KERESÉS search-close

Opitz Barbara

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Opitz Barbara"

Nagy meglepetést tartogatott az X-Faktor válogatása

Három éve mutattuk be: elkezdődött. Már javában keresi a 2017-es X-Faktor csapata az év legjobb hangját szerte az országban, sőt a határokon túl is. Összesen 120 településen várják a jelentkezőket, és nem mennek üres kézzel. Orosházára például a tavalyi győztest, Opitz Barbarát is elvitték magukkal - meglepetésként.

Az X-Faktor színpadáról az Álarcos énekes színpadára

Opitz Barbi 2016-ban tűnt fel az X-Faktor színpadán. Az akkor 16 éves lány Sonkád faluból, szülei uborka földjéről érkezett a meghallgatásra. Szerény és megilletődött volt, de hajkoronájával és hangjával elvarázsolta a zsűrit. Barbi olyannyira ragyogott, hogy végül meg is nyerte a 2016-os X-Faktort. Azóta majdnem négy év telt el. Már az X-Faktor 10. évadába lehet jelentkezni, ami idén ősszel kezdődik majd, Barbi élete pedig győzelmének köszönhetően fenekestül felfordult. Vasárnap este pedig ő lepleződött le az Álarcos énekesben.

Hozzánőtt az Oroszlán maszk az Álarcos énekes legfrissebb leleplezettjéhez

Most először a négy Nyomozóból egy jó nyomon volt, Csobot Adél rájött, hogy egy korábbi X-Faktor győztest rejt az Oroszlán álarca. Opitz Barbi úgy érzi, illik az image-éhez ez a maszk és a haja is elfért benne.

Nagyot fordult az élet Opitz Barbi körül

Három éve mutattuk be: Opitz Barbara az uborkaföldekről egészen az X-Faktor legfelső dobogójáig szárnyalt. A sonkádi lány élete teljesen felborult a verseny óta. Magántanuló lett, és a sok elfoglaltsága miatt úgy döntött, felköltözik a fővárosba.

Less be Opitz Barbi klipforgatásának kulisszái mögé!

Tavaly ezen a napon mutattuk be: az énekesnő az X-Faktor óta több dallal is előrukkolt már, de a megszokott szerelmes nóták után most egy teljesen más oldalát láthatjuk majd. 

Ajándéktippek azoknak, akik szeretnek bekuckózni a hidegben

Már csak 11 nap van karácsonyig, tehát aki még nem vett meg minden ajándékot, annyira még ne pánikoljon, de azért jó, ha lassan nekikezd az ötletelésnek vagy a vásárlásnak!

KLIPPREMIER! Opitz Barbi soha nem dobott le még ennyi ruhát

Opitz Barbi új dallal kedveskedik az ünnepekre. A 2016-os X-Faktor győztese „Nem kellenél már” karácsonyi klipjével kíván rajongóinak kellemes ünnepeket! A klip érdekessége, hogy Barbi egy dögös oldalát is megcsillantja a klipben, hiszen több olyan jelenet is van, ahol Barbi egy fürdőkádban fekszik és a testét csak hab takarja.

Opitz Barbi tényleg soha nem volt még szerelmes?

A Dallamtapadásban a 19 éves énekesnő legújabb dalát, a Túlélemet mutattuk be, ami a baráti csalódásokról szól. Barbara elmesélte, hogyan születnek a dalai és ennek kapcsán kitértünk a szerelemre is.

Opitz Barbara: Túlélem


szerző:
2018.12.14. 08:44
Opitz Barbara: Túlélem

A Dallamtapadásban ezúttal az X-Faktor 2016-os győztesének új klipjét mutattuk be.

Ilyen a karácsony az X-Faktor énekeseinél

Két évvel ezelőtt mutatta be a Fókusz, hogyan készültek az X-Faktor döntősei a végső összecsapásra. Arról is faggattuk őket, ennyi elfoglaltság mellett van-e idejük a karácsonyi előkészületekre, és egyáltalán, hogyan zajlik náluk a karácsony?

