KERESÉS search-close

Párbajok

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Párbajok"

Dávid búcsúfilmje

Összegyűjtöttük Dávid legemlékezetesebb pillanatait! Nézd meg, mik voltak a srác bentléte alatt megélt legszebb emlékei!

Vivien legyőzte Dávidot a Párbajon

Szoros eredménnyel zárult Vivien és Dávid Párbaja, azonban a szőke lány úgy tűnik, hogy közelebb állt a nézők szívéhez, így ő térhetett vissza a Villába.

Vivi és Dávid kapcsolatának összefoglalója

Vivien többször próbálta behálózni Dávidot, azonban a sorozatos visszautasítások után kapcsolatuk egy Párbajban teljesedett ki.

Vivi legemlékezetesebb pillanatai

Nézd meg Vivi legszebb pillanatait a Villában!

Így búcsúzott Vivi a villalakóktól

Vivien mindenkit megölelt, mielőtt kilépett a Villa ajtaján, és felkészült a showtime-ra!

Így búcsúzott Dávid a villalakóktól

A Párbaj előtti utolsó pillanatokban Dávid érzékeny búcsút vett mindenkitől. Nézd meg a fiú utolsó szavait a Villából való kilépés előtt!

Dávid bármit megtesz a győzelemért, még Soma lábujját is bekapja

Legyen szó Soma lábujjáról vagy szexi vetkőzésről, Dávid mindent bevállalt azért, hogy nyerjen. Persze Vivien is mindent megtett a győzelemért a hónaljszaglászástól az óvszerbombáig.

Vivi mellére csipeszt, Dávid szájába hagymát

Dávid és Vivien ismét összecsaptak, ám ezúttal vicces és olykor kellemetlen feladatok bevállalásával.

A párbajozók szerepet cseréltek

Vivien Dávid bőrébe bújt, míg Dávid Viviként járt-kelt a Villában. Nézd meg, hogyan parodizálták ki egymást a párbajozók!

Vivi és Dávid gladiátorharca

A két párbajozó gladiátornak öltözve csapott össze, így készülve a pénteki Párbajra. Vajon milyen érveket tudott felsorakoztatni a másik ellen Vivi és Dávid?

Következő rész (2016. december 12.)

Pepe párbajra hívja Kareszt. Janka tudomást szerez a Paula és Márk között elcsattant csókról, és elmondja Tamásnak. Roland szexszel jut pénzhez.

Beatbox-párbaj: Szabó Zsófi vs. Gáspár Laci

Újabb összecsapás! Íme Zsófi és Laci szájkaratéja... na nem úgy!

Sikítás a végső hajrában

Már csak négyen vannak a ValóVilágban, akik elvihetik a harminchat milliós főnyereményt. A legutóbbi párbaj talán nem volt a legszorosabb, de minden bizonnyal most volt a legnagyobb a feszültség. Nem is csoda, hogy a nyertes Gina sikítási rekordot döntött mielőtt visszament.

 

A villalakók két jellel Dávidot küldték Párbajozni

Soma Krisztiánra tette a jelét, Krisztián Somára, Dávid Vivienre, Vivien pedig Dávidra, így mind a négyen egy-egy jellel gazdagodtak. Végül Gina szava döntött, ő pedig Dávidot küldte párbajozni.

Fejes Szandi üzent a rajongóinak: „Én mindent megtettem, rajtam nem múlt és boldog vagyok!”

Szombaton szomorúan búcsúztak a rajongók, és mentora, Gáspár Laci is az aranytorkú énekesnőtől. A jó hírünk viszont az, Szandi mindezek ellenére nagyon jól van, amit reggeli posztjában szépen meg is erősített. 

Ati bízott a nézőkben

Miután legyőzte Evelint, biztos volt benne a kiválasztott Ati, hogy ismét győztesként térhet vissza a Villába. Úgy gondolja, hogy a nézők megérezték rajta a fáradtságot, és ezért szavaztak inkább Ginára. Dávid adott erőt neki az elmúlt hetekben, szerinte ha ő nem lett volna, biztosan nem jut el idáig a játékban.

