KERESÉS search-close

Pataky Attila

69 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Pataky Attila"

Pataky Attila egy 25 évvel ezelőtti titokról rántotta le a leplet

Kun Péter az Edda egykori gitárosa 93 nyarán szenvedett halálos balesetet. A végzetes éjszakán, Peti úton keresztbe fordult motorját épp utána siető testőre ütötte el.

Rengeteg hazai művész került kórházba!

Egyáltalán nem állítjuk, hogy kapcsolat lenne a két évvel ezelőtt sorra lebetegedő ismert emberek problémája között, de furcsa és szerencsére nagyon ritka, hogy egyszerre ennyi művész került akkor kórházba. Mi történhetett mégis velük?

Pataky Attila 66 évesen is készen áll az apaságra!

Két házasságából egy-egy fia született Pataky Attilának, ám harmadik feleségével is azt tervezik, hogy bevállalják a közös gyereket. Az Edda frontembere úgy érzi, 66 évesen is elég energiája maradt ahhoz, hogy újra apai örömök elé nézzen.

Sötét titok derült ki Balázs Pali múltjáról!

A romantika hercege nem mindig a szerelmes vonalon mozgott...

Pataky Attila tényleg hisz a földönkívüliek létezésében?

Pataky Attiláról közismert, hogy a zene mellett más is mélyen foglalkoztatja. Nemcsak hisz a földönkívüliekben, hanem állítása szerint már többször is voltak harmadik típusú találkozásai.

Fókusz 2018-02-06


szerző:
2018.02.06. 17:25
PATAKY ATTILA:

Pataky Attila nemcsak arról mesélt a Fókusz riporterének, hogy hisz-e a földönkívüliek létezésében, hanem új albumát is megmutatta az Edda frontembere.

Mit szólt hozzá Pataky Attila, hogy átírták a dalát?

János ősidők óta imádja az Edda zenekart, és Bence fiával is megszerettette „mélytartalmú” zenéjüket. Mikor Bence kisgyerek volt, Pataky Attila kinézte őt a közönség soraiból, felhívta magához a színpadra, és úgy megtetszett neki a gyerkőc produkciója, hogy még turnézni is elhívta az akkor még 5 éves Bencét. A fiú azóta már „szép nagy sráccá” cseperedett, és egy kis meglepetéssel készült a legendás énekesnek…

Hazai sztárok és az UFO-k kapcsolata

Bíró Icának, Pataky Attilának és Hevesi Tamásnak ugyanaz az álláspontja: van élet a földön kívül. Mindhárman tapasztaltak már megmagyarázhatatlan jelenségeket, fényeket, vagy azonosítatlan repülő tárgyakat láttak. Sőt, egyikük átprogramozott emberekkel is találkozott már.

Óva int az idegenektől!


szerző:
2017.03.31. 17:25
Óva int az idegenektől!

Pataky Attila aggódva figyeli a NASA legújabb kutatásait: szerinte vigyáznunk kell, ha esetleg kapcsolatba kerülnénk földönkívüliekkel. A zenész tudja, mit beszél, hisz állítása szerint az évek alatt már többször találkozott velük.

Pataky Attila otthon mesélt az életéről

Olyannyira volt váratlan a látogatásunk Pataky Attiláéknál, hogy maga a zenész is csak akkor érkezett haza, amikor bekopogtunk hozzá. Az énekes oda is bevitt minket, ahova még tévé stábot nem engedett be, és megtudtuk, hogy miért látja rózsaszínben a világot.

ÉNB Bécy olyan macsó akar lenni, mint Pataky Attila

Az Éjjel-Nappal Budapest Bécyje az EDDA egyik dalával készült a Playback Párbajra, és egy igazi macsó szerepét szerette volna hozni, ami állítása szerint egyáltalán nem áll tőle távol!

Őszintén vall súlyos betegségéről!

Decemberben rákot diagnosztizáltak nála, pár hónap múlva életmentő műtétet kellett végrehajtani Pataky Attilán. Hogyan birkózott meg testileg és lelkileg a halálos kórral?

