KERESÉS search-close

Peller Anna

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Peller Anna"

Örömkönnyek: Peller Anna elérzékenyült kollégái meglepetésétől

A születésnapos műsorvezetőt egymás után érték a csodák...

Peller Anna verse:

Kocsis Dénes egy saját költeménnyel lepte meg kolléganőjét, majd Csonka András is tiszteletét tette a stúdióban.

Élet 40 felett: hallgasd meg Hevesi Kriszta tanácsait!

A szexuálpszichológus hasznos tippekkel látta el a ma negyvenéves Peller Annát.

Boldog születésnapot, Peller Anna!

A Reggeli házigazdája nem hitt a szemének: férje után több kollégája is meglepte a stúdióban... 

 Rácz Jenő:

Nem mindennapi pillanatnak lehettek szem- és fültanúi a nézők: két Nyerő Páros győztes is vendégeskedett ma a Reggeliben!

Lukács Miki élő adásban lepte meg születésnapos feleségét!

Peller Annának fogalma sem volt, hogy mire készül a férje. Teljesen leesett az álla...

Ma este debütál a Házasodna a gazda vadonatúj évada!

Mi várható az új szériában? Nádai Anikó kulisszatitkokba is beavatta a nézőket...

Kozso többször elérzékenyült a Bika álarc alatt

Az Álarcos énekes tegnap esti leleplezettje lelkesen elevenítette fel az elmúlt hetek élményeit...

Koronavírus vagy influenza? Így különböztesd meg őket!

Figyelem! Dr. Molnár Orsolya, evolúcióbiológus fontos kérdésre adott választ. 

Reggeli 2020-10-19


szerző:
2020.10.19. 06:00

Reggeli 2020-10-15


szerző:
2020.10.15. 06:00

Reggeli 2020-10-14


szerző:
2020.10.14. 06:00

Reggeli 2020-10-13


szerző:
2020.10.13. 06:00
Pokorny Lia a főzésben is a fenntarthatóságra és a környezetvédelemre törekszik

Pokorny Liáról tudjuk, hogy csodás színésznő, de talán kevesebben, hogy mennyire elkötelezett a környezettudatosság terén. Lia nem csak a közlekedés vagy a hulladékgyűjtés terén, de a főzés terén is a bolygó védelmét tartja szem előtt.

Puskás Peti és Dallos Bogi: igazi önismereti tréning volt számunkra a Nyerő Páros

Péntek este újabb páros távozott a Nyerő Páros versenyétől, ezúttal a fiatal szerelmeseknek, Dallos Boginak és Puskás Petinek kellett búcsúznia. Elárulták, hogy melyik volt a kedvenc játékuk, és azt is, hogy mit tanultak meg ebbeől a versenyből.

Erdélyi Mónika: hízelgő volt, hogy a zsűri azt hitte, énekesnő van a Dínó jelmezben

A Dínó lett a tegnapi Álarcos énekes leleplezettje. A maszk Erdélyi Mónikát rejtette. Azt mondta, a verseny a komfortzónáján túl volt, ugyanakkor minden pillanatát élvezte, az pedig külön hízelgő volt a számára, hogy a zsűri korábban azt hitte, énekesnőt rejt a jelmez.

A 11 órás zárással szinte megállt a klubélet, hogyan éli ezt meg Lotfi Begi?

A szigorítások miatt este 11-kor bezárnak a szórakozóhelyek, ezzel egyébként szokatlanul csendesség téve a városi éjszakákat Hogy ez milyen hatással van például a DJ-kre, arról Lotfi Begit kérdeztük!

Kégl Ági a koronavírus miatt átmenetileg feladta angliai életét és imád itthon lenni!

Kégl Ágnes rendszeresen beszámolt az angliai covid helyzetről, a karanténról. Nyáron végre sikerült hazalátogatnia, most pedig a vírushelyzet miatt nem is tud visszamenni Nagy-Britanniába. Bár a helyzetet a kényszerűség szülte és csak átmeneti, ő minden percét kiélvezi az itthon töltött időnek.

