KERESÉS search-close

Peller Mariann

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Peller Mariann"

Janza Kata ABBA Show-ra készül Polyák Lillával

Fiatalos, lendületes énjét az idő sem állíthatja meg. Janza Kata hiába lett 48 éves, kifejezetten ragaszkodik ahhoz, hogy élvezze az életét. És szeretné ezt az érzést másoknak is átadni, most éppen ABBA-dalokon keresztül.

Egy ismeretlen nő nemi erőszakkal vádolja Kulcsár Edina férjét, Szabó András „Csutit”

Rendkívül ijesztő helyzetbe került Szabó András, Csuti: egy ismeretlen nő azt állítja, hogy a 35 éves üzletember megverte és megerőszakolta őt. Csuti megdöbbenve áll a helyzet előtt, nem érti, ki és miért állít róla hazugságot. Egyvalamiben viszont biztos, hogy így akarják tönkre tenni. 

Magyarországon is nőnek a koronavírusos esetszámok, mire számíthatunk ezután?

Az európai országokban egyre több helyen bukkan fel újra nagyobb esetszámmal a járvány. A spanyol adatok romlása mellett Németországban, Franciaországban, sőt még Magyarországon is hosszú idők óta nem volt ilyen magas az új pozitív koronavírusos esetek száma. Vendégünk a stúdióban Dr. Szlávik János, infektológus volt.

Ezért nem posztol magáról bikinis képeket Szabó Zsófi

Az orvosok között terjedő medbikini kihívás kapcsán a stúdióban ülő műsorvezetők és vendégek is elmondták, ki mit vállal be és mi a véleménye a fürdőruhás posztokról.

Miló Viki pont a karantén előtt szakított és felélte az összes tartalékát

A világbajnok bokszoló, Miló Viki a karantén előtt felélte a tartalékait, elveszítette bevételi forrásait és a párjával is szakítottak fél év után. Mindezek ellenére a karantén legvégén már mégis úgy érezte, élete legboldogabb időszakát éli.

Egy világutazó, Gyémánt Balázs kalandjai koronavírus idején

Különösen megterhelő lehetett az elmúlt pár hónap egy olyan embernek, aki folyton mozgásban van és akinek életcélja, hogy felfedezze a világot. Gyémánt Balázs végre kiszabadult és első útja rögtön Görögországba, majd Németországba vezetett.

A Konyhafőnök jogász versenyzői soha nem féltek úgy, mint a séfek előtt

A Konyhafőnök történetében először láthatjuk a Válogatót! Több ezer jelentkezőből száz versenyzőnek adatott meg, hogy kamerák előtt mutatkozzon be ételével a zsűrinek. Mindenkinek 5 perce van tálalni az előkészített ételt a zsűri előtt. Aki két igen szavazatot kap Fördős Zétől, Sárközi Ákostól vagy Rácz Jenőtől, az továbbjut! Vendégünk a stúdióban Dr. Berényi András, és Dr. Ragány Zoltán versenyzők voltak!

Mihez kezd Kabát Peti idén Dubai nélkül?

Sajnos idén nyáron abszolút nem megy nyaralni Kabát Péter, aki a koronavírus miatt most nem látogathatja meg kedvenc úticélját, Dubai-t.

Extrém diéták és hasznos tanácsok, amik egészségesek és megkönnyítik a fogyást

Zabkása reggelire? Mit vagy mit ne fogyasszunk edzés előtt vagy után? Tévhitek a diétákkal kapcsolatban, vendégünk a stúdióban Takács Hajnalka, dietetikus volt.

Hogyan mondjuk el a gyereknek, ha meghalt egy közeli hozzátartozója?

Egy közeli hozzátartozó, családtag vagy barát elvesztését egy felnőttember is traumaként éli meg. De hogyan beszéljünk a gyermekünknek a tragédiáról? Meddig lehet őket óvni a tudatlansággal és eltitkolni előlük, ha szerettük meghalt? Vendégünk Rácmolnár Lili, pszichológus volt.

Föld körül a Vistával: Irány a csodás Izland és Baltikum!

Ha külföldi utazásban gondolkodunk akkor még mindig igaz az, hogy 1-2 héttel az indulás előtt érdemes csak foglalunk. Főként zöld jelzésű országokban gondolkodjunk. De ahogy már nézőink megszokhatták, itt van velünk
állandó utazási tanácsadónk és ma is segít nekünk a választásban! Ma ráadásul olyan úti célokat vizsgálunk meg, amik ha nem lenne koronavírus, lehet fel sem merülnének az emberekben, pedig nagyon jó desztinációk!