Halálos kórt küzdött le az EDDA frontembere

Pataky Attila decemberben kapta meg a legsúlyosabb diagnózist: rákos daganatot állapítottak meg alhasi fájdalmai okozójaként. Az énekes teljes letargiába esett és nagyon megijedt: elzárkózott a műtéti beavatkozástól. Úgy érezte, először saját magának kell rendbe jönnie a gyógyuláshoz.

Miért betegeskednek mostanában a magyar hírességek?

Egyáltalán nem állítjuk, hogy kapcsolat lenne az utóbbi hetekben sorra lebetegedő ismert emberek problémája között, de furcsa és szerencsére nagyon ritka, hogy egyszerre ennyi művész kerül kórházba. Mi történhetett akkor mégis velük?

HH best of: Hozzák nyilvánosságra az UFO-aktákat!

A Magyar Ufokutató Szövetség a kormányfőhöz fordult, hogy ne titkolózzanak tovább. A szövetség kongresszusán felszólalt Pataky Attila is, aki elmondta, hogy őt is már többször eltérítették a földönkívüliek.

Mi történik, miután kirepül a gyerek?

Anyák és apák, akik 18-20 éven át gyerekeiknek szentelték mindennapjaikat. Beszélni, járni tanították őket, az óvodát az iskola követte, a gyerek kamasszá, majd felnőtté vált, majd bekövetkezett az, ami elkerülhetetlen: a fióka kirepült a fészekből. Lukács Gabriella riportja.

Fókusz Plusz 15-07-18


szerző:
2015.07.18. 19:10
Fókusz Plusz 15-07-18

Fókusz Plusz: Ki ez a férfi? - Állami gondozásban nőtt fel, volt punk zenész. Négy gyermekes családapa, és a Saul fia főszereplője. Röhrig Géza magáról mesél. Hogyan tovább? - Amikor vége a közös életnek. Híres szülők mesélnek arról, mit éltek át, amikor csemetéjük elhagyta a családi fészket.

Pataky Attila mert nagyot álmodni


szerző:
2015.06.03. 17:07
Pataky Attila mert nagyot álmodni

Először egy olimpiai dobogóra álmodta magát, de sajnos a sport valóban csak álom maradt. Aztán jött a zene, ami segített kitörni a Vasgyárból. Az EDDA mára már 32 aranylemezzel büszkélkedhet és egy óriási, teltházas jubileumi koncerttel ünnepelték a 40. születésnapjukat. Aki tényleg kíváncsi rá, az az Edda első lemezétől a 32. lemezéig megtalálja őt, a zenéjében, szövegeiben, az egész élete benne van.

Így köszöntik a sztárok anyukájukat

Május első vasárnapján az anyákat köszöntjük. Ez alkalomból ismert embereket kértünk fel arra, meséljenek gyermekkorukról és édesanyjukhoz fűződő viszonyukról. Dörmer Csaba riportja.

Anyák napi meglepetés: sztáranyukák a kamerák előtt

Május első vasárnapján az anyákat köszöntjük. Ez alkalomból ismert embereket kértünk fel arra, meséljenek gyermekkorukról és édesanyjukhoz fűződő viszonyukról. Dörmer Csaba riportja.

Fókusz Plusz 15-05-02


szerző:
2015.05.02. 19:10
Fókusz Plusz 15-05-02

Fókusz Plusz: A legszebb ünnep - Hírességek köszöntik édesanyjukat anyák napja alkalmából. Kinek mit jelent az élet legfontosabb köteléke? Élő könyvek - Menekültek, ösztöndíjasok, vagy csak kíváncsiak ránk. Itt élő külföldiek mesélnek magukról úgy, ahogy eddig sohasem.