Danics Dóra a pop és a világzene után a rockzenében is kipróbálta magát!

Danics Dóra egy egészen új zenei műfajban próbálta ki magát, de hogy mi is ez, arról az énekesnőt kérdezzük!

Október a látás hónapja: a szemüvegesek nagy része nem megfelelő lencsét használ

Október a látás hónapja, hogy miért fontos a tökéletes lencsét kiválasztani és mik az aktuális szemüvegtrendek, arról Baum Katinka látszerésszel és Gedeon Virág lencseszakértővel beszélgettünk!

Mi az első lépés, ha a koronavírus tüneteit észleljük magunkon?

Egyre magasabbak a fertőzésszámok Magyarországon, éppen ezért nagyon fontos a folyamatos tájékozódás, hogy minél inkább visszaszoríthassuk a vírus terjedését. Dr. Galgóczi Ágnes, a Nemzeti Népegészségügyi Központ osztályvezetője a vendégünk, aki abban lesz segítségünkre, mi a jelenlegi eljárás, ha koronavírus tüneteket tapasztalunk magunkon.

Reggeli 2020-10-12


szerző:
2020.10.12. 06:00

Reggeli 2020-10-09


szerző:
2020.10.09. 06:00

Reggeli 2020-10-08


szerző:
2020.10.08. 06:00

Reggeli 2020-10-07


szerző:
2020.10.07. 06:00
Zámbó Krisztiánék a Nyerő Párosról: ez a legeslegjobb műsor

A Nyerő Páros versenyétől újabb szerelmespár búcsúzott, Zámbó Krisztián és Zsuzsika. Arról, hogy hogyan érezték magukat, milyen érzésekkel távoztak, az énekest és menyasszonyát kérdezzük.

Otthont és szerető gazdit keres Bubu

Bubu egyéves kisfiúcska, aki Budapesten kószált, majd a Vigyél Haza Alapítvány vette ősszel gondozásába. Mit is mondhatnánk erről a kedves, kistestű nyitott és barátkozó úrfiról? Oltva, ivartalanítva, mikrocsippel, egészségesen adjuk őt örökbe.

Polgár Judit 9 évesen már nemzetközi sakkversenyt nyert

Polgár Judit nemzetközi sakk nagymester a vendégünk, aki hatodik alkalommal szervezi meg a sakkvilágfesztivált, idén viszont rendhagyó módon online történik mindez!

Óvodások segítségével kérte meg barátnője kezét Borbély Ricsi

Borbély Ricsit az X-Faktorban ismerhettük meg, azóta már nem csak zenével foglalkozik, a színészetbe is belekóstolt. Sőt, nyártól már a vőlegény szerepet is magáénak tudhatja, ugyanis megkérte szerelme kezét. Kifaggattuk Ricsit, hogy milyen romantikus módon tette ezt!

Náray Erika Csonka András helyére ugrott be egy készülő darabban

A megismételhetetlen energiabomba, Náray Erika főzött a Reggeliben. A színésznő azt is elárulta, hogy egy különleges beugrásra kérték fel: Csonka András szerepét kellett átvennie a Legénybúcsú című darabban.  

Koronavírus: most ne a babonákban higgyünk!

Szinte napról napra jelennek meg új információk a koronavírussal kapcsolatban, ahogy nő a megbetegedések száma, úgy kételkednek egyre többen a vírus létezésében, vagy próbálnak valamilyen más módon gyógyulást keresni. Hogy ebben a helyzetben miért lehet veszélyes a babonákban hinni, arról Dr. Novák Hunor gyermekgyógyásszal beszélgetünk.

KLIPPREMIER! Berkes Olivér & BSW: Nem volt szép

Klippremierrel folytatjuk, méghozzá egy szakítós dallal, de ez most nem egy szomorkodós szám. Berkes Olivér a BSW-vel készített között dalt, nézzünk is bele a videóba, utána pedig a fiúkkal folytatjuk!