Ati legszebb pillanatai a Villában

Az első Párbajáról még győztesként térhetett vissza, duplázni viszont már nem tudott. Hiába erősítette egész héten Dávid, alulmaradt Ginával szemben.

Így fogadták Ginát a villalakók

Soma és Vivien már reménykedni sem mertek, miután akit eddig ők támogattak, soha nem tért vissza a Párbajról. Érthető volt tehát részükről a feszültség, Dávid hiába várta porral oltóval szeretett barátját, az ő extázisa most elmaradt.

Gina legyőzte Atit a Párbajon

A ValóVilág finishében már senki nem akart hazamenni, erre az egy hétre még mindketten visszavágytak. A Párbajon hozták azt a szintet, amit a héten már megszokhattunk tőlük. Végül a szavazatok 60,42%-át Gina kapta, így ő térhetett vissza a végjátékra.

Szavazz Ginára!

Bár kevesbb ideje van bent, mint a többiek, mégis úgy érzi, hogy mindent megmutatott magából, talán még többet is, mint akik 100 napja élnek a Villában.

Szavazz Atira!

A kiválasztott mindenkit megkért, hogy szavazzák vissza az ő drága barátjához, Dávidhoz. A játék kezdete óta jó barátok, és minden vágya, hogy együtt álljanak a Fináléban.

Soma kortesbeszéde

Gina mellett sok érv szól: összeszokott közösségbe érkezett, de mindent megtett, hogy hamar beilleszkedjen és ezzel egyidőben rengeteg oldalát megmutatta.

Flörtikével indult, Párbaj lett belőle

Lóri miután feladta a játékot, Gina érkezett cserejátékosként a Villába. Nehezen indult neki a beilleszkedés, és akármilyen fura, az elején Ati még támogatta, sőt kóstolgatta Ginát! Aztán a hetek alatt kiismerték egymást, mindkettő sunyinak tartja a másikat, és innen már egyenes út vezetett a Párbajig.

Gina legjobb pillanatai

Ki simogatta a legtöbbet a haját, és ki foglalkozott a legtöbbet a sminkjével, orrával, ruházatával, kinézetével? És kinek rótták fel ezt nap mint nap? Bár majdnem egy hónappal később érkezett a lány a Villába, volt mit róla megmutatni.

Így búcsúzott Gina a villalakóktól

Nagyon izgult a Párbajra készülő lány, a könnyeivel alig tudott megküzdeni, mindenkit átölelt és elköszönt. Még Dávidnak is örült, hogy megismerhette, úgy vonult ki, mint aki már biztos benne, hogy többé nem térhet vissza.

Így búcsúzott Ati a villalakóktól

Köszönetet mondott a két támogatójának, hogy segítették a felkészülésben. Krisztián és Dávid egész héten mindenben segítő kezet nyújtottak neki - még a vécén is, amiért nem lehet elég hálás.

Fejes Szandra:

Fejes Szandi újra párbajozni kényszerült, párbajellenfele pedig Gorbunov Dmitrij volt. A mentorok úgy döntöttek, Szandit küldik haza, így Gáspár Laci versenyző nélkül maradt. Szandra boldog, hogy az X-Faktor részese lehetett, Laci pedig nem igazán tudja, mit kezd majd magával versenyző nélkül.

Íme Gorbunov Dmitrij párbaj produkciója

A fiú Sia slágerével készült. ByeAlex szerint a versenyző bármilyen színpadon megállja a helyét, de Dmitrij picit túl szereti magát, ezért pedig olyan, mintha elengedné az éneklést és az előadást.

Fejes Szandra és Gorbunov Dmitrij kapta a legkevesebb szavazatot!

Az ötödik élő show párbajára Fejes Szandra és Gorbunov Dmitrij között kerül sor. Míg Szandi rutinos párbajozóként készül a megmérettetésre, addig Dmitrij még nem került, ilyen feszült helyzetbe.

