke apja is. Ezért egyáltalán nem ért egyet Schobert érveivel. A teljes riportot visszanézheti ITT!

Több, mint 15 kilótól szabadult meg Nyári Dia néhány hónap alatt

Hihetetlen átalakuláson esett át Nyári Dia: több, mint 15 kilótól szabadult meg, néhány hónap leforgása alatt. Diát, 2010-ben, a Barátok közt, Holmann Hannájaként ismerhették meg a nézők. Akkor a maihoz hasonló testalkattal debütált a képernyőn, később azonban az alakja változásnak indult. A súlytöbblet látszólag nem zavarta Diát, sokszor hirdette, hogy elfogadja testét úgy, ahogy van. Sőt. Teltebb idomait fehérneműben is vállalta, ezzel pedig sokak számára vált példaképpé. Most sem a hiúság vezette el az orvoshoz.

Hamarosan fürdőszoba és otthoni wellness kiállítás lesz Budapesten

Fürdőszoba és otthoni wellness ötletek, megoldások, kedvezmények várják a látogatókat a BOK Csarnokban. Több száz gyártó terméke lesz látható egy helyen, 7.000 m2-en és ingyenes tanácsokat is kaphatunk szakembertől.

Jól tette-e Jason Momoa, hogy kevesebb ruha volt rajta, mint illik?

A hétvégi Golden Globe Gálán a hawaii-i színész először még öltönyben mutatkozott, a díjátadó alatt azonban már trikóban láthattuk, ami sokféle reakciót váltott ki a jelenlévőkből. 

Hajmeresztő dolgot művelt Nyári Dia kisfia az év első napján

Dia kisfia már bölcsis, így anyukájának több a szabadideje. De ha együtt vannak, továbbra is képes meglepni a szüleit ijesztő csínytevésekkel.

Nyári Dia vagy Mihalik Enikő? Ki lett a kieső?

A két lánynak is párbajoznia kellett a bent maradásért, de csak egyikük mehetett fel a galériára, a másik sírva búcsúzott a versenytől.

Mihalik Enikő nem kért Sárközi Ákos segítségéből

Enikő és Dia teljesen elvesztek a 10 percre megkapott receptek között, eluralkodott náluk a káosz. A modell ráadásul szégyenében Ákost is elküldte.

Nyári Dia étellel terítette be magát

A színésznő minél gyorsabban próbálta lemásolni séfe ételét, azonban az egyik elemmel különösen meggyűlt a baja.

Melyik lesz a legjobb bölcsi 2019-ben?

A bölcsődébe szoktatás minden gyermek és szülő életében óriási mérföldkő. Ilyenkor kerül a család szeme fénye először közösségbe, és ez mindenkinek óriási próbatétel. A Sudocrem most abban nyújt segítséget, hogy a szülők jelképesen meghálálják a nevelők fáradtságos munkáját. Ezért keresik az Év Bölcsődéjét.

Nyári Dia is beveti főzőtudományát a Konyhafőnök VIP-ben

Igazi mumus lett az óra a színésznő konyhájában, mióta belekerült a gasztro reality világába. Mesélt a forgatásról és arról, mit csinál azóta másképp, ha főz?

Nyári Dia már készül a második babára?

Komoly életmódváltásba kezdett a Barátok közt színésznője, aki kicsi gyereke mellett is szorít időt arra, hogy kétnaponta elmenjen futni. Végre elérte a vágyott testsúlyt, most a megtartás jön.

Nyári Dia gyakran főz egy szál bugyiban

A színésznő alig várta, hogy végre-valahára megmérkőzhessen a Konyhafőnök konyhájában. Fiatal anyukaként már most hatalmas tapasztalata van a gasztronómiában, most pedig azt is elárulta, hogyan főz kisfiával. 

NYÁRI DIA: Alaposan megválogatja, hogy mit oszt meg a kisfiáról

A Barátok közt színésze, Nyári Dia alaposan megválogatja, hogy milyen képet oszt meg a rajongókkal a kisfiáról. Például Zétény születéséről sosem tenne ki fotót, mert számára az túl intim, de a nagyon hisztis pillanatok megosztását is kerüli, elmondja miért.