Hogyan függ össze a koronavírus-járvány a gyerekvállalási kedvvel?

A járvány és az elmúlt hónapok történései mindenre kihatottak, megváltozott az életünk. Azonban van egy terület, amit csak hónapokkal, évekkel később fogunk átlátni, mégpedig a gyermekvállalások számát ebben az időszakban. Hogy miért készítenek erről kutatást és vajon mi várható, arról Szondy Rékával, a kutatás készítőjével és Szigethy Klára pszichológussal beszélgettünk.

Reggeli 2020-10-05


szerző:
2020.10.05. 06:00

Reggeli 2020-10-02


szerző:
2020.10.02. 06:00
Így ünnepelte Csősz Bogi férjével tizedik házassági évfordulójukat

Nem aprózta el 10. házassági évfordulójának megünneplését Csősz Bogi és férje, Burak Tali, akik egy nagyszabású, 100 fős bulit rendeztek a jeles nap tiszteletére.

Nagy Sándor így viseli a koronavírus-járvány okozta bizonytalanságot

Bizonytalanság jellemzi Nagy Sándor mindennapjait, akitől megszokhattuk, hogy egyszerre számtalan darabban látható. Azonban most hozzá kellett szoknia ahhoz, hogy a nézőtéren maszkos emberek ülnek vele szemben és a próbák sem a megszokott módon történnek.

Három premierrel tér vissza Ullmann Mónika

Ullmann Mónika sokoldalúsága kétségtelen: csodálatos édesanya és színésznő. Ráadásul sokan nem is tudják róla, hogy milyen ügyes ezermester. A színésznőt az SZFE körüli intézkedésekről is kérdeztük!

A koronavírus-járvány miatt október 5-ig leáll a Miskolci Nemzeti Színház

Fájdalmas döntést kellett meghoznia a Miskolci Nemzeti Színháznak. Szeptember 23-án a színház minden munkatársán elvégezték a PCR tesztet, amelynek eredménye több munkatársuknál is pozitív eredményt mutatott. Ennek következményeképpen október 5-ig minden előadásukat el kellett halasztaniuk.

Gianni elárulta, miért adtak két keresztnevet Zitával közös gyermeküknek

Zita és Gianni Annoni első közös gyermeke augusztus 28-án jött világra. A kis Gianfranco Mátétól édesapja teljesen el van olvadva és minden szülői feladatban próbálja kivenni a maga részét.

20 éve nyert olimpiai bajnoki címet a férfi vízilabda-válogatott

Már 20 éve annak, hogy a magyar férfi vízilabda-válogatott 2000. október elsején olimpiai bajnoki címet nyert Sydney-ben. Akkor még nem tudták, de akkor kezdődött a nagy menetelés, amelynek zsinórban 3 olimpiai arany lett a vége. Märcz Tamással és Székely Bulcsúval nosztalgiázunk egy kicsit.

Otthoni praktikák: így járuljunk hozzá gyermekünk mozgásfejlődéséhez

Sok szülő rémálma, hogy gyermeke nem megfelelően fejlődik, esetleg lemarad a többi társához képest. De vajon mit kell figyelnünk egy pár hónapos kisbabán? Major Nikolett, szakgyógytornásszal beszélgetünk.

Reggeli 2020-10-01


szerző:
2020.10.01. 06:00
Két éves kényszerpihenő után Baji Balázs már a tokiói olimpiára készül

Közel kétéves kényszerpihenő után az idei szezonban tért vissza Baji Balázs világbajnoki bronzérmes gátfutó, aki már gőzerővel Tokióra készül! A térde jelesre vizsgázott – nagyon élvezte, hogy újra futhatott és nem hátráltatta a térde, de azt mondja, a sebességén még dolgoznia kell.

Aranyosi Péternek kalandos út vezetett el a sikerig

Aranyosi Péter, a humor nagyágyúja, akinél mondhatni elég kalandos út vezetett el a sikerig. Valaki, aki tanárnak indul, majd vendéglátást kezd tanulni, sőt szakács szeretne lenni,  aztán Fábry Sándor asszisztense lesz. Sőt a siker kapujában még reluxa ügynökösködik a fellépései mellett, abból hogyan lesz befutott sztár humorista?

