KERESÉS search-close

Pásztor erzsi

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Pásztor erzsi"

Pásztor Erzsi a Portréban


szerző:
2017.08.04. 17:55
Pásztor Erzsi a Portréban

Barabás Évi vendége, Pásztor Erzsi színművésznő volt. Az inkább televíziózàst kedvelő közönsèg a Szomszédok című teleregényből ismerheti Janka néniként, de a színházkedvelők számos színdarabban láthatták már, s láthatják mind a mai napig, az igazán aktív színésznőt. Erzsi egy vérbeli komika, olyannyira, hogy nem túl zökkenőmentes életútján is, az önirónia segítette àt.

Nők a „Gőzben”


szerző:
2016.02.10. 18:45
Nők a „Gőzben”

Van benne káromkodás és meztelenség, pedig a Gőzben című darabot nő írta, nők játsszák és női problémákról szól. Hat nő életébe látunk bele, akik a városi gőzfürdőbe járnak lelkizni és pletykálni.
 

Hogyan látják 1956-ot?


szerző:
2015.10.24. 20:00
Hogyan látják 1956-ot?

1956 októberében Gálvölgyi még csak nyolc, Kóbor János már 14 éves volt. Gyerekként élték át a forradalmat és annak leverését. Mégis, vagy éppen ezért heves érzések kavarognak bennük, amikor a történelmi napokról mesélnek.

A forradalom, ahogyan művészeink emlékében él

Különleges emberek, akiben nem csak az a közös, hogy méltán elismertek, és sikeresek a szakmájukban, hanem az is, hogy mindannyian átélték 1956 őszét.

Pásztor Erzsi, az ország Janka nénije

A ma is aktív Pásztor Erzsi, Kossuth-díjas színésznő, aki hazánk egyik legeredetibb komikája, filmjei mellett a legtöbben mégis a Szomszédok című teleregény zsémbes Janka nénijeként ismerik.De vajon milyen út vezetett addig a szerepig, hogyan alakult a színésznő magánélete és milyen tervei vannak a jövőre nézve, elárulta reggel. 

Életmentő műtétet hajtottak végre Klapka Györgyön!

Klapka Györgyön életmentő műtétet hajtottak végre. Az elmúlt napokról, és arról mesélt nekünk, hogy most hogy érzi magát. Vendégünk volt Tóth Ivett, aki 18 év után újra találkozni szeretne örökbeadott gyermekével, és itt volt velünk az ország Janka nénije, Pásztor Erzsi is. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül! 

Klapka Györgyön életmentő műtétet hajtottak végre

Klapka Györgyön életmentő beavatkozást hajtottak végre, elmeséli miért. Jön hozzánk Pásztor Erzsi, az ország Janka nénije, és utána járunk annak is, hogy tartozás miatt mennyi inkasszót vethetnek ki számlánkra.

Fókusz 12-11-23


szerző:
2012.11.23. 20:55
Fókusz 12-11-23

Fókusz: Újra itt vannak a verseny legendás alakjai. De kiben látják a legnagyobb X - Faktort a régi kedvencek? Ki tervezi Ákos vagy a Tankcsapda lemezborítóit? Jönnek a világ legismertebb és legextrémebb alkotásai. Monacóban próbáltak szerencsét, és bejött nekik. Két magyar férfi elképesztő története.

Magdi anyus és Janka néni piacra is együtt járnak

Összehoztuk a két sorozat ikont, Pásztor Erzsit és Fodor Zsókát, akikkel egy fél napot tölthettünk együtt. Elkísértük őket egy szemvizsgálatra, majd egy hétvégi piaci bevásárlásra is.

Reggeli - Csak csajok 12-02-27

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Fél kettő 11-06-01


szerző:
2011.06.01. 14:25
Fél kettő 11-06-01

Fél kettő: Családi dráma - Lebénult az a fiatal nő, aki brutális férjétől tartva kiugrott az erkélyen. Vizsgaidőszak - Vastag Tomi csak két tárgyból érettségizett, a többit ősszel teszi le. Jelek és jelentésük - milyen babonákban hiszünk leginkább és miért? Vendégünk Csuja Imre.

Fél Kettő 10-10-18


szerző:
2010.10.18. 14:40
Fél Kettő 10-10-18

Változtass! - A külső átalakulás oka a belső változás? 50 éve a színpadon az egyik kedvenc szomszédunk, Pásztor Erzsi. Hogyan látta a szombat estét a bennmaradó Szabó Mariann? A Fél Kettő vendége az X-Faktor versenyzője.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való