KERESÉS search-close

Nyári Dia

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Nyári Dia"

Ilyen cuki képet még nem láttál a Barátok közt színészéről!

Kiss Péter Balázs és Nyári Dia nemcsak kollégák, hanem nagyon jó barátok is a mindennapokban: és itt egy újabb fotó, amely ezt bizonyítja.

Nyári Dia komoly döntés előtt áll

A Barátok közt színésznője az RTL Klub Reggeli műsorában mesélt arról, hogy kutyája eddig nagyon jól fogadta a kis Zétény érkezését, de most valami nagyon megváltozott...

Milyen legyen a gyerekbiztos lakás, és hogyan szoktassuk kutyához a kicsit?

Nyári Diáéknál a legaktuálisabb probléma, hogy kezeljék a kutyájuk féltékenységét, aki eleinte jól fogadta a babát, de most valami megváltozott. Szabó Zsófiék már megtalálták a megoldást.

Ez hiányzik Nyári Diának, mióta nem forgat Barátok köztöt

A színésznő a Reggeli Kifőzdéjének vendége volt, mesélt arról, hogyan éli meg a babázást és elárulta, milyen érzés kihagyni egy kis időre a sorozatban való szereplést?

Megműtötték a Barátok közt színészét!

Kiss Péter Balázs szerencsére már jól van, és a kórházi ágyról üzent a rajongóinak...

Az első karácsony babával - így készülődnek az ünnepre az újdonsült sztármamik!

A baba első karácsonya minden szülő életében különleges és emlékezetes, a gyerekeknek kevésbé. Az újszülöttek 2-3 hónapos koruk előtt szinte tudomást sem vesznek az ünnepi felhajtásról, de ha már kicsit nagyobbak, akkor sem fognak rá emlékezni. Most sztáranyukákat kérdeztünk arról, ők hogyan készülnek az idei ünnepre, az első szentestére – első gyermekükkel.

Nyári Dia: „Én is küzdök azzal a problémával, amivel sok nő szülés után”

A Barátok közt színésznőjének Zétény születése óta az anyaság a mindene, de azért időt is szakít arra, hogy formába lendüljön. Egy speciális edzésre kísértük el a színésznőt, ahol többek között azt is elárulta, hogyan küzd a szétnyílt hasizom jelenségével, amely minden második nőt érint szülés után.

Így küzdi le Nyári Dia a plusz kilókat!

Nyári Diának Zétény születése óta az anyaság a mindene, de azért időt is szakít arra, hogy formába lendüljön. Egy speciális edzésre kísértük el, ahol többek között azt is elárulta, hogyan küzd a szétnyílt hasizom jelenségével, amely minden második nőt érint szülés után.

Nyári Dia: „Ez a kis pasas rendesen elcsavarta a fejem!”

Hogy mit is jelent édesanyának lenni, arról a Barátok közt gyönyörű színésznője megható és csodálatos gondolatokat osztott meg közösségi oldalán.

KÉPEKBEN: 20 éves a Barátok közt!

A híres sorozat 1998. október 26-án tűnt fel először az RTL Klub műsorán. A Mátyás király tér lakóit alakító színészek rendkívül cuki fotókkal emlékeztek meg a nem mindennapi évfordulóról.

Nyári Dia élő adásban is bemutatta kisfiát!

Múlt héten már mindenki láthatta, milyen tündéri is a színésznő három hónapos kisfia. Ma reggel pedig már élő adásban is debütált az apróság.

Ha Barátok közt születésnap, akkor jöjjön a torta!

A Barátok közt most ünnepli a 20. születésnapját, éppen ezért a mai Reggeliben minden a sorozatról szólt. A vicces, megható és maradandó emlékeket természetesen egy tortával koronázták meg Márkék.

Nyári Dia és Zétény is benéztek a Reggelibe!

A cukiságmérő az egekbe ugrott, amikor Dia három hónapos kisfiával, Zéténnyel érkezett meg a Reggelibe. Az anyaság kitárgyalása után ő is felidézte a legfontosabb Barátok közt emlékeit.

Megmutatta kisfiát a Barátok közt sztárja

A boldog szülőkről és szemük fényéről először készült egy exkluzív fotósorozat, ahol a Fókusz stábja is jelen lehetett. Itt mesélt Dia arról, hogy miként várták a fiúk világra érkezését. Nyárid Dia és kisfia, ahogy még sosem láttuk őket.
A szülőkkel készült beszélgetést ide kattintva nézheted meg hosszabban.