Köböl Anita vlogolni kezdett, hogy a hozzá hasonló egyedülálló szülőknek segíthessen

Egy baba érkezése még akkor sem egyszerű feladat, ha a két szülő egyaránt nagyon várja. Köböl Anita műsorvezető viszont volt olyan bátor, hogy egyedül is neki mert vágni ennek a hosszú, talán néha ijesztő, de csodálatos útnak. Kislánya, Léna Janka 3 hetes. Anita Youtube csatornát indított, aminek a célja, hogy egyedülálló szülőknek segítséget nyújtson.

Akár hathetes picivel, online is kipróbálhatják a baba-mama jógát

Jógázni nagyon sok felnőtt jár, de talán kevesen tudják, hogy van már lehetőség arra is, hogy az anyukák együtt jógázzanak akár a 6 hetes gyermekükkel. Dévényi Nóra jógaoktató a  baba-mama jóga jótékony hatásairól beszélt.

Cakó Kingát az év divattervezőjének, Pataki Lilit az év lakberendezőjének választották

Az egyik legismertebb női lap idén is díjazta a legsikeresebb hölgyeket. A Women Of The Year díjak plusz értéke, hogy az olvasók szavazatai alapján kerülnek kiosztásra. 2020-ban Cakó Kinga az év divattervezője, Pataki Lili pedig az év lakberendezője lett.

30 éves lett az Irigy Hónaljmirigy, de az ünneplést jövő nyárra halasztották

Sipos Tomi életében az idei év egy hullámvasút, az Irigy Hónaljmirigy 30 éves lett, de a koronavírus járvány miatt nem tudtak ünnepelni, ezzel szemben a szóló karrierje felfelé ível, és ha még ez nem lenne elég a kislánya idén kezdte az első osztályt!

Nem kell félni a matektól: így lehet a kudarcokat sikerélményre cserélni

A matek nem történelem - nem lehet könyvből megtanulni, kell, aki elmagyarázza. Sokan lemaradnak, amit ha nem pótolnak, a továbbiakban csak még nehezebb dolguk lesz. Erre lehet megoldás, a Matek Oázis számítógépes program, ami lehetőséget ad arra, hogy egyéni tempóban haladhasson bárki. Matek nélkül lehet ugyan élni, de azoknak, akiknek ez a tárgy jól megy, sokkal több a lehetőségük a továbbtanuláskor és a jól fizető állásoknál.

A koronavírusos diákok kiközösítése ugyanolyan veszélyes lehet, mint a fizikai bántalmazás

Új zaklatás jelent meg az iskolákban, kiközösítik azt, aki elkapta a vírust. A fertőzött diákok kiközösítése ugyanolyan veszélyes lehet, mint a fizikai bántalmazás. Vida Ágnes gyermekpszicholgóus szerint, ebben nagy szerepe van a szülőknek, fontos lenne a covidról is beszélgetni a gyermekkel.

Miért érdemes fiúknak is beadatni a HPV elleni védőoltást?

Sokan a HPV elleni vakcinát a méhnyakrák elleni vakcinaként ismerik, talán elsőre érthetetlennek gondolják, miért is kellene ezt a fiúknak is megkapniuk. A közhiedelemmel ellentétben a HPV nem csak a nőket érinti és nem csak méhnyakrákot okozhat. Évente 4-500 nő hal bele méhnyakrákba és kb. ugyanennyi férfi veszti életét más, HPV-vel kapcsolatba hozható daganat miatt. 

Biztonságos, ha csak a tünetek alapján, teszt nélkül nyilvánítanak valakit koronavírus-fertőzöttnek?

Szeptember 21-től új eljárásrend lépett érvénybe, miszerint a háziorvos teszt nélkül is koronavírus fertőzöttnek nyilváníthatja a gyanús tünetekkel rendelkező betegeket. Mennyire biztonságos ez a ráolvasásos technika, erről beszélt Dr. Komáromi Zoltán háziorvos.

