KERESÉS search-close

Papp Gergő

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Papp Gergő"

Nagy Sanyi túl van a koronavíruson

Októberben elkapta a vírust, ezért minden előadását le kellett mondania, most viszont meggyógyult és jobb formában van, mint valaha. 

Komoly díjat nyert Básti Juli fia, Puskás Dávid

Básti Juli, Kossuth és Jászai Mari díjas színművésznő talán most lehet a legbüszkébb, ugyanis kisebbik fia, Dávid hatalmas sikert ért el egy nemzetközi filmzeneszerző versenyen.

Mérai Kata elmesélte, hogyan fogadta a hírt a Barátok közt végéről

A Barátok közt a legrégebben látható napisorozat Magyarországon, 1998 óta hosszabb szünet nélkül képernyőn van. Idén nyáron került képernyőre a 10 ezredik epizódja, ősszel pedig a 22 éves születésnapját ünnepelte. Most azonban az a döntés született meg, hogy befejezik a sorozatot. Kíváncsiak vagyunk, hogy a színészeket ez hogyan érintette.

KLIPPREMIER! Nagy Adri szomorú szerelmes dalt mutatott be a Reggeliben

Nagy Adri boldog házasságban él gyönyörűszép kisfiúkkal. De a legnagyobb boldogságban is születhetnek szomorú dalok. Ilyen a „Hol voltál”. Hogy kinek szól ez a kérdés? 

Milyen lesz a koronavírus elleni vakcina?

„Egy ember életében a legborzalmasabb élmény, hogy hiába vesz levegőt, nem kap eleget.” Dr. Szlávik János infektológus mondta ezt, aki elsőkézből látja, milyen súlyos tüneteket okozhat a koronavírusos egyes betegeknél. Hogy mennyire lesz hatásos a vakcina és mire lehet számítani karácsonyig, arról dr. Szlávik Jánost kérdeztük.

Müller Attila tanyára költözik a feleségével

Talán nincs olyan extrém sport, vagy kihívás, amibe ne ugrott volna bele Müller Attila. Most viszont úgy érzi, hogy eljött az a pont, amikor nyugalomra vágyik. 

Közös online koncertre készül Csemer Bogi és Grecsó Krisztián

Zenés, verses közös koncertre készül Csemer Bogi és Grecsó Krisztián. A kényelmes fotelben ülve otthonról lehet majd belehallgatni a buliba, hiszen online lesz közvetítve.

Az Amigos nemcsak karácsonykor segít a beteg gyerekeknek

Vendégeink egy egyetemistákból álló jótékonysági szervezet képviselői. A céljuk, hogy súlyosan beteg gyerekek napjait szebbé tegyék. Karácsony közeledtével egy nagy projektre is készülnek, de hogy pontosan mi ez, arról Forgács-Fábián Sárát, az
Amigos megálmodóját és Sayej Petrát kérdeztük.

Magyarországon a nők felét érte már bántalmazás – erre hívja fel a figyelmet az IKEA

Magyarországon a nők 49 százaléka volt már szóbeli vagy tettleges bántalmazás áldozata. A családon belüli erőszakról fontos beszélni, hiszen a helyzet a Covid- idején súlyosbodott. Az IKEA célja, hogy szebb hétköznapokat teremtsen az emberek többsége számára, és ebbe beletartozik az otthon biztonsága.

Színház a nappaliból: lehetséges, hogy a streamelt színházé a jövő?

A színházak ideiglenesen bezártak, viszont a streamelt vagy előre rögzített előadások egyre több társulatnál online elérhetők. Vajon ez egy átmeneti megoldás marad? Vagy van arra esély, hogy a későbbiekben is élnek majd ezzel a lehetőséggel? És milyen érzés a színészeknek nézők nélkül, csak a kameráknak játszani?

Kamuboldogság helyett a valóságról szól Cserpes Laura karácsonyi dala

Cserpes Laura énekesnő életében a karácsony egy nagyon fontos helyet tölt be, viszont ő is tudja ez az idei ünnep más lesz, mint az eddigiek. Így tehát kamuboldogság helyett a valóságról szól új karácsonyi dala, amit itt a Reggeliben láthatnak a nézők először!

A ráncok elleni harcot nem lehet elég korán kezdeni, de mikortól kevés a kozmetikus?

Mikortól kevés a kozmetikus, milyen életkori sajátosságok jelennek meg az arcon ahogy öregszünk? Milyen lehetőségek vannak a semmitől az arckezelésekig? Milyen trendek vannak és mi a szerepe az esztétikai specialistának? Most többek között ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat.

Zacher Gábor: felejtsük el az idei karácsonyt, azért, hogy legyen jövőre karácsony

Sajnos az nem kérdés, hogy ez a mostani karácsony nem csak az ünnepről és az ajándékozásról fog szólni – sokkal inkább arról, hogy a szigorításokat betartsuk és akkor van esély, hogy jövőre már egy igazán szép karácsonyt tudunk ünnepelni. Zacher Gábor arra int mindenkit, hogy az idei karácsony ne az ajándékozásról és ne a plázában járkálásról szóljon, hanem az odafigyelésről.