Kulcsár Edina a karantén kellős közepén szülte második gyermekét

Nem túlzás azt állítani, hogy imádják az emberek, hiszen több mint 574 ezren követik az Instagramon, mellette persze sikeres üzletasszony és két csodálatos gyerek édesanyja. Ő Kulcsár Edina!

Szentesi Éva tükröt tart a nők elé a fekete-fehér képes kihíváson keresztül

Új Instagram-kihívás indult alig pár hete a női összetartozás jegyében, millió fekete-fehér portré árasztotta el a közösségi médiát. Arról, hogy mi sült ki belőle és mi a „női összetartozás” igazi üzenete, ezekről Szentesi Évával kiegészülve beszélgettünk!

Egyre nagyobb szükség van a coach-okra a koronavírus miatti bizonytalanságban

A mostani koronavírus helyzetben az emberek számára a legnagyobb stresszt a bizonytalanság okozza és bizony sokan fordulnak coach-hoz.

Céltalanná váltak a sportolók Olimpia és versenyek nélkül

Ha nincs a koronavírus járvány, Risztov Éva ma már Tokióban szorítana a magyar csapatnak az Olimpián. De lesz-e egyáltalán ötkarikás viadal Japánban? Hogyan vészelik át a sportolók ezt a bizonytalansággal teli időszakot?Ezekről a kérdésekről beszélgettünk Risztov Éva olimpiai bajnokkal!

Hoppá! Kisónak köze volt a Barátok közt egyik sztárjához és eddig nem derült ki?

A tévés műsorvezető idén szülei nélkül megy nyaralni, egyedül, aminek el is mesélte az okát a Reggeliben. Utána szóba jöttek szakmai sikerek és véletlenül egy intim titok is kibukott...

Lesznek-e még fesztiválok és ha igen, lehet minden a régi?

Vajon jövőre melyik fesztiválokon fogunk bulizni és egyáltalán melyik fesztiválok élhetik túl az idei évet? Milyen segítségre lenne szüksége a fesztiváliparnak? Ezekről beszélgettünk Kádár Tamással, a Sziget Fesztivál főszervezőjével.

Jó ötletek kitalálóit keresi a Telekom MagentaKraft

Van egy ötleted csak elakadtál a megvalósításban vagy nem tudod, hogyan bontakoztasd ki a benned rejlő tehetséget? Fiataloknak nyújt támogatást a Telekom MagentaKraft országos platform. Hiszen nem könnyű elindulni, ha nincs meg a támogató közeg, nehéz megmutatni, mire vagyunk képesek.

Fertőtlenítő robottal is fel tudják venni a harcot a koronavírus ellen a kórházakban

A kórházak és egyéb közösségi helységek fertőtlenítése a mostani járvány időszakban kiemelten fontos és ebben tud segíteni az UVD Robot.

Várkonyi Andrea ma már pszichológusként praktizál és nagyon élvezi

Minden helyzetben feltalálja magát és semmit nem bíz a véletlenre: több lábon áll, így a tévézés mellett már pszichológusként is praktizál. 

Peller Mariannt könnyekig hatotta műsorvezető-társainak meglepetése

Nem is akármilyen napra ébredtünk, hiszen imádott kollégánk, Peller Mariann ma ünnepli születésnapját!

Végleg elbúcsúztunk a Reggeli megálmodójától, Kun Zsuzsától

Csütörtökön vettek végső búcsút a Reggeli stábtagjai, szerettei, barátai a műsor főrendezőjétől, Kun Zsuzsától. Alföldi Róbert elcsukló hangon beszélt szeretett barátjáról a temetésen.

Balázs Andi kiverte a biztosítékot egy poszttal, amit el sem olvastak

Sokan a közösségi médiában nem igazán olvassák el a posztokat, csak egyből kommentelnek. Erre próbálta felhívni a figyelmet Balázs Andi is, természetesen a kommentelők őt is betalálták!

Saját magát cikizi ki új klipjében Linczényi Márkó

Linczényi Márkó magához hűen most is egy elég örült klippel jelentkezett, most viszont nem másoknak, hanem inkább magának szól be!

Élet műanyag nélkül – Peller Mariann megpróbálta és beszervezett még egy hírességet

Minden évben egyre többen vállalják, hogy megpróbálják a műanyag hulladék mennyiségüket csökkenteni, pláne ebben a hónapban, hiszen most műanyagmentes július van! A Greenpeace négy kihívással próbálja ezt népszerűsíteni. 

Mikor szexi egy ruha és honnan számít magamutogatónak?

Hányszor történt meg már, hogy álltunk a tükör előtt és morfondíroztunk, hogy ezt a gombot vajon begomboljuk a blúzunkon vagy, hagyjuk nyitva? Mi van, ha ez már túlzás? Szexi ez még vagy már magamutogató? Hol a határ?