Gina és Ati műveltségüket is összemérték

A párbajozók egy kvíz keretein belül műveltségüket is összemérhették. A kvíz vezetője Vivien volt,a ma esti összefoglalóban pedig kiderül, melyik villalakó bizonyult műveltebbnek. 

Egymásnak esett Peti és Bence az eredményhirdetés után

Gáspár Laci kihirdette párbaj eredményét, ami váratlan körülményekhez vezetett: a győztes megnevezése teljesen felborzolta a kedélyeket a Playback Párbaj színpadán.

Ati KO-val diadalmaskodott Gina felett

A párbajozók ringbe szálltak, hogy minden kérdésre választ kapjanak ellenfelükkel kapcsolatban, azonban Ati kicsit túlzásba esett, és Gina inkább feladta a küzdelmet...

Soma és Vivi együtt álmodozott a Fináléba jutásról

Miután Vivi és Gina a zuhany alatt megmutatták énektudásukat, a szőke lány a Sufniba vonult Somával, hogy megbeszéljék, hogyan tovább, és ki mire számít a finálét illetően.

Ati és Gina egy ártatlannak tűnő játékból is balhét generáltak

A villalakók azt a feladatot kapták, hogy folytassák a papírra írt mondatokat. Míg Soma és Krisztián vicces megjegyzéseket tettek egymásra, addig Ati és Gina keményen egymásnak estek.

Rap Párbaj: Szabó Zsófi vs. Gáspár Laci

Összecsaptak a Playback Párbaj műsorvezetői.

Meglepő fordulatok a csapatválasztásnál!

Megalakult Ati és Gina csapata, majd összeültek a párbajozók saját támogatóikkal, hogy megbeszéljék, hogyan tovább!

Gina tudja, hogy valójában miért őt hívta ki Ati

A Kihívást követően Soma és Gina az udvaron tárgyalták meg, hogy miért dönthetett így Ati, a lány számára pedig egyértelművé vált, hogy miért ő lett a kihívott.

Fókusz 2016-11-29


szerző:
2016.11.29. 18:55

Story Extra 2016-11-29


szerző:
2016.11.29. 17:25
Így jutott be Ati a TOP6-ba!

A villalakók közel három hónapot töltöttetek bent a Villában, mi pedig megmutatjuk, hogyan jutott el idáig Ati! A srác elmondta, hogy szerinte azért szimpatikus a nézőknek, mert nem vitatkozik sokat a Villában.

Így jutott be Dávid a TOP6-ba!

A villalakók közel három hónapot töltöttetek bent a Villában, mi pedig megmutatjuk, hogyan jutott el idáig Dávid! A fiú elmondta, hogy nagyon nehezen élte meg ezt a pár hónapot, de a Párbajok élménye szinesítette a heteit.

Vivi:

Vivi megköszönte Zsoltinak, hogy annyi szépet és jót tanított neki, és elmondta, hogy az ő életében Zsolti egy nagyon különleges szerepet tölt be, és imádta vele az egész villalétet, mert ő tartotta benne az erőt!
 

X-Faktor: másként élték meg a produkciót

Már biztosan megvan mindenkinek a kedvence, a titkos favoritja, akit az X-Faktor döntőjében szeretne látni. De addig is, még néhány kemény próbát ki kell állnia a talpon maradt öt versenyzőnek. Szombaton az öltözők melletti folyosón szem és fültanúi voltunk annak, amikor mentor és énekese egészen másként élt meg egy produkciót, természetesen a drámai párbajt is követtük.

Fókusz 2016-11-28


szerző:
2016.11.28. 18:55
Mici: Egyáltalán nem vagyok dühös

A nyusziskodásairól híres lány, úgy érzi, hogy már ez is szép teljesítmény, hogy 93 napot eltölthetett a Villában. Egy dolgot sajnál csak, hogy a régóta érett Párbajt Zsoltival nem tudta megvívni.

Zsolti még a kacsacombot is kihozta a Villából

Egy, aki mindent vitt, szó szerint: amit lehetett Zsolti bepakolta a kis bőröndjébe. Számított arra, hogy nem fog visszatérni, az ellene indított kampányhadjáratban már minden nap sírt, annyira hiányoztak a szerettei. Arra viszont rendkívül büszke, hogy legalább Micit legyőzte.