ÍGY MÉG SOSEM LÁTTUK ŐKET: Nyári Dia és kisfia

Nyárid Dia és kisfia, ahogy még sosem láttuk őket. A három hónapos tündéri Kovács Zétény Bertalant szüleik most mutatják meg először nyilvánosságnak.

Így ismerkedik Nyári Dia kisbabája

Nyári Dia kisbabája, a júliusban született Zétény hétről-hétre csodálkozik rá a világ dolgaira - mostanában például az úszással ismerkedik.

Nyári Dia: „Naponta háromszor-négyszer sírtam”

A színésznő most először mesélt hosszabban kisfia születéséről és az első hat hét nehézségeiről.

Őszintén a babázásról: Nyári Dia azokról a pillanatokról mesélt, amikor ő is elbizonytalanodik

Az újdonsült anyuka most először mesél az első 6 hét nehézségeiről, mert bizony a babázásnak van egy sötét oldala, amiről még mindig tabu beszélni…

Nyári Dia elárulta, mitől félt legjobban a baba érkezése előtt

A fiatal anyuka nemegyszer írt már arról közösségi oldalán, hogy szülőként milyen boldogságos helyzettel, avagy problémával találkoztak eddig – legutóbb pedig egy újabb családi titkot árult el a színésznő.

Nyári Dia és párja így ünnepelték az évfordulójukat!

A színésznő és kedvese a napokban kettesben ünnepeltek, melyről egy igen humoros, és közben megható poszt készült.

Nyári Dia: „Vállalom, hogy sírtam!”

A gyönyörű színésznő a közösségi oldalán osztotta meg azokat a csodálatos gondolatokat, amelyek rengeteg erőt adhatnak azoknak az édesanyáknak, akik hasonló cipőben járnak, mint Dia.

Nyári Dia kisbabája szépen gyarapodik

Nyári Dia kisbabája július közepén született meg, Zétény pedig azóta is szépen gyarapodik.

Nyári Dia először mesélt a szülés élményéről

A Barátok közt színésznője július 16-án hozta világra első gyermekét. Az anyuka és a baba is jól vannak, azonban kiderült, egyáltalán nem úgy alakultak a dolgok a szülőszobán, ahogy azt eltervezték, ugyanis Diát sürgősségi császárral tolták be a műtőbe.

Nyári Dia telefonon mesélt a szülés sokkjáról

A színésznő telefonon mesélt az éjszakázásról és kisbabája érkezéséről. Sürgősségi császárra tolták be a műtőbe, miután kiderült, hogy nem volt túl jó Zétény szívhangja. Ezt a hirtelen sokkot azóta is próbálja kiheverni.

Nem tudunk betelni Nyári Dia kisfiával!

A színésznő múlt héten jelentette be az örömhírt: megérkezett hozzájuk kisfiúk, Zétény. A rajongók odavannak a kicsiért, szerencsére most újabb képet csodálhatunk meg róla.

Íme Nyári Dia babája!


szerző:
2018.07.24. 16:50
Íme Nyári Dia babája!

A Barátok köztből ismert színésznő legújabb fotója teljesen kiakasztja a cukiságmérőt. Kisfia múlt héten született, és követői máris részesei lehettek egy meghitt altatós jelenetnek…

Megszületett Nyári Dia kisfia!


szerző:
2018.07.18. 19:17
Megszületett Nyári Dia kisfia!

Ezekkel a falatnyi lábacskákkal adta hírül Nyári Dia, hogy megszületett kisfia. A kicsi hétfőn jött világra és a Kovács Zétény Bertalan nevet kapta. A Barátok közt Hannájával 2 hete forgattunk, akkor arról mesélt, mennyire várja a szülést, és már most úgy érzi: nem állnak meg egy babánál.

Világra jött Nyári Dia és párja kisbabája

Az örömhírt a színésznő közösségi oldalán jelentette be. A Barátok közt színésznője szűkszavúan csak annyit írt, hogy a pici hétfőn jött világra és a Zétény Bertalan keresztneveket kapta.

Megérkezett Nyári Dia kisfia!


szerző:
2018.07.17. 21:07
Megérkezett Nyári Dia kisfia!

