KERESÉS search-close

Patrícia

16 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Patrícia"

András padlóra került, mindenki másnál vigasztalódik

Andrásnak nehezebb volt végignéznie ezt a jelenetet, mint gondolta. De aztán eszébe jutott valaki és fogott egy csokor virágot...

Attila új cicivel lepte meg szerelmét, de még van, amit átszabatna rajta

Patrícia azért csináltatta meg a melleit, hogy még jobban tetsszen szerelmének, Attila ugyanis imádja a plasztikázott lányokat, és szeretné belőle is kihozni az igazi cicamacát. A lányt négy hónappal ezelőtt műtötték, és nem tagadja, hogy a műtét utáni időszak nagyon nehéz volt. Bár Patrícia elégedett a külsejével, Attila kedvéért feltöltetné a száját, és a fenekét is kerekebbre műttetné, ugyanis ő mindent meg akar tenni annak érdekében, hogy megfeleljen a szerelmének. De vajon Patrícia mit változtatna meg Attilán?

 

 

 

Levi nővére megcsókolja Simont

Levi nővére, Patrícia és a családja Budapestre költözik. Simon úgy érzi, újra a régi erővel vonzódik a nőhöz, akiről fokozatosan kiderül, hogy elég boldogtalan a házasságában. Mindebből Levi semmit sem vesz észre…

Előző rész (2016. december 06.)

Kiderül, hogy Vince az elejétől kezdve csak kihasználta Borit. Levi nővére, Patrícia és a családja Budapestre költözik. Karesz és Pepe tovább folytatják a harcukat.

Következő rész (2016. december 06.)

Kiderül, hogy Vince az elejétől kezdve csak kihasználta Borit. Levi nővére, Patrícia és a családja Budapestre költözik. Karesz és Pepe tovább folytatják a harcukat.

Barbi, Patti és Joe együtt töltik a napot

Barbinak váratlanul el kell vállalnia, hogy vigyáz Erik lányára, Patríciára. Magával viszi a munkahelyére, és élvezi az anyaszerepet.

Erik megtudja Barbi és Joe titkát

Barbiban felerősödik a kétely, hogy Erik valóban az igazi-e a számára.

Barbi Angéla és Erik közé furakszik

Barbi már korán reggel összekap az anyjával, mivel nem jut neki elég magánélet. Anélkül, hogy Erikkel megbeszélné, bejelenti, hogy elköltözik, azonban Erik éppen családi napot tart.

Barbi gyereket akar Eriktől

Miután Barbi és Patrícia együtt töltik a napot, Barbi boldog, mert olyan, mintha egy család lennének. Alighogy Angéla elviszi tőlük Patríciát, Barbi már neki is látna a gyerek csinálásnak. Erik azonban határozottan tiltakozik, szerinte korai lenne még egy közös gyerek.

Csak csajok 11-04-22


szerző:
2011.04.22. 09:05
Csak csajok 11-04-22

Csak csajok Barabás Évával, Kovács Patríciával és Bálint Antóniával. Egy igazi csajos, beszélgetős fél órával várjuk Önöket fél kilenctől 9 óráig.

Csak csajok 10-03-31


szerző:
2010.03.31. 10:12
Csak csajok 10-03-31

A szerdai Csak csajokban egy újfajta plasztikai eljárásról beszélgettek műsorvezetőink, aminek köszönhetően műtét nélkül is meg lehet növelni a mell méretét. Stylist szakértőnktől pedig megtudtuk, milyen szempontok alapján kell melltartót választani.

Csak csajok 10-03-24


szerző:
2010.03.24. 09:55

Csak csajok 10-03-17


szerző:
2010.03.17. 09:52

Reggeli 10-01-28


szerző:
2010.01.28. 09:00

Kovács Patrícia férjhez megy!


szerző:
2010.01.27. 09:04
Kovács Patrícia férjhez megy!

A színésznő nyáron fogja kimondani az igent szerelmének, akivel két éve boldog.

Szabó Patrícia és a légytemetés

Patrícia imádja a furcsa élethelyzeteket és a szokatlan tárgyakat is. Ezt otthonában meg is mutatta.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való