Így fogadták Dávidot a villalakók

Mindenki feszülten várakozott az udvaron arra várva, hogy Dávid vagy Zsolti tér vissza győztesként a Párbajról. A legnagyobb öröm - érthetően - Atit érte.

Zsolti szép emlékekkel távozott

Ő volt minden lány sminkese, fodrásza, a párbajozók kampánymenedzsere, Vivien villabéli hitvese. Minden egyes feladatot komolyan vett, kreativitása messze verte a többiekét.

Dávid nyerte a hármas Párbajt!

Micit kiválasztották, ő párbajra hívta Zsoltit, Zsolti pedig kihívta Dávidot. Mici párbaj nélkül távozott, Dávid és Zsolti pedig igazi szócsatát vívott azért, hogy ki térjen vissza győztesként, és folytassa a játékot a 36 millió forintért.

Ati kortesbeszéde

Mindegy hogy ő vagy Dávid, de kettőjük közül kell valakinek megnyernie a játékot. Picit elfelejtette a buzdító szavakat, de a végére csak meglett a kampányszöveg.

Vivien kortesbeszéde

Ha nem tér vissza Zsolti, benne van a pakliban, hogy szegény Vivi a diliházba köt ki. Megkért minden fiút, lányt, hideget, meleget, hogy szavazzanak az ő villabéli férjére.

Három hónap: két jó barátból párbajellenfelek

Az első hetekben Zsolti és Dávid jól megértették egymást, majd hétről-hétre ellentétes táborban sorakoztak fel, más és más párbajozót támogattak, majd kialakult közöttük is az állandó ellentét, így jutottak el a nagy megmérettetésig. Dávid szerint zsolti színjátékot játszik, Zsolti viszont úgy érzi, hogy lelki terror áldozata lett.

Dávid legjobb pillanatai

Gyantázott, mulatóst énekelt, táncolni tanította férfitársait. Talált egy igaz barátot, a legjobban a kondigépek hiányoztak neki, érthető tehát, hogy megörült, amikor végre újra edzhette a kissé megfáradt testét.

Dávid búcsúja a villalakóktól

Tudja, hogy azért kell ismét Párbajra mennie, mert felvállalta a véleményét, amit egy percig nem bánt meg, bízik benne, hogy röpke egy órán belül vissza is térhet, hogy folytassa a játékot.

Zsolti legjobb pillanatai

Krisztiánnal érkezett, ígéretet tettek, hogy együtt is távoznak és kiállnak egymásért, ám a sors másként hozta; a hetek alatt szépen-lassan ellenfelekké váltak.

Zsolti búcsúja a villalakóktól

3 hónap alatt még egyszer sem kellett búcsúznia, bízik benne, hogy hamarosan visszatér. Már a Párbaj legelején megígérte, hogy higgadt, intelligens lesz a megmérettetés, nem akar lealacsonyodni a vállalhatatlan szócsatáig.

Micinek tiszta a lekliismerete

Sajnálja, hogy Párbaj nélkül kellett távoznia, de úgy érzi, ha bárki mást hívott volna ki, nem lett volna tiszta. Reméli, hogy Krisztiánnal a játék után is folytatódik a bimbózó szerelem.

Mici Párbaj nélkül távozott

A ValóVilágok történetében először hármas Párbajra készülhetett egy kiválasztott és két kihívott. Mici kihívta Zsoltit, ő pedig Dávidot. Hármójuk közül azonban még a nagy megmérettetés előtt távoznia kellett. Mici a szavazatok 14,96%-át kapta, így ő esett ki.

Tóth Gabi barátra lelt Liza személyében

Tóth Gabi egy héttel ezelőtt Jáger Kingától búcsúzott, most pedig úgy hozta a sors, hogy Vince Aliz Lizától is meg kellett válnia. Bár Gabinak nagyon fog hiányozni Liza, a közös munka nem ér véget az X-Faktorral.