Fókusz 15-04-14


szerző:
2015.04.14. 18:00
Fókusz 15-04-14

Fókusz: Tavaszi divatvadászat - Mit hordjanak azok, akik trendik akarnak lenni? A fiúknál az a jelszó: Öltözz a barátnőd gardróbjából! A nagy Edda-ünnep - Végigkísértük Pataky Attilát a szülinapi bulin, megmutatjuk, hogyan készült a 40. évfordulóra. Kiutasították őket - Mit tett a 20 éve itt élő család, hogy el kell hagyniuk az országot? Mindenki segíteni próbál.

40 éve a színpadon: az Edda örök!

A Fókusz ott lehetett a kulisszák mögött. Megmutatjuk, hogyan készült a legendás rock együttes a koncert előtt, és hogyan ünnepelték meg az Edda negyedik X-ét. Hubai Antal riportja.

40 éve rock: Ilyen volt az Edda születésnapja!

A Fókusz ott lehetett a kulisszák mögött. Megmutatjuk, hogyan készült a legendás rockegyüttes a koncert előtt, és hogyan ünnepelték meg az Edda negyedik X-ét. Hubai Antal riportja.

PATAKY ATTILA: „Az elején természetesen csak kisebbeket mertünk álmodni”

Az Edda frontembere 40 év távlatából mesél arról, milyen volt az indulás, hogyan indult be a zenekar karrierje.

Az Edda Művek sikere töretlen

40 éve állnak a színpadon, jóban-rosszban kitartottak egymás mellett. Bár azt mondják, hogy nem volt mindig könnyű, ha tehetnék, mindent ugyanígy csinálnának. Elárulták, hogy mi az évtizedes barátságuk titka, milyen tragédia árnyékolta be a pályafutásukat, és melyek a zenekar legemlékezetesebb pillanatai.

Ha véget ér a szerelem...avagy kell-e házassági szerződés?

Vajon érdemes kötni házassági szerződést? Mi szól ellene és mi mellette? Erről kérdeztünk hírességeket, és egy ügyvédet, akihez a párok természetszerűen már akkor érkeznek, amikor egy házasság véget ér, és az anyagiak kerülnek előtérbe. Vannak országok, ahol a házassági szerződésnek már óriási hagyománya van, mi egyelőre nem tartozunk közéjük.

Házassági szerződés: kössünk vagy ne kössünk?

Vajon érdemes kötni házassági szerződést? Mi szól ellene és mi mellette? Erről kérdeztünk hírességeket, és egy ügyvédet, akihez a párok természetszerűen már akkor érkeznek, amikor egy házasság véget ér, és az anyagiak kerülnek előtérbe. Vannak országok, ahol a házassági szerződésnek már óriási hagyománya van, mi egyelőre nem tartozunk közéjük. Temesvári Csilla riportja.

2014 a sztáresküvők éve volt

Esküvői láz tombolt tavaly Hollywoodban, olyannyira, hogy még az örök agglegénynek tartott George Clooney fejét is bekötötték. Sztáresküvők terén persze mi, magyarok sem panaszkodhatunk, itthon többek között Klapka György és Pataky Attila is örök hűséget fogadott.

Reflektor 15-01-05


szerző:
2015.01.06. 01:05
Reflektor 15-01-05

Reflektor: Robin térhetett vissza a villába. 2014 a sztáresküvők éve volt.

PATAKY ATTILA:

Pataky Attila harmadszor, párja először állt oltár elé, de mindketten biztosak benne, hogy ez lesz az utolsó. A szertartás természetesen hatalmas buli volt, többek között erről is mesélnek az interjú során.

Földöntúli érzelmek: Pataky Attila ismét megnősült

Szerelmük már 5 éve tart, először Edda koncerteken, majd igazán egy Harley találkozón ismerkedtek meg. Pataky Attila megdöbbent, mennyire jó lehet egy kapcsolat, annak ellenére, hogy ő már harmadszor állt oltár elé.
 

Reflektor 14-10-28


szerző:
2014.10.29. 00:10
Reflektor 14-10-28

Reflektor: Pataky Attila ufókkal találkozott. Ábrahám Edit visszatér a Barátok köztbe. Megmérkőztek egymással az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai.