Hevesi Kriszta igazi karácsonyi menüt készített és készülő új könyvéről is mesélt

Hevesi Kriszta igazi karácsonyi főétellel készült, és közben készülő új könyvéről is mesélt. Serdülőknek ír szexuális felvilágosító könyvet.

Van, aki csípősen szereti, de a nők vagy a férfiak bírják jobban a chilit?

A chili paprikáról tudjuk, hogy csíp, bár az egyik csak kicsit, a másik pokolian, de hogy mitől függ melyik mennyire csípős, és hogy a nők vagy a férfiak bírják jobban? Most kiderül!

Miért botránkoznak meg azon, ha egy férfi magassarkút és szoknyát vesz fel?

Henry Style történelmet írt, hiszen először szerepelt férfiként a Vouge magazin címlapján! Henry Style arról is híres, hogy nem veti meg a magassarkú cipőt és a kicsit nőiesebb ruhákat. De vajon ez baj? Vagy csak túl macsóvilágban élünk ahhoz, hogy ez elfogadott legyen?

A szépség ezer arca: címlapon Sztarenki Dóri és Szabó Máté Enigma

Milyen a szépségideál a 21. században? Mit „szabad” és mit „nem szabad”? Napjainkban a szépséggel kapcsolatos korlátok és konvenciók ledőlnek.  Ma már nem meglepő, ha egy drag queen szerepel a címlapon. Szépségről és nőiességről beszélgetünk Sztarenki Dórival, aki nemrég közösen állt modellt Szabó Mátéval, akinek van egy drag queen alteregója, Enigma.

Melyik a jobb vakcina és választhatunk- e közülük?

Egyre bíztatóbb információkat kapni a koronavírus vakcinákról, most talán a Pfizer féle oltás vezet mely a teszteken 95%-os hatékonyságot mutat. De mellette, van kínai és orosz és brit vakcina is. Melyik a jobb? Lehet majd egyáltalán választani, hogy melyiket kérjük? Kérhetjük-e egyáltalán?

Nádai Anikót méhnyakrák miatt műtötték, de már jól van

Néhány nappal ezelőtt a közösségi oldalán osztotta meg Nádai Anikó, hogy egy műtét vár rá, emellett pedig arra buzdított mindenkit, hogy járjon el rendszeres szűrésre. Anikó jól van, a műtét jól sikerült, elmesélte a Reggeliben, hogy mit élt meg.

Keményebb, rockosabb vonalra tért vissza a Hooligans

A Hooligans zenekarnál pörögnek az események, annak ellenére, hogy az idei év nem a koncertezésről szólt. Betegség, műtét, új klip, hogy pontosan mit történt a zenekarral, arról Csipa és Tóth Tibi meséltek.

Balázs Andi rengeteget forgat, hamarosan tánctanárként is láthatjuk

Balázs Andi életének egyik része, a színház most elcsendesedett, de az élet nem állt meg, hiszen rengeteget forgat. Többek között A Konyhafőnök VIP-ben is láthattuk. Hogy milyen volt a verseny és miben szerepel legközelebb, arról őt kérdeztük.

Milyen szempontokat kell figyelembe venni a bölcsi kiválasztásakor?

A bölcsődeválasztás óriási dilemma, hiszen arról dönt a szülő, hogy hol és kik neveljék a gyermekét. Hogy mi alapján válasszuk ki a megfelelő helyet és hogyan lehet megnyerni az Év Bölcsődéje szavazást, arról Vida Ági gyermekpszichológussal és Kollányi Zsuzsi, most már háromszoros anyukával beszélgettünk.

Béres Anett: ilyen volt Sárközi Ákossal versenyezni

A Konyhafőnök VIP-ben ezen a héten a kék csapat versenyzői mutathatják meg, hogy mit is tudnak. Az első napon már búcsúzni kellett egy versenyzőtől, mégpedig Béres Anettől, aki a Reggeliben mesélt a versenyről.

Rábaközi Andi egy argentin dognak segít lefogyni

Rábaközi Andi Borisszal az argentin doggal érkezett a stúdióba. Elmesélte, hogyan segít barátnője kutyájának a fogyásban, aki már 9 hónapja velük él.

Stenier Kristóf és párja Nimi meséltek nekünk új könyvükről

A hideg és ködös időjárás ellen egy kis antidepresszánssal készültünk, mégpedig Stenier Kristóf személyében, aki párjával Nimivel megmutatta a csodálatos görög napfelkeltét. Az új szakácskönyvük mellett azt is elmesélték, hogyan segítenek egészségügyi dolgozókon és a bajba jutott éttermeken.

Hogyan könnyíti meg a felhőszolgáltatás a vállalkozások munkáját?