Az X-Faktor eddigi nyertesei adtak tanácsokat az új versenyzőknek

Több ezer jelentkező közül jutottak be az élő show-ba, és élték át azt az izgalmat, amit az X-Faktor idei szériájának versenyzői most érezhetnek. A sikerig vezető, sírással és nevetéssel teli útról mesélnek a tehetségkutató eddigi győztesei.

OPITZ BARBARA: Az egész X-Faktor egy gyönyörűszép időszak volt az életemben

Több ezer jelentkező közül jutott be az élő show-ba, és élte át azt az izgalmat, amit az X-Faktor idei szériájának versenyzői jelen pillanatban érezhetnek. Opitz Barbinak, a 2016-os tehetségkutató győztesének egyetlen napja sem telik el úgy, hogy ne gondolna vissza a show-ban átélt varázslatos pillanatokra. Ő lett a reggaeton műfaj hazai úttörője, tehát karrierje azóta is magasan szárnyal.

Opitz Barbi választása


szerző:
2018.05.28. 16:50
Opitz Barbi választása

Opitz Barbi sikere az X-Faktoros győzelme óta töretlen. Már saját hangját is megtalálta új dalaiban - de miért választotta a reggaeton műfajt?

 

Opitz Barbi is most érettségizik

Miközben az X-Faktor győztesének videoklipje önálló életet él az interneten és milliók kattintanak rá, addig Opitz Barbinak ezekben a hetekben nem az éneklésen jár az esze. Ő is egy a 73 400 végzős középiskolás közül…

Opitz Barbi indiánokkal és egzotikus állatokkal is találkozott!

Pont egy évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy indiánokkal és egzotikus állatokkal is találkozott az X-Faktor győztese panamai nyereményútján. Barbit nővére kísérte el, így minden kalandban együtt vettek részt. Az igazi erő az első repülőútján kellett a fiatal énekesnek, utána már csak arra figyelt, hogy mindent rögzítsen a telefonjával.

Opitz Barbi megmutatta legújabb dalának részleteit!

Pontosan egy évvel ezelőtt számoltunk be arról, még csak pár hónap telt el azóta, hogy Opitz Barbi megnyerte az X-Faktort de a fiatal tehetség nem tétlenkedett, egyből stúdióba vonult és szorgalmasan dolgozott. A Fókusz nézői hallhatták először legeleső dalának az első taktusát.

Az X-Faktor nyertese tudatosan irányítja az életét!

Nem annyira jellemző a tinédzserekre, hogy tudatosan, felnőtt módra irányítják az életüket, de vannak kivételek. Főleg, ha olyasvalakiről van szó, aki túl van már több milliós nézettségű élő műsoron, aki mindig is arra a pályára készült, ahova most ért, és akit úgy hívnak, Opitz Barbara. Egy évvel ezelőtt kérdeztük a terveiről az énekesnőt.

Opitz Barbi élete sokat változott az X-Faktor óta!

A fiatal lány az uborkaföldekről egészen az X-Faktor legfelső dobogójáig szárnyalt 2016-ban. A sonkádi lány élete teljesen felborult a verseny óta: magántanuló lett, és a sok elfoglaltsága miatt úgy döntött, felköltözik a fővárosba. A Fókusz nyomon követte az énekesnő életének nagy változásait.

Cuki: így kezeli Opitz Barbi göndör fürtjeit

Opitz Barbi védjegyévé vált haját naponta kell hozzáértő módon kezelni és ápolni. Persze a göndör fürtöket nem egyszerű kordában tartani: épp ebbe a folyamatba engedett bepillantást az X-Faktor 2016-os győztese.

 

Opitz Barbi is kielemezte az idei döntősöket

A 2016-os X-Faktor győztese az idei mezőnyt is figyelemmel követte, és GoodLike-nak azt is elárulta, hogy mit gondol a döntőbe jutott énekesekről.

Opitz Barbarának felejthetetlen élményben volt része

gyönyörű énekesnőnek az X-Faktor 2017 óta gyökeres fordulatot vett az élete. Nemrég egy hihetetlen utazáson vett részt, ráadásul második klipje is megjelent.