Pataky Attila nem akart hinni a szemének

Pataky Attila azt mondja, élete során már többször megtapasztalta a földönkívüliek jelenlétét, nemrégiben azonban olyasmit látott, amin még ő maga is meglepődött.    
 

A hírességek más bolygóról jöttek?

Pataky Attila már a kisugárzásból érzi, hogy ha valaki nem a Földről származik. Az ismertető jegyek alapján a Heti Hetes vendégeinek is volt néhány tippje, hogy ki lehet UFO.

Pataky Attila elvesztette édesanyját

Az EDDA énekese köztudott, hogy nem zárkózik el a spirituális dolgoktól, műsorvezetőinknek elárulta, hogyan is tudott kommunikálni halott édesanyjával.

Fókusz 14-07-15


szerző:
2014.07.15. 19:30
Fókusz 14-07-15

Fókusz: Túlvilági beszélgetés - Pataky Attila halottlátó segítségével vette fel a kapcsolatot nemrég elhunyt édesanyjával. Fél mázsa minusz - Ibolya százhúsz kilóról 70-re fogyott úgy, hogy nem vonja meg a szájától a falatot. mi a titka? Szépségek négylábúi - Milyen kutyát választanak a maguknak a reflektorfényben élő hölgyek? Igaz-e, hogy kedvencük hasonlít a gazdájára?

Pataky Attila a túlvilágon is tartja a kapcsolatot édesanyjával

Pataky Attila halottlátó közvetítésével vette fel a kapcsolatot elhunyt édesanyjával. A rockénekes július elején veszítette el a 91 éves Vali nénit. Nem csak édesanyja, a zenész is sokat szenvedett, míg végre el tudta engedni édesanyját.

Fókusz 14-03-17


szerző:
2014.03.17. 18:30
Fókusz 14-03-17

Fókusz: Mindenki aggódik - Agydaganata van Bajor Imrének, a népszerű színészt Kínában kezelik, mit mondanak az orvosok? Milliárdos a szomszédom - Mit tegyen az, aki elvitte a lottó főnyereményt? Jótanácsok a szerencse kegyeltjének. Titokzatos találka - Pataky Attila megint földönkívüliekkel találkoztt, ezúttal Floridában. Hogyan kommunikált velük?

Pataky Attila újabb esete az ufókkal

Állt már a kör, talán a gabonakör közepén is, mégis az Egyesült Államokba, a napfényes Floridába kellett utaznia úgy másfél hónappal ezelőtt, hogy egy újabb nulladik típusú találkozásban legyen része.

Pataky Attila a fiával énekel


szerző:
2014.01.22. 00:45
Pataky Attila a fiával énekel

Az ifjabb Pataky nemcsak a rockzene iránti rajongását örökölte az apjától, de a vérmérsékletét is, sőt a magánéletük is kísértetiesen hasonlít egymásra.

Reflektor 14-01-21


szerző:
2014.01.22. 00:40
Reflektor 14-01-21

Reflektor: Kiszel Tünde érett férfira vágyik. Pataky Attila a fiával énekel.

Pataky Attila örül, hogy hitre nevelte édesanyja

Az Edda frontember jó géneket örökölt anyukájától, aki nem rég ünnepelte 90. születésnapját és a mai napig fitt. Bár idősek otthonában él, mégis aktívan telnek napjai. Hogy Attila mit örökölt még Vali nénitől, videónkból kiderül.

Reflektor 13-05-27


szerző:
2013.05.28. 01:05
Reflektor 13-05-27

Reflektor: Antal Timi a felhők közé emelkedett. Pataky Attila eljegyezte a kedvesét.

Pataky Attila eljegyezte a szerelmét

Az Edda énekese és a barátnője, Orsolya négy éve alkot egy párt, mégis csak néhány hónappal ezelőtt költöztek össze és fűzték szorosabbra a kapcsolatukat.