A leghatékonyabb folyadékpótlási módszerek forróságban és sportoláshoz

Újra mehetünk közösen túrázni, kocogni vagy éppen egy kiadós egészségügyi sétára, a jó időben viszont a folyadékigényünk is megugrik. Természetesen a sportteljesítmény növelésében is fontos a folyadékbevitel, de a hétköznapok kiegyensúlyozottságához is nagyban hozzájárul a megfelelő hidratáció.

Farkas Timi már tizenévesen áldozatot hozott a sikerért

A fiatalok körében egyre többször merül fel valós karrierútnak, hogy youtuberek vagy influenszerek lesznek. De mi kell ahhoz, hogy valaki kitűnjen a tömegből? Nem fárasztó az életünk minden egyes percét dokumentálni? Ezekről a kérdésekről beszélgettünk Lalival, Farkas Timivel és Németh Bálinttal!

Saját életéről vall új dalában Balázs Pali

Balázs Pali legújabb dalában és a hozzá forgatott klipben szinte saját élet történetét énekli meg, de merőben új stílusban! Viszont a dal mondanivalója a mostani időszakban sokaknak adhat erőt!

Csocsesznek továbbra is le kell mondania a fellépésekről?

Igazi mulatós nagyágyúval indítjuk a napot, a Kifőzde vendége Csocsesz volt ma reggel. Csocsesz egyre kétségbeesettebb a korlátozások miatt, amit nem biztos, hogy feloldanak augusztus 15-e után.

Ne féljünk a gyerekhisztitől, örüljünk, hogy van! De miért?

Talán nincs olyan szülő, aki ne élte volna meg, hogy a gyermeke leveti magát egy bolt közepén a földre és torkaszakadtából üvölt. De mi ilyenkor a jó megoldás? Vagy meglehet ezt előzni?

Palya Bea rájött, mi kell ahhoz, hogy egy kapcsolat működni tudjon

Több zátonyra futott házasságról lehetett hallani az elmúlt napokban, itt van pl. Johnny Depp igencsak elképesztő válása. De vajon mitől működik egy házasság? Hol jön képbe az önelfogadás? Erről énekel legújabb klipjében Palya Bea, ami jövő héten debütál. 

Nagyobb eséllyel maradnak együtt azok a párok, akik hasonló korúak vagy ez nem számít?

Mekkora az ideális korkülönbség egy párkapcsolatban? Létezik egyáltalán ilyen? A nagy korkülönbség szavatolja a nagyobb válási arányt? Befolyásolja-e a párkapcsolati elégedettséget? Vendégünk Miskei Anikó, pszichológus válaszolt ezekre a kérdésekre.

Bárdosi Sanyi 7 költözés után végre saját házában lakhat családjával

Egy cseppet sem meglepő módon olaszos életet él a Bárdosi család, akiknél óriási az öröm, hiszen végre beköltöztek legújabb otthonukba, ahol akár már egy életet is le tudnának élni.

Négy kemény év után végre álomélete van Kégl Áginak Angliában

21 évesen szerepelt a ValóVilágban, majd az élete teljesen más irányt vett és belekezdett az újságírásba. Évekkel ezelőtt kiköltözött Angliába kisfiával, és új életet kezdett. Kint csinálta végig a karantént, ami bár nem mindig volt egyszerű, ő meglátta benne a jót!

Mit tegyen egy szülő, amikor beriaszt a légzésfigyelő?

Minden szülő rémálma, amikor egyszer csak megszólal a légzésfigyelő. Pedig sokszor csak egy lemerült elem, egy rosszul elhelyezett kábel áll a háttérben. De vajon mit tegyünk, ha baj van? Ebben Varga-Szabó Barbara volt segítségünkre.

Rába Timiék Tenerifére költöztek kisfiuk betegsége miatt

Rába Tímea két éve döntött úgy, hogy Tenerifére költözik családjával. Az idegen környezet, az új nyelv rengeteg kihívást tartogatott számukra, de ők tökéletesen megállták helyüket és egy teljesen új életre rendezkedtek be. Egy mesés újrakezdés története, itt a Reggeliben! 

Visszatér az Attraction a magyar nézők elé

2013-ban egy csapásra világhírnevet szereztek azzal, hogy megnyerték a Britain’s Got Talent tehetségkutatót, amely az első olyan alkalom volt a verseny történetében, amit nem brit versenyző nyert. Most egy kis technikai kihagyás után ismét visszatértek hazánkba – nem kis tervekkel! Vendégünk a stúdióban Szűcs Zoltán, koreográfus volt!