Így teljesítettek a magyar hírességek a medencében!

Pénteken a Duna Arénában ismert emberek alkalmi válogatottja is versenyt úszott az úszó világkupa különleges versenyszámában. A sztárfutam indulói között ott volt– többek között - Fenyő Iván, Harsányi Levente, Józan László, Kocsis Dénes, Rátóti Zoltán, Simon Kornél, Eke Angéla, Nyári Dia és Tallós Rita is.

Megkóstoltuk a sós kávét, ami másnaposságra a legjobb

Papp Gergőnek kifejezetten ízlett ez az első hallásra bizarrnak tűnő íz. A németek kávéfőzési szokásairól is szó esett.

Ilyen volt Nyári Dia első babás nyaralása

A színésznő megfogadta Papp Gergő tanácsait, hogy könnyebb legyen a nyaralás pici gyerekkel. Szabó-Kimmel Tamásék és Serbán Attiláék is ott nyaraltak, ugyanakkor, mint ők.

Így készült az anyaságra Nyári Dia

Tavaly ezen a napon számoltunk be róla: Nyári Dia élete legnagyobb szerepére készül, az anyaságra, ezért 8 év után otthagyja a Barátok köztöt. A Fókusz stábja ott volt, amikor őt is elbúcsúztatták a stábtagok.

Nyári Dia és Kautzky Armand felkarolja a tehetségeket

Tehetségeket tanít a Barátok közt színésznője és a bársonyos hangú színész. Dia teljesen másképp viszonyul a tanítványaihoz, mióta édesanya lett, de nemcsak erről mesélt, hanem kisfiával tervezett első nyaralásukról is.

Pici baba mellett lehet kutyát tartani? Tévhitek és tanácsok

Sok anyuka és apuka számára elképzelhetetlen, hogy egy kisbaba és egy állat megfér egymás mellett a lakásban. Mély szakadék húzódik a különböző álláspontot képviselő családok között. Pedig az allergológus, gyermekorvos szerint nincs ok aggodalomra.
Nyári Dia elmesélte nekünk, hogy náluk, hogyan néz ki a baba-kutyus együttélés.

NYÁRI DIA: „Meg sem fordult a fejemben, hogy ne éljünk kutyával!”

Nyári Dia el sem tudja képzelni életét a Jack Russel terrierje nélkül. Sőt, várandóssága alatt alig várta, hogy gyermekét és kiskutyáját játszani lássa.

Egy betegség miatt nem tud visszafogyni szülés után Nyári Dia

A Barátok közt színésznője lassan egy éve adott életet a kisfiának. Az anyaság élményei mellett arról is mesélt, milyen betegséget diagnosztizáltak nála a közelmúltban.

Meddig szoptassunk? – sztármamik tanácsai

A stressz is okozhatja az édesanyáknál, hogy nem tudnak szoptatni. Ha valaki ezt kudarcként éli meg, akkor egy ördögi körbe kerül, és nehezen talál megoldást. Sztáranyukákat kérdeztünk saját tapasztalataikról és arról, nekik ki adott tanácsot.

Nyári Dia: „Nagyon pörgős anyák napja volt”

A Barátok közt egykori színésznője a Reggeliben mesélt arról, hogy  miért volt náluk óriási kavalkád május első vasárnapján.

Markó Robi szerint egyre nehezebb vezetni a nőket a táncban

Vajon mit árul el rólunk az, ahogy táncolunk és mennyire vezethetők le belőle a férfi- és női szerepek? Markó Robi szerint nagyon is és a szerepek változása a táncra is kihat.

Nyári Dia duplázott az első anyák napján, amikor már ő is anya

A Barátok közt színésznőjének még kicsi a fia, nem sokat érzékelt az ünnepből, ezért ő úgy érzi, édesanyja volt most a főszereplő, aki átminősült nagymamává. De más szempontból is újra anya lett Nyári Dia.