Liza boldog, hogy saját dallal búcsúzott a versenytől

Az X-Faktor negyedik élő showjában Vince Aliz Liza búcsúzott az X-Faktortól. Liza párbaj ellenfele Fejes Szandi volt, a 2016-os X-Faktor történetében pedig most először alakult ki szavazategyenlőség, így a nézők döntöttek arról, ki folytassa a versenyt. Liza egyáltalán nincs elkeseredve a kiesése miatt, és nagyon boldog, hogy idáig eljutott.

Igazi Párbaj hangulat a Villában!

Mici, Zsolti és Dávid lehetőséget kaptak arra, hogy gyakoroljanak a vasárnapi Párbajra és egy előpárbaj keretein belül eshettek egymásnak. A nagy hangzavar természetesen nem maradt el...

Íme Vince Aliz Liza párbaj produkciója

Gabi ennyire még sosem volt büszke a lányára. Sírva mondta el, hogy Liza az egyik legcsodálatosabb ember, akivel valaha találkozott.

Íme Fejes Szandra párbaj produkciója

Gáspár Laci kifejezetten meghatódott a lány produkcióján, és elmondta, sokszor nem tudja kimutatni az érzéseit, de most végre elmondhatja, nagyon megszerette a mentoráltját.

A villalakók választották, jöhetett a haditanács

A villalakóknak három párbajozó közül kellett választania: Mici, Zsolti és Dávid mellé sorolhattak be. Miután kialakultak a támogató csapatok, jöhettek a Párbaj-megbeszélések.

Vivi és Krisztián beléptek a hármas Párbaj előarénájába

Zsolti és Mici is választhatott egy embert maga melé, akik őket képviselve ringbe szállnak. Vivire és Krisztiánra esett a választásuk, miután mindketten bevonultak, indulhatott is a szópárbaj első menete.

Kit fog kihívni Zsolti?

Vajon mit gondolnak a villalakók az esélyeikről? Veszélyzónásak, vagy biztonságban vannak Zsoltival szemben?

Zsolti csak két emberre számíthat

Csak Vivien és Soma döntöttek úgy, hogy Zsoltit támogatják a párbajon. Miután megtörtént a csapatválasztás, összeültek a támogatók a két párbajozóval. Nézd meg, mi történt Zsoltiék kupaktanácsán!

Mici vagy Zsolti? A villalakók döntöttek

Kiderült, hogy ki kit támogat majd a párbajon. Vajon kik tartoznak Zsolti, és kik Mici csapatába?

Vivi azt kérte a tündérmese hívőktől, hogy legyen szivárvány!

Vivien, Zsolti és Soma összekapaszkodtak a Sufniban, Vivi pedig az univerzum, a Föld, a szív, a királynők, a királyok, a hableányok, a sellők, a szirének, és még sorolhatnánk kiknek a segítségét kérte, hogy legyen szív és szeretet.

KvízKedd: Krisztián győzelmétől a Kihívásig

Ha nyomon követed a ValóVilág powered by Big Brother adásait, ezt a kvízt pont neked találták ki! Minden kedden próbára teheted tudásod! Ha rajongsz a műsorért, és alig várod az esti összefoglalókat, ne habozz, töltsd ki kvízünket, és kiderül, mennyire figyeltél!

Párbaj: Soma vs. Gina

Gina merész kijelentést tett a buli hevében. Két pörgés között konkrétan párbajra hívta Somát, aki egyálalán nem riadt vissza a lány bátorságától!

Gáspár Laci versenyzői egymás ellen párbajoztak

Gáspár Laci a harmadik élő show-ban átélte a mentorok rémálmát, ugyanis Fejes Szandra és Ónodi János párbajoztak egymás ellen. Végül a mentorok döntése alapján Ónodi János számára véget ért a verseny, Gáspár Laci pedig elmondta, milyen érzések kavarognak most benne. 

Ónodi János számára véget ért az X-Faktor!

Gáspár Laci nem volt könnyű helyzetben, a versenyzőinek egymás ellen kellett párbajozniuk. A mentorok pedig ByeAlex kivételével úgy döntöttek, Ónodi Jánost küldik haza.