Hamarosan újranyit a Garten, a Balaton művészeti bázisa

Augusztusban újra nyitja kapuit a GARTEN, a Balaton északi partjának művészeti bázisa. A több mint háromszáz kortárs művet felvonultató kiállítás és vásár mellett tárlatvezetések, művészeti témájú pódiumbeszélgetések, kertmozi és koncertek is várják az érdeklődőket.

Kerekesszékre gyűjtenek Ábrisnak, hogy a kisfiú oviba járhasson

Ábris egy négyéves, boldog, huncut, kiegyensúlyozott kisfiú, aki a sokszor emlegetett ritka betegségben, SMA-ban szenved. Legnagyobb álma, hogy szeptembertől ő is óvodába járhasson. Ehhez pedig egy speciális kerekesszékre van szüksége! Vendégünk a stúdióban Béry-Januskó Flóra és Ábris volt.

Meddig tarthat egy védőoltás hatása?

Egy friss kutatás szerint a megfertőződés után csak 2-3 hónapig védenek a megjelenő antitestek. Ha valóban ez a helyzet, akkor egy védőoltás sem hoz ki többet a szervezetből. De mekkora realitása van ennek? Ebben Dr. Komáromi Zoltán volt segítségünkre.

Újabb korlátozások lehetnek a koronavírus miatt

A környező országokban tapasztalható COVID-19 esetszám-emelkedés miatt fokozott elővigyázatosságra van szükség a külföldi utazásokkal kapcsolatban. Az óvintézkedések miatt ismét teljes körű látogatási tilalom van érvényben az Semmelweis Egyetem klinikáin. Dr. Merkely Bélát a Semmelweis Egyetem rektorát kérdeztük, hogy pontosan milyen intézkedések lépnek életbe.

Babát vár Herceg Dávid és felesége, Bius

Hercegék szerelme igazi 21. századi tündérmese. 8 éve vannak együtt, márciusban esküvőjük volt, rögtön nászútra mentek, úgy tervezték, hogy a mézes heteken megfogan a baba és ez így is lett. Most pedig beavatnak minket a részletekbe!

Felkarolta a Down-szindrómásokat az egyik legnagyobb divatmárka

Az egyik világmárka új kampányához egy Down-szindrómás modellt szerződtetett. A márka elsőként ezzel is szeretne nagyobb lehetőséget adni a Down-szindrómások megjelenésének a szépségiparban. Gruiz Katalin, a Down Alapítvány elnöke és lánya, Janzsó Cili mesélt nekünk a lehetőségkről, amiről kevesen beszélnek.

Sok a tévképzet a bipoláris zavar körül, de honnan tudjuk, hogy mégis erről van szó?

A bipoláris zavart a köznyelv mániás depressziónak nevezi és rengeteg tévhit, félreértés kapcsolódik hozzá. Vannak világsztárok is, akik vallottak mentális problémáikról. Például Miley Cyrus és Selena Gomez is ezzel a betegséggel küzd.

Fésűs Nellynek a házasságába kerülne, ha plasztikáztatna

Fésűs Nelly örök fiatal, gyönyörű nő, és 17 éves lánya is örökölte a génjeit. Horváth Csengének nem csak az énekhangja, de a megjelenése is csodálatos – egy ideje modellkedik. Ám a követői sokszor felhozzák a témát, miszerint biztosan plasztikáztatott. Most pedig megtudhatjuk az igazságot. 

Miller Zoli és felesége, Vágó Bernadett sokáig titkolta szerelmét

A színész házaspár hosszú ideig nem állt együtt nyilvánosság elé, ma már van egy 2 és féléves közös kislányuk, Bella és minden nehézséget leküzdve, tombol köztük a szerelem. 

KLIPPREMIER! Új dallal ünnepli a karantén utáni nyitást Lábas Viki, JumoDaddy és MC Kemon

A karantén utáni újraindulást ünnepli JumoDaddy, Lábas Viki, MC Kemon közös dala. Az ébred a város című klipben pedig tényleg nem fogták vissza magukat a srácok! Egy fantasztikus fényshow-t is rendeztek a Nemzeti Galériában. Most belenézünk a klipbe, amiből kiderül Budapest tényleg a világ egyik legszebb városa!

Kocsis Tibornak annyira bevált az online koncertezés, hogy vlogger lesz

A karantén ideje alatt többször csinált online koncerteket, aztán annyira megtetszett neki ez a cyber világ, hogy most lehet vloggernek áll.

Agárdi Szilvi látássérültként is videókat készít és influenszer lett

Agárdi Szilvi egy zenés tehetségkutatóban tűnt fel, énektudásával mindenkit elkápráztatott a látássérült lány. Egy ország szerette meg. Ma már a Tik-Tokon is nagyon népszerűek a videói, amiket maga forgat és vág. Ezekben azt is megmutatja hogyan készít reggelit, hogyan vásárol be vagy hogyan edz. 

