KERESÉS search-close

Nylon group

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Nylon group"

Rengeteg sztárvendéggel lép színpadra a The Biebers!

Április 8-án tartja második lemezbemutató koncertjét Puskás Peti zenekara, a The Biebers. Szombaton minden eddiginél nagyobb színpadi show-val készülnek a srácok, a sok-sok sztárfellépőről nem is beszélve!

Kultúrmisszió nylonzsákban

A Nylon Group nem kis fába vágta a fejszéjét: megismertetni és megszerettetni a kortárs felnőtt bábszínházat a nagyérdeművel.

Puskás Peti több szerepben is bizonyít

Puskás Peti 30 éves múlt és nem csak a rendkívül sikeres The Biebers zenekar frontembere, de színész, videoklip rendező, sőt ha úgy adódik, akkor még pakol és lámpákat is szerel a koncertjeik előtt.

Puskás Peti több színpadon is helytáll

Puskás Peti 30 éves múlt és nem csak a rendkívül sikeres The Biebers zenekar frontembere, de színész, videoklip rendező, sőt ha úgy adódik, akkor még pakol és lámpákat is szerel a koncertjeik előtt.

Nylon Group - Elődöntős produkció

Nézze meg, mivel sikerült bejutniuk a Hungary's got Talent legjobb 30 versenyzője közé!

Nylon Group


szerző:
2015.11.18. 17:27
Nylon Group

Rövid bemutatkozás:

Mi vagyunk a Nylon Group. Két éve diplomáztunk a Színház és Filmművészeti Egyetemen. Színészek vagyunk, színházakban, filmekben játszunk, szinkronizálunk is. Két éve megalapítottuk a Nylon Group-ot, kortárs felnőtt bábszínházat csinálunk. Levegővel felfújt nylon elemekbe bújva meséljük a történeteinket, nem mindennapi látvánnyal. Célunk a minőségi szórakozáson túl olykor elgondolkodtatni is. De legfőképpen sok szép pillanatot és szeretetet kívánunk közvetíteni és az emberek rohanó hétköznapjaiba belecsempészni nehány perc ’’csendet” amikor kikapcsolhatnak.  Reméljük sikerül.

Puskás Peti barátnője lenyűgözte a zsűrit

A Nylon Group két tagja, Eke Angéla és Márkus Sándor nemcsak lenyűgöző, de meglehetősen érzéki produkcióval állt színpadra a Hungary’s Got Talent múlt szombati adásában, amely olyannyira elnyerte a zsűritagok tetszését, hogy négy igennel küldték őket tovább az élő show-ba.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való