Íme Fejes Szandra párbaj produkciója

Gáspár Laci nagyon kedveli az Edda dalát, amit szerinte a lány még jobban megszerettetett vele. Gabi úgy érezte, Szandra a segítségét kéri a titokzatosságával, ByeAlex szerint azonban a produkció öreges volt és unta.

Íme Ónodi János párbaj produkciója

Az énekes Adele: When We Were Young című számát adta elő, ismét megmutatva a különleges hangszínét. Gáspár Laci szereti, hogy Janinak van egy saját világa, arról nem is beszélve, hogy folyamatosan látja a fiún a fejlődést. Puskás Peti is elismerte Jani érdekes hangját, míg Gabi szerint egyik versenyző sem panaszkodhatott, mindketten odatették magukat. ByeAlex úgy érezte, a fiú igazi karakter, akinél történik is valami.

Milyen sorrendben fognak kiesni a villalakók?

A villalakók azt a feladatot kapták Micitől és Krisztiántól, hogy tippeljék meg, milyen sorrendben fognak kiesni a játékból, és ki lesz a végső győztes.

Szürreális kiszavazóshow


szerző:
2016.11.14. 17:25
Szürreális kiszavazóshow

Istenes Bencének nem volt könnyű dolga vasárnap a Való Világ powered by Big Brother Tivi, Krisztián párbaján. A stúdióban a nézők és a párbajozók között is pattanásig feszült a hangulat. Míg Krisztián viszonylagos nyugalommal üldögélt és próbált válaszolni a műsorvezetői kérdésekre. A Youtube sztár Tiv Tivy úgy érezte a tánc és a stúdió angyalozás az, ami igazán segíthet a szavazatok növelésében.

Tivy: „Színpadra és reflektorfénybe születtem”

Nem bánta meg, hogy saját magára pakoltatta a jeleket a Kiválasztáson, mert szerinte egy igazi harcosnak így kell viselkednie. Attól függetlenül, hogy nem ő térhetett vissza a Villába, ő a nyertes, mert büszkék lehetnek rá a nézők, legfőképp a tatabányaiak.

Így fogadták Krisztiánt a villalakók

Két csoportban sorakoztak fel a villalakók a kertben, szó nélkül, síri csendben várták, hogy végre kinyíljon a Villa ajtaja, Mici szíve majd’ kiugrott az izgalomtól, de amint meglátta az ő kis csibészét, elszállt minden gondja.

Tivy 78 napot töltött a Villában

Az első héten érkezett a többi villalakó közé, azonnal kedvenc lett, és napok alatt jó barátságba került Somával és Dinával. Nemcsak a vidámság, a konfliktusok sem kerülték el.

Krisztián legyőzte Tivyt a Párbajon

Hatalmas felfordulást csinált ostorláb a stúdióban, ám ez nem nagyon vált előnyére. Krisztián igyekezett higgadtan kezelni a bohóccá változott kiválasztottat, és a szavazatok 58,23 %-ával a Mici szerelme térhetett vissza a Villába.

Mici kortesbeszéde

„Küldjétek vissza az én kis csibészemet, mert nagyon komázom!” Ennél hatékonyabb kortesbeszédre nem is igen láthattunk példát. Mici szívvel-lélekkel buzdította a nézőket, hogy szavazzanak Krisztiánra.

Tivy csúcsra járatta a bohócot a Párbajon

Bence próbált beszélgetni a két párbajozóval, nem sok sikerrel. Tivy értelmes érvelés helyett inkább csak produkálta magát; ugrándozott, kiabált - minden volt ezen az estén csak klasszikus Párbaj nem.

Krisztián búcsúja a villalakóktól

Mindenkit megszeretett, nem tudna olyan embert mondani, akivel nem élne szívesen együtt a Villában. Nem akart hosszasan búcsúzkodni, mert bízik abban, hogy ő tér vissza a Párbajról.

Tivy legjobb pillanatai

Szökik a málna, szökik a Villa… - egy életre mindenki megtanulta az ostorláb hangzatos szállóigéit. Amennyit nevetett, majdnem annyit is veszekedett a villaléte alatt.