Milyen eszközökkel lehet a vállalkozások munkáját korszerűsíteni és megkönnyíteni? Most egy érdekes új eszközt mutatunk be, Várkonyi Gábor segítségével.

A home office hozzájárulhat az alkoholfogyasztás növekedéséhez?

Bár lassan vége a november hónapnak, mégis fontos beszélni arról, hogy a mostani időszakban miért olyan fontos a száraz november és miért kell odafigyelni az alkoholfogyasztásra a közelgő ünnepek idején. Mindebben Bajzáth Sándor addiktológiai konzultáns volt a segítségünkre.

Mi ihlette Kepes András legújabb könyvét?

Hiába televíziós legenda, ő mégis inkább írónak tartja magát. Kepes András bármibe fog abban sikeres tud lenni, kifaggatjuk, hogy mi a titka!  És azt is megtudjuk tőle, hogy mi ihlette legújabb könyvét.

Emberi Hang díjat nyert Czutor Zoli

Az Emberi Hangon az Életért Egyesület évente adja át az Emberi Hang-díjat. A díjat olyan személy kaphatja meg, aki a szeretet, a béke, a humanizmus, a tolerancia és a segítségnyújtás mezsgyéjén jár, elutasítja a rasszizmust, a kirekesztést és a homofóbiát. Életével, tetteivel példa arra, hogy emberi módon is lehet élni és önzetlenül segíteni másoknak.Idén Czutor Zoli kapta az egyik Emberi Hang-díjat. Sőt egy készülő dalról is faggatjuk majd, amit Zsanival feleségével közösen készít.

A rászoruló gyerekekért fogtak össze a Bosszúállók

Összefogtak a szuperhősök! Legalább is a szinkronhangjaik a rászoruló gyerekekért! „Hangot adunk a kívánságoknak!” – elnevezéssel indított kampányt a Magyar Református Szeretetszolgálat, melyhez kilenc jól ismert színművész csatlakozott. A cél, hogy 2020 család karácsonyát szebbé tegyék.

Miért fontos a teljes értékű gabona fogyasztása?

November 19. a Nemzetközi Teljes kiőrlésű nap. Úgy gondoltuk, ha már ezt a napot ünnepeljük akkor jó lenne megtudni pár hasznos információt, a teljes értékű gabonákról!

Nőként az e-sport világában: bemutatjuk a C.R.E.A.T.E-et!

Az e-sport, azaz a számítógépes játékok már annyira népszerűek, hogy lassan lekörözik a valódi sportok nézettségi adatait. Persze az online világban tarolnak igazán. Ezt a fajta elfoglaltságot sokan a férfiak privilégiumának tekintették, nekik most azt kell mondanunk tévedtek, ugyanis egyre több hölgy is játszik, most bemutatunk egy női e-sport sztárcsapatot a C.R.E.A.T.E-et.

25 évvel ezelőtt szerepelt először címlapon Szorcsik Viki

Következő vendégünkről nehezen hihető, hogy 25 évvel ezelőtt szerepelt először újság címlapján pedig igaz! Szorcsik Viki nem most éli élete legjobb napjait, úgy érzi ebben a covidos helyzetben kicsit elveszett. Arról is beszélgettünk vele, hogy mennyire foglalkoztatja őt az idő múlása.

Legyél te is mobildonor – most jó helyre kerülhet megunt okostelefonod

Sokan vannak, akik akár évente is cserélgetik a telefonjukat, azonban sokaknak nem telik okostelefonra. Rajtuk segíthetsz, ha te is mobildonor leszel!

Teljes a trilógia: Szakács Gergő ’Képtelen’ című klipjének első képkockái a Reggeliben!

A "Haladok", "Ne sajnálj" és a "Képtelen" című dalokat saját magánéleti vívódásairól írta Szakács Gergő – Most a trilógia utolsó darabjába a Képtelenbe nézünk bele.  Ennek klipjét nálunk láthatják először az RTL Reggeli nézői!

Húszból egy koronavírusos beteg legalább 8 hétig érzi a tüneteket

Húszból egy koronavírusos beteg legalább 8 hétig érzi a tüneteket, tehát elhúzódó covidban szenved. De mitől függ, hogy valakinek így reagál a szervezete?

Erdei Zsolt is megküzdött a koronavírussal

Erdei Zsoltot A Konyhafőnök VIP műsorában láthattuk a napokban, de a profi ökölvívó nem csak a konyhában küzdött, hanem otthon is, méghozzá a koronavírussal.

Peller Mariannal első könyvének megszületéséről beszélgettünk

Már szerdán említettük, hogy Szabados Ági könyvesboltjában már kapható Peller Mariann első könyve, a Végtelen kísértés. Most a könyv megszületéséről beszélgettünk a Reggeli műsorvezetőjével.

Gipszbe öntötték a Peller-lányokat

Az Életünk története című műsorban eddig sztárpárok öregedtek meg a szemünk láttára. Most vasárnap azonban a Reggeli műsorvezetői, a Peller-nővérek utaznak előre a jövőbe.