Miért hatástalan a legtöbb fogyókúra?

A fogyókúrás szakértő szerint a hosszútávú fogyás legfontosabb feltétele az, hogy ne projektként tekintsünk rá, hanem váltsunk életmódot. Hiszen ahhoz, hogy a ledobott súly ne szaladjon vissza, arra van szükség, hogy a fogyókúránkra szakítsunk időt, áldozzunk pénzt és az sem árt, ha lelkileg is jó formában vagyunk. De a „szerencsétlen” genetikával és a hízékonyságra való hajlammal takarózni a szakértő szerint nem érdemes.
A Peller testvérek és Nyári Dis is elmondta nekünk, hogy mi a módszerük az egészséges életmód megtartásához.

NYÁRI DIA: „Az emberek többsége nem azt látja a tükörben, ami igazából van”

Dia hetente többször igyekszik eljutni az edzőterembe, ahova magával viszi kisfiát is. Zétény nagyon nyitott és barátságos, bármivel eljátszik, amíg anyukája sportol. Dia tuti módszere a fogyásra és az egészséges életmód megtartására a napi ötszöri étkezés és a rendszeres mozgás. Így alkalomadtán még egy kis bűnözés is belefér...

Ilyen cuki képet még nem láttál a Barátok közt színészéről!

Kiss Péter Balázs és Nyári Dia nemcsak kollégák, hanem nagyon jó barátok is a mindennapokban: és itt egy újabb fotó, amely ezt bizonyítja.

Nyári Dia komoly döntés előtt áll

A Barátok közt színésznője az RTL Klub Reggeli műsorában mesélt arról, hogy kutyája eddig nagyon jól fogadta a kis Zétény érkezését, de most valami nagyon megváltozott...

Milyen legyen a gyerekbiztos lakás, és hogyan szoktassuk kutyához a kicsit?

Nyári Diáéknál a legaktuálisabb probléma, hogy kezeljék a kutyájuk féltékenységét, aki eleinte jól fogadta a babát, de most valami megváltozott. Szabó Zsófiék már megtalálták a megoldást.

Ez hiányzik Nyári Diának, mióta nem forgat Barátok köztöt

A színésznő a Reggeli Kifőzdéjének vendége volt, mesélt arról, hogyan éli meg a babázást és elárulta, milyen érzés kihagyni egy kis időre a sorozatban való szereplést?

Megműtötték a Barátok közt színészét!

Kiss Péter Balázs szerencsére már jól van, és a kórházi ágyról üzent a rajongóinak...

Az első karácsony babával - így készülődnek az ünnepre az újdonsült sztármamik!

A baba első karácsonya minden szülő életében különleges és emlékezetes, a gyerekeknek kevésbé. Az újszülöttek 2-3 hónapos koruk előtt szinte tudomást sem vesznek az ünnepi felhajtásról, de ha már kicsit nagyobbak, akkor sem fognak rá emlékezni. Most sztáranyukákat kérdeztünk arról, ők hogyan készülnek az idei ünnepre, az első szentestére – első gyermekükkel.

Nyári Dia: „Én is küzdök azzal a problémával, amivel sok nő szülés után”

A Barátok közt színésznőjének Zétény születése óta az anyaság a mindene, de azért időt is szakít arra, hogy formába lendüljön. Egy speciális edzésre kísértük el a színésznőt, ahol többek között azt is elárulta, hogyan küzd a szétnyílt hasizom jelenségével, amely minden második nőt érint szülés után.

Így küzdi le Nyári Dia a plusz kilókat!

Nyári Diának Zétény születése óta az anyaság a mindene, de azért időt is szakít arra, hogy formába lendüljön. Egy speciális edzésre kísértük el, ahol többek között azt is elárulta, hogyan küzd a szétnyílt hasizom jelenségével, amely minden második nőt érint szülés után.