Csányi Sándor saját házasságáról írta a Hogyan értsük félre a nőket? című darabot

Néha még a nők sem tudják, hogy mit, mikor és hogyan akarnak, de elvárják a férfiaktól, hogy ők ezt mindig minden körülmények között tudják. Csányi Sándor Hogyan értsük félre a nőket? című egyszemélyes vígjátéka az együttélés nehézségeiről, szépségeiről és öröméről szól. 

Második éve kaphatnak Tettre kész díjat a Cápák között vállalkozói

Jobbnál jobb ötletek, tehetségesebbnél tehetségesebb vállalkozók: erről szólt a Cápák között új évada, ami lassan a végéhez közeledik. A vállalkozók a befektetések mellett egy külön díjat is nyerhettek, ez pedig a Tettre kész díj.

Simon Kornél Gryllus Dorkánál is hamarabb tudta, hogy babát várnak

Elképesztően nagy a boldogság Simon Kornél családjában, hiszen úton van második gyermekük, már azt is lehet tudni, hogy kisfiú és hogy Áronnak hívják majd! 

Veréb Tamás feleségét és spirituális oldalát is megmutatja új dalában

Megnősült, szerepel a Barátok köztben és a zenei karriert sem hanyagolja. Veréb Tomi óriási pörgésben van, nemrégiben készült el Szabad élet című száma, aminek egy részlete hallható volt a sorozatban is. 

Egy szkizofrén vallomásai: Oravetz Dánielt megmentette a mentális betegség

Dani 25 éves koráig átlagos életet élt: egyetemre járt, egy iskolaújságot írt, dolgozott, rohant, idegeskedett. Talán pont ez volt a baj. Csodagyereknek tartották, mindenki kíváncsi volt a diplomavédésére, amikor megváltozott minden. Danit nem sokkal később szkizofréniával diagnosztizálták, amely egy gyógyszerekkel kezelhető mentális betegség. Legújabb könyvében leírja, hogy mit élt akkor át és hogyan ismerkedett meg feleségével, Dórival.

Új fiú érkezik a Mátyás király térre

Mérai Kata lecserélte kisfiát! Persze nem kell rosszra gondolni, csupán a sorozatban és arra is nyomós okuk volt. Vendégünk Mérai Kata, és a sorozatbeli kisfiát alakító Csizmadia Máté Noel volt!

KLIPPREMIER! Fesztiválhimnusz lett a Régi nyár feldolgozásából

Velencén és Sukorón forgatták az idei EFOTT hivatalos dalát. Dr BRS, Kollányi Zsuzsi és Lotfi Begi állt össze, hogy új köntösbe öltöztesse a Régi nyár című slágert.

Elefántfürdetéssel kezdődik a Cirkuszok éjszakája

Elefántfürdetéssel veszi kezdetét a Cirkuszok Éjszakája Balatonlellén július 10 és 11-én. Már ott is van a helyszínen Ifj. Ricther József, cirkuszigazgató.

Nem marad el a Bajai Halfőző Fesztivál, csak rendhagyó lesz

Idén már huszonötödik Bajai Halfőző Fesztivált tartották volna meg július 11-én. A megszokott népünnepély helyett most apróbb asztaltársaságok gyújthatnak tüzet a bográcsok alatt, viszont országszerte ünnepelhetik a halételeket.

Peller Anna és Mariann őszintén mesélt a bezártság lelki megpróbáltatásairól

A Reggeli két műsorvezetője videoüzenetet készített arról, miben változtak a karanténhelyzet hatására?

Danny Blue elvarázsolta Szellő Istvánt és Peller Annát

A mentalista ismét varázslatos mutatványokkal érkezett a Reggeli stúdiójába...

Újraindul a Forma-1!


szerző:
2020.07.03. 09:26
Újraindul a Forma-1!

A mai nappal elindul a Forma-1 legújabb évada, ami ezúttal más lesz, mint a többi. Nem lesznek szurkolók, nem lesz Danny Blue, csak a versenyzők és a média korlátozott számban meghatározva.

Élő adásban lepték meg Szellő Istvánt a Peller lányok!

Az ország egyik legsármosabb híradósát igencsak meglepte a Reggeli csapata...

Exkluzív: ilyen lesz Ada esküvője!

A műsorvezető Németországban él jelenleg a vőlegényével, akivel vár már nagyon várják a nagy napot.

Király Linda családi titkokat osztott meg a Reggeliben!

Az énekesnő nagyon szoros kapcsolatot ápol az édesanyjával és a testvéreivel, melyről örömmel mesélt nekünk.