Ön is szerepelhet Veréb Tomi különleges videoklipjében

Veréb Tomi egy különleges klippel készül az év végére, amelyben akár még Önök is szerepelhetnek! Hogy pontosan hogyan, arról Tomi mesélt nekünk.

Sztarenki Dóra elmesélte mi a legnagyobb kihívás az online színházban

Bezártak a színházak, de egyre több társulat online közvetíti, vagyis streamingeli az előadásait. Hogy ez színészként mekkora kihívás, arról Sztarenki Dórával beszélgettünk.

A robotok elvehetik a munkánkat? Merre tart a mesterséges intelligencia?

Ferenc pápa arra szólította a katolikus híveket, hogy imádkozzanak, hogy a mesterséges intelligencia ne forduljon az emberiség ellen. Hogy van-e ok aggodalomra, meddig fejlődhet, vagy egyáltalán mi az a mesterséges intelligencia, arról Keleti Arthur jövőkutatót, az Önkéntes Kibervédelmi Összefogás elnökét kérdeztük.

Hogyan oldjuk a feszültséget a családban, ha össze vagyunk zárva?

A korlátozások következtében nagyon sok középiskolás otthon tanul és sok szülő is home office-ra kényszerült. Ez pedig a legkiegyensúlyozottabb családoknál is feszültséget szül. Hogy hogyan lehet ezeket feszültségeket oldani, arról Kiss-Nemes Veronika pszichológussal beszélgetünk.

Iszak Esztinek köszönhetően stresszoldó jógával ért véget a Reggeli

Iszak Eszti jógaoktatóvá képezte magát. Elmesélt milyen pozitív hatásai vannak a jógának és közben átmozgatta a Reggeli műsorvezetőit.

Rezes Judit A Konyhafőnök VIP-ben túllépett a komfortzónáján

Már egy hete izgulhatunk és szoríthatunk a képernyők előtt A Konyhafőnök VIP versenyzőinek, akik között idén – Szabó Győző után felesége – Rezes Judit színésznő is megméretteti magát. Jenőtől már kötényt is kapott, most pedig elmesélte nekünk, hogy mennyire érezte magát komfortosan a konyhai versenyhelyzetekben.

Déri Heni már a negyedik hónapban van kisfiával

Babavárás a koronavírus-járvány idején? Valóban veszélyesebb egy kismamára, illetve a magzatára nézve a koronavírus, mint eddig gondolták? Milyen ajánlásokat érdemes betartania a várandós anyukáknak a járvány idején? Erről beszélgettünk Dér Henivel, aki a 4. hónapban van kisfiával, valamint egy szakértő is a segítségünkre lesz a témában.

Szabados Ágnes valóra váltotta álmát és saját könyvesboltot nyitott

Szabados Ági 6 éve vezeti az RTL Klub Híradóját, 4 éve ismertségét olvasásnépszerűsítésre is „használja”, most pedig ismét gondolt egy merészet és könyvkiadót alapított, valamit könyvesboltot nyitott.

Görög Zita és családja elkapta a koronavírust, de már túl vannak a nehezén

Görög Zitánál 3 hete jelentkeztek a koronavírus tünetei, de nem csak ő, hanem családja nagy része is megbetegedett. Elmesélte milyen tüneteket tapasztalt, és mivel kúrálta magát és családját.

Padlót fogtak a Reggeli műsorvezetői, Béres Alexandra mozgatta át Zsófit és Gergőt

Ismét bezártak az edzőtermek, nem lehet csoportos órákra, edzésekre járni. Béres Alexandra, fitnesz világbajnok segítette abban, hogyan ne hagyjuk el magunkat ebben a helyzetben.

Milyen kihívások elé állítja a szülőket, ha a pici baba idő előtt születik meg?

Magyarországon minden 11. újszülött a 37. terhességi hét előtt jön világra, vagyis koraszülött. Hogy milyen kihívásokkal járhat a családok számára egy koraszülött baba érkezése, valamint, hogy kik és hogyan próbálnak segíteni ezeknek a csöppségeknek és a családjaiknak, erről beszélgettünk.

Mitől függ, hogy kinek, mennyi az ajánlott folyadékbevitel egy nap?

Mennyit kellene innunk ősszel annak érdekében, hogy nagyobb eséllyel kerüljük el a betegségeket? Ennek jártunk utána Fülöp Lili dietetikussal, ugyanis a szakértők szerint már az enyhe kiszáradás is egy sor betegség kialakulásához vezethet.

Szombaton indul a ValóVilág10! Ilyenek az új játékosok Puskás Peti szemével

Már csak egyet kell aludni hiszen november 14-én indul a jubileumi ValóVilág10! A műsorvezető páros idén is ugyanaz a két szerethető, de picit őrült személy lesz, Nádai Anikó és Puskás Peti!