Tivy búcsúja a villalakóktól

Az ostorlábú bohóc úgy érzi, hogy a bent töltött 78 napja tartalmas volt, ha visszatér, igyekszik mindenkivel kialakítani a felhőtlen viszonyt.

Dánielfy Gergő számára véget ért az X-Faktor!

Laci és Alex szerint mind a két énekes feladta a versenyt már a párbajdal előtt. Nehéz volt a döntés, de végül Puskás Petin kívül mindenki Gergőt küldte haza, így a fiú számára véget ért az X-Faktor.

Íme Vince Aliz Liza párbaj produkciója

Tóth Gabi hisz Lizában, és azt is hozzáfűzte, hogy a lány egy különleges színfolt a versenyben, és nélküle kifejezetten üres lenne a színpad.

Íme Dánielfy Gergő párbaj produkciója

Puskás Peti nem keseredett el, tudja, hogy Gergőből biztosan előadóművész lesz, és reméli, a párbaj megerősíti majd őt ebben.

Taktikai megbeszélést tartottak a párbajozók

Tivy és Krisztián csapata elvonult, hogy megbeszéljék, hogyan tovább, milyen taktikával készüljön a vasárnapi párbajra a két srác.

Zsolti csalódást okozott Krisztiánnak a döntésével

Zsolti úgy döntött, hogy Tivyt támogatja a párbajon, ezzel azonban megbántotta Krisztiánt...

Kiderült, hogy ki támogatja Tivyt és ki Krisztiánt!

A villalakók döntöttek, és két csapatot alkotva beálltak a párbajozók mögé.

Szökik a málna!


szerző:
2016.11.11. 17:25
Szökik a málna!

A ValóVilág powered by Big Brother játékosai még kilencen vannak, vasárnap este viszont ismét eggyel kevesebben hajtják majd álomra fejüket a villában. Az Evelin távozása utáni két hét sem volt eseménymentes: a Youtube-sztár Tiv Tivy először úgy döntött, feladja a játékot, majd végiggondolva a lehetőségeit, inkább megkérte villabarátait, hogy őt küldjék párbajra.

Story Extra 2016-11-11


szerző:
2016.11.11. 16:55
Mégsem a párbajozók paráznak a legjobban?

Miután Tivy kimondta, hogy Krisztiánnal megy a Párbajra, pont ők ketten nyugodtak meg, ellentétben Somával vagy Micivel. Mici totál kiakadt, és még Krisztiánnal is majdnem összebalhézott.

Tivy a villalakók összes kérdését megválaszolta

Az őszinteség órája Tivyt sem kerülhette el, így bármit megkérdezhettek Tivytől a Villa lakói. Tivy ráadásul még arra is ígéretet tett, hogy visszajön a párbajról...

Gáspár Laci sokkolódott – Balogh Eszter távozott az X-Faktorból

Túl vagyunk a tehetségkutató első élő show-ján. Hihetetlen izgalmakat és meglepetéseket tartogatott a műsor, melyre még a mentorok sem tudtak felkészülni lélekben.

A Jaggers mégis nyert?


szerző:
2016.11.06. 01:23
A Jaggers mégis nyert?

A zenekar Fejes Szandrával "mérte össze tudását" a színpadon. A mentorok döntése alapján Gáspár Laci versenyzője juthatott tovább a következő élő show-ba. A srácok számára az X-Faktor véget ért, ám ők mégsem veszítettek? 

Fejes Szandra:

Nem lehetett könnyű az X-Faktor énekesének, amikor a párbajon olyan ellenfelet kellett leküzdenie, aki barátjának tekint. Ráadásul közvetlen azután, hogy egy számára kedves embernek szintén véget ért a verseny.

Gáspár Laci:

A mentort sorozatosan érték a váratlan események az X-Faktor színpadán. Egyik versenyzője azonnal kiesett, míg a másik párbajozni kényszerült. Gáspár Laci elmesélte, hogyan élte meg ezeket a pillanatokat.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való