Reggeli 2020-09-30


szerző:
2020.09.30. 06:00
Nagy dobásra készül Edvin Marton és ételstylist felesége, Marton Adri

Marton Adri folyton pörög, ételeket készít, oktat, gyereket nevel, nincs megállás. Így van ez náluk most is, igyekszik a jelenlegi helyzetből a lehető legjobbat kihozni. Hogy hogyan, arról magát Adrit kérdeztük!

Czutor Zoliék többet kaptak a Nyerő Párostól, mint a párterápiától

A Nyerő Páros tegnap esti epizódjában láthattuk, ahogy sok küzdelem után végül Czutor Zolinak és párjának, Zsaninak kellett búcsúznia a játéktól. Hogy milyen élményekkel tértek haza, arról a zenészt és feleségét kérdeztük!

KLIPPREMIER! Tolvai Reni Jessica Rabbitként énekel arról, milyen két embert szeretni

Tolvai Reni elkészült a legújabb klipjével, az Angyal című dalhoz, amelyben a híres mesefigurát, Jessica Rabbitet idézi meg. Renivel beszélgettünk a dalról, de előtte belenéztünk a videóba!

Csonka András is elkapta a koronavírust, élő adásban mesélt arról, mennyire viseli meg a betegség

A mi szeretett Csonka Bandink nem tud kimozdulni otthonról, ezért Skype-on beszélgettünk vele. Ennek oka, hogy őt is elérte a koronavírus. Hogy hogyan érzi magát és mit tanácsolna a nézőinknek, arról Bandit kérdeztük.

Boldog baba rovat: Miért olyan gyakori az étel intolerancia a csecsemőknél?

Úgy tapasztalhatjuk, hogy egyre gyakoribb az ételallergia, az intolerancia és gyakran már egészen kicsi korban megnehezíti az életet. Hogy mit tegyünk, ha a gyermekünk nem jól reagál bizonyos ételekre, arról Dr. Tausz István gyermekorvost kérdeztük.

Rádiós gasztroműsorra készül Vágó Piros

A mai főzővendégünk a gasztronómia rajongója, úgyhogy valami nagyon finomat fog készíteni nekünk, de előtte kifaggatjuk mi történik mostanában vele. 

Így előzzük meg, hogy gerincferdülést okozzon az iskolatáska a gyerekünknek!

Nem kell megvárni, amíg fáj! Ez lehetne a kulcsmondata a következő témánknak, ugyanis Rajnay Kata és Pekk Zsanett gyógytornászokkal beszélgettünk arról, hogyan előzzük meg a gerincferdülést és egyéb fizikai betegségeket?

A belföldi pihenés a legbiztonságosabb, de ezekre a dolgokra itthon is figyelni kell!

Idén előtérbe került a belföldi turizmus, biztonsági okok miatt többen a hazai nyaralást választották. Azonban továbbra is fontos felhívni a figyelmet, hogy a magyar vendéglátóhelyek mindent megtesznek azért, hogy biztonságos maradjon a kikapcsolódás. Vendégünk a témában Solymosi Piroska, higiéniai szaktanácsadó volt.

Vidd haza Fánit!


szerző:
2020.09.29. 08:18
Vidd haza Fánit!

Fánit tulajdonosai egy pestkörnyéki, romos házban hagyták élelem és víz nélkül. Az elhanyagolt, egyéves nőstény kiskutyát állatbarátok kérésére vette gondozásába a Vigyél Haza Alapítvány. Fáni megkapta oltásait, a mikrochipet és átesett az ivartalanításon is. Most olyan gazdit keresünk neki, aki lakásban tartaná ezt a kedves, barátkozó kiskutyát. Ha szívesen lennél a gazdija, akkor jelentkezni az info@vigyelhaza.hu címen lehet.