Dzsúdló másfél éve zenél és máris bezsebelte az MTV EMA díját

Az MTV EMA a világ egyik legnagyobb könnyűzenei díjátadója. 2020-ban Budapest volt az egyik helyszíne, a rajongók szavazatai alapján pedig a magyar győztes, Juhász Márton azaz Dzsúdló lett.

Szájmaszk Készítő Angyalok segítik a rászorulókat a járvány elleni védekezésben

A Szájmaszk Készítő Angyalok Facebook-csoport tagjai olyan lelkes önkénteseket, akik – mindenféle anyagi ellenszolgáltatás nélkül, sőt leginkább saját költségen – otthon gyártanak maszkokat, majd eljuttatják azokat a rászorulókhoz. Már 145.000 maszk legyártásán is túl vannak, most az ötletgazdával beszélgettünk.

Magyarországi karrierre vágyik az USA-ban sikeres MMA-harcos, Borics Ádám

8 hónap után tért ismét haza Borics Ádám a magyar MMA legsikeresebb versenyzője, akit a Reggeli nézői, de a világ is jól ismerhet.

Németh Kristóf 45 éves lett és készül egy harmadik gyerekre

Következő vendégünk egy biztos, sosem áll le! A színház, a golf és az építkezési projektje is folyamatosan mozgásban tartja! Ja és mellesleg most lett 45 éves, de talán élete legjobb formájában van!

Gáspár Laciéknak megváltozott a véleménye az öregedésről az Életünk története után

Az Életünk története című műsorban már láthattuk Schobert Norbit és Rubint Rékát, valamint Nagy Ervint és Borbély Alexandrát is megöregedni. Most vasárnap pedig nem más, mint Gáspár Laci és gyönyörű felesége Niki válik a nézők szeme láttára idős házaspárrá.

Az Apatigris szívtiprója eleinte nem színésznek készült

Itt volt velünk az éteren keresztül az Apatigris romantikus hódítója, Medveczky Balázs!

Black friday: eljött a karácsony előtti kedvezményes ajándékvadászat ideje!

Elérkezett november talán leginkább várt időszaka, hiszen a Black Friday alatt hihetetlen akciókkal bombázzák a boltok a vásárlókat. De hogy mi is az a Fekete péntek és a mostani járványhelyzet hogyan írta fölül ezt a napot – erről Várkonyi Balázzsal az Extreme Digital vezérigazgatójával beszélgettünk!

Tévhitek a cukorról: ne higgyünk el mindent!

A legtöbb ember már tudatosan próbálja kiiktatni a cukrot a táplálkozásából, de ha helyette nagymennyiségű édesítőszert fogyasztunk, az sem a legjobb út.

Reggeli 2020-11-13


szerző:
2020.11.13. 06:00
Így látja most Gianni Annoni az éttermek helyzetét

A szigorítások értelmében mától zárva tartanak az éttermek. Hogy hogyan érinti ez az intézkedés az egyébként is nehéz helyzetben lévő gasztro szektort, illetve milyen lehetőségei, kilátásaik vannak a jövőre nézve, ennek Gianni Annonival jártunk utána.

Varga Viktor egy spirituális központot szeretne létrehozni

Nem káprázott a szeme azoknak, akik Varga Viktort látták az Éjjel-Nappal Budapest hétfő esti epizódjában az RTL II-n. Mesélt nekünk sorozatbéli szerepéről és új terveiről.

Damaszt és paprikás csirke - Péterfy-Novák Éva és Szentesi Éva közösen írtak könyvet

Igazán rendhagyó formában ünnepeljük meg a Márton-napot, méghozzá 2 írónő társaságában, akik az elmúlt időszakban a gasztronómia világában is elmerültek. Elárulták ennek okát, illetve azt is, hogy szerintük mi az igazán jó Márton-napi menü titka.

Hosszú Katinka boldog, hogy végre nem a pihenésre, hanem a versenyzésre koncentrálhat

Hosszú Katinka a 3 szoros olimpiai, 9 szeres világ és 14 szeres Európa-bajnok úszónőnk ismét minden idejét a medencében tölti, hiszen szeretné újra elérni a februári formáját. Mindehhez nagyban hozzásegíti a jelenleg hazánkban zajló nemzetközi úszóliga, melyben csapata, az Iron a 3. helyen áll.

Nyári Dia kisfia és kutyája mostanra már megbékélt egymással

Nyári Dia éppen a színpadi visszatérésére készült, mikor a napokban, éppen az összpróbájuk közben kiderült, hogy ismét leengedik a függönyt a színházak. Mit fog most csinálni, és hogyan telnek a hétköznapok? Karrierről és családról beszélgettünk vele.

Hogyan néz ki egy virtuális állásbörze?

A JOB4me egy virtuális állásbörze, ahol digitális környezetben, fizikai korlátok nélkül segítik az álláskeresők és munkaadók egymásra találását. Bányai Nikolettával és Hajdú Csongorral arról beszélgettünk, hogy milyen lehetőségeik vannak az álláskeresőknek és milyen álláslehetőségek közül válogathatnak az érdeklődők.