Nyári Dia: „Ez a kis pasas rendesen elcsavarta a fejem!”

Hogy mit is jelent édesanyának lenni, arról a Barátok közt gyönyörű színésznője megható és csodálatos gondolatokat osztott meg közösségi oldalán.

KÉPEKBEN: 20 éves a Barátok közt!

A híres sorozat 1998. október 26-án tűnt fel először az RTL Klub műsorán. A Mátyás király tér lakóit alakító színészek rendkívül cuki fotókkal emlékeztek meg a nem mindennapi évfordulóról.

Nyári Dia élő adásban is bemutatta kisfiát!

Múlt héten már mindenki láthatta, milyen tündéri is a színésznő három hónapos kisfia. Ma reggel pedig már élő adásban is debütált az apróság.

Ha Barátok közt születésnap, akkor jöjjön a torta!

A Barátok közt most ünnepli a 20. születésnapját, éppen ezért a mai Reggeliben minden a sorozatról szólt. A vicces, megható és maradandó emlékeket természetesen egy tortával koronázták meg Márkék.

Nyári Dia és Zétény is benéztek a Reggelibe!

A cukiságmérő az egekbe ugrott, amikor Dia három hónapos kisfiával, Zéténnyel érkezett meg a Reggelibe. Az anyaság kitárgyalása után ő is felidézte a legfontosabb Barátok közt emlékeit.

Megmutatta kisfiát a Barátok közt sztárja

A boldog szülőkről és szemük fényéről először készült egy exkluzív fotósorozat, ahol a Fókusz stábja is jelen lehetett. Itt mesélt Dia arról, hogy miként várták a fiúk világra érkezését. Nyárid Dia és kisfia, ahogy még sosem láttuk őket.
A szülőkkel készült beszélgetést ide kattintva nézheted meg hosszabban.

ÍGY MÉG SOSEM LÁTTUK ŐKET: Nyári Dia és kisfia

Nyárid Dia és kisfia, ahogy még sosem láttuk őket. A három hónapos tündéri Kovács Zétény Bertalant szüleik most mutatják meg először nyilvánosságnak.

Így ismerkedik Nyári Dia kisbabája

Nyári Dia kisbabája, a júliusban született Zétény hétről-hétre csodálkozik rá a világ dolgaira - mostanában például az úszással ismerkedik.

Nyári Dia: „Naponta háromszor-négyszer sírtam”

A színésznő most először mesélt hosszabban kisfia születéséről és az első hat hét nehézségeiről.

Őszintén a babázásról: Nyári Dia azokról a pillanatokról mesélt, amikor ő is elbizonytalanodik

Az újdonsült anyuka most először mesél az első 6 hét nehézségeiről, mert bizony a babázásnak van egy sötét oldala, amiről még mindig tabu beszélni…

Nyári Dia elárulta, mitől félt legjobban a baba érkezése előtt

A fiatal anyuka nemegyszer írt már arról közösségi oldalán, hogy szülőként milyen boldogságos helyzettel, avagy problémával találkoztak eddig – legutóbb pedig egy újabb családi titkot árult el a színésznő.

Nyári Dia és párja így ünnepelték az évfordulójukat!

A színésznő és kedvese a napokban kettesben ünnepeltek, melyről egy igen humoros, és közben megható poszt készült.

Nyári Dia: „Vállalom, hogy sírtam!”

A gyönyörű színésznő a közösségi oldalán osztotta meg azokat a csodálatos gondolatokat, amelyek rengeteg erőt adhatnak azoknak az édesanyáknak, akik hasonló cipőben járnak, mint Dia.

Nyári Dia kisbabája szépen gyarapodik

Nyári Dia kisbabája július közepén született meg, Zétény pedig azóta is szépen gyarapodik.

Nyári Dia először mesélt a szülés élményéről

A Barátok közt színésznője július 16-án hozta világra első gyermekét. Az anyuka és a baba is jól vannak, azonban kiderült, egyáltalán nem úgy alakultak a dolgok a szülőszobán, ahogy azt eltervezték, ugyanis Diát sürgősségi császárral tolták be a műtőbe.