A Barátok közt színésznője ma jelentette be, hogy megszületett kisfia. Párjával egy igazán különleges nevet választottak a kicsinek.

Nyári Dia utolsó forgatási napja megviselte a Barátok közt színészeit

Holmann Hanna drámai búcsúja nemcsak a nézőket viselte meg, hanem a sorozat szereplőit is.

Nyári Dia élete legnagyobb szerepére készül

Nyári Dia élete legnagyobb szerepére készül, az anyaságra, ezért 8 év után otthagyja a Barátok köztöt. A Fókusz stábja ott volt, amikor őt is elbúcsúztatták a stábtagok.

 

Mit várnak a Barátok közt szereplői A hihetetlen család 2-től?

Nyári Dia, Görgényi Fruzsina és Solti Ádám válaszol!

Nehogy lemaradj Nyári Dia utolsó jeleneteiről!

Egy időre búcsút vesz Holmann Hanna a Mátyás király tértől, és a lakóktól...

Sztárok, akikre felnéznek a tinik - de mihez kezdenek a státuszukkal?

Manapság tini magazinok híján az Instagram és a Facebook alapján tájékozódhatunk kedvencünkről. Zimány Lindát, Nyári Diát és Iszak Esztit arról faggattuk, érzik-e saját felelősségüket a tizenévesek személyiségfejlődésében...

Nyári Dia már alig várja gyermeke érkezését!

Nyári Dia felkészült kisfia érkezésére. Noha a Barátok közt Hannáját egyelőre megijeszti a gondolat, hogy kisbabája születése után soha többé nem lesz egyedül vagy kettesben párjával, nagyon várja már, hogy izgő-mozgó gyermeke megszülessen.

Nagy fordulat a Barátok köztben!

A kedd esti Barátok közben ismét olyasmi történik majd, ami teljesen megváltoztatja a szereplők életét. Nyári Dia várandóssága eddig is nehéz helyzet elé állította a sorozat íróit, de hogy mi lesz ezután Hanna karakterével? Kiderül a kedd esti Barátok köztből!

 

Apás szülést terveznek Nyári Diáék

Nyári Dia kisbabáját nyárra várja párjával, és bizony az utóbbi időben sok minden változott a kismama életében. Egy interjúban azt mondta, hogy várandóssága miatt már jobban nehezére esik a mozgás, és a házimunkából sem tudja annyira kivenni részét, amennyire szeretné.

Nyári Dia megmutatta gömbölyödő pocakját!

A Barátok közt színésznője hamarosan anyai örömök elé néz: a szépen növekvő pocijáról készült fotót követőivel is megosztotta a színésznő.

Nyári Dia aktív kismama


szerző:
2018.05.08. 16:39
Nyári Dia aktív kismama

A Barátok közt sztárjának kisbabája rövidesen megszülethet, ennek ellenére Dia igen aktív. Párjával Milánóba utazott, mint írja, maximálisan kihasználják a hátra lévő időt.

Így ünnepelték a sztárok az Anyák Napját!

Május első vasárnapján a celebek is köszöntötték az édesanyjukat és a nagymamájukat, a gyermekes sztárokat pedig lurkóik lepték meg. Mutatjuk, hogy ki hogyan ünnepelt május 6-án!

Barátok közt: Hanna és Peti összeházasodnak!

Pontosan három évvel ezelőtt történt, hogy Illés Peti bejelentette Julinak és Attilának, hogy megkérte Hanna kezét. A meglepődött szülők először fel sem fogták, mit mondott a fiatal fiú, de később sem nyugodhattak meg, ugyanis kiderült, hogy Hanna pedig igent mondott.

Édesanyjuk előtt tisztelegnek a hírességek

Sztárok köszöntik anyukájukat május első vasárnapján. A Peller nővérek, Puskás Peti és Nyári Dia is ünnepel. Pintér Tenya pedig verssel élteti az édesanyákat.

Exkluzív: Nyári Diát elbúcsúztatták kollégái!