Újra lezárták Izrael határait a koronavírus miatt

Izrael az első országok között volt tavasszal, amely lezárta a határait a koronavírus terjedése miatt. Most ismét első, aki a második hullámban teljes szigort vet be a fertőzések miatt. Salamon Sára fotográfust kapcsoltuk Izraelből, aki a jelenlegi helyzetről tudósít nekünk.

Hogyan történhet haláleset alapbetegség nélkül?

Az elmúlt napokban több olyan eset is volt, amikor koronavírus következtében olyan hunyt el, akinek nem volt ismert alapbetegsége. Hogy ennek mi az oka és mire lehet a továbbiakban számítani, arról Dr. Rusvai Miklós vírusszakértőt kérdeztük.

Reggeli 2020-09-29


szerző:
2020.09.29. 06:00

Reggeli 2020-09-25


szerző:
2020.09.25. 06:00

Reggeli 2020-09-24


szerző:
2020.09.24. 06:00

Reggeli 2020-09-21


szerző:
2020.09.21. 06:00
Nagy Ervin A Konyhafőnök Fináléjában és az Álarcos énekesben!

Nemrég átvette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díjátadón, a Tanár című RTL-es sorozatában nyújtott alakításáért, illetve most egy új szerepben is megmutatkozhat, ő lesz az Álarcos énekes vendégnyomozója. 

Mucsi Zoltán szakmunkás tanulóból lett az ország egyik legsikeresebb színésze

Hogyan lesz az abonyi melósok gyerekéből, egy szakmunkástanulóból vezető budapesti színész, színházi sikerdarabok és tévésorozatok főszereplője? Milyen utakon és útvesztőkön kell keresztülvergődni ahhoz, hogy valaki azt csinálja, amit csinálni akar? Mucsi Zoltánról jelent meg egy könyv, amit jó barátja, Bérczes László írt meg.

Balsai Móni anyuka és a legjobb színésznő is lett ebben az évben

A színésznő idén júniusban osztotta meg a Facebook oldalán a csodálatos hírt, hogy anya lett. Balsai Móni, párjával, Ujj Mészáros Károly rendezővel ugyanis örökbe fogadott egy kisbabát. Múlt héten pedig arról szóltak a hírek, hogy Móni kapta a Televíziós Újságírók díját a „legjobb színésznő” kategóriában, az Alvilág című sorozatban nyújtott alakításáért.

Innen ismerhetjük fel, ha pszichológusra van szükségünk!

A boldogságot hajszoljuk, közben gyakran megfeledkezünk arról, hogy egycsapásra minden megváltozhat. Jöhetnek hullámvölgyek, tragédiák, sorscsapások. De az apró bukkanókat is nehezen kezeljük, aggódunk a családunk miatt, félünk az öregedéstől, a vírusjárványról már nem is beszélve. Dr. Belső Nóra pszichiátert kérdeztük, mi okozhatja a hangulatváltozásainkat, és azokat hogyan kezelhetjük.

Gerendai Károly hitelfelvétellel próbálja elkerülni, hogy csődbe menjenek az éttermei

A szeptemberben érvényes határzár satuközeli állapotot idézett elő a beutazóturizmusban, ami a tavaszi törés után újra térdre kényszeríti a budapesti éttermeket, szállodákat. Ezzel kapcsolatban vendégünk Gerendai Károly volt, akinek több étteremben van érdekeltsége.

KLIPPREMIER! Új köntöst kapott a 25 éves Takarítónő az Animal Cannibalstől

Már 30 éves is elmúlt az Animal Cannibals, idén pedig az egyik legsikeresebb és legismertebb daluk, a Takarítónő 25 éves lett. Ennek örömére csináltak ebből egy feldolgozást, amit csak most láthatnak nálunk először.

Nyári Dia újra a Barátok közt-beli szerelme oldalán lesz látható

Nemrég még úgy nyilatkozott, hogy sosem gondolta volna, hogy megszereti a futást, ma pedig már túl van élete első félmaratonján. Hogy milyen célokat tűzött ki magának, arról most Nyári Diát kérdeztük.