Egy ország fogott össze Márta gyógyulásáért!

A háromgyerekes édesanyánál először méhnyakrákot diagnosztizáltak, amely, mint később kiderült, áttéteket is képzett Márta szervezetében - egy esélye maradt, egy speciális immunterápia. Ekkor ment bele egy neki szervezett adománygyűjtésbe, ami 25 óra alatt összegyűlt.

Jaksity Kata kislánya Lyme-kórral küzdött

Több mint egy hónapon keresztül vizsgálták a műsorvezető gyermekét, mire kiderült, hogy pontosan mi is a baj.

Nyáron is étkezzünk tudatosan!

Az elmúlt hónapokban kevésbé tudtunk odafigyelni a tudatos és helyes táplálkozásra, azonban a bolygónk sokat profitálhatott a dologból - vendégünk a stúdióban a kiegyensúlyozott táplálkozás nagykövete, Strasser-Kátai Bernadett.

Németh Dorottya:

A fitness világbajnok első terhességekor derült ki, hogy inzulinrezisztenciával küzd, melyet először félrekezeltek az orvosok - Dorottya története azóta rengeteg anyának ad erőt.

Németh Kristóf:

A színész és családja úgy döntött, a koronavírus ellenére külföldre utaznak nyaralni - Kristóf elárulta nekünk, hogyan érzik magukat, és mit tapasztalnak Horvátországban.

Elhunyt a Reggeli megálmodója, Kun Zsuzsa

A napokban nagy veszteség érte a Reggeli stábját. Elhunyt Kun Zsuzsa rendező. Ő ült a vezérlőben 2017. április 17-én az első adásunkkor is. Itt volt a kezdetektől, sokunkat ő indított el ezen a pályán, támogatott, megnyugtatott, szeretett. Zsuzsi örökké a Reggeli stábjának tagja marad. A mai Reggeli adását a műsor minden munkatársa nevében Kun Zsuzsi emlékének ajánlottuk.

Solti Ádám és Berni plusz egy fővel költözött be új házukba

Fenekestül felfordult az élete Solti Ádámnak és Berninek, 6 év küzdelem után végre beköltözhettek a saját házukba és közben örökbe fogadtak egy kutyát.

Alföldi Róbert megható szavakkal emlékezett a Reggeli megálmodójára, Kun Zsuzsára

A napokban nagy veszteség érte a Reggeli stábját. Elhunyt Kun Zsuzsa rendező. Alföldi Róbert neki köszönheti, hogy a televízión keresztül megismerte az egész ország.

Képzőművész lett Oszter Alexandrából

Fest és rajzol, sőt, mesekönyveket illusztrál és csodás kutyaportrékat készít. Most egy új odaláról ismerhetjük meg Alexandrát, akit színésznőként ismertünk meg.

Dr. Gyarmati Andrea Jane Fonda-tornákkal tartotta karban magát a karantén alatt

Következő vendégünk egy pillanatig sem unatkozik, folyamatosan mozog, publikál, és gyógyít. A járvány miatt azonban a lakásból sem mozdulhatott ki, gyermekorvosként online rendeléseket tartott. De hogy vészelte át ezt az időszakot?

Vajon része marad az életünknek a digitális oktatás?

A koronavírus váratlanul érte a világot és gyors reagálásra késztette az embereket és a döntéshozókat. A távmunkára vagy éppen a távoktatásra szinte napok alatt átállt az ország. Az Európai Unióban számtalan program és civil kezdeményezés jött létre az oktatás támogatására. A fiatalabb generáció tagjai tanították meg az időseket a digitális technika használatára. Vagy éppen egyetemisták hoztak össze rövid idő alatt egy oktatást segítő platformot. 

Peller Mariann letesztelte, milyen fogású Róka Adri frissen plasztikázott feneke

Róka Adri tökéletes külsővel rendelkezik, mégis úgy döntött, hogy kés alá fekszik, a fenekét töltette fel. Mariann pedig nagyon kíváncsi lett, vajon milyen a tapintása egy mesterségesen kerekített popónak.

Lakatos Márk Horvátországból küldött videót a Reggeli nézőinek

A mi drága műsorvezetőtársunk: Márk, elutazott Horvátországba, hogy lubickoljon az Adriai tengerben, vagy legalább a közelében lehessen. A napokban felröppentek a hírek, hogy több koronavírus fertőzöttet azonosítottak Horvátországban és szigorítások léptek életbe. Márk készített nekünk egy kis élménybeszámolót, hogy mi érezhető ott ebből az egészből.