A gyönyörű színésznő egy időre elhagyja a híres sorozatot, ugyanis egy csodálatos dolog elé néz: hamarosan megszületik első gyermeke. Dia egyáltalán nem számított arra, hogy az utolsó munkanapján meglepi őt két kollégája, Aradi Balázs és Kiss Péter Balázs. A fiúk pedig rendkívül cuki ajándékkal készültek…

Csak úgy hemzsegtek a hírességek az új Bosszúállók film premierjén

Világszerte bemutatták az év egyik legjobban várt, szuperlátványos filmjét, a Bosszúállókat. A Végtelen háború alcímet viselő epizód magyar premierje ezúttal egybeesett az amerikaival – mindkettőn rengeteg híresség jelent meg. Budapesten az állapotos Nyári Dia és Kiss Ramóna színesítette a sztárvendégek listáját, de ott volt a Thorra hajazó Pintér Tibor is.

Nyári Dia a mozgássérülteket segítő Tündér-projektben!

Egy hazai magazin a Tündér-projekt keretében szeretné felhívni a figyelmet a Segítőkutya Egyesület munkájára. Magyarországon 270 000 mozgássérültre csupán 22 kutya jut...

Első csók, összeköltözés, házasság - mikor minek van itt az ideje?

Az első csókkal jobb, ha a megvárjuk a második randit, a negyedik találkozó előtt ne bújjunk ágyba a választottunkkal, viszont ha 3 év alatt nem kerül szóba a házasság a párkapcsolatunkban, akkor mindennek lőttek? És érdemes egy évet várni az összeköltözéssel, mert különben elrontjuk a szerelmünk ívét?

Nyári Dia a Konyhafőnök zsűrijében!

A cupcake és cakepop sereg készen állt, hogy a zsűri és természetesen a Barátok közt Hannája végigkóstolják őket. Vajon Dia megrendelné a finomságokat a babaváró bulijára?

A csapatok Nyári Diának rendeztek babaváró bulit

A második feladatban egy kék cupcake-cake pop pult várta a csapatokat, azonban akadt még egy kis meglepetés szánukra: a kisbabát váró Nyári Diának kellett édességeket készíteniük. Vajon a Barátok közt színésznője boldog lesz a kóstolás után?

Egy este erejéig Nyári Dia is beállt a Konyhafőnök zsűrijébe

Dia nagyon élvezte, hogy végre benézhetett a Konyhafőnökbe. A csapatok cuki kis babaváró cupcake-eket és cakepopokat készítettek neki, amiket ő is megkóstolt a zsűrivel. Vajon melyik finomság lett a kedvence?

Ma este Nyári Dia is benéz egy kicsit a Konyhafőnökbe!

A Barátok közt színésznője izgatottan nézett körül a Konyhafőnök konyhájában mielőtt meglepte volna a versenyzőket. Persze, ekkor még ő sem tudta, hogy milyen ételeket készítenek majd neki a csapatok.

Nyári Dia kismamaként is sportol!


szerző:
2018.03.26. 08:01
Nyári Dia kismamaként is sportol!

Mit és meddig sportolhat egy kismama? Megoszlanak a vélemények a témát illetően. Van, aki kímélve magát és a babát nem is mozog, vagy csak óvatosan kismama tornát végez. De akad olyan is, aki az utolsó hónapokban még sportol, akár versenyszerűen is. A témában beszélgettünk az elbűvölő kismamával, Nyári Dia színésznővel. Skype-on pedig bekapcsoltunk egy másik kismamát, Fazekas-Zur Krisztina olimpiai bajnok magyar kajakozótis, aki hat hónapos terhesen nyert nemrég tengeri kajakversenyt. A tévhiteket eloszlatja és tanácsokat ad a témában: Dr. Benkovics Júlia szülész-nőgyógyász.

Nyári Dia kisfia makkegészséges!

A Barátok közt színésznőjét genetikai szűrésre kísértük. Ahol nem csak az derült ki, hogy a baba jól van, de Dia azt is elárulta, hogyan készül vőlegényével a szülővé válásra.

 

Nyári Diáéknak kisfiuk lesz

Nyári Diának és vőlegényének azon már nem kell gondolkozni, hogy rózsaszín, vagy kék kiegészítők kerüljenek a babaszobába.

Nyári Dia elárulta születendő babája nemét!

A Barátok közt színésznője a közösségi oldalán, egy igen frappáns videóban üzente meg rajongóinak, hogy fia lesz-e, vagy lánya.

Figyelem: változások a Barátok közt háza táján!

Egy évvel ezelőtt rengeteg pletyka röppent fel a sorozattal kapcsolatban. Kiderült azonban, hogy csak kisebb változások várhatók a Barátok köztben, és a megjelent hírekkel szemben Gubík Ági nem hagyta el a sorozatot, és Nyári Dia is csak ideiglenesen távozott a történetből.