Elkísértük Opitz Barbit a földi paradicsomba

Már tizenkét millióan nézték meg az X-Faktor legutóbbi győztesének első klipjét. Opitz Barbi maga sem hitte volna, hogy néhány hónap alatt ilyen rekordszámú nézője lesz, egy kicsit ezt is ünnepelhette nővérével Törökországban. Ahol nem kis meglepetésre, egy olyan településre is elkísérhettük a lányokat, ahol mindenki magyar származású.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Reggeli 2017-10-17


szerző:
2017.10.17. 07:15
Exkluzív! Így készült Opitz Barbi legújabb videoklipje!

Ellátogattunk a klipforgatás helyszínére, ahol Barbi és Burai Krisztián is mesélt a közös munkáról és a dal születéséről. Kukkants be a kulisszák mögé!

Opitz Barbi már a második videóklipjét forgatja!

Opitz Barbi nem lassít! Az X-Faktor győztesének első dala a Végem, még mindig a slágerlistákon tanyázik, eközben ő már a második klipjét forgatja. Természetesen mi is ott voltunk a forgatáson, a klipből pedig most nálunk láthatnak először részleteket.

Story Extra 2017-10-13


szerző:
2017.10.13. 15:40

Portré - Opitz Barbara


szerző:
2017.08.18. 00:00

Fókusz 2017-08-16


szerző:
2017.08.16. 19:00
Opitz Barbi első videóklipje óriásit tarolt

Opitz Barbi első videóklipje, melyet a Végem című dalhoz készítettek, elképesztő sebességgel tört az élre. Három nap alatt több mint negyed milliószor játszották le a legnagyobb videómegosztón. Az X-Faktor tavalyi nyertese a pénteki Story Extrában már elmesélte, mekkora élmény volt számára az első klip készítése.

Fehér Tibi Opitz Barbinak:

Elkészült Opitz Barbi - az X faktor 6. szériájának győztesének - első klipje, melynek koreográfusa, Forrai Bea volt. A dögös dallamok, annyira felpezsdítették Fehér Tibit, hogy minden bátorságát összeszedve, megkérte a fiatal tehetséget, hogy megérinthesse a frizuráját, sőt a műsorvezető még ennél is tovább merészkedett...

Story Extra 2017-07-14


szerző:
2017.07.14. 17:25
Burai Krisztián elárulta, milyen Opitz Barbival együtt dolgozni

A népszerű zenészt a Muzsika Tv Extra műsorának felvételén csíptük el, aki örömmel mesélt a 2016-os X-Faktor győzteséről és a közös munkájukról, aminek – megsúgjuk – folytatása is lesz. Közben Krisztián némi titokba is beavatott minket… A Muzsika Tv legújabb műsorát pedig augusztusban láthatják a kedves nézők.

Opitz Barbi különleges első videoklip helyszíne

Alig egy hónapja mutatta be Opitz Barbi első saját dalát, már készül is hozzá a videóklip. Különleges helyszínt választottak a forgatáshoz: egy homokbányában vették fel a látványos jeleneteket. A lángoktól ölelt környezetben pedig még egy szerelmi szál is kibontakozik.

Készül Opitz Barbara első videoklipje!

A 2016-os X-Faktor győztesének májusban jelent meg első saját dala, melyhez végre klip is készül! Az énekesnő a forgatásról exkluzív fotókat töltött fel közösségi oldalára!

Saját slágerekkel turnéznak az X-Faktorosok

Opitz Barbit, Vince Alíz Lizát és a Ham ko Ham vidám srácait a tavalyi X-Faktorban ismerhette meg az ország - mostanra pedig már első saját számaikat hallgathatjuk a rádiókban, sőt turnéra is indultak...

Story Extra 2017-05-25


szerző:
2017.05.25. 16:55

Debütál a győztes!


szerző:
2017.05.12. 17:25
Debütál a győztes!

Opitz Barbi, az X-Faktor nyertese is előrukkolt első saját dalával: a Végem című számmal. A zeneszerző - a korábban több nagy sztárral is együttműködő - Burai Krisztián a reggaeton és R’n’B műfajt ötvözte, és egy igazán fülbemászó refrént alkotott meg, melyben egy szívtipró fiú miatt vívódó lány vall érzéseiről.