Nyári Dia telefonon mesélt a szülés sokkjáról

A színésznő telefonon mesélt az éjszakázásról és kisbabája érkezéséről. Sürgősségi császárra tolták be a műtőbe, miután kiderült, hogy nem volt túl jó Zétény szívhangja. Ezt a hirtelen sokkot azóta is próbálja kiheverni.

Nem tudunk betelni Nyári Dia kisfiával!

A színésznő múlt héten jelentette be az örömhírt: megérkezett hozzájuk kisfiúk, Zétény. A rajongók odavannak a kicsiért, szerencsére most újabb képet csodálhatunk meg róla.

Íme Nyári Dia babája!


szerző:
2018.07.24. 16:50
Íme Nyári Dia babája!

A Barátok köztből ismert színésznő legújabb fotója teljesen kiakasztja a cukiságmérőt. Kisfia múlt héten született, és követői máris részesei lehettek egy meghitt altatós jelenetnek…

Megszületett Nyári Dia kisfia!


szerző:
2018.07.18. 19:17
Megszületett Nyári Dia kisfia!

Ezekkel a falatnyi lábacskákkal adta hírül Nyári Dia, hogy megszületett kisfia. A kicsi hétfőn jött világra és a Kovács Zétény Bertalan nevet kapta. A Barátok közt Hannájával 2 hete forgattunk, akkor arról mesélt, mennyire várja a szülést, és már most úgy érzi: nem állnak meg egy babánál.

Világra jött Nyári Dia és párja kisbabája

Az örömhírt a színésznő közösségi oldalán jelentette be. A Barátok közt színésznője szűkszavúan csak annyit írt, hogy a pici hétfőn jött világra és a Zétény Bertalan keresztneveket kapta.

Megérkezett Nyári Dia kisfia!


szerző:
2018.07.17. 21:07
Megérkezett Nyári Dia kisfia!

A Barátok közt színésznője ma jelentette be, hogy megszületett kisfia. Párjával egy igazán különleges nevet választottak a kicsinek.

Nyári Dia utolsó forgatási napja megviselte a Barátok közt színészeit

Holmann Hanna drámai búcsúja nemcsak a nézőket viselte meg, hanem a sorozat szereplőit is.

Nyári Dia élete legnagyobb szerepére készül

Nyári Dia élete legnagyobb szerepére készül, az anyaságra, ezért 8 év után otthagyja a Barátok köztöt. A Fókusz stábja ott volt, amikor őt is elbúcsúztatták a stábtagok.

 

Mit várnak a Barátok közt szereplői A hihetetlen család 2-től?

Nyári Dia, Görgényi Fruzsina és Solti Ádám válaszol!

Nehogy lemaradj Nyári Dia utolsó jeleneteiről!

Egy időre búcsút vesz Holmann Hanna a Mátyás király tértől, és a lakóktól...

Sztárok, akikre felnéznek a tinik - de mihez kezdenek a státuszukkal?

Manapság tini magazinok híján az Instagram és a Facebook alapján tájékozódhatunk kedvencünkről. Zimány Lindát, Nyári Diát és Iszak Esztit arról faggattuk, érzik-e saját felelősségüket a tizenévesek személyiségfejlődésében...

Nyári Dia már alig várja gyermeke érkezését!

Nyári Dia felkészült kisfia érkezésére. Noha a Barátok közt Hannáját egyelőre megijeszti a gondolat, hogy kisbabája születése után soha többé nem lesz egyedül vagy kettesben párjával, nagyon várja már, hogy izgő-mozgó gyermeke megszülessen.

Nagy fordulat a Barátok köztben!

A kedd esti Barátok közben ismét olyasmi történik majd, ami teljesen megváltoztatja a szereplők életét. Nyári Dia várandóssága eddig is nehéz helyzet elé állította a sorozat íróit, de hogy mi lesz ezután Hanna karakterével? Kiderül a kedd esti Barátok köztből!