Sikerül elérni, hogy legyen szerelemvízum a korona idején?

Gondoljunk bele, milyen érzés lehet, hogyha nem találkozhatunk azzal, akit szeretünk. Ezzel kapcsolatban egy egyetemi hallgató petíciót indított, hogy egyszerűbben utazhassanak és találkozhassanak egymással a nem házas, más országokban élő párok. A témában Balogh Ákost hívtuk meg, aki mindent megtesz azért, hogy legyen „szerelemvízum”.

Miért hajtanak fel egyre többen forgalommal szemben az autópályára?

Múlt héten két megrázó felvételt is láthattunk, amikor az autós a forgalommal szemben közlekedett! Az elmúlt években tíz személyi sérüléses baleset történt emiatt a hazai utakon. De vajon mi lehet annak az oka, hogy egyre több az ilyen eset? Kőrös András, vezetéstechnikai instruktor reméljük megfejti nekünk ezt a rejtélyt.

Vérplazma-terápiával elkerülhető, hogy lélegeztetőgépre kerüljenek a koronavírusos betegek

Már vannak olyan koronavírusos betegek, akiknél sikeres volt a vérplazma-terápia. Hatékony áthidaló gyógymódnak tartják, és hogy eddig hány beteg gyógyult meg és ez hosszútávon megoldás lesz-e a gyógyulásra, arról a szérum kifejlesztését végző cég első emberét, illetve a Testnevelési Egyetem Rektor helyettesét kérdeztük, dr. Lacza Zsombort.

Jocó bácsi: „Furcsa látni, hogy napról napra tűnnek el a gyerekek”

Meddig bírja még bezárás nélkül az iskola? Hogyan viselik a diákok, hogy maszkot kell hordaniuk és fertőtleníteni a kezüket? Ezekről kérdeztük mindenki Jocó bácsiját, Balatoni Józsefet.

Reggeli 2020-09-18


szerző:
2020.09.18. 06:00
Egyre nehezebb dolga van a párkeresőknek: miért?

A koronavírus járvány nagyban megnehezítette a párkeresők életét is. Kánya Katát arról is kérdeztük, hogy mennyire változtak meg az ismerkedési szokások korosztályonként? Kik találnak könnyebben párra: az idősek vagy a fiatalok? Meglepő választ kaptunk!

Aránytalanul nő a koronavírussal fertőzöttek száma: miért?

A koronavírus járvánnyal a halálozások száma is elkezdett emelkedni. Vajon továbbra is növekedni fog ez a szám? Törvényszerű, hogy eléri újra az idősebb korosztályt is a vírus? Mi lehetne a megoldás? Hogy lehetne megszakítani a fertőzésláncot? Minderről Ferenci Tamás biostatisztikussal beszélgettünk.

Mit gondolnak a tinik a digitális oktatásról?

Mit gondolnak a tinik az online világról? Mit várnának el a szüleiktől és mit változtatnának a digitális oktatáson? Egy kutatásban erről kérdezték a 13-17 éves fiatalokat. Hogy mik a felmérés tanúságai arról Dr. Gyurkó Szilvia, gyermekjogi aktivistával beszélgettünk.

Televíziós díjat nyert a Cápák Között: mi a siker titka?

A múlt héten zajlott a Televíziós Újságírók Díjátadó Gálája, amelyen több RTL-es produkció mellett a Cápák Között is elhozhatott egy díjat, méghozzá Reality kategóriában. A műsor sikeréről Varró Szabolcs kreatív producerrel, valamint Balogh Levente és Balogh Péter befektetőkkel beszélgettünk.

A gyászt dolgozza fel Mundruczó Kornél díjnyertes filmje

Tarolt Mundruczó Kornél filmje, a Pieces of a Woman az idei Velencei Filmfesztiválon: a legjobb színésznőnek járó díjat Vanessa Kirby kapta. Valamint a diákzsűritől elhozta a Legjobb filmnek járó különdíjat is.

A Konyhafőnök döntős kiesője újra belevágna!

