KERESÉS search-close

Paul Potts

20 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Paul Potts"

Portré - Paul Potts


szerző:
2017.07.07. 00:00
Paul Potts kamerájával együtt fedezte fel Szegedet

Paul Potts, az első Britain’s Got Talent nyertese fél évvel ezelőtt járt utoljára Magyarországon, akkor a magyar tehetségkutató sztárvendégeként mutatta meg fantasztikus hangját. Most a Szegedi Szabadtéri Játékok 85. évadában, a nagyszabású Wagner opera, A bolygó hollandi vendégeként csodálhattuk meg a világsztárt.  

Fókusz 2016-07-04


szerző:
2016.07.04. 18:55
DOMBI:

A Szegedi Szabadtéri Játékok 85.évadában, a nagyszabású Wagner opera, A bolygó hollandi vendégeként csodálhatták meg a nézők Paul Pottsot. Dombóvári István is látta az előadást, ami előtt még sosem volt operaelőadáson. Most arról mesél, milyen élmény volt találkoznia újra a világsztárral.

Idén is sok világsztárral forgatott a Fókusz

Egy csokorba gyűjtöttük az idei év legnagyobb vihart kavart történéseit, és azokat a világsztárokat, akik minket is megleptek őszinteségükkel!

Fókusz 2015-12-21


szerző:
2015.12.21. 18:55
Nálunk járt a brit Got Talent sztárja, Paul Potts is!

Néhány szerencsés rajongója testközelből is láthatta, a nagy találkozást természetesen videón is megnézheti, ha tovább kattint cikkünkre.

Világsztár az RTL stúdiójában: Paul Potts

Nemsokára kiderül, ki nyeri az első Hungary's Got Talentet. Kollégáink végig követték az utolsó adást megelőző összes előkészületet, és ott voltak akkor is, amikor a műsor világsztár vendége, Paul Potts, az RTL székházba érkezett.

D. Tóth András Londonban látogatta meg Paul Potts-ot

A magyarországi Hungary’s Got Talent óriási sikerén felbuzdulva, D. Tóth András kollégánk meglátogatotta az angliai Talent tehetségkutató győztest. Paul meglepően közvetlen és őszinte, nincsenek sztárallűrjei, szívesen mesélt régi életéről, munkáiról, próbálkozásairól, sőt még első randevújáról is.

Paul Potts megérkezett Budapestre


szerző:
2015.12.18. 19:00
Paul Potts megérkezett Budapestre

Ő volt a Got Talent történetének egyik legnagyobb felfedezettje! A köpcös mobiltelefonárus, aki harminc másodperc alatt világsztár lett, miután kicsalta a nézők könnyeit Puccini Nessun Dormájával. Paul Potts ma megérkezett Budapestre. Büszkék vagyunk rá, hogy ő lesz a sztárvendége a Hungary's Got Talent holnap esti döntőjének.

Fókusz 2015-12-18


szerző:
2015.12.18. 18:55
Aki bújt, aki nem, lezártuk a jelentkezést!

Ma délig lehetett jelentkezni a Hungary's Got Talent Paul Potts-közönségtalálkozójára. Azok közül, akik elég helyes választ adtak, és elküldték a nevüket a tesztben található ímélcímre, kisorsolunk tíz nézőt, akik szombaton személyesen is találkozhatnak a brit Got Talent sztárjával. A szerencséseket hamarosan értesítjük!

Még egy napja maradt jelentkezni, ha találkozna a brit Got Talent sztárjával!

Bizony, tíz szerencsés néző most vasárnap testközelből is megismerheti Paul Potts-ot, aki megnyerte a Hungary's Got Talent brit testvérműsorának legelső szériáját. Ehhez nem kell mást tennie, mint helyesen kitöltenie kvízünket, és bízni a jószerencsében. Holnap délben lezárjuk a jelentkezést, úgyhogy érdemes sitetni, ha nem szeretne lemaradni!

Találkozzon Ön is a brit Got Talent sztárjával!

Minden vágya, hogy találkozhasson az élő legendával, Paul Potts-cal? Mindent tud kedvencéről? Töltse ki kvízünket, és ha elég helyest választ ad, akár Ön is bekerülhet azok közé a szerencsések közé, akik személyesen találkozhatnak az operalegendával!

Kedves és közvetlen - Londonban látogattuk meg Paul Potts-ot

A magyarországi Hungary’s Got Talent óriási sikerén felbuzdulva, D. Tóth András kollégánk meglátogatott egy angliai Talent tehetségkutató győztest. Londonban Paul Potts fogadta a stábunkat.

Paul Potts az RTL Klubon!

A Hungary’s Got Talent döntőjének sztárvendége Paul Potts lesz december 19-én, de az RTL Klub közönsége már a hétvégén találkozhat vele a Portréban. A csatorna december 13-án vasárnap este vetíti majd a One Chance – A hang ereje című filmet, amelyből mindenki megismerheti a brit sztár életének történetét.

A brit Got Talent sztárja fellép a HGT döntőjében!

Paul Potts, aki a HGT szigetországi testvérműsorának köszönheti sikerét, pár hét múlva érkezik hozzánk. Az életéről szóló filmet december 13-án, 20:45-kor Önök is megnézhetik az RTL Klub műsorán.

Fókusz 10-06-01


szerző:
2010.06.01. 20:40
Fókusz 10-06-01

Fókusz: Budapesten Paul Potts! Labancz Lilla ajándékba. Miért szinglik a sikeres, fiatal üzletemberek? Menő magyar underground bandák. Katasztrofális árvízi helyzet!

Szokatlan sztárok videói!


szerző:
2009.04.24. 18:35
Szokatlan sztárok videói!

A skót nő és a 12 éves fiú is tévénézők millióit nyűgözte le a brit tehetségkutató műsorban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való