Fókusz 13-04-23


szerző:
2013.04.23. 19:50
Fókusz 13-04-23

Fókusz: Ásót visz a Laci! - Hogyan született a „Szívós szemű Márta” és a „Szentmihályon presszó lesz”? Mit szólnak az előadók, ha átköltik a dalukat? Varázsvessző? - Vízereket kutattunk Pataky Attila hálójában, két szakember pálcázott, meglepő eredménnyel. Árván maradtak - Meghalt az édesanyjuk, a testvérek az utcára kerültek. Ricsi kollégiumba mehetett, Lali viszont hajléktalan lett.

Átvizsgálták Pataky Attila otthonát

Na, nem a rendőrség tartott házkutatást nála, hanem energiagyógyászok mérték fel az Edda frontemberének otthonát. A szakemberek vízerek után kutattak, és sikerrel is jártak.

Pataky Attilát elvitték az UFO-k, nem is egyszer

Erről mesélt a 20. évfordulóját ünneplő magyar ufószövetség kongresszusán. Az újpesti kultúrház csordultig telt, Attila előtt pedig olyan neves előadók beszéltek, mint Nemere István, vagy Knoll Gyula nyugalmazott vadászrepülőtiszt.

Fókusz 13-03-04


szerző:
2013.03.04. 20:05
Fókusz 13-03-04

Fókusz: Elvitték az ufók! - Pataki Attila bevallása szerint többször is találkozott földönkívüliekkel, most részletesen elmeséli. Romantika kettesben - VV Attila Kingát vitte Balira, de továbbra sem akar beszélni a kapcsolatukról. Kaméleon-királynő - Antal Timi imád átváltozni a színpadon, de most álmai megvalósítására törekszik.

Mutasd a borítód, megmondom ki vagy!

Úszkáló baba, vagy zebrán átsétáló beat zenekar. Aki egyszer látta, nem felejti, pláne, ha az adott borító egy számára kedves együtteshez tartozik. De vajon van-e legitimitása a mívesen rajzolt, mondandóval töltött borítóknak a lemezválság kellős közepén?

Fókusz Plusz 12-05-12


szerző:
2012.05.12. 19:30
Fókusz Plusz 12-05-12

Fókusz Plusz: Szívszorító pillanatok - A dobogó legtetején értük is sírnak. Olimpikonjaink és szüleik következnek, akik egész életüket gyermekeik karrierjére tették fel. Kísértettanyák - Bejutottunk az ország legnagyobb üresen álló szállodáiba. Vajon miért lettek az enyészeté az egykori luxushotelek?

Pataky Attilát cserbenhagyta a kaftánja

Az Edda frontembere misztikus erőt tulajdonít a kabátjának, ezért az idei lovas kupán is abban indult a hírességek fogathajtó versenyén. Attila mindent beleadott, a fránya kaftán azonban nem neki drukkolt.

A maga szíve sose fáj?


szerző:
2011.10.01. 07:45
A maga szíve sose fáj?

Cipőnek és Pataky Attilának is át kellett gondolnia, min változtasson ahhoz, hogy az elért sikereket még nagyon sokáig élvezni tudja. Betegségüket nem titkolták el a nyilvánosság elől, az ő szavukra talán jobban odafigyelünk.

Sztárok, akik megbirkóztak az infarktussal

Cipőnek és Pataky Attilának is át kellett gondolnia, min változtasson ahhoz, hogy az elért sikereket még sokáig élvezni tudja. Betegségüket nem titkolták el a nyilvánosság elől, és az ő szavukra talán jobban odafigyelünk, mint az orvosok figyelmeztetéseire.

Fókusz 11-09-13


szerző:
2011.09.13. 20:55
Fókusz 11-09-13

Fókusz: Beindult a valósággyár, ott voltunk az ötödik Való Világ születésekor! Hogyan készültek az alfahímek a show-ra, és hogyan fogadták a vereséget Gergő ellenfelei? Példátlan szabálysértési ügyben próbáltuk kideríteni az igazságot. Az autópályán történt rendhagyó üldözéses, kioktatós autós affér egyik szereplője kameránk elé is állt.