 

Apás szülést terveznek Nyári Diáék

Nyári Dia kisbabáját nyárra várja párjával, és bizony az utóbbi időben sok minden változott a kismama életében. Egy interjúban azt mondta, hogy várandóssága miatt már jobban nehezére esik a mozgás, és a házimunkából sem tudja annyira kivenni részét, amennyire szeretné.

Nyári Dia megmutatta gömbölyödő pocakját!

A Barátok közt színésznője hamarosan anyai örömök elé néz: a szépen növekvő pocijáról készült fotót követőivel is megosztotta a színésznő.

Nyári Dia aktív kismama


szerző:
2018.05.08. 16:39
Nyári Dia aktív kismama

A Barátok közt sztárjának kisbabája rövidesen megszülethet, ennek ellenére Dia igen aktív. Párjával Milánóba utazott, mint írja, maximálisan kihasználják a hátra lévő időt.

Így ünnepelték a sztárok az Anyák Napját!

Május első vasárnapján a celebek is köszöntötték az édesanyjukat és a nagymamájukat, a gyermekes sztárokat pedig lurkóik lepték meg. Mutatjuk, hogy ki hogyan ünnepelt május 6-án!

Barátok közt: Hanna és Peti összeházasodnak!

Pontosan három évvel ezelőtt történt, hogy Illés Peti bejelentette Julinak és Attilának, hogy megkérte Hanna kezét. A meglepődött szülők először fel sem fogták, mit mondott a fiatal fiú, de később sem nyugodhattak meg, ugyanis kiderült, hogy Hanna pedig igent mondott.

Édesanyjuk előtt tisztelegnek a hírességek

Sztárok köszöntik anyukájukat május első vasárnapján. A Peller nővérek, Puskás Peti és Nyári Dia is ünnepel. Pintér Tenya pedig verssel élteti az édesanyákat.

Exkluzív: Nyári Diát elbúcsúztatták kollégái!

A gyönyörű színésznő egy időre elhagyja a híres sorozatot, ugyanis egy csodálatos dolog elé néz: hamarosan megszületik első gyermeke. Dia egyáltalán nem számított arra, hogy az utolsó munkanapján meglepi őt két kollégája, Aradi Balázs és Kiss Péter Balázs. A fiúk pedig rendkívül cuki ajándékkal készültek…

Csak úgy hemzsegtek a hírességek az új Bosszúállók film premierjén

Világszerte bemutatták az év egyik legjobban várt, szuperlátványos filmjét, a Bosszúállókat. A Végtelen háború alcímet viselő epizód magyar premierje ezúttal egybeesett az amerikaival – mindkettőn rengeteg híresség jelent meg. Budapesten az állapotos Nyári Dia és Kiss Ramóna színesítette a sztárvendégek listáját, de ott volt a Thorra hajazó Pintér Tibor is.

Nyári Dia a mozgássérülteket segítő Tündér-projektben!

Egy hazai magazin a Tündér-projekt keretében szeretné felhívni a figyelmet a Segítőkutya Egyesület munkájára. Magyarországon 270 000 mozgássérültre csupán 22 kutya jut...

Első csók, összeköltözés, házasság - mikor minek van itt az ideje?

Az első csókkal jobb, ha a megvárjuk a második randit, a negyedik találkozó előtt ne bújjunk ágyba a választottunkkal, viszont ha 3 év alatt nem kerül szóba a házasság a párkapcsolatunkban, akkor mindennek lőttek? És érdemes egy évet várni az összeköltözéssel, mert különben elrontjuk a szerelmünk ívét?

Nyári Dia a Konyhafőnök zsűrijében!

A cupcake és cakepop sereg készen állt, hogy a zsűri és természetesen a Barátok közt Hannája végigkóstolják őket. Vajon Dia megrendelné a finomságokat a babaváró bulijára?