Beindult a turizmus, új helyeket fedeznek fel a magyarok belföldön

Reméljük, hogy hamarosan tényleg eltűnik a koronavírus a világból és az emberek is bátrabban mernek majd utazni. Most segíthetünk abban egy picit, hogy ha nem is jutunk el külföldre, akkor se maradjunk nyaralás nélkül, fedezzük fel a mi gyönyörű országunkat.

Új taggal bővült Görög Zitáék családja

Az egykori modell és filmcsillag három gyereket nevel, de úgy érezték, elfér a gyerekek mellé egy kutya is, Zengo.

Így védekezzünk a nap káros hatásai ellen!

Úgy néz ki, hogy végre itt a nyár és mehetünk strandolni, napozni, de ne csak a barnulásunk legyen a cél, hanem a bőrünk védelme is. Hasznos tanácsokat kaptunk Dr. Harmos Ferenc bőrgyógyásztól.

Hamarosan együtt lehet a koronavírusos kismama és koraszülött babája

Koronavírussal fertőzött kismama adott életet koraszülött babájának a Semmelweis Egyetemen. Prof. dr. Bánhidy Ferenc, aki a Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika általános igazgatóhelyettese a vendégünk.

Díjnyertes lett a sorban állást helyettesítő mobilapplikáció

A járvány alatt távolságot kell tartanunk és szeretnénk minél jobban lerövidíteni a sorban állást, ebben segít egy applikáció. A Linistry egy Uniós fejlesztő versenyen elhozta az egyik kategóriában az első díjat. 

A válság áldozatain is segít az Európai Unió

Régóta tartja magát az a mondás, hogy együtt hegyeket tudunk elmozdítani. És ez történik most is: az Európai Unió és tagállamai együttesen léptek fel a koronavírus járvány ellen. Noha az EU-nak rendkívül korlátozott, formális hatásköre van az egészségügyi kérdésekben, de mégis azon dolgoznak, hogy a tagállamokkal együtt segítsék a válság áldozatait. Most Zupkó Gáborral, az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete képviseletvezetőjével beszélgettünk az Unió COVID elleni küzdelméről.

Az Erasmuson kívül is vannak lehetőségei a fiataloknak az Európai Unióban

A napokban beszélgettünk már az Erasmus+ programokról, de az Európai Unió az ösztöndíjak mellett más lehetőségeket is biztosít a fiataloknak. Legyen szó akár az Europaert.eu közösségről, vagy Schuman70-ről vagy akár a kerekasztal beszélgetésekről, ahol bárki kérdezhet az Európai Parlament képviselőjétől. Ezekről két igen tehetséges fiatallal beszélgettünk.

Steiner Kristóf: „Minden kezd olyan lenni, mint a Mamma Mia!-ban”

Az uniós és állami szinten fel kell lépni a környezetkárosítás ellen, de az egyénnek is van felelőssége. Lehet, hogy pont az ökotudatosság a kulcs, hogy megelőzzünk egy újabb világjárványt. Steiner Kristóffal beszélgettünk, akit Görögországból kapcsoltunk élőben!

Miben tud segíteni egy uniós kapcsolattartó iroda?

Az Európai Parlament valamennyi uniós tagállam fővárosában - így Budapesten is - működtet egy kapcsolattartó irodát. Hogy mi egy ilyen iroda feladata? Ezt most nem mástól, mint Lővei Andreától, az Európai Parlament Magyarországi Kapcsolattartó Irodájának vezetőjétől tudtuk meg.

Ösztönző programokkal rázná fel a gazdaságot az Európai Unió a járvány után

Azt sajnos látjuk, hogy gazdasági válság elkerülhetetlen, sőt talán már tart is, viszont, hogy az milyen mértékben csap le ránk, bizony nem mindegy. Szerencsére az Európai Unió legtöbb országában bevezettek már gazdaságélénkítő programokat és számos uniós támogatás is elérhető. De hogy ezek milyen hatékonyak és mi vár ránk? Ezekre keressük most a válaszokat.

Lotfi Begi felkarolta a szórakoztatóipar munkásait, akiktől elvette a bevételt a koronavírus

A művészeket és a zeneiparban dolgozókat érintette talán a legdurvábban a mostani helyzet. Európa egyik legnagyobb fesztiválja az Edinburgh-i Fringe Fesztivál is elmaradt, ezzel a város költségvetésében körülbelül 1,7
millió eurónyi hiány keletkezett. Nem beszélve a sokszáz európai fellépőről, akik bevétel nélkül maradtak. Vannak szerencsére persze olyanok, akik tenni akarnak és segíteni másokat - Lotfi Begiék is így tettek, egy rendhagyó stream fesztivál segítségével gyűjtöttek a zeneiparban dolgozó háttérmunkások számára.