Tavaszi divatmustra!


szerző:
2017.04.01. 11:00
Tavaszi divatmustra!

Kedvenc hírességeink a jó időt kihasználva felfrissítették ruhatárukat, így előkerültek a tavasz legújabb trendjei! Szuper divattippek következnek!

VÁLOGATÁS: Opitz Barbi szívesörömest beállt a casting csapatba

"Aki elindul a műsorban, nagyon sok élménnyel tud gazdagodni. Sokat lehet fejlődni, sok barátot lehet szerezni" - mondta a legutóbbi X-Faktor győztes énekes, aki most Orosházán segített az új tehetségek kiválasztásában.

Opitz Barbi volt a meglepetés az X-Faktor válogatáson

Elkezdődött. Már javában keresi a 2017-es X-Faktor csapata az év legjobb hangját szerte az országban, sőt a határokon túl is. Összesen 120 településen várják a jelentkezőket, és nem mennek üres kézzel. Orosházára például a tavalyi győztest, Opitz Barbarát is elvitték magukkal - meglepetésként.

Fókusz 2017-03-24


szerző:
2017.03.24. 19:00
Mi lesz veled öt év múlva?

Hogy, mit hoz a jövő, azt senki sem tudja biztosan. Ugyanakkor mindenki eljátszott már azzal a gondolattal, hogy elképzeli magát öt, vagy akár huszonöt év múlva. A Story Extra stábja ezt kérte az X-Faktor sztárjaitól is.

Mik a tehetségkutatók előnyei?

Az RTL nézői egy kiváló műsort kaptak az X-Faktornak köszönhetően - a versenyzők talán még ennél is többet: ismertséget és lehetőséget a kitörésre. Mik a tehetségkutatók előnyei? Ez a nap kérdése.

Portré 2017-02-26


szerző:
2017.02.27. 01:10
Az X-Faktor győztese elárulta, kitől örökölte tehetségét!

Opitz Barbi őstehetség, kijelenthetjük. Viszont arról még sosem mesélt, hogy ezt az isteni adományt kitől is örökölte. Nos, mit tippeltek?

Exkluzív: Opitz Barbi megmutatta első dalának részleteit

Még csak pár hónap telt el azóta, hogy Opitz Barbi megnyerte az X-Faktort de a fiatal tehetség nem tétlenkedett, egyből stúdióba vonult és szorgalmasan dolgozott. A Fókusz nézői hallhatják először az első taktusokat.

Ők azok, akik először jártak a Story Gálán

A Story Gála még a rutinos bálozóknak is hatalmas élmény minden alkalommal, hát még azoknak, akik először járnak ezen az eseményen. Szombaton több ilyen “első bálozóval” találkoztunk, és ki is kifaggattuk őket arról, hogy mit várnak az estétől.

Opitz Barbi: „Ahhoz, hogy kitűnjön egy énekes a többi közül…”

Biztos sokan vallják, hogy a tehetség még nem elegendő ahhoz, hogy valaki kiemelkedjen társai közül. A Story Extrában az X-Faktor énekesei árulták el, hogy vajon mi a siker titka.

Fókusz 2017-02-08


szerző:
2017.02.08. 19:00
Hoppá! Komoly döntést hozott Gorbunov Dmitrij – De miért?

Már-már megdöbbentő vallomást tettek a 2016-os X-Faktor versenyzői. Fény derült például Opitz Barbi céljának részleteire, Fejes Szandra és Szeleczki Dávid múltjára, Vince Aliz Liza jelenére, és arra is, hogy miért jelentkezett Gorbunov Dmitrij az ország legnépszerűbb tehetségkutatójába. 

Mit adott neked az X-Faktor?


szerző:
2017.02.06. 17:25
Mit adott neked az X-Faktor?

Van, akinek egy nagy kaland volt, de volt olyan versenyző is, akinek az egész élete megváltozott. Az X-Faktor versenyzőit arról kérdeztük, nekik mit adott az X-Faktor. Ez a nap kérdése.