Bódi Sylvi aranykalászos gazda lett és imád a kertben dolgozni

Bódi Sylvi ideje nagy részét a tenger, vagy óceánparton töltötte szörfdeszkája társaságában, viszont a 2020-as év, az ő életében is jelentős változásokat hozott. A járványhelyzet következtében hazaköltözött és vidéken a kertjében, a természetben találta meg számításait. Mesélt nekünk vidéki életéről és arról is, hogy mekkora kihívás számára A Konyhafőnök VIP.

Mi a szép mosoly és egészséges fogak titka?

Dr. Farkas Dávid, fogorvos és Dr. Palotás Csaba, szájsebész beszélnek arról, hogy milyen állapotú fogsorból lehet esztétikusat varázsolni. De mennyire szélesek a lehetőségei manapság a fogorvosoknak és a pácienseknek? Elmondják azt is, hogy a jelenlegi járványhelyzetben lehet-e fogorvoshoz menni.

Mi alapján döntenek az orvosok élet és élet között, ha megtelnek a helyek a sürgősségin?

Ha több lesz a súlyos állapotú beteg a sürgősségi osztályokon, mint a rendelkezésre álló kapacitás, akkor a szakembereknek dönteniük kell arról, hogy kinek az életét mentsék meg. Emberéletek forognak kockán, de hogy ilyen esetekben kiknek és milyen irányelvek alapján kell meghoznia ezeket a súlyos döntéseket, megtudhatják Dr. Hegedűs Zsolt, a MOK Etikai Kollégiumának elnökétől.

Macskatámadás: mi a teendő, ha agresszívvá válik a cicánk?

Brutálisan megtámadta és súlyosan megsebesítette a gazdáját egy macska tegnap Budapesten. A gazdit kórházba kellett szállítani. Hogy mi lehet az oka annak, hogy ilyet tesz egy háziállat, ezt próbáljuk meg kideríteni Dr. Sótonyi Kata állatorvos segítségével.

Fördős Zé: az új Konyhafőnök VIP rátesz még egy lapáttal

Hétfőn startol a Konyhafőnök VIP legújabb szériája. Fördős Zé szerint nagyon izgalmas versenynek nézünk elébe, két zsűritársa és Zé maga is új oldaláról mutatkozik majd be a nézőknek. Annyit már most elárult, hogy ezúttal sem kímélték a versenyzőket.

Mi az az okoskassza és hogyan segíthet a kereskedőknek?

8.9 millió bankkártya van jelenleg használatban Magyarországon. De sok helyen még mindig nem megoldott a kártyás fizetés. Az online pénztárgéppel rendelkező kereskedőknek két hónapja maradt, hogy átálljanak a fizetés új korszakára. Milyen lehetőségeik vannak a jelenlegi helyzetben?

Családi receptek és téli finomságok a Street Kitchen magazin legújabb számában

Recepjeinket a Street Kitchen csapata állítja össze, akik az elmúlt időszakban sem tétlenkedtek, hiszen egy vadonatúj magazinnal rukkoltak elő, melyben Zé családi recepteket is elárul. Ezúttal komoly vetélytársra is akadt a szakmában, ráadásul a családtagjai között.

Testképzavarral és étkezési zavarral küzd Nagy Bogi

A fiatal énekesnő közösségi oldalán mesélt problémáiról. Nem csak azt árulta el, hogy miért tartotta fontosnak, hogy nyilvánosan is felvállalja problémáit, hanem, hogy milyen tüneteket észlelt magán, honnan tudta, hogy baj van és hogyan próbál megküzdeni ezzel a helyzettel.

Már készülnek a zavargásokra az Egyesült Államokban

Még mindig nem tudjuk biztosan ki lesz Amerika elnöke. Rekordokat döntött az idei választás, hiszen soha ennyien nem adták le a szavazatukat. És talán soha nem volt ilyen megosztott a társadalom az Egyesült Államokban. Benjamin Novak amerikai újságíró volt segítségünkre abban, hogy megértsük mi zajlik most a tengerentúlon.

Így változott meg Czutor Zoliék párkapcsolata a Nyerő Páros óta

A Nyerő Páros egyik sztárpárja, Czutor Zoli és Kilián Zsanett voltak a vendégeink, akik ezúttal a konyhánkban is bizonyítanak. Elmondták, hogy miben változott meg a párkapcsolatuk a műsor óta és milyen hatással volt hosszabb távon a magánéletetükre az átélt kaland.

Ellopták Peller Mariann Instagram fiókját - hogyan lehet védekezni a hekkerek ellen?