Kautzky Armandnak a Balaton segített átvészelni a karantént

Az ország legszebb hangú színésze kifejezetten jól élte meg a karantént, bár az első hét otthon, Solymáron furcsa volt neki. Ezért inkább a Balatonra költözött.

Orosz Gyuri humorral oldotta a karantén feszültségeit, könyv született belőle

Orosz Gyuri a humort hívta segítségül, hogy átvészelje a karantént. Legújabb könyve a mostani helyzetre reflektál. A humoros fiktív napló ráadásul az első magyar nyelvű könyv a koronavírus járványról.

Vidd haza Kokót!


szerző:
2020.06.23. 09:42
Vidd haza Kokót!

Egy kisméretű barnamedve gazdit keres! Mindig is szerettél volna egy mackót hazavinni, csak nem fért be a nappaliba? Most itt a lehetőség! Kokó kilenc éves, kedves, barátkozó mackó, aki közel egy évet töltött az Illatos úti gyepmesteri telepen. Kokó most már a Vigyél Haza Alapítvány gondozásában néz a boldog jövő elé. A közepes méretű (Micimackónál nagyobb, barnamedvénél kisebb, kb. 20 kilós) macilány szobatiszta, pórázon szépen közlekedik és a hasonló méretű kutyákkal is barátkozó.

Konkoly Ági így próbálja megóvni a lányait a szorongásoktól

A tökéletes Insta-lányok látványa, még egy felnőttben is szorongást okozhat. Hiszen ennek a túlfilterezett álvalóságnak lehetetlen megfelelni. A kiskorúak önértékelésére méginkább hatással lehet. Konkoly Ági két kislány édesanyja, így arról kérdeztük, ő hogyan kezeli ezt a helyzetet.

Hogyan lehetünk dögösek 50 felett is?

Courteney Cox, a Jóbarátok Monicája, a múlt héten töltötte be az 56. évét, ezt pedig egy videóval ünnepelte, ahol látszik a bomba formája. Simon Szimi, személyi edző a vendégünk, akit arról kérdeztünk, hogyan őrizzük meg az alakunkat, vagy épp hogyan álljunk neki az edzésnek, ha már elhagytuk az 50-et!

Gallusz Niki újra nyuszi-bőrbe bújik, de most nem a színpadon

Gallusz Nikolett a színpad mellett most egy új platformon is bemutatkozik, hiszen elindult a Youtube csatornája! Itt most nem színészkedik, hanem mentálhigiénés szakemberként beszélget. Hogy miért is indult el a Mentál Nyuszi csatorna, arról Nikolett-tel beszélgetünk!

A fake news veszélyei: hogyan szűrjük ki az álhíreket?

A közöségi médiában futótűzként terjednek az álhírek a koronavírus pedig új terepe lett a fake news, gyártásnak. A dezinformáció az emberek életét és egészségét veszélyezteti. Számtalan uniós kezdeményezés van a dezinformáció elleni küzdelemben. Európai Unióban létrejött egy dezinformációs EUvsDisinfo munkacsoport, amelyben tényellenőrök dolgoznak és felderítik ezeket a csaló oldalakat, híreket. Sőt, létrehoztak hiteles hírportálokat is, ahol tájékozódni lehet. Erről beszélgettünk Keleti Arthurral, kibertitok jövőkutatóval, illetve az Informatikai Biztonság Napja alapítójával.

Bálint Györgyre emlékeztünk a Reggeliben

Vasárnap este érkezett a hír, hogy Bálint György, vagyis az ország Bálint gazdája, életének 101. évében elhunyt. A kert gondozására és a föld szeretetére tanította az egész országot. Megyeri Szabolcs kertészmérnökkel együtt emlékezünk rá.

Fésűs Nellyéknek várakozáson felül telt a karantén

Fésűs Nelly már igencsak várja, hogy kinyissanak a színházak és végre színpadra állhasson!

Angliában büntetésre számíthat, aki bemegy a munkahelyére

Bár nálunk egyre inkább oldják a korlátozásokat és csökkent a megbetegedések száma, addig Nagy-Britanniában még nem látják a járvány végét és egyáltalán nem enyhülnek a szabályok, sőt, néhol egyre szigorúbbak is. Hogy hogyan élik ezt meg az emberek, arról Kégl Ágnes újságírót kérdeztük!

Hogyan változtak a táplálkozási szokások a járványhelyzet miatt?

A koronavírus-járvány az életünk minden részére hatással volt, így a táplálkozásra is. Sokakat tudatosságra, egészségre ösztönzött, illetve szempont lett a fenntarthatóság is. Hogy hogyan érdemes változtatni, mik az első lépések, arról Strasser-Kátai Bernadett-tel, a Real Nature Kft. tulajdonosával beszélgettünk.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való