A csapatok Nyári Diának rendeztek babaváró bulit

A második feladatban egy kék cupcake-cake pop pult várta a csapatokat, azonban akadt még egy kis meglepetés szánukra: a kisbabát váró Nyári Diának kellett édességeket készíteniük. Vajon a Barátok közt színésznője boldog lesz a kóstolás után?

Egy este erejéig Nyári Dia is beállt a Konyhafőnök zsűrijébe

Dia nagyon élvezte, hogy végre benézhetett a Konyhafőnökbe. A csapatok cuki kis babaváró cupcake-eket és cakepopokat készítettek neki, amiket ő is megkóstolt a zsűrivel. Vajon melyik finomság lett a kedvence?

Ma este Nyári Dia is benéz egy kicsit a Konyhafőnökbe!

A Barátok közt színésznője izgatottan nézett körül a Konyhafőnök konyhájában mielőtt meglepte volna a versenyzőket. Persze, ekkor még ő sem tudta, hogy milyen ételeket készítenek majd neki a csapatok.

Nyári Dia kismamaként is sportol!


szerző:
2018.03.26. 08:01
Nyári Dia kismamaként is sportol!

Mit és meddig sportolhat egy kismama? Megoszlanak a vélemények a témát illetően. Van, aki kímélve magát és a babát nem is mozog, vagy csak óvatosan kismama tornát végez. De akad olyan is, aki az utolsó hónapokban még sportol, akár versenyszerűen is. A témában beszélgettünk az elbűvölő kismamával, Nyári Dia színésznővel. Skype-on pedig bekapcsoltunk egy másik kismamát, Fazekas-Zur Krisztina olimpiai bajnok magyar kajakozótis, aki hat hónapos terhesen nyert nemrég tengeri kajakversenyt. A tévhiteket eloszlatja és tanácsokat ad a témában: Dr. Benkovics Júlia szülész-nőgyógyász.

Nyári Dia kisfia makkegészséges!

A Barátok közt színésznőjét genetikai szűrésre kísértük. Ahol nem csak az derült ki, hogy a baba jól van, de Dia azt is elárulta, hogyan készül vőlegényével a szülővé válásra.

 

Nyári Diáéknak kisfiuk lesz

Nyári Diának és vőlegényének azon már nem kell gondolkozni, hogy rózsaszín, vagy kék kiegészítők kerüljenek a babaszobába.

Nyári Dia elárulta születendő babája nemét!

A Barátok közt színésznője a közösségi oldalán, egy igen frappáns videóban üzente meg rajongóinak, hogy fia lesz-e, vagy lánya.

Figyelem: változások a Barátok közt háza táján!

Egy évvel ezelőtt rengeteg pletyka röppent fel a sorozattal kapcsolatban. Kiderült azonban, hogy csak kisebb változások várhatók a Barátok köztben, és a megjelent hírekkel szemben Gubík Ági nem hagyta el a sorozatot, és Nyári Dia is csak ideiglenesen távozott a történetből.

VV Kinga sírt a boldogságtól: édesanya lesz!

A ValóVilág egykori játékosa régen maga mögött hagyta hisztis, drámázó énjét, hiszen már szerelmével tervezik a közös jövőjüket. Ráadásul most éli élete legszebb időszakát, hiszen közös babájukat hordja a szíve alatt.

Mi lesz Nyári Dia születendő gyermekének a neve?

Nyári Dia terhessége feléhez közelít lassan, de biztosan - ideje volt tehát, hogy elgondolkodjanak a születendő pici nevén is végre. Mivel még nem tudni, fiú vagy lány érkezik-e a családba, több verzióval is készültek: egyik esetben Emma vagy Anna lehetne, másikban pedig Zétény, esetleg Kolos.

#mintegylány: Hartai Petra és Nyári Dia is írtak a falra

Biztosan sokan hallottak már hasonló mondatokat, minthogy: egy nő ne legyen vezető, vagy a nők gyengék, vagy kislányom válassz valami lányos sportot… Vajon Hajninak és Diának is van hasonló tapasztalata?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való