Már majd egy hete, hogy eltűnt és valószínűleg ellopták Peller Mariann közel 60 ezer követővel rendelkező Insta oldalát. A csalók az Instagram nevében küldtek üzeneteket több ismert embernek is, aki viszont gyanútlanul megadta nekik a kért adatokat, annak egyből el is tűnt a közösségi oldala. Hogy mit lehet tenni ilyen esetben, van-e esély a visszaszerzésre és hogyan lehet megvédeni az adatainkat, erről beszélgettünk Keleti Arthur kibertitok- jövőkutatóval.

Meredeken emelkednek az esetszámok, várható további szigorítás?

4219 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és 90-en haltak meg egy nap alatt a koronavírus következtében Magyarországon. A számok exponenciálisan növekednek, tegnaptól ismét szigorítottak a járványügyi intézkedéseken. Hogy mire számíthatunk és mit tanácsolnak a szakértők az év hátralevő időszakára, arról Dr. Galgóczi Ágnest, az NNK járványügyi osztályvezetőjét kérdeztük.

Pikkelysömör: sokan szenvednek tőle, mégis sok tévhit kering a betegségről

Világszerte nagyságrendileg 125 millió ember szenved pszoriázisban, azaz pikkelysömörben, ami az egyik leggyakoribb bőrbetegség. Magyarországon a lakosság közel másfél százaléka érintett, ennek ellenére sokan még mindig nem ismerik ezt a betegséget.

Hogy tud működni egy színház Covid idején?

A Játékszín július 13-án kezdte meg a tavaszi zárlat miatt elmaradt előadások pótlását. Szinte mostanáig teltházzal működött a teátrum, a második hullám azonban már most érezteti a hatását. Világbemutatóról beszélhetünk, hiszen Chaplin Nagyvárosi fények című némafilmjét még sosem állították színpadra. Szente Vajk néma produkciót rendezett, melynek látványvilága és zenei aláfestése ugyancsak a némafilmeket idézi. A Játékszín repertoárján jelenleg 19 produkció szerepel.

Terrortámadás Bécsben: még nem tértek magukhoz a sokkból

Terrortámadás történt hétfőn este Bécs belvárosában. Az osztrák belügyminiszter kedden hajnalban 3 ember halálát erősítette meg. A negyedik halott az egyik merénylő, akit a rendőrök lőttek le. Az osztrák belügyminiszter szerint a lelőtt terrorista az Iszlám Állam szimpatizánsa volt. Telefonon beszélgettünk a Bécsben élő Pajer Kornéliával.

Így vagy tökéletes - egy kiégett reklámszakember és egy sikeres írónő szerelmi története

Az írók nem mind elviselhetetlenek, de András (Fekete Ernő) kétségtelenül az. Egy sikeres reklámügynökség kiégett kreatívigazgatójaként még azután is komoly író szeretne lenni, hogy az első regénye csúnyán megbukott. Lenéz mindent, ami nem szépirodalom, így mélyen megveti az új spirituális bestsellert, az Így vagy tökéletest és annak népszerű szerzőjét, Katát (Béres Márta). Az alkotókkal beszélgettünk a filmről.

Kovács Dóri, a HighLife műsorvezetője megszerezte a kozmetikus diplomáját

Kovács Dórit nem kell bemutatni, a nézők az Éjjel-Nappal Budapestben ismerhették meg, de többek között az RTL Klubbon már 5 éve futó HighLife magazinműsor műsorvezetője, most sikeresen megszerezte a kozmetikus diplomáját.

Szájrapuszi: adhatunk puszit a gyerekünk szájára?

Nem nagyon tud napirendre térni a világ egyik fele afölött, hogy David Beckham, mint apuka időnként a szájukon is megpuszilja a gyerekeit. Most éppen Victoria osztott meg egy olyan képet, ahol David a 9 éves lányát csókolja szájon. A szájrapuszi kulturális kérdés. Aki úgy nőtt fel, hogy a családjában természetes volt, nem lát benne semmi rosszat, ahol azonban ez kizárólag a szerelmesek közötti kapcsolatra korlátozódik, ott a gyerek felnőttként is taszítónak fogja találni.

Karrierváltás: Zsófi és Mariann milyen szakmát választanának, ha váltaniuk kellene?

Állandó nézőink hozzászokhattak, hogy bizony egy-egy témában kikérjük vendégeink és műsorvezetőink véleményét. Aktuális kérdés, hogy mit csinálnánk akkor, ha jelenlegi munkákat nem folytathatnánk.

Amíg nem repülhet, a videómegosztón bontogatja szárnyait a pilóta

A koronavírus-járvány a gazdaságra is negatív hatással van. A mostani helyzet nagy vesztesei többek között a pilóták és a repülőiparban dolgozók. Sokan azt gondolják, a pilóták milliókat keresnek, simán kibírnak 1 évet munka nélkül, viszont a képzés, hogy valaki pilóta lehessen közel sincs ingyen. Réti Máriáss Juliennel az AboveHorizont alkotójával beszélgettünk a pilótákat érintő nehézégekről és arról mi lehet a kiút.

