KERESÉS search-close

Oázis Kertészet

15 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Oázis Kertészet"

Boross Dávid: „Elég hirtelen személyiség vagyok!”

Ismerd meg az Oázis Kertészet második generációs cégvezetőjét és egyik tulajdonosát, Boross Dávidot! A Főnök inkognitóban 5. részében ő épült be a dolgozók közé, hogy kicsit jobban belelásson a munkafolyamatokba.

Ajaj! Elhallgatja az igazságot az Oázis Kertészet targoncása?

Vajon van targoncavezető jogosítványa Iminek? A főnök nagyon csalódott lenne, ha az alkalmazottja nem mondaná el az igazat! A Főnök inkognitóban 5. részét ide kattintva tudod megnézni!

Az Oázis Kertészet gyakornoka egy idegenvezetőbe oltott Kis növényhatározó

Nem létezik olyan növény az Oázis Kertészetben, amit Beni ne ismerne! A főnök ámulva figyelte a srácot, aki egymás után sorolta a virágok latin neveit, miközben körbevezette őt a kertészetben. A teljes adásért kattints ide!

Dekoratőrnek állt az Oázis Kertészet cégvezetője!

Boross Dávidtól rendkívül távol állnak a dekorációs feladatok, azonban Éva megpróbálta megtanítani őt az alapokra, és közösen összeállítottak egy tavaszi kosarat. Mutatjuk a végeredményt!

A Főnök inkognitóban 5. részét ITT tudod visszanézni!

Csalódott az Oázis Kertészet cégvezetője: „Ez az egész egy káosz volt!”

Az álruhás főnököt nagyon zavarta a rakodás során tapasztalt szervezetlenség és hatékonytalanság. Saját bevallása szerint nehezen tudta türtőztetni magát, ráadásul az elején azt sem hagyták, hogy ő is kivegye a részét a munkából. A teljes adást ITT tudod visszanézni!

Ancsa férje súlyos betegsége ellenére is pozitív tudott maradni!

Boross Dávid az első napon megismerkedett Ancsával, aki azzal a feladattal bízta meg őt, hogy az évelő növényeket tegye nagyság szerint sorba. A közös munka során kiderült, hogy az Oázis Kertészet dolgozójának férje daganatos betegséggel küzd és kemoterápiás kezelést kap. Ancsa ennek ellenére is igyekszik pozitív maradni! Kattints ide a teljes adásért!

„Ekkora meglepetésben még nem volt részem!”

Ancsa egy 500 ezer forint értékű utazási utalványt kapott az Oázis Kertészet cégvezetőjétől  munkájáért cserébe. A teljes adásért kattints ide!

Megdöbbentek az Oázis Kertészet dolgozói, amikor a főnök felfedte magát!

Így reagált Évi, Beni és Imi, amikor Boross Dávid elárulta, hogy ő volt az, akivel egy napig együtt dolgoztak az Oázis Kertészetben! A teljes adást ITT tudod megnézni!

Óriási lehetőséget kapott az Oázis Kertészet gyakornoka!

Boross Dávid felajánlotta Beninek, hogy az általa termelt növényeket az Oázis Kertészetben értékesítheti! A Főnök inkognitóban 5. részét ide kattintva nézheted meg!

Ilyen még nem volt a Főnök inkognitóban történetében: Imi elintézte, hogy a kollégáját is megjutalmazzák!

Az Oázis Kertészet dolgozója felhívta a kollégáját, hogy elújságolja neki, milyen jutalmat kapott a főnöktől, majd a telefonbeszélgetés után újra kopogtatott a főnök ajtaján. A teljes adásért kattints ide!

Az Oázis Kertészet cégvezetője: „Nem a hatékonyságról szól ez a mai nap...”

A Főnök inkognitóban a legkevésbé sem hétköznapi módon kalauzolja a munka világába a dokurealityk szerelmeseit. A főnök mindenütt ott van. Csak akkor dereng fel a jól ismert mondat a munkavállalóknak, amikor mindez valósággá válik. A Főnök inkognitóban című műsorban a cégvezetők, tulajdonosok merőben új kihívás elé néznek. Álcázva magukat, új dolgozóként munkába állva figyelik meg, hogy mi minden történik a cégük egyes területein, bizonyos munkafolyamatoknál akkor, amikor a dolgozók úgy gondolják, hogy a főnök távol van. Az Undercover Boss hazai adaptációjában a nézők az álcázott vezetők és az ott dolgozók szemszögéből pillanthatnak be például a vendéglátás, vagy az élelmiszeripar egyes munkafolyamataiba. A vállalati háttéren túl a munkavállalók személyes történeteit is megismerhetjük, amely még emberközelibbé teszi az eseményeket. Az pedig, amikor a főnök leleplezi magát és friss tapasztalatai alapján dönti el, hogy miként értékelje munkavállalója teljesítményét, az nem egyszer meglepő, vagy éppen szívszorító pillanatokat eredményez. Főnök inkognitóban - hétfő esténként premier adással - az RTL Klub műsorán!

Ilyen az Oázis Kertészet cégvezetője inkognitóban

A Főnök inkognitóban ma esti részében újabb elmaszkírozott főnök épül be, mit sem sejtő kollégái közé, hogy testközelből megfigyelje, hogyan dolgoznak az alkalmazottjai. Boross Dávid, az Oázis Kertészet cégvezető tulajdonosa alakul át. A kertészet egy családi vállalkozás: Dávid szülei alapították, és most testvéreivel közösen vezetik. Huszonnégy üzletük van, ami nagyon sok idővel és munkával jár.

Főnök inkognitóban EXTRA: Az Oázis Kertészet cégvezetője rejtett kamerával járt utána, hogy felismerik-e!

„A puding próbája az evés” – tartja a mondás, ezért Boross Dávid, az Oázis Kertészet cégvezetője a bevetés előtt rejtett kamerával látogatott el soroksári üzletébe, hogy kiderítse, felismerik-e őt álruhában és elmaszkírozva az ott dolgozók.

A teszt után jön az éles bevetés! Nézd hétfőn este 22:15-kor a Főnök inkognitóbant az RTL Klubon!

Főnök inkognitóban EXTRA: Így alakult át az Oázis Kertészet cégvezetője!

A Főnök inkognitóban ötödik részében az Oázis Kertészet második generációs cégvezetője és egyik tulajdonosa, Boross Dávid fog beépülni az alkalmazottak közé. Extra videónkból kiderül, hogyan alakították át őt!

Hétfőn 22:15-kor Főnök inkognitóban az RTL Klubon!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való