Zajlik a döntő hete A Konyhafőnök versenyében, hétfőn este pedig, talán a legpozitívabb személytől, Edittől búcsúzhattak a nézők. A Svájcban élő versenyző azt is elárulta mit csinálna másképp, ha ismét belevágna a versenybe.

Karrierváltás a járvány idején: hogyan érdemes csinálni?

A koronavírus rengeteg változást hozott az emberek életébe, van, aki elvesztette az állását, sokan karrierváltásra kényszerültek. Hogy ebbe hogyan érdemes belevágni, arról Regényi Gábor András, pénzügyi tanácsadót kérdeztük!

HETI SZŐRÖS: Gazdiját keresi, Süti

Sütit Pest környékén tartották nagyon rossz körülmények között és állatbarátok kérésére vette gondozásába a Vigyél Haza Alapítvány. Olyan gazdit keresünk, aki kertes lakásban vagy házban, de a lakásba szabad bejárással tartaná.

Izgalmas részleteket árult el a Drága Örökösök Gál Danija a 4. évadról!

Vajon Gál Dani szerelmi élete tovább kuszálódik a negyedik évadban? A Reggeli vendége a karaktert megformáló Mohácsi Norbi volt, akit az utcán sokszor állítanak meg Daniként.

Varnus Xavér templomot vásárolt, a hozzá tartozó temetőben két Titanicos sír is van!

Varnus Xavér már egy ideje Torontóban él. Az orgonaművész nem unatkozik, ugyanis vásárolt egy templomot, amelyhez egy temető is jár, így Xavér jelenleg saját templomában tölti karantén idejét.

Reggeli 2020-09-16


szerző:
2020.09.16. 06:00
Fel kell készülnünk az online oktatásra?!

Mivel Lukács Miki és Peller Anna kislánya most első osztályos, ők még nem tapasztalták meg, milyen, ha az iskola otthon van, és ők a tanárok. Viszont már készülnek arra, hogy ki melyik tantárgyat oktathatná Annabellának. Edvin Marton és felesége Adrienn már jóval gyakorlatiasabbak a témában.

Papp Gergő ágyában még Paris Hilton is hentergett

A Reggeli műsorvezetői és a Visváder-házaspár elárulta, milyen furcsa szokásaik vannak éjszaka, alvás közben. Közben pedig egyéb érdekességek is kiderültek róluk.

Reggeli 2020-09-11


szerző:
2020.09.11. 06:00

Reggeli 2020-09-04


szerző:
2020.09.04. 06:00

Reggeli 2020-09-03


szerző:
2020.09.03. 06:00
Kovács Patrícia büszke a fiatalokra, akik elfoglalták a Színház- és Filmművészeti Egyetemet

Kovács Patrícia rendkívül sokoldalú: lehet vele találkozni tévében, filmvásznon és színházban is. Most egy egészen szokatlan szerepben láthatjuk a most forgó Szia, életem című filmben, amiben egy örömlányt fog alakítani!

Gallusz Niki akár már most újrakezdené az Álarcos énekest

Ismét indul a nyomozás: vasárnap indul az ország kedvenc showműsorának, az Álarcos énekesnek a második évada. Négy mindenre elszánt nyomozó ássa bele magát a nyomokba, hétfőn pedig kiderült, hogy ki váltja Dancsó
Pétert: ez pedig nem más, mint Hargitai Bea! Most mi is készülünk az adásra és felidézzük az első évad legjobb pillanatait a győztessel, a Nyuszival: vagyis Gallusz Nikivel!

Hamarosan mozikba kerül a Szabó Győző életéről szóló film, a Toxikoma

Valami Amerika, Kincsem, csak két film Herendi Gábor leghíresebb munkái közül. Hamarosan pedig ismét nagy dobásra készül: októbertől a mozikban a Toxikoma, amely Szabó Győző életének sorsfordító szakaszát viszi vászonra. A film egy drogfüggő és egy pszichiáter egymásnak feszülését mutatja be.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való