Story Extra 2017-01-31


szerző:
2017.01.31. 17:25
Opitz Barbi:

A 2016-os X-Faktor győztese körül zajlik az élet, ugyanis pár nappal ezelőtt felköltözött a fővárosba, február közepén pedig Panamába utazik. Barbi amellett, hogy egyengeti karrierjét, a tanulást sem hanyagolja, hiszen orvosi pályára készül. De vajon hogyan egyezteti össze tanulmányait és énekesi karrierjét?

Élet az X-Faktor után: így telnek a versenyzők mindennapjai

Az X-Faktor egyik napról a másikra szinte felfoghatatlan ismertséget adott a versenyzőknek. Az viszont már nagyrészt rajtuk áll, ki, hogyan boldogul a műsor után. Utánajártunk, mi tölti ki most a versenyzők mindennapjait. A műsor egyik legmegosztóbb személyiségét, Vince Aliz Lizát énekóráján látogattuk meg. Kiderült, hogy van egy új szerelme, és ez pedig a tévézés. A párbajkirálynőt, Fejes Szandrát pedig egy musical előadása előtt faggattuk.

Ennyit változott Opitz Barbara élete az X-Faktor óta

Opitz Barbara az uborkaföldekről egészen az X-Faktor legfelső dobogójáig szárnyalt. A sonkádi lány élete teljesen felborult a verseny óta. Magántanuló lett, és a sok elfoglaltsága miatt úgy döntött, felköltözik a fővárosba.

Fókusz 2016-12-20


szerző:
2016.12.20. 19:00
X-Faktor: Mindenkit megleptek az élő adások eredményei

A 2016-os X-Faktor élő show-inak szavazási eredményeit a Fókusz kapta meg elsőként, amelyeket megmutattunk a legjobb három versenyzőnek és Tóth Gabinak is. Jöjjenek tehát a várva várt részletek, miként oszlott meg idén a több mint 2,5 millió szavazat a 12 versenyprodukció között.

TÓTH GABI:

Tóth Gabi örömmámorban nyilatkozott a Fókusz kamerájának az X-Faktor döntője után. Az énekesnőnek minden oka meg is van a boldogságra, hiszen most nyerte meg először az ő mentoráltja az X-Faktor versenyét.

Végigkövettük, ahogy Opitz Barbi hamvaiból támadt fel a finálé napján

A döntőig annyira magabiztos volt, hogy mindenkit meglepett, amikor Opitz Barbara gyengén énekelt első előadásában. Ő is alig bírta feldolgozni. A színfalak mögött, amikor már nem lehetett látni, összeomlott. A lány már majdnem feladta, amikor Tóth Gabi az utolsó pillanatban valahogy lelket öntött belé. A Fókusz kamerája mindenhol ott volt, íme, a döntő napja a színfalak mögül.

Szavazz és dönts te a legmenőbb ruhakölteményről!

Az X-Faktor győztese minden élőshow alkalmával elkápráztatott minket. Ám nem csak a hangjával! A gyönyörű lány különlegesebbnél különlegesebb ruhákban jelent meg a színpadon. Döntsétek el Ti, melyik outfit állt legjobban Barbinak!

Így reagált Tóth Gabi Opitz Barbi győzelmére!

Az énekesnő a harmadik X-Faktorban való részvételével végre győzelmet arathatott mentorként! Ezzel kapcsolatos gondolatait pedig közösségi oldalán is megosztotta, így most te is megtudhatod, mit szólt mentoráltja győzelméhez!

Opitz Barbinak a legnagyobb álma vált valóra!

A 2016-os X-Faktor győztese Opitz Barbi lett. A lány egyelőre alig hiszi el, hogy ő nyerte meg a versenyt, azonban abban biztos, hogy mentorával, Tóth Gabival a jövőben is tartani fogja a kapcsolatot.