VV Kinga sírt a boldogságtól: édesanya lesz!

A ValóVilág egykori játékosa régen maga mögött hagyta hisztis, drámázó énjét, hiszen már szerelmével tervezik a közös jövőjüket. Ráadásul most éli élete legszebb időszakát, hiszen közös babájukat hordja a szíve alatt.

Mi lesz Nyári Dia születendő gyermekének a neve?

Nyári Dia terhessége feléhez közelít lassan, de biztosan - ideje volt tehát, hogy elgondolkodjanak a születendő pici nevén is végre. Mivel még nem tudni, fiú vagy lány érkezik-e a családba, több verzióval is készültek: egyik esetben Emma vagy Anna lehetne, másikban pedig Zétény, esetleg Kolos.

#mintegylány: Hartai Petra és Nyári Dia is írtak a falra

Biztosan sokan hallottak már hasonló mondatokat, minthogy: egy nő ne legyen vezető, vagy a nők gyengék, vagy kislányom válassz valami lányos sportot… Vajon Hajninak és Diának is van hasonló tapasztalata?

Kifőzde: Nyári Dia még forgatások közben is szívesen főz

A Barátok közt színésznőjét nem kell félteni a konyhában, hiszen rengeteg családi vacsoráért felelt már, sőt egyszer még a karácsonyi menüt is bevállalta. Vajon hogyan teljesíti Sváby András mai feladatát?

Nyári Dia odavan a karizmatikus fiú nevekért

Kolos vagy akár Zétény… Dia és szerelme már elkezdtek gondolkodni, milyen babanevek is tetszenek nekik igazán. Persze, nemcsak erről mesélt Annáéknak, de az első trimeszter rosszulléteiről is, sőt azt is elárulta, hogy nagyon örül neki, hogy fiatalon lehet anyuka.

Nyári Dia megmutatta kisbabáját!

A nagy bejelentés és a csodás fotók után, a színésznő ellátogatott az orvoshoz és a Story Extrát is magával vitte, így most már minden rajongó együtt kukkanthatta meg vele a picit.

A legszebb lányok a sípályákon is hódítanak!

Dobó Ágiról már tudtuk, hogy nagy kalandor, pláne ha a téli nyaralásokról van szó, de most kiderült, hogy Kovács Dórit sem kell félteni. Jöjjön mai celeb-mustránk: lessük meg, hol siklottak a sztárok!

Nyári Dia anyuka lesz!


szerző:
2018.01.26. 16:45
Nyári Dia anyuka lesz!

Nyári Dia és vőlegénye babát várnak - már a 14. hétben jár a Barátok közt színésznője. A romantikus, októberi eljegyzés után foganhatott meg a pici, akit mind a ketten nagyon várnak már.

Hihetetlen bejelentés: Nyári Dia babát vár!

A Barátok közt színésznője egy igazán váratlan fotót osztott meg közösségi oldalán, amin már most látszódik gömbölyödő pocakja.

Story Extra 2018-01-25


szerző:
2018.01.25. 16:15
Nyári Dia és Kiss Péter Balázs romantikus pillanatát egy jéghegy szakította félbe

A Havazinnal síelt a Barátok közt két sztárja. Kiss Péter Balázs a csajokat hajtotta a sípályán, majd Nyári Diával bemutatták a Titanic újragondolt változatát.

Elmarad Nyári Dia esküvője


szerző:
2018.01.03. 16:45
Elmarad Nyári Dia esküvője

Nyári Dia idén mégsem házasodik össze szerelmével, ennek viszont egészen prózai oka van, egyszerűen nem találtak már helyszínt a lagzira.

Így búcsúztatták a 2017-es évet a celebek!

Összegyűjtöttük neked, hogy a magyar hírességek hogyan köszöntötték a 2018-as évet. Volt aki pizsamában, volt aki a családjával és olyan is, aki a barátaival töltötte a szilvesztert. Következzen válogatásunk!

Nyári Dia elárulta, hogy jövőre egy régi-új szereplő tér vissza a sorozatba!