A Drága örökösök sztárja, Molnár Gusztáv a véletlennek köszönheti szerelmét, Vivient

Az RTL Klub Drága örökösök című sorozatának sztárja – Szláven azaz Molnár Guszti gyönyörű párjával, Viviennel érkezett ma hozzánk a stúdióba. Elmesélték, hogyan ismerkedtek meg és miért döntöttek úgy, hogy Gödöllőn rendezkednek be közös életükre.

Elektronikus pénztárca a mobilunkon - bemutatjuk a jövő fizetési módszerét

2021. január 1-től kötelező lesz az elektronikus fizetés lehetőségét is biztosítani a vevőknek az online kasszák mellett. Miről szól az új rendelet és miként érinti a vállalkozókat? Mi a különbség a bankkártya és az azonnali fizetési rendszerek közt? Várkonyi Gábort, a CMO24 Zrt. Vezérigazgatójával beszélgettünk.

Ki látja el a betegeket, ha egyre több orvos fertőződik meg?

Az elmúlt időszakban egyre több a koronavírusos megbetegedés és a vírus az orvosokat sem kíméli. De mi lesz, ha túl sok egészségügyi dolgozó lesz beteg? Hogyan változott most a háziorvosok feladata? Hiszen első lépcsőként nekik kell megítélni milyen súlyos a beteg állapota. Dr. Komáromi Zoltán, háziorvost kérdeztük.

Palya Beának kinyílt a világ a válása után és most újra szerelmes

Szerinte a válás, változás egy nagy önszeretet gyakorlat. Palya Bea túl van egy nehéz időszakon, de most megtudtuk tőle, hogyan találta meg a boldogságához vezető utat.

Tatár Csilla: „Életem végéig járnom kellene terápiára”

A tévés műsorvezető a koronavírus első hulláma alatt lett kétgyermekes édesanya, a sok kihívás pedig komoly próbatétel elé állította szorongó alkatát. 

Figyeljünk az álmainkra, mert betegségeket jelezhetnek!

A neurológiai rendellenességek megdöbbentő módon képesek befolyásolni az álmokat. Ugye erre a mondatra azért többen felkapják a fejüket, hogy pontosan ez mit is jelenthet, azt most megtudjuk dr. Vida Zsuzsanna, szomnológus, neurológustól.

Sáfrány Emese most már inkább az utódairól gondoskodna

Spárgázik, nyaktörő mutatványokat csinál a levegőben, versenyeken is részt vett, ahol kiváló eredményeket ért el.  Most viszont úgy érzi, hogy tudását átadja növendékeinek és az utánpótlásra koncentrál. Hogy ez vajon a visszavonulást jelenti-e, azt máris megtudjuk Sáfrány Emesétől.

Mi is az a WPC és mire használjuk?

A WPC mozaikszóról valószínűleg kevesen hallottak. Most viszont Szalontai Dávid tulajdonostól, és Illés Zoltán ügyvezetőtől megtudjuk, hogy pontosan mi az a WPC.

Dudás Miki szerelme, Szigligeti Ivett műsorvezetőként is kipróbálná magát

Egy csodás hölgy, aki megszelidítette Dudás Mikit és azt is elérte, hogy szerelmeslevelet írjon neki. A gazellatestű Szigligeti Ivettet a Nyerő Párosban láthattuk és most szeretné, ha más oldaláról is megismernénk őt.

Új műsor indul a Muzsika TV-n Nótár Maryvel

November 2-án indul a Dana-Dom Nótár Maryvel a Muzsika tévén. Élő zenekari kisérettel szólalnak meg a mulatós slágerek és a híres magyar nóták. Hogy milyen hírességekkel várja a nézőket, azt most elárulta nekünk.

Rubik Ernő eladta világhírű kockáját

Egy kanadai cég 50 millió dollárért, vagyis átszámítva több mint 15 milliárd forintért megvásárolja a Rubik-kocka tulajdonjogait birtokló céget. Hogy mit szól ehhez egy igazi rubik kocka rajongó, azt most megtudjuk Vermes Kornél, magyar bajnoktól.

Arcfiatalító beavatkozás plasztika nélkül

Az idő múlásával elsőként az arcon jelennek meg az öregedés jelei. A stressz, a napsugárzás, a környezetszennyezés mind nyomot hagy az arcbőrön. Egy új eljárás segítségével azonban ezen lehet változtatni, műtéti beavatkozás nélkül. Hogy pontosan mi ez, azt megtudhatjuk, dr. Hegedűs Beáta, esztétikai orvostól.

Könnyebben elkaphatjuk a koronavírust, ha bejön a tartósan hideg idő?

A koronavírus fertőzés egyeseknél súlyos tüdőgyulladást okoz.  A mostani időszak azonban más szempontból is veszélyezteti tüdőnk egészségét. Ugyanis a hideg idő és a levegő szennyezettsége is hatással van a tüdő kapacitására. Vendégünket, dr. Varga János tüdőgyógyász főorvost kérdeztük erről.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való