Opitz Barbara lett a 2016-os X-Faktor győztese

Döntöttek a nézők: Opitz Barbara lett az idei X-Faktor győztese, aki minden eddiginél nagyobb nyereményt vehet át. Egy luxusutazás és az egy éven át havi 1 millió forintnyi készpénznyeremény mellett ugyanis további 15 millió forintot kap, amelyet zenei karrierjének beindítására fordíthat. De itt nem ér véget az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató műsora: jövőre is lesz ugyanis X-Faktor

Puskás Peti Opitz Barbinak:

Alex imádja Barbit, és szerinte a lány fiatal kora ellenére rengeteg érzelem van a produkcióiban. Laci örült, hogy Barbi megmutatta, milyen sokszínűen tud játszani a hangjával. Gabi egyszerűen csodálatosnak nevezte a mentorálját.

Fókusz Plusz 2016-12-17


szerző:
2016.12.17. 18:50
Melyik X-Faktor döntős a legstílusosabb?

Már csak egyet kell aludni, és kiderül, hogy 2016-ban kié Magyarország legjobb hangja! Most azonban arról dönthetsz, hogy a három versenyző közül kinek a stílusa tetszik a legjobban! Barbi hatalmas szőke hajkoronája és nőies, olykor vagány stílusa, Mata Ricsi laza és néha vicces szettjei, vagy Dmitrij egyedi és különc személyisége áll hozzád közel?

Így készülnek a karácsonyra az X-Faktorosok

Ezerrel készülnek az X-faktor döntősei a végső összecsapásra. Mi arról faggattuk őket, ennyi elfoglaltság mellett van-e idejük a karácsonyi előkészületekre, és egyáltalán, hogyan zajlik náluk a karácsony.

Puskás Peti Opitz Barbinak: „Te tényleg egy angyal vagy”

A mentorok teljesen egyetértettek abban, hogy ez a produkció volt az est legjobb elődadás, és a fiatal lánynak kell megnyernie a versenyt. Végül nemcsak Gabi sírta el magát, hanem Barbi is a könnyeivel küzdött.

Opitz Barbi: May It Be (Enya)


szerző:
2016.12.10. 21:37
Opitz Barbi: May It Be (Enya)

A versenyzők két dallal készültek az X-Faktor hatodik élő show-jára, az egyik az ő kedvencük, a másik a mentoruké. Nézd meg Opitz Barbi második produkcióját!

Gáspár Laci Opitz Barbinak:

ByeAlexet sosem zavarta, hogy Barbi egy helyben áll, miközben énekel, és szerinte a táncolás nem adott hozzá semmit a produkciójához. Puskás Peti szerint viszont elvett a produkcióból a tánc... Gáspár Laci azt érzi, hogy Barbin mindig érződik, hogy meg akarja oldani a feladatot, de minden szombaton várja, hogy hallhassa őt.

Opitz Barbi: Gondolsz-e majd rám (Echo)

A versenyzők két dallal készültek az X-Faktor hatodik élő show-jára, az egyik az ő kedvencük, a másik a mentoruké. Nézd meg Opitz Barbi első produkcióját!

Opitz Barbi táncra perdült


szerző:
2016.12.10. 20:47
Opitz Barbi táncra perdült

Tóth Gabi úgy döntött, hogy megfogadja a nézők tanácsát, és elvitte Angyal Andráshoz mentoráltját, hogy Barbi elsajátíthasson néhány lépést a táncostól.

A négy döntős a Palladio Orchestrával nyitotta meg az X-Faktor hatodik élő show-ját!

A színpadon a négy döntős és száz gitár, vagyis a Palladio Orchestra zenélt! Micsoda nyitány!

Kemény munka, pontos időbeosztás - így készülnek az énekesek hétről hétre

Nyelvi órákon gyakorolnak az X-Faktor versenyzői. A Fókusz két hétig követte őket, hogy bemutathassuk, milyen pontos beosztás szerint készülnek fel hét közben, a nagy szombati megmérettetésre a mentorokkal és a kreatív segítőikkel.

X-KÉSZÜLŐDÉS:

Mentor, énektanár, stylist, koreográfus, angol - és magyartanár. Rengetegen dolgoznak azon, hogy az X-Faktor színpadára kerülő produkciók mindig tökéletesek legyenek.