A fiatal színészeknek kifejezetten jól telt a 2017-es év, ugyanis a Barátok köztön kívül egy közös színdarabban is együtt játszhattak, emellett külön-külön is mérföldkőhöz értek a magánéletükben. Dia és Peti elárulta, mi fog történni Petivel és Hannával jövőre, és egy óriási titokba is beavattak minket.

A Barátok közt fiatal színészei különös szilveszterre készülnek!

Peti idén is folytatja majd a különleges hagyományt, így még 2017-ben megmerítkezik a jeges Balatonban. Ellenben Dia teljesen más szilveszterre készül a barátaival.

Íme 2017 legszívszorítóbb sztárszakításai

A sztárvilágban sajnos már megszokhattuk, hogy a kapcsolatok csak úgy jönnek-mennek, és ez idén sem volt másképp!

Íme kedvenc sztárhölgyeink tetoválásai!

Mit, hova és miért varratunk magunkra? Tarts velünk, és derítsd ki, hogy Nádai Anikó, Nyári Dia, Kiss Ramóna és Erdős Viola hogyan vélekedik a kérdésről!

A Barátok közt színészei is Star Wars-lázban égnek!

„Az utolsó Jedik” filmbemutatón a híres sorozat szereplői is ott voltak, és megmutatták, mivel is készültek a várva várt premierre.

Videó: Nyári Dia hatalmasat esett az egyik forgatáson!

A Barátok közt színésznője a bakiról készült felvételt saját maga osztotta meg.

Nyári Dia igent mondott!


szerző:
2017.10.24. 16:10
Nyári Dia igent mondott!

Eljegyezték Nyári Diát, aki vasárnap jelentette be a hírt. A Barátok közt Hannája tavaly esett szerelembe Dániellel, akivel hamar össze is költöztek. Kettesben sokat utaztak már együtt Európában, de legutóbbi útjuk minden korábbinál emlékezetesebbé válhat. Párizsba repültek a fiatalok, és az Eiffel torony lábánál hangzott el a nagy kérdés. Dia igent mondott, a boldog pillanatot pedig Instagram-posztban osztotta meg követőivel.

Bréking! Eljegyezték a Barátok közt színésznőjét!

A hírt maga a menyasszony, Nyári Dia osztotta meg közösségi oldalán. 

Ezt látnod kell: a legcukibb sztárkedvencek!

Emlékezzünk meg azokról, akik a legszomorúbb napokon is mosolyt csalnak az arcunkra: tegnap volt az Állatok Világnapja! Ennek alkalmából összegyűjtöttük nektek hírességeink legtündéribb négylábúit. Induljon a cukimustra!

Nyári Dia rendhagyó divatbemutatóra készül

A színésznő lesz a házigazdája a házikedvencek örökbefogadását népszerűsítő divatbemutatónak, ahol Balázs Eszter, designer ruháit viselik majd a modellek, akiket kutyusaik kísérnek majd végig a kifutón.

Szuperszexi lesz az őszi sminktrend!

Főleg, ha azt kedvenc hírességeink prezentálják! Összegyűjtöttük a legvagányabb sminkeket őszre, melyből nyugodtan lehet ötletet is meríteni.

Nyári Dia bátorsága nem ismer határokat!

A Barátok közt színésznője ismét meglepte rajongóit: olyasmire vetemedett, amitől mindenkinek leesett az álla!

Nyári Dia és Kiss Péter megrémült

Nem tudjuk, hogy milyen jelenet várt rájuk éppen a Barátok közt-ben, de Nyári Dia és Kiss Péter kissé ijedtnek tűnik legújabb Instagram-posztjukban. Hanna és Peti nagyon régóta barátok a sorozaton kívül is, és valószínűleg le fogják küzdeni az előttük lévő akadályt - még ha ehhez egy lime karikát is kell kettéharapni...

A rajongóktól kért segítséget a Barátok közt színésznője!

Bizony, és az is kiderült, hogy a tét óriási!

Lélegzetelállító élmények: mutatjuk, hol nyaraltak a Barátok közt színészei!

Úgy tűnik, idén nyáron mindenkinek teljesült az álma!