Fókusz 11-09-07


szerző:
2011.09.07. 20:45
Fókusz 11-09-07

Fókusz: Valóra vált álom - Barna Gergő ezentúl nemcsak a bolti raktárban, a The Rocktenors pedig nemcsak a vízparton énekelhet. Újrakezdték - Som Lajos régi szenvedélyéről, Slamó pedig Pataky Attiláról is mesélt. Öreg rockerek Mick Jagger nyomában. Nem adta fel - Bastiennek eltört a gerince, lebénult, mégis folytatta a wakeboardot, káprázatos trükkökkel.

Fél kettő 11-09-07


szerző:
2011.09.07. 14:20
Fél kettő 11-09-07

Fél kettő: Spontán vakáció - Úti cél nélkül indult nyaralni Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán, Veronáig jutottak. Kerek évforduló - Fergeteges bulival ünnepelte 60. születésnapját Pataky Attila. Az álomgyár küszöbén - Hogyan tud egy magyar érvényesülni Hollywoodban? Vendégünk volt Bánfalvy Ági.

Reggeli 11-09-07


szerző:
2011.09.07. 08:35
Reggeli 11-09-07

A szerdai Reggeliben megszólalt Stohl András és az ügyvédje az ítéletről.

Sztárok tüzes buliján jártunk


szerző:
2011.08.13. 02:55
Sztárok tüzes buliján jártunk

Az egyik magazin nagyszabású party-t szervezett, a Reflektor most megmutatja, hogyan mulattak a hírességek.

Fél Kettő 11-06-20


szerző:
2011.06.20. 14:20
Fél Kettő 11-06-20

Fél Kettő: Egy duett útóélete - Pataky Attila annyire megkedvelte Krizbai Tecát, hogy segíteni szeretné karrierjét. Családi vállalkozás? - Testvére sikerein felbuzdulva Alekosz öccse is szerepelne a következő ValóVilágban. "Lelki lomtalanítás" - Régi ruháitól és így a múlt emlékeitől is megszabadulna Bíró Ica.

Pataky Attila szerzeményével ünnepelnek

A Szeretünk téged című dalt adják elő a születésnapos zenészek a Petőfi Csarnok nagyszínpadán.

Esti Showder Fábry Sándorral 11-04-21

Esti Showder Fábry Sándorral: Évekig vártunk rá, eddig nemet mondott. Most kicsúszott az igen. A bazitai Darth Vader, Verebes István az Esti Showderben! Az utolsó rocklegenda, a mulatószene állócsillaga - de hogyan rabolták el az ufók? Csak Fábrynál Pataky Attila!

Randi-faktor élő legendákkal


szerző:
2011.01.14. 19:55
Randi-faktor élő legendákkal

Saját otthonukban fogadták közismert zenészek az X-Faktor sztárjait. Kiderült, Pataky Attila végig Vastagéknak szurkolt, Nikolas és Balázs Fecó már a bejáratnál összebarátkozott, Bródy pedig még gitározott is Janicsák Vecának.

Akik visszajöttek a halál torkából

Amikor elfogy a levegő és szorul a mellkas: élete legborzalmasabb perceiről mesél Pataky Attila, és olyanok, akik meglepően fiatalon estek át infarktuson.

Pataky Attila sok dolgot átértékelt

Az Edda frontembere eddig renegeteg mindent magába fojtott, de most egy újfajta életet tanul.

Pataky Attila győzedelmeskedett


szerző:
2010.12.08. 07:45
Pataky Attila győzedelmeskedett

Az énekes nyerte meg a sztárok fogathajtását a Lovas Világkupán.

Mező Misiék ismét egy legendával ünnepelnek

A Magna Cum Laude buliján Pataky Attila lesz a sztárvendég.

Reggeli 10-08-03


szerző:
2010.08.03. 08:30
Reggeli 10-08-03

Az Anti Fitness Club zenészei tetováló mesterükkel érkeztek hozzánk és testükre tetoválták életük fontos pillanatait, Pataky Attila pedig először nyilatkozott botrányos kiborulása óta, elmesélte, miért nem volt vicces a paradicsommal dobálás.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való