SZIKORA ROBI:

Szikora Robi az X-Faktor jelenlegi zsűritagjainak csapatát erősítette Sebestyén Balázs szívatós péntek esti műsorában, a Gyertek át!-ban. Az egykori zsűritagot nemcsak játékszelleméről faggadta a Fókusz stábja, hanem arról is, hogy kinek szurkol az X-Faktorban.

Barbinak és Szandinak az éneklés a közös nyelve

Az X-Faktor negyedik élő showján Fejes Szandi és Opitz Barbi közösen is színpadra léptek. A két lány eddig nem sokat beszélt egymással, azonban a közös felkészülés közelebb hozta őket egymáshoz.

Ma ünnepli 17. születésnapját az X-Faktor egyik döntőse!

Az aranyhajú lány, Opitz Barbi egyik nagy álma már teljesült, bekerült a tehetségkutató döntőjébe. Az énekesnő gyönyörű hangjával minden szombaton elvarázsolja a nézőket és a mentorokat. De ki is valójában ez a fiatal lány?

Puskás Peti Barbinak és Szandrának: „Nagyon jól álltatok egymásnak”

Alex és Laci ismét egy húron pendültek, úgy érezték, a lányok visszafogottak voltak és külön-külön sokkal jobbak. Peti és Gabi teljesen másképp vélekedtek a produkcióról, ők tiszta szívből gratuláltak.

Fejes Szandra és Opitz Barbi: Paint It Black (The Rolling Stones)

Izgalmas duettek váltották a Még mindig rólad írok dalt tematikát. A TOP 6 döntős három menő slágerrel tért vissza a színpadra.

Ez a közös produkció hozta össze a lányokat

A lányok régóta laknak együtt, de eddig nem sokat beszélgettek egymással, mondhatni a felkészülés során kerültek egymáshoz közelebb.  Barbi és Szandi a dalban összefonódtak, és úgy vélik, megtalálták azt az erőt, mely fel fogja robbantani a színpadot.

Puskás Peti Opitz Barbinak:

Puskás Peti elárulta, hogy hétről hétre várja Barbi produkcióját, és hogy hihetetlen, de nem tud hibázni a lány. Gáspár Laci szerint Barbara egy igazi őstehetség. Tóth Gabi pedig biztosra veszi, hogy mentoráltja képes gyógyítani a hangjával.

Opitz Barbi: Találkozás egy régi szerelemmel (Kovács Kati)

Még mindig rólad írok dalt! A negyedik élő show-ban a versenyzők az egyéni produkcióikban olyan múzsák előtt tisztelegtek, akik vagy amik megihlették a dalokat. Voltak érzelmes, szerelmes számok, de könnyedebb dallamok is felcsendültek.

Tóth Gabi meglepetéssel készült Opitz Barbinak

Barbi múlt héten kibulizta magát, most azonban melankolikusabb hangvételre váltott. A fiatal lány egy igazi szerelmes dalt választott, mentora pedig elintézte neki, hogy zongorán kísérjék őt a produkció közben.

A szerelemről kérdeztük az X-Faktor versenyzőit

A múlt héten az érzelmes daloké volt a főszerep az X-Faktorban, ezért a Fókusz stábja megkérdezte a versenyzőket arról, hogy milyen tapasztalataik vannak a szerelemmel kapcsolatban.

Gáspár Laci Opitz Barbinak: „Végem van érted anyukám!”

A zsűri úgy véli, Barbi egy őstehetség. Peti úgy érzi, a lányt hallgatva nemcsak a színpad robbant fel, hanem a szíve is. Gabi sírva köszönte meg a produkciót, és nem győzött hálát adni, hogy ő mentorálhatja a lányt.

Opitz Barbi: Utánam a vízözön (Poór Péter)

Csakúgy mint az előző héten, a mai estének is van tematikája, ami nem más, mint "A szeretet él"! A versenyzők olyan érzelmes dalokat adnak elő, amik a szerelem, a barátság és az összetartozás jegyében íródtak.

Opitz Barbi már a színpadon is önfeledt?

Gabi azt tartja a legfontosabbnak, hogy Barbi nyíljon ki, és tárja fel érzelmeit, ami benne rejlik. A mentor közvetlenségének nagyon sokat köszönhet a lány, és szerinte az énekesnő a legjobb mentor a világon.