NYÁRI DIA:

Nyári Dia a párjával az olasz romantikát választotta idén, Róma után, egy olyan kisvárosban jártak, aminek felkeresése régi vágya volt. Dia bevállalós lány, hamarosan tandemugrásra készül, a nyaralás alatt is hódolt az egyik nagy szenvedélyének, az ugrásnak.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Élménybeszámoló: ezeken a helyeken nyaraltak a Barátok közt színészei

Nagy Alexa, Balin a naplementében lovagolt, Józan László delfinnel úszott, Hajnal János a Maldív szigetek fehér homokos partján szelfizett – ilyen maradandó élményekkel tértek vissza a Barátok közt sztárjai a vakációjukról. Nyári Dia olaszországi romantikázásról mesélt, Kiss Péter Balázs pedig arról, hogy miért húzott skót szoknyát.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Megnősült a hétvégén Szilágyi Áron

Családi és baráti körben mondta ki a boldogító igent - az erdélyi gyökereket és a családi hagyományokat tiszteletben tartva - Szilágyi Áron és kedvese. De nem csak az olimpiai bajnok kelt elt a napokban: Nyári Dia a Szigeten húzta szerelme újára a karikagyűrűt...

Nyári Dia összeházasodott a párjával!

A Barátok közt színésznője és riporter kedvese a minap kimondták a boldogító igent, és szerelmüket gyűrűvel is megpecsételték.

Ajajj! Extrém helyzetbe került Nyári Dia!

A Barátok közt sztárja külföldi nyaralása során keveredett rizikós szituációba, amit ráadásul meg is örökített, így most együtt élheted át vele a vérfagyasztó pillanatot!

A Barátok közt színésznője egyedül megy nyaralni!

A Barátok közt színésznője számára a két évvel ezelőtti vakáció teljesen másképp alakult, mint a többi, a szokásos néhány napos balatoni pihenés mellett ugyanis egy kalandos külföldi út is várt rá. A sorozat sztárjait nyári terveikről faggatta a Reflektor.

KVÍZ! Kitalálod, hogy kihez tartoznak ezek a tetoválások?

Vajon össze tudod párosítani a tetoválásokat a celebekkel? Tedd magad próbára!

Játékos Barátok köz avatás


szerző:
2017.06.21. 18:00
Játékos Barátok köz avatás

A Fóti Gyermekvárosban átadták a Barátok közt. Nagy Alexandra, Nyári Dia, Pribelszki Norbi és Józan Laci is részt vett az avatón, amely hatalmas játékkal ért véget.

Story Extra 2017-06-21


szerző:
2017.06.21. 17:25
A Barátok közt színészei számtalan gyermeket tettek boldoggá

A híres sorozat szereplőitől egyáltalán nem áll a távol a jótékonykodás, és ha tehetik, ott segítenek, ahol tudnak.

A Barátok közt színésznője megmutatta csodálatos alakját!

Két évvel ezelőtt a Fókusz nézői igazán megcsodálhatták Nyári Diát, aki a kamerák előtt vált gyönyörű nővé. A merész fotósorozatot a Fókusz is bemutatta.

Sminktippek hírességeinktől: mutatjuk mi lesz idén tavasszal a trend!

Mi lesz az idei tavasz legkedveltebb árnyalata? Hogyan viselj rikító színeket? Erre is választ kaphatsz, ráadásul kedvenc celebjeink segítségével!

Ki a legszebb a vidéken? Szavazzatok! Ki a leggyönyörűbb hölgy a Barátok köztben!

Bájosak, gyönyörűek és mindenkit levesznek a lábukról! Mi egyszerűen nem tudunk választani, így döntsetek ti! Szerintetek ki a legszebb hölgyemény a Mátyás király téren!

Nyári Dia ismét bevállalta! – FOTÓ!

A Barátok közt gyönyörű színésznője megint kamera elé állt, és a végeredmény lenyűgöző lett! Mutatjuk!

Figyelem! Nyári Dia szexibb, mint valaha!

A Barátok közt egyik kedvenc színésznője mindig is odafigyelt arra, hogy egészségesen éljen. Dia pontosan egy évvel ezelőtt adott interjút a Story Extrának, mikor elmesélte, hogy szabadideje nagy részét az edzőteremben tölti. Barátnőjével, Munkácsy Katával érzésekről, a múltról és a jövőről meséltek a lányok.

Hasznos útravalóval látta el rajongóit az X-Faktor mentora!

Elkezdődött! A mai nappal beköszöntött a csillagászati tavasz első napja. A varázslatos hónap jótékony hatásait már a bőrünkön érezhetjük, amiért nemcsak mi vagyunk hálásak, hanem sztárjaink is!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való