Akár hasonmásversenyen is indulhatnának az X-Faktor döntősei

Szombaton ismét bizonyíthatnak az X-Faktor versenyzői! Addig is eljátszottunk a gondolattal, hogy melyik ismert énekesre emlékeztetnek a tehetségkutató 2016-os szériájának döntősei. Megdöbbentő hasonlóságokra bukkantunk!

A nézők döntöttek: Mata Ricsit hallhatják élőben a WestEnd megújult Deichmann üzletében!

A nézőknek négy napja volt eldönteni, hogy melyik döntős énekeljen élőben november 9-én, szerdán a WestEndben található Deichmann megújult üzletében!

A szavazást lezártuk: hamarosan kiderül, melyik produkciót hallhatjátok élőben!

A nézőknek négy napja volt eldönteni, hogy melyik döntős énekeljen élőben november 9-én, szerdán a WestEndben található Deichmann megújult üzletében! A szavazást lezártuk, azt azonban egyelőre nem áruljuk el, hogy ki győzött!

Még szavazhatsz, melyik döntős produkcióját szeretnéd élőben hallani!

Ugye nem felejtetted el? Csak rajtad múlik, melyik döntős énekel majd élőben november 9-én, szerdán a WestEndben található Deichmann megújult üzletében!

Döntsd el te, kinek a produkcióját szeretnéd élőben hallani!

Most lehetőséged nyílik arra, hogy eldöntsd, melyik X-Faktor döntőst szeretnéd élőben hallani november 9-én, szerdán a WestEndben található Deichmann megújult üzletében.

Előtte-utána fotókon az X-Faktor 12 döntősének átalakulása

November 5-én az X-Faktor első élő show-jának keretein belül állt újra színpadra a 12 döntős versenyző, akik ezúttal profi fodrászok, sminkesek és stylistok kezei között alakultak át. A megdöbbentő átváltozásokért olvasd el cikkünket!

Ne feledd, november 5-én 20:00-kor startol az X-Faktor első élő show-ja!

A versenyzők nagyon sok héten át küzdöttek azért, hogy eljussanak az élő show-ig. A nézők szeptember 24-e óta követhetik nyomon az énekesek sorsát, múlt vasárnap pedig az is eldőlt, ki az a 11 döntős, akiket az élő show-ban láthatunk majd. Most már nem kell sokáig várni, ugyanis ma este 20:00-kor kezdetét veszi az X-Faktor első élő showja!

Opitz Barbara


szerző:
2016.10.30. 21:05
Opitz Barbara

Az énekes a válogatón Sia dalával jutott tovább a Táborba, ahol mind a két feladattal sikerült meggyőznie mentorokat. A Mentor Házban pedig az And I Am Telling You című dallal sikerült megkapnia Tóth Gabitól az élő show-t jelentő „igen”-t.

Tóth Gabi behúzta a csőbe a lányokat?

Aliz, Kinga és Barbi az utolsó pillanatig sem voltak biztosak továbbjutásukban. Természetesen nagyon örülnek, hogy az élő show-ba kerültek, de sajnálják kiesett Mentor Házas társaikat.

Őket választotta Tóth Gabi és Puskás Peti

Tóth Gabi a lányok közül Jáger Kingát, Opitz Barbarát és Vince Aliz Lizát, míg Puskás Peti a fiúk kategóriájából Dánielfy Gergőt, Gorbunov Dmitrijt és Petics Kristófot jutatta tovább vasárnap este a 2016-os X-Faktor élő showjába. Puskás Petinek azonban úgy tűnik, nem lesz egyszerű dolga Petics Kristóffal, a vadóc énekes ugyanis máris balhéba keveredett.

Ők a 2016-os X-Faktor döntősei!


szerző:
2016.10.30. 20:50
Ők a 2016-os X-Faktor döntősei!

Jövőhéten már élőben jelentkezik az X-Faktor, ahol kizárólag az önök szavazata számít!

Opitz Barbi:

A lány úgy érzi, tényleg elrontotta produkcióját a Táborban, most viszont úgy véli, sikerült bizonyítani mentorának.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való